Духовно развитие

          

Страници:  1 [2]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Честито Ново Начало  (Прочетена 3887 пъти)
Sine Wave Zero
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 338

« Отговор #15 -: Юли 06, 2016, 11:44:19 »

Добър Ден.

Дойдох да честитя, специално на Деян Раднев, пускането на форума.
След като подробно изчетох аргументите му, желая да попитам дали, след като няма безплатен обяд, то допринеслите за този негов форум заслужаваме по едно копие от всичките му книги?? Платили ли сме достойно за това ?


.........................
.........................
.........................
.........................

Няма проблем. Разбирам - пошегувах се. Истината е, че някога имах какво сериозно да кажа тук, но вече не ми идва да кажа нищо такова, затова ще се наложи оттук нататък - да замълча за доброто на Светлината.
Активен
Турист
почиващ на стари лаври
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 599

 • Град: с. Дворище, Ст Загора
 • velko.hristo
  « Отговор #16 -: Юли 06, 2016, 14:34:38 »

  Тая тема май не е достатъчно градивна.
  Започнаха много критики кой е крив и кой е прав в разсъжденията си.
  А няма ли вариант в който всички да са прави...
  Трябва да се отвори нова тема някъде, и ако има чалъм да е по-градивна Усмивчица
  Активен

  Зрей, зрей форумче,
  бавно ти узрей,
  За да родиш вкусен плод!


  Защо ни куца
  Комуникацията?!
  Еlsha
  Диди
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 523


  « Отговор #17 -: Юли 06, 2016, 16:44:43 »

  Цитат
  Мислех да остана безмълвен на многобройните лъжи, които от няколко дни чета по мой адрес и явно няма да се спрете скоро затова ще ви отговоря с няколко изречения. Искрено се надявам те да бъдат разбрани, а не пречупени през призмата на негативното.

  Единствената може би лъжа, е че крадеш лични трудове и ги представяш като свои за да печелиш пари. Аз тук, за това не мога да се обадя понеже не съм чела книгите ти, опитах се, но не ми се получи номера. Отделно това не го вярвам. Усмивчица Останалите изказвания за теб са лично мнение и възмущение от твои действия, които ти определяш като негативни. Това, че не харесваш лично мнение за теб, не значи, че то е негативно или че човекът цялостно е негативен, понеже не те харесва.. Как става този номер ние да сме, което мислим за теб, а ти да не си, което мислиш за нас?


  Цитат
  Всичко е енергия, никога не го забравяйте, а вие с поведението си показвате как си служите с тази енергия. Слизайки на земята, душата взема със себе си товари от минали свои животи, които да отработи и освободи, в този процес тя израства и трупа нова опитност. Когато душата е поставена в трудни условия и енергия и липсва, тогава злонамерените същности (на енергийно ниво) се възползват от нейните слабости, като  ги обострят. Така тези хора стават като генератор на негативна енергия, като се стремят да провокират и хората около себе си да го правят. По този начин съществува злото, така то се захранва с енергия, защото е загубило връзката с Отеца създател. Ако наистина твърдението ви беше вярно, че информацията с която съм написал книгите е ваша, това щяхте да  го знаете и да не допускате да се случва с живота ви.

  Да, наистина не вярвам да си взел от наш труд за книгите си.. Със сигурност няма как аз конкретно да напиша където и да е такова нещо! Усмивчица Минало, слабост от трудности, същества, зло и генератори на негативна енергия. Все едно каза така: " Целият проблем със СЕГАшният ни живот е заради минало, то ни прави уязвими и привличаме негативни същности, които ни управляват като кукли на конци, понеже злото ни дебне." Минало, зли същности, къде е АЗ, къде е СЕГА, къде и кога ни е личната отговорност, къде са духовните договори и избор за живот и определяне на трудности според нашите способности. От кога от духовният свят допускат разнитИ мИ тИ същности да ни контролират и да ни отдалечават от пътя и да ни пречат в личните уроци. Не ме разбирай грешно, вярвам, че има негативни същности, сблъсквала съм се с тях и съм се справяла с тях, подобното привлича подобно, ако съм гневна си привличам енергия хранеща се с гняв и подсилва моят гняв. Това си го приемам като сигнал, който ми показва къде ми е проблема и започвам да гледам в себе си защо аджеба съм гневна. Не ми е присъщо да седя и да гледам в слънцето за да се успокоя и да не съм гневна, факт е, че гнева може да изчезне, но не е важна емоцията, а причината за тази емоция, ако урока не се усвои той ще избие по друг начин, на друго ниво. Да отхвърля нещо в себе си като чуждо извън мен не е овладяване на урок, неприемането не е метод на трансформация.

  Цитат
  Обединили сте се с общата идея, че съм злодей(зло), който вреди на хората и най-вече на вас самите (което за щастие се разминава коренно от отзивите, които получавам от хората, които са се докоснали до моят труд). Опитвате се да спрете това "зло", като ежедневно насочвате негативна енергия към него с многобройните си злословения по мой адрес. Ако наистина разбирахте как функционира енергията, и как влияе на хората щяхте да разберете, че по този начин единствено може да ми навредите от колкото да ми помогнете. Ако наистина искате да сте рицарите на бели коне, които да спрат злодея, тогава е нужно да намерите семенцето добро, което е вкоренено във всеки един от нас и точно него да полеете с енергия, така хватката на злото ще отслабите и ще пробудите доброто в когото и да е. На това учат моите книги, как хората да бъдат добри и да съхраняват доброто в себе си, защото сега злото на земята е много силно и много лесно манипулира и внушава мисли в хората, които живеят със своите слабости и не умеят с тях да работят, от тях да се учат и освобождават.


  Помня отзивите за колективната ти медитация, много хора ти благодаряха, но докато ти виждаше похвалите, аз виждах написаното от тях за което ти благодарят. В смисъл, медитацията беше за почистване на енергийно поле около България, а в отзивите прочетох мнения от сорта на: "Много благодаря, беше страхотно да се включа в медитацията за пращане на любов към България", "чувствам се супер молейки се за хората" и рани ей такива, които показват, че един си прави едно, друг друго, а медитацията е с конкретна цел и енергията би трябвало да е концентрирана към една цел, а не разпиляна според това кой разбрал, кой не разбрал. Лошо няма, пак са полезни, дори и само за себе си. Виж имаше една жена, която не можеше да се побере от любов и се е усещала разпиляна(хубавото разпиляване, което е свързано със сливане с първоизточника) Тази жена знае как се медитира колективно! Страхотна е, напълни ми душата като я прочетох, браво на нея!

  Относно другото ти изказване за книгите. Пак това зло, всяка лоша мисъл ли е дело на злото, тотално отричаш лична отговорност и отхвърляш себе си като човек. Душите са прекрасни и чисти същества и явно за това смяташ, че бъдейки в тела, когато постъпваме човешки и не по начин, по който би реагирала същността бъдейки в духовният свят е отдалечаване от същността ни. Ние сме участващи наблюдатели, нарочно се прераждаме в тела с емоции, идеята е да се учим изпитвайки ги и разбирайки ги, а не да ги отхвърлим, пак казвам участващ наблюдател, не да си горе и да се отхвърляш, не и да се забиеш в емоциите. Отделно ти как точно ни помагаш като ни набиваш в главата, че сме негативни, хранещи злото, които нищо не разбират, ако ние ти вредим с личното си мнение към теб, ти не ни ли вредиш с личното си мнение за нас?  Цитат
  Поредното нещо, което съм описал добре в книгите, и ако ги бяхте чели щяхте да знаете моята гледна точка. Всичко във вселената се стреми към баланс, и когато започнете активно да работите със своите слабости и спомени от минали животи изплуват на повърхността ще разберете, че голяма част от товарите се дължат именно на неумението на душата да запазва този баланс в земно превъплъщение.


  Това е точно така, както казваш, но думите ти и действията ти си противоречат! Усмивчица Не може да разделяш нещата на добро и зло, на черно и бяло, позитивно и негативно, да отхвърляш едно и да приемаш друго и да говориш за баланс, ти Дидо нямаш баланс, няма как да имаш и едновременно да отхвърляш съществуването на другата страна на монетата и да твърдиш, че тя е извън теб и е дело на други неща извън теб. Говориш за добро и колко си добър, а всяка твоя втора дума е "зло, негативно", ние сме негативни, ние вредим, ние сме такива, ние онакива и защо? Защото не харесваме нещо в теб и сме посмели да изразим мнение, което не съвпада с твоят свят на рози и пухкави облачета бели. Аз лично знам ти кой си и какъв си и това, че не харесвам твое действие няма да ми промени мнението за това кой си, защото съм те усещала и си точно това, което смяташ, че си като развитие на душата, аз проблем със същността ти нямам, имам проблем с твое действие дело на човешкото ти съзнание.  Цитат
  Който разбира всичко това е добре дошъл, който не го разбира го моля да намери друго място където да пише.  Това е проблема, от които се притеснявам. Че са добре дошли само хората, които мислят като теб, не приемаш друго виждане, приел си един образ за нещата, даже и имаш в себе си категоричност, че точно така стоят нещата, аз пък имам друга убеденост(може да се промени с времето и следващо осъзнаване), защо ти да си прав, а аз не? Как реши, че нещата са каквито са според твоят опит и усещане на душата? И аз си усещам същността и аз имам достъп до информационният поток, съзнателно мога да ходя в духовният свят и на база на това аз си мисля, че са еди как си нещата, но тези неща са ми показани с определен образ, които да се приеме по-лесно от съзнанието ми, твоят образ на възприемане е според твоето съзнание за да се усвои информацията. Аз написах какви мисля, че са нещата според моята си камбанария, има хора, които имат същият образ, други имат друг и за тях аз няма да съм права. Имаше негативности във форума, имаше и лични мнения и разминавания в мненията м/у хората във форума. Трудностите, недостатъците и пререканията са нужни за да се изгради здрава основа и няма как да е по друг начин, защото основата винаги е земята.

  « Последна редакция: Юли 06, 2016, 19:53:19 от Еlsha » Активен

  Карма - КаРаМа - движение, живот, анализиране. Усмивчица
  elinikar
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 221


  « Отговор #18 -: Юли 06, 2016, 18:43:42 »

  Когато спрем с разделянето на съфорумците на аз, ти, той крив или прав и погледнем на всички тук като НИЕ от групата, търсещи истината, тогава всеки ще се приеме като равностоен и достоен да изкаже мнението си, както и да изслуша и коментира спокойно мнението на друг от своята група на търсещите. Ако някой не се усеща като част от тази група, то той трябва да потърси своята група.
  Активен

  Ако от омразата можеш да се защитиш,от любовта неможеш!Затова любовта,насочена към земното,убива по-бързо от омразата...
  elinikar
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 221


  « Отговор #19 -: Юли 06, 2016, 19:05:26 »

  Без прошка ( ако има за какво)  не може да има ново начало!
  Всеки има какво да споделя и много може да се надгражда върху написаното до тук във форума.
  Ако са издадени някакви книги, то с тях не е свършил света и написаното в тях също може да се коментира, опровергава и допълва...
  А написаното в този форум дори да е много, не е всичко...
  Нека продължаваме напред и да не се връщаме назад...нека еволюцията е преди революцията!
  Активен

  Ако от омразата можеш да се защитиш,от любовта неможеш!Затова любовта,насочена към земното,убива по-бързо от омразата...
  Еlsha
  Диди
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 523


  « Отговор #20 -: Юли 06, 2016, 20:06:47 »

  Когато спрем с разделянето на съфорумците на аз, ти, той крив или прав и погледнем на всички тук като НИЕ от групата, търсещи истината, тогава всеки ще се приеме като равностоен и достоен да изкаже мнението си, както и да изслуша и коментира спокойно мнението на друг от своята група на търсещите. Ако някой не се усеща като част от тази група, то той трябва да потърси своята група.


  Така е, аз нарочно изтрих едно изказване за форумните срещи, понеже се усетих, че съм го написала все едно разделям на Софиянци и Варненци и едните такива, а другите онакива, а това не е вярно ама както го бях написала звучеше супер тъпо и крайно. Всъщност това беше написано специално Дидо да си припомни ситуация и виждайки, че е бил на линия след мен си мисля, че го е прочел, та няма смисъл да стои изказването, то си отиде по предназначение. Усмивчица
  Активен

  Карма - КаРаМа - движение, живот, анализиране. Усмивчица
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #21 -: Юли 06, 2016, 20:45:58 »

  Хубаво е че Дидо се е решил да си напише становището по случая. Хубаво ще е и да участва наравно във форума, след като го отвори наново . Така може да си споделя идеите от книгите си също. Една от причините за негативното отношение към него е именно ,че той фактически не участва отдавна във форума, а излиза че го ползва само за реклама на книгите, което наистина Дидо не е приятно на никой. Същото и по повод затварянето, де факто не беше напълно навътре с нещата които се случваха , а взе самосиндикално решение. Е тези факти правят ли те злодей в наше лице или просто изказваме мнение . Защо се цепиш от нас , пък държиш да запазим форума и той да остане на твое име и компютър. Моето мнение е че трябва да си изясниш за себе си позицията. Каква част от животът ти е този форум , каква част от живота на другите съфорумци е и да вземеш решение , да се разберем относно задачите и целите и такааааа. Ние сме ти заявили подкрепата и помощта си да го подкараме наново , но няма да се съглася да вложа пак толкова време и енергия , да поемем със Странник само ние организацията и накрая пак да се дръпне шалтера , защото си решил че злите насочват зла енергия срещу теб е така просто за спорта , защото са зли .........

  И понеже обещах да съм строг модератор

  Селина айде стига детска градинка, така няма да се разберем и да приключим тея глупости никога.
  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  Selina
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 14


  « Отговор #22 -: Юли 06, 2016, 23:45:50 »

  Иве, Диди го е казала достатъчно ясно и точно... Стига да има кой да чете ферманчетата всичко е, както казват ток и жица...
  Пак се получи така, че ми взе думите от устата.... Браво за коментара по темата! По точен наистина нямаше как да е ! = )
  Активен
  ВАЛКИРИЯ
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 7


  « Отговор #23 -: Юли 07, 2016, 07:21:35 »

  Мислех да остана безмълвен на многобройните лъжи, които от няколко дни чета по мой адрес и явно няма да се спрете скоро затова ще ви отговоря с няколко изречения. Искрено се надявам те да бъдат разбрани, а не пречупени през призмата на негативното.

  Нека започнем с това, че съм откраднал някаква информация. Вие разгръщали ли сте моя книга? Прочели ли сте поне един ред? В тях пише точно обратното на това, което вие демонстрирате с поведението си. Бих се радвал да прочетете и разберете написаното, а още по-щастлив ще съм да го приложите на практика. Книгите са основно с практическа насоченост и са пълни с практики, къде видяхте тука практики? Твърдите, че имате изтрити теми, наистина ми е много интересно кои ваши теми съм изтрил. Имам копие на форума от преди години, в който е от периода преди да бъде затворен, посочете ми темите, от които твърдите (лъжете), че информацията е взета и с радост ще я сверя, но ще съм още по-щастлив ако прочетете книгите и разберете какво голямо разминаване има в написаното в книгите от това, което вие говорите, пишете и демонстрирате с поведението си.

  Всичко е енергия, никога не го забравяйте, а вие с поведението си показвате как си служите с тази енергия. Слизайки на земята, душата взема със себе си товари от минали свои животи, които да отработи и освободи, в този процес тя израства и трупа нова опитност. Когато душата е поставена в трудни условия и енергия и липсва, тогава злонамерените същности (на енергийно ниво) се възползват от нейните слабости, като  ги обострят. Така тези хора стават като генератор на негативна енергия, като се стремят да провокират и хората около себе си да го правят. По този начин съществува злото, така то се захранва с енергия, защото е загубило връзката с Отеца създател. Ако наистина твърдението ви беше вярно, че информацията с която съм написал книгите е ваша, това щяхте да  го знаете и да не допускате да се случва с живота ви.

  Книгите учат хората как да работят със себе си сами на енергийно ниво, как да черпят енергия от природата и вселената и да я използват, за да траснформират товарите си, като по този начин с всеки изминал ден имат възможността да погледнат живота все по-отвисоко, освободили се от оковите на собсвените си ограничения и остарели вярвания. И не само, книгата живот на светло е посветена изцяло на злото, в нея съм описал много подробно как то влияе на хората, информация, която не съм срещал в нито една друга книга, и не вярвам да открия в която и да е от темите във форума.

  Обединили сте се с общата идея, че съм злодей(зло), който вреди на хората и най-вече на вас самите (което за щастие се разминава коренно от отзивите, които получавам от хората, които са се докоснали до моят труд). Опитвате се да спрете това "зло", като ежедневно насочвате негативна енергия към него с многобройните си злословения по мой адрес. Ако наистина разбирахте как функционира енергията, и как влияе на хората щяхте да разберете, че по този начин единствено може да ми навредите от колкото да ми помогнете. Ако наистина искате да сте рицарите на бели коне, които да спрат злодея, тогава е нужно да намерите семенцето добро, което е вкоренено във всеки един от нас и точно него да полеете с енергия, така хватката на злото ще отслабите и ще пробудите доброто в когото и да е. На това учат моите книги, как хората да бъдат добри и да съхраняват доброто в себе си, защото сега злото на земята е много силно и много лесно манипулира и внушава мисли в хората, които живеят със своите слабости и не умеят с тях да работят, от тях да се учат и освобождават.

  Относно това, че съм го правил с комерсиална цел. Поредното нещо, което съм описал добре в книгите, и ако ги бяхте чели щяхте да знаете моята гледна точка. Всичко във вселената се стреми към баланс, и когато започнете активно да работите със своите слабости и спомени от минали животи изплуват на повърхността ще разберете, че голяма част от товарите се дължат именно на неумението на душата да запазва този баланс в земно превъплъщение. Такова нещо като безплатен обяд не съществува.... на тази тема мога много да говоря, но достатъчно добре съм го обяснил в книгите (ако мога да се позволя да се помайтапя тук, нали това са вашите думи, вие вече трябва да го знаете).

  Твърдите, че съм ви окрал, а в същото време информацията, която пише в книгите се разминава коренно с начина на вашето мислене и действия. Разбирам защо се случва така, знам и причината да се държите по този начина и затова не желаех да влизам в диалог, защото трудно може да покажеш на някой нещо, което той сам не желае да види, но след отварянето на форума започвате да прекалявате, като продължавате да споделяте негативизма си в него.

  Желанието ми е това да е едно място, където хората да откриват разбирателство, подкрепа и доброта, а не напрежение и допълнително негативна енергия, която да обостря слабостите им и това допълнително да затруднява тяхното отработване.

  Който разбира всичко това е добре дошъл, който не го разбира го моля да намери друго място където да пише. Това имах да ви кажа, не смятам да отговарям на последващите постове, мога само да ви пожелая едно щастливо и слънчево лято. Нека има какво да ви радва и зарежда с енергия, за да откриете позитивното и доброто в себе си. Откриете ли го, споделяйте го с останалите, защото само така ще разпространите семената на доброто, което ще промени света към по-добро!

  БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ!


  Ха, ха... в един друг форум също така администратора на форума е нападнат и той абсолютно по същия начин разяснява нещата. Ама точно като братя сте. Само, че от две различни майки. Аз лично ви разбирам и двамата, но ми е чудно защо аджеба правите другите на малоумници? Правите се едва ли не, че сте хванали богу за .........сори за грубия израз. А който не харесва поста ми, позовавайки се на горния пост ще кажа - моля да не го чете.
  Активен
  Kissing You Good Night
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 448


 • Град: Варна
 • zdr kp животче, вървиш ли?

  « Отговор #24 -: Юли 07, 2016, 09:29:59 »

  Нека да бъда честен, мене ако питате, темата Дидо-Ширинан отдавна е изчерпана и аз сам не виждам защо си дръгнете езиците с нападки срещу него. Не го защитавам, но всички го видяхме вече какъв е, що е, колко струва като човек, с всичките му плюсове и минуси. Той колкото е «преписал» от форума и от нас, толкова повече е «преписал» от Петър Дънов, ама неговите последователи не са дошли да вдигат скандали тук. Някои от тях знаят за заемките на Дидо от Дънов и просто не му четат книжките. Но не се и заяждат с него, защото определено си ценят повече личната енергия от вас. За две години и половина ако не сте разбрали кой колко струва от форумските муцуни, жалко за времето, което сте пропилели вместо да отидете да прекопаете някъде някое лозе или да построите каменна пътека или нещо подобно -_-
  Активен

  Повърхностната температура на атмосферата на Уран е -225°С. Или с около 45° повече от тази на сърцето и душата ми
  Kissing You Good Night
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 448


 • Град: Варна
 • zdr kp животче, вървиш ли?

  « Отговор #25 -: Юли 07, 2016, 09:36:50 »

  Привет и добро утро!
  Гледам и не вярвам на ушите си!
  Не разбрах къде е това "Ново начало"? Вместо да връщаме лентата назад и на зад,не може ли да гледаме филма напред?
  Не разбрах и  какъв е проблема за рекламата на Дидо?
  Негов си е сайта,ако иска чадъри, бански костюми и плажни хавлии ще предлага-личен избор.
  Избор имаме и всички тука...ако искаме да сме притежатели - сме свободни да  създадем свой си свят,форум, книги,реклами...
  Ясно е обаче че  труда,радостта, опита губят своя смисъл ако останат само за нас си, за лично ползване,ако нямат споделеност. Пожелавам на всеки да постигне това. А тази пауза може само да ни послужи да се погледнем от страни,всеки сам за себе си...и нека филма продължи!
  Слънчеви,усмихнати и успешни дни желая на всички....

  Аз отдавна овладях дълбокото окултно майсторство да се абстрахирам от всички видове банери и тъпи реклами с изключение на ония, които ти заемат целия екран и ония, които те пренасочват към страница, която всячески се опитва да те убеди, че в тоя живот ти липсват «зелена карта» за САЩ, че Андроида на телефона ти е безнадеждно стар и античен (ако си с Android 6.0, изглежда особено малоумно) или иска да ти пробута чудо-таблетки за уголемяване на пениса и засилване на половата мощ
  Активен

  Повърхностната температура на атмосферата на Уран е -225°С. Или с около 45° повече от тази на сърцето и душата ми
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #26 -: Юли 07, 2016, 10:42:34 »

  Аз предлагам за да не разтягаме повече локуми. Позицията ни е ясна. Дидо си има тема за размисъл на каква база да гради от тук нататък нещата. Абстрахираме се от всякакви картинки и предлагам енергията да я съсредоточим в нещо друго. Та предизвикателството ми е , всеки тук ,който си направи труда да попише - да отвори по една тема ,която го е вълнувала през т.нар ни ваканция Усмивчица
  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  pluton
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 687


 • Град: Невинаги знам...
 • WWW
  « Отговор #27 -: Юли 07, 2016, 10:55:15 »

  Eona, аз това и направих. Писах в теми, които преди и сега много много ме вълнуват. Хайде, със здраве!
  Активен

  Турист
  почиващ на стари лаври
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 599

 • Град: с. Дворище, Ст Загора
 • velko.hristo
  « Отговор #28 -: Юли 07, 2016, 20:15:39 »

  Автора на темата - за Добре дошли
  Предлага тя да бъде Заключена
  - след като вече се получиха коментарите за Добре заварили Намигване

  сериозно!
  Активен

  Зрей, зрей форумче,
  бавно ти узрей,
  За да родиш вкусен плод!


  Защо ни куца
  Комуникацията?!
  Страници:  1 [2]   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Преходът-нещо ново или повтарящ се цикъл? « 1 2 3 »
  Великият преход
  Amazon 36 3166 Последна<br />публикация Септември 24, 2010, 18:32:58
  от Ich
  Конгрес 2012 Нло - ново съзнание Мексико
  Видео клипове
  Рай 0 1819 Последна<br />публикация Октомври 17, 2010, 21:03:53
  от Рай
  Начало
  Послания
  lyubomir 2 1139 Последна<br />публикация Февруари 16, 2011, 02:06:39
  от Еlsha
  Начало на Прехода « 1 2 3 4 »
  Великият преход
  Kissing You Good Night 56 7405 Последна<br />публикация Май 19, 2012, 18:10:53
  от Sunshine(sun)
  Начало и история на същността - Сътворението « 1 2 3 4 »
  Космогенезис
  Soenya 52 5274 Последна<br />публикация Май 15, 2011, 13:08:16
  от Soenya

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright