Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Портала на тройното затъмнение.  (Прочетена 1111 пъти)
Свързан
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 185


 • Град: Монреал, Канада
 • « -: Май 07, 2013, 21:50:35 »

  Здравейте.

  Изглежда, че сега е края на прехода.
  Този край е маркиран с тройно затъмнение.
  На 25/04/2013 лунно затъмнение.
  На 09/05/2013 - слънчево и на 24/05/2013 - отново лунно.
  Следните линкове дават конкретна информация,  но за съжаление на английски език:
  http://www.sandrawalter.com/triple-eclipse-gateway-big-opportunities/
  http://www.divineharmony.org/cosmic-insight/yearly-astrology-forecast/1319-the-astrology-highlights-of-2013
  http://youtu.be/qCFqqrSTjOs

  Какво е вашето мнение?
  Активен

  Сатчитананда ...
  shining_star
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 728

  « Отговор #1 -: Май 07, 2013, 23:06:48 »

  Сега на 24 май е третото от 3-те свещени пълнолуния, УЕСАК, този ден се празнува като денят на Буда.  Ето нещо на български:

  Като подготовка за изграждане на този канал, ние предлагаме по време на предшестващата седмица на пълнолунието на Уесак да:
   
  се свържете с всички ученици, последователи и хора на добрата воля по света. Тази връзка е предимно вътрешна. Елиминирайте от своя ум всяка негативност, хармонизирайте се изцяло със светлината.

   призовете по време на медитация силите на светлината. Наложете на себе си да забравите всички свои лични притеснения, трудности и проблеми. Ние трябва да се научим, че въпреки стреса, усилията, фиксациите и ограниченията, можем да носим със себе си светлината.

   Знайте, че Уесак продължава 5 дни... двата предходни дни, самото пълнолуние и двата следващи дни. Помнете, че по време на този период, повече от всеки друг, можете да комуникирате с Духовната Йерархия и да сътрудничите за еволюцията на съзнанието на цялата планета.

   Двата дни преди пълнолунието, ние се подготвяме като изграждаме отношение на отдаденост и служене и отваряне към духа. Опитваме се да станем по-възприемчиви по отношение на това, което иска нашата душа... това, което би ни позволило да сме в помощ на Духовната Йерархия.
   
  Денят на пълнолунието на Уесак се нарича и Денят на Съхранението. През този ден ние просто сме проводници, канали на колкото се може повече духовна сила да премине през нас. Ние се опитваме да задържим вниманието си върху светлината. Няма да формулираме какво би могло да се случи, нито ще мислим върху резултатите от нашата работа. Ще останем в състояние на вътрешен мир. Само две мисли ще държат нашето непрекъснато внимание: нуждите на човечеството и необходимостта от групов канал, през който духовните сили да могат да достигнат до тялото на човечеството под насоката на Йерархията.

  Двата дни, които следват пълнолунието на Уесак, се наричат Дни на Разпространението. По време на тях, вниманието непоклатимо ще бъде обърнато от нас самите, от вътрешните планове, към външния свят. Нашата воля ще бъде светлината да достигне, да се предаде по-нататък, да влезе в контакт с всичко около нас.

   Знайте, че ако като група разпознавате предназначението на Уесак, вие като индивиди ще можете да изиграете своята роля в този по-голям план.
   
  По време на този период групата се свързва с яркия център на Шамбала по начин, по който отделният индивид не може. Индивидуалността трябва да бъде защитена от групата, така че колосалните енергии на Шамбала да могат да преминат през нея. Тези енергии се препредават стъпка по стъпка през цялата Йерархия, по същият начин, по който са достигнали от Източника до Йерархията, или от Буда до Христос. Това препредаване е една от най-важните задачи в груповата работа.

  Ние абсорбираме, завъртаме и разпространяваме енергията.

   Знаейки, че този момент е врата, проблясък на по-големия цикъл, възможност...


  Процеса е индивидуален. За някои може да е краят на прехода, за други средата или началото, а други може въобще да не стигнат и до началото. Този преход се извършва вътре в човека и оттам се проектира навън, ние тук се учим да управляваме енергия и да създаваме реалност в съответствие с вселенския закон. Ние създаваме реалността, а не тя нас, съзнанието определя битието.


  « Последна редакция: Май 07, 2013, 23:25:05 от shining_star » Активен
  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:    Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright