Духовно развитие

          

Страници:  1 2 [3]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Търся отговори за детето си!  (Прочетена 3495 пъти)
Eona Lightholder
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2519


NEVERENDING STORY

« Отговор #30 -: Ноември 19, 2012, 01:35:09 »

Спокойно и аз казах ,че имам нужда от тема относно енергийния ни антураж. Ако Шарга понапише аз ще дам и моите си обяснения , за тези които съм засекла Усмивчица Т.е в нова тема.
Дела също и е интересно точно това , какво преставяват тези същности, назначени при нас Усмивчица
Ама на Шаргата трябва да му ги вадим с ченгел , нищо повече не разказва  , такъв си е той потаен Усмивчица


Активен

"weird " is indication for creative force ♥
krem
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 139


« Отговор #31 -: Ноември 19, 2012, 13:45:18 »

И аз искам да следя темата.

Като по-малък често съм ги виждала моят загледан в точка над и зад мен, в тавана, съсредоточено загледан, чак тръпки са ме побивали.
Явно новите деца си имат своите защити и пазители много повече от нас, защото аз имах много тежък период на будене през нощта с писъци, виждане на светлини над мен недосъбудена, усещане на присъствие, спала съм на лампа, усещах, че има сякаш нещо и ме беше страх. А като малка съм нямала такива проблеми. След като забременях всичко това изчезна и изведнъж се успокоих.
Сега, когато малкия се събуди неспокоен през нощта казвам "Ако не сте от Господа вървете си" и моля пазителите му да го пазят и изгонят тези, които го притесняват, да го успокоят. Ами действа. В този форум прочетох и двете неща. Също го гушвам с мисълта, че аз го пазя и го обгръщам с енергията си и никой не може да му навреди. Може би и това помага. Откакто съм станала майка съм много смела и съм готова да пребия от бой всички лоши сили, дето искат да ми пипат детето
Активен

just keep your mind open

love actually is all around
Dela
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 13


 • Град: София
 • « Отговор #32 -: Ноември 19, 2012, 16:06:26 »

  Eха, тук се заформи интересен разговор. Идеята за тема относно енергийният антураж ми допада, ще ми бъде интересно, тъй като пряко се вълнувам.

  Вожда  има право, не толкова отговорите ще ми дадат някакво успокоение, а по-скоро загатването и разбирането, аз така или иначе с времето сама намирам правилните за нас отговори и решения. Според мен за всеки човек има различни решения за един и същи проблем.

  Крем Аз също, когато синът ми е неспокоен, го прегръщам и започвам да говоря неща от рода - ние сме силни и ще ви победим, оставете детето ми, то е чисто, не го омърсявайте и все такива подобни, не съм ги чела никъде просто ми идват отвътре, другото което правя, майка ми ме научи преди доста време е да се обгръщаме във бяло було, като влагам положителна енергия в него за да ни пази.

  Утро споделя интересна история от детските си години. Аз нямам спомени да съм виждала нещо освен многобройните светлини, сега си давам отговори.

  Сега нещо встрани от развитието на темата, но искам да го споделя. Малко преди да забременея започнах да ви чета и това ме накара да си задавам хиляди въпроси и да търся отговорите им в различни писания и във вътрешното ми убеждение за нещата. Изчетох много книги за отрицателно време, усещах как се променям и ето че забременях. Измежду книгите прочетох и тази за "Силата на мисълта може всичко ". Направих един експеримент, който на никого нямаше да навреди. Направих дедето си такова каквото искам. Всеки ден докато пътувах в метрото си повтарях едно и също, като не само го повтарях но влагах цялата си енергия в това да се случи. Всичко което поисках от детето си, сега  е факт. Има още много, които ще се проявят в бъдеще, свързани с духовното му развитие и човешките му качества. Но за сега, това което поисках го имам. Когато бях във 2-ри месец бременна го сънувах, точно такъв какъвто е сега само, че на по-голяма възраст, тогава започнах и да визуализирам. Исках да е специален, е сега дори за вас да не е, за мен той е най-специалния и най-важния човек на света. Ето че всичко на този свят е постижимо, стига да го поискаме от душа.  Моя близка в момента е бременна и като и казах, да направи детето си такова каквото иска, може да предположите какъв беше отговорът й.
  Активен
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #33 -: Ноември 19, 2012, 23:57:41 »

  Dela аз си мисля ,че това нещо с моделирането е по скоро разглеждане какъв ще бъде той , едно спомняне , защото тези договорки са направени , освен ако не се случи спешна инкарнация , което е обект на друга тема. Аз и преди съм го казвала , сина с русите къдрици се въртеше десетина години около мен , без да ги изсисквам , радвах им се и се чудех , от къде ще дойдат русите къдрици , след като бях омъжена за друг човек без особено русо в родата и после ,като гръм от ясно небе се появи носителя на русите къдрици Усмивчица Та информацията за детето стои и във формата на желание и като сън и като по-ясна осезаемост Усмивчица , та моделирането е преглед на договорката Усмивчица според мен.
  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  Странник
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1380


 • Град: Варна
 • « Отговор #34 -: Ноември 20, 2012, 00:35:23 »

  То не се знае кой кого моделира докрая...
  Активен

  Ако не ние -кой? Ако не сега - кога?
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #35 -: Ноември 20, 2012, 11:39:37 »

  Няма кой кога  Усмивчица просто нормална обмяна на веществата , в случая - на енергийните структури , физически и нефизически ,определящи уникалното човешко същество , всичко е СЪТВОРЧЕСТВО.
  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  Kissing You Good Night
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 448


 • Град: Варна
 • zdr kp животче, вървиш ли?

  « Отговор #36 -: Ноември 20, 2012, 18:17:40 »

  Това, което Утро споделя и при мене го е имало при един особено зъл летен грип. Само че тъпотиите за халюцинации не ги слушах, защото майка ми просто не ми хвана вяра. Явно понякога просто случвам на ситуация. Но при мене цялата история си има продължение - ако се мъча да заспя, а не ми спори нещо, то тия бабалюги пак са ми във видимия спектър и сега, за разлика от тогава, не ме плашат, а ме дразнят.
  Активен

  Повърхностната температура на атмосферата на Уран е -225°С. Или с около 45° повече от тази на сърцето и душата ми
  krem
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 139


  « Отговор #37 -: Ноември 21, 2012, 11:59:07 »

  Утро и аз съм страхотна бъзла. Ама... нямаш на идея.
  Дядо ми, лека му пръст, все ми казваше, че като отиде там горе и ще ми се обади и ще каже как е Усмивчица Много го вълнуваше въпроса Усмивчица След като почина в началото много често имах чувството, че е до мен, но просто казах - "дядо, аз вярвам, знам че си там, но не ми се показвай, защото много ме е страх Усмивчица)
  А тук сега като се похвалих, че вече съм ок и онзи ден се събудих наспана в 4.30 и влизайки в кухнята цялата изтръпнах, от главата, по гърба до петите и имах силното усещане за присъствие. Избягах през глава в леглото Усмивчица да събера смелост. Както съм пъзлива, как да ми се покаже нещо, явно тия дето ме пазят за мое добро нищо не ми показват.
  А че имам подкрепа съм усещала цял живот, защото достатъчно гадости са ми се случвали, но нещо, някой все ми е вдъхвал увереност, че всичко ще се нареди, всичко ще се оправи и ще се справя. Така и е ставало, пу-пу.

  Дела, и при мен така се получи, не знам дали съм си пожелавала определено дете или съм си спомняла от бъдещето Усмивчица но определен тип деца все съм харесвала и съм искала такова Усмивчица В любимият ми филм Love Actually има едно много готино ококорено хлапе, с големи очи и много сериозно и аз си казвах, че искам такова.

  <a href="http://www.youtube.com/watch?v=6yO9yNFCt4M" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=6yO9yNFCt4M</a>

  Също в един два други филма с едни такива сериозни, сензитивни, творчески и малко непослушни хлапета. Също много исках да има моята или на сестра ми коси, очи и носа на баща си и така стана Усмивчица

  Активен

  just keep your mind open

  love actually is all around
  krem
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 139


  « Отговор #38 -: Ноември 21, 2012, 15:23:18 »

  Хаха Утро аз нали се похвалих, че съм станала много смела, та явно затова ме сложиха на мястото. Борбата с определени страхове е най-трудното при моето израстване.
  Чакам да се похвалиш, аз като съм с дечко съм най-смела, май той ме пази, а не аз него Усмивчица))))
  Активен

  just keep your mind open

  love actually is all around
  Странник
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1380


 • Град: Варна
 • « Отговор #39 -: Ноември 21, 2012, 16:00:31 »

  Страховете винаги съществуват - най-разнообразни са.
  От високото,от насекоми,от неведоми сили които усещаме и т.н.
  Но механизма на страха е един същ винаги.
  Разликата е в обекта на страха.
  Страхът най-общо казано е инстинкт който предпазва твоята
  цялост като физическо тяло и психика.
  Но понякога както помага,така и много пречи...даже и го обръщат
  срещу теб.
  В този ред на мисли преди много години стигнах до идеята
  че ако победя един свой страх ще се науча да се справям
  и с всеки друг след това.
  И след доста умуване се спрях на бънджи скок от Аспаруховия мост.
  Бях чувал че е незабравимо преживяване.
  Реших да съчетая полезното с приятното.
  Когато застанах на ръба ...в мен започна тази дива битка.
  Страхът от високото,неизвестното и желанието да победиш всичко това...
  Тогава осъзнах че се иска щипка лудост да скочиш в нищото
  без да имаш идеята какво ще последва.
  Дебелите книги и всичко което бях чел - просто изчезна като дим...
  Останах аз самия със страха си.
  И просто скочих.
  Успях,даже ми стана любимо занимание и от време на време пак отивам.
  Но по-важното си остана че когато успях с един от страховете си,преодолях
  и другите след това... вече знаех как.
  Тези писани думи са много далеч от реалната свършена работа в мен,
  много далеч от всяка възможност да опиша  какво се случи тогава в мен.
  През цялото време можех да се откажа,никой не ме е ръчкал отзад да го правя
  това.
  Но го направих защото ми беше омръзнало цял живот да се страхувам.
  Активен

  Ако не ние -кой? Ако не сега - кога?
  Странник
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1380


 • Град: Варна
 • « Отговор #40 -: Ноември 21, 2012, 16:06:52 »

  Да,Утро -наистина може да се каже че  спамим като се отклоняваме,
  но нещата са взаимно свързани.
  В известен смисъл същото което описа се случва когато някой реши
  че всичко му е ясно и се спре в развитието си.
  Има известен ''изчаквателен период'' от Вселената и следва побутване,
  и ако сме упорити като магарета следват и коравите шутове...
  Усмивчица
  Активен

  Ако не ние -кой? Ако не сега - кога?
  Странник
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1380


 • Град: Варна
 • « Отговор #41 -: Ноември 21, 2012, 17:01:30 »

  В кръга на шегата бих казал:
  Ама хайде бе -непознатите същества,идвайте че да ви опозная
  и видя накрая!Че да видим какво ще правим после...
  Знам че звучи като едно голяма изцепка,
  но както споменах по-рано ми е омръзнало
  все да се шашкам от щяло и нещяло...
  Направо ми е писнало и ми е все тая
  кой откъде ще дойде да ме шашка,
  даже вече се забавлявам от факта
  че някой и се опитва да го прави
  съзнателно върху мен.
  Малко по-различно стои въпроса
  когато виждам човек до мен да се
  скапва от страхове -тогава вече не
  ми е забавно ама никак...
  Активен

  Ако не ние -кой? Ако не сега - кога?
  Страници:  1 2 [3]   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Въпроси и отговори на деца за Бога
  Послания
  delfin 14 3498 Последна<br />публикация Ноември 20, 2010, 17:42:50
  от prikazka
  Въпрос си изтегли и честно ми отговори ... « 1 2 ... 10 11 »
  Въпроси и отговори
  Amaranth 159 6167 Последна<br />публикация Август 15, 2012, 12:42:37
  от The One
  Възпитанието на детето - Р. Щайнер
  Книги
  Ich 12 1879 Последна<br />публикация Януари 28, 2012, 20:47:36
  от Ich
  Как да предпазя детето и себе си?
  Необичайни преживявания
  angel_aura 10 2096 Последна<br />публикация Април 16, 2012, 11:16:11
  от sarabia
  Как детето да стане човек?
  За родителите
  Бунтарката 1 5623 Последна<br />публикация Октомври 11, 2013, 20:32:18
  от Бунтарката

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright