Духовно развитие

          

Страници:  [1] 2   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Моята история, въпрос  (Прочетена 1814 пъти)
imperio
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 6

« -: Август 12, 2013, 12:28:16 »

Приятно ми е.
Казвам се Димитър. На 13 години съм. За да ти отговорят умно, трябва да питаш умно, така че първо ще ви разкажа историята на моя живот:
Роден съм на съдбоносно число - 13. В годината 1999. Това, което майка ми ми е разказвала, е, че когато за пръв път ме е погледнала в очите - донесли са ме при нея - съм й заприличал на наш роднина - неин братовчед.
Бил съм странно бебе - често съм изпадал в смях. Явно съм бил общителен, защото неведнъж в парка съм правил опити за контакт с непознати.
Урочасали са ме жестоко, когато съм бил на две години. Отново сме били в парка. Започнал съм да плача повече от обикновено и те са видели, че нещо не е наред. Прибрали сме се вкъщи. Вече са знаели, че съм урочасан. Баща ми не можел да се приближи на по-малко от метър от мен без да настръхнем и двамата. Заваляло силно и те не можели да отлагат до утре ходенето на баячка. Затова взели колата и отишли с мен до село. Дъждът не спирал да се лее. Наложило се да вдигнем баячката на селото от сън, защото положението наистина било сериозно. Когато съм се приближил до нея, тя цялата настръхнала и си се уплашила. Изкарала от мен негативната (или каквато била) енергия. Два дни била на легло - обичайно само я боляла главата двайсетина минути.
За първи път съм написал нещо в един лексикон, на който скоро попаднах. Това са трите ми имена - неумело изписани, с главни букви и правописна грешка, но все пак съм бил на три години и половина. Още тогава проявявах интерес към писането и четенето - може би съм знаел, че ще ми бъдат от полза.
От година-две по-късно е и първото ми литературно произведение - тетрадка на сестра ми, която надписах "СТРАХОВИТИ ИСТОРИЙ" (за Бога, бъркал съм Й Тъжен ). Там написах една или две такива, които сам съчиних. Така и не съм намерил тази тетрадка, иска ми се да я прочета.
Редовно съчинявах лирически миниатюри и всякакви други глупости.
В детската градина учителката често ме наричаше "философ", понеже обичах да говоря. Още там егото ми пропя и започнах да се чувствам по-зрял от останалите си приятели. Не по-интелигентен - тогава едва ли съм знаел истинското значение на тази дума. Просто по-зрял.
Глупавите им игри ме изморяваха и предпочитах да си седя някъде, изпробвайки механизма на някоя играчка, докато не ми омръзне. Исках да говоря с възрастните. Защо - не знам, но те бяха моят предмет на интерес. Разбира се, никой не ме е взимал на сериозно.
Детската градина продължаваше, а аз оставах същият. Имах много приятели, в никакъв случай не съм бил асоциален, но в главата ми не беше това, което и в тяхната. На този етап вече знаех, че съм по-умен от тях. Може би ми е било рано да го науча, защото за кратко полетях в небесата.
Привързвах се към всичко, което беше мое. Често плачех заради изгубени вещи - макар и маловажни, сякаш с тях си отиваше част от сърцето ми.
Имаше нещо, което ме караше да се чувствам странно. Всеки път, когато видех, че някой е на път да се удари, или чуех такава история, под областта между гърдите ме заболяваше в зависимост от силата на нараняването. И до днес е така.
Свърши детската градина, първи, втори, трети клас. Аз си оставах същият - незаинтересован от останалите, които за мен не разбираха нищо. Винаги си бях разсеян - затова избягваха да ме пращат да търся нещо Веселяк Дори да ми изкара очите, аз бих го намерил само когато ми посочат точното място.
В училище бях най-добрия ученик в класа си. Интересно, не полагах никакви усилия в истинския смисъл на думата. Понякога отговорите изскачаха сами. Не беше рядкост някой от съучениците ми да ме нарече зубър, но аз не им се сърдя - те са просто деца.
Интересите ми в творческото писане нарастваха. Не може да се каже, че тогава беше моя страст, но ми беше приятно да го правя. Изявявах се в различни области. Извънкласно беше възможно само в математиката, там се представях силно.
Дойде прогимназията. Влязох в гимназия с прием след четвърти клас. Продължавах да се изявявам - в никакъв случай не се вписвам в типичния стереотип на дете индиго, кристал, уатевър. Отношенията със съучениците ми станаха по-добри, отново знаех, че съм по-зрял от тях. Трябваха ми три години, за да се убедя, че съм и по-интелигентен. Но това не промени нищо - продължавах да ги уважавам като личности, виждах положителните им страни. Продължавах да съм най-силният ученик в класа си. Понякога просто знаех нещата - задаваха ми въпрос и отговорът идваше сам.
Предпочитах да не говоря със своите връстници, а с по-големи от мен - само там се чувствах на място.
Прекалено лесно се доверявах и в началото не умеех да отсявам информацията. Лесно забравях и прощавах на хората, а те не рядко се възползваха от това.
Продължавах да пиша поезия и проза - вече по-сериозно.
Чух нещо за тайните общества и прочетох доста за тях. Реших да си купя книга по въпроса - "Не пипай тази книга!" от Ян ван Хелсинг. Оказа се, че само първата половина е на тази тематика. Втората беше свързана с преражданията, с живота отвъд материята. Повярвах й и ми хареса как звучи - един безкраен цикъл на учене ми изглеждаше фантастично. Започнах да изграждам своя философия по въпроса, която развивам и до момента.
Реших, че съм дете индиго. Хехехехе. Звучеше красиво и някак вълнуващо да съм такъв. Скоро се осъзнах, разбира се. Днес с насмешка гледам децата, които се определят като индиго, използвайки странни критерии.
Докато бях в индиго периода, бях решил, че хората с такава аура са нещо повече от другите. Скоро си казах - не, не може да съм такъв. Няма логика. Усмихнах се и продължих да живея така, както досега. Уважавах хората и умеех да виждам хубавото в тях като никога. Този път реших, че имам зелена аура (вероятно повлиян от това http://indigota.com/index.php?topic=6627.0 ). Направих това, което ме посъветваха. Повярвах в себе си. И така до днес.
Преди пет месеца стана нещо странно с мен. Напуши ме агресия и реших, че аз трябва да заема мястото на Господ. Любимият ми свят стана червеният... Цялата тази истерия престана внезапно.
На път съм да осъществя проект, който обмислям от месеци - да започна да пиша повест/книга. Винаги съм смятал, че така ще успея да променя нещо. В тази връзка историята с числата започна да се повтаря. Вчера погледнах случайно часовника в 11:11, 12:12, 13:13, 14:14, 15:15, 17:17, 21:21, 23:23 и 03:03. Но не знам какво точно ми казват... Моля ви за помощ, защото вече се обърках.
Ето няколко мои истории в съновник.бг - http://story.sanovnik.bg/s-6166 , http://story.sanovnik.bg/s-6157 , http://story.sanovnik.bg/s-6153 . Почти всяка вечер виждам отенък на лилавото и сребриста светлина, които се преплитат, когато затворя очите си, за да заспя. Имам пророчески сънища.
Смятам, че писането е моято призвание. Усещам романтиката във въздуха - сравнима е с тази от Френската революция.
Ако е важно - любимият ми цвят е сивият. Обичам дъжда, сирените и буреносните облаци.
Ще повторя своя въпрос - какво може да значи всичко това? Какво да правя от тук нататък? Какво, за Бога, съм аз (ангел ли съм, демон, кристал, графит, индиго, циан).
И ще се радвам, ако намеря сродна душа, с която да общуваме.
Усмивчица
Активен
Speed_Of_Pain
Румпелщилцхен
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 133


« Отговор #1 -: Август 12, 2013, 13:35:57 »

Здравей Димитър, интересна история. Пишеш толкова ясно и разбираемо. Проблемът е, че създаваш едно противоречие.
Цитат
  Скоро си казах - не, не може да съм такъв. Няма логика. Усмихнахсе и продължих да живея така, както досега.
и
Цитат
  Какво, за Бога, съм аз (ангел ли съм, демон, кристал, графит, индиго, циан).
!!!!
Димитър, не мисля, че тук ще има някой, който да може да определи какъв си, ако ти не го направиш, разбирасе ако има значение за теб. Според мен, ти най-добре можеш да определиш нещата.
Съвпадението между теб и мен, е че и аз съм родена в събота, както и на 13то число.
Моя любим цвят е червния.  Хе, голямо съвпадение.
И аз съм заинтересована върху прозата и стиховете. Разбрах, че щом това ти харесва, това е най-хубавото нещо с което можеш да се занимаваш.
Съжелявам, но не мога да отговоря на въпроса ти.
« Последна редакция: Август 12, 2013, 14:28:56 от Speed_Of_Pain » Активен

Хората трудно намират общ език със себе си, може би защото е трудно да си добър разказвач и търпелив слушател едновременно.
Alida
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 253


« Отговор #2 -: Август 12, 2013, 14:12:18 »

Цитат
Какво, за Бога, съм аз
Човек. Или поне сега си такъв.
И не се хващай за разликата с другите. Просто си в "горните класове".
На другите ти въпроси отговорът наистина е само в теб.
Активен

"Не е важно да видиш, а да разбереш"- Sunshine(sun)
imperio
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 6

« Отговор #3 -: Август 12, 2013, 14:25:19 »

Интересно, благодаря Усмивчица
Разликата с другите съм я приел отдавна и смятам, че съм сред "тях", за да им помагам. Отговорът трябва да в мен и няма да спра, докато не го намеря.
Интересно ми е друго - тези и подобни на тях признаци отговарят ли на някакъв вид.. ъъъ... същества? Защото понякога си мисля, че съм изпратен в този живот като във ваканция или отпуск за добре свършена работа ;д
А какво мислите за странната промяна в настроенията и убежденията ми, когато реших, че съм достоен да заема мястото на Бог? Обладаване от луци?
Активен
Странник
Global moderator
*****
Активен Активен

Публикации: 1381


 • Град: Варна
 • « Отговор #4 -: Август 12, 2013, 18:10:33 »

  Ако гледаш какво имаш в джобовете си едва ли
  ще приемеш че това е твоята същност и реална
  стойност.
  Според описаното това и правиш до момента.
  По интересния въпрос е не какво си,а какво наистина
  би могъл да бъдеш утре.
  Остава висящ въпроса готов ли си да приемеш това
  предизвикателство.
  Не е тайна за никого че това е трънлив Път.
  Рано или късно се стига до кръстопът в който ще
  избираш.
  Потенциала в теб просто чака да бъде открит напълно.
  В момента се плъзгаш само по повърхността му и
  виждаш и усещаш само непреките му прояви.
  Не гледай отраженията във водата,вгледай се в
  същността на водата за да разбереш и осъзнаеш
  тайната и чудото на Живота което всъщност
  представляваш.
  Активен

  Ако не ние -кой? Ако не сега - кога?
  kapitana
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 143


  « Отговор #5 -: Август 13, 2013, 01:46:25 »

  Представа си нямаш колко сходни сме с теб,все едно чета собствения си разказ Усмивчица
  И аз обожавам дъжда и бурите и до ден днешен като има буря излизам на прозореца като малко дете(на 21 съм) и чакам да гледам светкавици и вьобще обожавам дъжда-от преди да завали до след него Усмивчица

  Каква зодия/асцендент/луна си ?

  И само едно мога да ти кажа по въпроса ти - ВИНАГИ пази Доброто в себе си като неугасваща свещ и заедно с това ВИНАГИ внимавай за какво ползваш интелекта си  Активен

  Понякога си мислим, че Бог ни гледа отгоре, а може би, най-често, Той ни гледа отвътре.
  perli4ka
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 181


  Виждаме това ,което възприемаме ...

  « Отговор #6 -: Август 13, 2013, 07:11:35 »

  Интересно е за мен да научавам истории на различните хора ,интересно е как един човек ,който виждаш и не познаваш може да е преживял неща ,за които не си и помислял ,как може да има наклонности и дарби ,които дори не би свързал с него.. Всеки е една затворена книга ,чието съдържание е безценно и уникално. Ние търпим еволюция ,в технологиите ,знанията ,но най-вече на биологично ниво. Днешните деца повече от всякога разполагат със знания ,а човек е най-възприемчив и паметлив ,когато е в по-ранна възраст ,понеже тогава се сблъсква с цял един свят и трябва да научи толкова много. Наистина пишеш като по-голям човек ,това идва от душата ,душата ти е мъдра.Приеми това като Божи дар и го използвай с добра цел ,хубаво е да прощаваш на другите ,да видиш човека не като лош ,а като добър ,който е в заблуда и слабост ,защото в това има повече истина.Знанието и мъдростта са предшественици на доброто дело ,но не винаги идват едновременно .. затова ти желая в разума си винаги да влагаш любов и милосърдие ,за да е светло знанието ти Усмивчица
  Всичко добро ! Усмивчица
  Активен
  imperio
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 6

  « Отговор #7 -: Август 13, 2013, 18:16:48 »

  Представа си нямаш колко сходни сме с теб,все едно чета собствения си разказ Усмивчица
  И аз обожавам дъжда и бурите и до ден днешен като има буря излизам на прозореца като малко дете(на 21 съм) и чакам да гледам светкавици и вьобще обожавам дъжда-от преди да завали до след него Усмивчица

  Каква зодия/асцендент/луна си ?

  И само едно мога да ти кажа по въпроса ти - ВИНАГИ пази Доброто в себе си като неугасваща свещ и заедно с това ВИНАГИ внимавай за какво ползваш интелекта си
  Благодаря Усмивчица Зодия Дева съм, асцендент - пробвам трети калкулатор, и трите ми показват различен. Веднъж Скорпион, после Близнаци, след това Телец. Луната ми е или в Скорпион, или в Близнаци ;д

  Интересно е за мен да научавам истории на различните хора ,интересно е как един човек ,който виждаш и не познаваш може да е преживял неща ,за които не си и помислял ,как може да има наклонности и дарби ,които дори не би свързал с него.. Всеки е една затворена книга ,чието съдържание е безценно и уникално. Ние търпим еволюция ,в технологиите ,знанията ,но най-вече на биологично ниво. Днешните деца повече от всякога разполагат със знания ,а човек е най-възприемчив и паметлив ,когато е в по-ранна възраст ,понеже тогава се сблъсква с цял един свят и трябва да научи толкова много. Наистина пишеш като по-голям човек ,това идва от душата ,душата ти е мъдра.Приеми това като Божи дар и го използвай с добра цел ,хубаво е да прощаваш на другите ,да видиш човека не като лош ,а като добър ,който е в заблуда и слабост ,защото в това има повече истина.Знанието и мъдростта са предшественици на доброто дело ,но не винаги идват едновременно .. затова ти желая в разума си винаги да влагаш любов и милосърдие ,за да е светло знанието ти Усмивчица
  Всичко добро ! Усмивчица
  Благодаря за съветите Усмивчица


  Имам друг въпрос към вас. Откакто се помня, винаги ме е преследвало числото 37. Часове, номера на коли, сметка, телефонен номер - навсякъде. Потърсих хора като мен. Оказа се, че са удивително много. Това число притежава мощта на 13, ако не и по-голяма.
  11 септември 2001 година например е бил 37-та седмица за годината. Научих, че Вашингтон "измъква" енергия с такива сатанински ритуали.
  За мен интересно е, че съм роден на 13-ти септември - пада се 37-та седмица за 1999. Освен това е 256-тия ден (256 = 2^8, този ден се счита и за Ден на програмиста). Снощи бях решил да потърся нещо за числото 37. Когато си го помислих, видях, че е 22:22. Реших, че това е знак от ангелите ми хранители, които ми казват, че съм на прав път. Бях потресен от многобройните случаи на хора, които са неотлъчно следвани от 37. Приключих проучването си. За моя изненада (или не?) часът беше 22:37.
  Активен
  Недим Мусин
  IKARUS 263.10 NOTORIUS LUXURIOUS EDITION - SIMPLE COPY - OWNER: ME
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 31


 • Град: Варна - Велико Търново - Силистра (околия)
 • В триъгълника между най-красивите места в България

  « Отговор #8 -: Август 14, 2013, 19:17:27 »

  Момче, ако си знаеш часа на раждане, почти веднага ще мога да ти кажа какъв ти е асцедента и всичкото. С един авер от форума (Indigo Fighter-а - дето е решил, че може да се прави на големия бияч, та сега и него бавя, както аз съм почти на 17, а той на 20) имаме профил в сайт за астрология, където пазим един болюк хороскопи на всякакви люде и людоеди. Пък и файтера, ако взема, че го нахраня (напоследък стана много трудно с тази негова нерващина) и да го напоя с кафе, ще може да ти каже що за човек си. Ще му кажа да очаква твоя снимка на електронната си поща. Ако видиш това, пиши ми да ти дам пощата му и скайпа му (той ми е дал съгласие специално за такива цели). Само, ако може, снимката да е с добро качество, на светъл фон и да не си с някакви тъмни или черни дрехи.

  Иначе си типичната Дева - уж да не я видят, пък в същото време е в центъра на вниманието, без да има мераци и да е трошила усилия за целта. Файтера все се мъчи да си изкара пет минути слава, ама засега - винаги с поражение и падение.
  Аз също съм Дева - асцедент Скорпион, Луна в Риби... И аз едно време се сърдех, че ми викат калтак, калник и тем подобни ласкави обръщения.... Абе имало си тя крушка опашка....  Веселяк Веселяк Веселяк Намигване

  Иначе интересни работи си написал... Скоро не бях чел интересни неща. Бях гледал. Ухилен
  Активен

  Борката не е лошо момче, ама май е решил, че може и инак... Е, аз пък няма да му дам! НЪЦ!
  nevil
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 83


 • Град: София
 • « Отговор #9 -: Август 14, 2013, 23:28:30 »

                  Здравей...vampire110  Усмивчица
                 Благодаря за споделената кратка(по разбираеми причини) но впечатляваща история. Следя с интерес подобни теми с много надежда и очакване.Загубил Съм интерес към много от нещата който предлага околният свят и начина по който живеем. Развивам други, който Ми позволяват да погледна различно на живота. Обичам да се вглеждам в очите на най-малките деца, и да следя мислите на по-големите. Поради тази причина се включих и в темата.
                 Разбира се че става въпрос за промяната, следя и очаквам симптомите за промяната която  може би ще  дойде с Вас децата който мислят по по различен начин.  С казаното  не искам да бягам от отговорност  относно промяната, защото според Мен, а и за това работя активно,  промяната  трябва да започне от вътре на вън, или промени Себе си  за да се случи необходимото.Това важи за нас по-големите. Като цяло промените се случват много трудно.
                   За щастие при Вас почти няма какво да се променя.
                   Разбира се става въпрос за децата който показват ново съзнание и отговорност, защото дори и тук във форума има притеснителни отклонения.
                   От личен опит знам че когато човек е на кръстопът, или както е при Вас, не сте сигурни в коя  посока да хванете, има една възможност чрез която няма как да згрешите, това е възможността да поемете по  пътя към Себе си. Опознайте Себе си  за да разберете и света. Големият свят е отражение на малкият който е вътре в Нас.
                    Задавате постоянно въпроси за Себе си , отговорите на който са във Вас самите. Искате да помагате на хората около Вас, помогнете първо на Себе си за да разберете от какво имат нужда Те. Чувствате се отговорни към света, демонстрирайте чрез отговорност към Себе си, нещо което много ни липсва на всички.
                    Всичко каквото ни е необходимо, и всичко каквото трябва да знаем е в Нас самите.
                   
                    За цифричките..................
  Цитат
  Имам друг въпрос към вас. Откакто се помня, винаги ме е преследвало числото 37. Часове, номера на коли, сметка, телефонен номер - навсякъде. Потърсих хора като мен. Оказа се, че са удивително много. Това число притежава мощта на 13, ако не и по-голяма.
                    Ето сега поглеждам часовника  и  20:37 часа. Интересно !!!   Но, въпреки това ще кажа следното.
                     Целият живот на нашата прекрасна планета се нуждае от общи и еднакви  неща свързани с тяхното съществуване. Слънце, вода, кислород..............и всичко е свързано и зависи едно от друго.
                    На фона на всичко това,  заслужава ли си,  да  обръщаме толкова внимание на цифрите,  след като освен Нас хората нито едно живо същество на планетата не се интересува от  наше те цифри Хммм
                      Искам да кажа че, не от цифрите зависи нашата  съдба, или каквото и да е,  а само и единствено от Нас и  нашият избор.

                      Дано не  Съм бил утекчителен.   Желая  Ти много лично здраве.
                                 
  Активен

  В крайна сметка .............Всичко е въпрос на приемане.
  imperio
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 6

  « Отговор #10 -: Август 15, 2013, 23:06:26 »

  Благодаря на всички ви Усмивчица
  Часът на раждането ми е между 22:00 и 23:00... Най-вероятно съм с асцендент Телец.
  Активен
  Speed_Of_Pain
  Румпелщилцхен
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 133


  « Отговор #11 -: Август 16, 2013, 05:16:57 »

  Цитат
    Часът на раждането ми емежду22:00 и 23:00... Най-вероятно съм с асцендент Телец.
  Димитър, съжекявам че ще бъда леко груба, но кой освен ти се интересува от тези асценденти, зодиаци, часове и т.н.?
  Не всичко има тълкуване, защото просто е факт. Не робувай на тези неща.
  В интернет какви ли глупости няма за определяне на личноста, дори и по кръвна група.
  Ако толкова лесно се определяхме и изграждахме личност, ако зависихме от този зодиак и цял живот, всички спомени, настроение, възгледи и т.н. са напразно. То има ли смисъл този зодиак? Има ли смисъл тези часове? Без абсолютно никаква логика да тълкуване фактите?
  Чувството за часовете ми е познато,  определен период от живота си, човек понякога попада на тези неща. За мен най-голямото и логично обяснение е подсъзнанието.
  Димитър, не всичко прочетено е вярно и не всичко вярно трябва да пише някъде.
  След време когато няма да поучиш смислен отговор, ще разбереш, че това въобще не е от. голямо значение. Времето си казва думата Димитър, но не мисля, че ще приемеш коментара ми. Точно за това си личност, изграждана с години,  не от тези неща.
  Дано намериш себеси и успех в намирането.
  Усмивчица

  Активен

  Хората трудно намират общ език със себе си, може би защото е трудно да си добър разказвач и търпелив слушател едновременно.
  Странник
  Global moderator
  *****
  Активен Активен

  Публикации: 1381


 • Град: Варна
 • « Отговор #12 -: Август 16, 2013, 05:33:58 »

  И все пак човек понякога открива че има дупка
  в джобовете си и докато е зяпал нанякъде
  е загубил много неща,а други просто е подминал.
  Всеки ден може да ти е рожден защото си се събудил
  най-малкото... забавно ще е да си всяка една зодия
  от тази гледна точка.

  ''Мъдреца сочи луната,а глупака гледа в пръста му''
  Активен

  Ако не ние -кой? Ако не сега - кога?
  Speed_Of_Pain
  Румпелщилцхен
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 133


  « Отговор #13 -: Август 16, 2013, 05:52:29 »

  Цитат
  Ивсе пак човек понякога открива чеима дупка в джобовете си и докато езяпал нанякъде езагубил много неща,адруги просто е подминал. 
  Съгласна съм Странник, не трябва да забравяме това.
  « Последна редакция: Август 16, 2013, 06:09:01 от Speed_Of_Pain » Активен

  Хората трудно намират общ език със себе си, може би защото е трудно да си добър разказвач и търпелив слушател едновременно.
  kapitana
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 143


  « Отговор #14 -: Август 16, 2013, 11:05:06 »

  Първо като начало човека си казва такива неща защото конкретно го попитах Усмивчица ясно колко четете Усмивчица

  Съжалявам,че ще бъда леко груб,но вие сте тези,които робувате на ..незнам как да го нарека .. 'анти-астрологията' Усмивчица

  Мисля,че сте достатъчно напреднали,за да разберете,че ВСИЧКО има значение на този свят,и че конкретно астрологията и наталната карта имат огромно значение и са голям ключ за пътя към себе си.И гореспоменатото няма нищо общо с предвиждащата астрология.И вьобще като цяло не мога да ви разбера защо винаги решавате,че едва ли не астрологията твърди,че всичко е предопределено и т.н,това просто няма общо с реалността..  Активен

  Понякога си мислим, че Бог ни гледа отгоре, а може би, най-често, Той ни гледа отвътре.
  Страници:  [1] 2   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Дилън - една история
  Децата индиго
  delfin 0 2455 Последна<br />публикация Юли 01, 2009, 21:15:54
  от delfin
  Плеядианците - минало и история « 1 2 »
  Извънземни цивилизации
  delfin 15 6942 Последна<br />публикация Юни 05, 2011, 19:07:11
  от Sirius_999
  "моята сянка в Свещената Планина"
  Послания
  lessus 1 1258 Последна<br />публикация Декември 30, 2011, 12:06:13
  от lessus
  История на Земната Еволюция
  Древни цивилизации
  angel7light 0 1007 Последна<br />публикация Декември 29, 2012, 14:27:47
  от angel7light
  ИСТОРИЯ ЗА ПОТОПА (хипотеза)
  Древни цивилизации
  еос 0 1057 Последна<br />публикация Януари 25, 2013, 12:52:11
  от еос

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright