Духовно развитие

          

Страници:  [1] 2   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Четирите типа деца-индиго  (Прочетена 12025 пъти)
Админ
Дидо
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1131


 • Град: Варна
 • dean.radnev
  WWW
  « -: Януари 24, 2010, 23:32:51 »

  Хуманистът
  Той е изключително силно свързан с хората, животните, растенията, Земята, звездите или по-кратко казано - с всичко живо. Непрекъснато се безпокои за другите и иска да са добре. Настроен е вселюбовно към целия свят. Сърцето му се къса, когато към някого (или нещо, например - дърво) се отнасят несправедливо или му причиняват болка. Първият му порив е да се притече на помощ и тогава като правило сам си изпаща. Връстниците му го имат за слабак.
  Хуманистът е крайно социален и би спирал на всяка крачка, за да общува с хората и природата. Чудно е, че изобщо си стига в къщи. Във всеки случай за това му е нужно повече време. Той е мечтател, обитава света на фантазиите си и като че ли не чува какво му говорят отстрани. Дойде ли му премного, намира убежище в собствения си свят. Докато е малък, може да започне да ви описва как изглежда неговият свят - светът, от който идва, кой цвят преобладава в него, какви същества го обитават и т.н. Моят съвет е да се отнесете с доверие към този разказ и просто да го изслушате, без да го оценявате или да разпитвате повече.
   
  Основни качества и препоръки:

  * Вътрешно ангажиран с обществото; обича хората, но се нуждае само от неколцина "интимни" приятели, с които да е душевно свързан.
  * Разговаря с удоволствие с всекиго, като не усеща времето и забравя отговорностите си.
  * Често е хиперактивен или хипоактивен2.
  * Бързо се разсейва, забравя какво е искал да прави.
  * He се идентифицира с тялото си, не е добре заземен и се нуждае от спокойствие, за да сецентрира отново.
  * Той е книжен плъх, предпочита да си играе сам и то най-вече - с компютъра.
  * Ту е преизпълнен с радост, ту - с дълбока печал.
  * Загрижен е истински за благополучието на хората, за съществуването на животните, растенията и пр. Желае човечеството да живее в хармония със своята среда.
  * Изострената му чувствителност води до бързо раздразнение и преумора.
  * Непрекъснато се тревожи за всичко възможно и е предразположен към главоболие.
  * Често е отнесен, губи нещата си, не отдава голямо значение на материалното.
  * Като цяло се чувства неразбран и непризнат.
  * От голяма важност за него е и другите хора да държат на думата си. Това му дава сигурност.
  * Мнението му се отличава с категоричност.
  * В повечето случаи добре разбира какво прави и понякога сам си определя наказанието.
  * Готов е да се съгласи с всичко, стига родителите му да подхождат честно към него.
  * Когато е в своя елемент", всичко е прекрасно.
  * He обича да афишира мнението си.1

  Истории с деца.

  Разказ на една майка:
  " Синът ми Мерлин е на десет години, но от съвсем малък изпитва съчувствие към всичко живо; (защитата на животните и опазването на околната среда от няколко години се превърнаха за него в институции, които то мотивират да иска no-бързо да порасне). Веднъж:, когато беше петгодишен, ми разказа, че щял да пита растенията у дома от какви хранителни вещества се нуждаят и кога трябва да бъдат поливани. Мерлин често си идва от училище със скъсани дрехи, защото за пореден път е искал да защити своите приятели, дърветата, от продупчване на ствола, обелване на кората или късане на листата и чупене на клоните. Той непрестанно се опитва да обясни на съучениците си, че е възможно да се разговаря с растенията и камъните. Иска се само да умееш да слушаш. Резултатът от изпълнението на тази мисия рядко е положителен. Приятелите му бавничко възприемат неговите идеи и идеали, но въпреки това той се чувства горд и щастлив. Застъпничеството си изразява само с думи и никога не би употребил юмруци. Насили-ето го отвращава, затова се ползва със симпатията на момичетата, докато момчетата го намират смешен. Веднъж ме попита: Защо да посягам на някого или да се отбранявам, когато самият аз не бих искал да бъда набит?" Наложи ли ми се отново да му промивам раните и да му кърпя дрехите, си казвам: заслужава да го обичаш заради това поведение.

  Разказ на двама родители:

  "Нашето дете е общително и дружелюбно създание. По-рано, когато по време на разходка още седеше с царствено изражение в количката си, искаше да поздрави всички хора, сякаш бяха от нашето семейство. Провикваше се през улицата и понякога им се радваше така очевидно, като че ли ги познаваше от еони. И сега, обича ли някого, то е безрезервно. За другите деца не е толкова лесно да приемат подобно отношение, защото не го разбират. Те не винаги са готови да понасят инициативността и безграничността на сина ни, както и нарушаването на собствената им интимна сфера. Ние сме свидетели колко трудно може да бъде в този свят за едно дете-хуманист с присъщите му идеали и визии за мир и всеобща любов. To често се чувства уморено и отпаднало и няма желание за нищо. Нашият син сега е на девет години и очаква с нетърпение да порасне, за да си изгради свой собствен завършен свят."
  Разказ на един баща:
  "Мисля, че състоянието на сина ми е противоположното на хиперактивността. Той непрекъснато е изморен, едва си държи очите отворени и е истински буден само когато може да играе компютърни игри (а понякога - и да ги измисля). Рисуването и правенето на фигури по принцип са любимите му занимания. В училище непрекъснато има проблеми заради своята отнесеност. Другите деца го обичат, защото е различен, спокоен и разсъдлив, не се кара с никого и е no-скоро помирител. Нуждае се от постоянна подкрепа и контрол, за да изпълни всекидневните си задължения.

  Концептуалистът
  Предпочита да си прави планове, отколкото да играе с децата. Развива идеи и ги изследва с присъщата за него задълбоченост, желаейки да ги превърне в действителност. Сам си определя темпото и не позволява на никого да го притеснява. Успехът не го блазни и не го мотивира. Нашето ориентирано към свръхпостижения общество го обърква. Заедно с родителите си - при условие, че изобщо го разбират - той би могъл да изнамери нови, невероятни начини за усвояване на знания или пък - за водене на домакинството.
  Основни качества и препоръки:

  * Освен че обича полета на мисълта, следва да се научи да се съсредоточава и върху подробностите.
  * Държи да е наясно с всичко. Разглобява уреди или играчки, за да разбере как функционират.
  * Спортовете като правило му се удават от ранна възраст; отличава се с ловкост и пъргавина.
  * Склонен е да върши тайно каквото намисли и да крие предмети.
  * Стреми се да контролира родителите си.
  * Привличат го електрическите уреди, но най-вече - компютърът.
  * Изнамира много добри решения за изникващите пред него проблеми и бързичко ги отстранява.
  * Интернет и всякакви други новопоявили се начини за придобиване на знания много му допадат.
  * He e особено емоционален.
  * Нуждае се от ясни правила, ясни указания, ясно отношение и определена дисциплина.

  Истории с деца

  Разказ на една майка:
  "Синът ми среща големи трудности в училище, Нещата отиват натам, че току-виж се превърнал в аутсайдер - стане ли някоя беля, все той е един от виновниците; съучениците му често го изолират, което ни създава, естествено, много главоболия. Любимото му занимание е компютърът и всичко, що е техника - дай му да разглобява и сглобява. Нерядко отказва да си учи уроците за следващия ден. Ходи насила на училище и се готви колкото е възможно по-малко за него. Може да се каже, че съм накрая на силите си от вечните разправии помежду ни. Пък и двамата много си приличаме. Виж:, с баща си се разбира по-добре, но прави опити да се налага и на него."

  Разказ на една майка:
  "Синът ми е в тийнейджърска възраст. За съжаление, едва от една година зная, че е дете-индиго. От самото начало срещам трудности и често имам чувството, че не съм справедлива с него. Може би нещата щяха да потръгнат другояче, ако бях научила по-рано! Той демонстрираше голяма самостоятелност още от малък и не искаше нищичко да възприеме от мен. Винаги всичко знаеше по-добре и във всяка ситуация държеше да има последната дума - доста, уморително, както виждате. В училище му беше много скучно, така че пречеше на занятията. He беше готов да спазва никакви правила и проблемите продължаваха във всички посоки с години. Накараха ме да заведа сина си, за да го подложат на тест и виж: ти - интелигентността му се оказа над 130. Уви, това не му послужи особено в училище! Бидейки различен, той се чувстваше неразбран както от учителите и съучениците си, така и от нас - неговите родители. Просто идеите и схващанията му се отличават от тези на другите. Сега, когато ми е ясно в какво положение е, изпитвам по-малко чувство за вина, усещам се по-спокойна и съм в състояние да дам на детето си повече свобода."

  Артистът
  Артистът-индиго често е дребен на ръст. Той е с нежна физика, но вътрешно - силен и твърд. Множество спомени от минали животи са живи в него, затова като малък е твърде чувствителен. Притежава изключително силна воля и я използва целенасочено. Знае какво иска и като правило го получава. Усвоява знания най-добре посредством творческите си канали. Твърдата логика и задължителността са му непонятни, особено в ранна възраст. Движи се през живота леко и гъвкаво, навсякъде се разтоварва и си почива, бързо се ориентира в ситуациите и знае кого харесва и кого - не. Последователен е в поведението си и не се оставя да бъде "купен". Може да се занимава с нещо много активно. Обича да е с родителите си, защото и в тяхно присъствие успява да се съсредоточи в играта си. He допуска обаче да бъде обезпокояван от никого и нищо. На две-три години вече прави самичък много неща и у него се проявява някаква завършеност. Общува живо с другите деца и оставя впечатление на много зрял за възрастта си човек. Щом стане на шест години и влезе в съприкосновение с "големия" свят, поведението му се променя поради натиска, който му се оказва отвън.
  Основни качества и препоръки:

  * Може с часове да рисува или да си чертае, но обича и възрастните да му рисуват.
  * Много е предан и оставя у другите усещане за мекота и нежност. В същото време се отличава със силна воля и успява да я наложи.
  * Той е силен, но в силата си показва и съпричастност.
  * Вижда много неща и желае другите да му вярват, когато им разказва за това.
  * Може да е арогантен, нарцистичен и своенравен.
  * Може да е миловиден на вид малък диктатор.
  * Нуждае се от малко сън, тъй като е в състояние навсякъде да се отпуска и да си почива.
  * В живота най-лесно се изразява чрез творчество. Обича пеенето, танцуването, балета, театъра, цирка, рисуването, скицирането, композирането и пр.
  * Държи да бъде информиран и да е в течение на нещата.
  * Той е роден лечител (лекува с музика, живопис, танц) и вижда в това смисъла на живота и своето призвание.
  * Преценява бързо дадените обстоятелства и действа според преценката си. Играе си със ситуациите и така трупа опит.
  * Настоява за ясни отговори; не ги ли получи, започва сам да ги търси.
  * He приема собствените си емоционални нагласи.

  Истории с деца
  Разказ на една майка, която има опит с деца-индиго:
  "Дъщеря ми Лея е вече на пет години - едно класическо индигово момиченце. Преди да проговори, пееше с часове. Езиковите й умения се усъвършенстват необичайно бързо, но когато разказва, предпочита да пее.
  Така е и до днес. Тя излага историите си, разбирай изпява, удивително точно и стройно за възрастта си. От една година ходи по собствено желание на балет. Поради крехкото телосложение и възрастта й учителката бе настроена отначало скептично. Но Лея я спечели в рамките на два часа. Това също е една от отликите на индиговия артист: твърдост и честолюбие в постигането на целта, която сам си е поставил. Сега се сещам и за още нещо. Горко ни, когато сладкото ни ангелче бъде изправено пред необходимост, противоречаща на неговите нагласи. Понякога ми се струва, че "шлюзите на ада" се отварят и семейството ни ще бъде пометено. Леа започва да ни командва, да началничества. Но дори яда си излива толкова артистично, че вече не можеш да й се сърдиш. Подир един мощен изблик на гняв ми каза: Знаеш ли, мамо, просто трябваше да се освободя, инак ще се разболея.Тя никога не скучае, обича да се занимава сама, но обикновено някъде край нас, а не в стаята си."
  Чувала съм много индигови момиченца, които бих определила като артисти, да твърдят, че били принцеси и че другите следва да се отнасят към тях по подобаващ начин. Но веднъж едно тринадесетгодишно девойче отсече, дълбоко обидено: "Аз съм кралицата на децата!" А едно друго, малко по-голямо, каза за себе си: "Аз съм величествена!" - сякаш това се разбираше от само себе си!
   
  Интердимензионалистът
  Повечето интердимензионалисти са доста едри. Видът на много от навършилите някъде около пет години лъже и другите ги смятат за по-големи. Това обстоятелство създава трудности и на детето, и на родителите, тъй като обкръжението реагира вече по-взискателно. Вкъщи може би си имате работа с едно в някакъв момент твърдоглаво осемгодишно" създание, а подир две минути - с едно "малко", от детската градина, което иска да го гушкате в скута си. Освен това то винаги всичко знае. Знае го по-добре и не оставя родителите си дъх да си поемат. He e никак просто да отглеждаш такова дете с любов. To изисква от близките си една изключително гъвкава нагласа и абсолютна готовност да се откажат от собственото си целеполагане и очаквания. To има нужда да му наложат определени граници и дисциплина. Ще бъдете принудени да се запитате отново какво всъщност са разумни граници. Ако не ги очертаете, детето ще ви покаже вашите собствени. Трябва да осъзнаете докъде се простират възможностите ви за отстъпление и как бихте могли да постигнете хармония помежду си. Интердимензионалистът е абсолютно индигово дете, което руши стени, обръща представи, обявява старите застинали правила за безинтересни, тъй като само иска да ги диктува. To изпитва алергия към недемократичните авторитети и просто не разрешава да му дават нареждания.
  Основни качества и препоръки:

  * Интердимензионалистът е пълен е с нови идеи, философии и представи и често шокира с тях останалите.
  * Той е роден предводител и иска да върви по нови пътища.
  * He e съгласен да бъде ограничаван с отживели идеали или очаквания.
  * Може да се държи като диктатор и владетел.
  * Иска да е автентичен.
  * Вижда повече от това, което е достъпно за очите.
  * Обича театъра и играта.
  * Прокарва своето, независимо врагове ли си създава или приятели.
  * Едва изтърпява нечии авторитети и указания.
  * Отрано разпознава своето предопределение и с нетърпение очаква да порасне.
  * Притежава голяма вътрешна сила.
  * Настоява за стопроцентово внимание в отношенията си с другите.
  * Необходимо му е да спазва определена дисциплина, за да изживее живота си творчески и свободно.
  * Проницателен по отношение на хората.

  Истории с деца
  След като прочете характеристиките на четирите типа, една майка ми каза:
  "Според мен синът ми принадлежи към тази, последната група. Той е едър за своите дванадесет години и държи винаги да върши всичко така, както го смята за правилно. Изобщо не мога да му се противопоставя, защото инак не би било мислимо да съществуваме заедно. Още от времето, когато беше малък, се опитвам да му налагам някакви ограничения и да вниквам в позицията му. Понеже е много рационален, успяваме да водим спокоен разговор, което ми костваше усилия. Докато му отправях упреци, си имахме само неприятности. Трябваше да се науча на много неща, преди да започна да се държа наистина последователно. Оттогава помежду ни цари разбирателство. Надявам се, че най-трудната фаза отмина и че синът ми ще бъде един наистина уравновесен юноша, доколкото си изяснихме почти всичко и се подкрепяме един друг безусловно. Но съм сигурна, че деца като него могат да се превърнат в истински "чудовищни тийнейджъри", ако родителите им не постигнат яснота в отношенията си с тях между четвъртата и дванадесетата им година и самите не се променят. Интердимензионалистите са много твърдоглави и силни, избрали са "пo-прекия и кратък" път и не се съобразяват особено с другите, което не е лесно за нас, техните близки."

  Разказ на една майка, която е и лечител:
  "Непременно исках да имам деца, така че дъщеря ми е наистина много желана. Сега тя е на пет годинки. Макар още да е в детската градина, всеки си мисли, че вече ходи на училище, тъй като е доста по-едра от връстниците си. Трудно ми е да общувам с нея - тя непрекъснато раздава задачи, казва ми какво да правя и ме командори. Още докато беше малка, имахме неимоверни разправии и аз често се чудех защо ми се падна такова дете. С какво го заслужих? За да издържа, трябва постоянно да си повтарям, че дъщеря ми дойде по мое желание, че е всичко за мен на този свят. Научих се да дефинирам наново всяко нещо в живота си и да го изразявам no-ясно. След като преструктурирах ролята си на майка и свикнах да я изпълнявам, нещата се опростиха. Голямата ми задача е непрестанно да привеждам дъщеря си в съответствие с възрастта й - моята дъщеря, която знае винаги всичко по-добре от мен, винаги има последната дума и иска да наложи волята си. Понякога ми се струва, че тя трябва сякаш да се научи да бъде дете и да усвой всичко онова, което е присъщо на детството, защото доста бързо след раждането си вече можеше да бъде голяма."
  Активен

  Kery
  Гост
  « Отговор #1 -: Септември 21, 2010, 09:25:59 »

  Еколози

  Един от авторите на книга за деца индиго ги нарича даже Елфи.

  Този вид деца се отличават с голяма чувствителност и любов към природата и уважение към всички живи същества. Още от ранно детство тези деца разговарят с растенията, животните, даже и камъните. Тази способност между другото имат и всички деца, докато не бъдат умишлено спрени. Често при психологически сеанси, хората си спомнят че техните родители са ги убеждавали, че това са фантазии и измислици и са блокирали тази тяхна способност като нещо ненормално. Децата индиго еколози разбират и умеят да ползват езика на животните и растенията, даже и като станат възрастни. Те могат да видят очите на летящи птици, очите на кучето, пресичащо улицата. Ако такова дете погледне молекула с електронен микроскоп, също ще се усмихне с уважение. Те виждат отпечатък на жива душа във всяка клетка.

  Децата индиго натуралисти (еколози) са много хуманни, притежават от една страна вътрешна чистота, а от друга - уязвимост. Те тежко живеят в нашия груб свят, защото са чувствителни към всичко, което касае тях или техните близки. Имат силно развито чувство за състрадание, действията им се ръководят изцяло от любов. Най-много им пречи факта, че другите не изхождат от тази любов.

  Тъй като са твърде чувствителни, те се нуждаят от стабилно, надеждно, внушаващо увереност обкръжение, което за жалост е голяма рядкост. Повечето техни "приятелчета" и се подиграват, което още повече ги наранява.


  Космонавти

  Наричат ги още "звездни деца". Тези деца живеят в два свята едновременно. Те са постоянно заети с проблеми в паралелните измерения, към които се отнасят много сериозно.

  Такова дете ще ви разказва за това как ментално лети на други планети и даже галактики, с какви същества се запознава , как е устроен света в паралелните светове и т.н. То предпочита много често пътешествията в другите светове, отколкото да живее в нашия, трудно справяйки се даже с битови въпроси.

  Момиче индиго например обяснява че в паралелните светове на Земята не съществуват понятия като "държава", че там има други форми на организирани общества, но никъде няма политически формации. Хората от паралелните светове никога не са воювали помежду си, при тях няма различни страни. Тя намира че формата на съществуване на тези общества е идеална и не разбира защо хората са начертали граници тук на Земята. Според нея, в бъдеще нашето общество ще преживее много катаклизми, ще се откаже от държавността и всеки ще получи определена свобода. Но докато съзнанието на хората все още не е готово за този преход, съвременното общество не умее правилно да ползва свободата си, без да нарушава свободата на други хора.

  Тази категория деца е най-уязвима и най-неприспособена към земния живот. Те постоянно разказват за чужди светове, защото в нашия не могат да бъдат самостоятелни, не могат да се адаптират. Родителите на тези деца много трудно ги връщат в реалния живот, понякога с години наред.


  Лекари

  Тези деца идват с вродена способност да лекуват. Разликата е в методите, които използват, а именно - лечение с енергия. Те ви поглеждат и веднага и без грешка могат да ви дадат диагноза на вашите болести, без нищо да им казвате за себе си. Те ви виждат напълно – вашите вътрешни органи и вашите мисли. От тях не е възможно да скриете нищо. Но след всеки сеанс на лечение те чувстват рязък спад на силата си, изпитват силен глад, а след прием на храна – заспиват за поне 5 часа. Всичко това им е необходимо за възстановяване на енергията. За съжаление, тази енергия е ограничена у човека, затова трябва да се изразходва правилно. И в никакъв случай да не се претовари самия човек.

  Напоследък все по-често индиго лекари се включват в диагностицирането в медицината. Това се практикува в частните клиники или клиники с нетрадиционна медицина. Достатъчно е да си спомним за Джуна (www.djuna.ru), която открито си сътрудничи с лекари, учени, за да може да помага на хората. А колко е било тежко за нея да се бори с бариерите на човешкото невежество, недоверие, насмешлива критика от съвременните лекари. Тя безспорно се добира до много големи резултати. И ако не беше срещнала толкова огромно съпротивление, можеше със сътрудници да изучат фината енергия, за да я използват за благото на човечеството. Неслучайно се говори: "Колкото е по-тъмно небето, толкова са по-ярки звездите".

  Тези деца са невероятно жертвоготовни. Те отдават своята енергия на хората, а от това изпитват големи неразположения. Родителите на такива деца е добре да знаят, че не е подходящо децата им да се занимават с това до 21 г, докато не укрепнат напълно енергичните фини тела. Понякога има изключения, когато самото дете, чувства "със сърцето" че трябва да помогне точно на този човек и точно в тази минута. В тези случаи – не го спирайте.


  Учени

  По правило при тези деца най-добре развита е горната чакра Сахасрара, разположена над короната на главата и отговаряща за връзката с други светове.

  Консервативната наука не може да отговори откъде тези деца черпят своите знания. 4 годишни деца могат да имат знания за атомното ядро, не по-малки от ниво на професор в университет. Съвсем спокойно, като на игра, те описват свойствата на планетите, същността на "черните дупки" в Космоса и т.н.

  Много често знанията, получени и реализирани на Земята със вид на изобретения идват от други светове. Компютърът например е дошъл от четвъртото паралелно измерение, където хората много отдавна напълно са се подчинили на волята на изкуствения интелект. В техните градове няма пари, всички операции стават с помощта на електронни чипове, вградени в телата им. Вероятно сте чували за внедряване на такива чипове в човешкото тяло, вероятно сте го виждали и по филмите?

  При Бил Гейтс е имало индиго програмисти, работещи в сферата на най-висшите информационни технологии. Спомнете си как в началото на 20 век, нашето общество е буквално обсебено от създаването на т. нар. роботи с изкуствен интелект. А в четвъртия паралелен свят ги има отдавна, вярно – там не са железни, а от биоматерия, затова и се наричат биороботи.

  Нашите учени гении са просто проводници на информация от паралелните светове. Никола Тесла открито е говорил за своето революционно изобретение: "Аз не съм автор на всичко това!" Негови приятели си спомнят как той често е разказвал за живота в паралелните светове. Този гений често е наричан луд, затова че е твърдял "Всеки обитател на световете, в който мимолетно съм живял, ми е много скъп, както всеки от вас."

  Великият Менделеев твърдял, че е получил знанията за таблицата с периодични елементи, тогава когато човечеството било готова за това. Не случайно Айнщайн на смъртния си одър иска в следващия си живот да бъде обикновен водопроводчик. Човечеството не винаги е готово за нови знания и често им се противопоставя. А човека, донесъл новото е отговорен за него.


  Учители

  В тези деца се крие дълбока мъдрост. Те идват за да ни научат да живеем правилно, да ни подготвят за нов живот. От ранна възраст те са принципни, те буквално преобразяват своите родители и приятели около себе си. Те знаят че са дошли на този свят с особена мисия, която не винаги възрастните могат да разберат.

  Те идват с чувство на собствено достойнство. Те се отличават с хуманност, миролюбие, но на наложени грешни ценности активно протестират.

  Те са родени философи с дълбочинни знания за смисъла на живота, целите на човечеството, Вселената. Те знаят законите, по които живее и се развива Вселената. Приличат на малки мъдреци. Такова дете от съвсем малко ще ви разкаже къде се намира душата на човека.

  Децата индиго – учители от ранна възраст ще напомнят на родителите си, че те трябва да се обичат един друг и да опознават света с любов. Ще ги учат на правилно отношение към смъртта, уверявайки ги, че тя е само смяна на формата, безкрайно превъплъщение на човешкия безсмъртен дух. "Умирайки, ние живеем" – казват те.

  Тези деца могат да ни дадат много неоценими съвети.


  Превод със съкращения
  Маргарита Захариева
  http://www.drebcho.bg

  ____________________
  Разбира се, не са само това, всичко зависи от ролята им и са полезни във всяка една сфера Усмивчица Ще се раздвам, ако някой сподели информация, опит или пример Усмивчица
  « Последна редакция: Септември 21, 2010, 09:35:29 от Kery » Активен
  vihrogonche
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 13

  « Отговор #2 -: Октомври 10, 2010, 00:54:09 »

  Ако съм индиго, то съм от типа Хуманист.
  Активен
  GavriL
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 34


  « Отговор #3 -: Октомври 27, 2010, 22:59:46 »

  Ако съм индиго то чисто и просто съм артистът Усмивчица !
  Активен
  l'amour
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 65


 • Град: love (always) sucks
 • *Като една от многото знам,знам че не съм сама.. *

  « Отговор #4 -: Декември 07, 2010, 02:54:11 »

  И аз се припознавам с Хуманистите
  Активен

  Няма нищо по-просто от това - да се усмихнеш и да приветстваш живота във всичките му измерения. Той ти се отблагодарява за усмивката, като ти поднася всичко онова, което желаеш и те подпомага да осъществиш желанията си. Животът те обича.
  http://www.izvorite.com/text/text112.htm
  Иркала
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 30


 • Град: София
 • « Отговор #5 -: Март 10, 2011, 00:21:31 »

  Определено Хуманистче Плезещ се Плезещ се Плезещ се Всичко си пасана с моя характер
  Активен

  Всеки има право на избор. Друг е въпроса дали го осъзнаваш!!!
  Sentinel
  SentinelOfLove
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 359


 • Град: Sofia
 • « Отговор #6 -: Март 10, 2011, 14:12:41 »

  Еми аз имам много характеристики от всичките 4ри категории О–о
  Активен
  Vapros
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 5

  « Отговор #7 -: Март 10, 2011, 15:23:10 »

  По-много от всичко ,но при Концептуалистът всичко е 1 към 1 с мен !!!
  Активен
  Sentinel
  SentinelOfLove
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 359


 • Град: Sofia
 • « Отговор #8 -: Март 10, 2011, 17:13:09 »

  По-много от всичко ,но при Концептуалистът всичко е 1 към 1 с мен !!!
  и какво криеш ? :Д
  Активен
  Sobercho
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 96


  « Отговор #9 -: Март 23, 2011, 09:03:05 »

  Незнам как да го интерпретирам,но намерих доста сходни с моите черти в два от типовете Индиго.Хуманист и Концептуалист незнам какво означава,но и при двете има характеристики които ме описват напълно... ?!
  Активен

  В Природата няма нищо абсолютно равно,но все пак има перфектна хармония !
  aria09
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 6


  « Отговор #10 -: Април 26, 2011, 23:55:20 »

  Хмм аз май съм от типа интердимензионалист, въпреки че притежавам и някои от качествата на артиста и концептуалиста ако изобщо съм индиго де.. Ухилен
  Активен
  Чиста енергия
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 118


 • Град: Варна
 • « Отговор #11 -: Май 10, 2011, 12:51:43 »

  В книгата на Деян Колев има накрая всички видове аура хора: червен, оранжев, жълто-оранжев, жълт, зелен, тъмнозелен,  светло син, индиго, виолетов, бял, пурпорен. Тва е  в еволюционен план, като за всеки има изброени характеристики. Плюс това те се и преливат, съседните. Аз разбрах за себе си.
  Активен
  Чиста енергия
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 118


 • Град: Варна
 • « Отговор #12 -: Май 10, 2011, 12:57:16 »

  'Аурата на България' отзаде мн добре точно и правилно е описано видовете, кариера, соц живот, силни/слаби страни, мисия.
  Активен
  nia.boneva6
  Гост
  « Отговор #13 -: Май 10, 2011, 22:01:38 »

  По случай споменаването на Деян Колев: http://indigota.com/index.php?topic=1133.msg21087#msg21087
  Активен
  @di
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 125


 • Град: Стара Загора
 • « Отговор #14 -: Май 10, 2011, 22:27:23 »

  В книгата на Деян Колев има накрая всички видове аура хора: червен, оранжев, жълто-оранжев, жълт, зелен, тъмнозелен,  светло син, индиго, виолетов, бял, пурпорен. Тва е  в еволюционен план, като за всеки има изброени характеристики. Плюс това те се и преливат, съседните. Аз разбрах за себе си.

  Само да кажа, че топлата вода отдаааавна е открита ... и това, че ти си го прочел/а за първи път в преписаната от някъде книжка ... не прави книжката извор на наука и открития
  Активен
  Страници:  [1] 2   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Деца Индиго
  Видео клипове
  Админ 2 2042 Последна<br />публикация Февруари 14, 2011, 11:01:41
  от pluton
  Индигови деца или деца под индиго
  Децата индиго
  Админ 0 3553 Последна<br />публикация Януари 24, 2010, 23:36:57
  от Админ
  Деца Индиго - феномен на новото поколение
  Децата индиго
  Админ 8 3724 Последна<br />публикация Май 06, 2011, 12:18:03
  от Sita
  Коя организация помага на различните деца-деца индиго « 1 2 3 4 5 »
  За родителите
  Loli07.11 74 7656 Последна<br />публикация Март 22, 2013, 16:17:26
  от Kissing You Good Night
  Училище за деца Индиго « 1 2 »
  За родителите
  Soenya 24 2996 Последна<br />публикация Септември 13, 2011, 23:07:28
  от Eona Lightholder

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright