Духовно развитие

          

Страници:  1 ... 8 9 [10] 11   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Дневникът на perli4ka :)  (Прочетена 11709 пъти)
perli4ka
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 181


Виждаме това ,което възприемаме ...

« Отговор #135 -: Юли 22, 2013, 18:14:05 »

 
Активен
perli4ka
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 181


Виждаме това ,което възприемаме ...

« Отговор #136 -: Август 05, 2013, 13:16:40 »

Усмивка  

Утрото с усмивка посрещни,
и всяка лоша мисъл забрави,
всекиму усмивка подари,
приятелство с усмивка намери;

Над болката с усмивка полети,
обидите с усмивка подмини,
на някого с усмивка пак прости,
леда с усмивка разтопи;

Слънцето с усмивка докосни,
и нощем най-красивите звезди,
усмихвайки се здрав бъди,
Земята със усмивка прегърни;

Усмивката е щастие,помни!
Тя сбъдва даже и мечти,
по пътя на живота си върви
и своя връх с усмивка покори;


Живко ИвановАктивен
Sun_Shine
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 8


« Отговор #137 -: Август 07, 2013, 22:36:34 »

Здравей,  perli4ka, днес случайно попаднах на дневника ти и се зачетох и честно казано имах чувството че аз съм го писала. Не бъди толкова мила с хората, ако не мачкаш по пътя си няма да стигнеш никъде и така нататък, но според мен хората трябва да се научат че този начин е най-лошия да постигнеш нещо защото руши не само теб но и света около теб. Радвам се че не съм единствената която мисли така. Продължавай да бъдеш себе си и да обичаш, слънце
Активен

Спрете за минутка и се усмихнете дори и да е без причина [sun]
perli4ka
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 181


Виждаме това ,което възприемаме ...

« Отговор #138 -: Август 08, 2013, 18:36:26 »

Благодаря ,че сподели Sun_Shine Искрено се радвам ,че си открила себе си в това ,което пиша Усмивчица надявам се да сме повече ,които мислят така и да ставаме все повече Да,когато човек понечи с лошо да оправи нещата ,той е в заблуда ,защото това е разрушителна сила ,добре е да си спомни че има и друг начин.. само с добро,с любов,труд може да се гради и постига Усмивчица
Всичко хубаво и позитивно,благодаря ти
Активен
perli4ka
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 181


Виждаме това ,което възприемаме ...

« Отговор #139 -: Август 14, 2013, 12:56:18 »

Ето нещо интересно ,което мисля е за тук : ) Кой знае.. Усмивчица


Звездата на Давид променя ЗемятаНа 29/30 юли 2013 г., планетите се привеждат в шест-лъчева звезда, често наричана Звездата на Давид. Синергията на тази формация ще активира Звездата на Давид, образуваща енергична противоположно въртяща се Меркаба.


На 25/26 август 2013 г. втора Звезда на Давид и енергична противоположно въртяща се Меркаба ще се формират от планетарни подравнявания.
- See more at: http://www.xn--80aapggvibf1ad2i.com/2013/07/planetarna-merkaba-formaciq-29-july-25.html#sthash.SEjCFzwC.dpuf


Едно изключително рядко звездно знамение се опитват да разтълкуват милиони хора по целия свят. В края на юли на небосклона изгря звездата на Давид. Така астролози и езотерици нарекоха конфигурацията хексаграм - шест планети, които се подредиха под ъгъл от 60%. Те образуваха два вписани в Зодиака и един в друг равностранни триъгълника.
В сакралната геометрия тази фигура има фундаментално магично значение. То описва самия Господ Бог, който вдига духовната еволюция. Звездата на Давид символизира още и хармонията във Вселената, базирана на Ин и Ян енергиите. Тя се свързва още и с Меркаба - пирамидално светлинно поле, което се въртяло със страшна скорост около човека и планетата. То обаче е било деактивирано преди хилядолетия, защото цивилизацията на Атлантида е злоупотребила с неговата сила. Какво означава всичко това в. "Стандарт" попита медиума Анастасия Гешева.- Г-жо Гешева, какво според вас вещае звездата на Давид, която астролозите фиксираха в небето?

- Звездата на Давид е спомен за светлинното поле, което ще се активира. Фигурата всъщност няма нищо общо с която и да е религия, а по-скоро със забравения спомен за истинската човешка реалност. Това е Божията Светлина, материалът, от който е направена душата. Възнесение за човека и планетата - това показва и конфигурацията между планетите в шестолъчна звезда. Възнесението е духовна работа по издигане на съзнанието в по-високи честоти, измерения на съществуване. Този процес е свързан още с просветляване на материята, която засега е заключена в плътната земна реалност.

Интересно е, че сега душата започва да просветлява и тялото. Ето това е наистина нов път, нова реалност - физическо тяло, което осъзнава Божественото в себе си и го изразява с безусловната любов на Твореца чрез Христос за тази планета. Всичко, което се случва обаче, е предначертано от поредица събития. Те първо са се проектирали в духовните планове и фините полета, но интересно е, че участие в процеса вземат и всички хора, които са се преродили на Земята в момента. Издигането на съзнанието в ново измерение е безпрецедентна опитност, която няма аналог.

- За мултивселена говорят космолози, квантови физици, но на физическо ниво откъде ще се вземе толкова голяма енергия, за да се случи това превключване (Възнесение) на човека и съзнанието?

- Чрез натрупване на чиста Светлина от Източника. За нашата планета физически тя идва от Великото централно слънце, което е базирано в центъра на галактиката ни Млечен път. Нашето Слънце (Хелиос) и планетите в Слънчевата система после я ретранслират към Земята. Тази енергия, която достига до нас, постепенно ще задвижи тетраедърната звезда.

- Египтяните са нарекли това поле от светлина около човека Меркаба, а някои са склонни да го виждат като символ и в звездата на Давид?

- Тя е светлинна структура (тяло), което съществува в латентно състояние около човека и цялата планета. Нарича се още Меркаба и е много мощен инструмент - трансмитер - за осъществяване на творението. В последните 13 000 години обаче "Звездата на Давид" беше заспала.

Светлинното й поле представлява два триизмерни тетраедъра - мъжки и женски енергиен тип. Гледани отгоре, наистина приличат на шестолъчна звезда на Давид. Когато се активира енергийното поле, неговите пирамидални структури започват да се въртят. Скоростта им се определя от количеството светлина - чиста Божествена енергия, която ги насища. След активацията това неизследвано все още поле описва кръг около физическото тяло на човека. Той има размер приблизително 8 метра в диаметър.

- Всичко вероятно се случва по някаква вселенска програма, която и маите предрекоха, но каква е целта й?

- Целта на съществуването е да се осъществи връзка между физиката и духа, между тялото, душата и Космоса. Масовата активация на Меркаба може да се възприеме и като своеобразен мост между човека и неговата духовна структура. Защото само чрез светлинното поле всъщност човекът е способен да издигне съзнанието и вибрациите си до такава степен, че да се съедини с Висшия си Аз, с Божествения Дъх, с цялото Творение. Светлинното пирамидално поле буквално е и транспортер между измеренията и позволява придвижване в Космоса, Вселената, времето и пространството само със силата на мисълта и намерението.

- Промените в съзнанието и енергиите около нас каква роля оказват на обществените протести у нас?

- Енергията на протеста се мени ежедневно в зависимост от хората, които се струпват на площада. Сега точно излизат големи съпротиви и осъждане, големият страх от другите и различните. Бих искала да предупредя и онези, които се опитват да режисират протестиращите, да не си играят с огъня. Защото за всички, които не знаят, а се опитват да дирижират енергията, е опасно време и всяко действие може да се обърне срещу самите тях. От друга страна, процесите, които наблюдаваме у нас по разделяне със старото, текат от години насам.

Към края на юли към планетата ни дойде поредната много мощна трансформационна вълна, която доведе до ескалация на конфликтите. Това се наблюдава не само у нас, разбира се. Не са случайни и бунтовете в Египет и по-точно районът на Кайро, където е точният мъжки център на Земята. Активацията на Меркаба очевидно ще започне с мъжката енергия. Чувствам, че ще се активират същества, които са били познати на Земята като египетски богове.

- Наясно ли са големите правителства с тези процеси?

- Доста по-информирани са, отколкото ние си мислим. Защото активацията на светлинното поле на Земята ще има за последствие пълна промяна на физическата ни реалност в бъдеще. Хората не бива да се страхуват от тази промяна, защото всички ние сме я извикали в реалността си. Активацията е свързана и с разгръщането на Христовото съзнание в сърдечните енергийни центрове на хората (чакри). Буквално ще усетим слизане на Духа в нас. Освен това чрез активираното земно светлинно тяло към планетата и всички живи същества ще потекат мощни, обилни потоци кристално течна светлина, съдържаща в себе си онова, което тук наричаме Господ.

Тази светлина насища човешките клетки и чрез кодовете на ДНК води до изменения на физическото тяло. Кодовете на онова, което наричаме Бог, е записано в клетките ни и сега ще започне да се разгръща в пълна сила. Хората ще имат възможност да осъзнаят себе си като Бог. Той никога не е бил извън нас, но много дълго време човечеството живя в състояние на отделеност от Него. Свързването обратно започна и сега навлиза в решаваща фаза.

- Какви промени можем да очакваме в най-близкото бъдеще?

- Това, което започна в края на юли, ще продължи и през месец август. Ще има подтик у много хора за промяна на живота и начина на съществуване. За много от нас това започна преди години, но сега ще се наблюдава по-масово. Желание да се променят навици, вярвания, убеждения, мисловни модели, нагласи, начинът на хранене и биорежими. Освобождаване от минали обвързаности, страх, промени във взаимоотношенията, работата, финансите, структурите на социума, различните групи хора. Всичко това ще започне активно да се случва.

Под влиянието на засилената Божествена Светлина ще бъдем буквално тикани в посока на обединение, справедливост, истина, любов между хората, братство-сестринство. Ще си припомним отдавна забравени състояния на радост, блаженство, щастие и споделяне. Едно много важно състояние ще се завърне - любовта към себе си, такива каквито сме - Божествени създания. Ние буквално се прибираме в нашия истински дом, на който принадлежат безсмъртните частици в нас - душите ни. /БЛИЦ
Активен
perli4ka
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 181


Виждаме това ,което възприемаме ...

« Отговор #140 -: Август 15, 2013, 10:49:08 »

Моля Искрено се надявам да сме на прага на необходимата промяна
Активен
perli4ka
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 181


Виждаме това ,което възприемаме ...

« Отговор #141 -: Август 15, 2013, 13:06:13 »

Прекрасно послание с прекрасна истина в него  И когато подаряваме светлина на някой ,той засиява и подарява светлина и на друг и светлината в нас и около нас става все повече Благодаря ти
Активен
perli4ka
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 181


Виждаме това ,което възприемаме ...

« Отговор #142 -: Август 16, 2013, 13:04:51 »

Да .. мислех си ,любовта също се дели на две ,едната повече желание и нужда ,искаща и изгаряща и хората могат да се поболеят,тя очаква ,защото при нея съществува нуждата от даден човек и от неговата привързаност ,може би такава любов все пак е необходима до известна степен, но често нещата излизат от контрол.Тя е физическа любов маскирана като душевна ,затова повече прилича на пристрастяване и води до страдание и разочарование..
Светлата ,душевна любов е безценна ,тя извира от сърцевината ни, безусловна ,всеобхватна, силна , подтиква да се грижим един за друг ,да се уважаваме ,да даваме от себе си ,без да поискаме .. тя изпълва човека и е като лек за него и хората до него ,извисява го и му помага да се развива .. във всеки я има ,но не всеки и не винаги може да я прояви , необходимо е да се развие ,да се освободи ..
Може би времето ще се подобри и укрепне любовта между хората Благодаря ти,провокира ме да се замисля за някои неща ,това ми помогна Усмивчица

« Последна редакция: Август 16, 2013, 13:51:33 от perli4ka » Активен
perli4ka
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 181


Виждаме това ,което възприемаме ...

« Отговор #143 -: Август 20, 2013, 10:49:09 »

: )

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=ScBoToG8dG0" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=ScBoToG8dG0</a>
Активен
perli4ka
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 181


Виждаме това ,което възприемаме ...

« Отговор #144 -: Август 20, 2013, 18:15:32 »

 Усмивчица


Активен
perli4ka
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 181


Виждаме това ,което възприемаме ...

« Отговор #145 -: Август 20, 2013, 18:41:05 »

15 неща, от които трябва да се откажеш, за да бъдеш щастлив

Всеки от нас търси щастието - всеки ден, всеки час, всяка секунда. Колко обаче се замислят дали го заслужават? Искаш всичко в живота ти да е уредено, а какво за теб е щастието? Ние не можем да отговорим вместо теб на тези въпроси, но можем да ти дадем насоки и да ти кажем къде да гледаш, когато опознаваш себе си, на какво да обърнеш внимание и какво да се опиташ да промениш.

В тази статия ще откриеш 15 неща, от които ако успееш да се откажеш, ще усетиш живота си много по-лесен и много, много по-щастлив. Ежедневно се сблъскваме с толкова много неща, които ни причиняват болка, стрес и страдание и вместо да ги пуснем да си отидат, вместо да си позволим да се освободим от стреса и да бъдем щастливи, ние ги прегръщаме и започваме да живеем с тях. Стига толкова. От днес започваме да се отърваваме от тях малко по малко. Готови ли сте? Започваме:1. Oткажи се от нуждата винаги да бъдеш прав

Толкова много хора сред нас не могат да понесат идеята, че е възможно да грешат - винаги искат да са прави - дори пред опасността да прекратят невероятна връзка или да причинят голяма болка и стрес за себе си и другите. Просто не си заслужава. Когато усетиш неустоимото желание да се впуснеш в спор за това кой е прав и кой греши, попитай се: "По-добре ли е да съм прав или е по-добре да съм добър?” - Уейн Дайър. Каква би била разликата? Дали наистина егото ти е толкова голямо?

2. Откажи се от нуждата да контролираш

Бъди готов да се откажеш от нуждата винаги да контролираш всичко, което се случва на и около теб - ситуации, събития, хора и т.н. Независимо дали са онези, които обичаш, колеги или просто непознати, които срещаш по улицата - просто им позволи да бъдат. Позволи на всичко и всички  да бъдат себе си и ще видиш колко по-добре ще се почувстваш.

3. Откажи се от обвиненията

Откажи се от нуждата да обвиняваш другите за това, което имаш или нямаш, за това, което чувстваш или не чувстваш. Спри да прикриваш себе си и действията си и започни да поемаш отговорността за собствения си живот.

4. Откажи се от нараняването на себе си

Колко много хора страдат, само заради своите собствени и повтарящи се поражения на личността? Не вярвай на всичко, което мозъкът ти казва, особено ако е крайно негативно и себеунижаващо. Много по-добър/а си, отколкото мислиш.

"Умът е отличен инструмент ако е използван правилно. Използван погрешно, той става много разрушителен.” - Екхарт Тол

5. Откажи се от ограничаващите схващания


Схващания за това какво можеш или не можеш да правиш, за това кое е възможно и кое невъзможно. От сега нататък не трябва да позволяваш на ограничените вярвания да се загнездяват на погрешното място. Разпери криле и лети.

"Вярването не е идея на съзнанието, то е идея, която контролира съзнанието.” - Ели Розели

6. Откажи се от оплакването

Откажи се от постоянната нужда да се оплакваш за всичко - хора, ситуации, събития, които са ти донеси нещастие, тъга и депресия. Никой не може да те направи нещастен, никоя ситуация не може да те направи окаян, освен ако ти не позволиш. Не е случката тази, която поражда у теб въпросните чувства, а как ти избираш да погледнеш на нещата. Никога не подценявай силата на позитивното мислене.

7. Откажи се от лукса и критиката

Откажи се от нуждата да критикуваш хората, действията и въобще всичко, което не е като теб и твоето мислене.  Всички сме различни и същевременно толкова еднакви. Всички искаме да бъдем щастливи, всички искаме да обичаме и да бъдем обичани, да бъдем разбирани. Ние всички искаме нещо и нещо е искано от нас.

8. Откажи се от нуждата да впечатляваш останалите

Спри с отчаяните опити да бъдеш такъв, какъвто не си, само за да накараш другите да те харесват. Нещата не се получават така. В момента, в който спреш да се опитваш да бъдеш друг/а, в който махнеш всички маски, в който приемеш и прегърнеш истинското си Аз, ще видиш как хората просто ще бъдат привлечени от теб без ти дори да си правил/а каквото и да било.

9. Откажи се от негативното отношение към промените

Промяната е нещо хубаво. Точно тя ще ти помогне да стигнеш от А до Б. Промяната ще ти помогне да направиш подобрения в живота си и в живота на хората около теб. Следвай блаженството, приеми промяната - не я отказвай.

"Следвай щастието и вселената ще ти отвори врати, там, където има само стени.” - Джоузеф Кембъл

10. Откажи се от етикетите

Спри да слагаш етикети на хората, на малките неща, на всяка случка, която не разбираш. Недей да бързаш с квалификациите, а опитай да отвориш съзнанието си малко по малко. Умът работи качествено, само когато е отворен към света.

"Най-висшата форма на невежество е, когато отричаш нещо, за което не знаеш нищо.” - Уейн Дайър

11. Откажи се от страховете си

Страхът е просто илюзия, той не съществува - ти го създаваш. Всичко е в ума ти. Коригирай отвътре, а външното само ще се намести.

"Единственият страх, от който трябва да се страхуваме е самият страх.” - Франклин Рузвелт

12. Откажи се от извиненията

Кажи им, че са уволнени, защото ти повече не се нуждаеш от тях. Много пъти се ограничаваме, заради множеството извинения, които използваме. Вместо да се развиваме и да работим над подобрение на нас и на нашия живот, ние засядаме, лъжейки се и използвайки всякакви извинения - извинения, които в 99,9% от времето дори не са истински.

13. Откажи се от миналото

Знаем, че това, вероятно, е най-трудното. Особено когато миналото изглежда толкова по-добро от настоящето, а бъдещето е толкова плашещо. Трябва обаче да вземеш предвид, че настоящия момент е всичко, което имаш и всичко, което някога ще имаш. Миналото, към което гледаш в момента - миналото, за което копнееш е било игнорирано от самия теб, когато е било настояще. Спри да се заблуждаваш, опитвай се да се съсредоточиш в настоящия момент и се радвай на живота. В крайна сметка, животът е пътуване, не дестинация. Имай ясна визия за бъдещето, подготви се, но винаги живей в настоящето. 

14. Откажи се от привързаността

Това е концепция, която за повечето от нас е толкова трудно разбираема, но не напълно невъзможна за схващане. С времето ставаш по-добър с упорити тренировки. В момента, в който се отдалечиш от всички неща (и това не означава, че се отказваш от любовта си към тях, защото любовта и привързаността нямат нищо общо), ти ще станеш миролюбив, толерантен, мил и ведър. Ще стигнеш до място, където ще разбереш всички неща, без дори да опитваш. Състояние отвъд думите.

15. Откажи се от това да живееш живота си според чужди очаквания

Прекалено много хора живеят живот, който не е техният. Живеят спрямо очакванията на другите и правят неща, които околните смятат за правилни. За тях е важно какво казват приятелите, враговете, учителите, правителството и медиите. Игнорират вътрешния си глас, вътрешното усещане. Толкова са заети да удовлетворяват чуждите прищевки, да оправдават чуждите очаквания, че в един момент губят контрол над живота си. Забравят кое ги прави щастливи, какво искат, от какво се нуждаят и накрая... забравят за себе си.

Имаш един живот - той се случва в момента - изживей го, грабни го, притежавай го, не позволявай мнението на другите да те разсейва и отклонява от собствения ти път.

http://inews.bg/%D0%9B%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%BD%D0%BE/15-%D0%BD%D0%B5%D1%89%D0%B0-%D0%BE%D1%82-%D0%BA%D0%BE%D0%B8%D1%82%D0%BE-%D1%82%D1%80%D1%8F%D0%B1%D0%B2%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D0%B5-%D0%BE%D1%82%D0%BA%D0%B0%D0%B6%D0%B5%D1%88-%D0%B7%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D0%B1%D1%8A%D0%B4%D0%B5%D1%88-%D1%89%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%BB%D0%B8%D0%B2-_l.a_c.3992_i.313860.html

Активен
perli4ka
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 181


Виждаме това ,което възприемаме ...

« Отговор #146 -: Септември 04, 2013, 09:58:31 »

Оглеждайки се по улицата виждаш непознати лица ,чуваш различни гласове ,едни весели ,други тъжни ,може би се чувстваш различен и отделен от тях ,но знай че не е нацяло така ,всеки е преди всичко останало човек ,в сърцевината ни сме сродни ,а някой от хората по улицата може би би те разбрал и познал по-добре от твоя роден брат ,всички по отделно сме едно цяло ,всеки заслужава милосърдие ,просто поради факта че е човек като самия теб , част е от общото и има своята мисия на Земята ,вярвай в това ,наблюдавай хората и ще видиш колко общо има ,как можеш да разбереш човек ,който виждаш за пръв път дори без много думи .Говори искрено и от сърце ,говори с душата си ,защото главно в нея са нашите сходства и знай че ще бъдеш разбран


                                           
« Последна редакция: Септември 30, 2013, 07:02:44 от perli4ka » Активен
perli4ka
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 181


Виждаме това ,което възприемаме ...

« Отговор #147 -: Септември 30, 2013, 07:00:56 »

Знаете ли ,тези дни си мислех..Какво кара човек да се чувства пълноценен ? и така го усетих,или поне за мен е така .. човек се чувства най-пълноценен ,когато гради нещо полезно ,когато дава от себе си ,когато твори и помага , грижи се  и стопанисва добре това ,което му е дар на тази земя ..но за да може да даде нещо добро от себе си ,първо в него трябва да живее това добро и градивно ,нужно е човек да се обогатява вътрешно,макар и вътрешният му свят да е незрим ,той е най-неговото място и отговорност.. и е от голяма важност за живота му. Ние имаме склонност да пренебрегваме това ,което не виждаме и да не влагаме усилията си там.. но ето ,че всичко е факт и оказва влияние -щом като начинът ,по който се чувстваме може да ни причини голяма болка и на тези около нас ,както при физически удар ,а може и да ни накара да засияем като слънцето рано сутрин и да огреем всички около нас ,това не е ли голяма сила ? А дали успяваме да я овладеем ? Това е едно от най-трудните неща за човек -да овладява това ,което е вътре в него и разумно да го управлява..

                                             

 Първичните реакции на човек са в посоката ,към която го блъснат вълните на живота.. ако се оставим изцяло на тях -ние оставяме кораба на душата си без управление ,могат да помогнат ,но могат и да разрушат.Разумът е този ,който трябва да каже дали да се поддадем на тях или да се насочим в друга посока.Често чувстваме раздвоение ,вътрешни дилеми и спорове точно между тази част от нас ,която е душевна, разумна същност и другата ,която е податлива на външните влияния-първичната.Втората може да оприличим с малко дете ,което не разбира кое е добре и кое не -то просто реагира ,иска ,инати се ,наранява се ,страхува се,заслепява се,чувства и повече се свързва с физическото... Наша отговорност е да възпитаме това дете добре и да го насочваме ,да знаем кога да му угодим ,но и кога не.Тук е много важно да се каже ,че колкото и абсурдни и неприемливи да ни се струват мислите ,които идват от тази част от нас ,ние не бива грубо да отричаме,а да възпитаваме- по-добре със спокойствие и равнодушие да си дадем разумни доводи и да обясним сами на себе си ,каквото е необходимо в ситуацията ,нужно е да се сработваме с това ,което имаме дадено като чувства и нужди и да ги владеем добре,като не ги потискаме ,а просто насочваме и съветваме. Малко по малко вътрешните разногласия се изглаждат и човек се чувства цялостен и щастлив .. : ) трудностите са много ,но когато обичаме ,полагаме усилия и имаме желание ,резултатите рано или късно идват  
Успех на всички , повече щастие и усмивки ! Усмивчица

                                                                                            
« Последна редакция: Септември 30, 2013, 07:11:27 от perli4ka » Активен
perli4ka
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 181


Виждаме това ,което възприемаме ...

« Отговор #148 -: Октомври 08, 2013, 06:24:32 »

                                         
Активен
perli4ka
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 181


Виждаме това ,което възприемаме ...

« Отговор #149 -: Октомври 18, 2013, 12:18:17 »

Днес искам да направя един малък подарък за всички вас ,които се борите с настроенията си или сте в сложни емоционални състояния ,но искам да подчертая ,че това може да се приложи от всички и на всеки би могло да бъде от помощ Усмивчица Това е една визуализация ,до която донякъде стигнах с някои идеи от нета ,донякъде и с усещане .. можете и вие да вложите творчество в нея ,така че максимално да ви бъде в полза.Всяка негативна мисъл е боклук ,който изхвърляме в душата си... а след известно време се получава сметище и блато ,което много ни тежи и се чудим защо не се чувстваме добре ,защо мисълта се губи в тъмнина,не можем да намерим правилен път... Каквото и да се случва около нас ,то се случва още веднъж в душата ни ,ето защо е много важно да гледаме с чист поглед и чиста душа на нещата.Сега да изчистим душата ,както правим основно чистене вкъщи Намигване
                       
                                     

1.Започваме като при всяка медитация - избираме тихо и спокойно местенце вкъщи и се разполагаме в удобна за нас поза ,в легнало положение ,поза лотос ,както вие решите ,аз лично си полягам Усмивчица

2.Отпускаме всяка част от тялото си постепенно ,като започваме от главата и стигнем до стъпалата на краката. Уверяваме се ,че сме се отпуснали добре Усмивчица

3.Сега идва визуализацията - тя става плавно ,докато си го представите добре и го почувствате интуитивно .Представете си чистата ,светла и мека енергия ,която се намира около вас и около земята и дори в космоса ,енергията ,която дава жизненост на вас и всичко живо ,енергията ,която гради живот и я вдишаите дълбоко през устата като пречиствате всяка част от душата си ,задръжте и издишайте ненужното ,което се е натрупало във вас като енергия от мислите и емоциите ви.

4.Повтаряйте това няколко пъти ,докато усетите ,че се изпълвате с чистота и светлина .

5.Понякога натрупването на лоша енергия е по-голямо и когато се изпълните със светлина вие интуитивно усещате в коя част от тялото ви се е натрупал стрес и съответно кълбо от негативна енергия .

6.Тогава е нужно да почистим ,да направим нещо като енергийна операция ,за да изкараме това ,което ни вреди от енергийното ни тяло ,тук може да приложите творчество ,аз си представям ,че го изрязвам и го изхвърлям или че го изсмуквам с прахосмукачка  Ухилен  знам че тези неща на моменти звучат малко странно ,но всичко това за нашият вътрешен свят е реално и дава резултат върху вътрешното ни състояние .

7.След известно време ,когато правите тази визуализация нещата ще стават по-лесно и дори понякога може да усетите как негативната енергия сама излиза от вас ,усеща се леко разтрисане на тялото. Но не се плашете ,всичко е с много добра цел - да помогне и може би така се свързваме с енергии ,които ни помагат Усмивчица

8.Резултатът.. вътрешно се чувствах като нов човек ,жизнена и значително по-спокойна ,затова реших да го споделя с вас ! Усмивчица

Успех на всички ,ще се радвам ако някой усети добър ефект ,може и да споделите Усмивчица  Целувчица

                                           
« Последна редакция: Октомври 19, 2013, 12:42:48 от perli4ka » Активен
Страници:  1 ... 8 9 [10] 11   Нагоре
Отиди на:  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright