Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Моята история  (Прочетена 1140 пъти)
LookingOverDHorizon
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 8


« -: Декември 21, 2012, 07:00:55 »

Роден съм през 1996 година в София.Сега съм едва на шестнадесет, за да пиша текст със такова заглавие, но посещавайки този сайт редовно от 17ти Септември 2012та досега, аз открих много неща и тепърва имам да откривам.
 И така!Майка ми.Човекът с когото съм си най-далечен и едновременно най-близък.От малка смятана за странна от хората (особено от майка си), винаги затворена към хората и необщителна.С нея често сме на противоположно мнение за почти всичко.От малко дете я помня, като майка "орлица" която винаги ме предпазваше от грубия външен свят (заради което дълго време я упреквах и я смятах за гаден родител).Помня когато не беше на работа, как стоеше часове в нейната стая пишейки записки в стотици тетрадки (между другото, тя го прави и до ден днешен и съм сигурен ,че сега в 3 часа през нощта, докато пиша "Моята история" тя пак си записва всичко което научава).
Като дете аз винаги я питах какво толкова пише, докато майките на другите момчета ходеха да клюкарят по кафенетата и тя винаги отговаряше....Като пораснеш, ще разбереш!!
-Но МАМО, защо не ми кажеш сега?!
-Защото си още малък за такива неща.И беше права!
 Баща ми от друга страна е почти пълна противоположност на майка ми.Отгледан с двете си сестри в семейство на учители.По комунистическо време!!!Баща ми често ми разказва колко строги са били и баба и дядо с него и разбирам защо винаги се стреми да бъде максимално либерален към мене.Голям веселяк и както майка ми изключително интелигентен.От него научих да бъда патриот!!!
  Майка ми и баща ми минават първата година в софийски университет с много добри оценки.Всички отиват да празнуват, а баща ми решава да покани странящата ми бъдеща майка на кафе.Тя приема и след година и половина се появявам аз Усмивчица))!!!Разбира се, те не могат да гледат дете,да се изхранват едновременно и да учат, за това баща ми става шофьор в градски транспорт, а майка ми се грижи за мен.Нещата що годе вървят добре, докато не претърпявам един от най-лошите моменти в живота си.Баща ми и майка ми спорят в хола,докато аз  вече на две години, се промъквам в кухнята и се покатервам на фурната на която ври боб!Родителите ми чуват как тенджерата пада на земята, а аз рева в агония и почти моментално припадам.Оцелявам по чудо, но според лекарите никога няма да мога да общувам с хората заради преживяния шок.Но уви те сгрешават и дори мога да се похваля, че откакто имаме бележници в училище (2ри клас досега) имам стотици забележки за нарушаване на урочната дисциплина чрез ГОВОРЕНЕ с другите Веселяк!Като цяло винаги съм обичал да говоря.Проговорих и проходих на 2 години, както повечето деца.Когато станах на 4, майка ми започна също работа в градски транспорт, а аз отидох на детска градина!Бях приятел със всички деца и дори възпитателките ме хвалеха като много умен. Често ми беше трудно да заспя защото ме бе страх!Отивах да се гушвам при мама и тати и само тогава се чувствах в безопасност(и като изключим гушкането Веселяк този страх продължи до седми клас в училище).
 Винаги съм се възхищавал на баща ми, защото той е доста ентусиазиран човек който беше тренирал 5/6 години Ушу (''Изкуството на боя''от китайски, което представлява смесица от няколко или повече китайски бойни форми).
Една сутрин, докато мама беше навън с една нейна стара съученичка (да не повярва човек),аз се промъкнах в хола и видях как баща ми изпълняваше ''Стила на орела'' и после малко Тай-чи Чуан. Това завинаги промени живота ми!Не мина дълго време и баща ми ме записа на Шотокан Карате. Първият месец бях като 6 годишно дете, което току що навлизаше в един нов свят,докато изведнъж не се научих да правя шпагат и да ритам във въздуха!
Според треньора ми, аз бях най-талантливото дете което е виждал в това бойно изкуство и това караше баща да плаче понякога от радост.Баща ми и майка ми изкарваха хубави пари, а аз бях по-щастлив от всякога,но уви не за дълго.Това е бе най-тежкият момент в живота и продължава да бъде!Разводът на майка ми и баща ми.....!
 Беше 3 часа сутринта и аз се събудих от викове,крясъци и чупения на чинии.Не си спомням много освен,че станах и се показах в коридора и видях как родителите ми си крещяха.Те ме видяха и баща ми побърза да ме прибере в стаята и ми каза....
-Всичко ще се оправи!!
 Така и нищо не се оправи повече!Майка ми и баща ми водиха борба за развод и попечителство година и половина ,но не осъзнаваха какво ми причиняваха.Мама спечели ''Войната за моето благо''.Не мина много време, докато и двамата си бяха намерили нови ''половинки''. Аз ги мразех заради това!И двамата!Дори днес някой като ми спомене думата развод аз си спомням онзи момент в 3 сутринта!!Майка ми живя с вторият си мъж 2 години а баща ми до ден днешен си е с втората жена.Но времето лекува ли или само превързва?Превъзмогнах отчасти тези събития.
 Бях четвърти клас, когато показах открит интерес към паранормалното и оттогава не съм спрял да се ровя, за тези неща.Заприличвах все повече на майка си, бях затворен, отличник в училище (само да спомена, че спрях да тренирам карате,когато майка ми и баща ми се разведоха) и на всичко отгоре бях добродушно дете.
 После дойде пети клас и аз от отличник станах почти пълен двойкар. Не че затъпях Веселяк но ми купиха компютър и аз не спирах да играя по цял ден!!ОХ,спомням си онзи час за дробите по математика който пропуснах, като че ли от там ми тръгнаха лошите оценки Веселяк! Дори сега имам 4 3 2 3 по математика!Но в пети клас открих благодарение на стратегическите игри от сериите на Total War и историческите филми моята най-голяма страст.ИСТОРИЯТА!!!
 Но заедно с историята, аз гледах много паранормални филми ("Досиетата Х" и др.), четях статии за НЛО и за какво ли още не до косматият задник на бигфут. В шести клас гледах заедно с майка ми един филм The Secret който се разказва за законът на привличането.Тази тема доста ме въодушеви.
 Преместихме се да живеем при баба и смених и училището, само че в това училище в което се местих, аз всъщност се връщах защото учих там от първи до трети клас.Познавах всички, което беше супер!!
Започнах да излизам навън с приятели 2 години и половина.Ставах социален.В седми клас се записах отново на карате.Както едно време показах бърз напредък в бойните изкуства.Нещата започнаха да се оправят.
 Когато започнах осми клас, мигновено спрях да излизам и да общувам толкова.Просто бях прекалено различен и за да бъда приет от хората трябваше да ''Нося маска'', която ме ядеше отвътре!Никой не ме тормозеше, даже заради каратето доста хора ме уважават и просто ми се чудят защо не излизам.Честно казано, винаги съм се чувствал различен, защото разсъждавам различно от останалите. Имам навика да споря със учителите и когато има нещо грешно според моите вярвания, просто сякаш ме яде отвътре. Да добавя, че когато бях четвърти клас от втората жена на баща ми ми се роди братче.Сега е на 5 и го диягнозтицираха със  Синдром на дефицит на вниманието и хиперактивност (звучи познато а Веселяк),много умно дете.
 Девети клас мина добре, среден успех 4.63.Излизах само с 3ма човека с които можех да си говоря за проблемите на България, история и да споделям на едно по висше ниво.
 Лятото дойде и аз го прекарах на село.Когато се прибрах (мисля, че трети Септември) се сбъдна една от мечтите ми, да ми купят нов компютър.
 Започна десети клас и всичко си беше както преди(и отчасти още е Веселяк), един мой приятел ми показа на лаптопа си едни клипчета със странни звуци за които се смята, че се издават от земята в знак на агонията която и причиняваме.Това клипче промени живота ми и ме доведе до откриването на този сайт.Когато се прибрах във вкъщи, веднага пуснах YouTube да търся клипа със звуците и го намерих. Изслушах звуците на горката земя и ми стана доста тъжно.Ами, ако наистина земята плаче?После прегледах предложените клипове в дясно на екрана и видях едно, заглавие което доста ме заинтригува.''The Hidden human history'' се казваше то и аз го изгледах цялото.Разказваше се за атлантите и това кои сме били преди десетки хиляди години.
 Два дена по късно си развивах героя на една игра, и баща ми ми звънна да ме пита как съм.Разказвах му за новите неща и тогава чух термина индиго за пръв път.Баща ми ми разказа за как онзи ден едната ми леля му се е обадила да му разкаже, как е чела за децата индиго и как малкото ми братче може би е такова(в което съм напълно убеден).Това ме заинтригува доста и почнах да чета в интернет и тогава ми попаднаха няколко статии от този сайт. Четох цяла седмица по форумите
докато не бях решен да се обърна към най-големият експерт по тези сфери на света!МАМА!
  Минаха няколко седмици и докато пишех едно домашно по литература, майка ми влезе и ми каза, че трябва да запомня едно много важно нещо.
-Каквото и да правиш Роско (да аз се казвам Росен Веселяк) никога не се смятай за нещо повече от другите,такова лошо его ще те съсипе и ще те обърне срещу самите хора.На мен ми беше ясно, че всеки е на земята за да се развива и спомага за общото благо и на тези които четат искам да им кажа,че няма абсолютно никакво значение дали си индиго,кристал или спайдърмен. Важното е да се бориш обичайки света колкото се може по силно защото това е истинският смисъл да си различен.Различен човек е не този чиито цвят на аурата е тъмносин или какъвто и да е друг, а този сред мразещите който успее да обикне !!
« Последна редакция: Декември 21, 2012, 07:11:48 от LookingOverDHorizon » Активен
Ariam
Ariam(Маха Оръга)
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1230


« Отговор #1 -: Декември 21, 2012, 09:21:54 »

Много ми хареса тази история Няма нужда да описвам повече.Хареса ми.
Активен
Sunshine(sun)
Разумна Любов
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 972


 • Град: Тук и сега
 • Тук и сега ...

  100006741217887
  WWW
  « Отговор #2 -: Декември 21, 2012, 10:00:19 »

  Здр от мен , започвам събуждането си с теб .... вече във форума ме знаят и на места казват ,че съм прекалено чуствителен ... може и да е така и не ме срам ... е разплака ме ...  Сълзи
  От радост ...
  Ето тук се крие идеята
  Цитат
  а този сред мразещите който успее да обикне

  Разбирам те напълно , за Планетата направих една тема и да има интерес , аз също чух тези звуци и те за мен не са звуци ... обикновеното за повечето хора за мен е необикновено.
  А за това за егото е точно и ясно ....
  Важно е да си това което си ....
  Това за мен , не е поредната история ... това за мен е ...... има смисъл и в самия текст всеки може да види себе си.
  Активен

  LookingOverDHorizon
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 8


  « Отговор #3 -: Декември 21, 2012, 17:22:33 »

  Благодаря ви !!!
  Активен
  Ariam
  Ariam(Маха Оръга)
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1230


  « Отговор #4 -: Декември 21, 2012, 17:51:13 »

  На нас няма защо да благодариш, благодари на себе си, че си стигнал до тук въпреки всичко  Сърце
  Активен
  Аэ съм
  Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2396


  Hello! I am Andy!

  « Отговор #5 -: Декември 21, 2012, 18:01:15 »

  Човече, и защо трябваше да го кажеш всичко това?
  Активен
  LookingOverDHorizon
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 8


  « Отговор #6 -: Декември 21, 2012, 18:07:47 »

  Честно казано, изпитах нужда да го напиша  Усмивчица !
  Активен
  Sunshine(sun)
  Разумна Любов
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 972


 • Град: Тук и сега
 • Тук и сега ...

  100006741217887
  WWW
  « Отговор #7 -: Декември 21, 2012, 20:25:01 »

  Споделяй .... малко хора имат силата да споделят ... аз го правя и колкото и странични елемента да имаше и да има, не се отказах , така хората се сближават   
  Активен

  LookingOverDHorizon
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 8


  « Отговор #8 -: Декември 21, 2012, 20:42:21 »

  Така е
  Активен
  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Имат ли място технологиите в Новия свят/ време ?
  Великият преход
  Georgio 6 1803 Последна<br />публикация Януари 13, 2011, 00:35:52
  от Johnatan Livingston
  Избрани цитати от Учителя за Шестата раса и бъдещето
  Езотерика
  johny 4 2977 Последна<br />публикация Януари 18, 2011, 16:40:17
  от Аэ съм
  Моят опит в Рейки от Саартхак « 1 2 »
  Енергийни учения
  Търсач 26 2839 Последна<br />публикация Юни 12, 2011, 11:51:16
  от notlike
  Каква е ползата от форумния експириънс ?
  Въпроси и отговори
  cicaaa 11 1200 Последна<br />публикация Април 07, 2012, 10:48:18
  от sharga
  Пътят на Мистика- етапи на духовния път
  Духовни учения
  {-^-} 14 1336 Последна<br />публикация Април 08, 2012, 14:00:07
  от Aliya

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright