Духовно развитие

          

Страници:  [1] 2   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Няколко въпроса за това което се случва напоследък  (Прочетена 2925 пъти)
snifo
Гост
« -: Декември 30, 2009, 16:25:47 »

Здравейте. Снощи открих форума и четох до сутринта.. Очакват ме още доста такива нощи Усмивчица
Незнам дали съм индиго, все още се самоизучавам, но покривам доста от критериите, които прочетох. Най-важното ми се струва е това, че истината в която вярвам идва отвътре, от самият мен. Сега няма да ви занимавам с това.. Искам просто да споделя нещо и ще се радвам, ако разбера, че не съм единствения.

От два-три месеца насам развивам някакво ниско ниво на телепатия.. Телепатичната ми връзка за сега е с двама човека, които също осъзнават, че нещо се случва и то в голям мащаб. Започват да се образуват някакви нови връзки между хората. Елементарни неща, като това да си помислиш за някого и той да се свърже с теб до няколко секунди.. Предусещане.. И това нещо при мен започва да става все по-често.

Друго интересно нещо, което забелязах е, че в последните седмици доста хора са открили форума и са се регистрирали тук, също като мен. Нормално ли е това едновременно осъзнаване на хора с подобно мислене? Защото от една седмица насам мозъкът ми работи на пълни обороти, поглъщам много нова информация относно структурата на света, кой ни управлява, какво ни очаква в близкото бъдеще и сега с информацията за децата индиго всичките ми късчета информация се подреждат като пъзел и започвам да придобивам една цялостна картина за света.

Та това исках да ви попитам - усещате ли, че нещо приближава? Аз лично усещам, че нещо се случва в световен мащаб. А също така, има ли някой сред вас, който да има същите преживявания с телепатията? Благодаря Усмивчица
Активен
pluton
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 687


 • Град: Невинаги знам...
 • WWW
  « Отговор #1 -: Декември 30, 2009, 17:52:35 »

  също така, има ли някой сред вас, който да има същите преживявания с телепатията? Благодаря Усмивчица
  Не си едниственият! Хората тепърва ще осъзнават, че притежават телепатични способности! И не само това! Сутринта по някоя от националните телевизии отново говориха за Мариана Везнева и за рисунките в житата...
  Активен

  giti
  Гост
  « Отговор #2 -: Декември 30, 2009, 18:10:20 »

  Аз знам, че телепатията е имат абсолютно всички. С тази разлика, че тя е осъзната или неосъзната. Явно при тебе се превръща в осъзната и съвсем скоро ще разбереш, че можеш и да влияеш над хората телепатично. Може би това е причаната за повечето хора да не са осъзнали това сетиво. Нямаме право да влияем над другите и да им се месим каквото и да става!

  Отговорите на въпросите често са в съдържанието на самите въпроси. Мисля, че не е нужно да отговаряме за усещанията за това, че нещо се случва и пробуждането на колективното съзнание. Радвам се, че си открил/а отговорите и си тук сред нас!
  « Последна редакция: Декември 30, 2009, 18:15:21 от giti » Активен
  Цар Кару І
  Гост
  « Отговор #3 -: Януари 10, 2010, 13:53:34 »

  Добре дошъл snifo братко. За последен път миналото лято си "говорих" телепатично със моят син (16г.) с когото сме разделени доста години.
  Цитат
  Друго интересно нещо, което забелязах е, че в последните седмици доста хора са открили форума и са се регистрирали тук, също като мен. Нормално ли е това едновременно осъзнаване на хора с подобно мислене?
  Нарича се натрупване на маса и нейното достигане до критична точка, след която "няма връщане назад". Индигото е предвестник за достигане на тази точка и затова какво има да става. Предвид твоето постигане на телепатични способности (спомняш си как това става) мисля, че си кристал, а не индиго.
  Цитат
  Та това исках да ви попитам - усещате ли, че нещо приближава? Аз лично усещам, че нещо се случва в световен мащаб.
  Аха, не само го усещаме и чувстваме, но и го чакаме, и сме готови за идващото. В друг пост споделих как се чувствам - както при 9/11 - тежина, мрак, и информационна чернилка. Часове преди да ги бутнат JewYorkските барачки го почувствах, и ми стана невероятно леко. 9/11 беше началото на края. Сега сме апогея - 2 предстоящи ужасни години, а 2012 е краят на края. Надграждане на човешкия геном на по-високи честоти и завръщане на животинските инкарнации в човешки тела там, където принадлежат - животинското царство.
  « Последна редакция: Януари 14, 2010, 13:26:50 от delfin » Активен
  snifo
  Гост
  « Отговор #4 -: Януари 14, 2010, 05:18:35 »

  Явно при тебе се превръща в осъзната и съвсем скоро ще разбереш, че можеш и да влияеш над хората телепатично. Може би това е причаната за повечето хора да не са осъзнали това сетиво. Нямаме право да влияем над другите и да им се месим каквото и да става!

  Аз също смятам, че нямаме право да влияем на другите и да им се месим, това което ми се случва на мен е по-скоро остро усещане за даден човек, независимо от разстоянието разделящо ни.

  Към Цар Кару I: Радвам се, че получавам компетентен отговор точно от теб Усмивчица Исках само да попитам как ме определяш като кристал и възможно ли е това, след като съм роден 1988? Всмисъл... четох за периодите в които се раждат индиготата и останах с впечетлението, че сегашните кристали са се родили след 2000-ната год.
  Активен
  Цар Кару І
  Гост
  « Отговор #5 -: Януари 14, 2010, 12:36:33 »

  Към Цар Кару I: Радвам се, че получавам компетентен отговор точно от теб Усмивчица Исках само да попитам как ме определяш като кристал и възможно ли е това, след като съм роден 1988? В смисъл... четох за периодите в които се раждат индиготата и останах с впечатлението, че сегашните кристали са се родили след 2000-ната год.
  Не знам - просто така мисля - че си кристал. Но е възможно да си късно индиго - не знам. Предвид развитието на телепатичните ти умения.
  Никой на никого не може да влияе - влияят идеите. Но ако някой влияе някому насила - то това е обсебване, и е в областта на черната магия.
  Активен
  delfin
  Гост
  « Отговор #6 -: Януари 14, 2010, 13:31:02 »

  Винаги, във всеки период и от писаната и от неписаната история на планетата ни, е имало и индигови и кристални хора, само че са били по-малко.

  Това, че Цар Кару те определя като кристал, може би е и така, защото това, което "официално" се определя като години за идващите масово кристалчета, е просто относително - и преди 2000 г. има родили се деца с такава аура - това е бяла, бялото поема всичките цветове, а почти наравно с тях са т.нар. "деца на дъгата" - те са и кристални и седемцветни (цветовете на дъгата, такава им е аурата).
  Активен
  Инил
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 186


  « Отговор #7 -: Януари 14, 2010, 14:14:38 »

  Нещо по спомен-За да разбереш, че си Светлина, ще те обградя с тъмнина.
  Границата между светло и тъмно се вижда ясно. Но това е до едно ниво. След това виждаме, че всичко Е Светлина, а мрака е само в нашето съзнание.
   Плезещ се
  Активен

  До
  Гост
  « Отговор #8 -: Януари 14, 2010, 14:28:09 »

  Аз доколкото разбрах от четивата, разликата между хора индиго и кристал е мнооого тънка и малка. А, способности като телепатия се наблюдават и при индиговите. Съществената разлика между едните и другите е цвета на аурата и това, че индиговите са създаващите обстановка като среда за израстването на кристалните, които от своя страна са деца на любовта и чистотата. Иначе, доколкото разбрах от написаното способностите са почти идентични с може би малка разлика. Телепатията могат да я владеят не само кристалните деца.
  1988 година - нали от 1984 е започнала по-масовата поява на втората вълна индигови.
  Разбира се границите са много относителни.
  Аз лично не вярвам, че всички след 2000 година са кристални. Аналогично и за индиговите от 1984.
  Децата родени от 199* година - виж, те се раждат с взет 2-ри клас предварително (метафорично казано).
  « Последна редакция: Януари 14, 2010, 14:31:40 от До » Активен
  giti
  Гост
  « Отговор #9 -: Януари 14, 2010, 16:34:53 »

  Не мога да разбера, защо й предавате такова паранормално значение на телепатията. Тя е най-обикновенно сетиво, което имат дори и животните. Аз с моето куче си говоря само така...моята комщийка, която е дълбоко заровена в материалното, няма друг начин да разговаря с дъщеря си, която е болна от синдрома на Даун... просто телепатията е едно най-обикновенно сетиво, което някои го осъзнават, други пък не. Не сте ли чували от хора да казват народната приказка ГОВОРИМ ЗА ВЪЛКА, А ТОЙ В КОШАРАТА.... или някой да сподели, че си е мислил за човек, който не е виждал отдавна и малко след това го вижда...или някой да ти каже ЗНАЕХ СИ ЧЕ ТОВА ЩЕ МИ КАЖЕШ или ЗНАЕХ СИ ЧЕ ТОВА ЩЕ НАПРАВИШ и т.н.
  Активен
  До
  Гост
  « Отговор #10 -: Януари 14, 2010, 16:50:19 »

  Не мога да разбера, защо й предавате такова паранормално значение на телепатията. Тя е най-обикновенно сетиво, което имат дори и животните. Аз с моето куче си говоря само така...моята комщийка, която е дълбоко заровена в материалното, няма друг начин да разговаря с дъщеря си, която е болна от синдрома на Даун... просто телепатията е едно най-обикновенно сетиво, което някои го осъзнават, други пък не. Не сте ли чували от хора да казват народната приказка ГОВОРИМ ЗА ВЪЛКА, А ТОЙ В КОШАРАТА.... или някой да сподели, че си е мислил за човек, който не е виждал отдавна и малко след това го вижда...или някой да ти каже ЗНАЕХ СИ ЧЕ ТОВА ЩЕ МИ КАЖЕШ или ЗНАЕХ СИ ЧЕ ТОВА ЩЕ НАПРАВИШ и т.н.

  Щото хората понякога обичат да преувеличават, за да натъртят на нещо, което до някаква степен умеят, но не толкова добре. Предполагам. Нещо, което не са овладели до толкова добра степен, но имат така да се каже попадения. Същата работа като ясновидството - вълнение първоначално. Както с всяко нещо, което е в процес на развитие. Нормално е.
  Активен
  giti
  Гост
  « Отговор #11 -: Януари 14, 2010, 17:01:49 »

  Да, До, правилно намеси ясновидството! Ясновидство, ясночуване и т.н. - всичко са сетива, които са били отнети от хората. Правилно, прочетохте БИЛИ СА ОТНЕТИ! Пусната е една вълна от звук- решетка, която да заглушава тези сетива и тези, които са глухи и сляпи за тази звукова вълна имат добре развити тези сетива. С промените, които вече са факт, тази решетка е започнала да се пробива и разкъсва на места и вече все повече хора си развиват сетивата. Не сте ли се замисляли, защо в България има толкова мн. хора, които имат паранормални способности? Предвид малката ни територия и брой население, в сравнение с др. мнароди, %-те са фрапиращи. В близко бъдеще много хора ще си възвърнат тези сетива, но първо Земята трябва да се отърси от ненужният товар.
  « Последна редакция: Януари 14, 2010, 17:04:15 от Giti » Активен
  onzi
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 50


  WWW
  « Отговор #12 -: Януари 14, 2010, 19:04:02 »

  Относно телепатията- аз вече много се забавлявам с нея :)ето кво ми се случи преди малко в skype
  [17:39:18] twinckle84: ok
  [17:39:23] twinckle84: kak si sanmo kaji
  [17:39:27] Silva Vacheva: kak si samo kaji
  [17:39:38] Silva Vacheva: УсмивчицаУсмивчицаУсмивчица aide pak telepatiqta
  [17:39:51] twinckle84: leleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  [17:40:05] twinckle84: ne e vuzmojno
  [17:40:07] twinckle84: axaxaxaxx
   Ухилен
  « Последна редакция: Януари 14, 2010, 19:35:52 от Giti » Активен

  мислете нестандартно,творете с размах и винаги следвайте интуицията си
  snifo
  Гост
  « Отговор #13 -: Януари 14, 2010, 20:16:36 »

  Хех, съжалявам ако съм изнервил някого с думите си, но наистина може да е прозвучало като преувеличаване, защото ми беше шок в началото. Сега вече го приемам като нещо нормално, защото постепенно се информирам все повече Плезещ се
  Активен
  До
  Гост
  « Отговор #14 -: Януари 14, 2010, 20:17:52 »

  Относно телепатията- аз вече много се забавлявам с нея :)ето кво ми се случи преди малко в skype
  [17:39:18] twinckle84: ok
  [17:39:23] twinckle84: kak si sanmo kaji
  [17:39:27] Silva Vacheva: kak si samo kaji
  [17:39:38] Silva Vacheva: УсмивчицаУсмивчицаУсмивчица aide pak telepatiqta
  [17:39:51] twinckle84: leleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  [17:40:05] twinckle84: ne e vuzmojno
  [17:40:07] twinckle84: axaxaxaxx
   Ухилен


  Това ми се е случвало с някои хора Усмивчица  Намигване  Ухилен Само че в случая не е "как си само кажи", а доста други и разнообразни неща по същия начин - като действия, мисли, думи. Нали говорим точно за (така да ги наричем за по-лесно) "съвпаденията", макар да не са.
  Това съм го забелязала, че става когато другия е отворен към теб, не се е затворил. Иначе не се получава.
  « Последна редакция: Януари 14, 2010, 20:26:28 от До » Активен
  Страници:  [1] 2   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Няколко Въпроса ? « 1 2 »
  Въпроси и отговори
  praiseyou 29 3472 Последна<br />публикация Юли 21, 2010, 14:26:10
  от nia.boneva6
  Аз съм това, което виждам - Д-р Дийпак Чопра
  Здрав дух здраво тяло
  Админ 0 3222 Последна<br />публикация Януари 28, 2010, 16:49:20
  от Админ
  Това, с което се бориш, само се усилва « 1 2 »
  Обща тематика
  izida 26 2208 Последна<br />публикация Юли 31, 2010, 13:31:37
  от kim
  ИИСИИДИ - УЧЕНИЕ ЗА ТОВА, КОЕТО „НЕ СЪЩЕСТВУВА”
  Космогенезис
  air_fairy 2 1902 Последна<br />публикация Септември 12, 2011, 09:43:27
  от air_fairy
  Има ли енерго лечители тука, че имам няколко въпроса?
  Здрав дух здраво тяло
  Свързан 7 1962 Последна<br />публикация Декември 27, 2012, 02:46:57
  от вожда

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright