Духовно развитие

          

Страници:  [1] 2   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: ЕДУАРД СНОУДЪН:“През септември се очакват поредица от слънчеви изригвания,които.  (Прочетена 2280 пъти)
playlife
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 17

« -: Юли 30, 2013, 01:59:20 »

Здравейте, попаднах на една много интересна статия в http://blogzaserioznihora.blogspot.com/.Наслушахме се на какви ли не истории за апокалипсиси и катаклизми,но тази сякаш ми звучи по-реална....какво смятате по въпроса ?
Ето и самата статия:
ЕДУАРД СНОУДЪН : “ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ СЕ ОЧАКВАТ ПОРЕДИЦА ОТ СЛЪНЧЕВИ ИЗРИГВАНИЯ, КОИТО ЩЕ УБИЯТ СТОТИЦИ МИЛИОНИ ХОРА "
 Москва, Русия - Eдуард Сноудън, хакер и беглец от бившата Национална агенция за сигурност (NSA), разкри във вторник, че през септември се очакват поредица от слънчеви изригвания, които ще убият стотици милиони хора.  Документи, предоставени от Сноудън показват, че още от преди 14 години, Централното Разузнавателно Управление  знае, че събитието е неизбежно.  Оттогава правителствата по света  тихо се опитват да се подготвят за един глобален глад, до който тези изригвания ще да доведат.

Говорейки от стаята си в хотел “Новотел”, летище Шереметиево, Сноудън разкри, че подготовката на правителството за катастрофалните слънчеви изригвания през септември може да бъде описана като "ограничен успех." Известни са ужасните последици за  глобалната мрежа, които могат да възникнат след една мощна електромагнитна слънчева вълна, известна под името "убиващата с един изстрел "

Чрез дистанционно-контролираните устройства и субекти, свързани с проекта “Старгейт”, ЦРУ имат технически възможности  за възприемане и анализ на отдалечени събития в  географски и хронологически аспект. Данните от тези системи и субекти се използват за защита на Америка.  От 1999 г. насам правителствени научни кръгове са знаели за това  настъпващо слънчево събитие, но са били задължени да държат всичко в тайна и мълчание  под заплахата от правоприлагащите органи на правителството.

Една част от правомощията на 30- годишния Сноудън като служител на Националната Агенция за Сигурност, е била достъпа до всички комуникационни приземни източници, свързани с устройствата и субектите по програмата “Старгейт”.  Сега той е предоставил документи на Федералното Управление на Извънредните Ситуации агенция (FEMA) “The Internet Chronicle”- това са свръх секретни  доклади, които очертават колко ужасни могат да бъдат резултати на слънчевите изригвания. Ракетите “killshot” са програмирани така, че да изключат за 2 месеца всички доставки за храни и работата на водните и напоителните съоръжения.

Още от края на 20 век, стотици милиони хора  разчитат на технологиите за автоматизация , като крайно необходим фактор за всичко в живота си.  Слънчевите изригвания освобождават електромагнитни импулси, опасни за електронни вериги.  Дори най-малките електронни схеми, като например тези в компютърните прибори ще бъдат уязвими.

Сноудън каза, че  FEMA и Националния Център за Противодействие срещу бедствия на Китай са предприели превантивни стъпки от преди 14 години в светлината на резултатите от проекта Stargate.  В документи на FEMA, предоставени от Сноудън, се вижда как организацията възнамерява на  приблизително няколко десетки милиона от най-бедните американци да бъдат подсигурени жилища на сигурни места, за да се улесни изхранването им и предоставяне на потребителски стоки.

Сноудън, като дългогодишен служител на ЦРУ, е разполагал с данните, анализа и препоръките на стотици дистанционно управлявани служители или субекти.  Много от тези информационни източници все още са на заплата в правителствата на Съединените щати и Руската федерация.  Тези признания и анализи от независими един от друг източници се събират в 4472 страници, всяка една от които е твърде тревожна.

Масов електромагнитен импулс от слънчевите изригвания, или" killshot, ще затвори повечето от електрическите системи в света, каза Сноудън.  Американците, чийто живот е най-застрашен, са възрастните хора и болните - тези, които зависят от технологиите, за  да получават  грижи по домовете или поддържащо живота медицинско лечение.

През 1970-те и 1990-те години, Русия и Съединените щати са в отчаяна надпревара  да взаимно да следят и контролират изграждането и поддръжката на  ядрени силози.  Правителствата на нациите открито признават че са изливали милиарди долари в подготовката на елитните отбори от субекти за “отдалечено контролирано  виждане” “remote viewers” .  Със своите правомощия,  тези субекти имаха възможност да възпрат ядрените стартирания и в крайна сметка сложиха край на Студената война.  В средата на 90-те, ЦРУ просто се престори, че е затворило тази програмата, за да могат да бъдат необезпокоявани, така че да могат да работят по-ефективно.

Сноудън каза, че се надява, че неговите разкрития за напред ще дадат възможност на участниците в проекта Старгейт,  да могат да живеят нормално и да бъдат отворени за  живота отново, да не бъдат като циркови животни, или като изроди.Той  добави ,  че "значимите други служители по проекта Старгейт” трябва да имат  разрешение тип “Q” дори само, за да съжителстват със своите партньори, без да могат да се женят за тях - за своите близки.  Това е равносилно на робство.  

 Човечеството е на път да плати най-тежката  цена за своята  технологична зависимост.  Тази цена, каза Сноудън, се оказа водещ фактор в решението ми да изведа в пресата – както за гарантираната  световна Холокоста ще  последва,  така и за възможността на  анализаторите от NSA,  които при най-малката си прищявка могат да подслушат разговори на всяко лице на земята.

Сноудън каза, що се отнася до субектите за отдалечено виждане и контрол на ЦРУ, "Аз съм виждал прекалено много смели такива източници, които стават обекти на подигравка, когато използват талантите си, за да покажат  истината." Добавено от Сноудън, с горчивина: "Е, ще видим кой е г-н Chuckles , когато " killshot" тръгне надолу, към земята. "

 Адвокати на WikiLeaks  и Анатолий Kучерена, повереник Сноудън  проведоха заедно  видео разговори за спокойствието и глобалната  готовност.  В понеделник, Сноудън е изпратил даденото по-долу до  Руската Федерална миграционна служба като част от молбата си  за убежище.
Активен
Sine Wave Zero
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 334

« Отговор #1 -: Юли 30, 2013, 11:27:05 »

Всяка година септември се очакват слънчеви изригвания, които ще ни спрат тока, въздуха, и ще докарат човечеството до сърдечен удар!!!

Ако не е септември, ще е юни, юли, или август.

2011 щяхме да я караме без ток, понеже всъщност апокалипсисът предвиден за 2012 бил подранил.
2012 щяхме да я караме без ток, заради предстоящия апокалипсис.
2013 поради отпадане на предишните 2 случая, слънчевите изригвания все пак ще ни ощетят сериозно...защото предстои апокалипсис!
И тъй като няма да сме се самоунищожили достатъчно, 2014 отново ще се спаружим вследствие на слънчеви изригвания.

Информацията е от раздел конспиративни занимавки за апокалиптично губене на времето.... все пак трябва да сме ЗАЕТИ с нещо! - най-често с идеите на някой друг!


« Последна редакция: Юли 30, 2013, 11:41:05 от Sine Wave Zero » Активен
playlife
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 17

« Отговор #2 -: Юли 30, 2013, 12:01:03 »

Точно това имам предвид и аз ,че сме се наслушали на какви ли не глупости.Публикувах го, защото в момента е доста нашумял този Едуард Сноудън ,все пак САЩ публично го гонят за това което разкри .Не са някакъв вид предсказания и тем подобни глупости....той е човек  който е работил за ЦРУ и им е откраднал данни,именно за това го преследват (ако все пак има някой който не го е чувал).
Активен
Мъдрост и Хармония
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 164


 • Град: Навсякъде където има Светлина
 • « Отговор #3 -: Юли 30, 2013, 12:17:51 »

  Здравейте на всички здравомислещи и високо вибриращи Същества. Горе написаното се отнася до ниско вибриращите тела на Същества които не се хранят здравословно с чиста жива храна (суровоядство) и вода. Мислите също са от голямо значение за изпълнението на божествения план с който започва новата Ера в развитието на човечеството. Това е като дар от него за развитието на по-високо ниво. Всеки ще бъде преобразуван според това на какво ниво от развитието си се намира (на всеки според заслугите). Това за което се говореше толкова много за датата 21.12.2012 сега се материализира. Това е Мисълта рано или късно всичко се връща като бумеранг. Няма нищо Страшно време е за едно ново начало, където всичко ще бъде чисто както е било преди да започнат да я замърсяват хората.
  И нека Любовта ви води. Високи Вибрации към Всички.
  Активен

  Всичко е Любов. Любовта е
  светлина, озаряваща за нас обекта и всички чувства към него. Любовта е
  възможна само към Бога и, съответно, възниква само тогава, когато ние видим
  Бога в обекта. Всеки един обогатява Бога с Любовта Си. Пътят към Бога е Любовта във Всичко. Божествена Хармония във Всичко.
  kapitana
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 143


  « Отговор #4 -: Юли 30, 2013, 12:57:45 »  ме подсети за  рекламата за сухи пасти: "Е ПАК ЛИ"?

  точно това си помислих и аз  Ухилен
  Активен

  Понякога си мислим, че Бог ни гледа отгоре, а може би, най-често, Той ни гледа отвътре.
  playlife
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 17

  « Отговор #5 -: Юли 30, 2013, 14:34:24 »


  Не знам в пещера ли си живяла,че да не си го чула. Усмивчица То ясно, че новините са пълни с измислици и глупости,но все пак човек трябва да ги гледа от време на време...да знае какво ни се случва,а от месец насам една ли е имало новинарски блок без да го споменат.Много интересно в сайта преди 21.12.2012 беше пълно с теми на "много извисени духовно хора" които бяха сигурни и очакваха апокалипсиси ,нашествия, бяха имали видения и сънища за страшните неща които ще се случат на тази дата ,а сега като мина вече всички станахте скептици ,а в сайта няма една тема за прехода ,или какво ни очаква.Може би като нищо материално не се случи забравихте бързо този преход,а мога да ви кажа ,че той си тече с пълна сила.Публикувах тази статия в световни конспирации ,именно да си изкажете мнение за този човек  ,това поредния номер на САЩ ли е?,или човека наистина е решил да направи добро за човечеството както самия той казва..., но вие започнахте с някакви теми не по въпроса и дори не знаете за какво иде реч...ем по-добре не пишете тогава....
  Активен
  Sine Wave Zero
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 334

  « Отговор #6 -: Юли 30, 2013, 14:43:31 »


  Не знам в пещера ли си живяла,че да не си го чула. Усмивчица

  A може ли по-кротко?
  Не виждам някой да Ви е длъжен да усвоява всичките Ви конспиративни вицове?

  Или мислиш че сме...

  Живущите в пещери биха били цветущи в това отношение, те ще са най-необременени от подобни информационни бръмбари.

  По-добре да не пишем?
  Правиш ми услуга, аз пък ще се чувствам най-добре ако точно това стане, и "осведомителни" статии като тази останат без грам внимание!
  Активен
  playlife
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 17

  « Отговор #7 -: Юли 30, 2013, 15:09:37 »

  Човек като не е осведомен по даден въпрос или няма мнение,или не го интересува както ти каза ...за какво му е да пише?ХмммХмммХммм? гледай нещата които теб те интересуват не се нападай ти.....всеки има право да не разбира нещо....
  Активен
  playlife
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 17

  « Отговор #8 -: Юли 30, 2013, 16:43:43 »

  Това ми беше и мисълта,но доста хора започнаха да говорят неща не по темата,без дори да знаят за слънчевата активност.На мен ми стана интересно поради това ,че и аз следя слънцето и в момента то се намира в пик на изригвания и една подобно мощно изригване няма да бъде нещо неочаквано,и не е плод на някакъв вид видения ,а нещо реално....,но явно малко хора разбраха за какво говоря.
  Активен
  kapitana
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 143


  « Отговор #9 -: Юли 30, 2013, 17:35:31 »

  Извинявай,но ако може без любимите ми недомлъвки в стил 'вие това,вие онова' - кое по-точно не ти харесва,кой от кое по-точно не разбира ?
  Да се правиш на разсърден не само,че е смешно,но и не помага на никого Усмивчица

  Поздрави
  Активен

  Понякога си мислим, че Бог ни гледа отгоре, а може би, най-често, Той ни гледа отвътре.
  Strannik
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 26

  « Отговор #10 -: Юли 30, 2013, 23:15:58 »

  playlife, благодаря ти за добрите намерения, но това няма да се случи! Как знам ли? Не съм получил видение, нито съм учен, а се доверявам на интуицията си. В момента тя ми казва: "Някой е използвал факти и е създал теория, която е подкрепил с името на Сноудън за тежест. Теорията е копие на неколкократно лансирана такава и разчита на това, че хората имат нужда да си обяснят провала на предишната като закъснение, а не като лъжа, която ги поставя в позицията на лековерни същества. Наличието на някаква истина в лицето на споменатата от теб слънчева активност и името на предполагаемия автор на тази прогноза целят да повярваме, че е истина. Този човек явно цели да отключи масова отрицателната енергия у човечеството, затова аз няма да му се доверя. Никой с подобни намерения не заслужава доверие!" С няколко думи - постарал се, но има още какво да се очаква, за да му се получи измамата. Съжалявам, че си се притеснил от прочетеното, но не е нужно да се стъписваш до месец септември - само помагаш на някое низше създание да се храни. Ти шведска маса за такива същества ли си или човек, който преминава през най-великият Преход в историята на човечеството? Мисли за положителни неща, а не се опитвай да създаваш трагедии както правят някои болни същества!
  Активен
  xxxx
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 157


  « Отговор #11 -: Юли 31, 2013, 02:17:12 »

  Защо да цели да отключи масова негативна енергия????А и ако казва истината и просто иска да предопреди хората защото много добре знаем ,че такива неща никога не биха ни ги съобщили ? Трябва да сме наясно ,че всяка една секунда можем да бъдем унищожени бива то от метеорит астероид черна дупка слънчево изригване и така ... не казвам ,че трябва да му вярваме както на 2932003 предсказания до сега просто да имаме в предвид Усмивчица
  Активен
  Sine Wave Zero
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 334

  « Отговор #12 -: Юли 31, 2013, 02:32:47 »

  Съжалявам, че си се притеснил от прочетеното, но не е нужно да се стъписваш до месец септември - само помагаш на някое низше създание да се храни. Ти шведска маса за такива същества ли си или човек, който преминава през най-великият Преход в историята на човечеството? Мисли за положителни неща, а не се опитвай да създаваш трагедии както правят някои болни същества!


  Поздравления за въпроса и съвета !
  Цял ден се чудех как да му го кажа! Плезещ се Плезещ се Плезещ се

  Активен
  xxxx
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 157


  « Отговор #13 -: Юли 31, 2013, 12:04:51 »

  Защо трябва да се страхуваш ..? Какво може да направим в случая дори и  да е  така нищо а и това нещо ще засегне хората който са зависими от апарати които поддържат живота им а не вярвам някой от тук да  е от тях за мен и да е истина е все тая няма да мисля за това по цял ден и да отдавам живота си на това до септември .
  Активен
  playlife
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 17

  « Отговор #14 -: Юли 31, 2013, 13:10:15 »

  хахаха направо сън няма да ме хване до септември от страх.......... :X   ,както някой от вас не ги хвана на 21.12.2012 ,а сега ми казват споко не вярвай на теории...Пуснах статия да коментирате нея,не да ми пишете по вашите мисли за положително мислене,страхове дали ще се случи или няма.....каквото и да става страх няма в мен ...... от какво мислите ,че трябва да се страхуваме? Или кой за каквото си мисли това пише тук....?
  « Последна редакция: Юли 31, 2013, 13:20:24 от playlife » Активен
  Страници:  [1] 2   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Слънчеви вампири
  Езотерика
  Админ 2 1789 Последна<br />публикация Юни 28, 2010, 14:48:30
  от Victim
  Слънчеви и лунни вампири
  Езотерика
  Админ 0 1461 Последна<br />публикация Януари 08, 2010, 23:19:26
  от Админ
  Поредица от въпроси - малко откровения и търсене на мнения.
  Въпроси и отговори
  Sita 12 921 Последна<br />публикация Декември 14, 2011, 22:15:53
  от АСИ
  Природното време и чувството за вечност-07 Април 1969 « 1 2 »
  Древни цивилизации
  ~Schwarze_Sonne~ 19 4606 Последна<br />публикация Юли 09, 2012, 10:26:37
  от ~Schwarze_Sonne~
  Врил: Силата на идващата раса - Едуард Булър Литън « 1 2 3 »
  Книги
  Ich 42 2503 Последна<br />публикация Ноември 23, 2013, 09:43:01
  от Ich

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright