Този сайт тръгна, като място за различните.Място където да намерим утеха от неразбиращият ни свят.Място където да срещнем различни индивидуалисти, неподчинени, необременени, опознаващи себе си чрез себе си и чрез опознаването на другите.Този сайт се нарича индигота.ком...?!
От доста време тук се обсъждат теми свързани с духовното израстване, с връзките между хората, с нови изживявания, необикновени или просто теми за разговор.
От едно известно време, обаче започнаха все по-малко индиготата да се толерират.Преди всеки новодошъл питаше "аз индиго ли съм?!", "аз различен ли съм?", "аз имам ли нещо което другите нямат?" - и това ми харесваше..Хората тук проявяваха индивидуалност, изучаваха себе си, измисляха си термини.Имаше готини, имаше не толкова готини, имаше избухливи, непримирими, бунтари....Къде са сега тези хора?!
Няма ги.Какво има сега тук...Семинари, лекции, курсове, светлина, любов, слънца и теми за мачовците

Сайта очевидно наблегна на източните учения и практики, както и на ню ейдж вълната, разбира се и индигота са от нея, но...Разликата е, че ню ейдж преди беше безплатен и подтикваше към себе изучаване, което е полезно.Сега ню ейдж е машина за пари..поредната....аурата ти се мери в пари, жизнената ти енергия се мери в пари, това колко си извисен се мери в курсове, които се мерят в пари, защитата на ментално ниво се мери в пари, за да ти направят доброто ти искат пари.....
Ученията...безброй са да ги изброя, но изкачат все нови неизследвани гурута с безброй мъдрости....накрая хората решили да погледнат така са се закачили, че живота им се превръща в безкраен блуждаещ поглед , който изпуска себе си без да е тръгнал на някъде....
Този сайт вече не е същия много от старите го знаят, хората тук вече не са същите...тук вече не изследваме, тука само се дискутира кой гуру , кое учение и кой цитат са по-добри.Мисленето се загърби тотално.Вие сте марионетки...Вие не мислите.Вие чувствате това което ви казват да чувствате, вие не се познавате, вие се заблуждавате, че сте това и онова но вас ви няма.Време е да се замислите, кои сте вие всъщност, какво от себе си пропуснахте и на къде сте тръгнали...!
Време е да спрете да гледате в другите учения и да се научите сами!Това което ви помага..семинар, курс, практика дали ви помага наистина?!Това ли сте вие които сте...наистина ли?!
Нима не знаете , че вътре във вас ви чака цял неизследван свят, който наистина съм убедена, че не познавате!
Защо винаги опитвайки се да бъдем различни ставаме еднакви..нима в това се изразява цялото?!
Знаете ли изобщо как действа тази вселена...знаете ли колко от термините които знаете са заучени и приети точно от вашият ум който така упорито отричате..нищо не знаете!Не можете да се погледнете от страни и не искате, точно в този измислен свят вие избягахте и там ви е много по-лесно.
Иска ми се да видя индиготата, които наистина бяха индигота, иска ми се да видя хората, които смееха да вярват на собствените си сили без да се съмняват в тях, без да четат книгите, които предлагат "по-лесен вариант".
"Израсни за 3 секунди от човек в кристал- 8 лесни стъпки!" - звучи като готварска книга за мозъци!
Толкова ми е мъчно за много хора тук, толкова ми е мъчно......