Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Какво е " Черно Слънце " ?!  (Прочетена 10161 пъти)
~Schwarze_Sonne~
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 187


 • Град: София
 • "Очите са огледалото на Душата!"

  « -: Октомври 31, 2012, 11:55:42 »

  Плезещ се Замислих се над темата за Schwarze Sonne ( The Black Sun ) .... Намигване И ,реших да пусна тази тема.
  Значението,не е само едно.
  В него са обединени окултизмът,магията,мистиката,астрономията и астрологията... Дори и
  ИСТОРИЯТА И ПРОИЗХОДЪТ НА НЯКОИ МНОГО СПЕЦИФИЧНИ ОРДЕНИ ОТ ПЪРВАТА СВЕТОВНА ВОЙНА...

  Може би,някои от вас знаят за какво иде реч... Намигване
  Ето и сега малко общи факти и значения  Плезещ се
  Надявам се темата ви бъде интересна и да ви е полезна, като информация! Намигване
  Черното слънце – архаичен соларен знак

  Символът създава аналогия със слънчевите затъмнения, когато луната покрива слънчевия диск и той става абсолютно черен.
  Познат е още като Централно слънце – езотеричен окултен знак, характерен за неоезическата и нацистка мистика. Представлява дванадесет светкавици, наподобяващи руническия знак Sieg, които излизат от един център и образуват окръжност.


  Блаватска за Черното слънце
  Концепцията за Черното слънце е описана в книгата на теософа Елена Блаватска –“Тайната доктрина”, още през 1888 година.  Тя анализира египетски, християнски, будистки и други свещени първоизточници, доказва общото начало на всички философии и религии и ги обединява в стройна философска система, позната като ”Тайната доктрина”.

  Елена Блаватска

  Блаватска пише за “Централното слънце” като невидим център на Вселената, причина и начало на битието, определяно от гностиците като “Светлината на твореца”. Блаватска приписва понятието “черна светлина” на тайно арийско учение, чиито корени са от Далечния Север. Култовите обреди във връзка с централното слънце теософката свързва с митичен древен народ, живеещ отвъд Полярния кръг /т.е. жителите на Хиперборея /.

  Индианците и тъмният диск

  В митологията на американските народи черното слънце има много мистични значения, свързващи го с върховния бог на ацтеките Кетцалкоатъл, който нощем пренася в подземния свят слънчевия диск. В Мексико има легенди за съществуването на две слънца – младо дневно и старо тъмно светило. Някои изследователи тълкуват значението му като женското начало, като утроба.

  И други общества...
  Култът към Черното слънце преминавал в религиите и е присъствал под различна форма. Древните езически вярвания и познания намерили приют в тайните религиозни общества – есеи, питагорейци, манихеи, богомили, асасини. Култът бил съхранен и доразвит от Ордена на тамплиерите, които наследили тайните на древните египтяни, гностиците, херметиците и кабалистите. Прекланяли се пред фигурата на Бафомет, в чието лице, според някои тълкуватели, почитали черното слънце – това била женска статуя с мъжка или животинска глава или двулика статуя с мъжко и женско лице.  Нацисти и символи

  В Третия райх понятието Черно слънце придобива пангермански оттенък – смятало се, че светлината му придава на расата особени достоинства и е видимо само за отделни, посветени личности след продължителна медитация и масаж на щитовидната жлеза. Непосветените обезумявали при вида на знака.

  След Втората Световна война символът се споменава в творбите на авторите Мигел Серано Фернандес и Ландинг. Серано е известен с прохитлеристкия си езотеризъм. Според него съществува таен заговор от дълбока древност за прикриване на истината за произхода на човечеството. Той смята, че в Александрийската билиотека са унищожени ценни документи от времето на Хиперборея, според които там са живеели същества от чужди галактики, а самите хиперборейци дължали свръхспособностите си именно на светлината на Черното слънце, която струяла във вените им.

  В наши дни
  През 1992 г излиза от печат политическият трилър  на Ръсел Маклауд «Die Schwarze Sonne von Tashi Lhunpo» , в който символът се свързва с мозайката в замъка Вевелсбур - група от черни светкавици, разпределени във формата на кръг. Романът се радва на изключителна популярност и знакът започва да  появява върху всякакви предмети от бита, дрехи, в татуировките. Първото фабрично изделие е «Thule-Watch» - часовник с черно слънце върху циферблата.

  Thule-Watch

  Днес символът се използва като емблема на десни групировки, присъства в музикални стилове, в ритуалите на сатанистки секти. Пропагандира се и от едно руско бяло общество. Присъства върху кориците на романите “Черното слънце” от Джеймс Туининг и “Черният орден” на Дж.Ролингс.
  Активен

  "Oculi porta anima ... vide si non audes mihi tunc animi... "
  ~Schwarze_Sonne~
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 187


 • Град: София
 • "Очите са огледалото на Душата!"

  « Отговор #1 -: Октомври 31, 2012, 12:22:03 »

  Вевелсбург


  Вевелсбург (на немски Wewelsburg) е ренесансов замък, намиращ се в Северозападна Германия в едноименното село Вевелсбург. Има триъгълна форма и е добил популярност след Втората световна война като едно от най-важните седалища на Хайнрих Химлер. Историята на замъка можем да разделим на 2 основни части - преди и по време на Химлер.

  Преди Химлер
  Хайнрих Химлер

  Heinrich Himmler
  (1900-1945)

  Химлер е сред най-високопоставените нацистки политици. Безскрупулен последовател на нацистката идеология и в качеството си на шеф на елитната милитаристична организация SchutzStaffel (SS) и на немската полиция, той е отговорен за смъртта на милиони хора от времето на Третия райх.

  Замъкът е построен през 1609 година, като строежът е траел 6 години. През 1802 година е станал владение на Прусия, а през 1925 година е ремонтиран и превърнат в хотел, банкетна зала и една малка част в музей.

  По времето на Химлер

  През 1934 година Вевелсбург става една от главните квартири на СС и Хайнрих Химлер. Привидно задачата, за която е бил предвиден, не будела никакво подозрение - официално замъкът е бил предвиден да бъде база, където да се тренират млади служители от СС. Но дейността, която се вършела там, била далеч по-тъмна.

  Магическата история на замъка
  "Obergruppenführersaal"

  Цялостната нацистка идеология по това време била родена на базата на теории за свръхчовека и неговото създаване. Вевелсбург като обикновен замък е напълно нормално съоръжение, но под безумните напътствия и виждания на Химлер трябвало да се превърне в столица на отделна държава - собствена държава на СС в Германия, където да живеят най-умните и най-способни индивиди от СС. Държава със собствена армия и собствени жители — т.е. държава в държавата. След смъртта на Химлер, в таен сейф в замъка са намерени планове за господство на Химлеровата държава“ над победения СССР, както и планове за бъдещо разрастване на замъка.
  Като главен център на света трябвало да бъде избрана Северната кула. Там се намирало помещение с много дебели стени и мозайка на черното слънце — символ, използван в окултните учения. Черното слънце представлява група от черни светкавици, разпределени във формата на кръг. По-надолу от това помещение (целта на което е неизвестна и днес) се намира Тъмната Валхала“ — отново помещение във форма на окръжност, за което се предполага, че е било използвано за извършване на ритуални самоубийства. Това помещение също така е било предназначено за величествена гробница на Химлер и дванайсетте му сподвижници.

  Активен

  "Oculi porta anima ... vide si non audes mihi tunc animi... "
  ~Schwarze_Sonne~
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 187


 • Град: София
 • "Очите са огледалото на Душата!"

  « Отговор #2 -: Октомври 31, 2012, 14:37:53 »

  ВЕЩИЦИТЕ на ТРЕТИЯ РАЙХ: МАРИЯ ОРСИЧ, "ВРИЛ", "ТУЛЕ", "АНЕНЕРБЕ", "ЧЕРНОТО СЛЪНЦЕ" и "КУХАТА ЗЕМЯ"
  С тази книга ("Врил - Могъществото на идващата раса" от сър Е. Б. Литън) започна цялото безумство, наречено ГЕНОЦИД на Висшите раси срещу 'унтерменшен' - непълноценните раси и човеци.......

  ВРИЛ ДАМИТЕ ..., или 5-те ВЕЩИЦИ на Обществото ТУЛЕ, подпомогнали възхода на ПАНГЕРМАНИСТКОТО ФЬОЛКИШЕР ДВИЖЕНИЕ..., и Третия райх

  Макар че майката на Мария Орсич е виенчанка с немски произход, баща й е хърватин... От там и хърватите бяха обявени за арийци; солидно основание за д-р Анте Павелич да организира, с помощта на Ватикана, изтреблението на 800 000 православни мирни сръбски селяни - основно жени, деца и старци... В 1991 г. сърбите се опитаха да предпазят сънародниците си от нов геноцид, т.к. д-р Франьо Туджман възроди УСТАША....

  За тази писменост се твърди, че е от Алдебаран - цивилизацията, която е сътворила арийската раса - а алдебаранците дават на немските инженери, чрез медиума Мария Орсич и другите ВРИЛ ДАМИ технологиите, използвани за изработка и задвижване на НАЦИСТКИТЕ ЛЕТЯЩИ ЧИНИИ.

   Косите с изключителна дължина, вързани на конска опашка, бяха отличителна черта за медиумите на Обществото ВРИЛ.

  Други символи на ВРИЛ Обществото

  - Ако за Хитлер се твърди, че е бил слезлият на Земята древноиндийски бог Вишну..., то за Мария Орсич се твърди, че била аватар на ИЗИДА.... -

  СИМВОЛЪТ на ОБЩЕСТВОТО ТУЛЕ....., само че кой направи фаталната грешка да обърне СВАСТИКАТА в обратна посока?!
  Институтът АХНЕНЕРБЕ = "РОДОВО НАСЛЕДСТВО", е осн. на 01.07.1935 г. в Берлин от Хайнрих Химлер, който създаде и черния Орден ЕсЕс - чиито членове трябваше да основат бъдещата господарската раса от ЧОВЕЦИ НА СВЕТЛИНАТА; В комплекса Аненербе влизат 40 научни института - за ЧИСТА ГЕРМАНСКА НАУКА...

  "АЗ РЕШАВАМ кой е АРИЕЦ.., и кой - НЕ!" ( ХЕРМАН ГЬОРИНГ)
  Агарта - теорията за кухата земя; твърди се, че обширното топло подземно езеро ВОСТОК в Нова Швабия - Антарктида, е един от входовете към ПОДЗЕМНАТА СТРАНА Агарта, където живее расата от полубогове, арийски свръхчовеци или духовни учители на човечеството; там е централното Черно Слънце.
  - Германски учени в Антарктида 1938 г.

  Някъде тук, в Нова Швабия, ФЛОТЪТ на Третия райх създаде НЕПРЕСТЪПНА КРЕПОСТ за своя Фюрер... Не Луфтвафе (ВВС), а именно ФЛОТЪТ разработваше ЛЕТЯЩИТЕ ЧИНИИ; НАЦИСТКИ космодруми, изпитателни полигони и фабрики за това ОРЪЖИЕ на ВЪЗМЕЗДИЕТО, на което се натъква контра-адмирал Бърд през 1947 г. в Антарктида, са установени от уфолозите край: 1. Баренцово море, на границата между Кралство Норвегия и ОНД; 2. Край гр. Прага (съюзниците откриват 1,7 тона уникално гориво за 'летящи чинии', тип камбана; ЗАЩО Е БИЛО ПРОИЗВЕДЕНО ТО, ако не е имало готов прототип?!!!)
   3. Край Лайпциг; 4. На полуостров Бретан, Френската република; 5. Край концлагера Биркенау в Полша (именно неговият командир ген. Ханс/Хайнц/ Камер провежда 17 успешни теста с НЛО и изчезва с цялата документация и прототипите в Южна Америка в края на войната); 6. Пенемюнде - Сев. Германия (основно ракети ФАУ) ... и т.н...
  - Двама прочути есесовски офицери и германски ракетостроители..., на американска служба: Д-р Херман Оберт и д-р Вернер фон Браун....

  Символът на Черното слънце, използван от Обществото ТУЛЕ; Тези магически символи са открити и върху 'извънземния обект', катастрофирал в РОЗУЕЛ; Законодателят във Федерална република Германия предвижда солени глоби за всеки, който ПУБЛИЧНО предствя този окървавен пангерманистки и нацистки символ
  Активен

  "Oculi porta anima ... vide si non audes mihi tunc animi... "
  equilibro
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 58


  « Отговор #3 -: Октомври 31, 2012, 15:53:47 »

  Все още е много спорна идеята кои са арийски народи и кои-не. Древен Египет, Гърция, Викингите, Келтите, индоевропей-ците, тракийците, славяните, ние болг-ариите-всички те спадат към семейството на арийските народи, а от Азия това са японците. Много психолози,историци и социолози спорят над темата, доколко всички (големи) култури произхождат от една такава,древна и отдавна изгубена.Атлантида наистина може да се яви пресечена точка на много от тях.

  Има други източници,в които се споменава за арийци и арийска раса.В  Бхагавад Гита, Бог Кришна отправя критика към Арджуна  казвайки: “От къде се взе у теб това униние и колебание, Арджуна, несвойствено за Ариеца и затварящо ти пътя към небето?”. В този смисъл ариец означава “два пъти роден” или посветен.

  Твърди се,че арийската раса може да си върне "някогашната слава"и да достигне нивото на Свръх-човека. Когато това се случи, материалния свят ще се подчинява според волята на арийците и те ще могат да му влияят,т.е. да реализират психически феномени на материално ниво,които не се ограничават до прости ефекти като телекинеза,пирокинеза,а да контролират физическите процеси с ментална сила.Дали това не означава пресъздаване във онази степен на развитие,която са имали атлантите,но в някакъв по-особен,по-нов вариант,който успява да надмогне техните недостатъци,които са ги довели до катастрофа?

  Идеята за превъзходството на расите е въведена от един френски лекар на име Алфред Дьо Гебелин.Той е разглеждал черепите на представители на различните раси и е открил че определени размери при различните раси са различни.Което го карало да смята,че определени мозъчни центрове могат да бъдат по-силно развити при представителите с по-големи размери на черепа.

  Ариецът е горд,има големи стремежи и мечти.За стадото само е характерно да смята,че оцеляването е най-висш идеал,както и оставянето на собствената ДНК,..."другото са глупости".

  Арийската раса,разгледана отново в езотеричен контекст е свързана с т.нар. Златен космически лъч. Атлантската,респ,арийската духовност са под влияние изцяло на соларните въздействия.Кроули я описва много добре в своята Книга на Закона. Виждаме едно съчетание на хедонистичното,езическото със космическото,духовното.Кроули
   говори за арийците като за "царе"-отново препратка към Слънце-то и Тифарет,точката,която ръководи всички влияния на дървото на живота.Следователно,думата "цар" има значение на човек,достигнал такава степен на духовност и сила,комуто всички свръхестествени сили се подчиняват.

  Един от водещите атлантски и арийски символи е Драконът.Много показателен архетип за арийската духовност.Други такива са руната Одал,руната Зиег,келтския кръст,темплиерския кръст,орелът и др...

   
  ОБЩЕСТВО ВРИЛ


  Думата "Врил" е взаимствана от една научно-фантастична новела на име "Врил-силата на идната раса" от Едуард Литън.Публи-кувана е 1890г.В нея се разказва са една раса,която живее под земята и владее осовен вид енергия. Думата "Врил" има шумерски корен и означава "като боговете".Врил е система,много подобна на Рейки,но може да действа добре както за "доброто",така и за "злото".

  Кога точно се е появило на бял свят това братство,на мен лично не ми е известно.Според някои то е било нещо като вътрешен
  кръг на Туле.Други казват,че е поддържало връзки с Херметичния Орден на Златната Зора,но не са намерени някакви конкретни доказателства за това.

  Що за сила е Врил все пак и с какво е грабнала вниманието на тия тайни общества? В цитат от една книга за нацисткия окултизъм, в която се казваше,че в центъра на земята има "имплантиран" къс от прима материя(или частица от т.нар.философски камък),към когото Древните Атланти са били свързани и са черпили сила. Този къс някои го оприличават на нещо като суперкомпютър или енергиен източник.

  Това много ме оздачи,тъй като имах доста странни преживявания като бях малък.Изпадах в състояния на спонтанна астрална проекция и пътувах към ядрото на земята.Минах през една завеса от разни образувания като чернилки,като сажди,които се разсейваха колкото повече отивах към центъра, накрая изчезнаха и се откри една огромна златиста кристална сфера,от която бликаше много мощна енергия , подобна на слънцето. Вибрацията й беше някак си...като драконова. Други хора са ми споделяли същото преживя-ване,  което е било още по-учудващо. (Между другото можете да
  видите текста на песента на Терион "Спусни се Врил-я"
  (Enter Vril-Ya).)

  Общество Туле наред с всичко, се е занимавала с нещо, което някои наричат разширена технология, други презрително биха го нарекли псевдонаука. Както стана ясно, те са вярвали, че Арийската раса произхожда от Алдебаран-звезда от съзвездието Козирог.С помощта на Врил, която те активирали с помощта на медитативни упражнения, се задвижвали специални съоражения, летателни апарати, които съществували по времето на Атлантида. Целта им била да достигнат Алдебаран. Работили са съвместно с още едно от тайните общества в Германия, казвало се е "Хората на Черния Камък" или DHvSS. Твърди се,че са получили схеми за машина за пътуване в космоса и между измеренията от "хората от Алдебаран".

  Видни членове на Врил са били Адолф Хитлер, Хайнрих Химлер, Рудолф Хес, Алфред Розенберг, Херман Гьоринг и др...

  Туле и Врил са били подкрепяни и подпомагани от един специален отдел на СС, известен като Е4.Търсили са алтернативни енергии и технологии-леталтени апарати и евентуално оръжия. Имало е проекти да се произвеждат такива серийно. Първите проекти били за...летателни дискове или т.нар.Рундфлугцойг. Едно от най-големите постижения на Туле бил електромагнитногравитационния двигател на име Тахионатор 7. Използвали т.нар. "апарат на насочен магнитен поток" , съчетан с динамо на Маркони(въртящ се резервоар, който съдържа сгорещен живак)  и генератор на Ван Де Грааф.
  Въртящите се полета включвали динамото и това водело до редукция на маса.

  През 1941 Хитлер забранява тайните общества и Туле и Врил, които били под егидата на СС и Е4 минали в нелегалност и се преименували на "Веригата". Твърди се,че членовете имали телепатичен контакт помежду си. Врил са пазили тесни връзки с Аненербе-бюрото за окултни изследвания на СС.

  Туле и Врил продължили да развиват своите технологии и 1939-1945 създали първите летателни дискове. Туле се заели с разработки на широки летателни дискове Ханебу 1-3, докато Врил са искали да се сдобият с машини за дълги полети.
  През 1944 бил създаден един огромен летателен диск на име Врил 7 Гайст(или Дух). Друг такъв апарат бил Апаратът Андромеда-широк около 139  м цилиндър.

  Специален модул на име Зондербюро(Спешно бюро) 13 било създадено от ВВС за да изследва странни феномени като "летящи дискове" и летящи "цигари". През септември, 1944 един пилот на МЕ-262 пилот забелязва един от летящите дискове на Андромеда и се обажда в Зондербюро 13, а те побързали да покажат абсолютно невежество за тия феномени.

  "Магическото око на Врил" е било митичен апарат за нацистки шпионаж, който е бил направен с електромагнитно-гравитационен апарат, поставен в кълбовидно тяло, не по-голямо от диня и било снабдено с малка камера и микрофон, както и предавателна антена.

  Най-мощното съоражение,което Врил се е опитало да конструира било машина за пътуване в други измерения или Jenseitsflugmaschi-ne. Научния свят ще протестира,че такива прототипи въобще не са били открити.

  Известно е също така, че Врил са искали да евакуират всичките си технологии далеч от Европа в една секретна база на Антарктида, База 211. Там са искали да отворят портал към Андромеда и да извършат верижен полет. През 1944 те напускат Германия и след това никой не им открива следите...
  Черното Слънце е точно тази енергоструктура от прима материя, която се намира в ядрото на Земята и зарежда арийската раса с нейната мощ. Тя е подобна на Чи,Оргон,Астралната Светлина и т.н.

  По време на една дискусия на 28мата степен на Шотландския масонски ритуал, Албърт Пайк казва:"в природата съществува
  мощен енергоизточник, който може да даде сила на един човек сам да промени лицето на света".

  Точно това са търсили и нацистите. Искали са да обучат една определена група хора, които да са елитарни,"най-добрите
   от най-добрите".

  Черното Слънце освен това символизира и Върховното Божество, най-висшия порядък на Вселената, който да може да бъде достигнат.То е един безкраен лъч от светлина,който е невидим за човешкото око, но носи неограничена сила.Черното Слънце се е срещало във вавилонски и асирийски изображения.То е Слънце-то на Новия Еон, за когото е писал Кроули.
  Активен
  Аэ съм
  Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2396


  Hello! I am Andy!

  « Отговор #4 -: Октомври 31, 2012, 15:58:16 »

  Това е много интересно. Жалко е че всичко е една масонска измама. Имам предвид - твърденията, че е за човешкото добро. Хитлер, основното оръжие, което дава начало на явния окултизъм в световните символи, е протеже на един от най-големите сатанисти за последните хилядолетия - Алистър Кроули. Дъщеря на Кроули е Барбара Буш(майката на Джордж Младши), а англииската кралица му е братовчедка. В това родсловно дърво има жилка още Мадона, Селин Дион, Брад Пит, Том Ханкс и т.н.
  Активен
  вожда
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 403


  I.F.Y

  « Отговор #5 -: Октомври 31, 2012, 21:29:28 »

  Ще се опитам само лека насока да дам на темата.
  Не мислете в посока минало - какво е било и какво е искал или не е искал Хитлер, нацистките тайни общества и техните символи.
  Вече, след като в общи линии сме запознати с идеите им, можем да ги съотнесем към настоящето, а дори и към бъдещето. Надявам се не смятате за случаен факта, че пентагона сниман отгоре, има формата на свастика.

  Свастиката е символ на черното слънце. Първите две букви от надписа

   освен SS (schutz staffel), образуват и свастиката.
  Там идеята е доста по-завоалирана и ще се опитам да ви я нахвърля.
  Изгрева на черното слънце, в чисто символичен план е било описано от вавилонците, а и като цяло - тогавашните народи, населявали Месопотамия (двуречието) и част от Мала Азия  (шумери, акадийци, асирийци) са разполагали с писмени сведения, отнесени до много напред в бъдещето. Оставяме настрана тяхната писменост и религиозни книжа (Енума Елиш), както и всички прелюбопитни факти, свързани с тамошните цивилизации, поради две причини.
  1. Писмените им източници са отдавна скрити и се пазят по-добре от белия дом (не е трудно да се досетите защо)
  2. Темата не е това.
  Нещата, които не са успели да прикрият са особено красноречиви.
  Част от това, което ще се опитам да ви подскажа са изцяло мои интерпретации, а останалото са догадки на изследователите, но мисля, че ще ви е интересно като хипотеза.
  Като начало е добре да знаем, че слънцето, за по-голямата част от древните е символ за бог.
  Изначалната форма на нацистката свастика е кръст в кръг.

  (това в големия кръг)

  В основата отново е кръста.  Ще прескоча подробностите, относно съзвездието южен кръст и връзката с него. Работата е там, че християнския кръст, също е соларен символ, но това както и да е.
  Идеята на черното (тъмното) слънце, е нормално да ни подсети, че е в контраверс на светлото слънце.
  Идеята на свастиката е – изгрева на черното слънце, чиито лъчи започват да се “разтварят” и вече не е толкова затворен кръг.
  Ето я нацистката свастика.

  Забелязва се, леко "поразтваряне" на лъчите.
  Може би се чудите в завършен вид и в пълния си блясък, как би изглеждала свастиката? Имам основание да смятам, че е ето така:

  Тези, които са се поровили повечко из материята, със сигурност са обърнали внимание на факта, че от втората световна война има една печеливша страна, която дори не е участвала във войната. Евреите.
  Идеята за изгрева на черното слънце, всъщност е древно шумерско пророчество за идването на мрака. Кой мрак? Това вече и сами ще се досетите. Пък ако не се... след 2 месеца ще се досетите.
  Изгрева на черното слънце, всъщност символизира затъмнението. Иначе казано – Мракът ще засенчи Бог. Както е известно, масоните и илюминатите са поклонници на рогатия. Луцифер е бил най-приближен на Бог, след което, опиянен от силата си, се опитал да го засенчи. И наистина, много пъти опитва, но е само частичен успеха, който постига, но веднъж на 6хил. години успява да го затъмни напълно.
  Много може да се каже по темата и много информация е оставена от древните за нас, тъй като са знаели, че ще бъдем ощетени от властимащите.

  Раби, понеже спомена Мадона, ето нещо интересно за нея, относно концерта й в (забележи къде)Израел!
  Активен

  Някои неща се променят, други никога не се променят.
  Ахо!
  ,___,  
  [O,o]
  /)__)  
  -”–”-
  Аэ съм
  Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2396


  Hello! I am Andy!

  « Отговор #6 -: Ноември 01, 2012, 13:51:41 »

  Вожде, тука съм съгласен с теб. Каза го много точно - човеците, дето използват тия символи, служат на Рогатия. Аз подозирам че тия символи, които се срещат из Месопотамия е Египет, могат да бъдат открити още по-рано из Китай - ако се вгледаме в техните мандали.

  http://farm2.static.flickr.com/1226/1032608520_90e6a6f3f9.jpg

    Все пак ти спомена евреите и няма как да не те допълня, че 80 процента от днешните евреи не са никакви семити, а са по-известни като ашкенази - това са останки от древната хазарска империя(същата която заробвала българите из Централна Азия, а после разрушила и Старата Велика България), която в началото на 9 век приела юдаизма, а няколко века по-късно хазарите били заблудени да се считат за евреи(което доказва че етнос евреи няма и никога не е имал - това е същото като да кажеш че християните са етнос). Хазарите са тюрски народ, чиито корени могат да бъдат открити точно там, където са открити и най-древните източни български следи.
    Тоест дори евреите, както и ню ейдж ученията( янтри, мантри, мандали, шамбали т.н.) имат корени на изток. Както знаем един от символите на Далечния Изток - това е дракона. Според древните китайски легенди драконите си взели за жени човешки дъщери, а после станали царе на човешките народи. Да не забравяме че вярванията на траките(а това е елининистичното названия на българие, което е еквивалентно на "диваци") също включват дракона. Там той е наречен змей. Има още и ламя и хала. Според тия вярвания змейовете били добри и мъдри и пазели човеците от халите. Има много писатели и псевдобудители(основно по блоковете), които твърдят, че змейовете - това са драконите, почитани на изток. А халите - това са тираните от запад.
      При тая рептилоидна оргия се играе тая игра - на хората им се вненява, че спасение и решение на човешките проблеми могат да дойдат само от Изток. Самият папа играе в тая насока - той изисква поклонение от всички духовни лидери, дори от самия Далай Лама, за да утвърди авторитета си и авторитета на ню ейдж глупостите. Истината е че в Библията Сатана е наречен "Тази древна ламя, която мами всичките народи". Тоест не вярвайте нито на това, което ви се говори от запад, нито на това което иде от изток. Цялата битка между двете посоки е един огромен цирк, който има за цел да отклони вниманието на човеците от основната им мисия - спасението на душата. Все пак Луцифер избягал от Бога, защото ревнувал от човеците, и неговата крайна цел е да ги унищожи като ги накара да му се поклонят като на Бог. 
   
  Активен
  вожда
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 403


  I.F.Y

  « Отговор #7 -: Ноември 01, 2012, 16:40:43 »

  Цитат на: Аз съм
  подозирам че тия символи, които се срещат из Месопотамия е Египет, могат да бъдат открити още по-рано из Китай - ако се вгледаме в техните мандали.

  Напълно възможно е, но предполагам ще се съгласиш, че 4-5хил. години пр.н.е. е повече от 2000 пр.н.е.
  На някои разликата може да им се струва малка, но... за да си представим мащаба, ще трябва да премислим цялата история на България, от аспарух - насам и да умножим всичко това по 2.
  Иначе... не знам може и китайците първи да са го нарисували като символ, но... силно ме съмнява. Ще те излъжа, ако се опитам да се досетя от кога датираше първата китайска династия. Помня само легендата за жълтата река. Със сигурност не е повече от 2 хил. преди Христа.

  Цитат на: Аз съм
    Все пак ти спомена евреите и няма как да не те допълня, че 80 процента от днешните евреи не са никакви семити, а са по-известни като ашкенази - това са останки от древната хазарска империя(същата която заробвала българите из Централна Азия, а после разрушила и Старата Велика България), която в началото на 9 век приела юдаизма, а няколко века по-късно хазарите били заблудени да се считат за евреи(което доказва че етнос евреи няма и никога не е имал - това е същото като да кажеш че християните са етнос).
  Алеле-мале. Раби, с това изречение можеш да кандидатстваш за отличие във философията и историята.
  Наясно съм с антисемитските ти възгледи, но в никакъв случай не мога да се съглася с тях.
  Няма как да сравняваш израелтяните с християните, тъй като вторите нямат писменост/език, нямат народност и не съществува такъв етнос.
  Цитат на: Аз съм
  Хазарите са тюрски народ, чиито корени могат да бъдат открити точно там, където са открити и най-древните източни български следи.
  Не дръж на тези неща, млади приятелю. Под секрет ти казвам, че хазарите в никакъв случай не са народ с тюркоезични корени. Може би си чувал/чел нещо за гагаузите и бесарабските българи, тъй като те са тюрки, но хазарите не. Обаче между нас да си остане Намигване
  Цитат на: Аз съм
  Тоест дори евреите, както и ню ейдж ученията( янтри, мантри, мандали, шамбали т.н.) имат корени на изток.
  Ами... може да се каже, да. Определено от Индия и Китай идват основните бози. Подценяваме коренните европейски народи (и донякъде с право), а дори, преди две години откриха постройки на цивилизация, доста по-стара от шумерската и египетската. Честно казано, по нашите земи никак не са пасли трева, но тези неща, вероятно са (разбираемо) потулени в забвение.
  Надявам се не е нужно да разнасям факти, от сорта на - къде е намерено най-старото обработено злато (на 7-8000 години!!!) или теории от сорта на - къде е Атлантида и как черно море е станало море.

  Теорията ти за рептилоидната оргия ми хареса Ухилен
  Змейове, дракони, лами, хали. Според мен пък става дума за хора - великани. Някъде Су, беше споменала за хаторите - те също, според мен са атланти. Гущеро и змиеподобните, съм по-склонен да ги съотнеса към силнопреувеличени морски чудовища, които ги има и до днес.
  Цитат на: Аз съм
  Тоест не вярвайте нито на това, което ви се говори от запад, нито на това което иде от изток. Цялата битка между двете посоки е един огромен цирк, който има за цел да отклони вниманието на човеците от основната им мисия - спасението на душата.
  Спасението от какво? Усмивчица От вечните адски мъки?
  Раби... ...
  Не, както и да е.


  Активен

  Някои неща се променят, други никога не се променят.
  Ахо!
  ,___,  
  [O,o]
  /)__)  
  -”–”-
  Аэ съм
  Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2396


  Hello! I am Andy!

  « Отговор #8 -: Ноември 01, 2012, 18:10:45 »

  Човек, точно така е, както го казах. От много време се занимавам с еврейската история и една елементарна проверка ще те убеди, че е така.
   Относно антисемитизма - напиши в гугъл гонения на евреи - виж за какво става въпрос. Нормално е да се гонят - те не само че са отхвърлили Господ, но и до ден днешен съсипват човека. Факта че водя тия разговори с неверници и безбожници ме убеждава до каква степен еврейската зараза се е просмукала в корените на това общество. Възприемам евреина като човек с вродена болест. Като педерасите. Не са угодни Богу, нито дават някакъв принос към моралните ценности на общество и не искат да бъдат излекувани. Вместо това искат да са все на първо място и всички да им ръкопляскат - е не може! Толкова години все им ръкопляскат - Френската, Руската, Италианската, Англииската революции. Единственото в което бива са машинациите и коварството. Създават стотици секти - при християните, при мюсюлманите. Изграждат мощни монополистки структури основани на банки и кредити, облигации и лихви, с които така омотават християнските народи, че колкото повече се борим против тях толкова повече ни притискат. Правели са го преди 3000 години, правели са го преди 1000 години, правят го и днес, и ще продължат да го правят, докато либералната доктрина не бъде изхвърлена в коша за боклук и на нейно място не се възкачи православния национализъм.
    Не съм фен на "окончателното решения" на еврейския въпрос - още имат време да се покаят - но съм ЗА изселването им. Тоест подкрепям т.н. Мадагаскараски план. Евреина трябва да се махне!!!
  Активен
  вожда
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 403


  I.F.Y

  « Отговор #9 -: Ноември 01, 2012, 18:58:19 »

  Цитат на: Аэ съм
  Човек, точно така е, както го казах. От много време се занимавам с еврейската история и една елементарна проверка ще те убеди, че е така.
  Ами не, няма как да твърдиш, че е точно така, Раби, това е просто една от теориите.

  Цитат на: Аэ съм
  те не само че са отхвърлили Господ, но и до ден днешен съсипват човека. Факта че водя тия разговори с неверници и безбожници ме убеждава до каква степен еврейската зараза се е просмукала в корените на това общество.
  Това са същински думи на смирен християнин...
  Цитат на: Аэ съм
  Възприемам евреина като човек с вродена болест. Като педерасите. Не са угодни Богу, нито дават някакъв принос към моралните ценности на общество и не искат да бъдат излекувани. Вместо това искат да са все на първо място и всички да им ръкопляскат - е не може!
  Предлагам да ги изгорим на клада! Всъщност ...все повече се убеждавам, че има много общо между фашизма, комунизма и християнството!
  Е, явно все пак може и да им ръкопляскат.
  Цитат на: Аэ съм
  Толкова години все им ръкопляскат - Френската, Руската, Италианската, Англииската революции.
  Коя руска? Ми не, която и да е - не съм съгласен. За останалите може би, а за френската е почти сигурно. Да, има нещо такова, че евреите са в основата на повечето въоръжени конфликти.
  Цитат на: Аэ съм
  Единственото в което бива са машинациите и коварството. Създават стотици секти - при християните, при мюсюлманите. Изграждат мощни монополистки структури основани на банки и кредити, облигации и лихви, с които така омотават християнските народи, че колкото повече се борим против тях толкова повече ни притискат.
  Ще се оправят нещата.

  Цитат на: Аэ съм
  Правели са го преди 3000 години, правели са го преди 1000 години, правят го и днес, и ще продължат да го правят, докато либералната доктрина не бъде изхвърлена в коша за боклук и на нейно място не се възкачи православния национализъм.
  Е, чак пък преди 3 хил. години. Малко краен си станал. А и сме обсъждали доста неща на скайп, та ми знаеш, общо взето позициите.
  Дота... си забил в тази посока.
  Православен национализъм? Ухилен Е това само не го бях виждал  Веселяк
  Национализма не е ли е от идеите, пробутва ни ни от луци? Намигване

  Цитат на: Аэ съм
  Не съм фен на "окончателното решения" на еврейския въпрос - още имат време да се покаят - но съм ЗА изселването им. Тоест подкрепям т.н. Мадагаскараски план. Евреина трябва да се махне!!!
  Бе къв Мадагаскар, само излишни разходи за превозване Ухилен Направо напалм и готово, кво ще си играем.
  Не, Раби, няма как да нараня някой, само защото се е родил на определено място и с определен цвят на кожата.
  Крайно десните ти убеждения, не считам за правилни. Дано от думи не превключиш един ден на действие, защото тогава ще трябва да ти попреча, друже.
  Активен

  Някои неща се променят, други никога не се променят.
  Ахо!
  ,___,  
  [O,o]
  /)__)  
  -”–”-
  Timesbehind
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 80


  « Отговор #10 -: Януари 13, 2013, 21:44:31 »

  http://avaxhome.ws/ebooks/science_books/psychology_behavior/1130787.html

  ^ Една интересна книга и поглед върху черното слънце( извън нацизма,конспирациите и сатанизма  Ухилен )

  “We suffer from too much light. We suffer, individually and collectively, from a light that has no darkness."
  Активен
  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:    Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright