Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Сън в съня  (Прочетена 3948 пъти)
AIA
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 88


 • Град: Земя
 • « -: Януари 22, 2010, 19:24:01 »

  От няколко дни размишлявам над този сън, ще ви го разкажа защото ми е странен. И така---- спях и нещо ме събуди,не знаех какво но седнах и погледнах ръцете си, защото изпитвах пареща болка по дланите,погледнах ги и видях стигми - нямаше кръв а лимфна течност. Бях уплашена и шокирана не бях виждала нещо подобно. Тогава я видях Богородица, беше на метър от мене и нещо ми говореше но някаква невидима стена не пропускаше звука а само виждах как мърдат устните и. Започнах да плача и да и показвам ръцете си а тя ми говореше без звук. Питах я защо аз, какво толкова съм направила. Събудих се и седнах, първото което направих беше да си видя ръцете, още усещах болка в дланите си но там нямаше нищо.
   Интерестното е и това че както и където бях легнала наистина там беше и сънят ми, не зная дали го разказах разбираемо  Угрижен
  Активен
  До
  Гост
  « Отговор #1 -: Януари 22, 2010, 22:11:21 »

  Разбрах те.
  Имала съм подобни, но не със стигми, каквито говориш и т.н., и тези сънища са ми осъзнати.
  Всъщност сънуваш как сънуваш и се будиш в самия сън (с всичко там след това) преди реалното събуждане. Нещо като куб в куба.
  Помниш ли стигмите какви бяха? Фигура? Нещо като символ?
  Беше ли разтревожена като питаше "Защо аз, какво толкова съм направила?", т.е. за хубаво или за лошо?

  Активен
  AIA
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 88


 • Град: Земя
 • « Отговор #2 -: Януари 23, 2010, 03:35:54 »

  До, направо си бях шокирана, изплаших се разбира се. Но страното е че този сън не е от сега даже го бях забравила до преди няколко дни, когато сънувах друг. Не виждам връзка межу 2та но тогава се появи мисълта за него, върна се и нямам мира като че ли някой умишлено ми го връща, вече си мисля че това идва от някъде и не са моите мисли.
  Нямаше нищо особено като знаци или фигури.
  Втория сън - разхождах се в парк и там имаше сграда, зная че минавах често от там, погледнах към нея и видях голям надпис с златни букви '' Изкупуване на карма'' загледах го учудена че  до сега не съм го видяла, тогава една жена дойде и ми каза че човек вижда надписа когато е готов.
  След този сън буквално нахлу предния и не ми дава мира.
  Активен
  До
  Гост
  « Отговор #3 -: Януари 23, 2010, 04:50:56 »

  И аз мисля, че са свързани. Втория няма какво да го мислиш - посланието е директно. Имам само едно съмнение - изкупване на карма, т.е. дали сега ще почнеш да я изкупваш (добро, лошо) или вече минаваш на етап след изкупването - новия.
  Първия...
  Как така стигмата нямаше като знаци или фигура? Питам понеже стимгмата като стигма винаги има форма, както всяко проявено нещо. Например да е било подобно на кръг?
  И къде бяха - от вътрешната или от външната страна на дланите?
  Спомни си добре съня дали това е всичко, дали не пропускаш нещо.
  Не ми харесва, че не чуваш какво ти говори Богородица и че сякаш има невидима стена между вас. Не е хубаво, че не си я чула. Знаем добре, че когато Богородица или Христа говорят, трябва да се чуят. Може би не успяваш да осъществиш добра връзка с тях, оттам да ги чуеш. Може и да греша.

  Ще ти кажа едни неща - прочети ги, може да ти напомнят на твоя. Поне аз се сещам за тях като те чета.
  В два от случаите, в които сънувах Богородица с младенеца в ръце и в другия Месията (като голям, но като дух-присъствие) словата достигнаха до мен. Единия беше, когато Богородица ми викаше зад гърба (след като я бях подминала, продължавайки пътя си), умолявайки ме с думите "Пази се, чуваш ли, пази се. Моля те, пази се. Моля те. Пази се.". Целия сън не го разказвам. Само ще ти кажа, че беше от голямо значение и ми се даде инфо за нещо, което не знаех, че съществува въобще до момента, в който не проверих след съня. Спомняйки си за този сън, си спомням и да не се съмнявам в Отвъд и Даването на инфо, в Повечето.
  Другия път - Месията като голям, но както споменах дух-присъствие, който стоеше до мен отдясно. Бях на леглото и усетих студ, хлад (както и в другите си сънища с духове - усещам хлад, когато са до мен) и знам, че стоеше до мен, гледайки ме. Тогава имаше и друг дух в стаята, който виждах и чувах, и го питах "Има и някой друг нали?" притеснена. Духа ми отговори "Да." и беше втренчен в духа на Месията, и нито за миг не мръдна погледа си от него. Гледаше втренчено в него като със страхопочитание, подчинен, сериозност. Питах го "Какво има - кой е? Какво казва?" и духа отговори "Тук е Месията. Гледа в теб. Казва "горкото момиче толкова е младо, а е двойно посечено"..... казва също, че и друг път е идвал, но теб те е нямало.", т.е. в думите "и друг път е идвал, но теб те е нямало" усетих, че става дума, че е слизал тук долу и преди, но мен ме е нямало, все едно не съм присъствала или не съм го усетила, чула, не съм била в състояние да осъществя връзка - нещо такова. Още се чудя какво значи "двойно посечена".
  А между другото към този сън и аз като теб, свързвам един друг, а той е... Сънувам, че виждам ръцете си до лакътя. На едната (дясната) имаше татуировка, "нарисувана" от Нищото (нямаше човек, просто се появи като стигма - от нищото, сякаш нещо невидимо) - беше меч с острието надолу като забит и зад него храст. Още беше прясна - имаше коричка едва засъхнала. На лявата ми ръка имаше сребърно украшение с два свободни, висящи края, а частта в средата беше като халка захваната за кожата ми да държи украшението. Този сън беше след горния като хронология. Знам, че е като все едно ми е отдадена някаква чест (както когато си има ритуал за изкачване на ранга, полагане), но какво точно не знам.
   Згреших
  ПС: Сънища с Богородица и Месията не са случайни. Често са важни, но не често успяваме да ги разберем.
  « Последна редакция: Януари 23, 2010, 04:59:27 от До » Активен
  nia.boneva6
  Гост
  « Отговор #4 -: Август 03, 2010, 12:30:46 »

  Аз много пъти сънувам така. Веднъж сънувах, че гледам луна. Тогава заспах и сънувах как баба Яга нещо се заяжда с мене Усмивчица Ухилен беше весело...
  Активен
  Евелина Монева
  Гост
  « Отговор #5 -: Октомври 30, 2010, 21:15:19 »

  Привет...няколко пъти съм сънувала-сън в съня...но в момента не се сещам какво сънувах...останал е само спомена за това явление...но имам др въпрос,който ме тормози повече...Какво означава сън в който виждаш мъртъв роднина,с който се връщате на място...където сте ходели преди заедно...и всички се радват да те видят и ми казват
  –радваме се да те видим,отдавна не си идвала....Помня,че беше мн студено и след мен тичаше едно куче и накрая преди да се събудя отидох до едно бяло лъвче пред огромна порта от дърво ... обърнах се и видях за последно мъртвия си роднина....и тогава се събудих.
  Искам да кажа че този роднина е мъртъв от година и половина...
  Активен
  Еруин
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 417


 • Град: Варна
 • « Отговор #6 -: Ноември 22, 2010, 22:48:36 »

  ... сънувах една мъничка топла къщичка с дворче. Вътре с един много добър висок човек на 30-40 години(аз също бях някъде на толкова) си говорим и пием чай. Бяхме щастливи и си приказвахме сладко и спокойно. Изведнъж ми се доспа много, разбрахме се да поспя и че после ще си говорим пак. Легнах на един креват и се завих с едно одеяло. Заспах на секундата. Започнах да сънувам. Появи се моя образ от младините (на 20 години, колкото съм в момента), но хич не беше хубав. Седях пред едно огледало и от него се виждаше, че съм отслабнала много, имах торбички от недоспиване, бях чорлава, все едно не съм се срещала с баня или с четка за коса от половин месец. В същия момент стреснато се събуждам (в съня) и съм пак в онази къщичка на същия креват, на който заспах, дърпам одеялото и ставам мъчейки се да се отърся от съня. Онзи мъж чу, че съм се събудила и дойде да види какво става... аз седях и в мислите ми се завъртя "Сън в съня" после се усмихнах и си казах " Да, точно като темата във форума "Сън в съня" най- сетне..." и всичко започна да се върти около мен и не можах да се задържа в съня въпреки, че имах огромно желание... и се събудих вече наистина.  Веселяк
  Активен

  I told you
  That we could fly
  'Cause we all have wings
  But some of us don't know why
  deniyuli
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1

  « Отговор #7 -: Август 07, 2012, 10:49:41 »

  здравейте аз сънувах сън в съня си и беше съвсем реално ! sanuvah 4e sam na nqkakav ostrov s maja si deteto sestra mi i neinoto dete. Bqhme na plaja i valnite izvednaj valnite stanaha mnogo visoki, kato cunami.Bqh s moeto dete i na sestra mi . Ne vijdah dobre na momenti no uspqh da grabna decata i da bqgame izvan plaja. Vlqzohme v kvartala do plaja i vidqh maja si i bqgahme kam kvartirata si, sestra mi be6e tam. az legnah sled tova da spq s maja mi i sanuvah sa6toto ne6to koeto bqh prejivqla na plaja . Vsi4ko be6e sa6toto dokato ne sre6tah maja mi ot tam vsi4ko se promeni, toi varve6e i govore6e bavno i otkazva6e da bqga, kaza mi 4e nqma smisal da bqgame ot kakvop bqgame ot jivota si li me popita tooi. Otnovo vlqzohme v uli4kata do kvartirata i stenite zapo4naHA da se palnqt s ieroglifi. Maja mi vidq nqkakva stai4ka kato portierna v neq ima6e edin 4ovek nisak i slabi4ak s obrasnata gleva okolo 40 godi6en 4ete6e vesnik s o4ila.Maja mi kaza, ne pomni6 li tozi 4ovek toi be6e ma6inista koito e karal vlaka(maika mi e po4inala ot 3 meseca, samoubi se, hvarli se pod vlak, sajelqvam 4e spodelqm tova no iskam nqkoi da mi obqsni sanq). neiskah da go vijdam i prodaljih da bqgam, v tozi moment osaznah 4e sanuvam i iskre6tqh "Iskam da se sabudq, iskam da se sabudq"" sabudih se ot podsanq si i prodaljih da sanuvam v neosaznatiq san . Otidoh pri sestra mi v drugata staq i q pitah ne e li 4ula ne6to po novinite(tq gleda6e нешанал джиографик i tam govoriha takmo za tova). Izvednaj ne6to mi stana bqh kato v matrica poglejdam kam tavana i toi se razgrajda6e i stava6e razli4en po visok s druga struktura i tova se slu4va6e postoqnno zapo4nah da gubq orientaciq i saznanie sestra mi me darje6e i izvednaj do men se poqvi maika mi. Otna4alo ne q ose6tah samo q vijdah 4e me gali i celuva i govori ne6to no 4uvah samo 6epnene. Sled tova vijdah slu4kata tu otstrani tu v samata sebe si. Kogato gledah otstrani sebe si vijdah i maika mi , 4uvah q i q use6tah kogato bqh v sebe si samo 4uvah 6epnene. Maika pla4e6e i mi kazva6e"" Ne idvai tuk , ostani si tam. Ne idvai tuk "" . az se ganeh neestestveno . Sled tova se poqvi ogledalo pred nas i maika mi se prevarna v mlado krasivo tuso momi4e i az se razplakah i osaznah i tozi sam. Kogato osaznah sanq si se sabudih. Ako nqkoi mi obqsni kakvo ozna4ava sanq mi 6te sam mnogo blagodarna, mnogo iskam da znam kakvo zna4i!!!


  Global Moderator - Коментар  Две неща, за изпълнението на които ще Ви бъдем благодарни:
  Цитат
  2.3) - Забранява се публикуването на един и същ текст повече от веднъж в целия форум.

  Правила за писане във форума
  Новата Ви тема, със същото мнение в нея, е изтрита.
  Цитат
  3.1) - Писането на кирилица е задължително (това не включва цитиране и заглавия на чужд език)! Ако нямате инсталиран кирилизатор, моля използвайте Виртуалната клавиатура на форума!

  Правила за писане във форума
  Писането на кирилица е абсолютно задължително в почти всеки форум, както и тук.
  Не прави добро впечатление пълното пренебрежение, относно 2 точки от Правилника, и то от първото Ви мнение още.
  Считайте се за предупредени, за да не се налага ние да Ви считаме за баннати впоследствие. Усмивчица
  Правилата не хапят, не ядат хора, наистина, а чакат да бъдат прочетени и спазвани. И да не бъдат прочетени, трябва да бъдат спазвани.

  « Последна редакция: Август 07, 2012, 11:11:48 от soulSurgery » Активен
  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Значение на цифрите в съня
  Астрология и нумерология
  Админ 0 1300 Последна<br />публикация Януари 26, 2010, 20:49:58
  от Админ
  Как да се събудя от съня наяве?
  Езотерика
  mamagaya 3 1379 Последна<br />публикация Май 03, 2011, 23:29:44
  от sharga
  Проблеми със съня
  Моите сънища
  notlike 5 1446 Последна<br />публикация Август 20, 2011, 19:47:20
  от Синьо мечтание
  Алармите на колите пречат на съня
  Обща тематика
  Слънчев лъч 4 722 Последна<br />публикация Август 15, 2011, 22:10:07
  от Слънчев лъч
  Странен сън
  Моите сънища
  xsiaze 2 1561 Последна<br />публикация Януари 07, 2012, 03:12:24
  от xsiaze

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright