Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Активация на единадесетата врата на 11:11 (22.11.2012)  (Прочетена 2948 пъти)
yyy
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 161

 • Град: Варна
 • « -: Ноември 16, 2012, 13:26:25 »

  АКТИВАЦИЯ НА ЕДИНАДЕСЕТАТА ВРАТА НА 11:11
  22.11.2012

     Разпространете широко!

  Време е да се издигне вибрационната честота на тази планета до следващото ниво! Затова ние ще се срещнем в големи и малки групи, като индивиди и двойки за активирането на Единадесетата Врата на 11:11 в повратната точка на втория Прозорец на Възможност:  Хората масово ще се съберат и ще направят колела в колела [бел.прев. - концентрични кръгове] на вихри-дъги на Светлината, които ще създадат критичната маса от Светлина, за да съдействуват за окончателното завършване на Компресионната Решетка, което ще задействува окончателното разчистване на всичката оставаща тъмнина и двойственост на тази планета, за да се направи място за новия свят на Единността. Правим последните приготовления, за да излезем от хоризонта на събитията на черната дупка, която бе наша реалност за последните 26000 години.

  Нашето масово усилие на този ден ще бъде спусъка, който ще помогне да активираме Плана, така че той да може да бъде доведен до успешен край. Нашата активация на този ден е нашата декларация на Победата на Светлината. Разпространете широко! Споделете го в световен мащаб! Моля да го публикувате на вашите уебсайтове и блогове. Ако знаете алтернативна медия, можете да го изпратите до тях. Можете да създадете група във Facebook за вашата местна група хора, които ще направят това във вашата част на света. Можете да създадете видео за това и да го качите в Youtube.

  Критичната маса за да има активацията желания ефект е около 118 000 души по целия свят действително да я правят с фокусиране. Ако приемем, че човешките умения за концентрация не са съвършени, ние се нуждаем от 144 000 души като критична маса.

  Но да прочетете за това е едно нещо, а реално да участвувате е съвсем друго. Бих окуражил колкото е възможно повече хора действително да участвуват, въпреки че може да бъде в ранните сутрешни часове във вашата част на света.

  Ние всички ще направим това активиране по едно и също време на 22 ноември. Точните времена за различните часови зони са:

  01:11 ч. HAST (Хавай)
  02:11 ч. AKST (Аляска)
  03:11 ч. PST  (Лос Анджелис)
  04:11 ч. MST  (Денвър)
  05:11 ч. CST  (Хюстън)
  06:11 ч. EST  (Ню Йорк)
  09:11 ч. BRST (Рио де Жанейро)
  11:11 ч. GMT  (Лондон)
  12:11 ч. CET  (Париж)
  13:11 ч. САСТ (Южна Африка)
  13:11 ч. EET  (България)
  15:11 ч. MSK  (Москва)
  16:41 ч. IST  (Индия)
  19:11 ч. CST  (Пекин)
  20:11 ч. JST  (Токио)
  22:11 ч. EDT  (Сидни)

  Ако мястото ви не е в списъка, можете да намерите карта на световните часови зони тук:
  http://www.timeanddate.com/time/map/


  11:11 е многомерен мост между две реалности, старата реалност на двойствеността и новата реалност на Единността. Влязохме в този портал на 11 януари, 1992 г. След това преминахме през 20-годишен процес на активиране на единадесет врати в рамките на 11:11, всеки път закрепвайки все по-голямо присъствие на Единността на тази планета. Сега ние активираме 11-та врата на 11:11 и така 11:11 става широко отворен и съзнанието на Единността става достъпно, както никога преди.  11:11 е представян от човек с визия на име Солара. Можете да прочетете за 11:11 на уебсайта й тук:
  http://www.nvisible.com/

  За единадесетата врата тук:
  http://www.nvisible.com/1111/11/11Gate.html

  Можете да видите списъка на групите, участвуващи в тази 11:11 активация тук:
  http://onebeing.emanaku.com/

  Можете да регистрирате ваша собствена група тук:
  http://onebeing.emanaku.com/register-1111-group/

  Инструкции за организиране на вашата група:
  http://onebeing.emanaku.com/organizing-an-anchor-group/

  Инструкции за приготовления на група за активацията:
  http://onebeing.emanaku.com/anchor-group-preparations/

  И инструкции за самата активация тук:
  http://onebeing.emanaku.com/anchor-group-instructions-ceremony/
  И тук:
  http://onebeing.emanaku.com/guardians/


  Главна Фейсбук-група за тази активация тук:
  http://www.facebook.com/events/165509883585846/

  Актуализации за единадесетата врата на 11:11 активацията:
  http://2012portal.blogspot.com/

  източнк: http://2012portal.blogspot.ca/2012/11/makethis-viral-eleventh-gate-1111.html
  бг превод: Google Translate, yyy
  Активен

  Ползувай винаги Първоизточника
  yyy
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 161

 • Град: Варна
 • « Отговор #1 -: Ноември 16, 2012, 13:36:09 »

  (по-долу следват преводи на основните матерали за Активацията на Единадесетата Врата на 11:11 от сайта  www.nvisible.com)

  Активация на Единадесетата Врата на 11:11
    22 Ноември 2012
    Главен Цилиндър в Свещената долина на инките, Перу


  Ключова нота на Активацията на Единадесетата Врата
    Скъпоценни Камъни в Короната
    Диамантът на Невидимото разкрит


  Единадесетата Врата е особено важната финална 11:11 Активация. Той бележи завършването на удивителното ни, почти двадесет и една годишно пътуване през Портала 11:11. През това време ние сме променяли еволюционни спирали от Шаблона на Дуалността към Шаблона на Единството.

  След като Единадесетата Врата е активирана, 11:11 Порталът няма да се затваря. Той ще остане отворен, така че повече хора да могат да преминават през него. Това е пряк резултат от нашата 11.11.11 церемония Безмълвен Наблюдател (Silent Watcher).


  Преместването на Алфа Точката

  През юли ние отидохме на южния остров на Нова Зеландия, предполагайки че Единадесетата Врата ще бъде разположена на мястото на оригиналната Алфа Точка на 11:11 Портала. Но по някаква причина Нова Зеландия не се чувстваше като точното място за Активацията на Единадесетата Врата. Вместо това, ние отидохме до централната точка на Алфа Точката, която се намира между  Queenstown, Te Anau и Milford Sound в едно място, наречено Malvora Lakes. Когато излязохме от колата, ние благодарихме на тази област за закрепването на Алфа Точката за повече от двадесет години. Тогава внезапно и неочаквано, Алфа Точката се размърда и по спирала влезе в сърцето на Солара. Сега тя я носи в нея, така че тя може да бъде закрепена (закотвена) в Сърцето на АН по време на Активацията на Единадесетата Врата.


  Сърцето на АН

  Сърцето на АН е централното ядро на АН, което представя свещения съюз на Слънцето и Луната като Едно Същество. АН представлява уникално състояние на съзнанието, в което пребиваваме в разширената реалност на Диаманта на Невидимото. Това е така възвишено и реално, че трябва да бъде изживяно за да се разбере напълно.

  AN е свързан със средната звезда в Пояса на Орион, известна като Ал Нилам (Al Nilam). Нашето 11:11 пътуване ни отведе през централната звезда на АН като ЕДНО. Сърцето на АН се ражда из недрата на 11:11 Портала.

  Има Кули на Светлината, разпръснати по планетата, много от тях са разположени в Андите на Южна Америка. Ето защо Перу беше избран да бъде мястото на тази толкова важна финална 11:11 Активация. Древните египтяни пишат за тези Кули на Светлината на АН в "Египетската Книга на Мъртвите" или "Папирусът на Ани". След като Сърцето на АН се установи върху физическото, ще започне активирането на тези Кули на Светлината.

  АН е възпоминание на Единността, от която всички ние идваме. Той играе водеща роля в началото на Новата МУА (MUA) (нов голям еволюционен цикъл), която официално започна на 11.11.11. Сега се ражда един Нов Свят.

  В началото на този Нов Цикъл, Светове в Светове се пресъздават върху Нов Истински Фундамент. АН е проявлението на тази Истинност. АН е разцветът на нашата вечна Никога Несвършваща История, от където можем да бъдем КОИТО НИЕ НАИСТИНА СМЕ, да въплъщаваме Истинност и да я проявяваме на всички нива във всички Светове. AN слива заедно елементи, които по-рано са възприемани като отделни. АН е конекторът между Което Бе и Което Ще Бъде.

  Сърцето на АН е Ядрото на Проявлението в Единността. Това е шаблон, който ще се разпространява от тук в света, пресъздаващ Истинност на всички нива.


  Скъпоценните Камъни в Короната  (The Jewels in the Crown)

  Когато напълно се появим като Истински Ние, ние ставаме многофасетен Скъпоценен Камък. През Активацията на Единадесетата Врата ще открием, че Короната с празни гнезда за своите Скъпоценни Камъни е пред нас, чакаща да поставим себе си на нашите истински позиции. Поставянето на нашите Скъпоценни Камъни в Короната е необходимо, за да се активира Единадесетата Врата. Тази Корона засяга и обхваща цялата Вселена. Тя съдържа всички знайни и незнайни светове. След като Скъпоценните Камъни заемат местата си в Короната ние стъпваме в безкрайно по-необятната реалност на Диаманта на Невидимото.


  Диамантът на Невидимото  (The Diamond of the Unseen)

  През това време става основно преобръщане. Това не е просто преобръщане в противоположната позиция, като обръщането на монета. Това е по-скоро като да видиш пеперуда с затворени крила, която изведнъж разтваря широко своите криле, разкривайки се в своята пълнота. Когато това се случи, Диамантът на Невидимото се разкрива в пълната си необятност. Диамантът на Невидимото обхваща всички познати и непознати светове.

  Активацията на Единадесетата Врата ще разкрие на много от нас значително разширената сфера на Диаманта на Невидимото. Следващата ни стъпка ще бъде да станем обитатели на Диаманта на Невидимото. Това ще ни позволи да закрепим Сърцето на АН на физическото. Това е мястото на нашия Истински Живот. Когато ние напълно населим Диаманта на Невидимото ще се роди един Нов Свят.

  (За повече информация относно Диамантът на Невидимото моля прочетете съобщенията (Surf Reports) на Солара за енергиите през август и септември 2012).

  Церемонията за Активация на Единадесетата Врата на Главния Цилиндър в Свещената Долина ще продължи 26 часа, за да можем да се приведем в съответствие с всички часови зони на планетата. Ключовото време за тази Активация ще бъде 11:11 ч. по Гринуич, когато Главният Цилиндър и всички Поддържащи Групи по света ще се подредят като Едно Същество и ще направят 11:11 Мудрите с ултра бавно движение. Това е, когато Диамантът на Невидимото ще стане напълно видим.

  Единадесетата Врата дълбоко ще разшири и засили нашата Любов и Истинност. В същото време тя ще демаскира всичко, което е фалшиво. Ние не ще можем никога повече да претендираме, че сме Истински Ние. Ние трябва да живеем нашата Истинност във всеки един момент от живота ни.


  _____________________________________________________________

  ГЛАВЕН ЦИЛИНДЪР НА ЕДИНАДЕСЕТАТА ВРАТА 


  Изисканото място за подготовката на нашият Главен Цилиндър на Единадесетата Врата: хотел и курорт Aranwa.

  След търсене из много страни по света най-накрая осъзнахме, че Единадесетата Врата е била предопределена да се намира на място, което е толкова очевидно и съвършено, че ние не бяхме помислили за това - Свещената долина на инките в Перу. Това е областта на сърцето на АН. Нашата седмица на подготовка за Главния Цилиндър ще се състои в красивия, петзвезден Aranwa хотел и курорт в Huayllabamba, Cuzco, Перу.

  Главният Цилиндър винаги е основната точка за 11:11 Активация. Това е мястото, където най-новите 11:11 енергии първо влизат на планетата. Силната и ангажирана група от Истинни Хора за Главния Цилиндър на Единадесетата Врата е жизнено важно, тъй като ние ще престъпим в разширената реалност на Диаманта на Невидимото. Само тези, които са наистина призовани да участвуват в Главния Цилиндър, трябва да го направят, защото ние не можем да закрепим и градим на Новото с нищо по-малко от нашите Пълни Същества, които са здраво вкоренени в Ултра-Великата Реалност.

  Главният Цилиндър на Единадесетата Врата ще бъде напълно вън от картата, ултра реален и интензивно мощен с повече ЛЮБОВ, отколкото можем да си представим. Участието в Главен 11:11 Цилиндър е дълбоко трансформиращо изживяване, който абсолютно променя живота ни. Няма абсолютно нищо подобно на него.


  ________________________________________________________________________________

  ПОДДЪРЖАЩИ ГРУПИ (ANCHOR GROUPS) НА ЕДИНАДЕСЕТАТА ВРАТА

  Ако не сте в състояние да участвувате в Главния Цилиндър все още можете да играете жизнено важна роля във величествената Активация на Единадесетата Врата  като участвувате в Поддържаща Група на Единадесетата Врата.

  11:11 Поддържащите Групи са абсолютно жизненоважни за успешното активиране на Врата на Портала 11:11. Те създават разширено Едно Същество с Главния Цилиндър, както и спомогат за пълно закрепяне (закотвяне) и глобално разпределяне на новите чисти, концентрирани 11:11 енергии, които се изливат от Невидимото по време на Активация на 11:11 Врата.

  Когато става въпрос за работа с нови енергии и шаблони на тази планета участието в 11:11 Поддържаща Група или Главен Цилиндър е истинско пионерство в най-голяма степен!

  Поради важността и тоталната новост на всяка 11:11 Врата, ние винаги започваме на чисто, с чисто нов Списък на Поддържащи Групи. Ако искате да създадете Поддържаща Група за Единадесетата Врата или да трансформирате вече съществуваща Поддържаща Група в Поддържаща Група за Единадесетата Врата, моля попълнете нашия нов формуляр за Поддържаща Група за Единадесетата Врата. Ако имате някакви въпроси относно Поддържащите Групи можете да изпратите имейл на Елена, нашият нов международен координатор за 11:11 Поддържащи Групи, на anchors@nvisible.com

  източнк: http://www.nvisible.com/1111/11/11Gate.html
  бг превод: Google Translate, yyy
  Активен

  Ползувай винаги Първоизточника
  yyy
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 161

 • Град: Варна
 • « Отговор #2 -: Ноември 16, 2012, 13:38:10 »

  Солара за енергиите през ноември 2012 (фрагмент)

  Краят и Началото

  Ноември е месецът, който променя всичко. Много неща ще се преобърнат и ще се обърнат отвътре навън. Какво ще се случи този месец е почти неописуемо. Този месец е огромен, вън от картата и абсолютно непредвидим. Той е масивна Повратна Точка.

  Често се чувства като че ние ходим по острието на бръснача между старото и Новото, където всичко е На Линията. Подобно на човек, ходещ по опънато въже над пропаст, ние обичаме да правим всяка стъпка внимателно и съзнателно, концентрирани върху поддържането на нашето равновесие, но няма време за това. Вместо това ние трябва да пуснем хоризонталния прът и да тичаме напред сляпо, в съответствие с нашата Истинност и ръководени само от нашето Знание на Сърцето.

  Този месец ще ни донесе много ситуации, които ще включват "действувай първо и мисли после". Ще има все по-малко и по-малко време да мислим. Тъй като ние имаме толкова много да завършим, ние трябва да развием Дзен-фокус, който се движи бързо от задача на задача и обратно, докато сме пред предизвикателството на многобройни отвличания на вниманието. Действие от някакъв вид ще става все по-важно. Ние ще трябва да действуваме бързо и да мислим за това по-късно. Ако не правим нищо, ние може да пропуснем нещо важно. Ние трябва да интегрираме нашите вярвания толкова пълно в себе си, че да можем бързо да ги изразим на физически план, особено в кризисни ситуации.

  Има силна тема за Корекция на Курса и Ревизия през този месец. Ние няма съзнателно да преглеждаме нещата, но много елементи от живота ни ще претърпят мощен Преглед (Ревизия). Тази Ревизия е страничен продукт от това, което се случва този месец на ниво монолитна промяна.

  Ние ще преживеем голямо задълбочаване този месец. Разчистваме изкривявания от еони, за да можем да сме в съответствие с истинското състояние на Които Ние Сме отвъд началото, така че да можем да донесем истинност във всички елементи на живота ни. За някои това може да се прояви като Ултраперфектна Буря, която ни притиска с болест, разчистваща в нас слоеве на трудности, борба и изкривявания. Когато това се случи можем да се чувстваме тъжни, ядосани, разочаровани, уморени. Може да бъдем разклатени до сърцевината на нашето същество, когато всички външни структури на нашите познати светове се срутват в масивно земетресение, докато само Най-Истинната част от нас остане. Ние ще се изправим пред предизвикателството да вземаме бързи решения и да предприемаме бързи действия, без време да мислим за това, което правим, докато сме бомбардирани с най-голяма интензивност. Ще бъдем постоянно тествани да живеем нашите вярвания, а не да говорим само за тях.

  Ако още не сме на правия път, ние ще сменим пътя и ще бъдем репозиционирани на по-вярна траектория през ноември. Много хора, които са били несигурни какво се случва по-нататък в живота им, какво да правят и къде да отидат, изведнъж ще намерят себе си знаещи отговорите на тези въпроси с неоспорима яснота.

  На 22 ноември Единадесетата Врата на 11:11 ще се активира. Това е последната 11:11 Активация и тя бележи края на нашето изключително важно, почти двадесет и една годишно пътуване през Портала 11:11. Активацията на Единадесетата Врата отваря вратите към един нов свят, който ние все още не можем да видим, но можем силно да чувствуваме. Тя (Активацията на Единадесетата Врата) вече има силно влияние върху нас, защото това събитие съдържа и двете - Краят и Началото, тъй като спиралата направи пълен кръг. Това усещане на голяма завършеност, преплетено с масивно Ново Начало, е дълбоко трогателно. Толкова сме близо до края на една ера. Ние сме пред приключване на продължителното пътуване през дуалността.

  Част от процеса на завършване е пускането (the letting go) на цялото ни пътуване. За такива като мен, които са посветили много години от живота си на нашето пътуване през Портала 11:11, това е огромно нещо. Ние помним и почитаме специалните хора, които дойдоха за една или две Активации на 11:11 Врати, за да играят главна роля, а после изведнъж изчезваха.

  Ние помним 140 души, наблъскани в малка вътрешна камера в Храма на Изида на остров Филе в Египет, за да активират Лотосът на Истинската Любов, докато египетските Пазители на Храма бяха със сълзи, които се стичаха по лицата им, казвайки, че те са чакали хиляди години за нас, че ние бяхме завръщането на Боговете. Ние помним как танцувахме цяла нощ на малкия атол Tetiaroa по време на Четвъртата Врата докато множество звезди се изсипаха върху нас. Ние помним Активации на 11:11 Врати, които почти се счупваха отвътре когато нашето Едно Същество не бе достатъчно силно. Ние помним как бяхме брулени от дъжда и вятъра по време на активацията на Шестата Врата в Ирландия. Ние помним нашата величествена процесия на слонове, камили и коне към активацията на Седмата Врата на остров Jagmandir в Удайпур, Раджастан, Индия. Ние помним раждането на Белите Дракони по време на Танца на Елементите на Исла де ла Луна в езерото Титикака, Боливия на втората активация на Осмата Врата. Ние помним спиралата в Сърцето на Лотоса в Бали по време на Деветата Врата.

  Това бе величествено пътуване и дълбоко предизвикателство, което изискваше нашето пълно ангажиране и сега е пред завършването си. През Активацията на Единадесетата Врата Диамантът на Невидимото ще бъде разкрит. Това е Новият свят, който се ражда. Той обхваща всички наши познати светове в безкрайно по-обширен пейзаж. От завършването на нашето пътуване през Портала 11:11 идва възраждането на АН. През това време ще има много хора, които изведнъж ще осъзнаят, че те са част от голямото семейство на АН. И после, ние ще се съберем да закрепим Сърцето на АН на физическата Земя.

  В края на месеца ще бъдем много променени, не същите, които сме били преди. Ноември ще бъде удивителен, невероятен, изненадващ, радостен, творчески и изпълнен с огромна ЛЮБОВ. Това ще ни отведе до нашите перфектни места, вътре и извън нас. Това е време на завръщане у дома - когато се завръщаме у дома до Истинската ни Същност. Огромни енергии, които никога не сме познавали преди, ще дойдат и това ще ни придвижи в обширните сфери на Диаманта на Невидимото.

  Това е то ... КРАЯТ и НАЧАЛОТО ...

  източнк: http://www.nvisible.com/
  бг превод: Google Translate, yyy
  Активен

  Ползувай винаги Първоизточника
  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  2012 Doomsday / 2012 Денят на страшия съд (2008)
  Филми
  Administrator 0 2949 Последна<br />публикация Юни 14, 2009, 23:27:11
  от Administrator
  Nostradamus: 2012 / Нострадамус: 2012 (2009)
  Филми
  Админ 7 3342 Последна<br />публикация Октомври 05, 2009, 12:28:30
  от delfin
  2012 (2009)
  Филми
  dayana 4 1616 Последна<br />публикация Юни 03, 2010, 18:07:11
  от Аэ съм
  Трансформация 2012
  Видео клипове
  The One 0 1252 Последна<br />публикация Октомври 16, 2011, 19:13:48
  от The One
  21.12.2012
  Инициативи
  Quantum 10 1565 Последна<br />публикация Август 16, 2012, 17:30:50
  от zigzagy77

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright