Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Китайски начин за първа помощ при мозъчен удар  (Прочетена 1376 пъти)
еос
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 188

« -: Януари 26, 2013, 21:11:45 »Китайски начин за първа помощ при мозъчен удар.
С игла може да се спаси живота на пациента от инсулт.
Този съвет е от един китайски професор."Съхранявайте в къщата си игла или игла от спринцовката. Това е един невероятен и не традиционен начин за спасение на човека от инсулт.

Баща ми беше парализиран и по-късно почина от инсулт. Съжалявам, че не знаех за тази първа помощ преди. Когато се получи инсулт - капилярите на мозъка постепенно се разкъсват. Необходима е почивка и спешна помощ. Но е необходима помощ точно тук, където е бил срива /удара/.Тези съвети ще ви помогнат да спасите живота на някого!

Запазете спокойствие. Независимо от това къде се намира пострадалия, не го премествайте /движете/. Защото, ако преместите болния, капилярите могат да се спукат, и ще има кръвоизлив в мозъка! Помогнете на пострадалия да седне, за да се предотврати повторното падане на земята, а след това може да започне това, което ние говорим тук - самостоятелно кръвопускане Ако в дома си имате една спринцовка за инжектиране, това ще бъде най-добре, в противен случай - с шевни игли или други игли също така ще свършат работа.

1). Задръжте иглата - острието над огъня /на запалка или свещ/, за да се стерилизира и след това да се използва за пробиване на върха на всичките 10 пръста.

2). Няма специфични акупунктурни точки, само убождане в mm от нокътя.

3). Убодете така, така, че кръвта да потече.

4). Ако кръв не започва да капе, затегнете /стиснете/ около пробива на пръста с пръстите си.

5). Когато всички 10 пръстите кървят по малко, изчакайте няколко минути - ще видите, че жертвата ще се съвземе!

6). Ако устата на жертвата е изкривена в спазъм – дръпнете и масажирайте ушите му, докато те станат червени - следователно, към тях приижда кръв

7). Тогава убодете всяко ухо в меката част два пъти, по две капки кръв от всяко лобче. Няколко минути по-късно устата му вече не е изкривена /крампирана/ и жертвата трябва да дойде на себе си..

Изчакайте, докато жертвата ще дойде към нормалното си състояние, без никакви необичайни симптоми, а след това го изпратете в болницата. В противен случай, /преди тези процедури/ ако той/тя, бъде откаран в болница с линейка на бърза помощ, - от друсането, когато пътувате, ще доведе до факта, че капилярите в мозъка на жертвата се разкъсат.

Ако човек вече може да върви сам,, той ще благодари на Бога, че е спасен!

Научих за кръвопускането за да спасението на живота от специалист по традиционна китайска медицина лекар Ха Тин Бу, който живее в Сан-Juke.

Също така, имах практически опит с този метод, така че мога да кажа, че този метод е 100% ефективен.

През 1979 г. бях на обучение в Фунг-GAAP колеж в Тай Чунг. След като бях в клас, когато друг учител дотича в моята класна стая и каза развълнувано, "г-жа Лиу, а по-бързо, нашият лидер е с инсулт!".

Веднага отидох на третия етаж. Когато видях нашия ръководител, г-н Чен Фу Тиан, той бе блед, речта му бе неясна, устата му беше изкривена - всички симптоми на инсулт. Аз веднага помолих един от студентите – стажанти да отиде до аптеката и да купи спринцовка с игла веднага, която след това използвах да набода във всичките 10 пръста на г-н Чен. След няколко минути, когато всичките 10 пръста почна кървене (всеки с капка кръв на грахово зърно), лице на г-н Чен е възстанови, цвят и чувствителност се появи в очите му. Но устата му беше все още изкривена. Така че издърпах ушите му, за да се напълнят с кръв.

Когато ушите му станаха червени, аз убодох меката част на дясното ухо и пуснах от две места кръв. Когато и двете лобчета на ушите бяха пронизани и кръвта направени малки топчета- стана едно чудо. На 3-5 минута форма на устата се върна към нормалното, и речта му стана ясна. Ние позволихме да се отпусне малко и дори чаша горещ чай да изпие, а след това ние му помогнахме надолу по стълбите и да го доведем в болницата. Той лежа там една нощ и бе освободен на следващия ден да се върне в училище да преподава! Всичко работеше добре. Не е имало реакции, въпреки че обикновено инсулт жертвите страдат от непоправими разкъсвания на капилярите на мозъка по пътя към болницата.

В резултат на тези инциденти болният никога няма да се възстанови.

Инсулта е втората най-честата причина за смърт. Щастливците, дори да оцелеят, може да бъдат парализирани за цял живот. Такова ужасно нещо не трябва да се случи в живота на всеки човек."


Ако всички ние помним това кръвопускане като метод, броят на жертвите може да бъде намален значително.
Активен

entire ocean in a drop
Starseed
الحصان الهامس
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 43


« Отговор #1 -: Януари 27, 2013, 00:05:27 »

Много благодаря за предоставената информация ... Усмивчица))
Активен
еос
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 188

« Отговор #2 -: Януари 27, 2013, 01:10:57 »

Благодарен съм, когато мога да помогна.
Активен

entire ocean in a drop
еос
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 188

« Отговор #3 -: Април 07, 2013, 18:16:34 »

Четете приятели! Разпространявайте, разказвайте на хората - нека повече хора знаем.
Активен

entire ocean in a drop
еос
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 188

« Отговор #4 -: Април 07, 2013, 18:19:20 »

Активен

entire ocean in a drop
Страници: [1]   Нагоре
Отиди на:  


Подобни теми:
Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
публикация
Китайски миньори изкопаха НЛО
Древни цивилизации
Аэ съм 0 1240 Последна<br />публикация Май 05, 2010, 17:23:10
от Аэ съм
Транссърфинг на реалноста(част първа-Пространството на варианти)-Вадим Зеланд « 1 2 »
Книги
DArkAngel 24 5684 Последна<br />публикация Ноември 17, 2010, 21:12:57
от DArkAngel
Рибката китайски поспаланко
Любопитни факти
delfin 0 1291 Последна<br />публикация Февруари 05, 2010, 20:23:13
от delfin
Българин да се наричам,първа радост е за мене! « 1 2 »
За България
Soenya 26 5863 Последна<br />публикация Декември 28, 2012, 14:45:06
от nobody
Съвети и помощ при избора
Въпроси и отговори
Иван 3 745 Последна<br />публикация Юни 05, 2012, 00:56:06
от Иван

Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright