Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Храната - един скрит порок ...  (Прочетена 3776 пъти)
Sunshine(sun)
Разумна Любов
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 972


 • Град: Тук и сега
 • Тук и сега ...

  100006741217887
  WWW
  « -: Март 28, 2013, 09:23:47 »


  Започвам тема , тук за храната и това ,че тя за мен е порок.Да както цигарите , алкохола , опиатите и всичко около нас.
  На което, аз викам съблазън.
  Нещо в което сме убедени , че е важно , докато го използваме и кога се убедим , че не е важно , вече сме от другата страна.
  Или това са едни калъпи за които говоря в дневниците си.
  Ако за нас са важни цигарите , кога ги спрем , ни стават гадни.
  Ако ни е важно да пием системно и да ни минава живота , като на филм , кога спрем и се осъзнаем ...Всичко придобива различен поглед.
  Така е, с всичко, с което се прекалява.
  Калъпи на общоприетите схващания на човека и хората, като колектив или народност.
  Някои неща са ни насаждани от малки и така , ние започваме да ги искаме с надежда за щастие или хубав живот.
  И понеже никои не ни говори за вредата от тях , ние следваме замъглено тези стремежи и после си плащаме.
  В много случай има деца , които заради честата миризма на бира около тях , искат да опитат , после кога им се даде.
  Те не я харесват, а възрастните се смеят.    Яко , нали ... но после, това дете , иска пак , заради реакцията от всичко ...
  И пак и пак , така свиква и рецепторите , сензорите за вкус , му се изкривяват.
  Така свиква и започва да пие , после ако има нужната среда, продължава и с по-силни , питиета.
  Така е и с цигарите , които пушим около децата си ...
  Да знам , има и много различни , случки.Да факт , много деца на пушещи или пиещи родители, не вкусват от грешките на околните.
  Да , така е , но , ако ние не помислим за нужното на децата ни , няма как да искаме те са перфектни.
  Всичко е до знания и разбирания.
  Така , това са калъпи и ние ги налагаме с разбиранията си , после подрастващите младежи следват старите разбирания или им подражават.
  С това спирам до тука ... всичко е до едно, ново начало и ново подражаване на младите, но на нещо по-различно и положително.
  Всичко , това има различни страни и виждания , на всеки  .... Затова да поговорим за храната.
  Тук са дадени нужните филми http://dreamland-bg.com/index.php?topic=373.0 остава само да се замислим.Как и защо.
  Сега да поговорим и обсъдим храната.
   
  За мен храната и живота еволюира и се развива в определена насока.За да може енергията да се движи и да е в служба на по големи и разумни енергии с високи ценности.
  Кога един човек се откаже от благата на всичко около него и от храната като удоволствие , той минава на по високо ниво.
  ХРАНАТА Е нужда за поддържане на физичното тяло и то до едно време.Или ако има нужните условия , може и храната да се спре в рамките на разумното.
  Което за мен е малко извън общоприетите разумни рамки. 
  Кога осъзнаем ,че храната е нужна , а не поредното удоволствие в живота , ние разбираме , храненето на малко по-високо и разумно ниво.
  Но да поговорим за храната и после за разумността. 
  Активен

  Sunshine(sun)
  Разумна Любов
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 972


 • Град: Тук и сега
 • Тук и сега ...

  100006741217887
  WWW
  « Отговор #1 -: Март 28, 2013, 09:25:56 »

  Ще дам някои мисли и споделяния за храната и после ще се опитам да разгледаме храни от ежедневието на човека.И тяхната полза или вреда.
  Да поговорим за солта.
  Тя противоположното на захарта.Интересното за мен е , че на скоро стана на въпрос за нея.
  Какво се оказа.На животните , които са, за месо , дават сол за да може да ядът повече.Или да имат апетит.
  И на мен ми светна , кога свикнем със солта , ние вече си притъпяваме усещанията и търсим по-лютиво ,солено, сладко.Така ние, не знаем  , кое е нужно, а само следваме притъпените си усещания за глад.
  И ако следваме тези усещания , ние се обездвижваме.
  Искаме повече сол и ядем , повече.
   
  В повечето ни , време ние не се замисляме , на какво подлагаме организма и храносмилателната ни система.
  Ако тренираме или имаме тежка физическа работа , нещата са малко , по-различни.Но тука говорим за масовия човек.Или за хората , които прекаляват с храната.
  ХРАНИМ СЕ сутрин , обед и вечер , с леки хранения между паузите и постоянно хрупаме нещо.
  Пием  вода по-всяко време и освен това има и купони(веселби ,разпускане), там приемаме медикаменти и упояващи елементи.Така тялото ни е на 120% извън ритъма си. 
  След като се наядем , започва процес на храносмилане на храната.И всичко се насочва , към корема.Кръвта , енергията и стомашните сокове , се стремят да обработят храната , ензимите и те се включват.Това е много енергия и ако храната е тежка и трудно смилаема.Всичко става в пъти , по-лошо.
  Но, нали сме хора и знаем как и защо , ние самите за капак, изпиваме и не една , а няколко бири и нещата са перфектни.Случва се тотално изтощение на тялото и нужда от презареждане със спане. 
  За мен е малко кофти и неприятно, но за много хора е начин на живот.
  Кога се храним и заедно с това , разредим стомашните сокове и ензимите в корема , ние им пречим за гладкото обработване на всичко.
  Но при приемане на тежка храна е неизбежна , консумацията на вода. 
  Ако хапнете , лека храна и не приемете течност в интервал от 1 до 2 часа , храната се обработва безпроблемно.Без никакви странични ефекти и слабост , после може да си пием на воля.Опитайте , но с нормална храна , ако е нещо местно и готвено от животински произход няма как.
  Кога всичко е втечнено и поемем вода , става нужното за да може храната да се транспортира до нужните сектори. 
  Вижте , в началото е смешно и забавно , кога сте млади всичко е ок , но на старини си плащате за грежките и заедно с вас и близките.Не ли е по-добре да знаете как и да сте перфектни и на старини , да сте в помощ на близките и да може да им се радвате.
  В момента има хора с възраст над нормалното в перфектна подвижност.И всичко е заради положени усилия в правилното хранене и някои упражнения.
  Всеки може да е на тяхно място , защо не ...Изисква се само да имаме желание.
  Да това се опитвам да обясня и дано успея.Независимо какви учения е имало в историята на човека , независимо от резултатите им , ако не знаете как да се храните, живота ви е загубен.ХРАНАТА Е в основата на всичко.Тя ни дава енергия и предава енергията в нея.Кога ви предам и нужните информационни данни за световете и елементите на планетата.Според мен ще ви е ясно на 130% как да се храните.
  Кога тялото има нужното време за почивка , то може да ви даде нужното с малко храна.Многото храна е само докато укрепне и порасте , после не е нужно и мляко и храна в такива количества.Но това е процес и скоро, всичко ще се нареди.Затова, ако ядем качествена храна и в нужното време с разбиране и осъзнатост. Нещата ще са ок.
   
  Да продължим за солта.
  Солта ни кара да поемаме , повече течности и да разреждаме стомашния сок и каша от храна.Така се получава ефекта на угояваните животни.
  Или, ние качваме кг. Разширяваме си стомаха и така корема ни расте и мастните натрупвания, са в повече от необходимото.
  В растенията и храната от природата има нужната вода, за да протичат, гладко процесите на организма ни.Или процеса на храносмилане.
  Затова за мен , прекаляването със солта е от отрицателен характер.Освен това , ако забележим и еволюционния път на развитие . Ще забележим , че природата се стреми към по-балансирани форми и усещания.От соленото море, към сладките реки.От големите форми на животни , към малките и балансирани форми.От агресивните видове към любещи и миролюбиви.Да това е майката Природа , която ни закриля и балансира.
  За мен е ясно , нейния основен цвят е зелен а това е чакрата на баланса.Цвета на хармонията.
  Кога се храним с нещо , ние поемаме и неговите данни за живот , неговите усещания и желания.Всичко около нас е със закодирана информация в основата си.За да може да продължава съществуването и при екстремни условия.Така, всичко съществува, живее и знае, кога и как да се прояви.За някои е фантастично , но за други е ясно.
  Затова месото за мен е вредно и написах доста за него.
  Солта е нещо , което е нужно да се внимава и да се използва рядко.И по-възможност хималайска.
  Ако се замислим , повечето храни са , само вкусни ,но нямат нищо полезно.Храни без полза и с много вреда за тялото и органите му.Само , задоволени желания за удоволствие от храната.
   
  Кога съм около големите магазини за храни , виждам как има храни и продукти от огромно разнообразие, но не виждам ползата.А само вреда за човека.
  Хора от различни възрасти , обикалят и се оглеждат взимат храни като зомбита и после страдат от собственото си незнание.
  Цяла седмица гледат каталози и се настройват за евтина и промоционална храна с надежда да си хапнат и пийнат.А после се чудят, какво става и защо тялото им, дава заето.Понеже, мили хора, това е магазина на една енергия за която, не ми се говори.А магазина на Природата е безплатен и дарява, само здраве и дълголетие.Там се изисква да имате само знания , благодарност и любов.Ако имате тези неща , всичко е ок и сте богати.
  Активен

  Sunshine(sun)
  Разумна Любов
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 972


 • Град: Тук и сега
 • Тук и сега ...

  100006741217887
  WWW
  « Отговор #2 -: Март 28, 2013, 09:28:08 »

  Самото чувство на глад е само сигнал на тялото.Сигнал , които се е видоизменил заради начина на живот около нас.
  Защо ?
  Около нас, има постоянна съблазън от привлекателни,сочни храни.Постепенно, ние сме привикнали към тези навици или тялото е свикнало , кога види,помирише,усети да иска.
  Обкръжението ни , от хора е с постоянна консумация на храна и това довежда , препрограмиране на нас , самите.Понеже, това е всекидневно и ние го виждаме.То ни се втълпява от всички , казват: яжте , яжте и ще сте здрави.
  Но защо ли, това здраве, не идва и ние, ядем и ядем , но все сме изморени и болнави.Пием кафе и то, не помага.И свикваме с този живот. 
  Телевизията ни залива с посланията си , за стоки , които е нужно да се продават.За да има пари и бърза печалба.Казват едно , но имат други цели.
  Всички продукти , които са около нас и ни заливат имат вредни подобрители,консерванти ЕТА-Е ,оцветители и никои, не ни казва за вредата от тях.
  Никои не предупреждава , поне децата за тази опасност.И ние , заради незнанието си , им даваме малки дози от съвсем ранна възраст.
  И после се чудим , защо едно време децата били едни сега други.НО това са мисли и споделяния , които всеки може да види и разбере по-различен начин.
  Децата , масово са си изкривили представата за храна и те в момента, са на такова меню от малки.
  Ето така.

  Те самите не знаят за опасността , която ги дебне и която им се предлага от възрастните.Понеже децата са научени да им вярват , все пак те са разумни и с повече опит.Но тука , възрастовите граници и опита , може да ни изиграят лоша шега.
  Покрай тях и на повечето родители се приисква да си хапнат от така наречените бързи храни, за които се знае, че освен бърза печалба , не се мисли за нищо друго.Проблема е от различните функции на храносмилателната система , при малки и възрастни.Понеже при едните има активно движение и храносмилането става много по-бързо.При другите , подвижността е слаба и ензимния състав , при грешно хранене е с нисък показател.
  Получава се , този ефект.

  И замисленост , от къде и защо ни е така.Говоря за хората с поглед от горе и масово.Има и доста , които вече са на лек режим и един път видели, ползата от такива режими , те не си помислят да се връщат на зад.Понеже са кипящи от енергия и имат време за всичко.
  И тази енергия се вкарва в оформяне на физично ниво или спортуване.Ако имаме и знаем как да получим , максимално енергия от храната.Ние имаме енергия на енергийно ниво, и на физично , сме енергични и подвижни.И хранителното количество за нужната ни, дневна дажба от храна , намалява драстично.
  Започваме да сме това и да се замисляме , какво ядем..

  Понеже , ни е хубаво да имаме много енергия и да сме леки , подвижни,еластични.Да не си пропиляваме времето в спане,лежане,постоянна храна и търсенето и по магазини.Или ставаме информиран човек и знаем как да се храним.А базата данни в нас се подновява и ние сами си помагаме.
  Така и здравословното ни състояние се подобрява.Ставаме обновени,информирани,само възпитаващи се и активни хора.
  Постепенно , активния живот ни дърпа и към природата.Така от зелените цветове се балансираме и започваме да изпитваме, нови желание,стремежи,цели и мечти в живота си.

  Активен

  Sunshine(sun)
  Разумна Любов
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 972


 • Град: Тук и сега
 • Тук и сега ...

  100006741217887
  WWW
  « Отговор #3 -: Март 28, 2013, 09:31:15 »

  Друг интересен факт за храната е , че тя, ни оформя, като личност.
  Личност с желания и стремежи.Това е един кръговрат на мисли, създадени от енергии, приемани от самия човек.
  За да се откъснем , от този вихър ,водовъртеж на енергия , създадена от нас и подхранвана от нас , е нужно да имаме воля и един път тръгнали напред , да не се обръщаме на зад.
   
  Храната , казах е информация на едно , по-дълбоко ниво, и тази информация ни променя.Затова и повечето вегетарианци, са с един характер , а повечето месоядци са с друг.А плодоядеца е коренно различен.Така и слънчевия човек е друг.Но това са други теми.
  Идеята е , че ние кога приемаме храна, приемаме и запаметените от нея, информационни петна на остатъчния и живот от създаването и, до приемането и от нас.Така , тази информация се приема и предава на клетъчно ниво.Това видоизменя някои клетки и разваля реда в клетъчната структура на органите и тялото на физично и енергийно ниво.Така се получават и аномалиите на много хора в днешно време.
  Храната мили хора е съвкупност от два вида клетки , погледнато в съкратен и обобщен вариант.Те са растителни и животински.Или хората се хранят с това.
  И двата вида клетки, съдържат известно количество вода.И материя на фино ниво.
  Самата съвкупност от клетки, оформя материя на видимо ниво и ние се храним с нея и с водното съдържание на разтворена светлина,информация,енергия.
  Така храната оформя нашия образ във физично ниво , освен генетично предаваните данни.

  Но и ни оформя, като характер.Поради факта , че тя, ни зарежда с определени енергии и така, ние ги проявяваме.
  Всяка една клетка от тази храна има вода.Ако, не знаете водата помни , доказано в Интернет има инфо.http://zavodata.com/2011/04/%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BD%D0%B8-2/
  Може да има и инфо тука във форума , но още се ориентирам , ако има може да се добави линк.
  Какво значи водата помни.Ами тя запаметява всичко в околната среда.После го предава на другите клетки и така става обмен на информация на макро ниво.Всичко изпитано или усетено от организма, съставен от тази съвкупност клетки, на различни нива прави този обмен , докато съществува разума.
  Кога този разум е отнет по-насилствен или друг начин , всичко се запаметява до последните усещания и възприятия на околната среда в този момент.
  Ако ме разбирате , кога на едно животно принудително е отнет живота.Има запаметяване на различни нива на информация от сетивата на определеното животно и самите усещания остават запаметени в клетките.Запаметява се и енергията, проявена в този процес от околните.После, ние тези клетки ги поемаме и така изпитваме енергиен код от това преживяване на това животно.Разбира се има и състояния на рестарт на водния резерв на информацията.Това е кога използваме топлина.Но това е пак друга тема.
  Затова и казах за хората хранещи се с месо ... да го потапят във вода за определено време за да се премахне основния носител на данни , кръвта и после да се консумира и обработва.Това, мисля го описах в дневника си в подписа.
  Растителните храни са с друг вид материя и те носят други данни.Месото е с подобна на човека материя.
  Кога се обработва с топлина над общоприетата температура на суровоядците , храната променя информационния си модел и става разбъркване на носителите на данни и кодове.Така и тя не е много полезна , но ако вземем на из предвид , вредата от месото , тази вреда е по-малко. 
  За месото, температурните обработки са в други норми.Горе казах суровоядците, а те не консумират животински продукти. 
  И ако ме разберете, всичко се свежда до разбиране на хранителните навици на всичко и всеки.

  Активен

  Sunshine(sun)
  Разумна Любов
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 972


 • Град: Тук и сега
 • Тук и сега ...

  100006741217887
  WWW
  « Отговор #4 -: Март 28, 2013, 09:45:24 »

  След доста анализи и различни опити , стигам до това.Че човек се храни , грешно и всичките мисли и наслагвания от миналото са във вредната или изопачената вълна на стандартите и разпространението на различни неверни информационни вълни.С цел да има повече нещастни и незнаещи.
  Нещо важно е , че е аз се опитвам да ви премахна мъглата от старите калъпи на грешните вярвания и наслагвания и после , да изградим нужните нови информационни бази данни.
  Но , до сега старата система има огромен капацитет и прокарали корени , и това което правя , е малко слабо.
  Понеже се нуждая от помощта на подобни , хора , които в момента са деактивирани в спяща форма и мъгла на миналите мисли.Но всичко се подрежда.
  Сега давам някои мой , истини и мои погледи за живота на планетата.С една проста цел , да знаете какво става и защо , а не само да търсите помощта на лекари и др. Те ,само целят да ви вземат парите и времето.
  Кога знаете как и защо , мисля , живота ви ще се подобри и сами , изградите новата си реалност в нови цветове.
  Сега старите мисли и схващания ви натискат и не дават на новите да прокарат.
  Ще дам още инфо за храната , и после ще върнем една тема за храната.
  Понеже мили хора , е важно и какво ядем и какво мислим , а моята цел, не е да ви пълня главата с отрицателни мисли за храната , това е само инфо и не отдавайте , много внимание на него , само го обмислете.Намерете новия вариант, с които да продължите.И се издърпате от тинята, в която са всички до един на планетата.
  Понеже , повярвайте ми , ако искате(ВСЕКИ СИ РЕШАВА ЗА НЕГО) , живота на човека, не е да живее до 60 години , не е нормално да страда от толкова болести , не е нормално да има толкова хора с депресирани съзнания и мисли за живота.Всичко е заради грешките, които, сами правим.
  Затова заедно да си помогнем , с информацията на новото време.
  РАЗУМ НА ВСИЧКИ И ЛЮБОВ.
  Активен

  Ru Alfa
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 315


  « Отговор #5 -: Март 28, 2013, 14:48:57 »

  Много хубава тема и се надявам хората действително да се замислят какво консумират. Въздействието на пресните плодове и зеленчуци, и други храни от природата върху организма има редица полезни действия, и е с много положителен ефект. Те съдържат много полезни вещества, като витамини и минерали, които в преработен вид се губят.
  Тежките и мазни храни, които обикновено сме свикнали да употребяваме в ежедневието си, водят до натрупване на вредни вещества в клетките и до преждевременното им стареене. Свежата и прясна храна от природата, изпълва тялото с енергия и кара човек да се чувства по жизнен. Суровите храни имат и пречистващо и подпомагащо оздравителните процеси в тялото действие.
  Ядките например съдържат протеини в голямо количество и са чудесен заместител на месото - 65 г. ядки се равняват на 30 г. постно месо. Освен това подобряват мозъчната дейност и повишават паметта.
  А ето и колко полезен може да бъде сокът от моркови:
  http://poneshto.com/?p=4764
  Активен
  kapitana
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 143


  « Отговор #6 -: Март 28, 2013, 14:56:00 »

  В подкрепа на автора просто ще спомена двата основни девиза на тибетската медицина:

  Човек е това,с което се храни.
  Няма нелечими болести,има нелечими хора.

  Активен

  Понякога си мислим, че Бог ни гледа отгоре, а може би, най-често, Той ни гледа отвътре.
  Sunshine(sun)
  Разумна Любов
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 972


 • Град: Тук и сега
 • Тук и сега ...

  100006741217887
  WWW
  « Отговор #7 -: Март 30, 2013, 19:12:41 »

  Ru Alfa Благодаря ти , и аз искам да разберат или да покажа , че чрез вредно хранене ние си вредим , и после дори не знаем как да се възстановим , понеже след увреждането си , прилагаме същите грешки и за лекуване.
  Темата е сложна ... 
  kapitana  Благодаря ти , да , има нещо което не се засяга никъде или поне от тукашната медицина и това е , енергията.Тя крие , много тайни и ние хората ще ги намерим.Сега се откри , колко е ценна водата и нейния състав и много др.

  Активен

  Sunshine(sun)
  Разумна Любов
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 972


 • Град: Тук и сега
 • Тук и сега ...

  100006741217887
  WWW
  « Отговор #8 -: Март 30, 2013, 19:16:59 »

  Така да поговорим за храната и да видите , колко е простичко.И как всички спинкате и не знаете, какво правите.Не ми се сърдете , но е така.
  Да разгледаме двата основни типа храната и ще видите как и с какво да се храните в новото време.Време на лека и светла материя.За материята около ,всичко на планетата и извън планетата съм описал и ще пиша в дневника си, от подписа ми долу.
  Ако искате да сте в синхрон с материята или светлината на планетата.Е важно да разберете и материята на различните нива.И произхода на отделните материи.За да сте на ясно, какво консумирате и какво ядете.Понеже различните храни , водят до различни желания и стремежи.
  Материята(енергия) е това, което е около нас и в нас.Ние сме изградени от клетки , които оформят материя.Или това е видимия свят на физичното.
  Материята е съвкупност от клетки оформящи организъм на различни нива.Материята, която е около нас е съвкупност от частици оформящи пространството на един голям организъм.Давам съкратен и обобщен вариант на нещата.А според напредъка ви , материята е и енергия.Въпрос на поглед.
  Аз ще говоря за материя , но тя на практика си е енергия.
  Едната материя, е от един свят и направена от тъмнина.

  Това което е тъмно е тази материя , и кога сте далече от светлинен обект , вие попадате под нейното влияние.
  Другата, е от друг тип и направена от светлина.Или това което е светло в горната снимка.Там където има светлина има и живот.Както тука на планетата , там където има вода има и живот или се оформя живот.Така и извън планетата , има ли светлина , започва да се оформя живот.

  Тука е важно да разберете ,че тъмнината и светлината са други видове материя.Или съвкупност от частици с различни заряди.
  Сега ще говорим за земните материи и тези на тъмните енергии и на светлите енергии.Сега говорим на земно ниво и за животинската и растителна материя.
  И в двете има вода за да стане така наречената спойка на земен език.
  Хората са известна комбинация от тези материи и е важно да проявят нужното в нужния момент.
  Да започнем с двата типа храна и да видим, къде ще стигнем.Те са животинска и растителна.


  Почвам с животинската храна.


  Това е комбинация от всички видове меса на планетата и готвенето им.
  Или храна от животински произход.Или месо и местни продукти , както и животинските продукти мляко,яйца и др.
  Това е материя от тъмнина и вода.Идва от подземните светове и кога, дам информация за световете , ще ви се изясни.Тази материя идва от тъмнината на всичко.И не е лоша, а нужна.Без нея , в определени периоди е невъзможно да се оцелее.
  Или в тъмния период се яде тъмна , а в светлия светла.Информацията е с огромна важност и се надявам да я видят нужните хора.
  ТЯ също еволюира и се развива.Преминавайки към  по-светли реалности.
  Според материята с която се храним , ние усвояваме, нужното за нас , или ненужното.
  Тази храна е добра , но само за тези нива на съществуване или в този тип материя и отдалеченост от нужната светлина.Тя още ще е актуална , но се преминава към растителна и нейните алтернативи.Животинската се спира и ако не се спре , ще има определени последици.Но, всеки си избира сам пътя на живота.
  Тази храна е еволюция на определени енергии и кога дам повече инфо ще ви светне, всичко нужно.Всичко на планетата във физичен аспект, е само еволюция на енергията.И ако знаем, каква енергия се крие зад определена храна, на физично ниво, ще знаем и какво да ядем.И моята задача е да ви дам светлина по-тези въпроси и то на максимално много хора.Всички хора сте колектив и един вид , без различния и ограничения за живота , имате една планета и е важно да го проумеете.Затова ако осъзнаете егото, е важно да споделяте написаното тук с другите по-всякакъв начин , за да им помагате и то само, ако искате и ако ви докосва в сърцето и душата.Тази информация е за новото време и идва от нови нива ….


  Растителна храна.

  Растителната храна е тази, която е светлина и вода.Само с това , би трябвало да ви е ясно нужното.Но да продължим, тази храна за вас е еволюция на светлите енергии и кога приемате, този вид храна , тези енергии може да ви помогнат.Или, вие започвате да градите светлинното си тяло.До сега не виждахте нужното, но тази растителна храна има толкова разнообразие и разновидности ,че само от нея може да живеете в блаженство.Странно е дори ,че хората виждат само животинската(месо и др.).Но от друга страна животинската е била нужна.
  Сега е нужно да се храним с растителна храна и бавно може да преминете към нея.
  Как ?
  Започвате с вегетарианство и бавно преминавате към веганство, суровоядство , после плодоядство,слънцеядство и сте ок.За сега, може да направите и комбинация от тях.Понеже това време го позволява.
  Или да се храните с 90% растителна храна , 50% да е сурова и другото да е каквото ви иска душата.Така избора е огромен , дори и да обработвате храната топлинно има разнообразие.
  Ако започвате с това е хубаво да приемате чиста вода и да намалите бялата захар и сол , колкото е възможно.
  Пороците също , но ако направите това , с храната и промяната , другото си идва, само.И ако посрещате слънцето и сте положителни всичко е ок.   
   
  За слънцето ще пиша в нужния момент.
  Помощни средства или лекуване на тялото с природни методи става с кълнове и сок от растителна храна, гореща вода.Тука давам нужната информация за соковете
  http://dreamland-bg.com/index.php?topic=4120.msg53081#msg53081

  В нас, хората има искра и енергия на твореца.Така, ние можем да творим и създаваме.Но кога сме в тъмния период на планетите ние сме обградени от тъмна материя и енергията е от отрицателен характер.Затова, тя ни кара да се храним с подобна на нея материя(енергия) или животинска храна.От тъмна плът , така в нас навлизат и тъмните енергии и ни завладяват с желания и стремежи от различен характер.Нашата сила е тази, която твори и е дадена от Твореца на всичко.Тя е половата сила и тъмната енергия знае как да ни е отнеме.Затова е и това голямо съблазняване в това време.
  Трика е този , вие желаете храната , която се предлага в големи дози на този свят.Кога и се пот дадете , тя прави път на отрицателните и тъмни енергии и така те ви превземат.И то под невероятното прикритие на храната.После започвате и да имате стремежи към всичко , което ви руши тялото и то с вашето собствено желание.Или имате пороци и те ви завладяват до неузнаваемост.Това са цигари,алкохол,хазарт,пари,опиати,храна,жени и много др.
  Всичко е заради храната.Други светлинки за всичко в дневника ми.
  Най силната енергия на мъжа е половата енергия и там , енергиите се насочват с пълна сила.Или, ви карат да я пропилявате всекидневно, като нещо нормално и дори нужно.Така, вие нямате творяща енергия и само съществувате в полза на нещо , за което не знаете.
  И понеже мъжа е енергия на отдаване на светлина , а жената на приемане.Тези енергии използват жените за да може да съблазняват на различни нива.
  Мили хора , разберете ме , кога промените хранителните си навици и всеки човек , приеме светлината в него.Всеки ще направи път на светлите енергии , които са на планетата вече и искат да ви помогнат.Но ако вие не им дадете и не им разрешите , няма как.
  Тази информация е важна и ви моля споделете е с всички с които можете.За храната ще дам още в дневника си и ще се опитам да помогна на заспалите , понеже , те не осъзнават това.
  Затова е важно да не критикувате, а да давате информация за всичко.Така помагате на хората.И те сами си избират начина на живот.
  Докато консумирате тъмна материя , няма как положителните енергии да на влезнат във вас.Докато не им позволите , няма как да ви помогнат.Това са процеси от нов тип на планетата и старата информация , всичко или 90% е вече в миналото и за него е нужно да забравите.
  Така храната е с цел да оформим, телата си.
  Ако не знаете ,човек има няколко тела или е подобно на матрошките.

  От най малкото и към най голямото за да се формира нужното.Затова и в дневника казах , че за сега, не осъзнаваме нужното за да разберем същността си като човек.Физичната част на тялото е само една малка част от всичко нужно.До сега формирахме ядрото на всичко или физичното тяло.Сега следва да оформим светлинното си тяло, енергийното си тяло.
  За да се формира физичното е нужно да има определени условия на живот.За които няма да се спирам , идеята е ,че до сега ние формирахме това тяло.За него бе нужно да се храним с определени храни.Понеже ни влияеха няколко фактора.
  Това са липса на висша светлина , и наличие на тъмна материя около нас.Всичко има и много по-висок характер.Но аз давам нужното за да ме разберете.
  Сега започваме ново начало и в това ново начало , ще градим , светлинното си тяло.И затова в някои писания се говореше за мер ка ба(и алтернативите му) и за уголемяване на новия човек.Но и те не знаеха , за какво точно говорят.Просто слагаме или активираме светлинното си тяло.А то е над физичното.

  Ние сега му викаме аура и подобни.Частите му са чакрите и енергийните центрове във физичното тяло.Всичко е обвързано.И това е само едно начало на всичко в самото начало.
   
  За да започнем формиране на светлинното си тяло е нужно да си променим, начина на храна , но не и драстично.Понеже за сега е нужно и да поддържаме и физичното си тяло с нужната храна за него.Но ако, не променим начина си на храна.Може да има дискомфорт на физично ниво.
  Понеже на планетата идват нови енергии с нова разумност.И за тях стария живот е нещо неприятно.Но всеки има право на избор и може да си живее както си поиска.Ако поиска , започва промяната , ако ли не , си живее по-старо му.
  За новото ни тяло е нужно да имаме нова храна и нови мисли.Или всичко в живота ни, да е с малко по-възвишени идеали.Това значи да се променим.Бавно и славно към нов вид на съществуване.Това става като променим навиците си и станем нови.
  Започваме с бавно преминаване към светлинна храна и това е живата , тази дадена ни от природата.Свикваме със слънцето и енергията около нас.
  Водата е важна и е нужно да е чиста.Или течността за тялото ни да е основно чиста вода.
  Първите стъпки , към промяна са , да посрещаме слънцето, да преминем към жива храна , да станем положителни хора и уважаващи Природата и творенията и.Така започва нужното , за другото в нужния момент.
  До тука се надявам , ме разбрахте основно какво да направите и към каква храна да минете.

  Активен

  krem
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 139


  « Отговор #9 -: Април 01, 2013, 11:48:12 »

  преместих си сама коментара тук
  http://indigota.com/index.php?topic=6684.new#new
  Активен

  just keep your mind open

  love actually is all around
  krem
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 139


  « Отговор #10 -: Април 01, 2013, 13:47:49 »

  Глад за промяна / Hungry for change (2012)


  http://www.dokumentalni.com/?p=2177
  Активен

  just keep your mind open

  love actually is all around
  Sunshine(sun)
  Разумна Любов
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 972


 • Град: Тук и сега
 • Тук и сега ...

  100006741217887
  WWW
  « Отговор #11 -: Април 02, 2013, 17:49:07 »

  krem благодаря ти филма , пускам си го след малко 
  Искам да е ясно на всички , с диети и ограничения не става нищо.След трениране на определени спортове , фитнес програми и др , според мен , всичко се събира в няколко думи или каквото и да правим ако не променим живота си за постоянно не става нищо.
  Нужно е да се направи хранителен анализ и да се променят хранителните навици и то за постоянно.
  Идеята е , че с диета само постигаме малък ефект и после всичко на ново.
  Всичко , което говоря за храната е начин на живот за много хора.
  И важно е да се знае , че сегашния начин не е бил винаги това , което сегашния , човек знае или вижда като нормална реалност.Това са само последици от един вид или виждане за хранителния процес , наложен през годините на сила в човека , неосъзнато.Но това са сложни теми и едните виждат едно , другите друго и всеки е прав.
  Активен

  Sunshine(sun)
  Разумна Любов
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 972


 • Град: Тук и сега
 • Тук и сега ...

  100006741217887
  WWW
  « Отговор #12 -: Април 02, 2013, 17:52:06 »

  Да продължим и да споделя , нещо видяно сега.
  Само ако можете да проумеете , да се събудите и да видите , значението на храната и , какво ядете сега.
  Само ако мога да ви направя тази услуга и да се порадвам на радостта в очите ви, след това.Това само искам да си помогнете сами.
  Да видите истината , а не да се тровите и то с незнание и неосъзнатост.
  Ето ви един клип и дано е интересен за хората.

  <a href="http://www.youtube.com/v/7CLb-oaVIcY" target="_blank">http://www.youtube.com/v/7CLb-oaVIcY</a>
  За някои е смешно , или несериозно , но за мен е точно , това което се говори и потулва от много парични гиганти , за да може хората да не разберат , за всичко това.Но ако сами си помогнем и сами споделяме , подобни информации ние ставаме , колективна и осъзната енергия и така си помагаме взаимно.
  Това е промяната , това е новото време и това сами ще го постигнем , всички и дори ти , четящия в момента.Да ти .... вече си част от всичко.

  Активен

  Sunshine(sun)
  Разумна Любов
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 972


 • Град: Тук и сега
 • Тук и сега ...

  100006741217887
  WWW
  « Отговор #13 -: Април 02, 2013, 17:56:52 »

  Това са откъси от книгата на Вадим Зеланд “Създател на реалността”. Коя е човешката храна, защо храната ни разболява, как да изчистим тялото си и да не боледуваме и как да се храним правилно за максимум енергия и здраве ще видим в следващия материал.

  Главната, ако не и единствената причина за дефицита на свободна енергия, е прозаичното задръстване с шлаки на организма, което плюс всичко друго е източник и първопричина за всички болести. Човешкото тяло съхранява в себе си частици от загиналите клетки, белтъчна и мастна маса – с нея са затлачени междуклетъчните пространства и буквално са натъпкани лимфните и кръвоносните съдове. Този боклук пречи на нормалното функциониране на организма – той не позволява на клетките да „контактуват”, намалявайки силата на електрическите сигнали, които те си предават.
  А причината е елементарна – неправилното хранене. Но да се каже това, значи нищо да не се каже. Тук, както често става, въпросът не е в знанията, а в информираността. Обичайните щампи скриват същността на знанието, като оставят на повърхността безпочвени измислици. Обикновено всичко се свежда до това, че еди-какво си е вредно да се яде. С това по правило сведенията за здравословното хранене се изчерпват. Съществува и теория, че могат да ни спасят диетите и специално разработените хранителни добавки.

  Но дали всичко е толкова сложно? Някой прави изследвания, друг разработва сложни схеми за хранене, произвежда хитроумни препарати – общо взето, в действие е цяла индустрия. Досещате ли се кой има полза от това? Разнообразните заблуждения са безброй, но полза никаква. Дори строгото вегетарианство няма да помогне, ако не се познават и не се спазват принципите на правилното хранене. А те всъщност са много прости и са разработени не от светила на науката, а от самата природа със сертификат за качество от Бога.
  Първо, както следва от физиологията му, човек не е месоядно същество. Но дори това не е толкова важно. Главното е, че храносмилането ни е устроено по особен начин: за да се усвоят правилно, продуктите трябва да постъпват поотделно, последователно, без да се смесват. Ако това правило се нарушава, храната не се смила и загнива, замърсявайки и отравяйки целия организъм. И най-сетне, продуктите, преминали топлинна обработка, са наистина екстремално натоварване за организма, тъй като почти всичко ценно в тях е унищожено. В природата нито едно живо същество не си готви храната на огън. Кулинарията се е появила сравнително скоро, а храносмилателната система се е оформяла милиони години.
  Странно нещо: хората прилежно спазват външната хигиена, а за вътрешната малцина се замислят. Междувременно в човешкото тяло се намира цял склад от боклуци – те не се виждат, но тежат няколко (понякога десетки) килограма. Отделителните системи не успяват да се справят с отпадъците и организмът е принуден да складира тази мръсотия, където може. Вследствие на това тялото започва бързо да се замърсява и заприличва на стара тоалетна чиния, която никога не са чистили. Организмът има огромни резерви, ето защо човек се изхитря понякога да живее до 70, че и повече години. Всичко обаче си има край. Още по средата на жизнения си път човек започва да изпитва последиците от замърсяването: болести, наднормено тегло, вялост, пък и силите вече не са същите и всичко не е така, както е било преди, в младостта.
  Цялата работа е там, че енергийното тяло на човека реагира на замърсяването на неговата „канализация”. Чакрите се запушват, енергийните канали се стесняват, енергийният поток се превръща в тъничко ручейче и всичко това довежда до загуба на жизнена сила. На свой ред отслабването на енергетиката води до патологични нарушения на физическото тяло. Получава се затворен, порочен кръг. Ако не владеете собственото си тяло, как ще владеете реалността?
  А можете да си върнете предишната бодрост и дори да бъдете толкова здрави, колкото никога не сте били! Но за тази цел е необходимо да превърнете мъртвата кухия в жива. Какво имате – печки, тенджери, тигани? Ако искате да освободите тялото си от боклука и да добавите към свободното си време много часове, които преди губехте около печката, скоро всички тези приспособления за умъртвяване на продуктите ще изчезнат от кухнята ви.
  Вероятно на някого думите ми ще му се сторят шокиращи. Какво пък, никой никого не принуждава. Само подреждам фактите. Заслужава ли храната, с която сте свикнали, вашето здраве, енергията и живота ви? Има един поговорка, която обикновено се произнася със съжаление: „Ако младостта знаеше, а старостта можеше.” Във ваша власт е да стане така, че да остане само младостта, която и ще знае, и ще може.
  Първото, от което трябва да се започне, е да изчистите „санитарния фаянс” – особено черния си дроб. Как се прави това, е описано в множество книги. Защо е прието да се спазва външната хигиена, а вътрешната – не? Нима защото мръсотията се вижда само отвън? Вътрешната хигиена ще се поддържа от самия организъм, ако преминете към правилно хранене. Това трябва да се прави постепенно, на няколко етапа: последователно хранене, разделно, отказване от редица продукти и най-сетне суровоядство. Ако изведнъж преминете само към естествени продукти, бихте могли да не издържите рязката промяна, пък и на организма му е нужно време да се пренастрои.

  Необходимо е постепенно да изключите много продукти от менюто си. Това преди всичко са зърнените храни, изделията от бяло брашно, хлябът с мая, млякото, консервите. В тях няма нищо ценно. Например всички полезни вещества в зърнените храни се намират в техния зародиш и в обвивката им. Бялото брашно се получава чрез очистване на пшеничните зърна от обвивката и зародиша им. Така всичко ценно се изхвърля, а остава само мъртва материя, състояща се основно от нишесте. Природата е предвидила тази безжизнена част от зърното като строителен материал, нещо като бъчва с мазнини за зародиша. Сетне в брашното прибавят изкуствени витамини, т.е. химия.

  Да се храните с изделия от бяло брашно, е все едно да си купите нишесте и да го лапате с лъжици. Черният дроб се задръства с мазутоподобна маса, нишестето се натрупва в организма като слуз, стените на червата се облагат с налепи. Освен това зърнените храни съдържат лошо 6алансиран белтък. Колкото и странно да ви звучи, по-добре се хранете с месо, отколкото с каши и макарони. А в млякото се съдържа казеин, благодарение на който на животните им растат рога и копита. В организма на човека млякото се превръща в ксерогел – нещо като туткал.
  В крайна сметка в менюто ви трябва да останат само естествени продукти: пресни, замразени или сушени плодове и зеленчуци, морски водорасли, ядки, семена, мед. И никаква топлинна обработка – всичко да е в суров вид. (Не причислявайте към ядките фъстъците – това е бобово растение, и то не особено полезно.) Но резкият преход от обичайните продукти към сурови плодове и зеленчуци няма да доведе до нищо хубаво. На организма е нужно време, за да свикне и да се преустрои. Затова преходът трябва да се прави постепенно, намалявайки в менюто частта на варената растителна храна и увеличавайки суровата. Ако човек цял живот е употребявал предимно обработена храна, микрофлората му се е приспособила именно към такова меню. По принцип резкият преход е възможен, но за онези, които са достатъчно здрави.

  Голяма част от нашето меню се състои от семена – зърнени, бобови и други. Семената се състоят от полуфабрикати – консервирани строителни материали, основно нишесте, белтъчини и мазнини. Освен това в състава им влизат инхибитори – вещества, които затрудняват храносмилането.
  Когато семената покълнат, в тях стават резки промени: инхибиторите се унищожават, нишестето се превръща в малцова захар, белтъчините – в аминокиселини, а мазнините – в мастни киселини. Същото става в организма при храносмилането. Излиза, че голяма част от работата в покълналите семена вече е извършена. Нещо повече, в тях се синтезират полезни вещества и се мобилизират резерви, за да се насочи цялата енергия за развитие на растението. Консервираните и дремещите сили на семената се съживяват и се освобождава колосален потенциал за раждането на новия живот.
  Покълналите семена притежават лечебни и биостимулиращи свойства. Не бих могъл да ги изброя – тук има всичко. Преди всичко витамини и микроелементи, подобряване обмяната на веществата, изчистване на организма, укрепване на имунитета, повишаване на работоспособността и излекуване на множество болести. Покълналите семена имат всичко, което предвидливо е заложила в тях природата за развитие на новия живот и за оцеляване в агресивна среда. Те са прекрасно балансирана, лесно усвоима храна и едновременно ефикасно лекарство.
  В менюто си можете да включите покълнали семена от пшеница, царевица, различни видове фасул и нахут. Технологията на приготвянето им е много проста. От вечерта ги поставяте в сито или цедка, промивате ги и ги покривате с мокра марля. Сутринта ще видите жива храна. Царевицата и фасулът (за предпочитане е червеният – по-полезен е) е необходимо да се накиснат за едно денонощие и след това да престоят под марля също толкова време или по-дълго, като от време на време ги промивате.

  Пшеницата и царевицата могат да се ядат сурови. Пшеничените кълнове притежават изключителни лечебни свойства. Трябва да се сдъвкват добре (поне по две супени лъжици дневно), но ако в устата ви се образува нещо като дъвка, значи този сорт не е подходящ и се налага да потърсите друг. За съжаление бобовите кълнове нямат приятен вкус в суров вид. Изсипете ги в гореща вода и след като кипне, ги отстранете от огъня. За нахута е достатъчно да го залеете с кипяща вода и да го оставите десетина минути да престои.
  Суровоядството е наука за храненето за хората на третото хилядолетие – за цивилизацията от третата вълна. Най-известният пропагандатор на суровоядството е Аршавир Тер-Ованесян (Атеров). В книгата му „Суровоядството или новият свят, свободен от болести, пороци и отрови”, издадена в Техеран, са представени основните принципи на суровоядството. Атеров изгубва първите си две деца от тежки заболявания и след това отглежда третото си дете – дъщеря, изключително със сурова храна. Тя пораства като невероятно здраво момиче.
  Ето какво пише той в книгата си: „Дъщеря ми скоро ще навърши седем години, но никога не е слагала в уста дори късче дегенерирана храна. Здравето й е върхът на съвършенството. Сега виждам колко по-лесно е да възпиташ стотина деца суровоядци, отколкото едно – гастроном. Никога не ми се налага да се тревожа за детски заболявания като простуда и хрема, разстройство и запек или пък дали днес детето е яло достатъчно или не. Дъщеричката ми е весела като птичка и винаги има възможност да си вземе от масата, каквото й се яде. Тя играе, пее и танцува неуморно по цял ден, без сълзи и капризи, без плач и крясъци и не причинява никакво безпокойство на околните. Точно в осем вечерта тя си ляга и след като няколко минути си попее, затваря очи и спи непробудно до шест сутринта. Не си спомняме случай още от първите месеци на живота й, когато се е събудила през нощта. Сънят й е толкова дълбок и здрав, че никакъв шум или движение не могат да я събудят.”

  След всичко казано дотук няма съмнение, че храненето със сготвена храна нанася чудовищна вреда на организма. А предимствата, които човек получава, когато премине към суровоядство, най-добре формулира един от последователите на натуралното хранене Николай Курдюмов.
  Ето какво пише той:
  „1. Не можеш да се разболееш от възпаления и простуди. Грипът преминава практически незабелязано. Изключват се и изчезват буквално всички психосоматични страдания (разстройства на органите, ставни заболявания, болки – защото всички органи се изчистват и подмладяват). Имунитетът се повишава от изкуствения минимум до естественото си нормално състояние — можеш три часа да лежиш в снега или да подскачаш само по бански при минус 18°С и нищо няма да ти стане! И всичко това без специално закаляване!
  2. Изключително висока чувствителност към вредните вещества със силна реакция, дори може би болезнена, но същевременно тялото мощно и бързо ги изхвърля и обезврежда и практически няма последици от отравянето.
  3. Тук спада и силната хранителна издръжливост: ако се налага да се ядат необичайни или недобре смилаеми вещества, всичко лесно се смила и обезврежда без последици. Филтрите с един замах обработват всичко.
  4. Усвояването на храната е с една степен по-високо. Тоест коефициентът на усвояване. „Преялият” суровоядец (т.е. преминал кризата на осемте месеца) се нахранва с три ябълки или две краставици. Насища се от горска зеленина, листата на плодните дръвчета, филизите на лозата – всичко става за храна. Оттук:
  5. Уникално усещане за независимост от обстоятелствата. Без да произнасяме високопарни речи за единството с природата, но каквото и да се случи, където и да се окажеш – дори в гората, – винаги ще бъдеш сит без никакви пари, ще оцелееш.
  6. Вкусово усещане не само с езика и очите, а с цялото тяло. То одобрява или не одобрява храната и сигнализира с желание, равнодушие или отхвърляне. Усещане за ситост: то е обективно, идва от тялото, затова нямаш възможност да преядеш. Пък и е много трудно да преядеш със сурови продукти.
  7. Усещане за глад: след „кризата” практически няма такова. Няма я неврозата, която наричаме апетит. Има разбиране – аха, мога да се нахраня. Ако си се увлякъл и си забравил ден или два – нищо. Спомнил си си – нахранил си се, добре. Оттук:
  8. „Ефектът на камилата” – способност изобщо да не се яде ден, два или три, без да се изгуби комфорт и издръжливост. Храниш се един път на ден – супер. Същото е и с пиенето, дори при големи физически натоварвания.
  9. В резюме: нормална физическа издръжливост. Тичането е приятно. Можеш да тичаш няколко часа и да не се чувстваш изморен. Изобщо не се изморяваш, нямаш желание да поседнеш или полегнеш. Много по-висок КПД на живота. И пак без специални тренировки.
  10. Умствената издръжливост при всякакво натоварване е също толкова висока. Умът е ясен и кристално чист. Паметта работи идеално. Мисленето е толкова ясно, че полагаш изпити почти без подготовка и ученето престава да бъде проблем.
  11. Потребността от сън се ограничава до 6 часа. Лесно се понася липсата на сън. Например на 60 години караш кола три денонощия без прекъсване и без отслабване на самоконтрола и вниманието. Събуждаш се леко, бодър и радостен.
  12. Силен интерес към живота. Настроението е спокойно, радостно. Неприятностите само те активизират. Висока степен на стабилност: практически не можеш да се скараш – нищо не те дразни, всичко възприемаш съзнателно.
  13. Няма натрапливи състояния – не тялото те управлява, а ти го управляваш. Ставаш господар на всички негови потребности, включително сексуалните. При суровоядството просто няма зависимост от алкохола. А и да е имало – минава.
  14. Повишава се контролът и сътрудничеството с тялото: започваш по-лесно да го управляваш и да решаваш, а тялото става възпитано, обучено и послушно. Представете си колко по-големи са възможностите ви за живот.”

  Мога да добавя от свое име, че проблемът с външността, който безпокои мнозина, автоматично отпада, защото тялото си връща изначалната си природна красота. А за възрастните времето се връща – могат да отпишат двайсетина годинки и да отложат за неопределен срок края на купона, наречен живот. А за това се изисква само и единствено да промените начина си на хранене!
  Новият начин на живот ще повиши енергията на намерението ви толкова, че в един прекрасен ден ще можете да си кажете: аз наистина владея тялото и реалността си. И това не са просто думи, а напълно конкретно усещане. Буквално ще почувствате, че сте способни да формирате слоя на своя свят. Това ще бъде поразително органично усещане за координация: каквото и да става, моето намерение се реализира, всичко върви натам и всичко е както трябва.

  Вадим Зеланд - "Създател на реалноста"

  Източник: http://indigota.com/index.php?topic=5410.0#ixzz22apjkmsn

  Напълно съм съгласен с всичко казано ,писано по-горе.
  Аз съм привърженик на Суровоядство ,плодоядството .
  Не е нужно да се откажете от любимите си храни , а само да пробвате  , да се самоизлекувате, да промените плавно хранителните си навици и да проявите нужното.Или за начало , това се прави , периодично и се свиква.
  Кога и ако , минете на тези режими , ще се отвратите от живота , които сте водели.Да казвам го отговорно.
  Едното е безсмислено и рушащо , другото е разумно и градящо.
  И ако , добавим , положително мислене и любов , благи мисли , и споделяне на знанията , работа за колектива и планетата.
  Ами това за мен е живот.
  Пробвайте хора дори и за седмица ,,,,ще бъдете удивени от енергията която ще постъпи в тялото ви.
  Аз само ще добавя , че всичко съм минал и сега имам нужното за да споделя и да давам на цялото , понеже кога имаш успех искаш и други да усетят всичко.
  Ако видите какво казва , текста , няма да има болести , няма да има глад , няма да страдаме и да сме амортизирани на 50 години и всеки осмелил се да направи промяна е удивен от тези нови начини на храна , но имащи ги от как свят съществува.
  Сами се тровим и сами си страдаме , дърпайки всичко около нас , само за да живеем един живот на пороци и съблазън.
  Ако съм ви , груб се извинявам , но около мен хората  , страдат , близки и далечни , и аз тъжа , пиша със сълзи на очи.  
  Понеже , всички се занимаваме , с какво ли не , но тази информация е в тъмнина.Тази информация е затънала и никои не я вижда.
  А ако я приложим , ще имаме дълъг и ценен , полезен живот.
  Аз направих промяната и всеки които ме послуша , сега се радва на живота.Да има и такива.
  Природата дава , но после и наказва , за всичките ни грешки и затова хората , са свикнали да страдат заради грешките , и разбира се да грешат , страдайки.  
  Тревата , помага  , вече има тема за нея, кълновете са хапчетата на природата и има тема и за това.
  Няма нужда от лекари и ако има нужда , е нужно да се комбинира всичко , но не и на основата на старите принципи.Сега , природата ще ни даде , нужното и тя ни го е дала , но ние искаме да си играем.
  Всеки сам да си прецени , нужното , аз само споделям.А ако има нещо , което ви докосва, споделяйте , пробвайте и ако е нужно питайте , аз съм тук.
  Каквото е нужно ще дам , само искам разбиране.

  Активен

  Sunshine(sun)
  Разумна Любов
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 972


 • Град: Тук и сега
 • Тук и сега ...

  100006741217887
  WWW
  « Отговор #14 -: Април 09, 2013, 09:38:18 »

  Ще продължим с този филм , и за пореден път го предлагам да го погледнем или да видим , нужното в филма.
  Той е от доста време и го има във форума , но да го пуснем , тука е мястото за него.

  <a href="https://www.youtube.com/v/ZO6VoNQCxL4" target="_blank">https://www.youtube.com/v/ZO6VoNQCxL4</a>


  Активен

  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:    Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright