Духовно развитие

          

Страници:  1 2 [3]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Как лекуваме себе си и децата си - споделяне на личен опит  (Прочетена 7090 пъти)
Eona Lightholder
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2519


NEVERENDING STORY

« Отговор #30 -: Октомври 04, 2012, 10:39:03 »

Шайн и аз така по същия начин с водата , интуитивно под душа , а понякога и като битка съм го усещала.

Странно и това за храма , зашото по-време на ужасяващите кризи се натъкнах на изумрудено - синкав кристален храм да го наречем от чиято енергия си взимах и си помагах.

Трябва да погедна аз май я имам книжката.

Крем, няколко човека тук си признаха че са правили заклинаниято на пипи с хапченцата - Искам  хапченца чудесни , никога да не порЕсна.Усмивчица
При мен работи , само тялото порасна.

Крем ,чети си ако ти се иска , ама най-добре чети себе си . Примерно за усещане на архангел. Не е нужно дори съвсем да медитираш седнал на тихо , докато гладя примерно пак съм си сама с себе си , даже по-добре ,че тоя рационалния ум е зает с паренето. Като си зададеш въпроса - Архангла високичък хемафродит с крила ли е или нещо по друго и така ползваш личната си връзка с Бога и това са всъщност разговорите на човек с Бог. И той говори твоят език , ако си чернокож и виждаш чернокож архангел това не е грешно , това е твоят превод и опростяване за да го разбираш . Мога да го съпоствя като емотиконка и картина , просто начин на изразяване и ние хората ги опростяваме нещата за да ги разбираме , пък как все едно Усмивчица , важното е да не го налагаме , а да го споделяме.

За да го закача в темата , по същия начин става избора на лечение , слушайки тялото си в самовглъбение (всъщност медитацията). Ако изведнъж ти се приядат круши е така от нищото , не значи чревоугодничество ,което разбирам като глад на ума, а като потребност на тялото. Разликата е тънка в сигналите , много се проверявам, особено като ми дойде сигнал ШОКОЛАД  Веселяк Веселяк Веселяк Веселяк Веселяк

Активен

"weird " is indication for creative force ♥
krem
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 139


« Отговор #31 -: Октомври 04, 2012, 11:17:37 »

хахаха ясни са сигналите за шоколад Усмивчица
макар, че наскоро открих един суров, черен, полезен отвсякъде ама много скъпички тия бе Намигване

относно другите теми може би ни трябва и една тема как да поддържаме психическото си, емоционално здраве, и нашето и на децата. или да пишем тук
много неща ми попадат по въпроса още преди Нико да се роди, и след това и много съм чела и много внимавам да се вслушвам във всяка негова реакция, защото е много раним емоционално, а аз не искам да го "калявам" както това е ставало с нас. е на моменти и той се лигави и ми играе по нервите, но... това са едни други моменти, правя разлика.

Еона напоследък много чета себе си, ей така ми идва, искам-не искам не ме пита и ми идват отговори за всичко.  Но и много страхове имам и те пречат и ме бъркат.

а аз много често се чувствам изтощена, без енергия, и абсолютно автоматично се хващам да мия чинии, да чистя нещо и мъжът ми ми се кара и не може да ме разбере, как така хем съм уморена, пък чистя. а аз оставам насаме със себе си и като в транс на моменти хиляди мисли от деня и не само преминават през главата ми, и даже нямам спомен после какви са били, но и след това ми хрумват някои неща, ей така от нищото, като проблясък, а сякаш умората отива с мръсната вода в канала. и като си вземам душ е така, уж влизам за 5 минути, пък излизам след половин - един час. сякаш си събирам енергията обратно, много отдавам и на малкия и на него, но усещам, че и двамата имат нужда. но напоследък всичко което се случва сякаш ме изцежда и от месеци, да не кажа откакто малкия се роди се чувствам много, много изтощена, не е само от гледането на малко дете.

за четенето, много неща са ме интересували през годините, но докато за едни се сещам да ровя и то много из нета, за други мистериозно забравям, като седна на компютъра. на този сайт уж дойдох само да прочета книгата за кристалчетата, а ми се задържа вниманието. мисля, че не е случайно. и сега, където ми попадне погледа по темите там чета и пиша Усмивчица

малко офтопик стана, извинявам се, ако трябва нещо да се мести по други теми, нама проблем Усмивчица
Активен

just keep your mind open

love actually is all around
shining_star
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 728

« Отговор #32 -: Октомври 04, 2012, 12:25:36 »

Всичко е свързано, физиката и психиката са неразривно свързани, но психиката определя, мисълта определя, това знам от моя опит. Ако духом се оставиш и духом си се предал, каквото и да правиш отвън, ефекта ще е нулев...а такъв е и опита на мои близки, които наблюдавах, но пак казвам, при всеки е различно.

Ео, този храм на лечението съществува реално, в това се убедих Усмивчица.
Не е нужно даже да четеш и книгата, макар че на мен лично много ми харесва. Усмивчица


А, също и виолетовия пламък на Сен Жермен, с който се изгарят старите страхови модели и енергии. Той е тук, но трябва да работим с него Усмивчица, в смисъл ти да си бъдеш движещия фактор.
Активен
york
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 1

« Отговор #33 -: Ноември 04, 2012, 18:19:10 »

Искам да споделя моята лична история и да помогна на други:моят син непрекъснато боледуваше от ангина,бронхопневмония и на всеки 2-3 месеца беше на антибиотик,в следствие на това беше доста слаб за възрастта си,започнах всеки ден, сутрин обед и вечер да му давам прясно изцедени плодове по 250гр.общо/киви,портокал,и малко лимон/ ефекта беше поразителен,за два месеца и половина си възстанови теглото и спря да боледува.

Активен
TsVeTi
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 1

« Отговор #34 -: Януари 24, 2013, 19:14:02 »

Здравейте Мили Хора!
Крем, писала съм ти нещо на имейла, ако можеш да ми хелпнеш, ще съм ти дзверски благодара и задължена!
Благодаря ти предварително за отделеното време!!!!
Активен
Страници:  1 2 [3]   Нагоре
Отиди на:  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright