Духовно развитие

          

Страници:  1 2 3 [4]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: СВОБОДНА ЕНЕРГИЯ - Всичко относно новите методи за създаване на електроенергия  (Прочетена 10480 пъти)
Berbera
Berber
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 56

 • Град: Варна
 • WWW
  « Отговор #45 -: Октомври 11, 2013, 15:20:41 »

  Върху това ще трябва да се размишлява /доста/.
  Активен
  Воин на Светлината
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 4

  « Отговор #46 -: Октомври 12, 2013, 06:58:44 »

  Рано е да се размишлява, още не съм писал какво представлава Космическата Решетка.

       "Ето едно предупреждение: Правете този опит далеч от тялото си! Контролирайте го с вашите научни методи и техники. Напредвайте бавно. Разберете това, което наблюдавате, преди да продължите със следващата стъпка. Не се излагайте на въздействието на никакви магнитни полета. Всички енергийни опити ги правете от безопасно разстояние. Помнете, че магнетизмът играе важна роля във вашето тяло.
       Ето и още едно предупреждение: Трябва да сте наясно, че ако разбалансирате Решетката твърде силно , ще предизвикате разместване на времето, защото в този процес е включена и велечината време. Не казваме, че трябва да го чакате. Това, което имаме предвид, е, че един от активните физически фактори в процеса на извеждане на Решетката от равновесе е манипулирането на времевата рамка на материята. Това не е пътуване във времето, а изместване на времето. То възниква, когато въздействате на най-малките частици материя и променяте времевата рамка, в която съществуват. Когато се срещнат две нееднакви времеви рамки, резултатът е преместване в простванството. С други думи може да доведе до ефекта на изкривяване на материята, прекратявайки напълно опита и разпращайки частите от експерименталното обурудване на различни места. Хората с по-проницателна научна настройка на ума , които четат тези думи, ще направят и следващата очевидна стъпка и отговорът е " Да , Решетката е ключът към преместването с голяма скорост  на големи физически обекти, дори и на съвсем малки разстояния." " 
  Активен
  Воин на Светлината
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 4

  « Отговор #47 -: Октомври 23, 2013, 10:51:40 »

   КРИОН :

         "Искаме да ви разкажем за един специфичен вид енергия. Ще чуете за нещо, за което част от вас мислят като за обект, но то не е такова - то е феномен, явление. То е нещо толкова обичайно и обикновено, че се намира навсякъде около вас, но заедно с това е толкова мистериозно и загадъчно, че само малцина от вас са наясно с него.  Това е енергията на Духа. Това е енергията на Вселената и сега ще говорим за нещо, което ще наречем " Космическата решетка" . Космическата решетка е общият знаменател на обединения енергиен източник на Вселената. "Общ знаменател" означава, че всички неща се еманират от Космическата решетка. Много е трудно да я определим веднага, затова ще ви представим многобройните и атрибути. Космическата решетка е навсякъде. Може да се открие в цялата Вселена. Всяко нещо, което можете да видите, и всяко нещо, което неможете да видите, носи в себе си Решетката. Космическата решетка присъства навсякъде - от най-малките елементарни частици на вашата физика, от електронния облак нататък.                                   
                                                 
                                                       Размерът на Решетката

         Космическата решетка е най-мощната енергия, която можете въобще да си представите. Простира се навсякъде във Вселената и отвъд нея. Тя е навсякъде. Няма място, за което можете да си представите, без значение в кое измерение , в което Решетката да не съществува...."


  Спирам с цитата, защото много ме дразни факта, че курсорът ми влиза под текстовото поле и нищо не виждам. На всяка буква тябва да повдигам полето или да пиша на тъмно. В други сайтове не ми се е случвало такова нещо. Това нарочно ли е направено или проблема е в моя компютър?.               
  Активен
  Престолски
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 425

  « Отговор #48 -: Ноември 27, 2013, 14:03:25 »

  Българи представят революционен двигател

  Изобретението не се нуждае от гориво или скъпи акумулатори
  Наши специалисти са напът да покажат на света двигател от революционно нов тип. Той не се нуждае от никакво гориво, нито пък от скъпи акумулатори. Нарича се контролиран електро-магнитен двигател и е разработен от българската фирма Електро Хибрид Ауто ООД, която го определя като стъпка в бъдещето.

  Към момента се работи по едноцилиндров двигател от мотоциклет

  “Ние изобретихме и патентовахме двигател от революционно нов тип – контролиран електро-магнитен двигател. Нашето изобретение се базира на използването на един постоянен магнит, контролиран от електрически импулси. Тази генерално нова концепция за двигател е приложима не само в автомобилостроенето, а във всяка една област от човешкия бит”, споделят българските специалисти пред Automedia.bg.

  Казано накратко, това е двигател, който не се нуждае от никакво гориво, нито пък от скъпи акумулатори. Той може да бъде създаден на базата на всеки бутален агрегат, като се запази цялата му фабрична периферия – валове, скоростна кутия и др. Технологията е революционна, но същевременно проста – буталото се прави от четири постоянни магнита, а ролята на запалителна свещ играе метал с намотка, който се превръща в електромагнит и при подаването на импулс (искра) отблъсква буталото с огромна сила.

  А по този начин се получава машина, която е много близо до бленуваното “перпетуум мобиле”. Контролирания електро-магнитен двигател се нуждае единствено от малко количество електроенергия (достатъчен е съвсем обикновен автомобилен акумулатор), която в процеса на работа се регенерира на почти 90%!

  Изобретението на българските специалисти има приложение не само в автомобилостроенето. То може да бъде използвано, например, като генератор на електрическа енергия. В зависимост от големината на тока и магнитите може да се задвижват дори огромни машини.

  Важна подробност е, че този новаторски агрегат е вече конструиран, работещ и изпробван. На компанията й предстои нелеката задача да популяризира своето изобретение, за да финансира развитието му. Към момента инженерите търсят средства, за да създадат прототип, който да представят на автомобилното изложение в Женева през март догодина. И така да привлекат вниманието на големите автомобилни компании.

  Основната дейност на българската фирма е свързана с преустройство на серийни автомобили в тип електро-хибрид. Тя вече е създала няколко свои разработки на базата на серийни модели. Патентованата им система позволява обикновен автомобил да бъде преустроен в електромобил, като се запази неговата основна задвижваща система, както и оригиналния двигател. По-интересното е, че технологията позволява на всеки сериен автомобил да се движи както с неговия оригинален двигател с вътрешно горене (без значение на какво гориво е той), така и с вградения от българските инженери електромотор. По този начин возилото може да се движи и в режим 4×4, използвайки и двата си двигателя едновременно.

  Българите вече са конструирали работещи прототипи на автомобили, които разполагат както с предно, така и със задно задвижване. Интересна подробност е, че една от машините – BMW 3-Series, при която и двата двигателя са синхронизирани (режим 4×4), има възможност да ускори от 0 до 100 км/час за по-малко от 4 секунди.

  Източник: automedia.investor.bg/
  Активен

  ☺ ∞♥ oNe レo√乇
  Страници:  1 2 3 [4]   Нагоре
  Отиди на:    Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright