Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Пътуване във времето  (Прочетена 2638 пъти)
Админ
Дидо
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1131


 • Град: Варна
 • dean.radnev
  WWW
  « -: Януари 24, 2010, 00:19:34 »

  До сега няма информация за успешен опит. Но защо се получава така?

  За много хора векове наред е било интересно как човек може да пътува времето. Били са правени много опити, които да направят такива машина.  Да разгледаме времето като процес на движение.

  В днешно време на времето се гледа единствено от гледна точка на движението на звездите (Слънцето и Луната и други разбира се). Но ако оставите една чаша вода днес, то утре пак ще я намерите на същото място и в същото количество. Единствено структурата може да и се променила. След 1 година водата може да се изпарила.

  И какво представлява времето? Процеса на промяна на дадени клетки и организми? Ако замразят нещо, за него времето спира. За това може и хората, които живеят по студените части на планетата да имат много силно изразени гени. При тях се запазва структурата на клетките за по-дълго.

  Стареенето е процеса, който може да измери времето най-точно и ясно. Но при всеки организъм този процес протича различно. Тогава какъв е отговора на времето. Може ли да се нарече постоянна единица. за всеки времето е различно. И ако някои реши да пътува в него трябва да схване основния принцип на движенито му. Универсалния закон.
  Не коментирам случаите, когато човек вижда в бъдещето, защото все пак той не е там, а само може да засече какво става. Това е друг момент, който ще коментираме надявам се заедно по-нататък.

  Какви ли са принципите на физиката на Марс, на Юпитер или на някоя друга планета. Ако наистина искаме да пътуваме във времето трябва клетките ни да могат да го позволят. Да не се разрушат, ако опитаме такъв процес.

  Темата е много интересна, но замислете се ако можем да пътуваме във времето и да видим какво ще е бъдещето и какво е било миналото… ще имаме друга представа за всичко. Ако видим една постъпка до какво ще доведе, може да не я правим или да направим по-настоятелно.

  И кой контролира клетките на човешкия организъм? Мозъка. А мозъка е подвластен на нашия ум и мисълта. Когато придобием контрол над ума и клетките може да променяме всичко и да влияем на света (надявам се положително). Хипотетично това е възможно. Има и дори доказани резултати. Монаси от източните школи, могат със силата на ума си да накарат едно цвете да порастне за минути. Могат да влияят много на нещата около тях. Но те знаят, че не трябва да се месят в законите на природата.

  Интересували ли сте се от монасите на Шаолин. Една много интересна школа, която има разрастване по цял свят. От тази школа, и по-вероятно много преди нея, хората могат да влият на въздействието на света върху тях. Удрят ги с копия, чукове, мечове, лежат на пирони…. и им няма нищо. Дори изглеждат все едно нищо не се е случвало. Ако сложим човек от ежедневието в такава ситуация… о той ще бъде много наранен. И при тях целия контрол идва от ума! Ума може всичко. Добре е да го изучим и да развием неговите способности.

  Мислите ли, че не можете да влияете на бъдещето? Да предизивквате събития в живота си? Обедих се сам, че това е напълно възможно. И определено, когато човек осъзнае това… малко е стряскащо. Докосва се до нещо много силно! Все пак за човек с добри намерения. Постепенно човек се научава и да влияе на своя организъм. Да контролира и управлява процесите в него.

  Така като гледам хората по улиците как се разхождат и всеки има някакви проблеми в главата и си мисли основно как излгежда, къде ще иде да яде или пие, какво да направи за да задоволи неговото его… странно е… имаме много голям отенциал и може да постигнем много много големи неща, но не за да задоволим някои свои нужди, а за да усвоим своя живот пълноценно - това което сме ние хората.

  Все пак.. ако света е едно прекрасно място за живеене, в което цари хармония, сила и мъдрост, вибрацията на цялата планета ще е различна. Хората са по Божии образ и подобие!

  И така цялата сила и знание е достъпна за всеки, тя е в нас самите! Винаги се е писало, че опасно ценна информация да е в ръцете на "прост" човек. И какво става? Идва 2012 година. Може би тогава всички хора ще бъдат подложени на изпит, ако заслужават да носят силата (или знанието или както искате го наречете), то те ще живеят. Ако не заслужават това, ще загинат. Наистина не звучи добре… но трябва да си помагаме и да разберем истината за нас самите!

  Изпитанието пред което ще изложим може да бъде много силна енергия, която ще облъчи Земята и ще повлияе на всяка клетка и организъм. И тази енергия ще засили или отключи същността на организма. Ак в него е затаена злоба, омраза, страх или нещо по законите на Вселената нехубаво, то клектата ще изгори. В добрия случай ще се трансфоримира и ще разцъфти… пребъде.

  Думите, че каквото правим днес това ще бъде утре е много правилна. Клетките в организма на човек се делят постоянно. Като постоянно умират старите и се раждат нови. В зависимост от начин на ядене, на мислене, на дишане, на движение, се раждат новите клетки, като в тях е запечатана информацията и така се развива тялото.

  Защо според Вас злобните хора са слаби и жилести, тези които гледат леко на живота и гледат да се наслаждават на "благата" са закръглени и в някои случаи доста пълни.

  Всичко се базира на начина мислене и това как разбираме света, дали като място за ядене, място за надмощие над другите или като нещо съвършенно, в което ние сме господарите и трябва да се вземем в ръце, защото нещата не вървят на добре.

  Топят се ледници, отровни газове навсякъде, никой вече не знае какво яде и какво пие, лекарствата са вече нормална част от ежедневието на хората … картинката е много пъстра, но не е приятна… какво ще оставим на поколенията след нас… на децата ни… на бъдещето!

  Идването на 2012 година е един прекрасен момент да се сложи край на всичко това и се уверих, че доста хора го желаят независимо какви са последствията. Така или иначе има мъка навсякъде… някои дори гледат на 2012 година с надежда за едно ново начало, което да няма повече "черно".

  И ако научим как да управляваме своя организъм, да осъзнаем света около нас, да разберем какво е истинското в него, може да намерим ключа към своята същност. Това какво сме ние. Не просто форма на живот. Как мислите и една мравка и един слон имат еднакви истинкти?

  Разликата в размера е много голяма, а работят на един и същи принцип. Ако видите животно, майка с малки, която е застрашена и малките й също са в опасност - тя пречупва всички граници и се бори настина много. Тази борба за живот е вродена във всеки на тази планета, защо хората са загубили тази жилка?!

  Ако наистина успеем да пътуваме във времето и видим какво ни чака, със сигурност ще знаем какво да правим. Но има ли време човек да се замисли за това, в натовареното ежедневие?

  Всеки сам определя своите приоритети в живота и към каквото се насочи, може да го постигне… стига да му се отдаде. Може да му струва лишения, но … ще е сбъднал стремежа на сърцето си и може да постигне нещо, което си струва в този живот.

  Факта, че живеем в това време и имаме тези знания и интереси… нищо не е случайно. Трябва да продължаваме напред, заедно, ръка за ръка и да се развием.

  ДНК-то ни се променя, начина на мислене, всичко се променя… сега е момента да бъдем каквито сме!
  Активен

  nia.boneva6
  Гост
  « Отговор #1 -: Юли 07, 2010, 15:59:09 »

  Аз пък да ви попитам-някой пътувал ли е във времето поне с няколко секунди в бъдещето или миналото?
  Активен
  nia.boneva6
  Гост
  « Отговор #2 -: Юли 07, 2010, 16:05:41 »

    Също мисля, че е възможно някой да е пътувал във времето... и е нормално да няма доказателства. Нали, примерно, аз ако отида някъде в бъдещето и се върна отново назад във времето, няма доказателства за пътуването ми Усмивчица
    Много пъти съм се питала-времето съществува ли изобщо? Тук, на това триизмерно място, то тече равномерно. Но едва ли отвъд останалите измерения (не знам как да се изразя), времето има същото значение... ?
   
  Активен
  sharga
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 148

  « Отговор #3 -: Март 18, 2012, 15:36:51 »

  То е малко сложничко, ще се опитам да обясня горе долу това което съм наблюдавал. Ако събитията се разделят на маловажни важни и живото променещи може да се каже че на всяко животопроменящо се прави копие (нов тунел все едно) същия като нашия ( в единия тунел примерно напускаш работа в дугия оставаш да работиш). Новия 'тунел' става паралелка на нашия, но се развива по друг начин. Ако си отворен за второто внимание може да ходиш да си говориш със себе си да се питаш как е хавата там. Принципно дори и физически може да се отиде там. Ако се опиташ да отидеш няколко дни напред в новосъздаденото копие няма как стане (няма опции за селекция дни напред, просто е празно). Може в своя тунел да ходиш напред и назад. То е като една линия с клетки и си избираш колко нагоре (в бъдещето) или надолу в миналото искаш да отидеш. Но има паралелки които не са точно разклонения ами са сякаш пуснати едновременно. И има няколко бъдещета и няколко миналита. Ако примерно 7-8 паралелки се считат за настояще има също още няколко групи паралелки съоветно бедеща и минала Усмивчица))) затруднявам се малко щото и моя ум разбира не дотам всичко. Та ние примерно се водим 5-то бъдеще от 9. Като самото истинско настояще тепърва ще има да се случва. В световете от 3-то бъдеще нагоре разбрах че се кара по екстремно, не се жалят съществата, тук пак не се изразявам правилно но незнам как точно да го кажа. В смисъл експериментира се повече. Правят се паралелките на важните решения за да не се губи опита на възможния вид развитие. Така силите които нагласят нещата в живота взимат оптималното и след това знаят поне малко повече какво да направят за да протече по определен начин 'реалното' настояще. Но казват че имало значение какво точно да бъде реалното настояще,  какво е не се знае, крие се. Щом човек може да прехвърля енергия в тези светове значи може и да прехвърли цялата си енергия там, тоест фозически да се разхожда там, където и да е това там (където си е избрал да отиде). Като цяло няма разлика между ходенето в светове които са пространствени и тези които са времеви , просто е въпрос на селекция и или избор на насочване на вниманието. Аз май познавам само един човек който може да се прехвърля на физическо ниво и то не съм го виждал на живо. Но вярвам че има много като него.
  Активен
  execute
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 63


  « Отговор #4 -: Април 16, 2012, 09:18:20 »

  Има начин да се патува в времето
  Чувал съм че като се отделиш от физическото си тяло тоест си с астралното си тяло може да ходиш колкото с игодини на пред искаш и колкото назад някой беше написал такава книга на не помня ...
  Активен
  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Спиране на времето « 1 2 ... 10 11 »
  Въпроси и отговори
  incorrigi 155 7146 Последна<br />публикация Ноември 28, 2010, 19:32:00
  от incorrigi
  Пътуване във времето
  Любопитни факти
  mimilota 6 2205 Последна<br />публикация Октомври 12, 2011, 13:59:33
  от Уж-Ум
  Времето навън?
  Моите сънища
  notlike 0 789 Последна<br />публикация Юни 11, 2011, 21:17:37
  от notlike
  Кратка медитационна музика за пътуване в себе си.
  Музика
  Scortan 1 3068 Последна<br />публикация Юли 07, 2016, 14:34:08
  от pluton
  Каква е техниката за преместване във времето
  Обща тематика
  mamagaya 3 987 Последна<br />публикация Май 15, 2012, 20:24:57
  от mamagaya

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright