Духовно развитие

          

Страници:  [1] 2   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Въпроси за вътрешния хаос в мен.  (Прочетена 1841 пъти)
Sunrise
Съниз...!
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 65


 • Град: In my own head
 • « -: Октомври 29, 2012, 00:21:59 »

  Здравейте, тази тема може да ви се стори като едно голямо жалване, обаче не е така.С тази тема ще се опитам да опиша състоянието, в което се намирам и искам да разбера дали други хора са на това равнище или вече са минали през него.

  Като цяло в мен цари един ОГРОМЕН хаос, изграден от мисли, чувства, желания, тревоги, съмнения и т.н и т.н.Не намирам с какво друго да започна темата.

  Мисли: през главата ми направо прелитат и водят някакъв извратен вид война мисли от всякакъв род, води се една война която е извън моя контрол и това ме плаши.Не съм сигурен дали тези мисли изобщо са мой.За всяка една моя мисъл следва контра-мисъл, която е точно обратното и негативно на първоначалната и не мога да го спра, контра-мисълта води след себе си тревоги и съмнения, които имат разрушителен ефект върху психиката ми.Най-страшното е, че не знам как да го спра.
     Успокоява ме само това, че първичното и истинското в мен не е загубено и чат-пат успявам да го сграбча и да му се насладя максимално, а когато този съвършен момент отмине се отдавам на мрачното, неистинското, разрушителното ежедневие.Това води до една незадоволеност, която като една топка стой в стомаха и изпива енергията ми.Нещо постоянно ми липсва, във всеки един момент аз търся нещо което е невидимо, просто липсва нещо.Липсва духовното !
     Липсва духовното във всеки един аспект от нашия живот.Духовното липсва....Истинското липсва.....
  Колкото и самовлюбено да прозвучи ще го напиша по този начин, по друг не го разбирам - имам чувството, че съм прекалено "добър" за този свят и под добър имам предвид прекалено добър към другите хора, а не като по-добър "вид" от тях.Прекалено съвестен, наистина прекалено.Каквото и да направя, всяко мое действие се съгласува с ши*аната ми съвест, а тя мисли за 4ти-5ти хора които по никакъв начин не могат да бъдат засегнати, но аз продължавам да мисля за тях.Може би съм тук за да помагам, но сам е прекалено трудно, всякъш има невидим слой от негативна мисъл и енергия надвиснала над този свят, а духовното се мъчи и опитва да пробие решетката.Твърде наситена и истинска негативна решетка по-дяволите........капан, и всички са вътре в този капан.
     Не разбирам злото, не разбирам лошото, не разбирам лошите хора, думи, събития, обиди, лъжи...Не разбирам защо не намирам хора с подобни на мойте вибрации, които в момента са под дъното най-вероятно.Не разбирам света, не разбирам корумпираната система на която се кланяме като овце.
  Нещо липсва...липсва духовното.Мога да питам защо, защо, защо и пак защо, нищо друго.Не разбирам.
    Непрекъснато бързам за някъде, просто непрекъснато.Постоянно поглеждам часовника, мисля че трябва да отида някъде, постоянно, непрекъснато, а всъщност нищо не трябва да правя.Не разбирам.За къде по-дяволите закъснявам.За къде по-дяволите бързам.Няма спиране дори и в този момент аз бързам за някъде. ЗА КЪДЕ ?!
  Искам да помагам, искам да имам възможността да помагам, искам всички хора да си помагат, искам всички да са по-добри един към друг, искам да си помагаме във всяко едно отношение.НЕ РАЗБИРАМ ЗАЩО НЕ Е ТАКА.Не разбирам.
     Не разбирам защо имам нужда от одобрение, очаквам одобрение от всеки и пак не разбирам защо е така Веселяк.Нямам проблем в общуването, но ме е срам да общувам(те това вие няма да го разберете ахуаухаухуа).Срам ме е да покажа истинската си същност, защото ме е страх че няма на кого и като цяло се образува една маска около мен, която показвам пред хората като общуване.Търсят ме, искат да общуват с мен, уважават ме, нямам проблеми с никого, но това е прекалено изкуствено.
    Благодарен съм за интуицята с която съм надарен, разбирам нещата от първия път, прозирам през лъжите и манипулацията, но всякъш има някакво същество прикрепено към мен и не ми позволява да ползвам всичките си качества.Почти съм обеден, че не съм сам в тялото си..........
    Има още прекалено много неща, коите бих желал да напиша може дневник да си направя, засега бих желал да чуя вашите мнения, имам нужда от тях, имам нужда от одобрение, от разбиране...

  А пък аз оставам такъв съмняващ се в себе си, бързащ за някъде.

  Не разбирам.
  Активен

  .......да бе мисли си ,че ваканцията ти на Земята е предначертана и планувана от шефа ти "Господ"
  ... и ти си само пешката в играта на живота,но аз и Къци имаме едно жокерче за теб..."
  недей да мислиш - не ти се получава"...а преследвай мечтите си....
  Странник
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1375


 • Град: Варна
 • « Отговор #1 -: Октомври 29, 2012, 02:30:34 »

  Разбиране?
  Съмнения и страхове са ръка за ръка.
  Какво има за  разбиране че сълзите са солени - а не мъжки или женски,от радост или скръб?
  Мисли, чувства, желания, тревоги, съмнения които те разпъват на кръст -за какво са ти?
  За какво си ги мъкнеш на гърба?
  Как ти помагат?
  Нещо колекция ли правиш?
  Нагоре или надолу те дърпат?
  Кой е критерия за горе и долу?
  Кой определя кое е добро и зло?
  Кой решава кое е грях?
  До какво те докараха тия хаотични фактори?
  До маската която не търпиш нали?
  Духовна сила под маска трудно се задържа -ще гръмне маската един ден.
  Отеснява ти вече.
  Злото и доброто не съществуват за да ги разбираш.
  А за да те променят в това което ти самия избереш да бъдеш.
  А ти вече си избрал.
  Ще бъдеш в този капан който описваш колкото ти самия решиш.
  И когато ти писне ще пратиш всички условности по дяволите...
  Ще излезеш от своята лична ''битка'' в самия теб която явно вече си спечелил...
  И ще я пренесеш навън от теб...
  Та ти вече си стигнал дотам че не мислиш вече и за себе си.
  Вече си наясно и кое е това същество което те разпъва на кръст в хаоса...
  Сам ти решаваш него ли ще следваш все още или източника на ш.баната си съвест.
  И според това кого ще последваш -ще са и последствията за теб...
  И ако това не е удачния избор и решение на урока ти ...всичко ще ти се повтаря.
  До обезумяване,до лудост - докато спреш да избираш какво ще загубиш или спечелиш.
  Докато избереш Него в себе си...
  Кантари,теглилки,далавера,набутване,имам,нямам - уви -не струват,нямат значение.
  Пазарлъци със Създателя - неуместно е - ама никак ти казвам.
  Има неща в теб които никога няма да изгубиш,никой не може да ти ги открадне...
  И когато постигнеш пределна яснота за тях и ти станат вътрешна опора в Пътя -всичко досега ще стане просто
  досаден шум...маски,капани,енергии и прочее плява - всичко се свлича,отпада изчезва като фактор в съзнанието ти.
  Не чакай одобрение или награда..даже се подготви за обратното.
  Прави,отминавай и забравяй.
  Спомняй си от време на време че нищо на този свят не е твое,нищо не притежаваш реално...
  дори и тялото ти е дарено и създадено от Някой.
  Ти не си участвал дори и в това.
  А сега идва ред вече да съ-Творяваш...
  Вселената те чака - всичко се ускорява като темпо...все повече...
  Не се чуди и съмнявай...времето за чудене и съмнения  отдавна е минало...


  Активен

  Ако не ние -кой? Ако не сега - кога?
  krem
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 139


  « Отговор #2 -: Октомври 29, 2012, 11:41:56 »

  Sunrise почти всичко все едно аз съм го писала.
  И аз съм убедена, че в начина по който живеем има нещо тотално сбъркано и не разбирам злото, не разбирам желанието на хората да бъдат лоши.  Понасяла съм удали заради добрина до наивност, за да се впиша спестявам истината коя съм и накъде съм тръгнала, какво ме вълнува, какво чета тук... и мен интуицията за хората ме спасява. Също тя ми показва и добрите хора Усмивчица
  Но точно тук в момента откривам много неща, които ми помагат да се изясня, старая се да игнорирам (не отричам) лошото и света, и съм много заета за попълвам собствената си енергия и сила, като чета, това от което имам нужда и така намирам малко по малко своята истина вътре в мен. А това дама много сила и положителна енергия.
  Помагам на най-близките си с факта, че се чувствам добре и излъчвам добра енергия. Усмивчица) Не съм постигнала още баланс, но се старая.
  Активен

  just keep your mind open

  love actually is all around
  Sunrise
  Съниз...!
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 65


 • Град: In my own head
 • « Отговор #3 -: Октомври 29, 2012, 12:30:24 »

  Всъщност, сега като си чета темата разбирам че нищо не съм успял да обесня и много се извинявам.Просто съм нахвърлял част от това, което се случва с мен.Ще се опитам да бъда малко по-конкретен и подреден.

  Най-голямата ми тревога е това, че аз не съм сам в себе си.Това е първоизточника на всичките ми терзания.Може би си внушавам, но така го чувствам.Сякаш има една неистинска сила около мен, чиято цел е единствено и само да ме ограничава.Разбирайте във всеки един аспект от това, което правя.Не мога да поставя начало на нищо, на нищо добро, а аз жадувам да имам цел, начало и посока.Истинското ми същество знае посоката, началото и целта - това е Любовта и Доброто, но даже и сега само при мисълта за тези светли добродетели аз се изпълвам със съмнения, срам, страх.Веднага прииждат контра-мисли, а това има наистина катострофален ефект върху вътрешния ми свят.Да, СТРАННИК, знам че нямам нужда от всичко което описах в предишния си пост.Опитвал съм какво ли не за да се оттърва от тези ненужни "неща".Но за всеки мой успех в духовен аспект, следва контра-атака два пъти по силна от предишния път и аз питам от къде по-дяволите идва това Хммм??
     Чрез практика съм достигал до чувства, които не съм и предполагал, че човек може да изпита - светли, чисти, истински, силни, по-силни от всичко до сега, толкова истински.Но ето тук се появява тази мръсна чужда енергия, която сякаш слага тапа на всичко, до което съм успял да се докосна само преди момент и трябва да започна от начало, пак да търся доброто в себе си, да се докосна отново до него и пак да изпитам тази експлозия на светли чувства.А аз не искам постоянно да се лутам и да я търся, като знам че ще я загубя отново, че другото ще я запрати някъде на дълбоко и то ще вземе контрол над мен, ще стовари всичките негови "лоши" качества върху ми - страх, срам, съмнения.
  Ще се опитам да дам прост пример, прилича на верижна реакция - от мен излиза светло чувсто, идея, мисъл, чувствам я истинска и знам че е правилна, и след малко БАМ! - идват накуп всички съмнения и страхове, и срам да направя това което в началото съм искал и знаел, че съществото ми го желае.Тези съмнения идват почти постонно - "отивам на купон" - "недей, ще се сбиеш, ще стане нещо лошо, недей да отиваш, ами ако това, оново или пък какво ли не може да се случи"."Отивам на купон" мога да го заместя с каквото пожелая, важи за всички мой мисли, за всяка една следва контра-мисъл която е негативна и аз знам, че тези вторите не са мой, а чужди !
     Благодарен съм, че мога да чувствам кое е добро и мое, а кое е чуждо и лошо.Това, че правя разлика ме натоварва и искам да се оттърва от чуждите неща.Искам да остане само това първото чувство, мисъл, желание и да мога да му се насладя, без да следват вторите негативни чувства и мисли, и съмнения, и страх, и срам.
  Както ти написа Странник, искам тази маска да се пръсне, да изчезне и да се наслаждам на истинското ми .Благодарен съм, че съм надарен с такава интуиция и че тя се опитва да пробие през "другото", което ме заобикаля.Разбирам много добре за какво пишеш към края на поста ти - пишеш за истинското, към което се стремя, уверявам те.Просто ме е яд, че не мога да го задържа заради "чуждото", което се изсипва върху "моето".Яд ме на другото, на чуждото.
     "Моето" е така хубаво, чисто, истинско.Карало е тялото ми да изглежда като риба на сухо, да се треса от удоволствие, от екстаз.Но "чуждото" като с лопата сипва негативизъм върхо "моето" и аз го губя, губя себе си някъде на дълбоко.Виждал съм феерия от цветове пред очите си, феерия от светли чувства, но отново съм ги губил и ме е яд.Така искам да ги задържа, много го искам.Благодарен съм, че изобщо нещо подобно ми се е случвало, но сега не съм способен да го достигна и се питам защо ?
     Когато се чувствам себе си, не знам защо съществувам, но не ми и трябва, просто знам че трябва да съществувам и се чувствам прекрасно, направо светя, но защо по-дяволите трябва и "другото", "чуждото" да е налице също и да бъде в контра на "моето", защо ?
    
     Утро, благодарен съм ти за съветите, но вече съм запознат с това и точно по този начин се опитвам да излекувам психиката и тялото ми, но както написах по-горе веднага следва "чуждото".Даже не знам какво имам предвид под "чуждото", но не го разбирам по друг начин.
    
    Благодаря и на двамата !
    Съниз...!
  Активен

  .......да бе мисли си ,че ваканцията ти на Земята е предначертана и планувана от шефа ти "Господ"
  ... и ти си само пешката в играта на живота,но аз и Къци имаме едно жокерче за теб..."
  недей да мислиш - не ти се получава"...а преследвай мечтите си....
  Elea
  Гост
  « Отговор #4 -: Октомври 29, 2012, 13:10:20 »

   Sunrise , аз сигурно не съм най-подходящия човек , който да ти дава съвети , но като прочетох двата ти поста се сетих за нещо , което съм чела и са ми казвали , а аз съм го приела за истина и философия която да следвам.

  Колкото повече енергия влагаш в това да се бориш с "чуждото" , ти по този начин го засилваш още повече. Все едно да си повтаряш " Не искам да съм болен, не искам да съм болен ....." и в резултат, че си мислиш за болести и цялата ти енергия е насочена на там , то ти ще се разболееш. Тук Странник  може би по-добре ще го обясни от гледна точка на физиката за съпротивителните сили насочени към нещо. Колкото повече се опитваш да отблъснеш нещо , то с двойно по-голяма сила идва към теб . Ох ,много ми е  трудно да се изразявам , знам какво искам да кажа , а не мога да си намеря подходящите думи за да го обясня. Ако някой е схванал идеята ми нека я обясни на Sunrise.
  Активен
  вожда
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 403


  I.F.Y

  « Отговор #5 -: Октомври 29, 2012, 14:00:55 »

  Това, от което бягаш - това те застига Усмивчица
  Тук не става въпрос за физични закони, а за философски/житейски истини.
  Колкото повече се предпазваш от нещо, толкова повече го правиш реалност.
  Имаше една приказка, за селянина, който много го било страх от един вълк да не го изяде. Веднъж вълка слезнал от гората и селянина решил да му даде едно от агнетата си, за да не го нападне изяде него.
  Дал му агне, а на вълка му харесало. Започнал да слиза редовно, а селянина всеки път го хранил доволно. Един ден, агнетата свършили и логичното се случило Усмивчица
  Образно представено, агнетата са енергията, която отдаваме на страховете си, смятайки, че така ги отлагаме и неутрализираме, но е точно обратното - така ги храним и ги правим много по-силни Усмивчица
  Страховете ни няма да се появят изобщо, ако не са убедени, че ще намерят добра храна при нас.
  Активен

  Някои неща се променят, други никога не се променят.
  Ахо!
  ,___,  
  [O,o]
  /)__)  
  -”–”-
  VET
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 25

  « Отговор #6 -: Октомври 29, 2012, 15:37:16 »

  преди време провокирана от силна мъка написах това нещо естествено адресирано пак към НЕГО и сега реших, че точно тук и само с вас мога да го споделя.............то е част от моя път

  Все по-трудно ми е да живея тук в този свят,
  свят на болка, страдание и много нисши чувства.
  Свят в който липсва красота, липсва чистота,
  липсва доброта, липсва радостта от дребните неща.
  Виждам колко съм различна, усещам колко съм сама
  с думи дори не бих могла да изразя колко съм различна
  колко чисто е сърцето ми и колко чисто става с всеки изминал ден
  и затова все по-трудно е да е оцелея в този свят на тъмнина.
  Никой не вижда светлината, която се опитвам да раздам
  Тези които ме обичат само болка ми нанасят,
  от тях най-много ме боли......Боже колко ми е трудно
  и колко много силно ме боли, но стискам силно зъби
  стискам и се опитвам никой да не разбере колко много ме боли
  Трудно е да си различен, и да не искаш да се предадеш.
  Не мога да разбера много прости истини
  защо хората се нараняват без дори да осъзнават,
  защо толкова болка причиняват,
  защо е толкова трудно да виждаш ,
  защо е толкова трудно да чуваш,
  защо е толкова трудно да чустваш,
  защо е толкова трудно да не нараняваш,
  защо е толкова трудно силно да обичаш,
  защо на никой не мога да помогна,
  защо тъмнината е навсякъде.
  Трудно ми е в тази тъмнина да светя
  БОЖЕ помогни да разбера тези прости истини.
  Понякога много силно усещам болката в гърдите
  Чуствам се безсилна и незнам как да продължа
  Крепи ме вдъхновението което имам
  Крепи ме ограмната ми вяра
  Крепи ме надеждата, че някой ден
  ще мога да покажа моя свят прекрасен
  И няма да съм сама в тази чистота, в тази красота
  Ако не бях открила моя свят вълшебен
   не бих могла да оцелея в тази тъмнина.
  БОЖЕ дай ми сили за да светя още по-силно, ослепително силно
  за да скрия тъмнината, за да залича болката в този свят
  За да премахна невежеството и омразата у хората
  БОЖЕ помогни ми да изразя себе си така, че на всички да помогна
  Искам да живея в свят изпълнен със хармония и любов безкрайна
  Такава любов която аз изпитвам, дори и по-голяма
  Кажи ми БОЖЕ какво трябва да направя
  за да заслужа това което искам.
  Подскажи ми БОЖЕ и ще го направя!
  22.03.2012
  тук е подходящо да го споделя
  Активен
  вожда
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 403


  I.F.Y

  « Отговор #7 -: Октомври 29, 2012, 15:45:52 »

  Цитат на: VET
  Все по-трудно ми е да живея тук в този свят,
  свят на болка, страдание и много нисши чувства.
  Свят в който липсва красота, липсва чистота,
  липсва доброта, липсва радостта от дребните неща.
  Вет, всичко това са поръчки, които неминуемо ти се изпълняват.
  Все по-трудно и тежко ще ти става положението, ако караш в този дух.
  Противопоставянето на нещо, го кара то да се роди, да живее и да расте, да става силно. Придаваме му значение, а то се радва и ни се отблагодарява, като съпътства живота ни.
  Активен

  Някои неща се променят, други никога не се променят.
  Ахо!
  ,___,  
  [O,o]
  /)__)  
  -”–”-
  VET
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 25

  « Отговор #8 -: Октомври 29, 2012, 16:23:17 »

  Приемам, че е точно така както казваш, но може би това е едно от нещата с които все още не мога да се справя. Знам, че сама трабва да се справя, но все пак приемам съвети.
  Активен
  The One
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1537


  Винаги на точното място в точното време

  WWW
  « Отговор #9 -: Октомври 29, 2012, 17:24:18 »

  Частицата може да промени себе си само когато поеме отговорността за цялото, а цялото може да променя себе си само когато поеме отговорност за всичките си части.
  Външния свят може да се промени само когато се поеме отговорност към вътрешния, а вътрешния може да се промени само когато се поеме отговорност към външния!  Активен

  Не мога да променя това което виждам,но мога да променя точката през която гледам.
  Това е достатъчно да промени онова което изживявам,а това променя цялата гледка.

  Всичко перфектно е точно такова,
  течащ в безкрая свещен резултат!
  Бъди сега причината нова,
  за твоя бленуван в мечтите ти свят.
  shining_star
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 728

  « Отговор #10 -: Октомври 29, 2012, 18:47:11 »

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=s-NhzMZW0tw

  VET, не казвай "искам, но не мога".
  Нужна е вяра в себе си, да знаеш, че можеш.
  Тази вяра никой отвън не може да ти я даде, ти трябва да си я извикаш. Да я решиш, възнамериш.
  "Света е скапан, хората са лоши, само аз съм един блестящ диамант, но те не го разбират" - видях как подобен тип мислене бавно и сигурно закопаваше мои близки, беше на път да закопае и мен.
  Наблюдавай мисленето си, така ще свикнеш малко по малко да управляваш съзнателно мисловния си процес и да решаваш какво, кога и как ще мислиш, от това зависи чувството и действието. Иначе, както писа sunrise, негативни мисли нахлуват когато и както си искат...мъка. Променяй ги като ги хванеш тези негативни мисли.Усмивчица
  Активен
  Странник
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1375


 • Град: Варна
 • « Отговор #11 -: Октомври 30, 2012, 02:50:57 »

  Много пъти съм питал:Готов ли си да понесеш промяната която толкова искаш?
  Винаги са ми казвали с нетърпение - Да,готов съм!
  И въпреки поясненията какво може да им се случи не се отказват.
  И когато им се срине света за да се пренареди според тях самите и промяната им...
  страдат...много страдат...объркват се...губят и посоките дори.
  Депресия,паника сякаш са мислили че това е само шега или че промените са светлина и ангели...
  Не съм ги питал какво са си мислели...а не виждат че те са светлината и ядрото сред стихиите.
  И тъмно става и сами остават в промяната си -промяната на реалността им.
  Отиват си приятели,променят се отношения около тях,стария мир изчезва - водовъртеж...
  Късат се стари излишни връзки и зависимости на всички нива...
  И тъмно е...
  Както преди изгрев може да е най-тъмно...
  За да изгрее новия ден с нова надежда и нови ръце подадени към тях.
  За да поемат първа глътка въздух -свободни ...
  За да направят първата си крачка по своя осъзнато избран Път...


  Активен

  Ако не ние -кой? Ако не сега - кога?
  VET
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 25

  « Отговор #12 -: Октомври 30, 2012, 09:22:46 »

  Много благодаря за съветите, които ми давате. Знам, че са от сърце и че сте безкрайно искренни. Тази моя изповед е от март месец, а от тогава смятам, че съм се променила доста и надявам се към по-добро за мен самата.  Видях, че Sunrise го вълнуват подобни чуства, които и мен са вълнували и затова го споделих. Иначе, за да съм напълно откровенна с вас все още не мога да се справя със съпротивата, когато виждам как близките ми сами си създават проблеми. Днес взех решение да се разделя с всичко негативно което съм писала.
  Активен
  Wolfgar
  Огън, защото сега съм огън!
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 100


 • Град: Ямбол
 • Път - не е пред теб, а около теб!

  « Отговор #13 -: Октомври 30, 2012, 11:52:12 »

  Защо всички пишете толкова сложно!
  Не може да го кажете ясно и просто, за нас простосмъртните!

  Към автора: Спри да мислиш постоянно! Това е първото нещо!
  А после стъпка по стъпка - мисъл по мисъл от начало до край!
  Мисли само за едно нещо и проследи цялата мисъл, всички емоции.
  Научи се да контролираш една мисъл, после 2, 3 ... и така докато достигнеш настоящия момен да мислите за хиляди неща. Но за разлика от сега, тогава всичко ще е подредено, ще е стриктно и в ред.

  Няма да има преплитане и загуба на енергия, всяка мисъл ще е ясна и конкретна, а ти ще си спокоен!

  Успех!
  « Последна редакция: Октомври 30, 2012, 11:57:59 от Toddo » Активен

  "Ето да вземем теб - ти си прост... не умствено разбира се ... ама се правиш на сложен ... сигурно за да си по-интересен на себе си ... Веселяк"
  Странник
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1375


 • Град: Варна
 • « Отговор #14 -: Октомври 30, 2012, 17:26:16 »

  Към Wolfgar:
  Кажи направо на човека да се
  поинтересува от дзен.
  Активен

  Ако не ние -кой? Ако не сега - кога?
  Страници:  [1] 2   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Въпроси за смисъла на живота « 1 2 ... 19 20 »
  Духовни учения
  insanewalker 285 20781 Последна<br />публикация Януари 21, 2013, 15:39:01
  от nobody
  Форумна игра ->Въпроси « 1 2 »
  Обща тематика
  Аэ съм 17 1895 Последна<br />публикация Ноември 01, 2010, 19:15:41
  от Хristo
  Въпроси от Транс « 1 2 ... 15 16 »
  Въпроси и отговори
  mamagaya 225 7136 Последна<br />публикация Май 23, 2011, 17:11:34
  от mamagaya
  Игра на въпроси
  Обща тематика
  Kissing You Good Night 5 1330 Последна<br />публикация Май 10, 2011, 20:39:58
  от dreek
  Как се медитира? Как да чуем вътрешния глас? Какво е мантра? « 1 2 »
  Въпроси и отговори
  AIA 20 6132 Последна<br />публикация Август 23, 2011, 13:50:48
  от Синьо мечтание

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright