И аз мисля, че са свързани. Втория няма какво да го мислиш - посланието е директно. Имам само едно съмнение - изкупване на карма, т.е. дали сега ще почнеш да я изкупваш (добро, лошо) или вече минаваш на етап след изкупването - новия.
Първия...
Как така стигмата нямаше като знаци или фигура? Питам понеже стимгмата като стигма винаги има форма, както всяко проявено нещо. Например да е било подобно на кръг?
И къде бяха - от вътрешната или от външната страна на дланите?
Спомни си добре съня дали това е всичко, дали не пропускаш нещо.
Не ми харесва, че не чуваш какво ти говори Богородица и че сякаш има невидима стена между вас. Не е хубаво, че не си я чула. Знаем добре, че когато Богородица или Христа говорят, трябва да се чуят. Може би не успяваш да осъществиш добра връзка с тях, оттам да ги чуеш. Може и да греша.
Ще ти кажа едни неща - прочети ги, може да ти напомнят на твоя. Поне аз се сещам за тях като те чета.
В два от случаите, в които сънувах Богородица с младенеца в ръце и в другия Месията (като голям, но като дух-присъствие) словата достигнаха до мен. Единия беше, когато Богородица ми викаше зад гърба (след като я бях подминала, продължавайки пътя си), умолявайки ме с думите "Пази се, чуваш ли, пази се. Моля те, пази се. Моля те. Пази се.". Целия сън не го разказвам. Само ще ти кажа, че беше от голямо значение и ми се даде инфо за нещо, което не знаех, че съществува въобще до момента, в който не проверих след съня. Спомняйки си за този сън, си спомням и да не се съмнявам в Отвъд и Даването на инфо, в Повечето.
Другия път - Месията като голям, но както споменах дух-присъствие, който стоеше до мен отдясно. Бях на леглото и усетих студ, хлад (както и в другите си сънища с духове - усещам хлад, когато са до мен) и знам, че стоеше до мен, гледайки ме. Тогава имаше и друг дух в стаята, който виждах и чувах, и го питах "Има и някой друг нали?" притеснена. Духа ми отговори "Да." и беше втренчен в духа на Месията, и нито за миг не мръдна погледа си от него. Гледаше втренчено в него като със страхопочитание, подчинен, сериозност. Питах го "Какво има - кой е? Какво казва?" и духа отговори "Тук е Месията. Гледа в теб. Казва "горкото момиче толкова е младо, а е двойно посечено"..... казва също, че и друг път е идвал, но теб те е нямало.", т.е. в думите "и друг път е идвал, но теб те е нямало" усетих, че става дума, че е слизал тук долу и преди, но мен ме е нямало, все едно не съм присъствала или не съм го усетила, чула, не съм била в състояние да осъществя връзка - нещо такова. Още се чудя какво значи "двойно посечена".
А между другото към този сън и аз като теб, свързвам един друг, а той е... Сънувам, че виждам ръцете си до лакътя. На едната (дясната) имаше
татуировка, "нарисувана" от Нищото (нямаше човек, просто се появи като
стигма - от нищото, сякаш нещо невидимо) - беше меч с острието надолу като забит и зад него храст. Още беше прясна - имаше коричка едва засъхнала. На лявата ми ръка имаше сребърно украшение с два свободни, висящи края, а частта в средата беше като халка захваната за кожата ми да държи украшението. Този сън беше след горния като хронология. Знам, че е като все едно ми е отдадена някаква
чест (както когато си има ритуал за изкачване на ранга, полагане), но какво точно не знам.

ПС: Сънища с Богородица и Месията не са случайни. Често са важни, но не често успяваме да ги разберем.