Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Моля за съвет  (Прочетена 990 пъти)
Mitova
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 4


« -: Май 19, 2013, 15:23:38 »

Здравейте, бих желала да се допитам до вашето мнение. Опитвам се да бъда човек, който здраво е стъпил на земята и не го губи връзка с тази реалност, да живея нормално доколкото мога. От както се помня странни неща ми се случват, но не им обръщам особено голямо значение опитвам се да се впиша в обществото. В последната една година така наречените "странности" се увеличиха и увеличават с всеки изминал ден и излизат от допустимата норма на "нормалното". Имам постоянни видения, чувам различни гласове, изпадам все по-често в състояния като транс, виждам различни епохи, същества, действия, в главата ми се появява някаква информация, която досега не съм чела или чувала за човешките същества. Започвам да губя връзка със светът тук и всичко да ми се струва много далечно. Виденията ми се отнасят както за миналото, така и за настоящето... когато се отнасят за настоящето се сбъдват. Имам и постоянно повтарящи се сънища, че съм дошла на земята с мисия, че след 21.12.2012 се отвори ново измерение в нашата галактика близко до нашата материална реалност.. и че трябва да бъда лидер. Всяка нощ едно и също. Хората около мен престанаха да ме гледат в очите, избягват очния контакт с мен, някои казват че съм цитирам "вещица" или че има нещо страшно в мен и ги манипулирам, а други казват че когато са с мен все едно не са на Земята, че няколко часа им се минават като минута и че им давам нещо.  Страхувам се, искам да знам това нормално ли е и дали трябва да се обърна към психолог и евентуално към психиатър. Страхувам се, че буквално полудявам. Нещата излизат извън контрол, а няма с кой да се посъветвам. Моля ви  дайте ми своето мнение, ще съм ви изключително благодарна.         
Активен
Bernard
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 55

« Отговор #1 -: Май 19, 2013, 17:08:16 »

 А какво е - да си "човек",
 Какво означава да живееш "нормално" /просто защото  така правят всички ,но и те едва ли  знаят за какво живеят, освен за да угаждат на телата си и егото си /
Можеш ли да формулираш какво е реалност и за кого е реална тя .
 А на  психо  не отивай / това е скромният ми съвет /
Има  и без това достатъчно много "психясали " край нас , които се вместват в стандартите и се приемат за нормални ...
Активен
Мъдрост и Хармония
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 164


 • Град: Навсякъде където има Светлина
 • « Отговор #2 -: Май 20, 2013, 00:37:02 »

  Съветът е да се свържеш със своето висше Аз и да го попиташ какво да правиш това от което имаш нужда е там. Според мен отключи своите сили със  Свещенното пространство на Сърцето и Задвижи Мер-Ка-Ба. Прочети Друнвало Мелхеседек, Тот и Тони Стаббс. Книгите са -  Да живееш в Свешенното пространство на Сърцето 1и2, Тот и Наръчник по Извисяване.
  За психолозите мога да кажа едно голямо Не освен ако не искаш да си ОПИТНА мишка.
  п.с.  много хора считат това за нормално в 4и5-тото измерение в което се намираме.
     Съвършенството е във всичко.
  Активен

  Всичко е Любов. Любовта е
  светлина, озаряваща за нас обекта и всички чувства към него. Любовта е
  възможна само към Бога и, съответно, възниква само тогава, когато ние видим
  Бога в обекта. Всеки един обогатява Бога с Любовта Си. Пътят към Бога е Любовта във Всичко. Божествена Хармония във Всичко.
  shining_star
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 728

  « Отговор #3 -: Май 20, 2013, 12:33:35 »

  Искаш да знаеш дали е нормално - напълно нормално е и си е в реда на нещата.
  С осъзнаването човек става по-сензитивен, по-чувствителен, започва да вижда и усеща неща, което преди това не е виждал и усещал, става достъпен за всякакви същности, тъй като е по-отворен...Усмивчица...трябва да се научиш да ги различаваш и да имаш защита. Може да се обърнеш към Архангел Михаил за защита, не е нужно чак толкова много да четеш, сега е време да се прилага...кажи: "Михаиле, бъди винаги с мен и ме защитавай във всяка ситуация, благодаря ти"...или както си го формулираш.

  Полудяването е състояние "под ума", а осъзнаването е "над" него. Наблюдавай мисленето си и гледай да не допускаш там нищо негативно. В баланс сме когато няма разлика между това, което мислим, чувстваме, правим и говорим.

  Психолози и психиатри - твърдо не.
  Активен
  Mitova
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 4


  « Отговор #4 -: Май 20, 2013, 19:28:54 »

  Благодаря ви много за съветите! Всичко най-хубаво ви желая
  Активен
  kehoy_
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 187

  « Отговор #5 -: Май 20, 2013, 20:05:02 »

  Допитвай се повече до себе си и по-малко до другите хора, защото самата ти винаги дълбоко в себе си знаеш как да постъпиш. При всеки е така, ако се отвориш максимално за твоята собствена същност вече си победила всичко това което те гризе и те кара да се чувстваш толкова далечна от всичко. Това ти дава и баланса, който е нужен на всеки човек за да продължава да напредва в собственото си развитие. Във връзката със себе си дори няма въпроси а направо отговори, ти винаги усещаш, винаги знаеш, просто още не го осъзнаваш. Пък и ми се иска да намерим клипчета с примерна манипулация, като тази, която се явява основа за възприятие и възпитание на всеки един от нас. Да видим всички отстрани как точно имат толкова голямо въздействие върху самото ни съзнание. Аз лично усещам по песните най-вече самата манипулация, естествено не е само там, но въздействието, което се случва там е най-доловимо за мен самата. Та оттам идва отдалечаването ти и страха да не полудяваш и тук ли си изобщо или те няма, отпусни се и позволи на всичко, което се случва с теб просто да се случи, тъй или иначе няма как да го спреш Усмивчица Това е моя съвет, отвори се и дай свобода на съзнанието си, позволи на виденията и всичките му там неща да ти покажат как ти самия виждаш света . Успех и само напред, всичко ще те прави все по-силна и по-любознателна, а няма по-голямо щастие от това да се вълнуваш и интересуваш във всяка една минута от живота ти Усмивчица
  Активен
  kehoy_
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 187

  « Отговор #6 -: Май 20, 2013, 20:14:11 »

  Пък и в този живот няма накъде толкова да движиш освен навътре към себе си, защото всичко, което идва извън теб самата е второстепенно по значение, понеже възприятията ти са тези които владеят теб, всичко ще си дойде малко по малко на мястото.
  Активен
  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:    Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright