Духовно развитие

          

Страници:  [1] 2 3   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Невидимата планета в слънчевата система  (Прочетена 8227 пъти)
Administrator
Дидо
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 640


 • Град: Варна
 • dean.radnev
  WWW
  « -: Юни 16, 2009, 18:52:55 »

  НЕВИДИМАТА ПЛАНЕТА В СЛЪНЧЕВАТА СИСТЕМА
          
  В стари ръкописи, запазени в различни кътчета на Земята, върху глинени плочки от шумерската цивилизация и в египетски папируси се споменава, че сред небесните тела, видими от Земята, се движи и една "скрита", "черна" звезда, на която живеят могъщи божества, които следят живота на хората.
          
  В други средновековни текстове се споменава за "тъмната Луна", която се движи около Земята. През ХІХ и ХХ век по-модерните телескопи и летателна изследователска техника събраха нови данни, интересни факти, върху които се градят хипотезите на водещи астрономи и астрофизици за присъствието на още едно тяло в Слънчевата система, чиято странна орбита е в близост до Земята.
          
  Невидимата планета е тяло с изкуствен произход. Възрастта му е много по-древна от телата в Слънчевата система. Вероятно това е "базата" на онези, които са създали планетите в този отрязък от Космоса.
          
  Когато човечеството открие тайните механизми за достъп до това тяло, ако успее правилно да "дешифрира" скоростта на въртене, орбитата й, гравитационните сили, които са различни от тези на Луната, учените ще успеят да подготвят и полет до планетата.
          
  Но преди да предприемат това пъташествие към своето минало и бъдеще, хората трябва да намерят още липсващи звена и указания за решаване на "ребуса", свързан с пирамидите, Сфинкса и това, което може да открият на невидимата планета.
          
  Тайните й са скрити под повърхността й. Достъпът до тях ще е непрекъснат тест с въпроси и много отговори, от които само един е верният. Той е и ключ за вратите към подземния свят на тъмната планета, на която някога е "роден" и човешкият разум. Това е "космически инкубатор", огромна лаборатория, в която материята се трансформира и дематериализира. Има "резервна смес" за моделиране на релефа на планетите от системата и отделните видове, живели на тях. Може да се приеме и като музей, в който е документирана появата на всяка планета, на живота и разума върху нея.
          
  Тъмната планета умишлено е моделирана от специална черна сплав, която се слива с мрака и я прави невидима. Взети са предвид и механизмите за движение и отражение на звука, светлината, радиосигналите, с които общува най-близкото населено тяло - Земята. Черната планета е защитена и спрямо сетивата ни, постиженията на техниката и на обитателите от другите тела от системата.

  « Последна редакция: Октомври 05, 2009, 21:06:03 от delfin » Активен

  Administrator
  Дидо
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 640


 • Град: Варна
 • dean.radnev
  WWW
  « Отговор #1 -: Юни 16, 2009, 18:53:26 »

  Черната планета се върти обратно на Земята. Посещават я екипажи на някои разузнавателни и изследователски мисии на тези, които са я създали. Те периодично правят преглед на системата за функционирането й, защото това е звезда-станция, в която се събира и обработва информация от тази част на Космоса и телата в системата. Следят се техните орбити и скорост на въртене, осигурява се защита срещу поражения от далечни скитащи пришълци, които могат да се сблъскат с планетите или да паднат върху някоя от тях, като предизвикат катаклизми и бедствия.
          
  Разумните обитатели на трите най-външни планети от Слънчевата система знаят за тъмната планета. Някогашните й създатели са били далновидни и мъдри. Тайните й могат да се разкрият, знанието и откритията, които се пазят там, ще станат достъпни само ако на Черната планета се съберат най-достойните представители на разума и от 9-те планети. "Входът" към подземията с тайните знания и света й е скрит пос съоръжение, което може да се отвори само ако едновременно се поставят и завъртят 9 "ключа".
          
  На повърхността на всяка планета от нашата система е скрит ключът й към Черната планета. Всеки разум трябва да докаже, че е помъдрял, за да му се даде познание за бъдещето...
          
  От 9-те тела в Слънчевата система само на 3 от планетите й пазителите на тайните знаят къде  е скрит ключът към Черната планета, който трябва да се открие от техен обитател.
          
  За ВЕНЕРА и МЕРКУРИЙ не се знае дали някой от нейните мъдри обитатели и посветени мъдреци не е пренесъл "ключа" на новата звезда, където са преселени жителите им.
          
  За ЗЕМЯТА е известно, че посветените атланти и висши жреци от Египет са сменили първоначалното скривалище, но има насочващи указания. Все още върху очите на посветените има "пелена", която им пречи правилно да анализират познанието от миналото и знаците от настоящето. Когато проблемите около опазване на Земята от замърсяване, отрови и агресия станат опасни за оцеляването на живота и разума, предопределеното ще се случи. Духовната йерархия в Хималаите знае времето, в което един земен човек ще открие "ключа" към познанието на невидимата планета.
          
  На всяка планета братствата на пазителите на тайните на звездата и на Всемира знаят времето, когато избраният от събратята им ще открие ключа.
          
  Когато и 9-те ключа на отделните планети са намерени, между тези същества ще се установи мисловен и визуален контакт. Ще се събудят "кодирани" спомени-указания за мисията им на невидимата планета.
          
  Това ще стане в по-далечното бъдеще на Земята, но се гарантира оцеляването на живота и разума, както и нов звезден дом за човечеството, когато Слънцето изчерпи енергията си.
          
  Невидимата плането е "Ноев ковчег" за разума и живота от Слънчевата система. Когато деветимата успеят да отключат Вратите, ще открият, че освен всичко друго, това е и огромен звездолет.
          
  В него са съхранени "резервни" видове и разумни същества, обитавали през времето 9-те тела. Там са и земните "Адам и Ева", които, ако се наложи, могат отново да възродят човешкато раса, но на друга звезда, която трябва да е близка до условията на Земята.
          
  Човечеството е на път да навлезе в Епохата на духа. В годините напред човекът ще се научи да улява информация от заобикалящия го свят и от Космоса с нови, духовни сетива. И някога, когато дойде времето, един земен човек ще долови и тайната, която ще открие пътя на Земята към невидимата планета, люлката на нашето минало и бъдеще.


  Нина Ничева
  « Последна редакция: Октомври 05, 2009, 21:06:38 от delfin » Активен

  Аэ съм
  Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2396


  Hello! I am Andy!

  « Отговор #2 -: Март 13, 2010, 18:43:28 »

  Това е планетата Х или Нибиру!
  Активен
  bars_i
  Гост
  « Отговор #3 -: Април 28, 2010, 23:33:18 »

  Какво стана с тази планета? Миналата година на 5 май щеше да навлезе на такова разстояние,че да я виждаме.Нещо се разминаха с прогнозата.Някой ако знае нещо да даде малко информация.
  Активен
  Аэ съм
  Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2396


  Hello! I am Andy!

  « Отговор #4 -: Април 29, 2010, 13:16:03 »

  Аз рабрах,че тя трабвало да се появи през периода 2010-2012!

  Ама доколко това е истина,не знам!
  Активен
  The One
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1537


  Винаги на точното място в точното време

  WWW
  « Отговор #5 -: Април 29, 2010, 14:12:10 »

  Четох че това е изкуствено създаден спътник от Фаетонците и тях подобни,има за цел да прочиства на определен период от време ако не се лъжа 28 000 г живот които е отказал да еволюира.
  Нещо като това когато Хомосапиенс се появява преди това изчезва беследно другата раса но не се сещам кои бяха неандерталци ли кроманьонци ли.
  Това е станало много отдавна мисля че около 160 000 г .
  Само времето ще покаже какво и кога ще стане,нека всеки да си е честен пред себе си и изпълнен с любов пак да става каквото ще  Намигване.
  Активен

  Не мога да променя това което виждам,но мога да променя точката през която гледам.
  Това е достатъчно да промени онова което изживявам,а това променя цялата гледка.

  Всичко перфектно е точно такова,
  течащ в безкрая свещен резултат!
  Бъди сега причината нова,
  за твоя бленуван в мечтите ти свят.
  Аэ съм
  Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2396


  Hello! I am Andy!

  « Отговор #6 -: Април 29, 2010, 15:03:57 »

  Аз зная,че те се появяват на всеки 3600 години,защото така е писано в древни шумерски клинописи за съществуването на Нибиру и на анунаките!

  И,че 1 наша година е равна на 1 ден на тяхната планета!
  Активен
  MeGaDeTH
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 12


  Няма Невъзможни Неща!!!!

  « Отговор #7 -: Май 11, 2010, 15:17:58 »

  Какво стана с тази планета? Миналата година на 5 май щеше да навлезе на такова разстояние,че да я виждаме.Нещо се разминаха с прогнозата.Някой ако знае нещо да даде малко информация.
  Според много прогнози трябваше да е видима от май 2009 година (проверявах всеки възможен ден когато няма облаци...Това НЕ е вярно) и до ден днешен не е видима....Следователно или е лъжа изобщо съществуването и (което наистина е много невероятно,защото маите са предрекли 2-те слънца 2012 година (второто слънце е Нибиру,която трябва да е толкова близо,че да има приблизително същата големина) Маите не са говорили празни приказки... или просто е Рано за да се види Усмивчица ) Каквито и промени да идват...тепърва се започва !
  Активен
  Веселин
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 228


 • Град: Пловдив
 • « Отговор #8 -: Май 11, 2010, 15:25:57 »

  Според мен по-скоро има някаква грешка с датирането на годините от календара на маите, макар че всичко говори за 2012-а. Но все още се спори за началната и крайната дата на този календар. А всъщност календарите са няколко...
  А Нибиру - чакам я с интерес да я зърна на небето. Усмивчица
  Активен
  bars_i
  Гост
  « Отговор #9 -: Май 11, 2010, 17:30:46 »

  Какво стана с тази планета? Миналата година на 5 май щеше да навлезе на такова разстояние,че да я виждаме.Нещо се разминаха с прогнозата.Някой ако знае нещо да даде малко информация.
  Според много прогнози трябваше да е видима от май 2009 година (проверявах всеки възможен ден когато няма облаци...Това НЕ е вярно) и до ден днешен не е видима....Следователно или е лъжа изобщо съществуването и (което наистина е много невероятно,защото маите са предрекли 2-те слънца 2012 година (второто слънце е Нибиру,която трябва да е толкова близо,че да има приблизително същата големина) Маите не са говорили празни приказки... или просто е Рано за да се види Усмивчица ) Каквито и промени да идват...тепърва се започва !
  Как проверяваш?С някакъв уред ли?
  Активен
  kim
  Гост
  « Отговор #10 -: Май 11, 2010, 17:39:53 »

  В интерес на истината никога и никъде не съм чувал маянолози да говорят за идванто на Нибиру, когато се обсъждат маите и дори 2012.  Това с двете слънца също, ако това е за каквото става въпрос. В повечето случаи са скептично настроени. За мен голяма част от тези приказки са спекула в Youtube и стотиците сайтове, които нищят нещата. Едитственото по мистично нещо, което може да се разглежда в тяхните предсказания са допирането на горния и долния свят, които се свързват отново, приключването на Бактун цикъла - голямото им броене (2012), както и това, че всеки такъв цикъл завършва с един от 4-те елементита - в този случай предсказват с Огън, и завръщането на Kukulkán (Quetzalcoatl). Е, да може да се разгледа всичко това, и като планета идваща, от която изкачат анунакита, но аз лично не бих спекулирал с лека ръка.

  Иначе има една теория за объркването и защо се бави планетата. Аз не знам дали знаете, но цялото нещо с Нибиру в действителност извира от книгата на Закария Ситчин "Дванадесетата планета" (както и 4тият вид - филма, който го е гледал, но това е друга тема) и от никъде другаде - поне в модерния свят. И това не си го измислям, а го споделят много хора, които се занимават с езотерика на запад. Много разисквана личност е той, много хора уважават труда му, други смятат, че не е случаен, и че бачка за правителсва. И да, вероятно, ако видите на кой благодари в книгата, ще се уверите сами, че не всеки има достъп то такава информация. Но както и да е.
  Според Bob Dean, може да се каже известен мистик в някои среди и личен приятел със Ситчин между другото, объркването идва от нашия календар. Според негов приятел, "може би най-големият жив историк на планетата", както той се изразява Исуус е бил роден 3 години (мисля че толкова бяха, ще пусна линка към интервюто, че не помня вече..) по-рано от официалната дата, всъщност на 1-ви Март не на 24.12.
  От тук идвала и разминавката с Нибиру - Не по-рано от 2015-2017 - казва той. Като каза че 2012 е в момента и тн.
  Та за това я нямало на небето Усмивчица

  Аз лично имам резерви към тази история. Не я отричам, но все още не го усещам. Но сигурен съм, че ще разберем един ден Усмивчица

  Оп, забравих интервюто - http://www.youtube.com/watch?v=AbgHyrmgRZM&feature=related   Не е лошо е така, от обща култура. Боби е интересен човек Веселяк
  Активен
  MeGaDeTH
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 12


  Няма Невъзможни Неща!!!!

  « Отговор #11 -: Май 11, 2010, 20:41:45 »

  Аз също съм скептичен като цяло за тая планета..Казах просто какво знам..Това,че не си чувал маянолози да го  говорят нали знаеш,че НЕ означава,че не са го говорили..Аз не съм слушал птиците по дръвчетата да си разменят такава информация Усмивчица Покрай цялото нещо с маите наистина има мнооого спекулации освен истина,Но това,че не си чул нещо не означава нищо...Има една много интересна книга на братята Тихоплави - Времето На Бога....Ето там има само чиста наука..адски сложна книга като тематика..Погледни в нея има много научна информация,събрана съвсем услужливо от тези братя..Много учени са си дали живота за тези иследвания дето са описани вътре...Особено интересен случай е този със руския учен(съжалявам,защото в момента името му ми убягва),но той през 1890 година някъде доказал,че вселената се разширява...Бил обесен за думите си!30-на години по-късно Едуин Хъбъл доказал същото и бил признат за невероятен Ум и това всичко било прието вече(това е друга тема с информацията дето стига до хората)..Та мисълта ми е,че ей такива учени като този руския учен са помогнали за многооооо от научните трудове описани в тази книга..Тя е съставена изцяло от събирането на около 130 научни трудове в области - метафизика,физика,химия,анатомия и много други...Там пише и за маите много...Ще намериш полезни неща!
  Активен
  kim
  Гост
  « Отговор #12 -: Май 11, 2010, 23:51:10 »

  Целувчица
  « Последна редакция: Май 11, 2010, 23:57:15 от Star Rover » Активен
  bars_i
  Гост
  « Отговор #13 -: Май 12, 2010, 07:19:09 »

  Star Rover,MeGaDeTH,не е лошо да поспорите по този въпрос още малко и още по разгорещено,защото информацията която давате е много добра.Дайте всичко от себе си.Аз лично ще ви бъда много благодарен.
  Активен
  kim
  Гост
  « Отговор #14 -: Май 12, 2010, 11:48:44 »

  Няма спор тук Барси Усмивчица Ти остани над нещата - ще съм ти много благодарен Веселяк
  Активен
  Страници:  [1] 2 3   Нагоре
  Отиди на:    Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright