Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: ПАРАНОРМАЛНО  (Прочетена 816 пъти)
my life...
Elza ;))
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 28


 • Град: Нептун
 • « -: Април 06, 2013, 14:37:49 »

                               ПАРАНОРМАЛНО

  Всеки слух съдържа малко истина, вкяка клюка съдържа малко действителност, всяко  паранормално явление съдържа и малко реалност зад красивите приказки  и думи. Но дали паранормалното е истина, която човечеството още не опознало или пък не е достатъмно духовно подготвено или просто въображение и внушение, си остава загадка.
  Всички сме се сблъсквали с наякакви странни явления и случки, освен ако не смее успел да ги забележем. Някои хора твърдят, че на тях редовно им се случват подобни неща, а други дори, че имат обяснение. Можем ли да вярваме на тези хора?! Дали тези хора си измислят всички тези неща, за да привлекат внимание и интерес или наистина са ставали свидетели на паранормални явления.
   Всеки човек разбира различни и по свое му случващото се и реагира различно. За един едно явление (паранормало) може да е познато и дори понякога нормално, а за друг-шокиращо и невъзможно. Това зависи от степента на духовно израстване на даденото лице.
  Аз няма да пиша повече, остявам темата на вас, читатели. Ако искате разкежете за подобни случки или поне кажете какво мислите.

                                               
  Активен

  За да светиш на останалите, трябва сам да гориш...!
  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:  


  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright