Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Прародителите на човека  (Прочетена 2373 пъти)
Administrator
Дидо
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 640


 • Град: Варна
 • dean.radnev
  WWW
  « -: Юни 16, 2009, 19:01:44 »

  ПРАРОДИТЕЛИТЕ НА ЧОВЕКА


  Разумният живот в еволюционния порядък на възникването на биологичните видове, раси, класове, както и на "неживата природа и форми", е създаден, преди да бъде "посят" на планетарното тяло, на което днес живее съвременният човек.
          
  Разумният живот бе "разпръснат" под, над, в недрата на планетата, във водите, горите, скалите, атмосферата. В самите "зародишни молекули" бяха програмирани еволюционните етапи на развитие на всеки вид.
          
  Т.нар. "човек" беше създаден в няколко разновидности, за да може да оцелее и да се приспособи към планетарното тяло и условията на живот в различните райони - морски, планински, равнинни, пустинни и др.
          
  Първоначалният вариант на човека претърпя някои модицикации поради факта, че прапрапрапрапрапра... родителите на днешния човек в определен период бяха склонни към междуособици, кръвопролития и взаимни унищожения.
          
  В крайна сметка и до ден-днешен това остана характерна черта на вида хомо сапиенс, който той сам трябва да преодолее и изкорени, за да оцелее като разумен вид в Космоса.
          
  Първичният човек е създаден на космическо тяло, сходно с планетата Земя. После бяха "посети" първите индивиди. След това еволюцията им беше естествена и с минимални корекции и намеси.
          
  Първичната човешка раса е черната. Бялата е вид мутация, т.е., е продукт на еволюцията и закона за приспособяването, както и на намесата на Създателите на разумни индивиди. Затова е останал отглас в древните писания - как Господ създаде по свой образ и подобие първите човеци - Адам и Ева.
          
  Ева е клонинг, такава е била намесата на древната космораса при обособяване на половете. Дотогава човешките същества са се "раждали" чрез клониране. После е преценено, че те трябва да даряват живот на потомството си чрез раждане с болки, за да се научат да го ценят, а не да го унищожават като нещо без особена стойност. Потомството на човека от ранните етапи на развитието му оцелявало трудно, за да се научат първите местни индивиди, че животът и разумът, както и любовта, са висши ценности, дарени от Създателя, част от когото е всеки нов живот.
          
  Човекът е резултат както от собственото му развитие при местните условия, така и от косвената помощ на извънземни наблюдатели и Пазители на живота.

  Възможно е човек да реагира, че неговите създатели непрекъснато го наблюдават, поучават, следят... А нима човек не постъпва така със собствените си деца?
          
  НЕ Е СТРАШНО, ЧЕ ЗЕМНИТЕ ХОРА СА СЪЗДАДЕНИ ОТ НЯКОГО, ПО-ЖЕСТОКО ЩЕ Е, АКО ХОРАТА СЕ САМОУНИЩОЖАТ, БЕЗ ДА ПОСТИГНАТ ЗАЛОЖЕНОТО В ТЯХ КАТО РАЗУМ И ВИД, КАТО ПОТЕНЦИАЛ И СМИСЪЛ. Макар че подобни случаи вече са фиксирани и в по-стари части на Вселената.
          
  Създателят, който е дарил с Любов живота и разума на всяко сътворено същество, никога не би го унищожил без основателна и глобална причина. Ако катаклизъм или противоречия на дадено тяло /галактика, система, отрязък от Вселената/ не застрашават устоите и Хармонията на Цялото, Създателят би оставил нещата на тяхната логика, на естествения резултат от противоборството между Добро и Зло, Хармония и Хаос, Любов и Омраза - като прояви на двете основни движещи сили и енергийни потоци.
          
  Логиката на Сътворението винаги има свой План, Модел и Цел, така че "кодираното" време за съществуване в определени качествени и количествени параметри следва Програмата на Съзиданието, Еволюцията и Съвършенството.
          
  Това е заложено и в човека - от самото му раждане като разумна висша проява на животе на планетата Земя.


  Нина Ничева
  « Последна редакция: Октомври 05, 2009, 21:03:28 от delfin » Активен

  delfin
  Гост
  « Отговор #1 -: Януари 18, 2010, 20:05:04 »

  За Създателя/Създателите...

  Някак си вече се е наложило такова разделение на образите на Твореца и Създателите. Творецът е - самият Източник на Светлина, който е ЕДИН. А Създателите са - на определено ниво Душите достигат възможност да станат Създатели. Дава им се право да създават или контролират Светове. Това не означава, че Създателите са автономни от Твореца. Не. Създателите, както и всичко са същности от същността и плът от плътта на Единния за дадената Вселена Творец. По-скоро - Те Са Негови ръце, очи, уши, сърце и разум.


  превод: делфин
  Активен
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #2 -: Юли 13, 2010, 15:24:17 »

  по този повод имаше един много хубав ченълинг в нета на Създателите, но не мога повече да го намеря Тъжен
  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  psyhea
  Гост
  « Отговор #3 -: Юли 13, 2010, 15:24:54 »

  http://web.uni-plovdiv.bg/victorivanov/genealogia_na_choveka.pdf
  Активен
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #4 -: Юли 13, 2010, 15:53:46 »

  о и това е много интересно
  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  psyhea
  Гост
  « Отговор #5 -: Юли 13, 2010, 16:36:58 »

  Мммм..принципно да..като изключим умелата заблуда която ни поднася баба ти Слава..според мен нещата са почти 80%точни,но много от важните неща се премълчават или още по-кофти..изопачени са..Но общата линия мисля,че е достоверна
  Активен
  Gayatri
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 609


 • Град: София
 • « Отговор #6 -: Юли 13, 2010, 17:00:33 »

  Мммм..принципно да..като изключим умелата заблуда която ни поднася баба ти Слава..според мен нещата са почти 80%точни,но много от важните неща се премълчават или още по-кофти..изопачени са..Но общата линия мисля,че е достоверна

  Понеже съм много невежа и недостатъчно начетена, нямам никаква представа за прародителите на човека.

  psyhea,
  защо си мислиш, че леля Слава заблуждава хората с нещата, които е казала? Може би ти имаш много по- точен източник на информация или пък знаеш неща, за които ние дори не подозираме  Мисли


  Активен
  psyhea
  Гост
  « Отговор #7 -: Юли 13, 2010, 17:32:53 »

  Защото и тя както и повечето врачки,пророчици и т.н.обслужват нечии интереси..пък било то и на едно по-високо духовно ниво.Освен това..не е задължително контактьорът да е наясно,за кого точно работи..Това си е мое мнение и не ангажирам никого с него.Относно манипулацията в текста...достатъчен ми е фактът,че отново твърди,че АДАМ и ЕВА са създадени от Бог.Цялата плява с райската градина,кометата и  т.н..Животът на Земята е започнал естествено,прародителят на човека,също е продукт на дъъълга еволюция(нямаща нищо общо с маймуните!),но днешният човек е изкуствено създаден генетичен експеримент..сложна смесица от ДНК на различни раси,и почти няма общо с прародителите си отпреди 70-80милиона години примерно...
  Активен
  Хristo
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 479


  Бъди себе си и отвори сърцето си за света! :)

  « Отговор #8 -: Юли 13, 2010, 17:48:24 »

   Понякога информацията не се чете в прав текст, а е представена чрез символи.
   Човек може да е експеримент, може и да не е. Вероятно произхода му не е едностранен. Но нека който има някаква теза да се опита и да я дкаже. Защото теорията на вероятностите е необхватна Усмивчица
  Активен
  psyhea
  Гост
  « Отговор #9 -: Юли 13, 2010, 17:53:13 »

  Нали се сещаш,че както аз не мога да докажа своята теза,така и ти не можеш да докажеш твоята..Безсмислено е,и изрично упоменах,че това си е мое мнение.Форумът не съд,в който трябва да излагам доказателства..Както и да е..Колкото литература има за естественият произход на АДАМ<толкова има и за неестественият такъв!

  Аааа,тези със завоалираната информация са най-големите дезинформатори!Та в този ред на мисли да те попитам..според теб кому е нужна информация представена чрез символи и недомлъвки?
  Активен
  Аэ съм
  Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2396


  Hello! I am Andy!

  « Отговор #10 -: Юли 13, 2010, 19:17:45 »

  Ние произлизаме от атлантите-те от лемурийците,а пък те от миналите 2 раси,които дошли онзи свят!
  Активен
  Хristo
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 479


  Бъди себе си и отвори сърцето си за света! :)

  « Отговор #11 -: Юли 13, 2010, 19:36:26 »

   Защото човек научава дадена информация, когато е готов за нея.  На кого му е нужно нещо, което не може да разбере? Защо мъдреците говорят малко и си служат с мъдрости, а не с обикновени думи?
   
  Активен
  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:    Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright