Духовно развитие

          

Страници:  1 2 [3] 4 5   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Децата на новото време  (Прочетена 6168 пъти)
ангелска любов
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 54

« Отговор #30 -: Февруари 10, 2013, 18:18:15 »

Не знам как и какво стана, но вместо да си избера ден за операция, някак се озовах на страница, където се казваше “Ако имате еди-какъв-си проблем, имате нужда от изчистваща програма. Спрете месото и консервираните храни”. Какъв знак! Така и направих – спрях животинските и преработени храни – тези, които отнемат енергия и започнах да се храня с храни, даващи енергия. Това са плодове, зеленчуци, ядки, мед, кълнове, билкови чайове. Аз пих и добавки. И тогава взех решението си! Когато изпратиш ясно намерение и заявиш пред Вселената, че си готов за такава промяна – спираш месото, лекарствата, трябва да си готов да минеш през редица изпитания, преди да се разреши първоначалния ти проблем. Така направих и аз. Още щом заявих, че спирам да давам на тялото си отрови, буквално след 10-ина минути започна да тече подробна информация какво точно да правя. И в този момент усетих много мощно енергийно присъствие. Веднага дойдоха.

Роднините ми, разбира се, се притесниха, те всички са свикнали с идеята, че незаменимите хранителни вещества идват от месото. Хората просто не знаят, не са запознати. Дария щом разбра, че най-сетне съм взела решение, само се усмихна и каза “браво, мамо, взе правилното решение”. Каза, че е можела отдавна да ме наведе към вземането на това решение, да ми каже. Но така щеше да наруши свободния ми избор, трябвало е сама да достигна до това решение.

И така, взех си решението и понеже започнах да получавам информация, че изпитанието ще бъде продължително и болезнено, осигурих си да съм сама и на спокойствие у дома.Когато заявиш намерение, енергията винаги се връща за да те провери – колко наистина си готов. В следващата седмица всичко се усили. Кръвотечението стигна до половин литър на ден. И аз на всичкото отгоре все казвах : “Добре де, то чистене, чистене – хубаво, ама до кога ще продължи цялата тази работа?”. И на шега, или наистина, но чух отговор “до сряда”. А сега де.. ама коя сряда? Трудни дни бяха. Във вторник вечерта се озовах в много странно състояние. В един момент имах много силни болки, а в другия не усещах нищо. Сякаш бях изпаднала в безтегловност. Запалих свещ до леглото ми, а от пламъка й на тавана се образува пирамида. Какво се случи тогава и как стана.. не знам. Знам само, че не бях в това измерение. от 21 вечерта до 9 сутринта. Няма болка, няма мисли, няма злоба, няма проблеми – просто ти си в едно с цялата природа, с въздуха, небето, всичко. И нищо не може да те изкара от това състояние. Жалко, че продължи само няколко часа. На сутринта като усетих пак болките, разбрах, че се приключи временното прескачане в пето измерение. Но през цялото време, вечер като си легна усещам много странни боцкания, но не като от метал, ами като кристал. Започна като разгръщаща се решетка от крайниците и постепенно минава към вътрешните органи. Болките продължиха още ден. И точно както беше казано – на другия ден – сряда, всичко свърши, като отрязано с нож.

Разбрах колко е важно веднъж щом си заявил нещо, да изпълниш всичко до край. Само едно нещо да не изпълниш и край – всичко свършва. Явно трябва да минем през такива изпитания, има и болка, има и вътрешни терзания. При всеки е различно. Но за да приемем новото, трябва да се изчистим от старото.

- А какво ще кажеш за всички онези хора, които сякаш са абонирани за всички “популярни” болести и гълтат лекарствата със шепи?

Да повярват в себе си, но истински в сърцето си, да усетят откъде идва проблема, да изберат да минат на по-лек режим на хранене – суровоядство, ядки, мед, зеленчукови супи, да спрат месото. Месото и млечните храни много ни смъкват вибрациите. Но не го правете насила, защото някой отвън ви е казал. Ако ви се яде – яжте. Съзнанието само трябва да стигне до осъзнаването, само трябва да поиска да откаже тези храни. Ако много ви се яде това нещо – изяжте го, Но ако съзнанието ви казва “мога с него, но мога и без него”, значи можете лесно да изберете, вече сте се отървали от привързаността! Тогава по-добре не го правете, не се връщайте към стария начин на хранене.  Аз например имам привързаност към хляба.

Най-хубаво е да се яде хляб от лимец. Лимецът е съвършено чиста храна, без всякакви химикали, без ГМО. Една от малкото, които ще преминат. Много хора искат да я унищожат, защото не е финансово изгодна, защото предпочитат изкуствените храни, злоупотребяването с ресурсите на природата и финансовите облаги от индустрията с храна. Лимецът дава невероятна енергия на хората. Ако можем да минем само на такъв хляб, това ще е прекрасно. Но не трябва да се обработва с метал, а само с камък. Лимецът е защитен. Колкото и да го пръскат с разни аерозоли, нищо не може да му повлияе. Дария казва, че върху него има нещо като безцветен енергиен щит, който го предпазва от негативни влияния. Чрез лимеца ти ставаш проводник на тази енергия.

- Дария, а какво се случва в училището, какво трябва да стане там, за да бъде интересно за децата?

Да има повече физическо, за да са повече свързани с природата децата. Да има повече рисуване, да правят каквото си желаят децата – да играят, да четат – каквото пожелаят. Трябва да им е интересно и да получават знания. Ако ти е интересно да четеш книги като тате – правиш го. Важното е да ти е интересно – така по-бързо получаващ знания.- А какво е най-глупавото нещо, което правят учителите в училище?

Казват “небето, камъните, водата са нежива природа”. А! А защо небето се движи тогава, като не е живо? Не ми отговориха. Аз нали виждам, че е живо! Аз виждам аурите на всичко. И вашите виждам в момента. Но когато е тъмно, ми е по-трудно да ги виждам и ми се доспива.

- А ние кога ще можем всички да виждаме аурите?

Когато си изберете. Трябва просто да повярвате в себе си и ще стане. Така е и с хората, които са болни, за които ме пита по-рано. Чудиш се как да им кажеш да повярват в себе си. Ами просто им го кажи! “Ако не искаш да се излекуваш – оставям те. Но ако искаш – трябва само да повярваш в себе си.” Първата стъпка е да повярваш в себе си. Втората е да махнеш лекарствата. А третата – да спреш месото. Вътре в месото е стреса на животното като го убиват.

- Ти казваш, че си от Звезда. Звезда чака ли ни? Всички ли ще отидем там?

Звезда откога ни чака.. Да, всички ще отидем там, но не в самото начало. Звезда е чак в безцветното. Преди това има друго.
Мама сега ме пита за планетата Марс. Тя сега е червена. Но не винаги е била така. Преди е била в бяло и синьо. В средата синьо а наоколо – бяло. Лошите нарушиха живота там. Искат да направят същото и със Земята. Но това няма да стане – ние няма да им разрешим. Ние като мислим и правим добро, ставаме едно цяло. И няма да позволим това да се случи със Земята.

- А ти познаваш ли Бог, виждаш ли го?

Ами да, разбира се. Той е светлина, много ярка. Също като лапмата, виждате ли я? Но него не можете да го видите с тези очи. Когато стигнете до Звезда ще го видите. Аз вече съм го познавала. Мноого пъти.

- А ти за пръв път ли идваш на Земята?

Нее, идвала съм много пъти. Нали ти казах – в един живот с теб бяхме сестри, Миналия път бях в Китай, там беше превъзходно. Имаше много дървета и нямаше толкова много метал, както тук. Там има само дърво, всичко е от дърво и слама.

- А помниш ли кога се роди тук на Земята?

Аз не съм се раждала. Аз съм се родила на един и същи ден. Когато съм тръгнала съм се родила всъщност. Когато Господ ми каза да избирам, избирах между много места Не исках София, не исках други места.. накрая срещнах тати. И мама. Така ви избрах двамата, вие се срещнахте и така. Имах тяло от светлина тогава. После Господ ме превърна в бебе. Помня, че там беше много хубаво и топличко и как тати пееше песнички. Аз идвам от тройното безцветно – това е над десето ниво. А твоята дъщеря как се казва?

- Зорница.

Зорница! Това е тройната планета! Тя е от там! По-висока е от мен по енергия! Не си спомня, не говори, защото още не е разбрала дали ти знаеш. Ето така й кажи: “Дъще, аз знам, че не искаш да казваш едни работи, но ми ги кажи спокойно, няма да ти се смея, отпусни се.” И така ще ти разкаже всичко, ама да не се смееш! Май още не си е спомнила…Още й е рано. Аз преди бях тройно безцветно, но после свикнах тук.  Всички сме били тройно безцветно, ама всичко сме забравили. Мамо, мога ли да ти кажа нещо? Докато си говорим така, ние се издигнахме още. Ние повече се издигаме като се събираме така с енергията си. Виждам я енергията в това цвете – в розата.

- Добре де, значи ние всички идваме от това тройното безцветно, слизаме на Земята в плътната материя, за да отидем после пак в тройното безцветно. Защо ни е тази игра, ами не си стоим там?

Това не е игра, не си мислете, че е игра! Така можете да стигнете най-високото ниво, от четвърто до осмо! Чрез изпитанията стигаме до по-високите нива.

- И какво сега, твоята мисия тук е да ни накараш да си спомним?

Разбира се. Господ ако не бях тук, щеше да ми даде по-лесна мисия. И ние си избираме мисията де.

- А след трансформацията ти ще си на по-високо ниво от нас, нали? Ще се виждаме ли тогава, ще можем ли да се гушкаме?

Ама мамо! Сърцето! Гушкането е ето така.. като се гушкаме сме свързани, вътре в нас. Когато се прегърнем, аз съм вътре в мама и я усещам. Когато се свържете така, усещаш кой си бил преди и кой е другият.

- А какво ще стане с телата ни след Възнесението? А храна ще ни трябва ли?

Ние този път тръгваме към Възнесението заедно с телата си. По време на процеса те ще се видоизменят и ще станат по-ефирни. Храна.. там ако поискаш, винаги ще бъде пред теб. Плодове, зеленчуци – каквото си поискаш и когато си поискаш ще го имаш. Ето така. Безплатно. Всичко ще е безплатно. Само че ти ще трябва да дадеш любов. Вместо пари – любов и надежда, вяра. Също като онази приказка. С тези вяра, недежда и любов ще можете да създавате също като Господ. Например можете да създадете ей такава хубава роза.

- Дари, а как да се справят хората със страховете си? Това им е най-трудното.

Забравете ги. Ето така.Аз когато бях на около 7 години, малко се страхувах от смъртта. Но накрая просто си казах “Аз мога, няма да се страхувам, никой няма да ме кара да се страхувам”. И просто спрях да се страхувам. Да ви кажа честно по-лесно е да не казвате тази дума “смърт“, ами да казвате “трансформация”. Това колко бързо става трансформацията зависи само от теб – от това колко вярваш и колко любов имаш. Злото може да ви изчисти по-добре от доброто. Защото като ти дават изпитания, може и да се уплашиш, но накрая можеш да си кажеш “Да, аз мога”, и така да вземеш правилното решение и да качиш по-голямо ниво. Така че не се страхувайте!

- Знаеш ли за какво служи Слънцето?

Слънцето е създадено на нас да ни дава сила, и ние също му отдаваме енергия – така става кръговрат. Енергията която минава през нас е необходима за трансформацията на телата ни от въглеродна основа към силициева. Когато сме заедно и искаме да предадем по-силна енергия към слънцето и колективното съзнание е хубаво да се хващаме в кръг за ръце – така усилваме енергията на любовта.

- А какво още трябва да знаем от нещата, които се случват в момента?

Сега има много земетресения.  Те ще продължават да се случват, това е нормално. И вулкани може да изригнат. Аз ги чувствам всеки път независимо в кой край на земята се случват. Но всичко ще е наред. Едно от последните земетресения които станаха наскоро – в Шабла – епицентъра му е точно там където е била Атлантида. Там има кристали, които се движат. Те в момента се изчистват енергийно.

Атлантида не е в материалното, а е в друго измерение, където скоро ще отидем. Виждам града хем като кристали, хем като енергия – движи се измежду измеренията.
То е като точка по средата на Черно море и там се пораждат звукови вълни. От едната страна е морето, а от другата Варна. През нощта потъва, а при изгрев отива към повърхността на морето. Виждам го само на повърхността като кристален град от светлина. Тепърва ще разбираме още в дълбочина…

- Дари, какво според теб ще се случи с този преход и спиралата за която говориш? Кога ще стане това?

Не знам кога точно. Виждам я спиралата. В нея ще се изчисти всичко. Там ще се отвори и третото ни око. Няма да ви разказвам как, защото ще се уплашите. Но това ще стане. Даже вече сме по спиралата и нещата се случват. Разделечаваме се от хората които не ни трябват. Имаше много които уж вярваха и вървяха заедно, но сега започват да се раздалечават. Тези, които вече не ви трябват се отдалечават от вас. Много от тях са се спряли и дори са се върнали, защото не издържат и ги е страх. Там в петото измерение ще бъде съвсем различно. Няма да трябва да работите, да готвите, да перете. Всичко ще става само с мисълта. Но не с главата, махнете я тази глава. Тя ви дава само неприятности. Сърцето ви дава поуки.

Вече влязохме в спиралата. Много хора няма да успеят да преминат – заради страха ще дадат назад и ще предпочетат да си останат в добре познатото, където да се скатаят, вместо да тръгнат напред в непознатото. И тук е важно правилото за свободния избор – всеки решава за себе си и трябва да го направи сам. Всеки ще преживее точно това, в което вярва. За всички ще има промяна, нещо ще стане, но всеки ще го преживее по свой различен начин. Няма смисъл да се запасявате с храна и да се страхувате. Най-важното от всичко е колко вяра, надежда и любов носиш в себе си.
Активен
живо слово
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 7

« Отговор #31 -: Февруари 11, 2013, 00:45:47 »

http://www.oksinia-bg.com/pages.aspx?id=44
това е източникът на текста, който ангелска любов е публикувала
Активен

ангелска любов
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 54

« Отговор #32 -: Март 27, 2013, 13:26:11 »

Мисля,че е хубаво да ракажа за моите дарби:)Аз съм дете индиго и мога да виждам бъдещето и миналото,понякога под формата на картина,по някога получавам информация от акаша.Мога да разкодирвам информация от снимки на хора,примерно виждам двама човека на снимка и знам какво си мисли единият за другият:)Мога да виждам пространтвено,например какво прави един човек докато си говори с мен и да чувам какво си мисли по телапатия.Виждам ангели,ако ги помоля да дойдат при мен и архангели:)Виждам и починали хора,дори предавам информация от тях на техни познати.Мога да раговарям и с Извисените учители:)Виждам аурата на хората.Мога да дам някои примери,за да потвърдя информацията:)Например мога да кажа на хората ще си намерят любим човек и ще имат деца:)Или за работа,мога да дам точна година,понякога месец,дори сам давала часове кога едно бебе ще се роди и виждам дали ще е момиченце или момченце;)Аз постепенно започнах да получавам тези дарби:)Ангелите рабрах,че ги виждам и чувам от книгите на Дорийн Върчу.Има милитви и когато се молех,получавах информация от архангелите:)Например бях се помолила за здравето ня една приятелка и архангел Рафил дойде при мен и ми каза,че при нея всичко ще бъде наред,тя беше бременна и ме архангел Рафаил ма успокои ,че в четвърти месец от бременността ще и направят изследвания и вече бебето ще е свикнало с различните резусфактори на майката и бащата.После щяла да има анемия по време на бремнността и трябва да пие желязо и витамини:)И така наистина стана в четвърти месец детето прие резусфакторите,после в шести имаше анемия и беше на хапчета до края на бремеността желязо и не беше пила витамини,докато не и предадох информацията,после започна да ги пие и преди да роди два дни преди това сънувах на коя дата ще се роди и че ще бъде момченце;)Аз и за мен съм получавала информация,например тръгваме за университета за изпит и аз казвам не ми се ходи днес,но нямам друг начин и тръгнахме с моите прителки и когато отидохме в университета учителката не дойде за изпита и се прибрахме:)Разхождала съм се по улицата и усещам,че нещо не е наред и се спирам,после усетих,че трябва дa променя маршрута и минах по друга улица,и когато стигнах там където трябваше да ходя,една жена дойде и раказа,че на една къща покривът се е срутил и сега там има полицаи и това беше маршрута по който аз щях да мина;)
« Последна редакция: Март 27, 2013, 13:44:28 от ангелска любов » Активен
Kissing You Good Night
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 448


 • Град: Варна
 • zdr kp животче, вървиш ли?

  « Отговор #33 -: Март 27, 2013, 13:37:54 »

  Трогателно, Ангелче! А иначе все си мисля, че трябва да се направи така, че Църквата да спре да лае по нас.... Повярвай ми, писнало ми е от тяхното латернене, че сме се родили грешни. А бе ей, алоооу, тарланколю! Аз да не съм карал Адам и Ева да ядат Забранения плод, че аз да им влека бакиите?
  Пък и петгодишното братче на едно от моите хлапета ще каже (макар и със свои думи), че това с Адам и Ева е метафора - не че наистина е ставало. Ти да не мислиш, че Земята се е родила от шепа пръст преди 6'600 години? Нека сега Спиртакито, ако е мъжко момче, да отговори! Аз и Недим с цялото си Индиговско и Кристалско нахалство му хвърляме ръкавицата! Да видим дали е готов да лапне предизвикателството!
  Активен

  Повърхностната температура на атмосферата на Уран е -225°С. Или с около 45° повече от тази на сърцето и душата ми
  ангелска любов
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 54

  « Отговор #34 -: Март 27, 2013, 14:09:20 »

  Брат ми не вярваше в ангелите докато не му доказах,че ги има;)Имаше работа в една сграда,търсеше един човек и не можа да го намери и ме помоли да повикам ангелите и те да го намерят,но продалжаваше да не вярва:)И аз помолох ангелите:)Той ми звънна по телефона след известно време и ми каза ти знаеш ли какво стана,не ми се търсеше повече и реших да изляза пред сградата и тогава този човек и той излезе и отиде до колата си,тогава и аз отидох при него и докато говорихме,той разказал,че решил да си вземе някакви работи от колата и така брат ми повярва,че е въможно аз да съм помогнала.После не могъл да намери един фирмен печат и пак ми званна по телефона,аз попитах архангел Хамуел,той отговаря за изгубени вещи и ми каза,че печата не е нито в магазина,нито в апартамента,а в кола  в някаква чанта и човекът при който е пътува:)И брат ми се сетил,че може баща ми да го е взел и му звъннал по телефона и печата бил в него:)Намирала съм и други предмети на хора;)На братовчедка ми мъжът и почина и трябваше да намери документите за колата,за да я продаде.Не успя да ги намери:)И аз без да знам,че ги търси сънувам мъжът и вечерта,той ми предаде информация,че документите са в шкафа в коридора:)И аз и се обадих да и ракажа сънят ми и тя ми каза,не вярвам в такива работи и ние в коридора не държим документи в шкафовете:)После от любопитство решила да провери и в горното шкафче където имало неща които не използват намерила документите и така успя да продаде колата,там нямало да се досети да ги потърси;)
  « Последна редакция: Март 27, 2013, 14:16:52 от ангелска любов » Активен
  ангелска любов
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 54

  « Отговор #35 -: Март 27, 2013, 15:33:16 »

  Искам да ви разкажа и за извисените учители:)Те дават информация за това,което е подходящо за вас или не е подходящо,но не и за бъдещето,защото всеки човек има избор:)Имам мисия да помагам на децата за отстояване на техните ценности и да ги подкрепям в мисията им както и да ги уча на добрина:)На Велик ден сънувах един извисен учител и той дойде при мен и ми каза погледни тези картини и аз видях една жена с един мъж и детето им,което държеше нож и беше невъзпитано,тогава аз попитах какво значи това и извисеният учител ми каза виж следващите картини и тогава видях пак майката бременна и този мъж,после детенцето се роди и беше послушно и се държеше добре;)И тогава човекът в бяло ми каза давам ти тази мисия да учиш децата на добрина,пипна ме по челото и каза благославям те в името на Отца и Сина и Светия дух Амин:)И се събудих и беше Велик ден,април месец:)
  Активен
  ангелска любов
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 54

  « Отговор #36 -: Март 27, 2013, 16:36:18 »

  Виждала съм центъра с информация акаша и той е изграден от сребърни и златни нишки:)Ангелите говорят понякога под стихотворна форма,а архангелите са със  различни характери:)Архангел Рафаил говори за здравословето на човека и лекува хора и животни;)Има и чувство за хумор:)Архангел Михаил е по сериозен и дава само най важната информация:)Мога да ви напиша един наш раговор в който ми предаде информация:)
  Архангел Михаил за сила и увереност:
  Това е един непрекъснат процес,с всеки избор,който правим,с всяко решение което вземаме,емоциите които изпитваме,както и мислите които избираме.Когато осъзнаваме и освобождаваме своите страхове и блокажи,ние се пречистваме и избираме здравословни,хармонични и положителни мисли,които влияят на нашите чувства,на решенията,които вземаме и последвалите ги избори.В този непрекъснат процес човек винаги може да разчита на помоща на ангелите и на архангел Михаил за сила и кураж.Вие никога не сте сами,трябва да повярвате в ангелите и архангелите:)Виждала съм и Исус Христос и Дева Мария докато произнасям молитви;)Аз не ги виждам ясно,а с периферията на зрението си,така е по лесно за мен да възприемам информацията:)Например започвам да чета някаква книга и не знам какво пише на следващата страница,но преди да прочета си слагам ръцете все едно ще се моля и не знам защо го правя и после виждам,че в книгата следващата информация е молитва към Богородица;)Бях при едни познати на гости,пак така си сложих ръцете все едно се моля и след малко човекът раказа,че са му подарили икона на Богородица и ния показа:)
  « Последна редакция: Март 27, 2013, 16:50:54 от ангелска любов » Активен
  prolet
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 3

  « Отговор #37 -: Април 06, 2013, 11:00:27 »

  Архангел Михаил е по сериозен и дава само най важната информация:)Мога да ви напиша един наш раговор в който ми предаде информация:)
  Архангел Михаил за сила и увереност:
  Това е един непрекъснат процес,с всеки избор,който правим,с всяко решение което вземаме, емоциите които изпитваме, както и мислите които избираме. Когато осъзнаваме и освобождаваме своите страхове и блокажи, ние се пречистваме и избираме здравословни, хармонични и положителни мисли, които влияят на нашите чувства, на решенията, които вземаме и последвалите ги избори. В този непрекъснат процес човек винаги може да разчита на помоща на ангелите и на архангел Михаил за сила и кураж.
  Този разговор никога не е бил лично послание към ангелска любов, нито е воден от нея самата. Когато предавам лични послания, най-малкото те са в трето лице, насочени конкретно към самия човек. А когато човек има достатъчно увереност в себе си, знае, че хората ще повярват в това, което споделя, без да се налага да използва чужди думи. И има смелостта да си признае грешката, още повече, че помолих за това и предоставих време. Ти имаш своите способности и преживявания, които са реални, развивай ги и хората ще усетят тяхната сила.
  Активен
  ангелска любов
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 54

  « Отговор #38 -: Април 08, 2013, 08:57:24 »

  Ти искаш да напишеш,че не чувам архангелите ли?И тази информация е една от всички,която сме получавали и ти зададох въпрос ти ми написа тази информация:)Всмисъл аз съм задала въпроса,затова публикувах информацията и защото предположих,че не искаш да се публикува името ти,защото хората ще си помислят,че това е измислица.Няма нужда да моля приятели,които да потвърждават,че имам дарба.Ти това ли искаш?:)Информацията е написана,за да се потвърди,че има архангели и деца,които могат да ги чуват и това е истина.
  « Последна редакция: Април 08, 2013, 09:11:49 от ангелска любов » Активен
  mddimi
  Гост
  « Отговор #39 -: Април 08, 2013, 11:46:54 »

  Ти искаш да напишеш,че не чувам архангелите ли?И тази информация е една от всички,която сме получавали и ти зададох въпрос ти ми написа тази информация:)Всмисъл аз съм задала въпроса,затова публикувах информацията и защото предположих,че не искаш да се публикува името ти,защото хората ще си помислят,че това е измислица.Няма нужда да моля приятели,които да потвърждават,че имам дарба.Ти това ли искаш?:)Информацията е написана,за да се потвърди,че има архангели и деца,които могат да ги чуват и това е истина.

  Смяташ ли, че хората ще имат доверие на човек, който лъже?
  Ако си казала една лъжа, каква е гаранцията, че всичко останало също не е измислица или лъжа?
  Активен
  ангелска любов
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 54

  « Отговор #40 -: Април 09, 2013, 00:14:34 »

  Не е измислица.Информацията я написах,заради поста на индиго и неговите приятели,писнало ни е да не вярват на децата индиго или да си мислят,че децата с аутизъм са за психолог.Аз затова написах тези информации,нямаше нужда да разкавам за моите дарби направих го за децата и понеже все ще се намери някой да реши,че това са измислици и да трябва да се доказваме написах и тази информация от пролет,защото може да бъде полезна на хората и за да потвърдя,че тези деца наистина имат дарби.
  « Последна редакция: Април 09, 2013, 01:38:14 от ангелска любов » Активен
  ангелска любов
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 54

  « Отговор #41 -: Април 16, 2013, 13:15:50 »

  Написах че информацията е от мое име,защото Пролет не искаше да разбират хората,че има дарба.Но понеже това е послание,което всеки може да получи и няма значение,кой го приема или чува по добре,моята цел беше да дам някаква информация,която да покаже че това е предадено с мъдрост и беше важно да напиша и нея за да повярват хората.
  « Последна редакция: Април 16, 2013, 14:36:01 от ангелска любов » Активен
  Strannik
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 26

  « Отговор #42 -: Април 16, 2013, 23:40:15 »

  Не е измислица.Информацията я написах,заради поста на индиго и неговите приятели,писнало ни е да не вярват на децата индиго или да си мислят,че децата с аутизъм са за психолог.Аз затова написах тези информации,нямаше нужда да разкавам за моите дарби направих го за децата и понеже все ще се намери някой да реши,че това са измислици и да трябва да се доказваме написах и тази информация от пролет,защото може да бъде полезна на хората и за да потвърдя,че тези деца наистина имат дарби.

  Лошото е, че веднъж влезеш ли в модул "Лъжливото овчарче", излизане няма...
  Активен
  ангелска любов
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 54

  « Отговор #43 -: Април 17, 2013, 12:41:39 »

  Могат да проверят дали имам дарба:)
  « Последна редакция: Април 17, 2013, 12:57:50 от ангелска любов » Активен
  ангелска любов
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 54

  « Отговор #44 -: Април 17, 2013, 13:00:15 »

  Благодаря:)
  Активен
  Страници:  1 2 [3] 4 5   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Децата на новото време
  Книги
  delfin 1 1747 Последна<br />публикация Април 06, 2010, 23:34:46
  от Vicky
  Децата на новото хилядолетие. Как децата медиуми променят света
  Книги
  lotus 2 2780 Последна<br />публикация Юни 18, 2009, 22:10:15
  от lotus
  Децата на новото време - Мег Блекбърн Лоузи
  Книги
  chitta 1 2254 Последна<br />публикация Септември 06, 2012, 18:08:40
  от Щуродино
  За децата на новото време
  Всичко относно индиготата
  vali5 1 1701 Последна<br />публикация Декември 16, 2010, 05:03:37
  от demy
  Как готвят хората на новото време. « 1 2 3 4 »
  Природосъобразно хранене
  Sunshine(sun) 55 8083 Последна<br />публикация Юли 14, 2012, 10:38:10
  от Щуродино

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright