Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Въпрос относно виждането на ясна картина на пейзаж или човек  (Прочетена 1234 пъти)
Нур
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 5

« -: Февруари 05, 2013, 23:43:14 »

Здравейте!
 Предполагам,че тук е мястото да споделя с вас едно свое изживяване,за което нямам отговор и не знам какво значи.Сиреч разчитам на вашата помощ да си обясня това.
Случва ми се сутрин ,когато вече съм се събудила,но все още съм в някакъв унес или не съм все още бодра.При затворени очи , някъде вътре в главата си по-точно го усещам като мястото на третото око ,започва да се заражда някаква картина,в началото неясна,постепенно се изяснява , става кристално ясна и в същия момент започва да се губи.Докато я разгледам и искам да я видя ,тя започва да се размива и се загубва.Виждам ясна картина на пейзаж или човек ,които въобще не съм виждала през живота си.Това продължава секунди.Колкото и да искам да продължи или да се забави ,за да го разгледам по-добре или да му се насладя то изчезва,размива се ,загубва се .Има периоди в които това ми се случва доста често и периоди в които напълно липсва т.е не става по мое желание или контрол.Какво е това? Има ли обяснение?
Случват ми се и други странни неща и усещания,не съм ги споделила с никой от ,,съображения за сигурност'' т.е да не ме помислят за ..........
Моля, коментирайте!
Активен
Eona Lightholder
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2519


NEVERENDING STORY

« Отговор #1 -: Февруари 06, 2013, 04:24:30 »

Здрасти Нур .

Установила съм ,че когато прилагам желания спрямо картината, тя се деформира,избледнява , а най-често става плоска.
За да може трансформатора ти Усмивчица да направи картина от  приетата информация, ти не би трябвало да го обременяваш с други вълни, като желания.
Сягаш гледаш телевизия е в началото , ти си от позицията зрител , отпуснат без очакване и без емоция , те вече когато си изгледаш филмчето.
В началото може да си уловил какво ли не филмче , аз съм гледала разни селца, под водата разни неща , до един момент когато започваш с по -важните канали , и вече си овладял маниера да участваш в тази картинка. След време картинката става почти постоянно пусната.
Това са естествените процеси , които стават просто така ,както дишаш , просто трябва да се отпуснеш и да дишаш /гледаш.
Има разни техники и де да знам семинари ,дето ти отварят третото око, обаче какво се случва ,ако на едно сляпо новоредено кученце примерно му отваряш очите насила, няма да прогледне по-лесно , най-много да се повреди.
Та пробвай ,те и преди сън са по активни предаванията, просто да не насилваш и от пробите се учи. От мен примерно съвет - прекъсвай връзката ако някой тръгне да ти говори , защото (мое мнение) , най-чакат да те хванат псевдо-духовните учители. Друго прекъсвай връзката ,ако нещо те тегли -дърпа без да можеш да го контролираш.

Иначе Нур ,това е пробуждането на ясното виждане , но същеврмено започва една борба с вътрешното ти виждане и трябва да се научиш да ги отличаваш . Има литература , аз винаги се оказва ,че я чета слд като съм постигнала нещо , за това май е по- добре да следваш естественото си развитие , вече ако нещо те притеснява , пиши тука или по лични ,че като гледам малко са останали да отговарят .
Активен

"weird " is indication for creative force ♥
Нур
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 5

« Отговор #2 -: Февруари 06, 2013, 14:17:00 »

Здравейте Еона,Утро!
Благодаря за отзивчивостта!
Еона,нямам намерение да си отварям третото око,дори ме е страх.Това,което си ми написала също малко ме уплаши т.е за псевдо духовните учители и тегленето. До сега не ми се е случвало,но пък съм изживявала други необясними за мен явления,които определено ме стряскат.Даже по едно време не исках да спя или заспивах на запалена лампа.Но реших , че човек трябва все пак да има някаква информация ,за да си помогне сам ,ако се наложи.В тази връзка можеш да ми препоръчаш някаква литература.Благодаря!
Определено не искам да ми се случват такива неща.Аз не ги предизвиква по никакъв начин,става от само себе си така да се каже.
Активен
Eona Lightholder
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2519


NEVERENDING STORY

« Отговор #3 -: Февруари 07, 2013, 01:26:35 »

Аз първо пак искам първо да си кажа ,че това е от моя опит и моето виждане и не за да си измия ръцете , а просто наблюдавам ,при различни хора как се развива ясновиждането , как примерно любопитството и липсата на на ,как да го нарека , придържането към закони ,които нямат нищо общо с вселенските закони важащи за ЧОВЕКА.
Всяка една конструкция коренспондира по абсолютно различен начин във вселената и примерно закона за ненамесата е различен за теб и за едно същество от други нива със съвсем различна длъжностна характеристика.
Примерно в завода - техника може да пипа едни чаркове , проектанта не ги пипа въобще ,чираци ,майстори и тнт. Та да не се отплесвам , без база и устои в духовното развитие ,експериментите водят до сакатлъци.
Такава бази са 10те Божи заповеди примерно , но те трябва да еволюират спрямо нас , те са код ,който трябва да развиваме , както "Не кради ", не е непременно физическо действие и можем да го отнесем към една много дискутирана тема Енергийния вампиризъм. Но това е широка и друга тема .

Значи исках просто ,да ти кажа  Нур , че няма от какво да се страхуваш ,ако имаш вяра и оставяш тези процеси да се случват. Защитите идват естествено и биваш воден и насърчаван по един приятен учебен план ,естествено  с разни изпитания , ама то без изпити не става.
Та като кажеш нямам намерение да си отварям 3тото око е ,като да кажеш - няма да ми расте косата ,или нямам да влезна в пубертета, то се случва прост у този у когото е заложено да стане в тези времена, а те са доста.

На въпроса на Утро , защо ги виждаме . Има научни обяснения , потърсете в темите- картини преди сън , обсъждали сме го . На мен ми е прекалено теоритично и необосновано и в научното си обяснение.
Ако с това да преразгледам ,всичко, което ми се е случвало  с виденията , отначало точно с тези картини ,после с будни видения и това да имам довери , да ги различвам от вътрешните картини, мога да кажа ,че тези неща са като прожекцията на различните канали. Ти имаш нещо ,като сателит и телевизор - цяла система с които да ги улавяш.

Второ, хващащ случайни картини , после нагласяш образа да задържиш само един канал и после се научаваш да си сменяш каналите , да не говориме ,че после можеш да си режисьор. Та от къде идват тези филми , от всичко с което имаш връзка и после от което искаш да имаш връзка, казват им Акаши , информационни канали ,горе ,кораба -майка Усмивчица и какво ли не. Доста често има програма за теб специално:

1. Най-желаната - програмата от Първоизточника, предназначена за личната ти мисия и развитие , донесена на Блу-рей в най готин вариант, само за теб си.
2. Планет тв - програмата на този дето все пак управлява дуалния свят и му е работата да те изкушава и отвлича от учебния материал, може да се яви като най-светлия пич с крила и да ти предлага неземни учения под формата на учители и тнт.
3. Програмки от хората и нехората от физическите планове желаещи да властват над човешката раса - психотрониката , психотронните оръжия. Пускат какво ли не , най-вече - нашествие от извънземни , апокалипсиси  и подобни гадости ( разгледайте темата за сънишата)

Та няма ,чак толкова място за плашене , по-скоро за предпазливост, щото страха и емоциите  най ти мачкат телевизора.

Тука скоро попаднах на един цитат на Елена Рьорих

'Разбира се, много е тъжно, когато Учението остава нещо отвлечено и не се прилага в живота. Това ни е добре известно. Нищожен е броят на онези, които разбират какво е истинско ученичество и приближаване до Владиците на Светлината. Повечето търсят в Учението само указания за развиване на низшите явления на психизма и, притежавайки скрити медиумистични способности, често започват да ги развиват в себе си и да откриват входа за обсебващите. Много съм писала за вредата от психизма, цитирала съм редове от Учението, молейки да се предупреждават всички новодошли да не се стремят към никакви механични упражнения, а единствено да напрегнат всичките си усилия за разширяване и изтънчване на мисленето и преодоляването на лошите си навици, явяващи се препятствие по пътя на приближаването"

На мен ми пасва и примерно го приемам ,че ако сам целеустремено си се захванал с дадена настройка от телевизора си, без да отдаваш внимание на нищо друго от целия апарат , можеш да хванеш един единствен канал , а трябва да си късметлия да не е пагубен , защото каналчета всякакви и безобидни и интересни , но не бива да губиш сигнала прекия от канал 1 Усмивчица

Та това е от моя път към Ясното-виждане (да го отлича от  етикета ясновидство) и си мисля ,че е един чудесен естествен път без някакви супер стресове и положителни и отрицателни , защото знаете ,че има хора , на които им проработва телевизора на скорост от травма ,кома и тнт ,това е екстремно развитие, други го насилват ,аз вече казах за това , с курсове ,техники и тнт. А има хора ,дето се раждат с суперски телевизионни системи и за това трябва да сме насреща ,защото много народ все още незнаят ,какво е радио и телевизия Усмивчица и имали почва у нас Усмивчица

« Последна редакция: Февруари 07, 2013, 15:48:10 от Toddo » Активен

"weird " is indication for creative force ♥
VET
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 25

« Отговор #4 -: Февруари 07, 2013, 13:27:59 »

Аз поне се радвам, че не съм сама. Преди се чудех каква е тази красота, която виждам сутрин след като се събудя и още не съм си отворила очите. Не ми се случва често, а бих искала. Звучи ми логично да има връзка с третото око, но не се бях сетила. Каквото и да е караме да се чуствам щастлива. Незнам как да обясня, но като че ли се рисуват пред очите ми и са с такива цветове като златни, сребърни  ..... незнам красиво е.
Активен
Странник
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1375


 • Град: Варна
 • « Отговор #5 -: Февруари 07, 2013, 20:45:39 »

  Искрено се надявам да нямаме
  спяща цивилизация накрая.
  Усмивчица
  Активен

  Ако не ние -кой? Ако не сега - кога?
  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Ехнатон-човек или извънземен?!
  Древни цивилизации
  Аэ съм 3 4251 Последна<br />публикация Декември 19, 2012, 22:11:25
  от Ronkata
  Въпрос относно насоката на форума « 1 2 »
  Съобщения / Предложения и оплаквания
  praiseyou 19 1196 Последна<br />публикация Септември 03, 2010, 18:12:40
  от Хristo
  Въпрос относно 2011 г.
  Астрология и нумерология
  Infame 8 2384 Последна<br />публикация Септември 17, 2010, 15:43:53
  от nia.boneva6
  Някоя книга филм или уебсаит относно как се прави ченълинг? « 1 2 »
  Въпроси и отговори
  dope40 17 1602 Последна<br />публикация Февруари 03, 2011, 21:41:34
  от wolfspirit
  Въпрос относно един сън
  Въпроси и отговори
  Kissing You Good Night 2 932 Последна<br />публикация Август 26, 2013, 14:23:25
  от Kissing You Good Night

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright