Духовно развитие

          

Страници:  1 ... 31 32 [33] 34   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Дневникът на Sunshine(sun)  (Прочетена 27881 пъти)
Sunshine(sun)
Разумна Любов
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 972


 • Град: Тук и сега
 • Тук и сега ...

  100006741217887
  WWW
  « Отговор #480 -: Юни 20, 2013, 09:03:45 »

  Ревността е един от основните проблеми на всекидневието , и затова , днес, ще пиша за нея.
  На практика , самата , ревност е само една от страните на мозъка и неговата функционалност , или пак страна на егото , но погледнато от различен ъгъл.
  Това е усещане за Любов , но с его което иска да има , което иска да притежава.По някога е основателно , или с нужната доза притеснение , но на практика , щом мислите нещо , щом се страхувате от нещо , то се материализира , рано или късно , пък , то били страх или друго.
  За сега , много от теориите са фантастични , но реални , понеже , всеки разбрал нужното , знае , че всичко е в мислите , в енергията и така , той , тя става творец на реалности.
  Реалности се творят и сега , но неосъзнато и без нужната Разумност и мъдрост от страната на твореца.Следователно , творенията не са за благото на цялото и колектива , което обезсмисля творенията.Но това е задълбочено , казано и е нужно да се анализира до нужните нива.
  И то с нужната осъзнатост. Ревността , се явява в момента в които намерите нужния човек , тя излиза и запълва една част във вас , с която започва да ви контролира и дава лъжливи сигнали , докато сами , не стигнете до филми и неврони от неясен произход.С които , вие навлизате в реалности , които на практика сте създали сами.
  Самото его , започва да ви дава , лъжливи сигнали , за неясни усещания , за съмнение , за имане и желание за притежание.Кога се появят тези усещания , те преминават в ярост , гняв , желания за пороци и много др.Това е вторична поява на усещанията за неконтрол и неяснота от къде идва всичко.Така се прави втора грешка , която е предположения , очаквания и така , се потапяме в една тъмна вода , започваме да виждаме едни филми , които ги няма а създателя на тези филми сме , ние и само ние.Проявата на филмите, става заради нас и това , че само сме си помислили  , че дадено нещо може да се случи , видели сме сцени , който ние , самите сме пожелали , неосъзнато на определени нива.Променили сме вариантите на живот и така , сме материализирали нови варианти на определени сцени.Но за това ще обясня.
  [/img]
  Идеята , на всичко е това , да го обясним на малко , по-разбираем език.
  Виждаме и намираме , човек с които ние искаме да живеем , човек с нежността и нужното за нас , половинката от нас , тя , той е точния и дори, не може да повярваме на очите си.
  Какво се случва , в 60% от хората , та дори и повече , започва едно странно усещане и съмнение, дали , дали , това е човека , дали е истински , дали няма и той да ме излъже.Нали , това е, ако сте с повече опит в живота.
  Това , са първите , тактики на егото , после идва неговото превъплъщение на душевно его , нещо за което малко се говори и нещо , което ви казвам , че има и е нужно да го усетите , кога знаете , ще ви е по-лесно да се справите с него.
  Кога имате информация , за случващото се , вие го анализирате и маркирате с нужната осъзнатост.
  Така , имате , този , човек , това е нужното за вас , и вие сте си мечтаели за него.
  Какво е нужно , за да не се поддадете на егото , колкото е лесно , толкова е и сложно.
  Но на първо място вяра , и недопускане на отрицателни мисли.Кога успеете , да повярвате , че той е реален , е важно да го приемете като приятел,брат , дете , с майчински мисли и чистота на дете.
  Да не изисквате , очаквате , предполагате за него , да се радвате на моментите с определения , човек и да знаете , че след всеки момент идва нов и още по-хубав.

  Не зависимо от възрастта , кога имате нужната чистота на мислите и на усещанията , възрастта няма значение.


  Кога имаме , чистота в мислите , кога нямаме предположения , очаквания , кога се отдадем на усещането и можем да сме , чисти проводници на радостта , любовта и всичко положително и радващо ни , ние преливаме с усещания от сърцето и душата , другото анализира и няма , за сега нужната чистота.


  За да е ясно и на двете страни , за провокациите на егото , е нужно да ви обясня , енергийно , какво се получава , при една връзка.

  Погледите (очите)– кога , погледнете , някои , вие влизате в неговото пространство и усещате неосъзнато същността на определения , човек , а човека отсреща усеща различни варианти на погледа ви , привличане , отблъскване , страст , желание и др , затова е важно да внимаваме с погледа към чужди хора.Най добрия , начин , за справяне с непознати е погледа да е ….. как да кажа , ако може да видите енергията , няма да поглеждате , 98% от хората с неясен произход или непознатите.Понеже , така привличаме вниманието им към нас , независимо , дали проявяваме , отрицателни или положителни , чувства.
  Затова , е по-добре да избягваме , срещата с поглед , кога ние самите , не искаме нещо или не познаваме някои.Понеже , така може да получим неясни усещания , без да разбираме , защо.
  Или да създадем , неосъзнати варианти в срещуположния пол , с което , да накараме да имат очаквания и подобни.
  Кога , някои , види , че не проявяваме интерес , и той не проявява , понеже , ние игнорираме енергийната му същност.
  Така , той , или тя , няма да прояви интерес, и ще търси , друг ….
  Разбира се , тука , говоря , за хора , които искат да са , как да кажа , верни на човека , до тях.И не искат да създават , проблемни ситуации , а после да казват , ама аз не исках , или аз нямах това на из предвид и др , …
  Погледа , привлича , той може да е магнетичен , отблъскващ и др , но самия агресивен или отблъскващ поглед , за някои е привличащ.
  За едни е отблъскващо , за други е привличащо , понеже , очите , предават  , а мозъка анализира и предполага , дали , как и защо , от там идва всичко , в някои случай , усещаме със сърце и тогава е различно , но за сега , всички анализираме.
  Така е и с животните , ако погледнете , куче в очите , то ви усеща и има , варианти да стане , беля , но ако не го забележите , и не го погледнете , то също няма и всеки си върви по пътя.
  Кучето , не позволява да се навлиза в неговата , същност , енергия и затова , проявява агресия , в някои случай.
  Близост , да , това е другото , което , може да ви изиграе , лоша шега в живота.Кога сте близо до някои , човек , вие влизате в неговите тела …
  Етерното е по-сгъстена субстанция , астрала е по-разредена.
  Етерно и астрално , а те самите са по-големи , от физичното тяло и обгръщат физичното , те улавят желание , емоции , всичко , и то се предава до физично ниво.Тези , тела са от енергия , и тя самата е приносител на усещания.
  Едното , тяло , задържа мисли , усещания , другото , започва , процеса на материализиране на тези усещания и мисли , които , са създадени от нас , самите или прихванати от другаде.
  Много ясно , се показва , във филма , Селестинското Пророчество , как енергията, въздейства на хората , затова кога усетите , неприятно усещане , от близостта на някои , просто учтиво се отместете , не му позволявайте , да ви потупва , докосва , здрависва  , прегръща и др.
  Понеже , самата близост , до определен , човек , е навлизане в неговата енергия , така , вие имате усещания , за него , а той за вас.После следва поглед и проникване на енергийно ниво в същността ви , а самото докосване , предава и един вид , тества , до къде , може да стигне в усещанията.Ако , вие , не предприемете , нещо , или не покажете недоволство , се продължава , с докосвания и предаване на енергийни усещания , които за сега , не се виждат и усещат от хората.
  Така , човека , получава , импулси до мозъка , да може да действам или не , тука не става.Но е важно да се знае , ние може да покажем , недоволство , или пренебрежение , но с нужното спокойствие , понеже , кога предадем , на етерно ниво хаос , агресия , или неприятни усещания , ние създаваме , един вид , токов удър и пак , привличаме енергията на човека.Но по агресивен начин , ако прекалим с Любовта и положителното , пак , привличаме и създаваме желания в човека , затова , търси златната среда , показваме , че ние не желаем да имаме общо с човека , но сме спокойни и балансирани.
  Етерното , тяло задържа мисли и желания , то ги прехваща и задържа , затова е нужно да се изчиства , с помощта на вода.
  Астралното , също задържа , но там ситуацията е малко , по-различна , важното , е че то се чисти със светлина.
  Но това , мили , хора ще се учите в идните години.След , време , всичко написано от мен , ще е факт.
  Енергията , около вас е безформена и тя , приема насочеността на мислите ви , затова , ако отсрещния , човек види , усети нужното , той насочва енергията си към , вас и започва процес , и създаване на варианти.
  Тука , ще кажете , ами , трябва да сме , пълни пердета , ….. не , аз само споделя с вас нужното мили , хора  , а всеки си решава , как и защо.
  Кога имате , избраник на живота си , демонстрирайте показно, че това е той , и не създавайте варианти в другите хора , за да имате хармония … само ако това е желанието ви.
  Вариантите , са свързани нишки с енергията и всичко около и в нас , така създаваме реалности.Затова е нужно , да сме по деликатни с показното , независимо , дали то е Любов , ревност , гняв и др , понеже , така кога , някои ни види , той създава варианти за нас и за него.Това на моменти , някои хора , наричат уроки , урочасване и др.
  Всеки сам , избира как и какво да живее.Аз само споделям.
  Кога има, някои от горните , реакции , и тя е видяна от човека до нас , той започва да ревнува , дори не разбира как , понеже , това е нещо , което се включва автоматично , при някои хора и егото , се възползва , като ви хвърля , неоснователни трохи , за да засили чувството , самото допускане на чувството , активира , процеси в тялото ви , и самото его да ви провокира.
  Тези усещания , се закотвят в етерното ви тяло и е неприятно.Затова е добре да се къпете , цялото тяло , поне 2 пъти на ден.Или да се потопите в река , езеро и други природни води.
  То вижда , вашите желание , вижда енергията и може да ви манипулира , идеята е да ви дам , всичко , нужно и не само, аз и много като мен и да знаете , как да се справите с егото и да имате , Разумна Любов с човека , в които сте видели , нужното , човека в които сте видели Любовта.
  За да сте ок и на астрално , ниво ще ви дам , съвет да се препичате на слънце , до 12 на обяд , така ще прочистите и астралното си тяло , частично.
  Какво са вариантите , ами всеки един , човек има безброй връзки с творящата енергия над него , с Вселената и не само.И той , всяка секунда , променя , картините на своя живот.Така , неосъзнато , той самия , твори бъдещето , като сам , плете живота си с решенията и мислите си , желанията си , стремежите и мечтите си.
  Кога , създадем , усещания , или мисли , в някои , заради неосъзнатото си поведение , ние самите , създаваме желания в него и той , прави нови избори , решения в които ние вече участваме .Така , самите избори , създават нови реалности за нас , и мислите ни се свързват с тези нишки , така има варианти за различни бъдещи случки.
  Кога знаете , това , ще внимавате , как и какво създавате в другите , хора.Как , въздействате на другите хора но , вече енергийно.Понеже , ако ви, притеснява изневярата , знайте , че тя се е случила , още в мига , в които сте допуснали мислите си във вас , а после сте ги насочили , към човека до вас , така , той получава неясни , сигнали , на енергийно ниво…
  И ако, не споделите страховете си , това може да се случи  , то се е случило , но не на физично ниво , а само се е оформило , един вид , на енергийно и после се материализира на физично.
  И всичко , това е ползвано от егото за да се засили , всичко.Затова , вярвайте в човека , до вас , изпращайте му положителни мисли.
  И споделяйте , това което ви притеснява , така , докарвате спокойствие , и самия неврон на страха , създаден от вас се разтваря.
  Разумната Любов , е любовта , която има разум , която е Любовта на Майката към детето , разбирателството на приятелите , готовността на братството, между хората.
  Или Разумна Любов , без очаквания , предположения , изисквания , съмнения , провокация с неосъзнати действие и др.Свобода и радост в големи дози.
  Мислете, за действията си на енергийно ниво и ще знаете , как и защо.Така , и ще усетите , защо , дадени случки, ви карат да сте с неприятни усещания , защо дадени погледи ви карат да се чувствате неприятно , защо близостта на определени , хора ви натъжава и много др.
  Кога се научите , да усещате , енергията , ще знаете , как да се държите , и към кои да сте по-дистанцирани , как да гледате хората с нужната  защита , как да не, допускате близостта на хора , които не познавате или не желаете.
  Всеки има право , на избор и сам , решава , как и до къде ще стигне в желанията си и стремежите си.
  И разбира се , за всяка ситуация си има нежен и деликатен , подход , но едно според мен е важно , ясно да изразявате това което е във вас.Понеже другото създава , варианти в хората и така ние самите , се въвличаме във филми и ние самите си ги режисираме.
  Да  поговорим , за очите и да ви кажа , още за тях , те са нещо велико , което ви показва прелестта на всичко около вас , но има и невидима страна , една от тези невидими страни е , енергията за човека , и кога поглеждате към някои , вие на енергийно ниво , го докосвате , той за сек , усеща определени емоции , това става дори за част от сек … следва варианти , усещания и поглед от отсрещната страна.Така , става и флирт , разбира се , при някои хора е неосъзнато , и необяснимо защо и как …
  Затова , и някои хора , дори и животни , кога ги погледнем , те виждат , невидимото за нас , те го усещат и се дразнят , или проявяват определени емоции.Ако не ги гледаме , всичко е различно.Ако виждате енергията , ще видите , как само с един поглед и една мисъл , вие се докосвате до хора ,а те проявяват реакции.
  След погледа , идва и приближаване , смесване на етерното  и др , тела , а енергийно започва едно проучване , така ако се продължи се създават варианти за вас , и човека до вас.
  Според чистотата , на мисълта , усещанията , вие , може да създадете приятелство , желание , Любов и др , и да дойде , момент в които да избирате заради тази сцена.Понеже , кога създаваме , варианти свързани с нас , ние , самите вече участваме и така , има варианти да материализираме определена случка , желание или стремеж.Това в да имате , Разумност в действията си , да сте нужния на нужните места.
  Ако имате , чисти мисли , действия , това не създава и грешни усещания , и следователно няма варианти с очаквания и др.
  Много хора казват , но аз не съм такъв , да, никои, не казва да сте , лоши , да сте дръпнати , или каквото и да е , само споделям , а вие си преценяте как и какво.
  Разумното , състояние , знае как да не създава ненужни състояния в хората около себе си.
  Как да не ги допуска , до себе си , много хора са казали , че е нужно да има дистанция , кога допуснете някои да ви докосне , вече вие сте го пуснали до вас , а това е опасно , ако човека , не ви е на сърце.
  Само едно докосване , предава един куп усещания , създава един куб варианти , кара мозъка да анализира и егото да действа.Разбира се , това са процеси , които стават за сек , после ние само виждаме резултата от всичко и не се замисляме защо.
  За Любовта , Разумна , се запитват много хора ,коя е тя ,  ще ви кажа , това е Любов , която изпитва Майката към детето си, братчето към ближния , приятелството и др...Любов , която иска само да си добре и щастлив , без очаквания , предположения и съмнения , самото щастие на човека до нас , искрата в очите му , спокойствието в лицето му  ,ни зарежда и храни , това ни стига.И кога сложим , разумни действия , имате , РАЗУМНА ЛЮБОВ.
  На всички , Разумна Любов от нас.И Благодаря за вниманието.
  Активен

  еос
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 184


  « Отговор #481 -: Юни 20, 2013, 11:45:38 »

  Благодаря! Вдъхнови ме Сънз!

  Всеки наш избор създава нова възможна реалност, която изграждаме тухла по тухла с всяка мисъл. И така се появяват нови и нови варианти за бъдещи ситуации.

  Продължавам по тази тема в моят дневник.
  Активен

  entire ocean in a drop
  Sunshine(sun)
  Разумна Любов
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 972


 • Град: Тук и сега
 • Тук и сега ...

  100006741217887
  WWW
  « Отговор #482 -: Юни 21, 2013, 08:11:21 »

  Благодаря! Вдъхнови ме Сънз!

  Всеки наш избор създава нова възможна реалност, която изграждаме тухла по тухла с всяка мисъл. И така се появяват нови и нови варианти за бъдещи ситуации.

  Продължавам по тази тема в моят дневник.
  Радвам се , кога , действам на някои така , и ако по някакъв начин , разшеря съзнанието и възгледите ви , това за мен е невероятно.Така всички се издигаме заедно.
  И аз Благодаря  еос

  Малко и много на едно , сега , хора виждат , какво става и как съзнанието , човешко се издига към нови висоти и вълшебни равнини.Планетите , помагат , звездите гледат , и се множат от издигането на хората , слънцата се засилват и светлината Разумна разширяват.
  Само едно се иска , желание и Любов в Разумни граници и сърцето да усетим , колектива да сътворим и ново бъдеще да изградим , тук и сега.
  Активен

  Sunshine(sun)
  Разумна Любов
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 972


 • Град: Тук и сега
 • Тук и сега ...

  100006741217887
  WWW
  « Отговор #483 -: Юни 21, 2013, 09:00:14 »

  Ново откритие направиха колектив от биофизици свързано с ядрото на клетката
  До преди известно време се знаеше, че клетката има свое електромагнитно поле разположено върху мембраната, а отсъства във вътрешността на живата клетка. Екип от учени от американския университет в град Мичиган, откри нещо ново във връзка с електрическото поле в клетката. Те откриха, че в ядрото на живата клетка има електромагнитно поле с изненадващо големи стойности. Екипът ръководен от професора по химия Роул Коупълман проведе експеримент, от който се установи, че вътре в ядрото на живата клетка има електромагнитно поле с потенциал малко по-голям от 15 млн. волта на метър. Това прави около 5 пъти повече от напрежението на мълниите.
  Това е невероятно много, но все пак вътре в клетката не е същото, както това, което ние ползваме в бита. Не е известен механизмът, който създава полето и ще има доста време още да го изследват учените биофизици по целия свят, пише сайтът  biotele.com и българския сайт svetovnizagadki.com.

  Учени откриха нещо невероятно в ядрото на клетката. На снимката – митохондрия – биоенергийна станция на живата клетка. Всяка клетка съдържа от 50 до 5000 митохондрии.
  Учените от Мичиган измислили начин как да се измери електромагнитното поле вътре в клетката. Те създали волтметър от наночастици, който успели да вкарат вътре в плазмата на живата клетка. Той е направен на базата на бои, които се оцветяват в определен цвят в зависимост от напрежението. Когато вкарат тези бои в клетката те се променят от зелено до червено и така се измерва напрежението, независимо къде е поставен този волтметър в ядрото или в мембраната.
  Източник-Цялата статия тук

  Интересно , как учените са като деца , за творенията на природата и как , сами си усложняват живота , но това са процеси , за всички и те минават през тези процеси.Играят си с творенията на Майката Природа.
  И всяко откритие , ги води към началото на края , или колкото и велико да е едно откритие , то е само едно начало и край на един етап.
  За планетата , има много да се разбира , и кога хората осъзнаят , че тя е жива , всичко ще се промени , за планетата има много да кажа , но още няма нужната почва.
  За клетките , има много да се казва , понеже , те са разумни единици , с прогресивно напредващ потенциал и действат , като колективни единици , създавайки нужното за живот на човека.
  Кога , има подобни действия , те са колективни , за да се получи , цялото.
  Всички образуваме и друго цяло , или всяка Разумна единица , трупа мъдрост и е колективна група от такива единици за да се образува нужното за живот на по големи единици.
  Ние хората , сме градивни единици на планетарните процеси , имаме право на свободен избор , но сме зависими от процесите на планетата.Понеже ние сме част от нея , но колко време е нужно за да го осъзнаем е друг въпрос.
  Ние сме изградени от клетки а самите клетки имат друга градивна структура , някои елементи са видими за сегашния човек , други не.Всичко зависи от осъзнатостта на човека и нужния потенциал в колективен план.
  Клетката има право на избор , в известен смисъл , и тя избира дали да ви служи или не , кога не иска да ви служи тя разваля колектива и вие сте в несигурност или страдате.От вас , зависи , как и защо , как ще създавате ред в тялото си.
  Сегашния , човек , не разбира за потенциала на клетките си и не знае как да ги радва , затова и страда, после създава драми и недоволство за неща , които са зависими само от него.
  Клетките се хранят с определени храни , и ние е нужни да знаем корана е нужна за да сме в нужното състояние.
  Състоянието в нас , е пряко свързано с клетките и от начина на живот зависи , ние , цялото за тази съвкупност от клетки и организиран живот , как ще процедира всичко.
  Ако ние сме не Разумни , ако ние сме неосъзнати за храната , за живота , за нужните избори в живота , няма как да сме щастливи , понеже грешките на едно ниво , поражда грешки на други нива и се получава , верижна реакция от не Разумни действие , с които се предизвиква хаос в нас самите.Щом има хаос в нас , той се пренася и върху нас , проявява се  и така хаоса в нас , се пренася около нас.
  Има , вик на колективно и клетъчно ниво , от съвкупност на клетки , които показват недоволство и вие , ако не ги чуете и не дадете нужното на тях , по нужния начин.Страданието и хаоса , продължава , докато разруши всичко около вас.
  Но ако знаете , нужното , вие , правите нужното.
  Сегашния , човек , не знае как , да завърне реда в тялото си , доверява се на хора , които не знаят , какво е ред , какво е енергия и така , хаоса , е около нас , нямаме нужното за да създадем ред.
  Но , кога има хаос , има привличане на ред.Затова , скоро , когато и да е , следва ред и всички ще участваме в създаването на реда , на тази планета.
  За да е ясно , на четящия , важно е да разберете , че клетките са Разумни , единици и те трупат опит и знания.
  Затова е важно да превъзпитате , тялото си , да натрупате нужния опит за живот , за храна , за всичко което ви поддържа живи.
  Започвате с храната , научете , и прочетете , нужното , аз съм дал , всичко и не само аз , много хора.
  Научете какво е енергията.
  Ценете , водата , тя е градивния и сплотяващ елемент на човека и на планетата , затова я ценете , благодарете и , търсете я , чиста и неопетнена от живота човешки.
  Въздуха , има много писано за него , намерете и разберете , станете осъзнати личности.
  Започнете да работите , извън егото и помислете за колектива.
  Помислете , колко много дава , слънцето , колко е ценно , и какво би било ако го няма.Благодарете и на него.
  Има , толкова неща , които приемаме за дадености , докато не е застрашен живота ни , толкова , хора виждам с напереност и желание да живеят , но не виждат ценните елементи около тях , и рано или късно , по един или друг начин , виждат нужното , но с доза помощ , или изпитания.
  Всичко е нужно , важното е да има прогрес и да сме в нужната вълна за да вървим напред.
  Помислете , колко елемента има около вас , колко помощ , колко чудеса стават но ние не ги виждаме.
  Имаме , някакви стремежи , които са , безсмислени , понеже , кога дойде , края на земния живот , всичко ще остане тука , където и си е било , ще вземете само и единствено с вас , опита , които на друго место няма да ви е нужен ако , сте трупали само материални облаги.Но това е друга тема.
  Ще дам , още малко за клетките , кога се храните с определени , храни , вие съзаадавате условия , за така наречениете мутирали клетки, и неразумни клетки , които създават хаос , кога се получи това , вие самите , като човек , започвате да променяте лика си , тялото си , мислите си , всичко.
  Така пропадате.
  Кога се храните с нужната храна , и кога имате нужните положителни мисли , което е обвързано.Вие , започвате да творите ред , после всичко се променя.И реда се показва на вас , самите.Той се вижда в действията ви , в лицето и тялото ви.
  Ще ме запитате , коя храна , какво прави.
  Ами едната е с енергия , от неразумен и отрицателен , характер , казано обобщено , но не точно , понеже има различни погледи и виждалия.
  Растителната храна , от природата създава ред , тя е светла , и Разумна.
  Всичко друго е нужно на моменти , но то създава хаос.
  Затова и природата е важна , ако я няма ,НЯМА как и човешкия свят да съществува , и докато си пишем , и неосъзнаваме нужното , ние само рушим и сами вървим към края си , които може и да е начало на нещо ново.
  Важно е да станем осъзнати и да ценим , нужното , сега имаме живот на паразити.Но моля , не искам да обидя никои , само споделям ,...
  И това не се отнася , за никои четящ , понеже само факта , че търсим и се издигаме , дава нужното и ние ставаме , все по осъзнати.
  Само е нужно да изчакаме , да помогнем да си замине старото , старата енергия и нейните прояви в хората , които не желаят да се променят.
  На всички здраве Разумна Любов от нас.
  Активен

  Sunshine(sun)
  Разумна Любов
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 972


 • Град: Тук и сега
 • Тук и сега ...

  100006741217887
  WWW
  « Отговор #484 -: Юни 22, 2013, 08:44:31 »

  Добро утро на всички
  Днес искам да споделя някои , усещания от сърцето си , което е свързано с всички сърца човешки.
  Усещания , които са от Любовта в сърцето ми с нужната Разумност.
  Така , вече , с всеки ден , се усеща разликата на различните , или новите деца и старото поколение.
  Ако сте чели всичките ми писания и споделяния , ще знаете , че сега водата в нас , се чисти и ние се прочистваме на различни нива.Новите деца се раждат с нови тела , с Разумни клетки , на по-високи процентни отношения.
  В тях самите клетки са по-чисти и , те знаят как да обработват , провеждат новата енергия.
  В старото поколение , има много мътна вода , ще ме запитате , каква е тази мътна вода , ще дам нужното.
  Вие , и цялата планета е , вода , в по голямата си чат , човека в воден разтвор , един вид , с нужните елементи и поддържат от нужната енергия и сили.Мозъка , също е воден разтвор в известна степен , запаметяването е един вид , запомняне , на водата , запаметяване на молекулярно ниво.
  Кога има определени , цикли на земята , тази вода , която ни съставлява , се замърсява и ние ставаме лоши , некачествени проводници , ставаме единици , които са с его , единици живот , които си мислят , че са без колективна сплотеност.Заради откъснатостта си от основния източник на светлина , на Любов , ние започваме да съществуваме в изолация , и единствения вариант за продължаване и запазване на нужното е да има его , и съществуване по начина , по-които бе до сега.Живот на отделеност.
  Има два аспекта , с които е нужно да се запознаем и да ви поведа , в новото време , за тези които ме усещат.
  Ние сме проводници и ние сме едно с енергията и Разума около и в нас.
  Проводник , сме понеже ние сме вода , и всичко което ядем , се разтваря.Това което ядем , прави един вид , водата чиста или не , в нас самите.Така , ние прихващаме или не , енергията около нас , ако не сме добри проводници , тя ни подминава и продължава , това е един процес , които го има от многооо години на планетата.
  В тези , цикли , през които минахме , имаше енергия от тъмен и неразумен ,произход и тя , караше , хората да са неразумни на колективен план , затова , Разума над , нас , направи няколко неща , за които ще поговорим в нужното време.Едното е да сме отделни единици , или да съществуваме в его режим , така , тази енергия , се затрудни да управлява всички заедно , понеже хората се разделиха и започнаха да съществуват в режим на отделение и разделение , по този начин , енергията от неразумен източни не може да управлява , нужното.
  Понеже , кога и сме били, колективни единици , благата и светла Разумна енергия , мили хора ни е управлявала и напътствала лесно и приятно.Тя ни е давала нужното и тогава е било , така наречения , Разумен период , или Рай на земята.Но на всяка , планета има цикли , и периоди , и там Разума , знае как да управлява нужното.
  Аз споделям и предавам нужното за да има , хора , които ще осъзнаят нужното и ще разберат , че ние сега минаваме определени цикли на планетата.
  А егото , бе нужно за да се запази , човешкия род.
  Кога , хората са отделни , единици , и всички мислят , разделят се , е трудно да има колективен или масов , контрол , така се запазва нужното , и отделните , хора , групи , колективи , запазват , мъдростта на натрупаните знания , а енергията от неразумен източник , не може да достигне до тази информация , понеже , вижда , усеща 10000000 и още много блокажи в приемника на човешкия род , или в това което е наречено мозък.Само чрез мозъка и сърцето може да се достигне до мъдростта в душата и не само.НО на нас не ни интересува , това.
  Важното , е че всичко мина и ние , сме в нов етап.
  Но да обясня за да има максимално яснота.
  Ни е , сме приемници , понеже , водата е проводник , всеки проводник има чистота , или казано , както на скоро обсъдихме с човека до мен , ние сме като радио приемник.КОЙТО свири и приема инфо , но не разбира , че всичко идва от външен източник и това вече , се доказва и от учените , потърсете в нета.
  Какво следва от това.
  Ами , ние , приемаме , нужното от вънка , но си мислим , че то се създава от нас , самите идеи , самите усещания са от нашите действия , и енергията , която привличаме , и която преминава през нас , ако ние имаме , чисти усещания , ще привличаме , чиста и лека енергия  и няма да ни е неприятно.Ако обаче , сме неРазумни , около нас ще е неприятно  , понеже , ще привличаме и приемаме , енергия от неясен произход.Която ще ни натоварва , а следователно , после , ще се вайкаме , колко ни е кофти , и няма да знаем защо.Кога в нас има енергия от неясен произход , ни е некомфортно и това се вижда на нас , самите , после се проявява и около нас.
  На планетата в този момент има няколко предавателя , или източници на сигнали , и ние с нашия , нашето право на избор , избираме , кое да привлечем и да приемем.
  Едната е божествена и светла , духовна и Разумна , другата е старата енергия , на его , на отрицателни черти от подземни величини.Пак от нас зависи , едно е важно , всичко е процеси , през които минаваме , и в крайна сметка , тези процеси са нужни , но зависи от погледа ви.
  Егото е нещо , което , кога е било сътворено , е било с цел да ни предпази , но заради отдалечеността ни от основния Разумен източник на светлина , самото его , е превзело един вид , човешкия род , но така е било нужно за да се запази , всичко.Да помислим , как само , през всички години  на войни , на открития , едно е било важно и се е пазело с цената на много животи , човешки , както пчелите пазят , пчелата Майка.
  Това е мъдростта в човешкия род , това е нужното за да се издигне цялото и ние заедно с него.
  Помислете , и усетете нужното , ще ме разберете , всичко е нещо , което е и във вас , само го отключете.
  Ние ви , даваме ключа и да продължаваме напред в новото време.
  Така , за егото ,много хора писаха , а сега днес , ви даваме и новата информация , която не е споделяна до сега.В нужното време , ще се види нужното за всичко написано тука.
  Сега , е нужно да разберете , че за да продължим напред , е нужно да укротим егото и да усетим връзката с всичко около нас , това е сърцето.Понеже , сърцето е това ,което е връзката и детектора за новия начин на живот и за новата светлина , енергия.
  Много , хора , са навлезнали в егото и неговите прояви , засилени с енергията от подземния свят , където всичко е власт и подчинение , там се предлагат блага , които после са ненужни , са с една цел , да властват над душата ви , или да контролират живота ви , и то доброволно.
  Ключа за всичко е в храната и мислите , водата.Кога има чистота в тях , вие ставате , господар на живота си , и така се завръща , това което сте били , някога , колективна единица.
  Мислите , ли че има смисъл в живота на хората сега , пари , ядене , власт , защо , питам всички хора защо са ви пари , власт , и толкова храна с която само потъвате в нищото.
  Първо се стремите към богатство , около мен всички са така , всички ....
  Няма лошо , разбирам ги и ги приемам с Любов.
  Така , започваме с парите , после искаме да имаме всичко , след това кога имаме всичко ни е скучно и започваме да искаме плътта и нейните удоволствия , следва всичко , с което оприличаваме подземния свят , всичко е написано от светлите хора и документирано , след като усетим всичко сме изтощени и живота си отива , а всичко което сме трупали като материални блага остава на планетата , или там от където е дошло в земните пластове.
  Стремите се , към имане , къщи , коли , и какво ли не , нахъсани сте , да няма лошо , но това води само към страдание , рано или късно , ако не си прецакате здравето , ще е семейството.Мислите ли , че ако оставите , натрупаното си богатство , ще има щастие след вас , не само предавате , купища проблели.Но и това е друга тема.
  Важно е да разберете , какво е било , не какво си мислите че е , понеже , е имало време , в които вие , не сте били с его а сте проявявали , колективен начин на живот , които е разбирал , връзката си с духовното , божественото и всички сме били едно , всеки е помагал на другия , но нали всичко е нужно.
  Сега , започваме да изграждаме , колективното си съзнание и да ползваме , връзката си с светлината и Разума , това е сърцето.
  Така , сега , новите , деца , кристали или диаманти са точно , това, те имат отворена връзка със светлината.
  Така , самите , те проявят, нужното с лекота , те само за дни , стават таланти , които шашкат целия свят , имате много примери в нета , само се поровете ..
  Това е така , понеже , кристала е по добър проводник , диаманта още по-добър , а индиго са 50% и затова в тях има и агресия и положително , те намират баланса , и за всеки е нужно да знае , че индиго ако иска да се внедри или да е в новото време е нужно да се прочисти , а кристала да не се замърсява с некачествена храна , понеже това му вреди.Кристалите нямат нужда от толкова храна , но това ще се разбере в новото време.
  Ще ме запитате , коя храна , за пореден път , храната е растителната ,която дава нужното на всички за сега и светлината,водата,въздуха.Учете се от Майката Природа.
  След всичко казано , знам , че много хора ще ме разберете и ще отворите новите врати на новото време.
  Усетете и се свържете с новото около нас , забравете за егото или само поемете контрол над него.
  Най , тъжните ,моменти в моя живот са от държанието на близки хора около мен , вманиачени от егото в тях , невиждащи нищо положително.Мислещи , че работата е живот , или че ако работят ще имат щастие , но това не е така , за жалост няма как да им го кажа , само споделям , че по-някога така потъваме в материалното , че забравяме за усещанията и любовта , но така е нужно за някои хора.
  Новите деца , слушат хаотична музика за да не чуват неРазумните си родители , така се затварят от света  , които се прочиства един тип.
  Новите , деца , са неразбрани , заради добротата в тях , на мен ми са казвали и съм чувал да се казва постоянно , колко наивни са децата , че сме прекалено добри и др , всичко това е , как да кажа , те нямат очи да видят нужното , и през техните очи всичко е това което проявяват.
  Един от най , неприятните моменти за един човек е да забрави за духовния свят , така той потъва в материалния , но това са процеси и за някои са нужни.
  ИСКА ми се всички да усетят това , което е в сърцето ми , но нужното ще стане.
  За всеки четящ , моля ви , проявете нежността и Любовта във вас , днес и сега , утре може да е късно , направете добро , направете , това което ви радва , подарете нещо на някои , проявете добротата във вас.
  НЕ се оставяйте на старите енергии и живейте с Разумна Любов в сърцата си.
  Вие сте божествена светлина , духовна същност , спомнете си нужното.

  Ако някои , ви каже , вие сте прекалено , добри , вие сте наивни и други , кажете , това е моята същност.

  Активен

  Sunshine(sun)
  Разумна Любов
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 972


 • Град: Тук и сега
 • Тук и сега ...

  100006741217887
  WWW
  « Отговор #485 -: Юни 22, 2013, 09:05:09 »

  Ще споделя , нещо , което ми се случва , често , не е нужно да се споделят лични неща , но усещам , че това е колективен проблем за всички.
  Около мен , има хора отдадени на материалното и невиждащи духовното , нормално , разбирам го , но кога ми се каже , ама , ти си прекалено добър , ми става едно странно.
  Понеже , това го чувам да го казват родители на децата си , а за мен не е редно , вместо да учим децата си на добродели , ние толкова сме се изкривили , че ги учим на противоположното с идеята , че то е добродетел.
  Нормално , в подобна среда , в която живеем с тази доза его , няма как , всеки иска детето му да е оцеляващо.Но дали това е начина , дали ако сме агресивни , и предаваме всичко това на нашите деца , ще има някога промяна.
  ИСКАМЕ , ОЧАКВАМЕ , ПРЕДПОЛАГАМЕ и то за децата си , потънали в ненужни мисли , и не искащи да се промени , да видим нужното около нас , понеже , за да видим , нужното около нас е важно да сменим очите си.
  Мили , хора , учете децата си  на добродетели , на качества , към които години, са се стремели мъдреците човешки , не се поддавайте на отрицателни мисли , понеже , божествените сили ,  не искат да страдате , да се учите да , но не и да страдате.Всичко, което иска да сте отрицателен и неразумен е от неРазумна енергия и е важно да го засичате , да разбирате , кое от къде е.
  Кога , потънете , всичко изглежда по един начин , не виждате и не чувате , само искате , дори добрината ви е , как да кажа , различна в подобни моменти.
  Затова , учете децата си , на добродетели , намирайте време за тях.
  Понеже , има моменти в които ,ви се напомня , че моментите с децата със семейството са най ценни.А кога сте в материалните води , в тъмните води , не виждате , докато не се случи нещо силно и тогава , си казвате , оле какво направих , защо бях такъв , тогава се променяте , но .... защо е нужно да става така.
  Кога се събудите , виждате , усещате нови светлини , направете го сега , за да не е нужно да се случи , нещо с което да ви събудят.
  Казвам го , понеже , често виждам , как хората не ценят , моментите с децата си , половинките си , и близките си , после е късно.Гушнете детето си , кажете му това което сте искали , но не сте намирали сили , проявете нежността в душата си , покажете божественото във вас , другото е друго.
  Проблемите не свършват , работата не свършва , понеже един вид , ние сме си го пожелали , сами , но неосъзнато.
  Помислете , как сами се въвличаме в нещо , което според нас е живота , после страдаме.
  Как виждаме , нещо , че е важно , после кога загубим друго , пак разбираме колко сме грешели.
  Децата не разбират проблемите ви , а и новите деца , знаят повече за добродетелите , за нежността , за Любовта , за старите хора това не е ясно , те знаят алтернативата му , но с малка доза от новото.
  Ние , вие , децата ви сте божествени и светли същности и е важно да ги разберете.
  Вие да разберете  тях  , да ги изслушате чуете, не те вас.Понеже , те са бъдещето а вие , сте с полепналите минали , ненужни енергии.
  Проявете добродетели , и усетете това което е тука , това което сте.
  Кристалните деца са нежни , те не разбират , гнева , стремежа за пари , властта , егото , напрежението.
  Тези деца , усещат напрежението около тях и в хората около тях и това ги прави , тъжни.
  Затова е нужно да сте балансирани и да направите всичко , нужно за да сте , малко по-прочистени.
  На тези деца , не им е нужно богатство , не им е нужно , нищо от стремежите ви , само едно искат прегръдка , Любов , нежност и така те се хранят , така са спокойни.
  Да знам , какво може да кажат някои хора , но знам и, че други ще ме разберат , по-точния начин.
  За всеки се случва нужното.
  Разумна Любов на всички от  
  « Последна редакция: Юни 22, 2013, 09:12:44 от Sunshine(sun) » Активен

  Sunshine(sun)
  Разумна Любов
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 972


 • Град: Тук и сега
 • Тук и сега ...

  100006741217887
  WWW
  « Отговор #486 -: Юли 04, 2013, 10:36:05 »


   
  Тайната на вечната любов

  Има една древна легенда, в която се разказва за двама влюбени индианци, младеж и девойка. Веднъж те отишли при великия вожд на своето племе и му казали:

  - Ние се обичаме! Искаме да ни дадеш своята благословия и да ни поучиш, какво трябва да направим, за да може нашата любов да трае вечно.

  - Добре, - отвърнал им вождът. - Ще ви кажа, какво да правите. Но първо елате с мен горе в планината и ми донесете два орела, пък после ще видим.

  Двамата млади тръгнали в различни посоки и всеки от тях донесъл по един орел. Когато отишли на върха на планината, вождът им казал:

  - Вземете сега този шнур и завържете с него един за друг крачетата на орлите.

  Послушали го влюбените и вързали краката на двете птици.

  - Хайде сега, пуснете ги да летят!

  Младежът и девойката подхвърлили нагоре към небето орлите, но птиците не успели да полетят, защото крачетата им били вързани. Те паднали на земята и започнали да се кълват една друга, за да се отърват от това, за което са вързани. Тогава старият индианец им казал:

  - До тук добре, а сега скъсайте въжето...

  Младите изпълнили и тази повеля, срязали връвта и отново хвърлили двата орела във въздуха. Този път птиците бързо се издигнали на високо, зареяли се няколко пъти в кръг и след това поели към заснежените върхове на близката планина. А мъдрият вожд казал:

  - Ето, това е тайната на вечната любов и щастието заедно: ако сте завързани един за друг, вие никога няма да успеете да полетите. Можете да летите заедно, обаче не се връзвайте. Ако го направите, никога няма да изпитате щастие!...

  Хорхе Букай

  Ето ви една , от малките тайни на дневния , живот , или на Разумната Любов , която , кога е имаме , искаме , да я задържим и да я , усилим.Това е пламъчето , което ние палим , и ние , е нужно да задържим един вид , а не да взимаме и разрушаваме , самия съюз.
  Кога намерим сродната , душа , сродния , човек , тогава ние , човешките същества ставаме , проводници на енергия от високи нива , енергия , която ни дарява с усещания , която ни дава , нови смисъли.
  Всичко , е до това , да разберем , че ние , кога проявяваме , каквото и да е усещане , сме проводници на определени енергии , с които ние се променяме и ставаме , проявяваме , агресия , или Любов , и много др , които са проява на тази енергия , която от друга страна , ние сме си извикали , или привлекли , един вид.
  Кога , разберем тези енергии , ние , вече , може да ги поддържаме и да ги , контролираме , или задържаме около и в нас.
  Понеже , Любовта идва , минава , и ако не знаем , нужното , тя си отива , а това е важно да знаем , как , защо и какво , да направим за да продължи.
  В определени , случай , е важно да знаем , как да се отървем , от тази енергия , понеже , тя не допринася за нас ,положително или по-нужния , начин , и затова , ако знаем , как , ние може да се излекуваме.
  В повечето случай , самите настинки са енергия , която сме привлекли към нас , и заради това , изпитваме щастие или нещастие.Но всичко , пак се свежда до нашите избори.
  Кога изучите , енергията и нейните свойства , живота ви се променя , и вие виждате и осъзнвате невидимото в този свят , то е около нас , но за да го видим е нужно да имаме , нужния информационен код.
  Каквото и да правим , е важно да знаем , нужната информация , за него , това е код , които ни отваря , нови измерения , и вълни ,около нас , за да може да правим ,виждаме , действаме.
  Кога , ни се даде , нещо , ние , започваме , да развиваме , тази информация , и да разгръщаме информационния , код , на информацията ,която отваря и нови думи в нас , и около нас , започваме, нов живот с нов стандарт.
  Но това не е значи добро или лошо ,а нужно.
  Да се върнем ,на Любовта , какво е нужно, за да направим нужното , кога я изпитаме , и имаме , около нас.

  Това , е едно усещане , за блаженство и приятни , хубави моменти , но да поговорим какво го прецаква , и как, ние сами губим ценното усещане на Любовта.
  Това са няколко грешки , една от тях е описана , горе и това е да искаме да имаме , някои , да е под ключ.
  Душата , мили хора иска да е свободна , както и е сътворена , духа иска да е свободен , и така , материята и нейното сътворение , ни вкарва , в малко странни усещания.
  За какво говоря , това са усещанията , на подземните светове , енергията от недрата на земята и това което е там.Наричано с много имена , и хранещо се с страданието човешко.
  Имаме , някои , които е нужен , за нас , всичко е ок , започва опознаване , Любов и нежни усещания , но е нужно да сме Разумни , понеже , ако не сме , това се загубва след време.
  Основните , грешки са много , но това е , все едно да имате , цвете , което сте харесали , на полянката , и да поискате да го откъснете , то ще увехне в ръцете ви.
  Това цвете , може да усетите , да гледате , да му се насладите , но не и да го откъсвате , само , ако то, само реши да е с вас , може да живее във вас.
  Цветето , иска да има среда в която да вирее , да се чувства в нужната почва за него , ако почвата , не е нужната за него , то вехне , ако пък , направите неразумния ход , да го откъснете , то увяхва.
  Цветята , са като децата , те усещат , те чувстват , те са това което ,много хора, не разбират , кога порастат.
  Понеже , самата , материя , обгръща , цялото тяло и същество в него , тя го хваща и затваря , ....
  И за да се прояви , душата , през него е доста сложно и лесно , въпрос на вътрешни процеси в тялото.
  Едната , грешка , е искането да имаш някои , понеже , той толкова ти харесва , че мисълта , че няма да е до теб, те поваля.
  След , минаване на тази мисъл , започва и ревността , която проваля , всичко , и така влизаме в един филм ,сътворен от нас с много предположения и варианти.
  Всичко , казано , е до болка познато на някои , хора , на други е ново , така е мили хора , тука е Училището на душите , решили да минат през това велико , приключение наречено , живот на планетата Земя.


  Активен

  Sunshine(sun)
  Разумна Любов
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 972


 • Град: Тук и сега
 • Тук и сега ...

  100006741217887
  WWW
  « Отговор #487 -: Юли 04, 2013, 10:37:24 »

  Добро утро на всички
  Днес искам да поговорим за драматизма и филмите в живота , с които си правим , живота , по весел , но за други е по-тъжен.
  Да помислим , усетим , колко често има хора , които само търсят , питат , после разнасят информацията , и те самите не знаят , какво правят и какво става по този начин.
  Първо , тези хора , или за мен , те са единици с малка , доза Разумност , започват да търсят , информационни единици , които искат да споделят , или те търсят информация с която да направят драма , филм , или да разпространяват наученото , без да има смисъл на определени нива и със смисъл на други нива.
  Тези хора , намират , усещат , търсят , други хора с които могат да споделят , питат , научат нещо и след това го разнасят , ако погледнем това от очите на човека е само едно клюкарстване , но ако го погледнем , Разумно от планетарен или по-висок , поглед , ще видим , едно предаване на енергийно , ниво.
  Понеже , думата е енергия , и тази енергия , е според , капацитета , чистотата и много аспекти на говорещия и предаващия.
  Какво е думата , това един , вид енергия , в която сме вложили доза вяра , и сме е преработели , сътворили неосъзнато и докарали на физично ниво , под формата на говор , или писменост.Така , тази дума , звук , придобива сила , заряд , според вярата в нея , после се материализира в много и различни , варианти , но всичко зависи , от погледа ви.Аз ще ви показвам , различните , погледи на всичко , според напредъка на всички.
  Понеже , всичко има и енергиен заряд , и енергийна същност.
  Всичко , което виждаме , което усещаме , което е света за нас, е сътворено неосъзнато от нас , осъзнато от други и то със зародиши , семена на други места , които после се материализират тука на физично ниво.
  Всяко нещо , всичко което виждаме , е било само мечта в една част от времето , то е било само мисъл , после според вярата в него , според разбирането на хората е станало , физично , след това и реалност.Това е за всички теории , открития и всичко около нас.
  Така се променя , реалността , но до сега го правихме неосъзнато , сега ще е осъзнато , като знаем закони и правила за творене на тази планета.
  Децата , започват да разгръщат , този потенциал в тях и да стават творци , да са талантливи и проявяващи до степен на неяснота във възрастните.
  Понеже , днешните таланти са вълшебни , и всичко става за дни , а преди за години.Сега едно дете , проявява таланта си , дарбата си за дни , буквално , стават певци , танцьори и много др , за кратко време , разбират природата и живота от малки , от ранна възраст , но за жалост , това буди неяснота в човешките очи.В техните родители , понеже , за тях не е ясно , как и защо се случва.
  Това за новите деца и само е нужно да се вгледаме в тях и да се поучим от тях.ТЕ знаят как и защо.Колкото и да ви е странно.
  Малко се отвяхме , но нормално за мен , да продължим за драматизма в живота , на хората , кога някои търси инфо за каквото и да е , той си твори филм в главата , с които в много случай вреди на околните.Но това за него е неосъзнато и той само иска да разбира , да пита , после да се оплаква.
  Кое е кофти , кога се случи , кога има , хора създаващи драматизъм и то с неразумност.Тогава , това създава само ХАОС около хората.А те , тези хора не разбират , как създават хаоса , не само около тях но и в самите тях.
  Кога има такъв , човек , или да го наречем , единица с неразумен , произход , кога тази единица е и без нужната доза мъдрост.Става фатално.
  Понеже , тази единица , не знае как да живее , не знае как да управлява живота си , в какво да вярва , и какво се поражда от действията.В света около нея и в самата нея.
  Така тази единица , само се оплаква , и разнася неяснотата си около всички , а на самата нея е неспокойно и все не и върви , но това са процеси на живота и еволюцията.А ние , хората е нужно да помагаме на тези единици да прогресират в новите нива на съществуване.
  Помислете , как кога има нещо ново в живота ви , нова връзка , примерно.
  Започва едно питане на хората около вас , близки , и всякакви хора , които казват , че искат да знаят ,какво и как за ваше добро.
  Да обсъдим , случката с тази сцена , нова връзка.
  След известен живот , вие , или които и да е , започвате връзка , следват нови случки и всички около вас , искат да знаят , какво и как.
  Интересно им е , както да гледат филм.
  Вие , споделяте , казвате , какво усещате , какво виждате в този , човек , но според , натрупания опит , всеки един човек , няма значение , какъв е  , дядо , баба , майка , татко , брат ще ви даде , съвет според опита си на планета.
  После ще сподели с ближния си около него за казаното от вас , след това ще започне , едно творене на това което е споделено , какво може и какво ще стане.Започват предположения на тези хора , какво ще стане с вашата връзка , и така се създава един филм с много и различни , варианти.
  Но вие не сте го желали , те ви вкарват в него , колкото споделяте , толкова повече детайли вкарват те в този филм.
  Тези варианти , филми , започват да ви действат на различни нива , понеже , в тях се влага вяра , влага се очакване , и се въвличат, все повече хора , така ако споделите повече неща , детайли , вие разгръщате живота си , откривате го един вид , и ако вие самите нямате нужната вяра , Разумност , започва да ви влияе всичко.До степен , в която, самите варианти да се материализират и да придобият сила на физично ниво , но всички тези хора не разбират , че с техните предположения и очаквания те ви вредят или евентуално помагат.Така става творене на неосъзнато ниво , за жалост с лоши последствия за близките ни.
  След всяко материализиране на тези предположения , очаквания и неосъзнати творения , хората казват , Аз ти казах че ще стане така.
  Проблема за всичко , е че сега всичко става в пъти по-бързо , преди за години , сега за дни.
  Затова е важно да осъзнаем , какво и как , за да не вредим на хората около нас , да сме полезни.Хората ,които са в отрицателната вълна или мислите им са негативни и ако им кажете , нещо положително , те създават отрицателни варианти.ТАКА ви вредят , дори и те да са , най близките ви.
  А ако техните предположения се , материализират или реализират , то това не е случайност а факт , че те са го сътворили.
  Ако , разбирате , процесите на творене , на реалности , ще ви е ясно какво ви говоря.
  Случките се случват според , няколко аспекта , това са вяра , осъзнатост , според тези два фактора и няколко др , самото материализиране се случва бързо или бавно , силно или слабо.После , групата от хора или колектива , които уж само са клюкарели , или говорели зад гърба ви , казват ето ние си знаехме.И ТАКА , неосъзнато ние си вредим на най близките си хора , с неосъзнати действия , мисли , творения.
  Ако мислите ни , са насочени към благото , положителното , ние няма да предизвикваме това страдание.
  Има , хора , които се дразнят от щастието на другите , понеже , самите те са единици , които не осъзнават , как да постигнат сами щастието и как да го намерят , вътре в тях , те само искат и кога не получават , казват , че не им върви , това , ги кара да са нещастни , тъжни.И понеже им е нужно да имат енергия се отдават на пороци или на разнасяне на това , отрицателно чувство , подобни хора , не разбират , не знаят и затова някак ги дразни , щастието на другите , те само е оплакват , казват неверни думи и живота им е , един кръговрат от неРазумност.
  Да поговорим за неразумния , човек.
   

  Активен

  Sunshine(sun)
  Разумна Любов
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 972


 • Град: Тук и сега
 • Тук и сега ...

  100006741217887
  WWW
  « Отговор #488 -: Юли 04, 2013, 10:39:19 »

  Да видим , какво е Разумен , човек , какво ли е ....  :angelche:
  Разумността е едно , мъдростта е друго  , да направим , разликата , и да ви обесня , нужното.
  Мъдростта се натрупва , през земния , живот , а Разумността се натрупва , през духовния живот или на душевно и духовно , ниво.
  Но за това има тема и тя , показва ,нужното.
  Проблема за мен , е да ви покажа , къде се бърка и как , неразумните хора , правят групи или колективи с които променят реалността на благите и спокойни , хора.Нещо което поражда , хаос , а кога , тези , групи са от Разумни хора , ще се получи , повече , РЕД ,  живота , човешки.
  КОГА , има , информационни , единици , от определен , произход , те привличат , себе подобните си и така , самите те правят колективна единица от еднородна енергия , творяща реалност , в самата реалност или променяща , реалността на различни нива.
  Затова мили хора , ако положителните , хора са повече , и самата реалност , ще се промени , около нас , вече има , колективи , които правят , това , нос а малко , нужно е да се събираме и да общуваме , подобни , за да може , самите ние да разберем , че сме творци на реалността около нас.
  РАЗУМНИЯ , ЧОВЕК , знае , какво твори с мислите си , какво променя с мислите си , и как се сътворяват мислите на ниво , в което са само зародиш енергиен.
  Така , тези хора или кога тези хора се умножат , ще може заедно да имаме нужното на планетата , за да има щастие.
  Това е мили хора , Разумност , човек , които не върви срещу твореца , срещу творенията а ги стопанисва и допринася , знаейки и осъзнавайки.
  Сега , хората само съществуват и не знаят как и какво.само искат , очакват , предполагат и много др.
  Писах , за мислите , за енергията , за храната , за световете , за всичко как действа , и как се твори , и ако имаше разумни хора щеше да се дава повече гласност , повече помощ на подобни писания , но за сега , само започва самото осъзнаване на всички нива и после, ще се случи и нужното , това е ставало на други места и тука ще стане , но за сега е малко , фантастично.
  СЕГА , В МОМЕНТА СЕ РАЖДАМЕ ЗА НОВ живот , ние самите , ставаме нещо ново и нежно , различно и Разумно , виждащо новия свят , но през нови очи , за едни сега , за други утре , за трети , др.Но всичко е нужно , и затова аз само искам да помогна за този велик , процес.
  Понеже , кога видите , кога разберете , е важно да сте в нужната среда , вие сте като една пеперудка , като една малка , новородена сърна в гората и ако , подобни хора не пишат , това което пиша аз , и не само аз , вие , пак може да се загубите тук и сега , важно е да знаете , само информацията , ви придърпва и спасява от старото , което си отива , информацията , която е важна , която кога имате , е нужно да прилагате.
  Аз ви давам , инфо , ако сте готови , го прилагайте и четете , така , ще минете , границата и воала , които ви държи в нищото , в незнанието и живота без смисъл или само , в неосъзнатостта.
  Кога , информационния , код , стане , колективен и се размножи , стане в нужния , процент , ще има глобална , промяна и тя се случва , затова е важно да сме повече , планетата си минава , в нужните измерения и вече е там , но е важно да променим , реалността за да е по лесно.
  Понеже , измеренията се минават от планетите , но реалностите се творят от живота на самата планета , и затова ако няма промяна на вътрешно ниво , но се случва на външно има катаклизми или неприятни случки , тука , около нас , и на самата планета.
  Понеже , тя е жива и това е факт , научен , всичко е енергия , и енергията , твори и създава,
  Ако разберете , нужното , всичко се променя.А колкото , повече , хора проумеят , всичко което казвам , или казват в нета , всичко се променя , плавно , и леко , става това което е нужно.
  Сега , за да помогнете , само разпространявайте , подобни писания, ако вярвате в тях , само ги споделете , и това е само ако ви докосват до сърцето ако не , не го правете.
  Ако , навържете , всичко казано в дневниците , ми , ако не сега , някои ден , ще разберете , много за живота на тази планета.
  Енергията следва мисълта , така , става насочване , и колкото , по-чисти мисли имате , толкова повече енергия , колкото мислите ви са разпиля ти , толкова , повече ще ядете и няма да имате енергия , колкото сте с по бистри мисли , ще имате , повече енергия и положително.
  Кога , насочим мисълта си , в колектив , после към планетата, по осъзнат начин , ние започваме да сме едно с планетата и да творим за нея , да я зареждаме и да и даваме , в  този миг , и самата планета , ще промени всичко около нея.Но кога повярваме , а колко време , ще мине не знам.
  Енергийните заряди се привличат , като магнити , и така става , колектива на различни нива , според разбиранията и според излъчването на самите хора.
  Това следва на планетата да се получат положителни заредени частици от хора и да се образуват колективи според този заряд и вяра.
  Сами наблюдавайте , как отделните единици , се отделят , и как променят средата си , приобщават се към определени , други хора , групи , понеже , те самите усещат нови усещания , енергия и не искат стария живот , така става , промяната.Забележете , как хората променят , хранителните си навици , как започват да виждат духовните творения и самите те стават нови , да за някои ново , за други странно , за трети факт.всеки сам преценя.
  Разумна , Любов на всички.
  Активен

  Sunshine(sun)
  Разумна Любов
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 972


 • Град: Тук и сега
 • Тук и сега ...

  100006741217887
  WWW
  « Отговор #489 -: Юли 07, 2013, 17:50:30 »

  Много , интересно е да си поговорим , за невронната , решетка в нас.За да разберем как , сами , действаме на живота около нас , самите ние , как творим , как създаваме усещания и преживявания.
  Само с мислите си с усещанията си.
  Това е неврона , погледнете го и заедно , ще обсъдим , някои елементи , с които сами може да подобрим , живота си на различни нива.
  Там , където са самите , неврони е , една тъмна зала , представете си го , като небето , вечер , тъмнина , и много звезди.Всяка , звезда , е творение , на вас , самите , вие сте създатели на тези неврони , които , ще ви дирижират , живота един вид.Понеже , всеки неврон , ще живее според разбиранията ви ,за живот във вас самите.
  Вие , творите , живота си , и то на неосъзнато , ниво , до сега , сега е време , да поговорим , за осъзнатото , ниво на творение , и сътворяване на живота ви.
  Самите , неврони , се появяват във вас , кога вие , пожелаете , и вие самите ги дарявате със сила и живот.
  Как , се случва , този , процес , искам да поговорим и да ме разберете , за да може , вие да тръгнете , по-пътя на светлината и да промените , обстоятелствата които , дирижират характера ви и самите вие като личност.
  Кога , имаме , мисъл , мечта дори , ние самите , сапочваме да мислим , за това , ние творим в нищото в главата ни.Понеже , там, мили хора е тъмно.Ако не ми вярвате , само затворете очи и погледнете във вас.
  Там е тъмнина , и ако искате да видите , нещо , може само ако пожелаете , затова , кога има нещо , като желание , стремеж , или мисъл , там в главата ви се сътворява само ядрото на този неврон , които ще има живот , след време.Това за много хора е различно , но според разбиранията , то може да обясни като семе , което се подхранва и пониква , расте , има живот , може да е и много други , примери , но за мен , семето е точния , пример , за да разберете.Да разберете , вътрешните  , процеси на тялото си и да започнете да живеете , осъзнато и отговорно.
  Така , започваме , в главата ви е тъмно , там има почва, един вид , и вашите , мечти са семена с които ние сяваме.Според вярата ни , тези семена растат или вехнат , според тази вяра или не , те стават реални или не.
  Нужен , ни е пример , с които да започнем.
  Ние си мислим , за даден порок , с които не сме запознати , искаме да пробваме.
  Примерно , цигари.До сега не сме , пробвали , и решаваме само да пробваме.В този момент , от нищото , там се появява ядрото на един бъдещ , неврон.
  В мига , в които ние , се поддаваме на цигарите , и допускаме , тази мисъл , в нас , ние създаваме неврон.
  Този неврон , мили , хора е със сила , с която колектива на планетата са го захранили.
  Или , създаването на определени , неврони е процес , които зависи , от вярата на планетарно , ниво , и според тази вяра , самата мисъл , самия неврон , които ние , възприемаме , като дума , има сила с определен , капацитет на действие.
  В случая , говорим , за творене на неврон , с огромна сила на планетата , и това е цигарите , нещо в което вярват многоооо хора на планетата.
  След , като допуснем , и отворим , врата , той започва да добива сила , влиза в нас , и от там започва един , процес , на манипулиране или свързване с всичко в нас.
  Самото ядро , кога се появи , то се захранва с усещания и действия от нас самите , вярата в нас самите в това нещо , след което , самия неврон расте , оформя се , и започва великото свързване с други неврони.
  Разпространява се в нас , свързвайки се с благите и чисти неврони.
  Така , той , превзема , реалността , в нас , като ни дава една илюзия , за благост и нужда от нещо ненужно.Нещо , което ни разрушава , но ние го искаме , и така , ние , самите неосъзнато , започваме да вървим срещу нас , да се самоунищожаваме.
  Всичко , е от самото допускане на определени мисли , в нас , така ние отваряме портали , за навлизане в нас , и отрицателните енергии навлизат , и ни манипулират един вид.
  Тука е и силата на положителните мисли и отвръждения.Но за тях , после.
  Да се върнем , на неврона , и неговите пипала , като един октопод , които се свързва с други неврони , но така , този паразитен , неврон , черпи енергия от тях , понеже , той , живее чрез тях.
  С две думи , неговото място не е там , но щом е наше творение , има право да живее.
  Къде , е проблема на този неврон , кога имаме , неврон , от отрицателен , характер  той действа така , на всички други неврони и ние започваме да изпитваме отрицателни енергии на енергийно и емоционално ниво.
  Понеже , енергията от положителен , характер , минава през птрицателния , неврон и се преобразува в отрицателна.Самия неврон е един вид свързващ елемент , с преобразуващ характер , които преобразува и трансформира.Това на физично ниво , се явява , като дразнение , без причина , глад , без причина , нерви , яд , и много други , от неразумен ,характер усещания, желания , и др.
  Така , тялото ни  , самата ни същност започва да проявява характер , които не е наш.Но това не става с един неврон , това се получава от много неврони , които са паразитни форми на неразумен , тип енергия.
  Кога , имаме , неврон за пушене , той расте , захранва се , и получава сила , от външната вяра в цигарите на хората на планетата.
  После , започваме да пробваме , но , ни харесва или не , и това засилва , случващото се в нас , в самия , неврон , ядрото на неврона.И той започва да се свързва с други неврони около него.
  Пример , неврон за желание , на цигари , се свързва с неврон за храна , и така след всяко ядене , ние си мислим за цигара.
  Така , този неврон , започва да се свързва , нежно и невидимо с всичко , до което може да достигне , храна , желания , мечти , страсти и много др.
  Но , неразумното , му поведение , е с доза , Разумност , понеже , той , се свързва с това което , ние , ползваме , всеки ден , храната.НО ТОВА Е ДР. , ТЕМА.
  След като се свърже с положителните неврони , ние ставаме , негативни , към всичко , искаме само да пушим.
  Тялото ни изпитва , тази радост , която е била , преди , да започнем , да пушим.Има , хора , които имат , воля , но това е само , пример с които искам да покажа , действието на невроните.
  Това не е , задължително да е за цигари , може да е , нерви , ревност , параноя , храна , пороци , всичко.
  Идеята , е , че стигаме до ниво , което , ние самите не може да се познаем , не знаем как и защо , сме нервни , защо ни дразни всичко , и така тези неврони  са паразитни форми на живот в нас.
  Те се създават от нищото в нас , само от една мисъл и нейния капацитет , и изчезват така.Но ключа е вярата.
  Ако вярваме , може да творим , може и да развалим , всичко се основава на вяра в положителното , в отрицателното или в златната среда.
  Проблема , е че няма кой , да ви го обясни и да ви подобри , живота , а аз искам , точно това , да ви предам , знания от други нива и да започнете да подобрявате живота си.
  Има , много автори , които искат да покажат силата на положителните мисли , на положителните думи.
  А аз , ще ви , кажа за силата на думите , мислите и водата.Елементите на живота , с които ще ви дам знания за всичко.Но в нужното време.
  Ако направите , връзката на вода , мисли, думи , енергия , ще имате тайните на някои , страни на живота.
  Неврона , се създава с вяра , и се разрушава с вяра , това е тайната , само се изисква да ме разберете.
  Колкото сте , по-положителни , толкова , ще имате , повече положителни неврони , създадени от вас , и така енергийния , заряд на тези неврони , ще ви дари с много положителна енергия , а от там и положителни емоции.
  Всичко , зависи от вас и вашата вяра , но да обясним , че страха е вид вяра , но на различни нива.
  КОГА се страхуваме , ние вярваме в нещо , което събира сила , и така рано или късно се материализира на физично ниво , по един или друг начин.
  Дон Мигел  ,казва да не очакваме , да не предполагаме , това ако го сравните с инфото което даваме тук и сега , ще направите , нужните информативни и енергийни канали за да отворите вратите на нужното.
  Кога , предполагаме , ние създаваме варианти , и така има невронни ядра , които започват да живеят в нас.
  Кога очакваме , създаваме енергийни варианти на определени обстоятелства и така , пак има тези ядра и варианти да се образуват и захранят в нас.
  Или всяко , предположение , очакване е възможност да създадем неврон.
  Ако сме , влюбени , ние предполагаме за изневяра , очакваме да има щастие или друго в живота и ако не стане се дразним.Понеже , неврона , които е създаден с това предположение или очакване иска да живее , и кога това не отговаря на реалността извън нас , този неврон създава дискомфорт в нас.
  Ако разберете , енергията и невроните ще проумеете и всичко  , което влияе на вас , самите.
  НО , КАКВО , СЕ ПОЛУЧАВА , МИЛИ ХОРА. Ние , самите , търсим отговор на всичко , около нас , пред нас , а той е в нас.Затова и много Мъдреци казват , вгледайте се във вас , вътре във вас са отговорите на всички въпроси.
  До тука , се надявам да помагам на хората , които четата , а аз само предавам усещания на нас.С една цел да помогнем да си разширите осъзнатостта си и да продължите напред.
  Ако , сте ме разбрали , правилно , реалността в която вярвате се гради според вярата ви в нея , а после се създават неврони, които да поддържат тази вяра с усещания , които дават силата на заобикалящия ви свят.
  Какво е реалността , това е само среда , която ви дава усещания за сигурност , според , вашите собствени изисквания за живот , стандарти за живот.
  Реалността около вас , се гради според , вярата във вас.Така , кога вътрешния , ви свят е стабилен и външния ще е стабилен.Следователно , ако вътре във вас има РЕД около вас , също ще има РЕД.
  Едното се пренася в другото , а другото е свързано с едното , и всичко на куп е в кръговрата на живота.


  Активен

  Sunshine(sun)
  Разумна Любов
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 972


 • Град: Тук и сега
 • Тук и сега ...

  100006741217887
  WWW
  « Отговор #490 -: Юли 25, 2013, 18:25:45 »

  Днес , искам да си поговорим , за това , какво сме ние , като човешки форми на този свят.
  Според , нужното , което знам , ние сме , проводници във физични тела , проводимостта на енергията за която си говорим , или ще говорим е през , клетъчната структура на колективните Разумни клетки в нас.
  Според , това , колко е реда или хаоса в нас , около нас , проводимостта е по-голяма или по-малка.
  ДНЕС искам да ви обясним , как така за едни , проводимостта е една , и как за други е друга или какво , влияе на проводимостта на човешкото тяло.
  Първо да разгледаме , човешкия , организъм , като съвкупност от клетки с енергиен и Разумен , потенциал , които образуват колективен Разум , неосъзнат от човека.
  Всеки орган си има Разумност и действа , без наша намеса.
  Да помислим , заедно , как всеки орган си има определена , роля и си действа без да се намесваме пряко ли не.
  Сърцето си функционира белият дроб , храносмилателната система и всичко си работи , без проблем.
  Но и без нашата намеса , ако е нужно да мислим , ние за сърцето , или за дишането , на дали , сме способни ,да използваме капацитета на мозъка , си в нужните граници за да имаме и нужното да управляваме всичко в нас.
  Затова и го възприемаме като нормално , да приемаме всичко като даденост , която си я има.
  Сърцето си тупка и върти кръвта.Това , мили хора е сърцето , ви , което действа неспирно и функционира в невероятна точност за всеки един човек на планетата и за всяко едно творение което има кръв.Самото сърце и всеки един орган е една съвкупност от клетки с различна Разумност в тях , и функционалност.Така, самото сърце действа и функционира за цялото или за вас , самите.
  Така е всеки един , орган , в нашето тяло , и ако се замислим , как функционират или как, ние да контролираме , може , само да се объркаме , какво и как става около и в нас.
  Има енергия , която дава нужното на всяка клетка , а самата клетка има Разумност , която и позволява да функционира по-нужния начин.
  Разумност и мъдрост е различно , клетката може да трупа и двете.
  Всяка , клетка има енергиен баланс и потенциал, с които тя допринася за колективния, такъв на цялото за което работи без въпроси.Така , тази енергия минава през всяка една клетка на тялото , и на всичко което е в един човек , или живот на планетата.Колкото има повече ред , толкова енергията има.
  Какво е ред и как хаоса е около и в нас.
  Да помислим , заедно , мили хора , кое е ред и кое е хаос , под формата на живот и клетъчна структура в едно цяло с идея за един вид , живот.
  Кой , живот в природата е ред , и кои не е , ако разберете , това , което говоря , ще разберете и това , което ви е нужно за да направите , нужната промяна в живота си.
  Живот , които не отделя излишък е живот с ред в него самия , живот които, само дава и не взима от цялото.
  Животните са творения на определена Разумност от дадени нива на съществуване , но там няма пълен ред и затова , те се учат на ред.
  Как , се учи едно същество или същност на Ред , ами като приема нужни ред в него.
  Знам , за някои , съм малко объркващ , но ми е трудно да ви предам , нещо не писано.
  Животните , идват от свят в които се учи да се организира всичко.Техните клетки се учат на Разум.
  Те имат много излишък.Да всяко , животно , има хаос в него и то се учи на Разум , по-неосъзнат начин.
  Затова , животинския свят се храни с Растителния , така животинския , приема Разумността от Растителния.
  Растенията , нямат излишък от живота , които водят , те само дават.
  Ако планетата е пълна с растения , ще има много чист въздух , хубави цветове и ухания нежни.
  Всичко , което остава от тях след живота им , в процеса на кръговрата , които имат е в полза на цялото.
  Но , ако има само животни , на планетата , те ще се самоизяждат , и ще има некачествена миризма.
  От тях има много остатък , докато живеят и ако растенията не помагат да се обработи , всичко , на планетата ще стане един вунилкник ,   ....
  Много хора си мислят , че на растенията им е нужен животински тор , това е една , от многото заблуди.
  Растенията , не се нуждаят от тор , те си имат всичко , нужно за живот , но помагат на цялото за да има кръговрата на живота.Понеже , знаят , че всичко е свързано.
  Помислете , как едно дърво или растение дава от себе си и не взима нищо , а остатъка от физичната му форма е само за благото на планетата.
  Но за да обясня , всичко за растителния свят и за животинския , ще ми е нужно много време.
  Но да помислим , нещо за което ще говоря след , време.
  Животинския свят от къде черпи и на какво се учи , ами от по-горните Разумност.Цветята се хранят с няколко основни елемента на планетата.За елементите , ще предам нужните информационни данни в нужното време.
  Но , те са вода , светлина , въздух , земя и основното за което , много хора бъркат или не разбират , това е енергия с разумен потенциал в нея , наречена от човешкия свят ДУХ.
  Така , информационните новости в духовните учения са много и за всеки четящ , препоръчвам да се замисля , и да спре да отдава енергия на вече , старите учения , които е нужно да останат в миналото.
  Ние , на няколко пъти ви споделихме , че новото време ще е ново и няма да има нищо или малко от старото.
  Така , животинския свят или по-Разумните от този свят , се учат и хранят с информационни кодове , единици от растителния , така става еволюция на човешки език.
  Хората се хранеха с животни , и за да преминем на пред , е нужно да започнем да се храним с Разумна храна.Или растителна , това е инфо , което ще се види само от нужните , хора , понеже не готовите ще са един вид спрени.
  Кога се храним , с неРазумни, единици тялото ни се бунтува , и ние предизвикваме на клетъчно ниво , хаос.
  Така енергията в нас , се губи , няма нужния ред за да протича всичко и ние сме в отрицателни вълни на физично ниво.
  За да дойде енергията , правим какво ли не , но не и нужното.Ядем , пием хапчета и много др.Но не помага.
  Докато не проявим , Разумност , докато не се научим да се храним , да създаваме реда в нас , вътре в нас , няма да се получи .Но ако успеем , тогава , реда ще се прояви и около нас.
  Ако искате да говорите на 1000 човека , или 1000000 човека , и всеки е зает с нещо , не желае да ви слуша , поради определени причини , няма как да се получи , предаване на данни в колективен план.Или преминаване на информационния код на енергийно ниво, през информационния носител на физичната форма.
  Само , ако има ред може да има и нужното за да се случи предаване на информация.Така е и в тялото , кога има хаос няма как да се предава енергийния заряд с нужния потенциал.
  Ако се храните , правилно , няма да има бунтове на клетъчно ниво , няма да има болести , понеже болестта е един вид бун на клетъчно ниво в определен колективен сектор от тялото ни.Така тялото ни показва недоволство от живота ви , и ние страдаме , до момента на ,проява на Разумност в нас.Ако не проявим нужното ще страдаме до ново презареждане на генетичния код в нова форма на планетата.
  Ред се постига само с храна която е жива.Йогите са дали много инфо и не само те.Но за сега е скрита или незабележима.Затова , ние се опитваме да ви дадем нужното.С тази информация знам , че ще ме разберете и ще я споделите с нужните хора , за да има нужното и всеки сам да анализира и тества всичко написано от нас.
  Сърцето ви да е тестващия уред в Разумни граници.
  На планетата има Разумна храна и неРазумна , само ако имате нужното ще разграничите всичко , аз ви давам нужното за да започне процеса на събуждане и само допълвам инфото дадено от много хора.
  Този месец е време за режим , за всеки желаещ да промени живота си.Ето инфо за всички от нета , и режима за да подобрите нужното в тялото си , за да може всичко да е Разумно с Любов във вас.

  Житният пост и връзката му с трите състояния – сатва, раджас, тамас

  Житният режим е 100% чиста саттва храна. Когато се прави с необходимото желание и настройка, той има влияние не само върху физическото тяло. Но житната диета може да има далеч по-дълбок и пречистващ ефект, простиращ се и върху астралното и умственото тяло. Емоционални и ментални блокажи могат да бъдат изчистени веднъж завинаги. Житният режим е вид пост. Всеки пост е катарзис. От готовността на ученика да допусне катарзиса да се случи зависи ползата, която може да се извлече от поста. Пост и молитва е магическата формула на християнството.

  Житният режим изчиства утайките (тамас) от тялото и при правилно приложение повдига съзнанието (чувствата и мислите), внася в човека лекота, вдъхновение за живот и работа, яснота на мисълта и свеж духовен импулс. Това е ефикасно средство, което ни пренася от полето на тамас и раджас в царството на саттва. Възвишеното състояние, което се постига след 10 дена хранене с жито, е еталон за нивото на съзнание, което би трябвало да се поддържа през цялото време на годината.

  Житният режим е също така и тест, който всеки един може да си направи, за да определи къде се намира в момента – саттва, раджас или тамас състояние. Ако режима се понася тежко, това указва за тамас и раджас в тялото, чувствата и мислите. По време на житния пост всеки един може да добие ясна представа до каква степен е потопил главата си в гъстата материя през изминалата година. Няма изключение в това правило. Обикновено първите 3 дни са най-трудните – това е периода, когато системата (физическо, етерно, астрално и умствено тела) преминава в по-висока степен на “вибрация”. Утайките в тялото, чувствата и мислите се раздвижват и излизат на повърхността. Чернилката от подсъзнанието идва в полето на съзнанието, така както нечистотата на кръвта излиза като цирей на повърхността на кожата. Това се изразява в упорита сънливост, главоболие, различни нюанси на песимистични и негативни настроения (всеки според нагласите си) и т.н. Но в същото време това дава възможност “утайките” да бъдат изхвърлени навън. Ако поста се прекъсне в този най-труден момент (първите 2–3 дни), се губи ефекта от упражнението. Когато съзнанието е сънливо, с чувство за безмисленост, незаинтересованост, депресия – това е проявление на тамас-гуната. Когато се появява раздразнение (а това е винаги по време на пост), гняв (със или без видима причина) и други емоции от този род – това е раджас-гуната. Ученикът трябва да е подготвен за “срещата” с тези състояния и да ги премине с вяра и мисъл, потопена в Божествените качества – светлина, любов, добродетел… И чудото се случва – съзнанието “пристига” в царството на саттва; и колко прекрасен е финалът – ангелската супа (затова е наречена “ангелска”) на общата трапеза.
  Когато човек поддържа високо ниво – в смисъл на чистота на храната, която физическото тяло приема, чистота на чувствата, с които астралното тяло се храни, чистота на мислите, с които менталното тяло се храни – тогава “катарзиса” в първите дни на житния режим не се случва – просто защото няма какво толкова да се чисти (“катарзис” означава чистене). Преходът е труден само ако сме тръгнали от дълбоката долина; но ако сме “горе” в планината, тогава изкачването до върха е леко, безусилно и приятно – без симптомите на световъртеж и главоболие.
  Човек има нужда от много по-малко храна, отколкото си мисли. Учителя казва, че духовният човек се задоволява с 2 яденета на ден, а на светията му стига и едно. Това не е метафора, а факт за тези, които са го изпитали. Когато акцентът на съзнанието е в материалното поле, физическото тяло има голяма нужда от храна. Но с преместването на фокуса към духовното нуждата от “твърда” храна намалява за сметка на нуждата от по-фините “храни” – праната, чувствата, мислите. Затова, ако ученикът успее да премести фокуса на съзнанието си през първите дни на житния режим (чрез молитва, медитация и други видове духовни упражнения, например четене всеки ден по една глава от Евангелието на Йоан) от материалното към духовното, чувството за глад изчезва заедно с всички останали проблеми, с които физическото тяло напомня за себе си. Томове книги могат да бъдат посветени на тази тема, затова спираме до тук с разглеждането на житния режим. Идеята беше да се даде представа за силата на житената диета и практическата полза, която може да бъде извлечена – за повдигане на съзнанието от нивото на тамас (тъмнина) и раджас (активност, страст) към саттва (светлина и лъчезарност).


  ИНФО ЗА НУЖНОТО ПРЕЗ ТОЗИ МЕСЕЦ.

  От 22 юли до 22 август Слънцето преминава през зодиакалния знак Лъв. Житният режим, направен при разсип на Луната ще помогне на човека да облагороди и омекоти сърцето си и ако е болно, да го излекува. Той ще придобие ангелски характер и ще започне щедро да дава от времето, парите, знанието си, без да мисли за себе си. Може да стане много добър оратор и разпространител на новите идеи, като прояви едно духовно обаяние, чрез което силно ще въздейства на хората.
  При нова Луна Житния режим дава на човека смелост и сили за постигане на целите му. Той ще намали гордостта и омекоти достойнството си, които му пречат и го спъват в живота. непрекъснато ще търси истината и светлината на Живота, в които постоянно ще се движи.

  За повече инфо за Житния режим , тук Житен режим
  « Последна редакция: Юли 26, 2013, 12:46:30 от Sunshine(sun) » Активен

  Sunshine(sun)
  Разумна Любов
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 972


 • Град: Тук и сега
 • Тук и сега ...

  100006741217887
  WWW
  « Отговор #491 -: Септември 20, 2013, 11:33:45 »


  Направо започваме с новата информация , за всичко което се случва на планетата.
  Оффф пак бързам , Здравейте на всички ...
  Искам да споделя , че сега и само сега , може да си отворите информационните база данни в духовен и физичен план.
  Това, става по-много начини , но, аз искам да помогна на много хора , които са тук с цел да помогнат на планетата.
  Това става с информационни кодове от думи и формули, които, ги има в текстовете , които споделям и не само , и кога, тези кодове си напасват с нужните във вас , вие отваряте , нови врати на съзнанието във вас , така , вървите по пътя на духовното развитие , а кога, вие вървите по този път , това се случва и за цялото , което формирате.
  Кога , определени , информационни кодове напасват с вашите , които строго определени за всеки , се получава , включване или пускане на нови единици място и развитие на определената личност или човек.
  Затова за всеки , има различна информация , и един текст , действа различно на определените хора.
  Кога определена душа , човек , личност не е готова за определена информация , той, не я вижда и не чува.
  Но нужните, виждат и разбират.
  Това , го казвам за да се разбере защо пиша и каква е целта на писанията от различни автори, в тези велики времена на духовен напредък и промяна на вибрационно ниво около и в нас.
  Скоро ще дадем инфо., за вибрацията и какво става с всичко променящо се около нас , видимо или невидимо за нас и хората около нас.Новите теми на хората ще са обвързани с енергията около и в нас , и искаме или не, ще знаем и ще разбираме за енергията и нейните свойства и гъвкавост.
  След , всичко искам да се извиня , ако може да се каже така , на всички , че не писах , но имах нужда да преживея , всичко казано в дневниците си и да усетя , сътворя нова реалност за да знам нещата в тяхната , цялост и да усетя нужното , затова след много случки на различни нива , заедно с нужните, около мен , има какво да споделим.За да помогнем на нужните хора.Всичко се променя , Любовта се усеща , Разумността се проявява и всичко засиява в нови сияния на Разумната Любов на тази планета.Ако за някои сме, малко прекалени , SORRY Намигване ние само споделяме , нужното и нужните , хора усещат нужното според напредъка и нивото си на духовно и нужното развитие.На всички Любов и Разум в нужните граници на балансираност.
  Активен

  Sunshine(sun)
  Разумна Любов
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 972


 • Град: Тук и сега
 • Тук и сега ...

  100006741217887
  WWW
  « Отговор #492 -: Септември 30, 2013, 07:42:02 »


  Интересно как , всичко се променя и не всеки го вижда , едните са в новите нива на живот , другите са в старите и всичко се отсява , искаме или не.
  Всичко се променя , толкова , че за едни е нормално , а за други фантастично.Вече  , само с една малка капка кръв от бъдещата майка , може да се види всичко за едно дете и да се разчете гена и наследствените промени на материята , която е комбинация от гена на родителите и не само.
  Нали , това е само на физично ниво , а на другото си е друго.
  Все повече се говори за Природата и важността и , за добродетелите на човека , за свойствата на кристалите , за духовността и много др.
  Сега , дори и децата говорят за реалности , елементи , сили и енергии.Така , всичко се променя , дори и да не искаме.
  Защо говоря , всичко това ли , ами , за да ви покажа , че всичко е ново и различно и инфото , което ще споделя е ново и различно.
  Всичко , което се знае до сега е с минала информативна давност един вид , всичко е било вярно но за миналите поколения , новите поколения искат нова и различна информация за всичко , понеже те приемат и отдават различна информация и енергия.
  Но за това ще говорим в следващите споделяния.След тази година , всичко ще се ускори и ако сега ви се струва бързо , ще е още по-бързо.
  Много ме радва , че вече за някои хора е ясно , как се твори бъдеще и как може да си сътворим реалност , как, само със силата на мисълта може да привлечем някои блага или не , всичко е според нивото на което сме.Всеки минал по пътя знае , как чудесата са реални и как , те се случват за готовите.За едни фантастично , за други реално.Всичко е до вътрешна промяна на света в нас и после всичко се променя и около нас.Но това , докато не се усети на живо няма как да се повярва.
  За сега на всички , Любов и Разумност.
  Активен

  Sunshine(sun)
  Разумна Любов
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 972


 • Град: Тук и сега
 • Тук и сега ...

  100006741217887
  WWW
  « Отговор #493 -: Септември 30, 2013, 07:42:44 »


  За вибрацията , ще споделим доста информация , сега искаме да ви споделим за тази година , която се явява един вид , нулева или в застой.
  Такива години има около циклите , или сега тя се явява , за да се получи така нареченото отсяване на различните нива.
  Ако се замислим , имаше много теории , предсказания и много др., близките няколко години и всички хора имаха очаквания , имаха предположения за това какво ще стане.Но идеята е , че на вярващия не му е нужно да види , не му са нужни доказателства , а силна вяра.
  Защо казвам , всичко , понеже до сега за много хора чудесата не спряха и не спират , случките са много и интересни , за други не , и всичко може да се обясни с вибрацията на всичко около нас.Затова са нулевите години , за да ни покажат , отсеят , тестват вярата.
  Така , според вярата се вижда , колко от населението на планетата е на нужното ниво , след като не се случи нищо на планетата.Разбира се , това не е така , но за много хора всичко си е , както преди.
  За други е , друго.
  Ние виждаме , как много хора промениха , глобално живота си , близките няколко години , промениха мислите си , всичко се променя и ако се настроим , към нужните вълни , ще усетим как и какво.
  Настройката е чрез храна , чрез мисли , телата ни са един вид , проводник на енергии и за да сме на нужната честота е нужно да сме с нужната чистота.Затова са и всички промени на живота на човека.
  Сега , планетата мина в нов режим на живот , тя повдигна вибрацията си и това го доказаха научно , тя , планетата вече , приема и отдава на нова чистота , вибрация и затова е нужно и ние да се синхронизираме с нея.
  До сега , минахме един цикъл на планетарно и системно ниво , това са цикли , които се минават от системните, в нужното време.А живота на планетите е нужно да се , пренастроива за да минава и продължава с планетата.За сега , може на много хора да е странно , но всичко ще се промени.
  Ниската вибрация не чува високата и затова за някои е фантастично всичко.От друга страна , вибрацията регулира , какво ще видим , какво ще чуем и нормално , така се отделят едните от другите за да има прогрес на различните нива.
  Самото пренастройване е процес , в които ние покачваме вибрацията си до нужното ниво за да сме в синхронност с планетата.


  Кога сме в синхрон с планетата , ще сме в нужните вълни и на системно , Вселенско ниво.Понеже всичко около нас , около планетата , и на всякъде си покачва вибрацията и нивото на съществуване.Така , всичко прогресира и разгръща светлината във Вселената.
  Ако не сме на нужните нива , ние започваме да изоставаме и така , всичко се променя , но ние не.Сега , след някои промени , нивото на човешкото съзнание се покачва и ние виждаме , нови начини и нива на живот , изпълнени с повече състрадание , повече добродетели и положително.Започваме да виждаме и уважаваме Природата и нейните блага.
  Така подобни хора се привличат , създават колективни единици на определени нива и вибрацията се покачва колективно.
  Кога има нова вибрация на определена , планета или в случая тук , е нужно и да се яде , нова храна , или храна с висока вибрация за да може да се поддържа материята , която съхранява душата един вид за да има нужния живот на физично ниво в случая.
  Ако не направим покачване на вибрацията на материята , тя започва да се разпада.
  Понеже всичко се променя , всичко се забързва , старата материята, не може да издържи на случващото се и не може да усетим , видим нужното.
  В темите и дневниците си говорим за храната и какъв е процеса на прочистване , кога е нужно пак ще споделя нужното.
  Sunshine and love
  Активен

  Sunshine(sun)
  Разумна Любов
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 972


 • Град: Тук и сега
 • Тук и сега ...

  100006741217887
  WWW
  « Отговор #494 -: Октомври 02, 2013, 08:00:37 »

  Душа
  Писах по тази тема ТУК Какво е "душа" ? , но искам да я има и тука за да се навърже нужното след като допълня и другата информация.
  Днес искам да обсъдим или да споделим за душата и постепенно ще минем и към другите оформящи , части на невидимите един вид за сега процеси на енергийно ниво, на човека.
  Важно е да се знае , че всеки има мнение и виждане по-определен въпрос, определена информация и според знанията си , вибрацията си , това мнение(тази информация) се харесва на колектив от хора, или не.Ако масата хора са с нужната вибрация, вижда нужното и повдига вибрацията си и така помага на цялото , понеже всичко е обвързано.Но, това разбиране на живота е според самия човек и неговите разбирания , които се влияят от нивото на душата , чистотата на плътта и много др , обобщено от вибрацията на цялото тяло и способността му да приема и отдава информация(светлина).Според, процентовото съотношение на тази способност, ние виждаме , усещаме , чуваме с нужната доза разбиране, вникване,  в нещата.Ако, този процент е малък, ние, не виждаме и не чуваме, нужното, около нас.Или сме в неосъзнат режим на съществуване.Просто съществуваме.За да се получи осъзнаване се минават редица процеси и всичко е за да се предпази душата и другите , части един вид на тялото(както на физичен план , така и на духовен).

  Казваме това, за да е ясно , че , не всичко се разбира с нужната яснота, в определения период на съществуване.
  Затова , много от вас , мили хора виждате ефекта на покачване на вибрацията.
  Кога , дадени хора , прочитат една книга , виждат едно , но при някои хора след прочитане на същата книга с обновена информация в тях , те виждат нови информационни кодове в същата книга.
  Но , тука трика идва от вибрацията , която дава яснота на нещата.
  Или , кога покачвате вибрацията , тялото , енергията и всичко със вас допуска , пропуска , повече светлина , информация и тогава , информационните кодове , пасват във вас , без да има съпротивление.
  Или , кога четете една книга с ниска вибрация във вас , вие виждате, само нужното за вас , но кога си покачите , вибрацията и прочетете пак същата книга , ще видите нова информация в нея.
  Ние , само ще споделим някои неща , всеки сам да прецени за него дали е така , да пита сърцето , да се съветва с Разумността в него.
  Тяло , душа и дух, общо казано това е важно за човека , освен това има и съзнание и не само.
  Всяка от тези енергии се проявява в определено време на живота във физичен план.
  В детските години проявяваме душата.

  Какво е душата , това е енергия от определен произход с цел натрупване на усещания , основна цел е създаването на мост един вид , между тялото и духа за да има , така наречената чувствителност на физично ниво , на тази планета.
  В някои случай , може да кажем , че душата е духа , които се учи на чувствителност , но казвам в някои случай.Понеже духа има определени функции , а душата други или всяка енергия , има нещо, като програмен код и цел, с която съществува.Както програмите на компютъра.Погледнато от един различен поглед , като идея.
  Душата се проявява кога има чистота на материята.
  В детските години , материята е най чиста и затова душата се проявява.
  Кога имаме проява на душата , чрез сърцето и от там към тялото , ние сме изпълнени с любопитство , добродетели , честност , искреност и др.Радваме се на живота по детски , а хората обгърнати от материята , го наричат наивност.На практика , душата има много функции и за да разберете разликата е нужно да , видите в тялото си , че тялото е едно , душата друго , духа трето и вие сте това което се учи да управлява по нужния начин всичко.
  Но , на по ниските нива на разбиране , вибриране , това са странни твърдения и прояснения и така е нужно.
  Душата , ако се прояви без духа , имаме Любов , но без Разум , ако духа се прояви , имаме Разум , но без Любов.
  Ако тялото завладее всичко , материята (плътта) обгърне всичко , тогава идват желанията и неразбирането на всичко за което говоря , заспива се в сънят на желанията , става сън , в съня и всичко е материални блага , докато изтощите материята около вас , тогава е неизбежно да проявите духа и да стигнете до някои , заключения за живота си ....
  Душата се проявява , чрез сърцето а то се формира първо в един организъм , самата душа се крие от остротата на духа , както едно дете се притеснява от строгостта на родителите.Затова душата се проявява като дете , а Разума , Мъдростта като възрастен човек , натрупал нужния опит и разбиращ , вече нежната Любов , сърце , душа.Мозъка се формира , оформя след сърцето и за да се получи нужната идентичност е нужно да се мине един път , живот и тогава духа може да се прояви , чрез определената личност , вече.Съставена от натрупания опит и съзнанието да покаже едно от страните на Аз.Нещата са много навързани и всичко има значение и малко , по-дълбок характер.
  Душата и Любовта привлича , тя е магнетична сила с която се въздейства по-нужния начин на всичко около нас.
  Душата не се сърди , не се отделя , тя иска и знае , че всичко е едно и всички идваме от едно място с една цел , но учим различни неща , следваме един закон , гласящ  тука и сега , хаоса поражда ред , реда става хаос за да може пак да породи още по-нужен ред и да се получи Кръговрата.
  Съединителен или проявяващ орган, сърце.Балансиращ орган бял дроб , цвят златисто отдадената Любов е розово.
  Ключови думи , Разумна Любов.Цвят Розов(може и червен , зависи от някои цикли , процеси)..
  Розите показват това с аромата си , цвета си.
  Кога започне да функционира сърцето , през него минава , червения цвят , кога започне да функционира мозъка , той излъчва белия цвят.Кръвта циркулира и двете имат за задача да се съединят или , чрез кръвта в червено да се обединят и да направят розово.Погледнато на енергийно ниво е едно , на физично е друго.Но помислете над това , как едното се учи на Любов, а другото на Разум , за да се получи Разумна Любов.Така се получава Розово и Христова Любов.

  Активен

  Страници:  1 ... 31 32 [33] 34   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Дневникът на Аэ съм « 1 2 ... 11 12 »
  Лични дневници
  Аэ съм 169 7863 Последна<br />публикация Юли 02, 2012, 18:30:57
  от venturyy
  Дневникът на Ео « 1 2 3 »
  Лични дневници
  Eona Lightholder 43 5987 Последна<br />публикация Юли 04, 2016, 15:58:44
  от Eona Lightholder
  Дневникът на infinity
  Лични дневници
  infinity 3 1305 Последна<br />публикация Август 25, 2012, 01:35:05
  от infinity
  Дневникът на Иво
  Лични дневници
  never give up 4 1178 Последна<br />публикация Септември 19, 2012, 07:12:41
  от never give up
  Дневникът на До
  Лични дневници
  Do_It 10 1387 Последна<br />публикация Май 13, 2013, 16:25:18
  от Ru Alfa

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright