Духовно развитие

          

Страници:  [1] 2 3 ... 34   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Дневникът на Sunshine(sun)  (Прочетена 27878 пъти)
Sunshine(sun)
Разумна Любов
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 972


 • Град: Тук и сега
 • Тук и сега ...

  100006741217887
  WWW
  « -: Октомври 03, 2012, 22:52:21 »

  Е време е да започна и моя дневник във форума и да споделя някои неща които знам от доста време.
  Всичко за мен е доста трудно , понеже кога кажеш ,че имаш информация от другаде или без четене , те гледат странно.
  Затова, за да споделя това което знам, бе нужно да си сверя часовника, и да съм обеден в него.
  Тук може да ме разбере всеки които е получил знания от духовното пространство.
  Информацията се предава но не точно и не винаги може да я разбереш на 100% или по скоро тя се получава но след това се разшифрова и проумява.
  Защо и как.
  Не знам дали ме разбирате но вече такива като мен са много и това ме кара да се чуствам много щастлив.
  За сега на подобни като мен им викат странни.Но тези странни ,аз се чудя дали няма да са единствените нормални някои ден.Просто се чудя и не казвам нищо.Споделям.
  Странностите около мен са от как съм се родил и след редица злополуки ,близки до ръба на живота , аз проумявах и разбирах неща които са странни но реални.
  Но аз не съм интересен , интересна и полезна е информацията която имам и която ще споделя с надежда да разбия ограниченията във мозъка ви , да ви накарам да разширите съзнанието и да ви подготвя за идващите дни.
  Но знайте едно , нито аз , нито които и да е, е подготвен за идващите дни , никои не знае нещата на 100%.Само предполага, понеже нещата се променят с всяка секунда и за всичко е виновен и отговорен човека и неговите желания и според това как се променя човека се променя и сценария на идващото време.
  При мен промяната е огромна , и до колкото знам и за други е така.
  Не ми е интересна телевизията,повечето книги,интересите на хората,забавленията на повечето хора, , само научните филми.Яденето ми е доста странно и както казва мои близки , твоето, не е ядене, и аз ако ям така , по-хубаво да се ....... Намигване
  Постепенно спрях готвеното,месото и др.Захар ,сол и всичко което се произвежда от тях.
  Ако се съблазня , си понасях последствията.
  После почнах само на салати и плодове ,зеленчуци,ядки,семена и хляб от квас , правен от мен.
  Всичко си правя ,понеже умея да готвя.
  Но проблема беше , че и това ми стана странно и кога режа храната за мен е кофти и бе нужно да ям в нормалния и вид.Само така чувствах пълния и капацитет на преминаване на енергията в мен.
  И както казах аз не съм интересен но това бе само началото и сега е коренно различно.
  Сега пия сок от трева с радост и др., неща но нека да не оставате с погрешно впечатление за мен.
  Аз съм си нормален човек и си позволявам всичко и това което ми се яде си го хапвам но по-рядко и с различно съзнание.Не е важно какво правиш , а как го възприемаш и това е така , но и не е така.
  Важно е да се откажеш от някои неща но ако тялото ти го иска , а ти не го даваш е вредно или трика е да научиш тялото ,че е вредно.
  Има едно предаване за един които говори със кучета тук може да разберете за него , ако не го знаете.http://natgeotv.com/bg/govoreshtiat-s-kucheta
  Какво е важното ,вижте как го прави и какво прави и как той обучава и учи това същество наречено куче.
  Как кучето според него си е ок, и то си яде ,пие си водица и това за кучето е ок, живот , нали.
  Но тогава се намесва човека и започва да показва на кучето , че има и по важни неща и ,че е време да започне да се развива да учи.Има кучета които могат да четат определени думи и то на различни езици и не си го измислям , има го в нета.Какво ви говоря , ами до сега кучето си правеше кефа и си живееше но сега човека в близките няколко 100-тин години реши да го обучи и да го възпита.
  Това ми мяса на това което става с хората , висшите сили ни оставиха да си поживеем, но сега е нужно да ни побутат и да разберем какво е да се живее.Понеже сегашните кучета са малко по разумни от сегашния човек.
  Хората само ядът,пият,пушат и не им дреме за бъдещето и си мислят ,че това е живота.
  Просто съм изумен от някои изказвания , но няма да ги споделям , целта ми е друга.
  Но идеята е ,че духовния ,енергиен свят ни учи да сме по-живи и разумни и ни учи , но се изисква да го разберем и да повярваме в това.Иначе си пропиляваме живота.
  Вече има доста пробудени и те само подготвят почвата за идващото.
  Идеята е да излезете от калъпа на човешките схващания и начин на живот , да до сега вървяха и минаваха , но сега е различно.
  Първо какво е прехода , казвал съм го на места и ще го повторя.
  Прехода е идването на нова светлина.
  Какво е светлината еволюирала информация на човешки език.Това е едно от значенията.
  До сега бяхме подложени на светлината на нашето слънце и само шепа хора приеха информацията от това слънце ,което виждаме всеки ден.Понеже не е важно да видиш , а да разбереш.
  Сега цялата слънчева система се приближава заедно с другите системи до по-голямо слънце и тази информация е много по-високо ниво.
  И затова някои го наричат денят на планетата или денят за слънчевата система.
  До сега бе мрака или тъмната част за нашата система.
  И понеже идва тази нова светлина или нова информация е нужно да се променим , понеже всичко около нас ще еволюира , ще се издигне и ще поумнее, нужно е и ние да се издигнем.
  Колкото и да е странно живота го има и извън нашата планета и в нашата планета, но и във всичко около нас и в нас.
  Всичко е живо и няма как да е иначе.Щом всичко около нас е станало от нищото и се е формирало планета,природа и живот и тогава човек , ами тогава всичко е живо , но с различна еволюционна стойност.
  За това ще споделя как се е формирала планетата и как е дошъл човека на планетата.
  Но за това ще пиша по-нататък.
  Всичко се променя и затова е нужно и вие да се промените.Като си разширите съзнанието.

  Един прост метод е да разберете ,че живота е и извън планетата , помислете колко много има извън планетата слънце и планети и нашата планета е само една от всички планети , а вие сте доста малък живот на планетата и точка не сте понеже планетата е огромна.
  Помислете си колко е малка планетата погледната галактически  или вселенски ,колко галактики и вселени може да има , колко системи има , колко звезди има и тука вече , може да разберете колко е малко човешкото царство и колко е малка вашата мисъл сега в момента.Вие сте много малки и незабележими.
  Но да не спираме и нека сега помислим ,че в атома може да има живот които и не подозираме и той самия може да е една система от живот и ако може да надникнем в него ще видим че там може да има слънце и планети , защо не. Намигване
  Е сега ако правите подобни пътешествия ще се откъснете от реалността на човешкия свят и на парите,злобата,алчността и всички неща които ни карат да си пропилеем живота.
  Нека да спомена ,че всичко споделено има много страни и всеки от вас може да виси различни страни на информацията която ще споделя със форума.За един ще е супер , за друг ще е странно.
  Това е понеже истината е различна погледната под различен ъгъл или ако видим дадена истина от човешка гледна точка е еедна , понеже тук в човешкия свят има едни правила , но ако е видим от планетарна гледна точка  нещата ще са различни.Понеже на планетата има други закони от човешките и тук да унищожаваш горите и живота в природата е лошо и ще си получиш нужното , рано или късно (да знам ,че никои не си го получава но нека почакаме и ще видим).
  Ако погледнем тази истина за която говорим от гледната точка на слънчевата система ще видим друга истина , понеже там има други закони и така.Ако видим тази истина от галактическа гледна точка пак е различно.
  Така това е безкраен прочес и накрая ще сме в началото.
  Затова ви казвам всеки си има истината и индикатора е сърцето и ако дадено нещо се доближава до сърцето ви е вярно.
  Казвам сърцето не главата ... Усмивчица
  Понеже някои казва но аз обичам със сърце и само си патя , но сърцето не знае какво е красиво и грозно , не знае какво е прическа,мода,грим,злато и много др., то знае едно , самото усещане ,знае духовното привличане или божествената любов.
  Така истината има много страни и за едни е една , за други е друга.Днес има една истина , но утре е друга.
  Сега казват ,че дадено нещо е полезно , но утре разбираме ,че е вредно.
  Затова няма една истина , разбирате ли.
  Или истината е една , но според духовното ви изкачване ,вие ще виждате едно и също нещо но по-различен начин.Много хора са четели библията и я цитират или Дънов или други книги които казват много.Кои ги е разбрал и кои може да каже аз разбирам какво пише , никои.Там в тези книги има много повече от една книга.Всяко прочитане ви носи нова информация.
  Днес ако я прочетете , ще разберете едно , утре друго , и така всеки ден ще е ново.
  Както и да е , нямам спирачки и мога да пиша цял ден.
  За съзнанието , то се променя и почва да получава или да се учи да получава нова информация и сега идват новите възможности и за да ги проявите е нужно и да повярвате.
  Някои казват искам да видя ангел или бог , да но дали ако ги видите ще издържите на информационното им излъчване като видима светлина , май няма ... Затова ни тренират сега , понеже те идват , пак на земята след известно оттегляне.
  Ами надявам се да ви е интересно и да помогна да проумеете някои неща.
  За всичко което ще говоря е нужно да изключите човешкото си съзнание с сегашните ограничения.
  Малко инфо за планетата
  Планетата Земя е жива планета. Дори твърдата скала, неподвижна както ни се струва, има собствен вълнуващ живот. Но скалите живеят в геоложко време. Животът им се измерва с милиарди години. Ние хората можем едва да зърнем живата земя в действие. Там където геоложките чудеса управляват пейзажа, силата на Земята е най-интензивна. Тези места ни привличат. Ние ги превръщаме в сърцевината на нашите най-величествени паркове. Тук се възстановява нашата дълбока връзка с планетата. Скалите, върху които, живеем образуват най-външния слой на Земята - земната кора. В последните години, учените се сдобиха с нови познания за същността на тези скали. Това е тяхната история. Това е нова история за нас, но тя всъщност е древна, колкото и самата Земя.
  Показвам това за да покажа от каква важност за Планетата Земя е това да се проумее че жива.
  Толкова колкото един човек,едно животно и една клетка.Всичко е живо и много ми се иска да бъде разбрано от всички.

  Това е информация която знам и съм сигурен в нея , не съм я чел и не съм я чул , аз я знам.
  Земята – жив организъм с разум

  • Последните научни изследвания потвърждават, че земята има своя анатомия, физиология, тя диша, чувства и съпреживява

  Тепърва ще откриваме истината за нашата Майка – Земята. Най-пълно и всеобхватно тази истина се разкрива в древните писания, учения и легенди. Днес учените преоткриват тази истина, която не престава да ги изумява.

  Интересът към тази тематика отначало поставя въпроси. Например, щом за един милион години е възникнал и се е развил човешкия разум, защо за няколко милиарда години да не е могъл да възникне и разумът на Земята? А действителният член на международната академия по информатика Юрий Андреев се пита: „Ами ако нашата Земя е жива, усещаща и реагираща на всичко, което става на нея, ако е организъм? Ами ако Космосът живее по закони, чиято целесъобразност без съмнение е неизмеримо по-висока от така наречените разумни хора, затънали в тресавището на потребителството?“

  Важно е да разберете ,че за мен няма лошо или добро , то е едно.
  Активен

  Sunshine(sun)
  Разумна Любов
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 972


 • Град: Тук и сега
 • Тук и сега ...

  100006741217887
  WWW
  « Отговор #1 -: Октомври 03, 2012, 22:53:54 »

  Цялото
  Много се говори за цялото и никои не казва какво е.
  Аз искам да дам моето мнение за Цялото.
  Преди това един пример за цялото.
  Всичко е около нас и в нас самите.Просто се иска да се загледате и замислите за нещата и живота.
  Пчелите как действат ,те си имат майка пчела.Тя е само една и всички работят за нея и са готови да си жертват живота за нея по всяко време.Тя е всичко за тях и те се подчиняват на нея.
  За пчелите цялото е майката пчела и всички са едно.Майката е свързана с тях и те с нея.
  Това е цялото за тях и за нея е кошера като цяло.
  Мравките са на същия принцип и там си имат майка и тя е свързана с всички и всички са свързани.Има и други примери, но си ги потърсете сами.
  За нас цялото е това заради което сме тук.Това което ние хората наричаме БОГ.
  Това е нашата планета Земя. Нашата планета Земя за нас е цялото.
  За нея планетата си има друго цяло и за тях има друго.Всичко е част от едно голямо цяло което е дало живот на всичко в космоса.
  Е вече знаете, че вашия господ е планетата но кои ни е създал нас.
  Тука е по-сложно понеже процеса е голям и главите няма да ви го поберат.Всичко се е създавало години и първо е имало само няколко елемента на планетата, после няколко свята и тогава се появява нашия създател или Майката Природа.Зеления цвят.
  За да се появи природата са минали много ,много години и хора няма.
  След поява на природата и още еволюция се появява човека и неговото създаване е процес на природата и нейната сила.Тя е нашата майка.
  Или тя е цялото за хората и ние сме нейни деца и трябва да я уважаваме с цената на живота си.За природата цялото е планетата.
  За всички които си мислят, че дрънкам глупости нека поживеем няколко месеца и ще разберете за какво говоря.Времето ще покаже ,че природата е жива и недоволна от хората и тяхното отношение към Планетата и нейните творения.
  И тука ще кажа ,че за нашата планета цялото е нейния създател или Слънцето.
  И то си има цяло и така до безкрай.
  Колкото до бог , това е друго и ние го бъркаме с цялото.БОГ И ЦЯЛОТО са различни неща.Бог е същество от божествения свят а цялото е създател на този свят.
  Дано ме разберете.

  Планетата е творение на слънцето а то на по-висше от него.Слънцето е твореца на всички планети в слънчевата система.И всички те имат частица от него.Земята също има частица от слънцето и тя е ядрото на земята има много информация за ядрото на планетата.
  Всички слънца са творение на нещо по голямо което е дало само частица от него за да има тези слънца.В нашата галактика има много слънчеви системи.
  За да стане ясно иска подробно обяснение.
  Най близкото разстояние между звездите във вселената е около 30 трилиона километра.Дано ви стане ясно.
  Най близката звезда от всички тези които приемате само като светлинки през нощта е около 500 трилиона километра.Сравнете горните с долните цифри и километри и си представете от тази звезда нашата планета какво е и дали се вижда изобщо.Дали се вижда слънцето изобщо от такова огромно разстояние.
  В системата наречена Млечен път съществуват около 250 милиарда звезди.Доста звезди нали и на такова разстояние , до сега дали сте се замисляли над това.Не понеже сте заети с важни материални дела от които зависи живота ви.Да знам, трябват ви пари,власт ,жени или храна.
  А да сте се замисляли че от всичките тези звезди нашата е само една и тя е Слънцето което ни дава светлина.Слънцето е само една звезда от всички тези звезди.А то е толкова голямо за нас.
  И около него се въртят 9 планети в изключителна баланс, постоянно без почивка.Защо никои не казва.Аз ще кажа в раздела за тях.Те заедно със слънцето правят Слънчевата система.Защо ви ги говоря тези неща ами иначе няма как да ме разберете.Пък и за лична култура.За да излезете от вашите проблеми и да разберете, че те са много малки за да ви притесняват.На фона на това което се опитвам да ви обясня.Тази система се простира на 12 милиарда квадратни километра.
  Ние сме една точица в сравнение със слънцето.То е около 103 пъти по-голямо от земята.А слънцето е една от всички тези звезди.И слънчевата система е много малка и само част в системата млечен път и тука е това което някои хора не могат да схванат тази огромна система Млечен път с тези 250 милиарда звезди и ако всичко това ви се струва невероятно то тогава нямате въображение понеже тази система млечния път е само част от около 300 милиарда подобни галактики.Представете си колко е голямо всичко това и вие сте толкова малки.Вие сте частица и по-малко на фона на всичко това което ви обясних сега. И всичките грижи ви са една илюзия.
  Земята се върти със скорост 108 000 км/ч.Около 60 пъти по-бързо от един куршум.
  Е слънцата са едно планетите са друго.
  Както и боговете са едно и господ е друго.По-горе има информация.
  Всичко е така и не е така.Разберете гледните точки са различни на всеки.Нужно е да застанете в центъра , сега се въртите около центъра и това за вас е реалността.
  Активен

  Sunshine(sun)
  Разумна Любов
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 972


 • Град: Тук и сега
 • Тук и сега ...

  100006741217887
  WWW
  « Отговор #2 -: Октомври 03, 2012, 22:57:18 »

  Ден и нощ за нашата слънчева система
  Нощта за вселената и всичко извън нея

  Нощта е нещо което го има за нас и за всички, но по-различен начин за различните планети.
  Тя зависи от слънцата в системите на планетите.И нощта я има, и за цялата вселена, и до сега живяхме в нощта на всичко.В началото на нощта има енергия и тя се поддържа от слънцата.Но постепенно спада и намалява в края на нощта.Ние сме в този край и тази година 21 декември , тя свършва и почва денят за нас и всичко.В нощта планетите нямат връзка една с друга и слънцата подържат живота им.И колкото тази енергия намалява, всичко се губи и колкото по-големи са самите организми ,толкова по-зле за тях.Понеже, те взимат повече енергия и планета се отърва от тях.Енергията дава сила и на духовете и техните проявления и понеже сега няма хич енергия тях ги няма.А ние заспахме в материалния свят.Всичко спи и предстой да се събуди.Така наречените енергийни коридори във вселената са връзките между слънцата и през тях може да се пътува  до други планети и галактики.Има такива между планетите и слънцата.И между нас самите.Но сега е нощта и предстой денят.

  Деня за вселената и слънчевата система

  Денят е време когато планетите и самата вселена ще се събуди.И ще почне денят за всичко.
  Нощта е продължила от времето на пирамидите и продължава до ден днешен.През този период, властват повече тъмната страна на живота.Дори и да има ден и нощ всичко е било под власт на мрака и на злото.А енергията от толкова много време се е изтощила до много малко и както кога компютъра е в икономичен режим и има различни настройки така и за планетите навлизат в различно състояние.Стана сложно.
  Кога вашия лаптоп е в икономичен режим и е на батерия.Той прилага настройки които да са малко натоварващи за източника на енергия или батерията.И постепенно за да има енергия от батерията лаптопа маха екстрите като 3D режим,wi-fi,bluetooth  и всички визуални настройки.Така се запазва батерията максимално дълго.И кога остане малко се запаметява информацията до идване на енергия.Или малкото енергия се запазва, за запазване на паметта.Ако сте разбрали идеята и сравнението ми сега ние сме в този режим и нямаме връзка с планетата и с хората и всички визуални ефекти са изключени или спящи.Кога дойде денят ще се събуди постепенно, всичко което има в митологичните истории богове,ангели,духове и много други и те са само от нашия свят.Има и други които са от други планети.

  За това се знае от преди 1000-ди години и дори има намеци и от Цар Соломон преди около 3000 години.
  Но кои да ги чуе и разбере.
  Интересно е какво става по време на тъмната част и по време на светлата.
  В тъмната част тъмните сили излизат и се задействат , а в светлата светлите сили и енергии и така мисля разбирате какво е станало близките няколко 1000-ди годинки ,които бяха в мрак.Силите на тъмнината бяха на 100% и резултата е записан в историята на хората.
  Просто прочетете какво е станало и как и колко е бройката на жертвите на тази тъмна сила ,войни,размирици,атомни бомби и какво ли не и Хитлер и многооо др.
  Сега следва да дойдат силите и енергиите които ги нямаше от много години и те са на светлината.
  До сега добрината не се оценяше , но от сега ще се оценя и вижда.
  Сега малко инфо по темата.
  Първото пророчество говори за края на страха. Казва, че нашият свят, основан върху омраза и материализъм, ще завърши в събота, 22-ри декември 2012 г.

  До този ден човечеството трябва да избере - да изчезне катомислещ биологичен вид, заплашващ да разруши планетата си, или да еволюира към хармонично интегриране с цялата Вселена. Това интегриране ще стане възможно само ако разберем, че всичко е живо и съзнателно, че ние сме част от това всичко и че можем да съществуваме в една Нова ера от светлина. Първото пророчество казва, че от 1999 г. ни остават само 13 години, за да реализираме промените в съзнанието си, да се отклоним от пътя на самоунищожение, по който напредваме, и да се интегрираме с всичко съществуващо.

  Според маите нашето Слънце, което наричали Кинич-Ахау, е живо и дишащо същество. В точно определено време то се синхронизира с огромния организъм, в който живее.Когато получава лъчи от светлина от центъра на галактиката, то започва да свети по-интензивно, предизвиквайки върху повърхността си това, което нашите учени наричат слънчеви изригвания и промени в магнитното поле. Маите казват, че това се случва на всеки 5125 години, че Земята ще бъде засегната от промените в Слънцето, ще промени своята ос на въртене и това ще предизвика огромни катаклизми. Според маите космическите процеси, като сърдечният ритъм на галактиката, са циклични и никога не се променят. Това, което се променя, е човешкото съзнание и то винаги се намира в процес на самоусъвършенстване.

  Въз основа на своите наблюдения маите предричат, че от началната дата на тяхната цивилизация - 4 Ахау 8 Кумку, което ще рече 3113 г. пр. Xр., 5125 години в бъдещето, което се пада в събота, 22-ри декември 2012 г., Слънцето ще получи силен синхронизиращ лъч от центъра на галактиката, ще промени своята полярност и ще излъчи огромна радиационна вълна. Затова човечеството трябва да бъде подготвено да премине през вратата, която ни оставиха маите, трансформирайки сегашната цивилизация, основана на страха, в една много по-висока вибрация на хармония. Само индивидуално може да се премине през вратата, за да се предотврати големият катаклизъм, от който ще пострада планетата, за да даде началото на Новата ера, един Шести слънчев цикъл.

  Маите казвали, че тяхната цивилизация е петата, осветена от Слънцето, Кинич-Ахау – цивилизацията на Петият голям слънчев цикъл. Преди това на Земята са съществували други четири цивилизации, които са били разрушени от огромни природни бедствия. Последната цивилизация преди тяхната била унищожена от голямо наводнение, като останали малко оцелели. Маите вярвали, че всяка от тези цивилизации е само една малка стъпка в развитието на колективното съзнание на човечеството.

  Познаването на универсалните цикли ще позволи на много хора да се подготвят за предстоящите промени и благодарение на това да запазят на планетата човешката раса. Промяната на времената ще ни помогне да се издигнем още едно стъпало в еволюцията на съзнанието, да се насочим към една нова цивилизация, която ще прояви по-голяма хармония и разбиране към всички човешки същества.


  Галактическото денонощие

  Първото пророчество говори за един ритъм, за един ред, който съществува във Вселената. Маите направили предсказанието благодарение на внимателно изучаване на Слънцето. Те открили, че цялата Слънчева система се движи, че във Вселената има цикли - повтарящи се периоди от време, които започват и свършват както денят и нощта. Знаели, че нашата Слънчева система се върти по елипса и периодично се приближава и отдалечава от центъра на галактиката. Това означава, че Слънцето и всички планети се движат в цикли, свързани с Хунаб Ку - централната светлина на галактиката. Тази елипса, тази пълна обиколка, този цикъл, който реализира Слънчевата система, продължава 25 625 години. Този цикъл можем да наречем Галактическо денонощие. По време на първата половина на обиколката - период с продължителност 12 800 години, се намираме по-близо до галактическия център и до неговата светлина, т.е. в галактическия ден. В другата половина на обиколката, през останалите 12 800 години, Слънчевата система се отдалечава все повече от централната светлина и навлиза в сянката, т.е. в галактическата нощ. В галактиката има ден и нощ, също като на нашата планета, но в много по-голям мащаб. Всеки ден и всяка нощ продължават по 12 800 години.

  Маите открили, че всеки голям цикъл съдържа в себе си по-малки цикли, които имат същите характеристики като големите цикли. Галактическото денонощие от 25 625 години е разделено на пет цикъла по 5125 години. Първият цикъл е Галактическото утро, когато Слънчевата система току-що е излязла от тъмнината, за да влезе в светлината. Това е един период на съгласие. Вторият цикъл е по средата на деня - Обедът на галактиката, когато Централното слънце е много силно, един етап на развитие, кулминиращ със своето най-голямо изразяване. Третият цикъл е Следобедът, когато започва да се усеща отслабването на светлината. След него идва четвъртият цикъл – Свечеряване, което преминава в Нощ, когато се реализира едно осъзнаване на всичко постигнато. Накрая идва заключението - петият цикъл - Дълбоката нощ, която ще даде началото на едно ново Утро на други пет цикъла, и така - до безкрай.

  Първото предсказание ни казва, че от 1999 година Слънчевата система започна да излиза от последния от тези цикли. Намираме се в Зазоряването на галактиката - излизайки от тъмнината, точно преди да влезем в Галактическото утро.

  В началото и в края на всеки от циклите, състоящи се от по 5125 години, Централното галактическо слънце излъчва един много интензивен лъч, осветявайки цялата Вселена. Чрез него се синхронизират всички планети и слънца. Това е ритъмът на сърцето на галактиката, пулсиращо на всеки 5125 години. Това бляскаво сияние е периодът на преход, продължаващ 20 години, който показва края на един цикъл и началото на друг. Сега ние се намираме в така нареченото Време на безвремие - период на интензивна еволюция в кратък срок, в който се случват много бързи промени, за да ни дадат импулс към нов етап на еволюция като индивиди и като общество.

   

  ВРЕМЕТО НА БЕЗВРЕМИЕ

  Период от 20 години маите наричат Катун. Според техния календар, последният Катун на Големия слънчев цикъл от 5125 години започва през 1992 и свършва 2012 г. Първото пророчество говори за Времето на безвремие – период от 20 години - последния Катун, последните 20 години, на Големия слънчев цикъл от 5125 години, тоест, за времето между 1992 и 2012 г. По време на този период слънчевите изригвания ще зачестят и ще станат по-интензивни. От 1992 г. човечеството навлиза в последния период на големи промени. Нашето хищническо поведение на злоупотреба и разхищение ще допринесе за тези промени. Първото предсказание казва, че това ще се случи, за да ни помогне да разберем как функционира Вселената, да издигнем съзнанието си над материализма и да се освободим от страданието. Свещената книга на маите Чилам Балам казва, че в 13 Ахау в края на последния Катун ще има разрушени градове, ще има време, в което ще сме потопени в тъмнина, и след това Слънчевите хора ще ни донесат знак за бъдещето. Ще се събуди Земята от север и запад, Светлината ще дойде.

  Първото предсказание известява, че 7 години след началото на последния Катун, което означава 1999 година, ще започне епоха на тъмнина, която ще ни изправи срещу собственото ни поведение. Маите споменават, че думите на техните жреци ще бъдат чути от нас и ще ни послужат като напътствие да се събудим. Те наричат тази епоха Големия салон на огледалата. Това е епоха на промени, които поставят човека сам срещу себе си, за да озове в Големия салон на огледалата и да се огледа, да гледа и да анализира своето отношение към себе си и към другите, към природата и към планетата, където живее. Епоха, в която цялото човечество, със съзнателното решение на всеки от нас, реши да се промени, да елиминира страха и липсата на уважение във всичките ни отношения.

  Началото на епохата на мрака ще бъде маркирано от слънчево затъмнение, което ще съвпадне с едно небивало досега подреждане на планетите. Маите предричат, че това ще се случи на 11-ти август 1999 г., сряда. Тази година е една от най-динамичните през последните 5125 години. Това е година „Каувак” – под знака на свещеното число 19, което предвещава буря и бедствия, голямата трансформация, предшестваща промяната на времената. От тази дата – в календара на маите тя е 13 Ахау 8 Кауак - започват да текат последните 13 години - последният шанс на нашата цивилизация да реализира промените, които ще ни доведат до духовно възраждане и нова златна ера.

  За античните култури слънчевите затъмнения са били символ на промяна в естествения ред на нещата. За маите, за които абсолютно всичко е числа, времето на 13-тесвещени числа започва да тече от август 1999 г. След това слънчево затъмнение природните сили ще действат като катализатор на серия от бързи промени, ускорени до такава степен, че човекът ще се види безсилен да ги задържи. Сигурността, която имаме благодарение на създадените от нас технологии, ще започне да отслабва. Вече няма да можем да научаваме нищо ново от тази цивилизация и от формата, в която сме организирани. Нашето вътрешно развитие се нуждае от едно по-добро място, от нов, по-различен начин на поведение, основан на повече уважение в отношенията ни.

  Съвременните учени потвърждават твърдението на маите, че слънчевото затъмнение от август 1999 г. е било много специално. Този ден Земята беше в позиция най-близо до Слънцето, Луната - в позиция най-отдалечена от Земята. По тази причина, когато Луната застана между Земята и Слънцето, тя не успя да го засенчи изцяло, а само централно. От Земята можехме да видим един огнен пръстен. Освен това през нощта на същия ден кометата Суифт-Тътъл предизвика хиляди светлинни искри, един истински дъжд от звезди. Това бяха т. нар. Персеиди - малки метеори, които навлизайки в атмосферата, се виждаха като хиляди звезди.

  Всички планети се намираха в позиция Космически кръст със Земята. Пред Земята бе Луната, закривайки Слънцето, Марс бе отдясно, Юпитер и Сатурн - отляво, Уран и Нептун - отзад. Венера бе почти зад Слънцето, също както и Меркурий. Всички планети, с изключение на Плутон, през седмицата от 11 до 18 август бяха перфектно подравнени, формирайки Космически кръст с център Земята. Интересното е, че в този Космически кръст зодиакалните знаци, заети от планетите, са Лъв - Лъвът, Скорпион - Орелът, Водолей – Човекът, и Телец - Бикът. Това са символите на четиримата евангелисти, четиримата ангели пазители на трона, за които говори свети Йоан в Апокалипсиса: „Първото животно приличаше на лъв, второто животно - на теле, третото животно имаше лице като на човек, а четвъртото животно приличаше на хвърчащ орел.” По тези причини това слънчево затъмнение е от голямо значение.

  Сянката, която Луната проектира по време на това затъмнение, измина една много мистериозна траектория. Тя пресече Европа точно над Балканите, през Косово, после премина през Близкия Изток - Иран и Ирак, след което се отправи към Пакистан и Индия. Това означава, че през всички места на конфликти минава Тъмнината - още едно предупреждение, че трябва да се осъзнаем за потенциалните опасности, причинени от нашите мисли на омраза и разделение.

  Намираме се в периода Време на безвремие и като индивиди трябва да вземем решение, което ще засегне всички ни. Ако продължим в негативна посока на омраза едни към други, с унищожаване на природата, страх и егоизъм, отиваме към унищожение, хаос и ще изчезнем от планетата като биологичен вид. Първото предсказание неочаквано ни поставя лице в лице със смъртта. Само тя може да ни накара да отсъдим сами себе си за начина, по който живеем. Ако се осъзнаем и си дадем сметка, че всички сме част от един гигантски организъм, че трябва да се зачитаме и уважаваме едни други, да се погрижим за майката Земя и да се заемем с почистването й, ще пораснем позитивно. Природата, нашето Слънце, галактиката очакват нашето решение! От нас зависи как ще протече промяната на времената - дали ще е етап на болка и разрушение или напротив, ще сме единни и с позитивно съзнание ще се насочим към следващия еволюционен етап.


  Съвременни измервания

  През декември 1996 г. сателитът СОХО, изпратен от НАСА да изследва Слънцето, се среща с една изненада - Слънцето вече няма полюси, превърнало се е в едно хомогенно магнитно поле. През януари 1997 г. голямо слънчево изригване причинява огромна радиация и унищожава сателита Теле Стар 401. През декември 1997 г. НАСА открива, че от центъра на галактиката изтичат големи количества енергия. Оттогава магнитното поле на Земята - серия от силови линии около планетата, действащи като магнит - се е отклонило и намалило силата си от 4 гауса през 1996 г. на 1,5 гауса през 1999 г. (Гаус е единица за измерване от системата CGS за плътност на магнитен поток или магнитна индукция. Един гаус е равен на 10-4 тесла.) Сега тази стойност се приближава към нулата. Това е много опасно.

  Направени са изследвания с космонавти извън магнитното поле на Земята, изключвайки изкуственото магнитно поле, генерирано от техните кораби. Открито е, че първо се увеличава агресивността на хората, а след това те губят разсъдъка си. Това означава, че магнитната сила има отношение към съзнанието и разсъдъка. Когато тя изчезне, хората обезумяват. Човечеството използва технологии, за да създава магнитно поле. Освен това всички ние имаме свое собствено магнитно поле. Само трябва да се научим да го активираме съзнателно. Това може да се направи по различни начини. Един от тях е чрез медитация и дишане. Трябва да се подготвим.

  Намаляването на силата на земното магнитно поле през последните години е причинило объркване на мигриращите птици, които използват магнитните линии за ориентация и губят посоката си. Същото се случва и с китовете, които се губят и излизат на брега.

  През последните две седмици на септември 1994 г. имаше силни колебания на магнитното поле, което попречи на самолетите да използват приборите за автоматично приземяване. Положението се нормализира през октомври. Но през юли, август, септември и октомври 1996 г. се регистрира една много по-голяма и дълга аномалия. Южният полюс практически се премести на 17 градуса за един ден. След това се върна в старото си положение, принуждавайки самолетните компании да пренапечатат своите карти. Летището „О'Хара” в Чикаго, например, се е преместило от 2 на 1,5 градуса.

  Променя се и честотата на вибрациите, или „резонансът на Шуман” - сърдечният ритъм на Земята. От 7,8 херца през 1997 г. той се е повишил на 11,5 херца през 1999 г. Планетата се разтърсва.

  Нашите учени знаят за какво точно става въпрос и са съгласни с това, което са открили маите преди много години.
  Активен

  Sunshine(sun)
  Разумна Любов
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 972


 • Град: Тук и сега
 • Тук и сега ...

  100006741217887
  WWW
  « Отговор #3 -: Октомври 03, 2012, 23:01:53 »

  До тук нищо кои знай , информация която си я има в нета , да така е ...
  Така се разчупваме или разширяваме. 
  Активен

  Sunshine(sun)
  Разумна Любов
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 972


 • Град: Тук и сега
 • Тук и сега ...

  100006741217887
  WWW
  « Отговор #4 -: Октомври 03, 2012, 23:08:08 »

  Човека
  Темата за човека е толкова дълга , че мога да пиша цял живот и пак ще съм в началото.
  Човека е едно от многото творения на планетата.За разлика от другите, то се развива и има право на избор.
  Всичко което се върши от човека за сега е несъзнателно или поне за мен е така.
  Понеже ако всички действия, са съзнателни, аз не бих се нарекъл човек или не бих искал.
  До сега всички действия, са свързани със заличаване на най ценното и красивото на Природата.
  Ако сме осъзнати, бихме ли унищожавали това което ни е дало живот , това което за мен е майка на всички хора , нашата майка Природа.
  Както стана ясно на другите места Природата е нашия създател  и ние трябва да се научим на уважение към нея.
  Но сега да поговорим за човека и какво е ….
  Ами ние не знаем какво сме и често ме питат , какво сме ние хората.
  Е аз ще ви кажа, ние сме човешко тяло управлявано от дух с помощта на душа.Ако разберете това ще си промените живота. Намигване
  За всяко ще дам обяснение което е според мен и не сте длъжни да ми вярвате.
  Цялото от трите е човек и още се обучаваме (ние духовете) да управляваме тези тела.Знам трудно е, но това е нещо което малко се пообърка преди много години и сега ще се оправи.
  Ще ви се изясни ,просто малко потънахме в материята и тя ни показа силата си.
  За да се научим и да разберем , бе нужно да навлезем толкова навътре ,че забравихме кои сме.Това е тема която е дълга и която има енергии които не искат да се казва.
  Но идващите години го изискват и всичко ще стане така както трябва, за да се стигне до целта на всичко да помогнем на планетата нашия дом и това без което не можем.
  Историята на човечеството е огромна и това което знаете от историята е само капка в океана на знанието.И това е само за човечеството , ами за природата и за самата планета и представа си нямате колко много и колко време е коствало за да се стигне до това което виждате и си мислите за реалност.
  Да, то си е реалност, но за жалост забравихме природата си и от къде сме.Сега бавно ще си припомним.Помагат ни много енергии и сили и други искат провал но това са теми които за сега няма да засягам понеже биха се разбрали грешно.
  Тялото е една сложна комбинация от духовно и физично и на много места се бърка за всичко около човешката структура и строеж.
  Тялото е това което виждаме , а духът е това което не виждаме и двете са от различни реалности и за да се съединят е нужно душата.Тя прави великата 3.
  Често се говори за чакри и много от хората не са чували за тях и не знаят какво са.
  Освен всичко има и аура която е нещо нормално но невидимо за сега от човешките очи.
  Човек не е само това което виждате или което ви позволява мозъка и очите.Те са ограничени и от вас зависи до къде може да стигнете.
  Вие и само вие имате право да разширите съзнанието и да отприщите силата на мисълта и на мозъка.Тогава пред вас се отваря много светове за които не сте и подозирали.
  Сега това което пиша и което са написали много братя в Интернет пространството е странно и дори смешно но скоро няма да е така или след известно време.
  Кога човек започне да се пробужда всичко е различно но е заобиколен от спящи и вярващи на сънят в които са.
  Планетата излиза от съня в които беше и всичко ще се промени.
  Надявам се да съм полезен на някои.Ако не ви допадам ме подминавате. Намигване
  Активен

  Sunshine(sun)
  Разумна Любов
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 972


 • Град: Тук и сега
 • Тук и сега ...

  100006741217887
  WWW
  « Отговор #5 -: Октомври 03, 2012, 23:09:42 »

  Давам ви части от страница която си правих и правя , но за сега не е готова , понеже не съм много добър в това , но колкото мога ще я направя и споделя с всички на които им е интересно.
  Активен

  Sunshine(sun)
  Разумна Любов
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 972


 • Град: Тук и сега
 • Тук и сега ...

  100006741217887
  WWW
  « Отговор #6 -: Октомври 03, 2012, 23:14:04 »

  Светлината
  Светлината е 2-ри елемен на живота.Тя е видима и невидима.
  И независимо от знанията на учените за светлината не се знае , почти нищо.
  Интересното за мен е ,че чакрите в физическото тяло са 7 или 6 в тялото и една извън него.
  И светлината се дели на тези чакри и цветове и същите може да ги видим в дъгата.
  Светлината е храна за растенията , защо не и за нас ТУК.
  Ако се научим да се възползваме от благата на слънцето , няма да има нито глад, нито бедни хора и болестите ще изчезнат.
  А възрастта ще се дигне и ще живеем над 100 години и ако ви се струва фантазия , ще видим в идващите години.
  Атлантида е реалност и там са знаели за тайните на светлината.
  Проблема идва от парите и хората зад тях , понеже ако разберем тайните на светлината няма да има нужда от много хора които имат доходен бизнес и затова ни държат в мъгла.Но всичко се променя и ще дойде хубаво за всички хора.

   ЕНЕРГИЯТА НА СВЕТЛИНАТА

  Трябва винаги да се има на предвид, че великата тема за светлината лежи в основата на цялата ни планетарна цел.

  Еволюцията и развитието на човечеството могат да бъдат описани от гледна точка на просветлението и знанието, от гледна точка на виждането и на навлизането на светлина, водещи по този начин до откровение. Посредством светлината човешкото виждане се разширява и божествената цел навлиза в сферата на човешкото мислене и планиране. Без енергията на светлината малък прогрес би бил осъществен, но въпреки това ние приемаме чудото и мистерията на светлината за дадени.

  Всеки отделен Триъгълник може да бъде мощна фокусна точка на светлинна енергия в рамките на мрежата от светлина и добра воля. Светлината, която протича през мрежата, действа като многозаряден лъч, който следва основния поток на човешката мисъл с интензивност и точност, донасяйки нови прозрения, ново разбиране и ново откровение, които да разтворят умовете и сърцата.

  Това вливане на светлина ни е донесло известна степен на познание и разбиране на нас самите и на света около нас, които буквално биха били съвсем немислими няколко поколения по-рано. Във всички сфери на човешкия живот се забелязва неимоверно разгръщане на мисленето. Хвърля се нова светлина върху ситуацията на човечеството - светлина, която разкрива един взаимнозависим свят. Все повече хората започват да гледат на света като на едно цяло. Това им дава досег с едно по-дълбоко ниво на реалността. За мнозина това включва и непосредственото преживяване на същностното единство на живота.

  Мистиците и философите винаги са утвърждавали, че светлината е символ на Бога в проявление. Съвременната наука поддържа възгледа, че самата субстанция на космоса, от която е била изградена вселената, е форма на светлинна енергия. Психолозите ни учат как да осветим тъмните кътчета на ума, като ни правят способни да разтворим умовете си за всеобхватната светлина, съсредоточена в Душата. Съвременните педагози се стремят да доведат на бял свят една епоха на всеобщо просветление. Посредством посветената мисъл на работниците на Триъгълниците, светлината на Душата бива отпусната за един свят, който е в нужда.
  Активен

  Sunshine(sun)
  Разумна Любов
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 972


 • Град: Тук и сега
 • Тук и сега ...

  100006741217887
  WWW
  « Отговор #7 -: Октомври 03, 2012, 23:19:41 »

  Аура
  Аурата е комбинация от духът и водата и цветът които е невидим за хората е друга материя от самата комбинация на дух с тяло и после на комбинацията с вода.А водата е жива и тя е кръвта на планетата.
  Колкото до цветът е само нюанс на самата комбинация и тя ще се изчиства в следващите години и самата аура може да се промени ако ние се променим.Около нас има постоянна обвивка.Такава има и планетата и природата и всичко живо.Тя е подобна на дъгата и според нашите желания и израстване в духовен или физичен план се променя.Като даден цвят надделява и това светим в силно червено земно или синьо духовно.Те си имат и нюансите и виолетово или лавандулово е преходна форма.Основния цвят е безцветен или светлина и нейната алтернатива тъмното,черно.Светлината се разделя на цветове и те се свързват с тъмната страна и така стават цветовите нюанси.
  Колкото сме по-духовни се приближаваме до чистата форма на светлината и тя е светлината и нейните цветови нюанси.
  Такава форма е диаманта.
  Колкото сме по-земни и обладани от материалното и физичното се приближаваме към тъмната страна на живота, тъмен цвят и неговите нюанси.
  Двете правят цялото или създателя на всичко.
  Има два свята на тази планета.Два основни и два странични или това което е другото значение на кръста.2 по 2 равно на 1.
  Не очаквам да ме разберете.Двата основни свята са подземен тъмен.И божествен светъл.
  Това не са мой определения а схващания на хората и ако искам да обясня трябва да използвам тези схващания и опредения.
  Или на човешки ад и рай и хората са по средата и двата свята се борят за най ценното .....Тяхната душа.Това е и аурата нюанси на двата свята.Има и още два но за тях друг път.
  Според нея е и вашата съдба.Някои деца се раждат с точно определена аура и тя ще се изкачва до божественото в новото време.В старото бе стигнала до подземното и вие може да видите резултата ако се върнете назад във времето.
  Аурата е в даден цвят и той се влияе от планетата и някои цикли но и от вас самите и духовното ви ниво.
  Основната аура е от чистотата на водата във вас.Или на концентрацията на тъмното във вас.
  А вашето духовно ниво и развитие прави вашата вътрешна светлина , която зависи от това в коя чакра светите.Това зависи от вас.
   
  Всеки може да се изкачи по стълбата както едно време се казваше.Стълбата на цветовете и да стигне до божественото или да слезе до подземния свят.Вие си избирате духовно или материално.И двете са нужни за да се коригира душата.
  Няма скрито вие светите в това което правите и няма как да излъжете мили хора.
  Ако виждахме а това скоро ще стане.Нямаше да има лъжа , няма как да има.Вие ще светите във вашата лъжа.Този над нас вижда всичко и е измислил начин чрез които да разбере без да се труди вие сами си казвате ако сте лоши или добри.

  Хората са 1 тип разделени на 2 типа и всеки тип умножен по 4 съединения или както аз му викам ,погледнати от 4D режим.Хората се делят на 2 ,светли и тъмни.И светлите и тъмните правят по-още 4 типа.Нещо което символизира и кръста или само една от страните му.
  До сега бяха тъмните и 4-рите им разновидности на материалния свят в които живееха , направени от тъмнина и нейните съединения с тъмната страна на живота.
  Вие хората му викате по различен начин но съединението на тъмното и светлото прави ин и ян.
  Или цялото което е в постоянна гонитба или кръговрат.До тук ако не съм разбран , просто си кажете тоя е луд и не си хабете нервите да пишете в темата ако ще генерирате отрицателно с вашето изказване.
  За тъмната страна няма нужда да говоря понеже тя е в миналото или е на път да иде там с всичките си служители.
  За нас е интересно да разберем за светлата страна на живота и неговите разновидности които ще живеят на планетата дълго, толкова дълго ,че ще забравим, че е имало тъмна страна.
  Първите бяха индиго и те бяха тези бунтари и подготвяха почвата за нещо по-различно.
  Те са разновидност на съединението на водата и човека в едно.На тяхната връзка и съединение.Но понеже водата още не се е изчистила и има тъмно в нея.Резултата бе индиго.
  Деца индиго и те имаха и тъмно и светло и затова се бунтуваха с досегашния живот.Цветът им е от тъмна вода и светла вода.И понеже хората са светлина, индигото свети в индигов цвят.Цвят от тъмно и светло в едно.Те носят изпепеляваща страст и гняв и нежна и прекрасна душа докосната от светлина.Те си имат леките разновидности докато се получат и по-долните.
  После се появиха виолетовите които имат малко повече светлина и те са.
  Виолетовите деца и малките им разновидности.
  Те са деца с повече светлина във водата и тяхната връзка с водата.И затова са малко по-светли и разбира се са по крехки и нежни.Но в тях още има бунтарско дори и малко.
  Те са 1 крачка по-близо до светлата страна на живота.Лесно отстъпват и си имат свой светове в които си витаят.Но и не се примиряват с досегашния живот , разбират грешките му но нямат сила да се борят и ако намерят индиго се крият до него.Търсят някои да ги защити от този зъл свят, те не разбират злобата и яростта.Те излъчват светлина в нежно виолетово и разновидностите му.Следва по-чиста форма.
  Това са деца които влизат в светлия ден на всичко и до тях достига повече светлина.
  Кристалните деца май не виждате буквите , нормално и децата си невиждате.Те са толкова светли и добри ,че за хората са странни.Те са светли души и за тях да има злоба и ярост е странно и неразбираемо.В тях светлината е толкова много че е важно да са обичани и да обичат.Лесно се доверяват и си мислят, че лошо няма.За тях всичко е любов но и при тях няма чистота и те са с много разновидности и различни кристални решетки.Те имат връзка с вода която е на 70% по-светла и чиста.Ако не намерят почва(не разберат) в светът на родителите си ,те се крият в техния свят.За тях няма красиво и грозно или лошо и добро и ако има е малко и незабележимо.Могат да се защитават но за разлика от по-горните веднага отстъпват и се отказват.Кристалчета ,красиви и нежни.Но не по-нежни от следващите.
  Идва вълна която ще се ражда след 2012 година и те ще са толкова чисти и нежни.Но и те няма да са най чистата форма на вода и човек.Тя ще дойде малко по-късно.
  Диамантени деца и ако сложа цвят и на тях няма да ги видите.Те са само чистота и светлина.Комбинация от вода, светла ,чиста вода  и човек или дух.Тези души ако ги има сега са малки.Те предстои да се раждат и да дойдат за да сложат новото начало а всички други само бяха подготовка на почвата за това нежно семе което ще расте по-земята.Те са само любов и тепърва ще се учите да ги разбирате.Те ще ви учат не вие тях.Те знаят неща за които хората дори не са си мечтали.Те имат толкова любов и светят в чиста светлина.Тяхната светлина стопява злото и тъмното и на тях не им трябва защита.Те са нежни и красиви, но нека това не ви кара да си мислите че са меки или слаби.Диаманта е има най здравата и твърда кристална решетка.Те ще донесат светлината на Планетата.
  И това не е края на всичко а началото мили хора.  Това е само една от комбинациите на Майката Природа.Тези деца трябва да са по близо до природата и нейните блага.Това не са ваши деца а деца на Природата.И ако искате то да е здраво и спокойно просто нека е около майка си или Природата.
  Хората преминават през един нужен цикъл на духовно израстване и досега беше тъмния цикъл или цикъл които е от червени нюанси и ако знаете цветовете на аурата досегашните са били в червени и тъмни нюанси.Сегашните са в сини нюанси.
  Едните кръстени от вас хората тъмни или лоши са червените които са по-близко до подземния свят.И до неговите чувства които горят в огъня на омразата и всичко отрицателно.Но и то е нужно.
  Сега сме в светлите(кръстени пак от вас така) или сините нюанси, които са по-близко до небето и божественото.И се издигаме на горе ,до сега бяхме долу.
  Активен

  Sunshine(sun)
  Разумна Любов
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 972


 • Град: Тук и сега
 • Тук и сега ...

  100006741217887
  WWW
  « Отговор #8 -: Октомври 03, 2012, 23:22:34 »

  Чакри
  Тези енергийни центрове за мен и според мен са органите на духовното тяло , казано на разбираем език.
  Както физическото тяло си има органи които го формират , така и духовното тяло си има органи наречени от нас чакри.
  Те са свързани с органите на физическото тяло и всяка болест и неразположение е пряко свързано с тези енергийни центрове.Това по-долу са основните и освен тях има много по-малки по цялото тяло.
  Проблемите или повечето болести идват от проблем на духовно ниво и тогава на физично и ако знаем как да излекуваме проблема на духовно всичко е ок.Вече има много практики  за подобно лекуване и за сега действат перфектно.
  Хората все повече им се доверяват и разбират силата им.


  Ако знаете истината за живота ще разберете и чакрите.
  Те казват как е създаден светът и неговото разнообразие.
  Те показват как се развива човек и много други.Всичко е свързано и началото води към края които пак ни връща в началото.
  Чакрите са енергийни центрове на енергията и такива има и в природата и във вселената.
  До сега енергията извън планетата бяха забавени и самата енергия бе свита или малко.
  Скоро всичко ще се възстанови и всичко ще е по-различно.
  Ще дам пример за енергийните центрове във Вселената и какво бе станало до сега.
  Първо ме разберете аз предавам информация и тука е важно да разберете всичко е живо и планетата и планетите.Сега да продължим и тези които не вярват нека не допринасят от отрицателните си черти.

  Кога вашия лаптоп е в икономичен режим и е на батерия.Той прилага настройки които да са малко натоварващи за източника на енергия или батерията.И постепенно за да има енергия от батерията лаптопа маха екстрите като 3D режим,wi-fi,bluetooth  и всички визуални настройки.Така се запазва батерията максимално дълго.И кога остане малко се запаметява информацията до идване на енергия.Или малкото енергия се запазва, за запазване на паметта.Ако сте разбрали идеята и сравнението ми сега ние сме в този режим и нямаме връзка с планетата и с хората и всички визуални ефекти са изключени или спящи.Кога дойде денят ще се събуди постепенно, всичко което има в митологичните истории богове,ангели,духове и много други и те са само от нашия свят.Има и други които са от други планети.
  Сега ако ме помислите за луд няма да се сърдя.
  Нали за хората извън форума всички тук сме луди.   
  Кога по тези енергийни чакри на човека потече енергията всичко става различно и той няма нужда от толкова спане или храна.Тогава човек поема енергията от планетата и от слънцето и става различно същество.Всички се храним, но никой не знае да се храни.
  Всички приемаме енергия но никои не знае как.
  Какво олицетворяват тези така наречени от хората чакри.Ами освен сътворението на светът и на нас хората те са и олицетворение на енергията и нейните източници на земята.
  Всичко е цветове и светлина или нейните нюанси.
  Първите 3 са земни и те са тъмните материалните чакри на червеното и земното.
  Цвят които е създаден в кълбо от огнени отрицателни чувства.
  3 процеса които спират и почват други 3 а именно от 7 към 5 в обратен ред.
  От 1 към 3 са тъмните сили или светове , от 7 към 5 са светлите или добрите.Това са човешки думи и определения за да ви обясня.
  1 до 3 събрано с 7 до 5 прави ин и ян във едно цяло и се получава 4 комбинация от две тройки събрани в едно и се получава нашата Природа или нашата Майка.Майка на живота около нас или на видимия живот.4 е зелен цвят на хармонията между двата свята тъмен и светъл.Дъгата показва това и аурата показва това.Събудете се мили хора аз ви викам.
  Време е да се събудите нашата майка ни вика.И ако ви изглежда странно , предстоящото е по странно.Замислете се за малко преди да ме обвините.Имам знания с които искам да помогна не да печеля пари или материални блага и затова го правя чрез форума.
  В замяна не искам нищо.Само да ме разберете.
  7 чакри
  1-ва чакра - Муладхара
  2-ра чакра - Свадхищана
  3-та чакра - Манипура
  4-та чакра - Анахата
  5-та чакра - Вишудхи
  6-та чакра - Аджна
  7-ма чакра - Сахасрара

  7 раси
  7 дена на седмицата
  7 цвята на дъгата и на светлината
  червено, оранжево, жълто, зелено, синьо, индиго и виолетово.
  7 цвята на аурата ви са цветовете на чакрите
  Има и др. намерете ги сами аз не съм ви нужен всичко е заложено във вас.
  Всичко е енергия и започнете сами да откривате.
  Тази 7 или другите числа са навсякъде около вас и в живота около вас.
  Сега е време на 6-та раса и ще се развием към 7-ма.
  6-та е раса на вода и дух.
  7-ма е на дух и светлина.
  И в двете има физическо тяло.
  7 е и пътя за прочистване на тялото и някои хора го правят несъзнателно от години.
  4 е числото на природата и затова има 4 сезона и 4 елемента на живот светлина,вода,вятър и земя, 4 природни стихии създадени от елементите на живота.
  4 е хармония със светът около 4 или цялото на тези светове.

  Във всеки плод и растение има числа.
  За да потече енергията във вас е нужно да прочистите къщата си или тялото и тогава духът ще направи останалото.
  Много хора и на много места прочетох ,че може да си духовен човек и без да смениш хранителния си план.
  Аз казвам че не може или ако може е за малко и само се докосваш до духовните тайни в теб.
  Чрез хранителен режим се променя всичко и живота добива нова форма и смисъл.
  Дал съм достатъчно инфо., в раздела за храна , както и в Интернет има много информация.
  На края ще споделя ,че това са само тези чакри които се отнасят или са свързани с тялото.
  Има и други които са малко по-различни.
  Другите са последствие от връзката на тяло и дух.
  Активен

  Sunshine(sun)
  Разумна Любов
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 972


 • Град: Тук и сега
 • Тук и сега ...

  100006741217887
  WWW
  « Отговор #9 -: Октомври 03, 2012, 23:24:43 »

  Дух
  Какво е това дух и защо не го виждаме?
  Трудно е да говоря на тази тема , понеже всички си имат някакво определение или не вярват в духове и си живеят, по вече, създадения начин на живот.
  Аз ще се опитам и дано се разбере.
  Дух е това което не виждаме и това което е станало от съединението на невидимата част от живота.
  Вече ако сте прочели за светлината и за водата , знаете ,че има и невидими лъчи и светлина за човешкото око.И то вижда само това което му е позволено.
  Самия дух го има преди природата и всичко живо.
  Затова проявата на духа в човек е проява на мъдрост и смиреност.
  Духът в нас е миналото в нас.Мъдростта в нас.Бъдещето пак е духът но вече съединен с материята.
  Духа знае всичко и ако се докоснете до него нещата стават от само себе-си.
  Да проявите духа значи да станете мъдреци, без да четете и да знаете всичко или да сте Учители на себе-си.
  В момента духа се бори с материята и се опитва да създаде контрол над материята без да се налага да се връща в духовния свят.
  Смъртта е процеса на отиване на духа там от където е дошъл , духовния свят.
  Материята е като неопитомения кон или бик които се мята и не се дава, а духа е това което се опитва да създаде жива материя незасегната от времето и стареенето.
  Тялото е като робот и ако на един робот няма човек които да го управлява робота може да прави някои неща ,но само позволеното от човека.
  И тялото е така духът се учи да го управлява, но тука има това което е и вградени програми и право на избор.
  Ни е сме и духът и тялото и душата.
  Душата е връзката между тяло и дух.
  средството което запаметява но и предава.
  За мен е сложно , а за четящия е объркващо сигурно.
  Но скоро се надявам да ме разберете и да се разчупи старото и ненужно мислене.
  Тук е важно да знаете ,че за да проявите духа във вас е нужно да се отървете от всичко старо което е създадено от отрицателните сили.
  Да подберете само това което според вас може да се използва и да повярвате на невидимото.
  Да се разчупите.
  Пътя е даден от много светли хора и само се изисква да го практикувате.
  Някои правила давам във раздел закони.
  Други в храната и на другите места и ако навържете информацията и не търсите отрицателното в страницата нещата ще са само в плюс за вас.
  Дух , това е енергия с разум.
  Всяка енергия се влияе от по-високо стояща.
  Всичко на този свят еволюира и духовете ,също.
  Активен

  Sunshine(sun)
  Разумна Любов
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 972


 • Град: Тук и сега
 • Тук и сега ...

  100006741217887
  WWW
  « Отговор #10 -: Октомври 03, 2012, 23:29:08 »

  Физична мрежа
  Физичната, мили хора се формира сега или след тази година.
  До сега бе ,само подготовка за това което следва, или компютрите и всички технологии ни разшириха съзнанието и виждането за светът и за всичко.
  Как ? Ами замислете се как са мислили старите хора от миналото и мислейки само за храната и за някои проблеми.Такъв човек не би издържал на сегашното натоварване на психиката и главата би му експлодирала.Младежите правят по-1000 неща едновременно и имат енергия и са ок.Докато някои по-възрастни ги заболява главата за секунди.
  Всичкото това което се случва, е за да се научим да ползваме мозъците си по-добре и да започнем да се разчупваме.Или ние сами си изграждаме програма и програми за да станем нови хора, хората на новото време.
  Целия живот е една програма и ние сме части от основната програма.Със способността да пишем програма, да програмираме собствения си компютър.И как бих могъл да ви споделя тази информация ако нямаше компютри или ако не се знаеше какво е компютър и програма.
  Чрез компютъра, ние създадохме универсалната мрежа за връзка между хората.И тя както и телефоните и всичко е за да се подготвим за новата връзка между хората и тя е колективното мислене или връзката на всички хора, чрез мозъците и само със силата на мисълта.
  Вече знаем визуално и представяйки си, че е възможно да се говори или общува с хора на км и на мили и това е факт и сега трябва да се научим да общуваме на практика с главите си с мощните компютри в главите си. Нашия мозък е един невероятен и мощен компютър със способности за които може да ни завидят и боговете.Телата ни са универсални ако знаем как да си ги поддържаме и ако не ги износваме с безсмислен живот от пороци и слабости.
  Кога направим тази връзка между всички хора независимо от разстоянието ще направим физическата мрежа на планетата.Всичко се случва с даден замисъл и ако си мислите, че хората са измислили нещо или, че са велики бъркате ,,, всичко е създадено от природата и планетата и нейните прояви в различните светове.
  Планетата и природата са съществували преди хората и от там е ясно че те са създали хората , да малко по сложно е но го казвам в малко по-общ план.Има няколко елемента и един основен на тази планета и техните комбинации и разновидности дават цялото разнообразие и то се извършва от природата и тя е жива както и ние.Както и планетата и вече се надявам това да е ясно за всички.Нужно е да се знае в идващото време.


  Физичната мрежа е подобна на тази която използваме сега с помощта на компютри, но при нея хората предават информация през главите ,чрез мислите си.
  Няма да стане лесно и ще се учим да го правим.Това ще позволи да се обучим на неща които до сега не можехме заради разстоянието което ни делеше.Така ще се споделя опита на хората и ще си помагаме ,учейки другите само ако поискат на неща които знаем.
  Проблема с ученето е ,че след време няма да е добре да проповядваш или да учиш някои , понеже ще е нужно всеки да постигне нещата сам , но в колективно съзнание или сам да се включи към колектива.
  За сега тази физична мрежа, не бе готова и сега, тя ще се пусне в употреба и ако е имало някои които е можел е било частично.
  До сега бе възможно, да се докоснем, до тази мрежа която я има от много време и която има знания за всичко и тя е духовната мрежа.
  Всяко нещо на тази планета се подготвя и твори от разумни сили и енергии и ние хората го приемаме като дар и дори не благодарим , но и това ще се научим. Усмивчица

  Интернет мрежа

  Е за интернет мрежата, няма какво да говоря, тя си е там и всички е използваме и ако я нямаше, не знам как бих живял и как биха живели много други хора.Това е връзката за информация между хората и това е нещо което само ни подготвя за предстоящото.
  А това което предстой е духовната мрежа , но преди това ще се опитаме да направим физичната мрежа между хората и техните мозъци(мисли).Така ще се получи интернет на физично ниво без да се използва компютър или само нашия компютър в главите ни.
  И обмена на информация ще е по-лесен.Няма да е нужно, да говорим с часове , а само да насочим информационния поток, към определен човек, независимо от разстоянието на което е.
  За другите мрежи на другите места.

  Духовна мрежа или космическа и др.
  Духовната мрежа е мрежата или средството да се обменя информация, между духовния свят или духовните енергии.
  Там има всичко, за всичко и ако сте достойни или го желаете и се стремите може да се докоснете до тази огромна информация която се докосва, до всичко на тази планета и извън нея.
  Там има информация как,къде и защо.Но тука въпроса е дали сте готови за нея и за нейния обем и най вече дали вашето съзнание може да побере тази информация и нейните различни схващания от вашите досегашни.
  Духовната страна е с нас и в нас, но, не я виждаме, понеже, не сме готови.
  Информацията, не идва чрез глас, а директно в главите ни .Висшата форма на общуване е мисълта, а говоренето е нещо което не се използва от духовния свят.И ако се използва е само в определени случай.
  Гласовете и подобни неща са от друг свят с други интересни.
  За да направите тази връзка е нужно упоритост и желание и това което е вашия компютър, главата и мозъка ви, да е с чисти мисли.
  Не винаги е благоприятно да се свържете особено ако не сте готови и тогава може да има поражения за вашия мозък или за психиката ви.Това е ако не сте готови за подобна информация и ако не може да я обработите.
  Ако не сте готови да видите демон или дух ,какво ще стане , може да полудеете или да припаднете.
  Защо ? Вашия мозък не е готов за подобна информация и блокира.
  Тази мрежа е за да има обмен на енергия под формата на информация и така енергията се движи.

  И хората от това време, не знаят колко е стара планетата и живота, понеже те намират и обясняват само на физично ниво, а на духовно ги няма.Или те не зачитат духовното и не го разбират.
  А там в тази духовна мрежа се крие истината за светът и неговото величие и тайната на живота и на всички въпроси.Понеже планетата е има от много време и тази духовна мрежа е неината невронна решетка или това е ,,, казано на прост език мозъка на планетата или това което крие цялата информация за всичко, което е ставало от как е почнало създаването на планетата и на живота тук и сега.
  За да ме разберете, помислете какво би станало ако се включите към мозъка на някои човек.Ще разберете всичко за него и за неговото минало , е тук ако може да включите към тази духовна мрежа, ще знаете много и всичко, но не е толкова лесно.
  И ако има такива хора ,те са малко.
  За да се случи подобно нещо е нужно духът във вас да изплува или да се издигне а това не е лесно.Иска се чисто тяло на физично ниво и после на духовно.
  На физично, става чрез гладуване или прочистване като се яде, само високо вибрационна храна и прочистване ,пиене на чиста вода и дишане по правилния начин.И ако го постигнете вие пускате в действие и дясната си част на мозъка която е духовна и така физичната лява и дясната духовна кога се задействат.Може да се включите към мрежата.При някои , този процес е лесен и безпроблемен , при други е труден и различен.
  Може да се действа и само на духовно ниво или само с духовните части на тялото , но за да се предаде на физично е нужно и тялото да е в добро състояние.Всичко е обвързано.
  За сега е без някакви визуални ефекти и просто получавате знания за нещата.
  Защо да пречистите тялото си , не може ли да си влизате просто?
  Може кога се научите или ако сте родени така , но е нужно тази част с която приемате нещата да е прочистена за да може да приема информация и да я обработва.Пък и в не чисто тяло духът не се показва и ако си спомняте ,хората в миналото са гладували за да получат просветление.Е разбира се в рамките на нормалното ,въпреки, че за мен рамките на нормалното е ненормално за хората около мен.
  За сега е важна физичната мрежа за да може всеки които достигне нужното ниво да се включва и да черпи инфо., от по-развитите си братя на земята.Така хората ще се развият към по-добро.
  Всичко е нужно и има цел ,дори и да не е виждаме.И лошото и доброто се случва за да разберем нещо или да се научим и идеята е да прозрем защо.Тука няма значение какво ни си е случило или защо колкото и страшно да е , а какво иска да ни се каже.Не трябва да мислим егоистично, а мащабно и ще видим, че нашия проблем е нищожен.Все пак работим за цялото и ние сме част от това цяло.

  Активен

  Sunshine(sun)
  Разумна Любов
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 972


 • Град: Тук и сега
 • Тук и сега ...

  100006741217887
  WWW
  « Отговор #11 -: Октомври 03, 2012, 23:38:20 »

  Сега е нужно да поговорим за думите и силата им , те са свързани с водата , но за това ще има време да поговорим.
  Думите
  http://vbox7.com/play:66e0a3ef

  Почвам темата с клипчето по-горе, моля гледайте го.
  Сега е нужно да гледате http://vbox7.com/play:a9a150bf  http://www.youtube.com/watch?v=Lz_4LiM8cuM или просто потърсете в Интернет за "Великата Тайна На Водата".
  Има филми и книги и те са основани и създадени от учени с доказателства.
  След всичко по-горе би трябвало да сме отворили и разширили каналите и гънките на вашия мозък.
  Или вие вече имате информационната база ,нужна за да разберете силата на думите и тяхното влияние върху живота ви.
  Без нужните знания, няма как да разберете новите неща и няма как да премахнете, бариерата която ви пречи да разберете.
  Точно тази информационната база е начина да програмираме мозъка си за да учим нови неща.
  И точно тя , кога липсва ние не знаем и не разбираме.
  Сега сме готови за малко инфо в света на думите силата на думите.
  Но преди това знаете ли , че хората и планетата ,всичко е от вода или по-голямата част от него е вода.
  Според мен този начин на общуване е поостарял и следва по нов с които нещата ще са по-лесни.
  На мен лично с думите ми е трудно да се предам информация, или с правилата и ограниченията които има.
  Има друг начин с които ще е по-лесно и ще паднат затрудненията и различията.
  Това което казвам е бъдещето и то е колективен ум или връзка на всички хора в едно.
  Общуване с мисълта ,без говорене и без ограничението на разстоянието.
  Думите и мислите се материализират в материалния свят ако знаем как.Дори и да не знаем, пак се случва, но по-бавно.
  Така действа и визуализацията, и нейната сила, и силата на мисълта.
  Или каквото мислим ,това сме ние и каквото мислят другите за нас ,ставаме това.То е свързано.
  Всички хора в дадени места , несъзнателно правят колектив и предизвикват различна реалност от мечти и желания.
  Почти всичко се случва заради копнежите и мечтите на даден народ или група от хора.
  Освен всичко казано до тук думите имат вибрация и тя се влияе от схващанията и вярата на хората.
  Всяка дума вибрира и има сила, по този начин с думи може да се лекува и зарежда.Лекуването може да се прави с мантри и молитви.
  Зареждането е по същия начин , но тогава се зарежда вода.
   
  Ето малко инфо.

  Вода – това е най-голямото чудо на света: без цвят, без вкус, без мирис и пиеш с наслада!
  Ако на някой от нас зададат въпрос: “Какво е вода?” – то първата реакция ще бъде учудване, а втората по скоро химическата формула на водата Н2О.
  Наистина, какво може да бъде по-просто от Н2О?
  Но наистина няма вещество по-тайнствено и загадъчно от обикновената вода.
  -         Общият обем на водата употребявана от човек на денонощие за пиене и храна е 2-2,5 л.;
  -         По статистика на водоснабдяващите станции на един жител на града се подават 250-300 литри в денонощие;
  -         През своя живот човек средно употребява /и отделя/ 75000 литри вода;
  -         Загубата на 10% вода от тялото може да доведе до необратими изменения в организма, а загубата на 20% - вече е смъртоносна.
  Водата е химично съединение, което при стайна температура представлява прозрачна течност без мирис и цвят. Покрива около 71% от повърхността на планетата Земя и е съсредоточена главно в океаните и другите големи водни басейни - 97% е солена морска вода, 2,4% се съдържа в ледниците, а 0,6% в реките и езерата. Твърдото агрегатно състояние на водата се нарича лед, а газообразното — водни пари. Химичната и? формула е H2O. Поради естествения воден кръговрат водата от океаните и моретата се изпарява и след това се връща на земята под формата на валежи.

  Водата играе съществена роля за поддържане живота на Земята. В последните десетилетия поради всеобщото замърсяване нарастват призивите за опазване на чистотата на водата. Въпреки подобряването и улесняването на достъпа до чиста питейна вода някои учени предполагат, че до 2025 година повече от половината от населението в света ще бъде предразположено към заболявания поради недостига на вода - ситуация, станала известна като водна криза
  В човешкото тяло има около 70-75 % вода. В зависимост от много фактори пропорцията може леко да се различава. Въпреки това се наблюдават следните зависимости:

      Бебетата и децата имат по-голямо процентно съдържание на вода от възрастните.
      Жените имат по-малко процентно съдържание на вода от мъжете.
      Дебелите хора имат по-малко процентно съдържание на вода от слабите.

  Всички жизнени процеси в човешкото тяло са свързани вода. Водата разтваря хранителните вещества, извежда отпадните продукти. Тя осигурява обмяната на веществата и е среда, в която протичат всички биохимични процеси.
  Космосът е избрал именно водата да бъде в основата на живота. Милиарди години назад в студените газо-прахови облаци, от които се е образувала Земята, вече е съществувала водата във вид на ледена прах. Това се потвърждава от изследванията на Вселената. Академик Вернадский е написал: «Няма такова съединение, което би могло да се сравни с водата по влиянието й върху хода на основните най- грандиозни геологични процеси. Няма земно вещество, минерал, живо тяло, в което тя да не присъства.

  След всичко по-горе мисля сте на ясно ,че водата е 1-ви елемент на живота и тя изгражда всичко около нас.
  Всичко влияе на нея и тя влияе на всичко.
  Тя играе основната роля в създаването на живота.
  Думите или мислите променят състава на водата и тя започва да се материализира в различни неща.
  Самата вода я има в видим и невидим за нас вариант.
  Понеже тя взаимодейства с 2-ри елемент светлина.
  И понеже е доказано , че светлината е видима за човешкото око и нвидима за него.Става ясно ,че водата също образува и невидими съединения  и живот на планетата.Това нещо което не се вижда но съществува и др., но не тук а в раздела за елементите.
  Така силата на думите е велика и ако разберете всичко ,ще ви е ясно, че Исус владее силата на мисълта и насочвайки я той променя водата.
  Лекува и променя водата във вино и други чудеса.
  Покръстването е процес на съединение с водата.Но за сега е неразбран от Църквата и учините.Скоро се нядявам да се разбере.
  Мисълта е първа а думите произлизат от мисли.Първо мислим после говорим.Или предаваме мислите си говорейки.
  А говорейки ние променяме водата пред нас , а водата е навсякъде в хората и животните.Във въздуха и пред нас и зад нас.
  И така ние несъзнателно създаваме реалности за които не знаем.
  Представете си, какво ви причинява един ругаещ и нервен човек, докато изрича куп, отрицателни думи към вас.
  Той ви променя и ви въздейства за години напред.
  Дано сте ме разбрали.
  Пред храна не се ругае , тя помни и вие приемате тази информация във вас кога я изядете.
  Месото е вода и докато е гонено и колено, тя запаметява всичко , а вие го ядете и получавате депресия , рано или късно.
  И така мога да продължа до безкрайност но ,важното е да ме разберете.И да се предпазите от опасностите които ви дебнат заради вашето незнание.
  Слагам малко инфо за думите от нета:
  Силата на думите ти
  Предполагам сте чували за документалния филм „Силата на водата”? Руското видео разказа на целия свят за това каква чудодейна сила има течността, на която обръщаме толкова малко внимание. Психолозите във филма, разказаха пред камера как една чаша вода изпита с тежки мисли може да вреди като отрова, а друга, над която са казани добри думи, лекува по-добре от лекарства. Питам се, защо до момента няма филм за силата на думите…

  Именно думите, в зависимост от това да бяха от положителен или отрицателен характер, променяха влиянието, което водата оказваше върху хората. Дават ли си сметка за силата на думите, всички писатели, които ги употребяват в тези огромни количества? А защо не стесняваме въпроса и не се обърнем към него от по-широка гледна точка – не писатели, хората, дават ли си сметка за това какви думи употребяват в кратките фрази, в подмятанията, в  описанията на живота си, в бележките, които оставят на бюрото на колегата си? Впрочем забелязали ли сте, че бележките са най-често написани в мил тон, докато на живо човек може да не показва кой знае колко добро отношение. Значи думите са онези, за чийто параван искаме да скрием себе си или по-точно – собствените липси и неуверености. Понякога го правим зад булото на сериозни и премерени фрази, с които искаме да изглеждаме тежки и начетени, понякога под фриволно използване на жаргонни клишета, а понякога с мълчание.

  Задавам си въпроса за силата на думите и дали ние сме запознати, че употребата им е важна и не зная как да си отговоря. Срещам хора, чийто речник е беден и сведен до ограничено количество думи и се питам дали това е форма на невежество или просто този човек е толкова затворен и страхуващ се да бъде показан на целия свят, че е премерил живота си до определено количество действие, а разговорите – до сведен минимум от думи. За пореден път си казвам, че не всичко е такова, каквото изглежда. Че зад веселият поздрав, който е абсолютно еднакъв всеки ден, стои страхът да бъдеш тъжен днес, а утре искрено весел. Имаме някакво погрешно разбиране за правилност на действията, което създаваме чрез „правилни” постъпки, „правилни” фрази и „правилни” мисли. Обичам след формалния въпрос „Как си?” за давам въпроса „Как се чувстваш?” и да виждам промяна в лицето. Мускулите, напрегнати от красива усмивка, се отпускат. Човек, рядко издържа на вторичния въпрос за това какво точно се случва в него и не защото е слаб и не може да издържи на атаката, а защото най-после някой е задал нужният въпрос, въпрос, който носи смисъл и загриженост.

  Питам се – защо хабим думите си така? Защо ги пилеем безсмислено? Защо не казваме правилните и нужните неща? Всички сме боледували като малки и знаем, че освен лекарствата, думите на мама са се врязали в паметта ни. Топлата, майчина дума, която лекува. Помним и знаем всичко това, но толкова рядко казваме правилните неща. Грижа ли ни е или не, искаме или не, околните чуват всичко, което казваме, четат всичко което напишем. И вместо да направим някого щастлив, като искрено му кажем, че днес изглежда добре или обратно – по детски сънен – ние подмятаме поредния неопределен поздрав. А думите лекуват. Думите подкрепят. Думите събуждат застинали сърца. Думите са всичко, което можем да сътворим буквално за секунда, всичко, което може да разруши или да съгради.

  Искам този вътрешен страх да спре. Страх, който показваме с всичките средства на невербалната си комуникация. Искам да спра да виждам измъчени хора, които се усмихват, защото „трябва”. Искам да се махне този страх, да признаем, че може да ни е зле, да боледуваме, да страдаме. Искам да ни олекне от вината, че нещо не ни е наред, нещо не ни е „правилно” и да бъдем такива, каквито сме, да говорим така, както се чувстваме и постепенно да открием своите думи. Защото вътрешната хармония и удовлетворение няма да ни позволят да хвърляме хапливи забележки. Няма да имаме нужда от тях, за да задоволяваме страдащото си, несигурно его.

  Искам всичко да ви бъде наред, затова пак ще ви попитам – слушате ли околните? Чувате ли себе си? Какви са вашите думи, давате ли си сметка за тях? Отговорете…
  Надявам се е интересно за тези които не са виждали,чели или гледали тези неща , все пак само споделям , нали това е моя дневник. 

  Активен

  Sunshine(sun)
  Разумна Любов
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 972


 • Град: Тук и сега
 • Тук и сега ...

  100006741217887
  WWW
  « Отговор #12 -: Октомври 03, 2012, 23:44:34 »

  Енергията
  Енергията е това което прави възможен живота и благодарение на кръговрата, тя не се загубва, а се увеличава.
  Енергията е всичко на нашия свят или на нашата планета , тя е пред нас, около нас, във нас, на всякъде.
  Тя следва закони чрез които се запазва и трансформира в нови форми на живот.
  Първия източник на енергия в слънчевата система е слънцето и тази енергия за сега е най чистата позната и любовта.
  Слънцето е един огромен източник на енергия, но неразбран от хората.
  За да разбереш слънцето е нужно да си разбрал любовта ,но не земната а божествената или господната.
  В дадени моменти на планетата е нужно да има резерв от енергия за да се оцелее и тогава по големите организми се заличават.
  Това се е случило с динозаврите и е било нужно.
  Прилива на енергия за планетите и за слънцата в космоса е през определени периоди предадени от маите.
  Целта на енергията е да поддържа живота на планетата и да създава нови животи.Всички участваме в това творене но несъзнателно и това не е от сега.
  То става от как има планетата и всички организми създават нови организми без дори да осъзнават.
  Енергията е това което движи нашето тяло и това което остава лед края на нашето тяло.
  Енергията може да се създава или да се привлича , може да се насочва.
  Енергията е светлината,вятъра,звукът,храната,думите,парите всичко около нас и в нас е енергия , но за да се ползва трябва да се знае как.
  Ако знаем, всеки един от тези източници на енергия как да го ползваме няма да има нито глад, нито бедни но за да работиш на компютър трябва да знаеш как.
  Така и тук.
  Енергията в нас може да се увеличи и да стане много , но се изискват знания.
  За сега хората знаят само как да я намаляват.
  Енергията може да бъде насочвана,привличана,предавана,усвоявана, но с нужните знания.
  Хората са проводници на енергия и повечето живот е проводник на енергия
  Енергията идва от слънцето и се балансира от луната.
  Слънцето е положителната енергия а луната е отрицателната енергия и тука няма лошо или хубаво а нужно.

  Слънцето е мъжката енергия ,а луната е женската и техния обмен ,прави баланса.
  Мъжете са силни и по-уравновесени като слънцето , а жените са с променливи характери като луната и нейните състояния.
  Енергията на слънцето и на луната правят нашата планета.
  А нашата планета е от женски род или тя е момиче на нашия разбираем език.
  И понеже, всичко за което говоря, живее в различно време от нашите разбирания е трудно да проумеете това което ви говоря.
  Енергията на слънцето ,отправена към нашата планета е само част от енергията която отправя в нашата слънчева система.
  И нашата слънчева система е само малка частица от целия процес на един огромен организъм или на една огромна разумна система.
  И ако сега не вярвате скоро ще е факт.
  Има си и обяснение за това ,че не помним нищо и сме забравили всичко.
  Сега нека поговорим за енергията и човека.
  Човека е само проводник на енергията на планетата.Самата енергия е под различни форми.Какво е енергия ами всичко енергията е и светлината,храната,чувствата,любовта,думите,мислите ,всичко.
  Ние сме само проводник на енергията и приемаме енергия от различните светове ,посредством техните творения и еволюция през годините.
  Енергията приема различни форми и еволюира.
  Животните са една енергия , а растенията друга и за това в раздела за енергията и храната.
  Енергията е в постоянно движение и всичкия живот помага на тази енергия да циркулира и е в постоянно движение.
  Ние също помагаме , хранейки се и дори говорейки, мислейки.
  Сега енергийния баланс се променя и понеже за енергията,планетите,слънцата за всичко си има неща които се следват под определен ред.
  Сега енергиите се променят или видимо за нас хората се сменят полюсите и понеже не помним нищо от преди , не разбираме положението.
  За тази забрава или временна амнезия си има обяснение и аз ще го дам в раздела третото око.
  Процесите извън планетата са подобни на процесите вътре в планетата но времето е различно и за нас хората е трудно да разберем.
  Както е трудно да разберем живота на една клетка в нас.За нас са си клетки и толкова .... Но не е така , клетката живее и еволюира и тя си има живот и разум.
  Така и извън планетата има цикли и извън системата има цикли и същи извън галактиката ,пак има редуващи се цикли.
  И ако не бяхме затрили всичката информация на майте щеше да знаем малко повече.
  До сега бе тъмнината за планетата , дори и да имаше слънце и за това писах и ако още не ми вярвате помислете как , през цялото това време и през всичките години хората затриваха свещеното и информацията, трупана с години от монасите,майте и много положителни религии, те се избиваха и книгите се горяха , защо ли.Ами за да не се помни нищо от древната история.
  Хора като Исус,Буда,Дънов и много други не се зачитаха и се избиваха.
  Факт е , че всичката литература на монасите от шаолин е била затривана и те са били преследвани с години.
  Майте са били изтрепани , защо ли.
  Ами по време на тъмнината е нужно всичкото знание да се затрие за да не може да се ползва срещу идващите сили на злото.
  Шантаво но е така.И кога се събудите ще ме разберете.
  Това обръщане на полюсите е ставало и преди и за всичко се грижат определени енергии и сили.И ако или кога си получим третото око , кога се активира пак, нещата ще са различни.
  Всичко с тези цикли е за да има равновесие и някои неща са толкова трудни за разбиране ,че не всеки може да ги разбере или ако му се каже всичко може да полудее.
  Сега кога се сменят полюсите енергията ще се промени и всичко ще е различно, доброто в това време ще се цени.
  До сега то се наказваше или за всяко добро се плащаше цена на дявола.Помислете си , винаги кога се случи нещо хубаво идваше злото.
  Това бе така за всички , и ако някъде имаше добър човек 10 други го убеждаваха ,че е луд или ,че ако си добър ще те мачкат.
  И подобни неща но сега ще е различно.Колкото си по-добър толкова по-добре.
  Колкото повече добрини толкова повече дарове.
  Божествения свят ще се погрижи за това.
  За да е по-ясно, енергията течеше по-различен начин , отрицателните заряди се ценяха повече от положителните.
  След промяната и постепенно ще се засили положителното и тези които генерират положително светло.
  Тя почна и много хора се чувстват странно и зле още от сега и ако не проявят доброто,положителното в пълния му смисъл , ще им е все по-неудобно на този свят.
  Няма да се чувстват комфортно , но това ще става постепенно.Процеса е бавен и не се знае с какво ще е съпроводен.
  Но с каквото и да е , то ще е заради хората.

  Активен

  Sunshine(sun)
  Разумна Любов
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 972


 • Град: Тук и сега
 • Тук и сега ...

  100006741217887
  WWW
  « Отговор #13 -: Октомври 04, 2012, 09:17:21 »
  Е всичко е енергия и ние и планетата , цирколацията на енергиини същности и разновидности е постоянна , това е живота.
  Ние самите сме проводници на различни енергии и според това колко добри проводници сме ,през нас протича определена енергия.
  Дух какво е ? Ами това пак е енергия но с разум създадена от по-висша енергия.
  И за да може тази енергия да потече през нас е нужно да имаме по-чисти тела.
  За да проявиш духа или душата е нужно да си с чисто тяло или да си с чисто съзнание.
  Затова духа се проявява само на старини и аз казвам , че духа е миналото или мъдростта.
  Той се проявява само тогава и по0някога в друго време от нашия живот.
  Старостта е период в които разбираме ,че всичко около нас е било излишно и ,че има по важни неща на този свят.
  Душата тя детето с наивното поведение ,душичка , дори не знаем какво е но го казваме , този е душичка.
  Да тя идва на планетата за да може да направи по-добра връзка и да запамети определени неща , тя се променя , духа не , той си знае нужното. 
  Тя се проявява само кога сте деца и ако запазите детското във вас , но пораснете ли тя потъва дълбоко във вас и вие и правите един затвор от тъмнината на вашите стремежи и желания и понеже душата не разбира или не иска , тя просто се скрива , това е детето във вас.
  Но знаещия всичко дух се проява само на моменти и ако се прояви докато сте млади , то добивате мъдростта , мъдрост която е в книгите и на други места.
  Двете са много различни и интересни.
  за сега толкова.
   Тук искам да ви обясня колко е важно , вие какъв проводник сте и явно не го разбирате ще дообясня.
  Храната има енергия и за да е приемете е нужно да прочистите телата и главата си.
  Телата ви са замърсени от вреден живот.
  Главата ви е замърсена от мисли и мечти без смисъл и ако имат смисъл са само на земно ниво.
  Белия и черния дроб е замърсен , цялото тя и другите тела.
  Идеята е ,че ако сте с кофти тяло ще привличате подобни на вас енергии.
  Вие сте като една къща и при вас идват енергиите на гости.
  Сега за енергията в къщата и после за енергията и храната.
  Къщата и енергията
  Първо нека ви обясня защо е нужно да е чисто около вас и вътре във вас, защо къщата и тялото са свързани.
  Къщата е нужно да е чиста и според Фън-шуй и други групи които изследват енергията.
  Енергията иска определен ред за да тече ,благоприятно.
  Или колкото е по-подредено,толкова по-добре енергията ще циркулира.
  Колкото е по-чисто и колкото миризмата е по-приятна толкова нашата къща ще привлича повече положителни и светли енергии.
  А кога идват подобни енергии къщата е пълна с положителни емоции и здраве.
  Няма умора,депресия,недоспиване,мързелуване,спорове и много други отрицателни черти.
  Но ако къщата ни, е прашна, и постоянно мирише на цигари,готвено,застояло, ако е разхвърлена.Тогава, не чакайте здраве и щастие ,понеже, то ще бяга от вас.
  Всеки добродетел и качествата и дарбите , всичко е енергия.
  Хубавата къща, ще привлече дарби,ум,здраве,благополучие ,всичко което прави човек щастлив.
  В такава къща, децата ще са весели и ще спят спокойно,ще имат енергия и без да се хранят редовно.
  А в лоша къща всичко е противоположно и там хората са нервни,неразположени,бедите са, едни, след други.
  Там постоянно ти се спи, нямаш енергия за нищо и не ти се прави нищо.Губиш дори желание за живот.
  Там енергията е отрицателна и самите хора се превръщат в отрицателни проводници на тази енергия.
  Там се привличат и енергии които влияят на взаимоотношенията и караниците са факт редовно.
  Мисля ме разбрахте.   
  Сега нека не грешим с хубава къща и лоша къща.
  Какво е хубава къща - тя е малка или голяма, подредена, всяко нещо си знае мястото, мирише на чисто,хората са спокойни и нямат пороци или поне нямат видими Намигване
  Хубава къща, не значи скъпа и тук хубавото няма отношение с парите.
  В такава къща има градинка и се гледат цветя и зеленчуци ,плодове,дръвчета.
  По растенията се познава какъв е стопанина и дори за нас да е лош ако продукцията е чиста,цветята красиви и дърветата здрави.Значи човека е чист отвътре.
  Дано ме разберете. охххх тука ариам ще ме бие вече , но какво да направя  Ухилен
  Направете си опит , изчистете стаята в която спите , направете го така сякаш от това зависи живота ви.
  Правете го с любов и веселие, пуснете си музика.
  Почистете всичко и всеки ъгъл ,всичко.Направете промени , ароматизирайте.
  Важно е да ароматизирате всеки ъгъл и на всякъде където има тъмни места.
  Проветрете и пуснете светлината , отворете прозорците.
  Сложете цветя , живи и нека замирише на живот.Изперете всичко.Махнете старото и сложете ново.
  Сложете кристали някъде , или до прозореца.Сложете в някой ъгъл чаша със морска сол.
  Сложете един буркан с вода до главата ви , там където спите.И сменяйте водата в буркана всекидневно или когато можете.Няколко весели спомена или снимки, може и някои свещен предмет икона,пирамида,снимка или животно от дърво или нещо подобно.
  Е ако не осетите промяна първата вече , значи не знам.... Намигване
  В подобна стая само за 1 или 3 часа и сте наспали , просто сте презаредени.
  Важни неща за стаята в която спите.
  Трябва да е на страна от която изгрява слънцето.
  Ако е възможно главата ви да е на тази страна кога спите и там над главата ви да има прозорец.
  Не е задължително , само е желателно.
  Чистия въздух е много важен.
  Палете миризливи пръчици кога можете и ако искате ръсете със светла вода или светена.
  светла вода се прави като оставите вода във стъклен съд и я оставите при изгрев на слънце за поне 3 часа и повече.Може и по обяд.
  Цветя които цъфтят са много добър избор за подобна стая , те дават сила и енергия и според цвета , успокояват или зареждат с енергия , има и такива които взимат енергия.
  Пак се изискват знания.
  За другото прочетете книги за тази цел.Има много.
  Ще ви дам един прост пример:
  Едни познати се карат от много време ,както и да е.Тяхното недоволство предизвиква редица последствия и на такива места добрите хора се прибират или не виреят добре и се разболяват.
  Цялата къща е без ред и с много и ненужни боклуци.Няма чистота и блага дума.На места има неприятна миризма.
  Това привлича отрицателни енергии и там се засилва всичко отрицателно.Хората са нервни и търсят причината в другите.
  Каквото и да се сее, е болнаво  независимо от почвата.Тези хора ,не уважават живота и растенията.Хранят се грешно с месо и готвени храни на 100%.
  Уш са християни, но в къщата, не се е казвало молитва семейно или дори по единично.
  Няма благодарност за храната на масата.По време на хранене на масата се изговарят думи които няма да пиша за да не замърся страницата си с отрицателни изказвания.
  Те ходят на църква, но не знаят кои е техния бог ,кои е господ и какво е природата.
  В къщата има стаи които са прашни,тъмни,разхвърлени, тавана е потънал в прах и боклуци, двора също, избата също.
  Е до дук мога да кажа ,че тази къща е магнит за отрицателно.
  И понеже имам поглед над тези хора , ще кажа какво става от всичко това.
  Там хората са с редовни караници , няма обич,няма ред и чистота.
  И няма здраве и дори желание за живот , в такива места или ставате депресиран човек с купища антидепресанти или сте алкохолик.
  Няма друга алтернатива , и евентуално бягство на друга къща.
  Точната картинка е трудна за описване, но там няма здраве за хората и покои няма , и те не разбират от къде им идва.
  Викат защо все на нас , викат не ми се живее , хулят и се дразнят и дори завиждат.
  Стайните цветята, не виреят в подобна къща.
  Няма как да се оправи, ако не се промените
  Как пример е този :
  Всичко се почиства , всичко , цялата къща всеки ъгъл.Ненужното и старото се хвърля , то носи нечистотия и минали чувства и енергии.
  Старите дрехи се горят и дори и вещите.Засяват се градините с плодове и цветя и хората се грижат за тях с благодарност.
  Стаите се променят ,пребоядисват.Да ухаят на хубаво и чисто.Прозорците се отварят да влиза светлина и въздух.
  Променят се навиците , спират се месото,алкохола и цигарите.
  Редовно се четат молитви , гори се тамян във всички стаи.
   Слагат се цветя и много други за да се привлече блага и положителна енергия.
  В някои случай е нужно огъня да прочисти подобни къщи.
  Здраве и светлина мили хора.

  Но сега да продължим енергията е навсякъде и според това какви проводници сме получаваме различна енергия и вече според нашето мислене и възприятие ние е разбираме или не.
  Въпроса е как да станем по-добри проводници.
  Кое допринася.
  Тук на планетата има два основни вида енергия и тя е една но разделена на две.
  Или тя е едно разделено на две.
  Кой са те ?
  Просто е и го знаете , това енергията на слънцето и енергията на луната.
  Заради тях има по 2 от всичко на земята и едното е творение на слънчевия дух , другото на луния.
  Захар-сол,светло-тъмно,видимо-невидимо.
  Тук няма лошо и добро , просто това което, на което, ние викаме светло,добро,живот е разделено на две.
  То е нужно за да има развитие и кръговрат, за да се еволюира и развива.
  Всяка от тези енергии си има служители на планетата и те служат на тези енергии.
  Изминалия период на няколко хиляди години бе луния или на тъмнината,съня,илюзията , на подземния свят.
  Това според всички е лошо и може-би сте прави но според мен е нужно за да достигнем до това което сме сега.
  Но ако се замислим , всичко е заради нашите желания и стремежи , и всичко което се случва е заради така наречените споразумения в нашите глави с определени енергии или на човешки с ада или рая.Всичко си избирате преди да ви се случи или предизвиквате с определен модел на държане.
  Ред
  това е чувството към което се стремим.Кога има ред всичко е ок , но кога около нас е хаос ние се дразним , ако и в главата ни е така , бушоните се палят.  Ухилен
  Светлината обича ред , тъмнината хаос.


  Активен

  Sunshine(sun)
  Разумна Любов
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 972


 • Град: Тук и сега
 • Тук и сега ...

  100006741217887
  WWW
  « Отговор #14 -: Октомври 04, 2012, 09:20:31 »

  Нека да допълня , че има случай които около нас е пълна бъркотия и хаоса е на макс.
  Но в главите ни е прекрасно и редът там е на 120% тогава и при такива хора околната среда не ги закача.
  Но ако се заседят в подобна среда с години , рано или късно енергиите които сме поканили в тази къща ,атакуват и променят съзнанието ни и нас самите.Те се опитват да ви направят част от средата около вас.
  Но исках да споделя , че има хора на които с години не им пречи хаоса и те са си ок , дори са и на високо духовно ниво. 
  Активен

  Страници:  [1] 2 3 ... 34   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Дневникът на Аэ съм « 1 2 ... 11 12 »
  Лични дневници
  Аэ съм 169 7863 Последна<br />публикация Юли 02, 2012, 18:30:57
  от venturyy
  Дневникът на Ео « 1 2 3 »
  Лични дневници
  Eona Lightholder 43 5985 Последна<br />публикация Юли 04, 2016, 15:58:44
  от Eona Lightholder
  Дневникът на infinity
  Лични дневници
  infinity 3 1304 Последна<br />публикация Август 25, 2012, 01:35:05
  от infinity
  Дневникът на Иво
  Лични дневници
  never give up 4 1178 Последна<br />публикация Септември 19, 2012, 07:12:41
  от never give up
  Дневникът на До
  Лични дневници
  Do_It 10 1386 Последна<br />публикация Май 13, 2013, 16:25:18
  от Ru Alfa

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright