Духовно развитие

          

Страници:  1 [2] 3   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: УНИКАЛЕН ШАНС ЗА ЕНЕРГИЙНА НЕЗАВИСИМОСТ НА БЪЛГАРИЯ!  (Прочетена 2900 пъти)
Eona Lightholder
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2519


NEVERENDING STORY

« Отговор #15 -: Септември 11, 2012, 16:19:08 »

Ето го преведено обръщението от тук
http://www.peticiq.com/a/36725


След срещата на 06.09.2012


Уважаеми форум-наблюдатели,

 

В света на дипломацията няма откритост и гласност.
Ето защо няма да обявим какво се случи на срещата на 06.09.2012 г.
Непосредственият резултат от срещата е създаването на Африканската космическа програма (ASSP).
Това означава, че африканските нации през следващата година ще станат част от космическата програма и ще задминат ерата на използване на тяга за задвижване, тъй като тази технология не съответства на реалното функциониране и движение във вселената, създадена е от човека и вече не е необходима.
Предварителните разговори за тази организация са проведени и скоро ще обявим коя нация е избрана за център на организацията.
Предложихме и скоро ще бъде създадена и Южноамериканска космическа програма (SASSP).
По този начин двата континента, които нямаха шанса да имат космическа програма в миналото, сега с един скок ще задминат с огромна преднина НАСА в областта на космическите технологии, при положение, че не се създават проблеми от други организации.
Това е, което можем да докладваме от срещата и от предварителните и последващи дискусии с нациите, заели се със създаването на тези организации.
Третата международна програма за мир се очаква да бъде през декември тази година или януари следващата година.
Приканваме гражданите на страните да изберат своя делегация от максимум три лица, които да изпратят на тази среща.
На тази среща ще предадем пълната информация за технологията на хората по света без присъствието на представители на техните правителства, които бяха информирани за това, което предстои, и си е техен ангажимент да се организират през следващите три месеца.
Междувременно процеса на обучението ще се развива по план и скоро ще можете сами да произведете първите малки системи за производство на енергия от по няколко вата.
Каним тези, които се свързаха с нас или са успели да осъществят производство на енергия, да направят видеоматериали за своята технология и след време да ги поканим да ни представят своите разработки.
От днес трансферът на технологиите на фондация „Кеше“ за хората на тази планета става свободен.
Моля, разгласявайте информацията за първите учебни програми на фондацията чрез средствата за масово осведомяване и социалните мрежи, тъй като никой не трябва да бъде оставен в неведение за светлината и универсалните знания.

 

М.Т. Кеше, Основател и управляващ фондация "Кеше"

 

 

ПРИЛОЖЕНИЕ

 

ГЛАСЪТ НА РУСИЯ

Страните от Африка ще създадат собствена космическа агенция

6.09.2012, 14:25, московско време

Страните от Африка ще създадат собствена космическа агенция, за да не зависят от признатите лидери в усвояване на безвъздушното пространство. Такава задача си поставили министрите на съобщенията на страните от Африканския съюз на съвещание, което се провежда днес в столицата на Судан – Хартум.

„Африка трябва да има собствена космическа агенция”, заявил президентът на Судан Омар ал-Башир, откривайки двудневния форум.

Предполага се, че бъдещата агенция „АфриСпейс” ще разработи дългосрочна космическа стратегия за Черния континент и задачи за страните-членки.


  
Активен

"weird " is indication for creative force ♥
Old_Soul
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 59

 • Град: Pleven
 • « Отговор #16 -: Септември 12, 2012, 22:31:12 »

  Аз на се съмнявам, че тези технологии могат да променят начина по който живеем, но да не забравяме поговорката "електричеството е добър слуга и лош господар". Тя важи с пълна сила за повечето съвременни технологии. Никола Тесла едва ли е очаквал, че откритията му ще се ползват за такива лоши цели (ХААРП, електромагнитен смог,..).
  Наскоро се позамислих дали нямаше да има ядрен конфликт още през средните векове, ако католическата църква не е горяла книгите и не е преследвала хората занимаващи се с наука. Ами ако се окаже, че човечеството не е дораснало за тези знания (които неведнъж са се оказвали изгубени,защото атомните бомби над Хирошима и Нагасаки не са единствените употребявани в бойни действия - за справка Мохенджо-Даро)!
  Активен
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #17 -: Септември 12, 2012, 22:59:59 »

  Ето и едно различно мнение , което е поставя няколко много важни въпроса.   Ще полетим ли с технологията на свободната енергия на „Кеше” към Небесното царство?


  Няма вече дори и оглупяващ от ГМО-то и „Кемтрейлс” мейнстрийм потребител, който да не е подочул за мистериозния мъж с мустаците Кеше, който обещава да върне на човечеството изобилието от 1001 нощ с запазена марка Персия(Иран).
  Както дядо Маркс и други класици на диалектическия материализъм са казали – „количествените натрупвания водят до качествени изменения”. Като доказателство за актуалността на теорията им  и в наши дни напрежението в социалните мрежи изби и къде от кумова срама, къде от мерак за помпане на рейтинг от неразработена ниша, клонящата към маргиналните, но все пак крепяща на границата на мейнстрийма телевизия ”СКАТ” излъчи предаване, в което описа по свой си начин случая Кеше. Разбира се предаването носеше застрахователното заглавие „Теория на конспирациите”. Колеги,моля, видео:

  <a href="http://www.youtube.com/watch?v=syctA-0U7g4" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=syctA-0U7g4</a>

  За авторитет като специален гост и коментатор в студиото беше поканен един безспорно непредубеден и интелигентен общественик – бялата лястовица на българската политология Антон Тодоров, видимо нестрадащ от овчия комплекс на конформизма.
  Въпреки предимно забавно-публицистичния си характер излъчването на „СКАТ” обаче инжектира голяма доза допинг на конспиративните теоритици* и им даде неочаквани сили към техния спринт към истината, като някои от тях дори си въобразиха, че вече са излезли на финалната права (*Ползвам това наименование за по-голяма разпознаваемост от читателите. Лично аз предпочитам търсачи на истината, вместо този лепкаво-мазен етикет, обозначаващ групата от хора, които НЕ  вярват сляпо във всекидневните агитации на официозите БТВ и „Труд”, че премиерът Боко Тиквата работи денонощно да ни управи или по-скоро го прави по начина, с които приоритетно си комуникира с начинаещите провинциални журналистки с минижупчета, кандидатки за инициация в „Голямото добро утро”, стартираща с 10 минутен бексийт ритуал:) ). Изгря лъч на надежда, че все пак има светлина в тунела и тя е поддържана от крушката с антигравитационно захранване. Възторжени Окупатори и Анонимни започнаха да пускат едномесечни предизвестия на ЕРП-та за едностранно прекратяване на договорите си и в трепетно очакване за новата манна небесна си купиха клещи за рязане на жици от „Практикер”.  Както винаги обаче алхимиците обичат да се ровят в раклата на народната мъдрост, за да извадят някоя прашасала реликва с непрекъсваща 13-вековна давност. Спомнихме си за Марко Кралевити и неговата крилата коня, които въпреки силата и мобилността си не са успели да надвият османските нашественици. Също така народът е казал „Много хубаво не е на хубаво”. Колкото и да странно това ни повториха и двама западни автори, чиито книги са настолни за днешните „ню ейдж” търсачи на истината.
  На езотерично и философско ниво в книгата си „Цветето на живота” Друнвало Мелхизедек ни обяснява подробно как ползването на технология извън човека дори и във върховите й форми като антигравитационни апарати е пагубна за психическите ни сили, тъй като повежда вида ни към задънена улица на еволюцията, откъсвайки го от първоизточника (Божествената любов и начало, даващи живот и свободно движение на всичко живо и неживо - нима Слънцето и атомите да имат бутала, цилиндри и NOS система?). За пример Друнвало ни показва тъжната история на сивите, които са извънземна раса. Те са  отговорни за повечето отвличания по земята в търсене на ДНК ресурси. Варварщината им е причинена от отчаяние, поради факта, че покварени от простата логика и менталност видът им линее, загубил емоционалната си виталност и е завинаги заточен в третото измерение(3D).
  На геополитическа и цивилизационна плоскост темата за „Кеше” и антигравитационните технологии е блестящо разгледана в книгата на Ян Ван Хелзинг „Тайните общества - том 2”, в която същият прави точно и натриващо носа на неверниците предсказание, че „Кеше” ще се появи, като последен изстрел на Илюминатите в опита им за mind контрол върху човечеството в навечерието на 2012г.
  От старите хора също знам, че било голяма радост, когато са въвеждали масово първите автомобили, трактори и джипки. Селските сърца най ги е сгрявала новината, че няма да се налага да робуват на сено и вода, за да хранят коне и волове. Железните такива са ядели само, когато работят – какво чудо на науката! Ерата на комунизма и тарикатската стратегия на Тато(мир на праха му) „ордени срещу евтино гориво” осигуриха на българския народ 45 годишна отсрочка от крокодилската прегръдка на Илюминати и подчинената им петролна мафия. Демокрацията обаче освен коката, колата,  секън хенд колите, стреса и рака ни донесе и тази придобивка, която днес изплащаме дори с лихвите за забавянето (деца, кой се сеща за един български премиер в конфликт на интереси, чиято охранителна фирма има текущ договор за охрана на монополист-вносител на гориво?).
  Бледните юноши на барикадата на „Орлов мост” ще кажат с младежки трепет гласа - „Свобода, равенство, братство -  вече ги надцакахме – ще хвърляме хомота!”. Драги деца, време е да се научите да четете между редовете особено параграфите със ситен шрифт... Тези хора срещу, които викате(илюминати), винаги мислят най-малко два хода напред и за тях вашите искрени и спонтанни протести са вкрани в схемата "пешка за царица" и леко отпускане на каишката. Помислихте ли, че Кеше обещава безплатна и свободна енергия, но не и безплатни устройства (летящи чинии)? Или пак летим с восъчни крила на първосигнален принцип? Който се е задълбочавал по темата знае, че антигравитационните технологии се нуждаят от свръхпроводници, сред които е най-вече златото и някои редки метали като литиум (чиито основни залежи се намират в Афганистан и Косово). Контролът върху тези няколко ключови суровини ще определи, кой ще бъде абсолютно свободен, ползвайки свободната енергия и кой пак ще плаща като поп, за да бъде относително свободен, за да не секва кранчето.Сега може да си отговорите защо в тези горещи зони имаше и има кървави войни, както и защо илюминатските фракции воюват за контрола върху златните колатериални акаунти.
  Тъжният извод е, че от верижни роби, буквално вързани към земята, феодални роби (ментално вързани чрез mind control внушението за парче собствена земя, стигаща едва за изхранването), урбанизирани кредитно–икономически роби (въртящи като хамстери колелото на мелницата на илюминатите, докато все не успяваме да захапим моркова на една ръка пред нас), вече сме готови за новия квантов скок в робската си еволюция и битие – несвободни роби на свободната енергия, която обаче едва ли ще ни закара в обетованата твърд на Небесното царство, както това не стори и огънят на Прометей. 
   Ще кажете, че съм прекалено мрачен?Усмивчица Това се нарича реализъм, сянката на мрака не хвърляме ние, напротив, опитваме се да пускаме по някой шот(лъч) светлина.  Нека помислим върху думите на учителя Йода от „Междузвездни войни” – забравихме ли на какво ни учеше той?
  Ще ви припомня - „Силата е в нас”...
  Алхимика


  http://alchemicalshots.blogspot.nl/2012/09/normal-0-false-false-false.html
  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  Дом
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 131

  « Отговор #18 -: Септември 12, 2012, 23:51:23 »

  Крачка по крачка вървим напред. Едно време може да е било колелото, после трактора, после Кеше и така, докато стигнем до силата в нас.
  Активен
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #19 -: Септември 13, 2012, 00:22:23 »

  Отсвирихме технологиите на Мехран Кеше
  Посланикът ни в Белгия отказва да ходи на срещите на фондация „Кеше”. Оставаме без достъп до иновационните и безплатни научни разработки на иранците.


  12 септември 2012 12:22 Йордан С. Йорданов

  Веселин Вълканов, посланик на България в Белгия, не е уважил поканата за среща на иранския учен Мехран Кеше на 6 септември. Това разкриха пред РЕПУБЛИКА от посолството ни в Брюксел. Вълканов е заявил твърдо, че няма да ходи и на бъдещите събития, организирани от фондация „Кеше”. По този начин страната ни няма да има достъп до безплатните патенти в областта на науката, за които иранските специалисти продължават да твърдят, че ще променят света и ще поставят началото на нова ера в развитието на човечеството.

  На срещата бяха поканени всички световни лидери, както РЕПУБЛИКА писа. Отзовали се обаче само от африкански държави и такива от Южна Америка. Представителите на тези региони ще създадат космически програми, след като Кеше им разкрил своите проекти.
  Веселин Вълканов

  С нежеланието си да отиде на срещата пък посланик Вълканов пренебрегва искането на хиляди българи. Близо 5000 души се подписаха в онлайн петиция, че искат Вълканов да отиде и страната ни да се възползва от разработките на иранците.

  На срещата Кеше представил апарат с тегло 7 кг, който може да работи без спиране в рамките на 60 години, като дневно създава около 3000 W енергия, без да е включен в електропреносната мрежа, разкриват руски информационни сайтове. Кеше обещал, че в края на 2012 г. или в началото на 2013 ще направи нова среща, но този път и с частни организации и обикновени граждани. На 21 септември пък предстои платена презентация на фондацията на иранеца отново в Брюксел. Местата обаче са заети.

  Спират войните, убиват монополите

  С разработките си организацията на Мехран Кеше обещава да спре войните, енергийната криза, глобалния недостиг на вода, да намали болните по света и да спаси природата. Едно от най-важните им открития пък била система за придвижване, с която ще се стига от Техеран до Ню Йорк за 10 минути.

  „Чрез системите, които ние сме разработили, всички страни ще могат да имат достъп до енергията, водата и храната, от която се нуждаят, както и от нови методи на здравеопазване и транспорт”, пише в устава на организацията. Там е споменато, че всички технологии са собственост на народите по света, а с дейността си „Кеше” се заканват да сложат край на монополите.
  Изявление от учения
  Публикуваме част от официалното изявление на Мехран Кеше, публикувано в интернет форума на организацията му след срещата на 6 септември:
  „Третата международна програма за мир се очаква да бъде през декември тази година или януари следващата година.
  Приканваме гражданите на страните да изберат своя делегация от максимум три лица, които да изпратят на тази среща.
  На нея ще предадем пълната информация за технологията на хората по света без присъствието на представители на техните правителства, които бяха информирани за това, което предстои, и си е техен ангажимент да се организират през следващите три месеца.
  От днес трансферът на технологиите на фондация „Кеше“ за хората на тази планета става свободен.
  Моля, разгласявайте информацията за първите учебни програми на фондацията чрез средствата за масово осведомяване и социалните мрежи, тъй като никой не трябва да бъде оставен в неведение за светлината и универсалните знания.”
  М. Т. Кеше, основател на фондация „Кеше
  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  Дом
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 131

  « Отговор #20 -: Септември 13, 2012, 10:04:25 »

  Хайде, частния сектор, размърдай се, отваря се нова пазарна ниша! А държавните представители да отиват в ъгъла.
  Тя енергията е безплатна, но изработката на съоръженията - едва ли. И както правилно беше забелязано в статията на Алхимика, пак ще се експлоатира майката Земя. Трябва сериозно да се наблегне на рециклажа и на безотпадъчното производство.
  Активен
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #21 -: Септември 13, 2012, 10:53:35 »

  В "Анастасия" се говореше , за отглеждане на летяща чиния - предполагам от кристал или микроорганизми със специфични качества. Аз заагам на кристал .

  Също имам " спомен" за отглеждане на "кораб" в който се залага кодове от ДНК то на пилотите и той става твоя прибавка , движи се и се управлява от твоите психически сили . Може ми това е симбиозата техника + майнд , еволюционното стъпало преди образуването на тяло ,което няма граници във времепространството. Не мисля ,че това ще е внезапен процес-скок , като с вълшебна пръчка на коледа таз година да се образуват светлинни тела. Това за управление на комютър направо телепатично , скоро излезе статия ,като факт ( има я и обратната страна ,че както управляваш могат и да те управляват).

  Мисля ,че наистина сме минали критичната маса , благодарение именно на явлението Нови деца за да не тръгнем по пътя на Сивите

  Цитат
  Варварщината им е причинена от отчаяние, поради факта, че покварени от простата логика и менталност видът им линее, загубил емоционалната си виталност и е завинаги заточен в третото измерение(3D).

  Това може би е и причината, моето  толериране на многопластовото и многомерно мислене , колкото и налудничаво и нереално да звучи.

  И пак моята позиция е да не гледаме чужди модели(извънземни,антични,теоритични) и да не сравняваме чак толкова. Според мен целта на нас ,като раса и на Създателя е да имаме уникално и индивидуално за Вселената развитие , колкото и светли и несветли други да са се подготвили за наставници  Плезещ се Плезещ се Плезещ се

  Енергията е инструмент , а какво ще направим с нея е изненада (дано не е пак бомба само )  Веселяк Веселяк Веселяк Веселяк Веселяк Веселяк Веселяк Веселяк Веселяк Веселяк Веселяк Веселяк Веселяк
  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  shining_star
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 728

  « Отговор #22 -: Септември 13, 2012, 19:36:32 »

  Така...а прочетохте ли, че правителството трябва да приеме патента за ползване на въпросната технология?

  Край на монопола ли? Да, ама някой друг път.

  Разбирам го нашия посланик, не се учудвам, че е отказал да се занимава.
  Лично аз за себе си не вярвам, че нещо, което зависи от хора на властта и политиката, може да донесе добро за хората.

  А пък че не сме дорасли си е едно на ръка.
  Активен
  Pelin
  ОЙ 8:11
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 280


  Red Overtone Serpent

  WWW
  « Отговор #23 -: Септември 14, 2012, 08:06:01 »

  Всяко нещо с времето си Усмивчица

  Ако държим сърцата си отворени и пропускаме тази силна енергия която ни облива сега е напълно достатъчно.
  Горе тати и мама знаят как да я насочат, по колко да сложат и къде точно.

  От нас се "иска" само да сме щастливи,благодарни,приемащи и любящи.
  Един вид да помогнем да ни помогнат по този начин.


  Според мен свободната енергия е въпрос на време и само от нас зависи колко ще е това време.

  Скоро обаче когато това стане предлагам да се изтърсим на гости на Ео в Холандия като следваща среща на форума. Ухилен
  Ео става ли ?  
  Идеята е в това да не създаваме вътре в себе си съпротива, да не се явяваме Противник (Сатана) на Бога.
  Любовта е наистина всичко необходимо.

  С оглед на опитите по външен път да се изравним с Бога - това е наречено и се нарича все още "Съграждане на Вавилонска Кула" - тя съществува/се гради и днес, както се вижда.

  Все още не се знае (от повечето хора) кое е добро и кое е зло за човечеството.

  Вавилонската кула* - това е стремежа на човека да подчини Природата на себе си (чрез уреди, чрез машини, чрез изобретения), сам да се защити, сам да се обезпечи, тъй че ако сгреши, Бог да не може да го убие (стремежа да няма болести, глад, бедност...) по един или друг начин.
  Лукавия ум, който е Сатана, желае да получи всичко сам, без Бога, да получи власт, мощ, да бъде Господар и пр.
  Всичко изкуствено е фалшиво.
  Инквизицията е съзирала това - лекарствата, билките и пр. са и вредни, защото те помагат на човека външно и той все още разчита на друго, а не на Бога.

  Страшното е, че човечеството ще израстне до там, до толкова, че ще придобие формата на исполин, на гигант, на Титан. А всички знаят каква бе съдбата на Атлантите...
  Разрушение, Презареждане на Матрицата, Рестарт.

  Вавилон е във всеки от нас. Израел е във всеки от нас. Едното е алегория на изкривеното съзнание, а другото на сърцето.
  Вавилон пада чак накрая.

  Да се чуди човек кое е по-добре да следва, на кое/кои е по-добре да симпатизира - вавилонците, които имат своите кусири, както вече отбелязах, или псевдоевреите (евреин* означава човек преминаващ, движещ се, скитащ, вървящ от егоизъм към алтруизъм), които следват своя близо 2000-но годишен план за издигане/съграждане на Третия Храм, който според пророчеството ще бъде началото на Световния Мир.
  Разбира се, псевдоевреите не знаят, че този Храм бива да се построи първо в сърцето.

  Първият храм е еквивалентен на заповедта: "Възлюби ближния както себе си!".
  Този Храм бе/бива разрушен от вавилонците (аспект на целокупното съзнание, което се е устремило към Господарство, равенство с Бога).
  Вторият Храм е еквивалент на заповедта: "Не причинявай вреда на другаря си!".
  Вторият Храм не може да се сравнява по блясък (Светлина) с Първия Храм. При него Светлината/Любовта е по-малка. Затова се казва - ако нямаш Любов/Сетлина, то поне на причинявай вреда. За да отсееш и да ти светне обаче да не причиняваш вреда, също трябва Светлина, но тази Светлина е в пъти по-малка, по-слаба от онази, от Светлината на Първия Храм.
  Втория Храм бе разрушен от римляните от Римската империя (желанието за империализъм).

  От там насетне, евреите* (съзнанието стремящо се да се избави, да преодолее егоизма) са пръснати по света.
  Наскоро те отново започнаха да се събират в Обетованата Земя (Сърцето). Там обаче има построен "друг/чужд" (в очите им е такъв) храм - ислямски - Великата Джамия е построена в центъра на разрушения Храм от мюсулманите, с което се е целяло да се обезсили еврейския народ, защото какво е еврейски народ без Храм, без огън/Любов в сърцето!?

  Та какво е нужно първо, за да се въздигне Третия Храм, според псевдоевреите? Какво им пречи?
  Джамията.
  Ако я съборят?
  Трета Световна Война - целият ислямски свят ще се вдигне срещу християнския.
  Велика глупост на народите!
  Еврейте без Храм са слаби, а слобастта е страх. Ето защо те (псевдоевреите) близо 2000 години работят в тайна програма, с тайна цел - да обезсилят Исляма, ислямските държави, да бутнат джамията и да построят своя Трети Храм.
  В Средновековието опитаха да направят това, чрез християнските държави, като Германия, Австрия, Англия, Франция, Испания, чрез кръстоносни походи.
  После се настаниха дълбоко в европейските държави, взимащи контрол на всичко, но най-вече над политика и икономика. Отговора на това бе икономическа криза в Европа и Сащ, глад, негодуване и антиеврейски настроения, които взеха своя пик с идването на Хитлер. Че кой обачи да бъде манипурилан? Че кой обича да го управляват хора, които се стремет да го изцедят, да го контролират.
  Антисемитизма не се е появил без нищо. И до днес - за него има причина и тя е в поведението на псевдоевреите.
  Днес са още в Европа, но са най-вече дълбоко в сърцето на САЩ, в конгреса, зад конгреса и всичко слуша една шепа хора.
  Всичките атаки на САЩ, на Нато и пр. срещу ислямски държави са заради това - за да се обезсилят.
  Ирак, Автанистан, Сирия, Ливан, Египет... сега е на ред Иран.
  Пакистан, Турция, Саудитска арабия, вече и Ирак, и пр., са проамерикански. Там се наливат пари и се държи режим. Те обаче ще "скочат", ако се посегне на джамията. А това все още плаши псевдоевреите.
  Всичко се маскира зад привидни цели - петролни находища, уж ядрени програми, уж химическо оръжие, уж наркопоток...

  Те когато талибаните взеха вастта в Авганистан, започнаха да изкореняват всички макови полета. Няма хероин следователно.
  Жалко за страни като Холандия, да ме прощава Мо.
  Какво направи Машината? Удари талибаните, ужким зарад обратното, зарад нещо си, зарад режим.
  Режим се бори срещу режим!
  Дълбоката цел обаче е една - Трития Храм.
  Петролът, наркопазара и пр. - това е за заблуда на обществото.
  Хората си мислят, че САЩ искат контрол над петрола, над световната икономика. Да и това е така също, защото дри в САЩ на високо ниво не знаят за Тайния План на псевдоевреите.
  На високо ниво  на хората им се дават тези изкушения, като икономическо господарство, като управление над световния пазар на петрол, наркотици... енергия... лекарства... Те са много сладки в очите на официалните управляващи страните лица, но зад това, зад това се крие друго.
  Ако псевдоеврейския план проработи центъра на света отново ще стане Иерусалим (град на Мира), но до колко ще има истински Мир в него и до колко няма да има просто нов Тиранин...

  Ако ги питаш, и псивдоевреите имат безкористна цел, а тя е да не се позволява съгражданието на Вавилонска Кула*, и другите, в случая Иран, имат безкорисна цел - енергия за всички, ресурси за всички, а от там Мир за всички.
  И двата подхода/пътя/решения са криви.

  Не, не бъркайте евреите с псевдоевреите. Евреина не би сторил това. Евреина не се стреми към придобиване на нищо външно. Той търси/чака Любовта в Сърцето. Евреина не търси власт, не се страхува, не насилва, не убива. Евреина има отношение с Бога.
  Нямайте омраза към евреите, нито към псевдоевреите.
  Така им се спуска, тъй и действат.
  Всички са марионетки.
  Каквото има да става, то ще стане. Усмивчица
  « Последна редакция: Септември 14, 2012, 08:42:29 от Pelin » Активен

  "... Защото в (от)даването получаваме и в смъртта се раждаме за Живота Вечен..." св. Франциск от Асизи
  shining_star
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 728

  « Отговор #24 -: Септември 14, 2012, 11:18:32 »  Вярно е! Абсолютно си прав!!!

  Активен
  izparitelq
  Гост
  « Отговор #25 -: Септември 14, 2012, 13:19:57 »

  Крачка по крачка вървим напред. Едно време може да е било колелото, после трактора, после Кеше и така, докато стигнем до силата в нас.

  Крачка по крачка вървим назад.Едно време може да е била силата в нас,после колелото,после трактора,Кеше..
  Активен
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #26 -: Септември 14, 2012, 20:12:10 »

  Напред и назад има само в нашите глави и системи за оценяване , всичко е опитност и урок , технократската ера (ако не се гръмнем) ще ни научи на ценене на енергията и ресурсите , търпеливост в глобален смисъл , това е липсвало на атлантите ,които са се оляли с нетехническото владеене на енергиите и са се потопили.

  Та нека не бистрим наистина , както електричеството ви свети ама и има и електрически стол , така и антигравитационната е инструмент ,който може да служи различно.
  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  Дом
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 131

  « Отговор #27 -: Септември 15, 2012, 00:17:44 »

  Напред и назад има само в нашите глави и системи за оценяване , всичко е опитност и урок...

  Да де, ама на мене "напред" ми звучи позитивно, затова ...
  Активен
  izparitelq
  Гост
  « Отговор #28 -: Септември 15, 2012, 03:09:30 »

  Активен
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #29 -: Октомври 03, 2012, 13:45:48 »

  Два цитата на Тесла намерих в ето тази статия http://jelezov.blog.bg/politika/2012/10/01/otnovo-za-quot-svobodnata-energiia-quot.1005073

  „Нашият свят е потопен в огромен океан от енергия, ние летим в безкрайното пространство с непостижима скорост. Всичко наоколо се върти, движи се – всичко е енергия. Пред нас стои грандиозната задача – да намерим начини за добиване на тази енергия. Тогава, извличайки я от този неизчерпаем източник, човечеството ще се придвижи напред с гигантски крачки. ...”  И още:

           „ Да, ти все още си глух, все още си сляп, жесток, безсмислен свят! Ти можеше да тръгнеш с гигантски стъпки в своето далечно бъдеще, озарено от светлината на гениалното провидение, но предпочете да вървиш едва-едва, слепешката да се приближаваш до него. Стотици години открадна ти от хората, от обикновените трудови хора, ти, свят на преситените, на упоените от себе си буржоа. Още милиони живота ще унищожиш, ти, чудовище, наричано световна финансова мафия.”  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  Страници:  1 [2] 3   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Енергийна реалност на човека
  Духовни учения
  Kaloyan 4 3716 Последна<br />публикация Юни 26, 2010, 01:18:56
  от Kaloyan
  Нова енергийна вълна « 1 2 3 »
  Великият преход
  Eona Lightholder 31 3610 Последна<br />публикация Февруари 08, 2012, 16:36:18
  от zigzagy77
  А аз..ние.. имаме ли шанс за духовно развитие в дадената ситуация?
  Въпроси и отговори
  Anonimen90 11 1132 Последна<br />публикация Април 01, 2012, 22:09:58
  от The One

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright