Духовно развитие

          

Страници:  1 ... 3 4 [5]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Децата на новото време  (Прочетена 6312 пъти)
caprice
Гост
« Отговор #60 -: Април 18, 2013, 20:07:28 »

Пролет следя твоите коментари и смятам че все повече се отклоняваш от темата.В последния ти коментар говориш за приятелство и лични отношения.За честност и откровения. Има други форуми по тези теми.
Активен
Еlsha
Диди
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 523


« Отговор #61 -: Април 18, 2013, 21:33:29 »

Пролет следя твоите коментари и смятам че все повече се отклоняваш от темата.В последния ти коментар говориш за приятелство и лични отношения.За честност и откровения. Има други форуми по тези теми.


Ми то не са и много мненията във форума, че да е толкова за следене. Второ, в случая и е намесено нейното име, нейните дарби и споделянето на нейно инфо, вследствие на нейните дарби!
И аз и "следя" коментарите и ми направи впечатление, че Пролет е точно за този форум!!!

Въпреки, че Пролет започна да пише заради намесата на нейното име и инфо, прочитайки и последният коментар, се надявам да започне да пише повече!

Пролет, радвам се, че прописа и се надявам да продължиш!

А що се отнася до Ангелска любов, нямаше защо да става всичкото това убеждаване, понеже тук има хора, които са наясно, с това което пишеш. Тук има сензитивни хора с дарби, хора сензитивни с такива деца с дарби.
Ако някой е сбъркал форума с коментари, то това е Ангелска любов с коментари целящи да убедят някой, в неща за които дадените хора са убедени. Усмивчица
Активен

Карма - КаРаМа - движение, живот, анализиране. Усмивчица
caprice
Гост
« Отговор #62 -: Април 18, 2013, 22:40:41 »

Маи няма толкова лични истории в този форум,а преписана информация.И като толкова знаят,защо никои не пише за дарбите си и да предава информация в раздел новите деца.не написана от книги и така предадена.



лека вечер на всички.
Активен
harmoniq
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 6

« Отговор #63 -: Април 18, 2013, 23:41:24 »

След като темата беше преместена и вече се води като " Децата на новото време ", бих добавила, че сега всичко си е на мястото. И аз смятам, че хора с дарба, истинска, без да се намесва его, имат място в тази тема. Защото те самите може да са деца на новото време.
И ако по-горе имаше коментар защо се намесват лични взаимоотношения, честност и откровеност, ще кажа, че това е напълно уместно. Защото не са ли именно децата на новото време, тези, които са дошли с мисия да подобрят света. Да ни напомнят за безусловната любов, да бъдем по-добри и човечни, да си помагаме, да бъдем честни и откровени?
А Caprice пита защо не сподели някой за дарбите си и защо не дава информация. Това според мен е право на избор на всеки с дарба дали да го направи или не. Те вероятно си усещат кога и какво да си споделят. Това са мъдри хора и много добре знаят какво правят.
Активен
Еlsha
Диди
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 523


« Отговор #64 -: Април 19, 2013, 01:26:08 »

Съвет към caprice да разгледа форума, ако се беше поразровил, щеше да се зарине с чужда опитност и инфо за нещата!
Активен

Карма - КаРаМа - движение, живот, анализиране. Усмивчица
ангелска любов
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 54

« Отговор #65 -: Април 19, 2013, 10:04:16 »

Това,че пиша за дарбата си не означава,че не съм мъдра или не разбирам,че не му е времето да се пишат подобни теми:)А според вас дали кога ще бъде подходящо да се пишат такива теми и защо не се пишат,защото хората,които нямат дарби се намесват и ги провалят.И хората се отказват да пишат,но мен те не ме интересуват,аз имам дарба и не смятам да си я пазя за мен,а искам да помагам на хората,ако някой има нужда мога да го направя и най вече имам мисия за децата:)Може всеки да си пише,каквото иска,аз продължавам по моята тема.Вие говорите за морал и човечност,идеално рабрах,че не съм постъпила правилно,вече ще използвам моя информация,нека всеки който има информация да пише по темата,ако няма да си направи негова и да си разсъждава в нея.
Активен
caprice
Гост
« Отговор #66 -: Април 19, 2013, 10:45:56 »

имам предвид че няма лична инфомация вав форума

в подраздел Новите деца .нека не оставаме

неразбрани. лек ден!
« Последна редакция: Април 19, 2013, 11:16:31 от caprice » Активен
harmoniq
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 6

« Отговор #67 -: Април 19, 2013, 11:42:53 »

Защо хората с дарба не пишат, и по-точно тези, които са "децата на новото време " с дарби?
Първо не всеки, който има дарба, примерно ясновидска, може да се характеризира към тази група (защото от край време има ясновидци). Това не означава, че оспорвам нечия дарба и освен това целта на тази тема не е да проверяваме кой какъв е. Да, има становища от много психолози, че не трябва да се слагат етикети на хората: " ти си индигово дете, ти си кристално " и т.н. Но е факт, че такива деца съществуват и са тук с определена мисия. Тази мисия като цяло е обща -да променят света към по-добро. Но също така всеки човек си има лична насоченост, лична дарба, за да прояви своята мисия.
От информацията, която съм чела в различни книги и статии, зная, че има различни поколения деца. Някои са вече пораснали, имат си семейства, а други са все още деца. Тези, които са се родили първи са поставили началото на един дълъг процес на промяна. И както всеки знае началото е трудно. Тяхната роля не е била просто да предадат някакво послание, а по-скоро с действията си да правят промени. Освен това повечето от тези хора са подтискали своята същност. Но днес нещата постепенно вървят в тази насока - да си спомнят кои са и смело да вървят по своя път. Иначе сегашните деца идват с по-ясни послания и тяхната роля е повече да споделят и да предават тези послания.
Пиша тук, защото аз самата съм от децата на новото време. Но за мен не е важно да заявявам това постоянно. Моята мисия на този етап не е да предавам послания или да имам ясновидски способности. Аз помагам на хората като проявявам определени качества и пътят ми не е толкова лек. Трудно е сам да проправяш път там, където няма такъв.
Активен
balar
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 85


 • Град: В КЪЩИ ПРЕД КОМПА
 • индиго ама ренегат:)

  « Отговор #68 -: Април 19, 2013, 12:42:58 »

  Егото е първа крачка към Ада.
  Активен
  Timesbehind
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 80


  « Отговор #69 -: Април 19, 2013, 14:22:42 »

  Какви са тези тайни информации и дарби,за които говорите?
  Любопитно ми е вече  Ухилен
  Активен
  prolet
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 3

  « Отговор #70 -: Април 19, 2013, 17:45:44 »

  Благодаря ти, Elsha, за милите думи и подкрепа. Оценявам го.
  Уважавам и мненията на Ich и harmoniq.
  Ангелска любов, ако наистина осъзнаваш своята постъпка, е прекрасно. И не само заради смелостта, която е нужна, но и защото показва, че желаеш да се учиш и да развиваш своите способности, които ти имаш.
  Искам да направя и едно уточнение. За мен близки хора могат да бъдат роднини, приятели, колеги. Затова моята гледна точка беше принципна, а не само лична, caprice.
  Активен
  caprice
  Гост
  « Отговор #71 -: Април 19, 2013, 19:24:01 »

  Доколкото знам гледната точка е само лична,аз не сам чувала за принципна гледа точка.получи се един конфликт на лична основа и всеки си написа мнението по вапроса,мисля че достатачно време ви отделих,пролет.
  Активен
  Ariam
  Ariam(Маха Оръга)
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1230


  « Отговор #72 -: Април 30, 2013, 22:42:14 »

  Човек може да има лична гледна точка и лична но безпристрастна(принципна) гледна точка, който не вижда повече от една възможност може би сам се ограничава от към възможности Каприз Усмивчица
  Активен
  Страници:  1 ... 3 4 [5]   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Децата на новото време
  Книги
  delfin 1 1759 Последна<br />публикация Април 06, 2010, 23:34:46
  от Vicky
  Децата на новото хилядолетие. Как децата медиуми променят света
  Книги
  lotus 2 2789 Последна<br />публикация Юни 18, 2009, 22:10:15
  от lotus
  Децата на новото време - Мег Блекбърн Лоузи
  Книги
  chitta 1 2271 Последна<br />публикация Септември 06, 2012, 18:08:40
  от Щуродино
  За децата на новото време
  Всичко относно индиготата
  vali5 1 1717 Последна<br />публикация Декември 16, 2010, 05:03:37
  от demy
  Как готвят хората на новото време. « 1 2 3 4 »
  Природосъобразно хранене
  Sunshine(sun) 55 8149 Последна<br />публикация Юли 14, 2012, 10:38:10
  от Щуродино

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright