Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Как децата от различни зодии постъпват, като направят беля  (Прочетена 869 пъти)
Kissing You Good Night
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 448


 • Град: Варна
 • zdr kp животче, вървиш ли?

  « -: Септември 16, 2013, 12:13:45 »

  Този материал е събран изцяло от лични наблюдения върху деца от целия зодиак.

  Овен:

  Цитат
  Ааа? Аз съм ти виновен, а? Ами я се виж ти какъв си повлекан? После аз съм ти крив!!! Виж първо гредата в своите очи, тогава гледай клечката в чуждите!

  След малко обаче се усеща, че може да изяде шамара и казва с четвърт уста виновно:

  Всъщност, извинявай, че ти се развиках така. Има нещо такова.

  Телец:

  Цитат
  Добре ве, ей сега ще оправя всичко, само стига ми мля сол на главата! Не съм в състояние да издържа дълго такъв тормоз!

  Всички знаем, че Телците са надарени с безгранично търпение и държеливост. Просто търсят начин да ги оставиш на мира. Естествено, после нищо не е оправено. Но пък никой не им се сърди, защото са големи душички въпреки всичките им минуси.

  Близнаци:

  Цитат
  Извинявай, повече няма да правя така!

  Съответно след пет минути хлапето е сътворило някаква още по-страховита поразия. Но никой не го гони да го наказва, защото така или иначе няма да му уври главата, а само ще има още скъсани нерви.

  Рак:

  Цитат
  Ау, каква стана тя! Нали не съм те ядосал или обидил?

  На такова дете няма как да забиеш и един шамар, защото самото то вижда, че е сгазило пипера.

  Лъв:

  Цитат
  – Извинявай, не съм искал!
  – Как не си искал, като виждам как ти ръкопляскат?
  – Кълна се в майка си и баща си, да умрат, ако лъжа!
  – Аз ли не виждам, че ти самият се хилиш самодоволно пред мене! Гледаш ме и ме лъжеш!
  – Аз се радвам, че не стана по-лошо!
  – Да, точно, дето ти командваш цялата махала и дето можеше и да не се стига до тука!
  – Ако щеш ми вярвай, но аз съм с тебе дотука! Не стига, че направих толкова неща за тебе, а сега гледай го ти каква черна неблагодарност ми бълва насреща! излиза, че змия съм гледал! Наглец!

  След две минути гневът на детето е отшумял като майска буря и пак те дири за приятел, за да може да извърши някаква още по-масивна простотия.

  Дева:

  Цитат
  Оле, майко, какво направих! Малеее, каква мръсотия е тука! Уффф, болен лягам, ако не я почистя! Пък и кой знае какъв шум съм вдигнал... Пък и как ще съм пак на хората в устите!

  След малко детето с упоритостта на цял легион китайски надничари чисти и търка следите от сторената поразия. Това умилява възрастните и те си казват, че има шанс от това дете да стане човек някой ден.

  Везни:

  Цитат
  Ужас! Сигурно много те засегнах и ядосах! Искаш ли да поправим поразията заедно?

  Как да шамаросаш такъв ангел на мира?

  Скорпион:

  Цитат
  Абе на мене ли ще ми дириш сметка бе! Ти я се виж какъв си! Имаш едни гащи на задника си, дето там ще се запалят! Пък иначе седнал да ми иска това и онова! Гьонсурат с гьонсурат такъв! Няма един читав човек на света бе!

  Тъй като Скорпионите са единаци априори, след малко намира начин да ти се реваншира наистина запомнящо се, като даде нови сили на приятелството ви.

  Стрелец:

  Цитат
  Тоя пък! Кой видя? Никой! Нали знаеш – нехванатият крадец е по-голям от царя! Какво ти пука, че така станало? Пък и виж – и без това трябваше да се изкъпя още вчера, тъкмо намерих удобен претекст да мина под душа. Айде сега, не е свършил света!

  Така детето успява да ти вдъхне оптимизъм и те уверява, че няма жив свидетел в радиус от километри. Така успява да спаси кожата.

  Козирог:

  Цитат
  Ами явно не успях да предвидя нещата. Стават такива работи. Никой не е идеален, та аз да се ядосвам за такава дреболия. Пък и сега, ако се организираме правилно, ще поправим белята до дупка, преди нашите да са се прибрали! Хайде да започваме!

  Тъй като детето организира покриването на белята особено старателно, родителите или не разбират, че е станало нещо такова, или ако разберат, то, трогнати от старанието на чедото си, му прощават.

  Водолей:

  Цитат
  Извинявай, не съм искал! Ако искаш, ще измисля начин да ти направя нова кашпа, или пък от джобните си ще отделя за нова! Тази и без това приличаше на нищо, дето беше изгоряла на слънцето, та ще ти взема в модерен цвят и по-здрава, че даже и знам къде им е магазина на вносителя тука в града!

  Родителите прощават на детето, защото по очите му виждат, че не е искало нарочно да направи поразия.

  Риби:

  Цитат
  (през сълзи и сополи)Не бяха те! Повярвайте ми! Аз ги накарах! Защо все другите го отнасят без вина, да му се не види! Не сте ли си помисляли, че и те имат някакви чувства! Имайте малко милост!

  Тази жертвоготовност размеква и най-коравото родителско сърце и нещата се разминават като по вода.

  Такова е поведението на децата по зодии. Ухилен
  Активен

  Повърхностната температура на атмосферата на Уран е -225°С. Или с около 45° повече от тази на сърцето и душата ми
  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:    Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright