Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Видение  (Прочетена 873 пъти)
r00tsoundz
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 1

« -: Юни 20, 2013, 14:54:37 »

Здравейте. Преди време пред очите ми се разигра странна сценка. По зацапаните прозорци на родното БДЖ се появи глава на бик, а в последствие зад нея изкочи човек, с нож в ръка, и го заби напълно в главата. Получих интересно обяснение, но също толкова интересно ми е да разбера какво мислите вие.
Активен
Мъдрост и Хармония
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 164


 • Град: Навсякъде където има Светлина
 • « Отговор #1 -: Юни 20, 2013, 23:58:12 »

  Според мен първо трябва да уточниш на кое място се почувства че си на мястото на бика или на човека. Според един от нашите съфорумци гледната точка е, че сигурно си огладнял и ти се яде телешко- ние всички го познаваме. От друга гледна точка е премахване на някакво препятствие, а също и борба с твоята омраза страх и др. ниско чистотни енергии.
  Активен

  Всичко е Любов. Любовта е
  светлина, озаряваща за нас обекта и всички чувства към него. Любовта е
  възможна само към Бога и, съответно, възниква само тогава, когато ние видим
  Бога в обекта. Всеки един обогатява Бога с Любовта Си. Пътят към Бога е Любовта във Всичко. Божествена Хармония във Всичко.
  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:  


  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright