Духовно развитие

          

Страници:  1 [2]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Енергийни картини които сте виждали  (Прочетена 8246 пъти)
wolfspirit
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 143


« Отговор #15 -: Февруари 04, 2011, 11:00:14 »

Аз нямам любима. Всичките са някакви геометрични фигури, разноцветни, на черен фон (виждат се в полутъмна стая, веднага след като мигнеш, и като опиташ да гледаш право към някоя фигура, се измества на някъде). Иначе разни светли кръгове, триъгълници, такива работи... по-рядко някакви странни лица... ама рядко.

Здравей,

Това са енергиите около теб и не само, опитай да ги видиш когато мислиш за различни хора тогава, ще предобиеш представа за хората. Кръговете може и да са чакрите и лъчите, които идват към нас от космоса 13 лъча - първите 7 са стандартните цветове на чакрите. В зависимост цвета на космическата енергия която идва към теб се предполага различен тип работа над съзнанието. Може да се опиташ да призовеш собствения си лъч/лъчи - по 3 за всеки човек - в това проявление на земята. Тригълниците са мисъл форми, които виждаш в съответния цвят.

Намасте
Активен

Живей за мига...
wolfspirit
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 143


« Отговор #16 -: Февруари 04, 2011, 11:22:01 »

Коя енергийна картина ви е направила най-голямо впечатление от тези картини, които сте виждали в черното пространство (чидакаша). Забелязали ли сте кога се появяват най-често без да сте се опитвали да ги предизвикате.


Здравей,

Незнаех, че се нарича "чидакаша"... Преди когато се занимавах активно с медитация се наложи да се науча да ги контролирам тези картини за които говориш. Това е, че стандартната медитация с чидакаша, предполага поглед над вътрешните ни светове - етер, астрал, ..и тн. Но при работа с 3то око, спонтанната му активация, могат да прераснат в гледане от разстояние или астрални проекции. Неконтролеруимите картини които ме тормозиха бяха образи на хора/същества като през негатив...разбирането ми е, че когато гледаме от етер в астрал, или от астрал в ментал - картините са като негатив - заради разликата в нивата. Но когато съзнанието е в астрала и гледа в астрала образите прерастват в тип - гледане от разстояние и/или проекция. При лечителски практики по този начин ми се е случвало спонтанно да получа картина за човека над който се концентрирам - но в енергийна форма - цветовете показват болежките. Когато бях в процес да получа контрол над това гледане - получавах безборй катрини и места, които без да искам виждах сякаш съм там...често се събуждах по-време на сън, но вместо да се върна в материалното тялото оставах някаде другаде и гледах...като в осъзнат сън...разликата е почти нулева. Най-красива картина бе космоса...връщах се в тялото си от далечна галактика но това не бе от чидакаша, а повече като осъзнат сън.
Активен

Живей за мига...
nia.boneva6
Гост
« Отговор #17 -: Февруари 06, 2011, 00:45:32 »

Знаци, изписани на някаква странна материя... Бяха от светещ графит и бяха подредени по структури...

И една окръжност от знаци. Съвсем дребни, насложени един върху друг - така че окръжността беше съвсем правилна!

И един лотос върху триъгълна пирамида. В центъра на лотоса имаше знак, който не помня. От него надолу слизаше лъч, който преминаваше през пирамидата и беше безкрайно дълъг...
Активен
nia.boneva6
Гост
« Отговор #18 -: Февруари 06, 2011, 14:25:15 »

Това първото всъщност се образува от един много прост символ, има го в 001.jpg точно под първия знак, приличащ на обърнато f. Та разни такива работи.. някои от тях знам какво значат, ама другите.. Пък и има такива, които не са истински между тях.


* Ния-символи 002.jpg (115.92 KB, 1755x1275 - видяно 446 пъти.)

* Ния-символи 000.jpg (610.08 KB, 1158x1662 - видяно 491 пъти.)

* Ния-символи 001.jpg (476.05 KB, 1275x1755 - видяно 458 пъти.)
Активен
wolfspirit
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 143


« Отговор #19 -: Февруари 16, 2011, 12:02:19 »

Здравей,

Знаците на последните два листа са ми познати не че мога да ти кажа какво значат Усмивчица Преди много "рисувах/пишех" такива знаци, дори някои от тези, които си изобразила са подобни на тези, които се явиха при мен. За мен това е начин на душата да комуникира със съзнанието като кодиран език. В нета ги наричат езици на светлината - има няколко разновидности...чувала съм, че и други хора ги виждат/изобразяват...мисля, че посланието е по скоро телепатичен код, който в последствие води до вътрешна промяна. Символите на рейки са получени по този начин. А способността да ги четем, сме я забравили.

Намасте
Активен

Живей за мига...
johny
Гост
« Отговор #20 -: Февруари 16, 2011, 12:37:45 »

Здравей,

...чувала съм, че и други хора ги виждат/изобразяват...мисля, че посланието е по скоро телепатичен код, който в последствие води до вътрешна промяна. Символите на рейки са получени по този начин. А способността да ги четем, сме я забравили.

Намасте
Да, и аз съм на това мнение.Това са явно някакви настройки,нещо като софтуер,който разбира се ще доведе до промяна.Само не се знае каква промяна си е пожелала Ихра : )))) Интересно дали по този начин ще получим новия си софтуер който ще ни настрои за "глобалното съзнание"?
 Иначе до сега всички картини които съм виждал са биле с отворени очи,даже холограмите съм наричал "енергийни картини"
 wolfspirit,а какви са настройките на Рейки,как изглеждат знаеш ли? Усмивчица

Активен
megsi87
nightangel
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 33


 • Град: светлината на вашите сънища
 • « Отговор #21 -: Февруари 19, 2011, 16:28:57 »

  Аз пък от едно известно време виждам етерната обвивка на хората и енергията, която излъчват, което понеже е от скоро доста ме изморява. И преди съм виждала етера но разфокусирайки погледа си или  съсредоточавайки се а сега го просто го виждам като част от човека който седи срещу мен. Когато четях "Селестинското пророчество" се опитвах по някакъв начин да си представя обяснението на взаимодействието на енергиите на хората. Но тези дени бях на командировка в София и го видях ама наистина и беше доста силно изживяване и доста по-ярко от колкото си го представях като четях книгата...Беше едновременно плашещо и радващо. Не знам какво да направя за да не се изморявам толкова от всичката тази гледка... просто усещам адски силно всеки един човек и неговата енергия, даже последно докато пътувах в автобуса в София, от нищото започна да ме боли гръбнака сякаш носех нещо тежко на гърба си при положение че бях седнала и нищо не ми тежеше
  Активен

  Не чувам първичното, не виждам безличното, не говоря само, за да не мълча!
  wolfspirit
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 143


  « Отговор #22 -: Февруари 22, 2011, 16:28:14 »

  wolfspirit,а какви са настройките на Рейки,как изглеждат знаеш ли? Усмивчица

  Може би...един от символите...но не съм убедена. Зависи какво значение им придаваш, макар символите на рейки да са се превърнали в универсални.

  Минимално ми е разбирането за това учение - лечителството чрез енерголечение се проявява в много форми.
  Активен

  Живей за мига...
  johny
  Гост
  « Отговор #23 -: Април 19, 2011, 11:08:21 »

  Днес на събуждане наблюдавах пирамидки да летят из чидакаша.Най различни,светещи.Само този модел обаче успях да запомня Усмивчица

  Активен
  Sirius_999
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 42


 • Град: ***
 • « Отговор #24 -: Юли 21, 2011, 14:06:41 »

  Веднъж бях на Марс, в съня си.Всичко беше в оранжево- червени нюанси, смесено с зелен отенък.Такъв цвят на земята и в реалността не бях виждала,обзе ме топлина, нещо неземно като усещане.Беше пусто , не виждах никакви форми на живот, а беше красиво!
  Активен
  andromeda3213
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 40


  « Отговор #25 -: Юли 21, 2011, 15:46:37 »

  Веднъж когато се събудих към 3ч. през ноща и затворих очи... мъчейки се да заспя ,видях подобна решетка като тази на Sirius_999.Картината беше като стена пред очите ми и разноцветна като дъгата, а по самите фигури се движеше енергия.Беше невероятно красиво Усмивчица
  Активен
  andromeda3213
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 40


  « Отговор #26 -: Юли 21, 2011, 16:27:59 »

  Ето това видях :
  http://vdyhnovenie.com/mandali/tsveteto-na-zivota-video-vizualizasia/
  Но беше още по-красиво Усмивчица
  Активен
  Престолски
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 425

  « Отговор #27 -: Юли 21, 2011, 17:12:12 »

  Виждам нещо като спирала или тунел когато мисля за точно определен човек, по точно определен начин. Със отворени очи, нощем и при много слабо осветление съм виждал и нещо като енергийна сфера в която преливат тъмнина и светлина но никога не се смесват, наподобяващо знака на ин и ян. Има и много други за които не се сещам сега, това са само тези направили ми най-голямо впечатление.
  Активен

  ☺ ∞♥ oNe レo√乇
  Ru Alfa
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 315


  « Отговор #28 -: Ноември 02, 2012, 12:26:47 »

  Вчера, точно преди да заспя в съзнанието ми изплува една картина. Но беше толкова реално все едно съм там и наблюдавам всичко с отворени очи. Виждах и усещах друг свят. Голямо слънце, небе и море. А фона беше в розово лилави червени цветове, нещо смесено, съжалявам че така го определям, но не мога по-добре да го опиша. Слънцето не бе жълто като нашето, и морето и небето не бяха сини, а и усещах, че не виждам нашия свят. Изглеждаше невероятно красиво, спокойно, но и различно.Този образ сякаш изведнъж изникна в съзнанието ми, и беше толкова реално, като че ли  наистина съм там и го виждам. Чак се стреснах и опитах да отворя очи, но тогава сякаш телепатично дочух в ума си думите:Ние просто искахме да ти покажем нашия свят.Не искахме да те плашим. Не се страхувай.
  Активен
  Страници:  1 [2]   Нагоре
  Отиди на:    Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright