ТЕМАТА е прекрасна и важността на подобни теми, е да видите , не страничните влияния и проблемчета , които са с цел да ви отвличат вниманието , а да вникнете в самата идея , да се гмурнете в това което казва заглавието на темата.
СВОБОДНА ЕНЕРГИЯЕнергията е свободна и няма , как.Но човек , пак е във неговия си филм и мисли , че може да има или командва енергията , но това е друга тема , или подобно на това.Че всеки , човек си мисли , че може да има земя или да я купи , разделя като торта , няма как , независимо колко пари имате и колко документа , земята си е земя и принадлежи на други сили , но не и на хората.Само една Природна стихия и всички изчезваме , и тогава земята си е земя.Но и това е друга тема

За енергията е важно да разберем , че ако сме по-разумни , може да има евтина и лесна за използване енергия.
Така , човек ще живее по-добре.Освен това , алтернативните източници на енергия , предлагат и еко режими или опазване на природата и всичко се стреми към там.Новия човек , които израства с всеки ден , по-малко ще мисли за природата и ще цени енергията във него и извън него.Така , ще имаме нови и мислещи хора на бъдещето.
Ако сами не си помогнем няма ако , или нещо ,които ме кефи на странник "Ако не ние -кой? Ако не сега - кога?"
Има много открития , на различни учени и дори деца в областта на енергията и всичко от което се нуждаем на планетата.Но хората или старото мислене , го потулва и затруднява неговото , реализиране с цел , никои да не разбере за откритието.
За мен и според , мен е нужно , да се подкрепят , подобни проекти и самите хора да ги реализираме и осъществяваме за да може живота да ни е по-лек.
И моля ви , не ми казвайте , че това е невъзможно или сложно.Дори е лесно и простичко.Кога има откритие в бг или където и да , там хората , трябва сами да правят нужното за да стане реалност и да се осъществи.За да може, после, сами те да направят нужното и всеки да се радва на успеха на всички.Колектив мили хора.Нужно ли е да има някои , които да пише правила и др , за да спъва всичко и после пари , цени и др.

Знам и съм свикнал , все има хора , които мисля или виждат друго и съм съгласен с тях , но сега е различно.
Ако използваме само слънцето , може да имаме енергия за домакинството и топла вода , но управниците ни , спъват всички проекти.

Всеки човек може да има слънчеви батерии на покрива и да създава електроенергия ,но държавата няма полза и ги спъва.Може да имаме и вятърни генератори и да има нужната енергия за човек , но и това не се гласи , всичко се потулва.

Слънце има всеки ден , вятър има и всичко е без пари.
Има и реки и може да се използва енергията на водата и така , да има по една централа , на всяка река.Но не , парите с 10000000000 се харчат за глупости.
Ако не си помогнем, не чакайте на хората от парламента , те не мислят и са неразумни , казвам го най отговорно.

Само три идеи и ако държавата , бе помислила за тях , до сега нямаше да има криза , хората нямаше да си дават парите за ток , и малко от малко , щеше да е по-добре.
Кой , спира всичко , кои прецаква всичко , парите или всички, които са в парламента и се водят към него , на важно места , всички са с наднормено тегло.И ТОВА Е понеже само взимат , но не дават.Те не мислят за народа и за енергията и алтернативните източници, за планетата.
Енергия може да се извлече или направи от всичко около нас , но да се учим от Природата.
Тя, не оставя остатъци и не замърсява, това което е неин дом и наш или планетата.Така и природата прави нужното за всичко и помага на всичко.Но ние , се само заличаваме. Вече има много къщи , кооперации и дори небостъргачи с идеята за кръговрат в самата структура на живот в него.Или всичко се използва и дори водата от тоалетната , слънцето , вятъра и отпадъците , всичко и така след преработка няма остатъци , а всичко е пъти по-евтино и полезно за околната среда.Освен това , там се стремят да вградят Природата и човешкия свят в едно.

И това е нужното , да помагаме и да сме в синхрон с Природните сили и разумни за да си пазим планетата.
Всичко е до разум.Но сега идва промяна мили хора.
ТА ако използваме водата , слънцето и вятъра , няма защо да се правим на умни и велики с различни теории.
Природата ни е дала нужното и само се изисква да станем , разумни.И ще имаме и енергия и храна и всичко.
Прекрасна тема
еос и разбирам идеята

Надявам се и аз да писах по-нея.