Духовно развитие

          

Страници:  [1] 2 3   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: УНИКАЛЕН ШАНС ЗА ЕНЕРГИЙНА НЕЗАВИСИМОСТ НА БЪЛГАРИЯ!  (Прочетена 2917 пъти)
stranger2
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 5

« -: Септември 05, 2012, 03:57:04 »

Здравейте, преди няколко дни попаднах на интересна информация,относно ТЕХНОЛОГИЯ ,която може да се окаже Полезна за Цялото Човечество (надявам се да е наистина безкористно).
А днес мой познат се натъкнал на РЕАЛНА ПЕТИЦИЯ, която искам да споделя с вас,читателите, на този сайт, за да може всеки, който се интересува да даде своя глас и така да допринесе за разглеждането на молбата от медиите и българската общественост.

Цитат от сайта,в който прочетох за пръв път да се говори за Технологията на г-н Кеше:
"" Интересно е, че последната седмица интернет буквално бе залят от това, с което се пуска сензационната новина, че Иранската фондация „Keshe“ иска да даде на човечеството безценни технологии, които в миг ще ни освободят от енергийното робство.""
Става въпрос за Революционна ТЕХНОЛОГИЯ, СВЪРАЗАНА С ЕНЕРГЕТИКАТА, ЗДРАВЕОПАЗНАНЕТО , ТРАНСПОРТА , с цел да се спре глобалния глад , жаждата (като се има предвид - питейна вода) и болести по целия Свят!

Ето, можете сами да се запознаете с това за какво става въпрос, пускам линкове и предлагам който е вече запознат да сподели мнение Усмивчица

Линк към петицията:
www.peticiq.com/keshebgenergy

Линк за организацията "Кеше" , с български превод:
http://www.spiralata.net/kratko/articles.php?lng=bg&pg=1669

Линк от състоялата се вече конфренция в Европа (но няма превод, на английски език е):
http://www.youtube.com/watch?v=RK5rMQFTZMk

С пожелание да Бъдем По-добри и човечни,съпричастни към чуждото страдание.
Искрено вярвам , че не всичко е "зло в лъскава опаковка".
Ползотворен ден на всички!
« Последна редакция: Септември 05, 2012, 04:20:39 от stranger2 » Активен
Bobi
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 10

« Отговор #1 -: Септември 08, 2012, 12:45:13 »

6 Септeмври мина .
http://blogzaserioznihora.blogspot.com/2012/08/blog-post_30.html
Кой беше представителя на България в Белгия при презентиране на технологиите.
http://www.keshefoundation.org/en/media-a-papers/keshe-news/330-the-world-peace-invitation-and-release-of-technology-the-2nd-international-presentation-how-to-become-axes-of-evil
Някой с добър английски да ни държи в течение да не изпуснем .... технологичната революция.
Активен

Когато говориш с Бог,това е молитва , когато Бог ти говори е шизофрения.
Eona Lightholder
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2519


NEVERENDING STORY

« Отговор #2 -: Септември 08, 2012, 13:57:35 »

Това което чета е ,че срещата е минала при затворени врати , поради това че Обама ги криминализира...... т.е не се знае кои страни с аизпратили посланници...... надявам се повече

Днеска цяла сутрин си мислех за Кеше и възможността за пробив...така ми се иска....Цяла сутрин се опитвам да обесня на бебко , защо не може да си хващаме самолета ,когато поискаме и да ходим при баба Тъжен   и той не ще да приеме .

Гледах и този документалния филм за финландското семейство , където се казва ,че едно двупосочно летене за 4 членно семейство , нивото на отделяне на вредни вещества е колкото на една кола за половин година Тъжен Тъжен Тъжен 

Аре стига им вече с тоя нефт и газ .....стига !!!!
Активен

"weird " is indication for creative force ♥
The One
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1537


Винаги на точното място в точното време

WWW
« Отговор #3 -: Септември 08, 2012, 15:11:20 »

Всяко нещо с времето си Усмивчица

Ако държим сърцата си отворени и пропускаме тази силна енергия която ни облива сега е напълно достатъчно.
Горе тати и мама знаят как да я насочат, по колко да сложат и къде точно.

От нас се "иска" само да сме щастливи,благодарни,приемащи и любящи.
Един вид да помогнем да ни помогнат по този начин.


Според мен свободната енергия е въпрос на време и само от нас зависи колко ще е това време.

Скоро обаче когато това стане предлагам да се изтърсим на гости на Ео в Холандия като следваща среща на форума. Ухилен
Ео става ли ? Активен

Не мога да променя това което виждам,но мога да променя точката през която гледам.
Това е достатъчно да промени онова което изживявам,а това променя цялата гледка.

Всичко перфектно е точно такова,
течащ в безкрая свещен резултат!
Бъди сега причината нова,
за твоя бленуван в мечтите ти свят.
Eona Lightholder
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2519


NEVERENDING STORY

« Отговор #4 -: Септември 08, 2012, 18:15:11 »

Тамън се връщам от една разходка и ми беше мъчно ,че няма никой дето да заведа по тея страхотни местенца .Идвайте на риба , пред нас едни дядовци уловиха огромен шаранчо снимаха го и го пуснаха . Прочетох че това местенце е било бивша мина и природата доста бързо го е усвоила и направила това страхотно местенце за разходки и почивка .* PICT1086.JPG (980.33 KB, 2560x1920 - видяно 259 пъти.)

* PICT1112.JPG (900.03 KB, 2560x1920 - видяно 260 пъти.)
Активен

"weird " is indication for creative force ♥
stranger2
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 5

« Отговор #5 -: Септември 08, 2012, 18:40:01 »

Здравейте,отново.
Ровейки из нета ,  да намря побликувано инфо как са се развили събитията с фондация Кеше от 06.9.2012 - не намирам  все още нищо , но попаднах на това...

http://blogzaserioznihora.blogspot.com.es/2012/07/keshe.html

това е стара публикация, обаче аз се надявам , че имаме все още малко време до 21.9.2012 (както пише по-надолу в цитата ) , за да реагират българските лидери , медии и общество отговорно.  Изненадвам се как изобщо не се обръща никакво внимание на тази тема,дори било то като на  любопитен факт! А всъщност, може би трябва някой персонално да изпрати наличното инфо от нета до някои водещи телевизии в БГ ,за да се обърне някакво внимание !!! Хммм  

""Покана за световен мир и  освобождаване на технологиите

След среща на Фондация Keshe с посланици на света, поканени в Брюксел на 21 април 2012 г., сега нашата покана е адресирана към народите на света чрез своите посланици и ръководители, за да присъстват на заседание на 6 септември 2012 г. Фондация-Център “Keshe” в Ninove, Белгия (или някъде другаде,  ако  народите могат  определят).

След като е доказала своето съвършенство, ние  поканихме  представители от всички страни на първото представяне на нашата технология на 21 април, 2012. Посланици на някои страни тази среща присъстваха, а  други предпочетоха да  игнорират поканата, поради натиск от други нации и решиха  да не присъстват или  да се оттеглят  в последната минута.

С тази втора покана директно и недвусмислено ние каним  лидерите на всеки народ,  да  участват  от името на своите правителства в следващата среща на фондацията,на 06.09.2012.Същите лидери могат да  определят  квалифицирани лица,  които да  участват  заедно с тях на срещата.

Причините за тази покана и на срещата са, както следва:

 1. 21 септември 2012 г., Фондацията  Keshe

ще освободи лиценза и ще даде сшободен достъп на учените от цял свят да се запознаят със специалната технология , като например системите за гравитация (Magravs) , които е разработила.Всички учени по целия свят по едно и също време ще могат да се запознаят с технологията, така че да могат бъдат произведени и дубликати. От този момент, международните граници  ще престанат да имат реално значение. Това е така, защото след  като първата система  беше  построена и експлоатирана,  се разбра  и нейната функционалност за обществеността. Едно пътуване, например от Техеран до Ню Йорк трае  около 10 минути максимално. Новите системи на борда дават  възможност на всеки индивид да направи  същото пътуване за същото време и почти никакви разходи от  която и да е точка до друга,  някъде на тази планета. Корабът няма да се открива със съществуващата  днес радарна технология.

    2. Енергийната криза ще бъде  решена с един замах. След като веднъж технологията  влезе в сила и се приложи за хората, тогава  структурите, които контролират  електрическата енергия, както и всяка друга енергийна система до момента,  ще останат с празни ръце.А чрез тях и настоящите финансови структури ще се срещнат  с нищото.

    3. Глобалният недостиг на вода ще бъде  разгледан и решен с въвеждането на тази технология сред  обществеността .Това ще стане скоро след освобождаването на  секрета и  даване на свободен достъп до нашите  космически технологии за  енергетиката.


Защо сме направили това?

През последните шест години сме използвали международната патентна система, за да се гарантира, че всички нации и водещи учени от цял  свят ще  имат копие на нашите патенти като свое  притежание. (Моля, проверете изтеглянията от европейския сървър за патентите всички международни сваляния , както и техния брой)

Така сме  избягвали всяко евентуално блокиране на тази технология от всяко физическо лице или група, и сега повечето от народите имат притежание на нашите патенти за производство на електроенергия, медицински системи и пространствени  пътувания.

По този начин, методите, използвани в миналото за блокиране  на международното развитие, сега не могат да функционират. Сега всички народи  имат еднаква възможност да работят заедно за развитието на тази технология по безпроблемен начин.

Основният момент е, че нашата технология е проектирана така, че  да бъде свободна и  достъпна  за всички правителства,  в полза на всички свои граждани. Чрез системите, които ние сме разработили всички страни могат да имат достъп до енергията , водата и храната, от която се нуждаят, както и нови методи на здравеопазване и транспорт – всичко това с много малко разходи.

Според  устава  на Фондация Keshe,  всички технологии са собственост на народите на света. Патентите представляват  активи  на всички хора на тази планета и  право за монопол и собственост  не може да бъде заявена от  никое лице, организация или нация. Това означава, че всички приходи, генерирани от технологиите, принадлежат на  нацията, която ги използва.

Ние ще публикуваме  списък на страните, поканени на срещата на 6 септември, 2012 и имейл адресите на тези, които ще получат покани.Така, че ще бъде въпрос на решение на  всяко отделно правителство да бъде  представено на тази среща.

Въпреки, че това послание ще достига до всяко  посолството,  копие на адреса и посланието ще бъдат  публикувани във форума на фондацията и на сайта ни, за  да могат гражданите на съответните държави  да са наясно с офертата. След това ще бъде давана  информация на  всяко лице, която то иска , както и  отговори за  имената на  всички делегати,  които са назначени,  а също  къде и кога ще  се срещнат.

След тази среща, представянето  на 21 септември 2012 г. ще бъде първата стъпка в програмата за обучение на Фондацията Keshe, които  да споделят своите знания и да ги  направят  достъпни  за хората по целия свят. След  като тези нови технологии и ползите от тях станат  известни на широката общественост, лидерите на всяка нация трябва да решат  как да ги приложат  в полза на всички.

От  този момент натам има  две възможности: или ние всички работим заедно за да променим живота на всички хора на земята към по-добър по подходящия за това начин или  напредналите държави в света ще бъдат отговорни  в близко бъдеще за наводнението  от   милиони имигранти,  които ще засипят   големите градове.

Ние сме готови да предоставим  тази технология на представители от всички краища на света, така че те да  могат да разбират нейните  последици,  както и промените, които тя ще донесе.

От сега нататък, ние можем да  гарантираме,  че никое дете или възрастен  не  ще умрат от жажда или глад  и че никоя нация няма да може да бъде  е атакувана от друга,  защото потенциалните приложения на новите технологии във  военната сфера  са толкова ужасно разрушителни, че нямаме друг избор, освен да приемем факта,  че борбата за ресурсите на планетата е нещо от миналото.

За лидерите на малките държави и региони на Земята не е  погрешно да мислят за защитата  на националните активи.Но сега,  защитата ще бъде  отговорност също и  на всеки човек, за  да се види, че ресурсите на отделните държави са на  тяхно собствено разположение,.Ще  бъде споделена  нашата технология, за да се покрият основните нужди  в световен мащаб  от енергия, вода, храна и здравни грижи.

Фондация "Keshe" игнорира цвят на кожата,  националност,  религия или политическа принадлежност  така, че нашата покана е към  всички правителства  да определят  екип от учени,  за да дойдат  и да видят  нашата технология от първа ръка. След това можете да решите дали да я използвате  или не. Ако лидерите на някоя държава  игнорират тази покана,  тогава  страната им  няма  да има друг избор, освен да последва примера на  развиващите се  сега страни.

Ние призоваваме народите  да започнат  възможно най-скоро процеса на глобално сътрудничество, тъй като веднъж щом  тези системи са в експлоатация, границите между държавите  ще са без значение.

Ние сме подготвили почвата за смяна на посоката  на развитие за човечеството и през следващите месеци ще видим това. В близко бъдеще хората ще осъзнаят,  че ние сме тук, за да служим  на другите,  така   че  всички ресурси  да са на разположение на всички по едно и също време  и в еднаква степен.""

« Последна редакция: Септември 08, 2012, 20:09:21 от stranger2 » Активен
stranger2
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 5

« Отговор #6 -: Септември 08, 2012, 18:43:23 »

Цитат:  ""Гост   #255 2012-09-07 13:37
Откъде знаете, че не става нищо?
http://www.keshefoundation.org/phpbb/index.php  ""

A eto i interwiu na jivo - ot 2.9.2012  g-n Keshe s Sterling D.Allan v youtube:

http://www.youtube.com/watch?v=MBfNDvz9RqM&feature=related

« Последна редакция: Септември 08, 2012, 19:53:30 от stranger2 » Активен
stranger2
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 5

« Отговор #7 -: Септември 08, 2012, 20:27:29 »

Здравейте, преди няколко дни попаднах на интересна информация,относно ТЕХНОЛОГИЯ ,която може да се окаже Полезна за Цялото Човечество (надявам се да е наистина безкористно).
А днес мой познат се натъкнал на РЕАЛНА ПЕТИЦИЯ, която искам да споделя с вас,читателите, на този сайт, за да може всеки, който се интересува да даде своя глас и така да допринесе за разглеждането на молбата от медиите и българската общественост.

Цитат от сайта,в който прочетох за пръв път да се говори за Технологията на г-н Кеше:
"" Интересно е, че последната седмица интернет буквално бе залят от това, с което се пуска сензационната новина, че Иранската фондация „Keshe“ иска да даде на човечеството безценни технологии, които в миг ще ни освободят от енергийното робство.""
Става въпрос за Революционна ТЕХНОЛОГИЯ, СВЪРАЗАНА С ЕНЕРГЕТИКАТА, ЗДРАВЕОПАЗНАНЕТО , ТРАНСПОРТА , с цел да се спре глобалния глад , жаждата (като се има предвид - питейна вода) и болести по целия Свят!

Ето, можете сами да се запознаете с това за какво става въпрос, пускам линкове и предлагам който е вече запознат да сподели мнение Усмивчица

Линк към петицията:
www.peticiq.com/keshebgenergy

Линк за организацията "Кеше" , с български превод:
http://www.spiralata.net/kratko/articles.php?lng=bg&pg=1669

Линк от състоялата се вече конфренция в Европа:
http://www.youtube.com/watch?v=t61-a9PnNhc&feature=related  - с български превод
http://www.youtube.com/watch?v=RK5rMQFTZMk

С пожелание да Бъдем По-добри и човечни,съпричастни към чуждото страдание.
Искрено вярвам , че не всичко е "зло в лъскава опаковка".
Ползотворен ден на всички!
Активен
Eona Lightholder
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2519


NEVERENDING STORY

« Отговор #8 -: Септември 10, 2012, 00:57:58 »

Най-пресното изявление на Кеше

http://www.keshefoundation.org/phpbb/viewtopic.php?f=2&p=5299&sid=ae2ca1b433d103beb7202558df13ea41#p5299
Активен

"weird " is indication for creative force ♥
Дом
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 131

« Отговор #9 -: Септември 10, 2012, 10:58:21 »

Тук също се следи и коментира http://forum.xnetbg.com/index.php/topic,21035.msg257896.html#new
Активен
Bobi
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 10

« Отговор #10 -: Септември 11, 2012, 08:55:05 »

http://blogzaserioznihora.blogspot.com/2012/09/06092012.html - малко инфо за срещата на 06.-09.2012
Активен

Когато говориш с Бог,това е молитва , когато Бог ти говори е шизофрения.
Eona Lightholder
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2519


NEVERENDING STORY

« Отговор #11 -: Септември 11, 2012, 09:05:44 »

Честно казано се радвам ,че именно тези страни са отишли . Според мен в един момент ще бъде изискано от хората , след като се внедри и се видят този път очевадно резултатите. Надявам се повече да отидете на протестите на 15 септември и дано някой направи един по голям плакат с призив , да се изпрати делегация при Кеше.
Активен

"weird " is indication for creative force ♥
Me.Racle
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 117


Silence in action

« Отговор #12 -: Септември 11, 2012, 10:38:31 »

В кои градове са протестите ?
Активен

A better YOU means better YOUniverse !
Eona Lightholder
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2519


NEVERENDING STORY

« Отговор #13 -: Септември 11, 2012, 11:32:14 »

За 15ти септември е в Пловдив
Пловдив https://www.facebook.com/events/270072436437505/

 Това е за 5ти Ноември
https://www.facebook.com/events/360298180704960/
   
Места на протеста:

-София - събираме се на пилоните на НДК от 10:00 до 11:00. След това се тръгва към Президентството и се стига до Народното Събрание!
-Пловдив - Площад централен.
-Варна - Козирката на централния варненски площад.
-Бургас - От БСУ през площад "Тройката" до "Часовника" (Срещу Общината) и от там до Морската градина до "Казиното"
-В.Търново - пред общината.
-Благоевград - пред общината.
-Плевен - пред общината.
До няколко дни ще сложим и другите градове!
« Последна редакция: Септември 11, 2012, 11:56:05 от Eona Lightholder » Активен

"weird " is indication for creative force ♥
Дом
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 131

« Отговор #14 -: Септември 11, 2012, 13:11:57 »

Честно казано се радвам ,че именно тези страни са отишли . Според мен в един момент ще бъде изискано от хората , след като се внедри и се видят този път очевадно резултатите. Надявам се повече да отидете на протестите на 15 септември и дано някой направи един по голям плакат с призив , да се изпрати делегация при Кеше.

Прочетох изказването на Кеше в оригинал, но никъде не видях уточняване на присъствалите, както се твърди в http://blogzaserioznihora.blogspot.com/2012/09/06092012.html В началото Кеше изрично казва, че няма да разкрива как е минала конференцията и кой е присъствал. Той казва само, че ще има Африканска и Южноамериканска космически програми, тъй като това са двата континента, които още нямат такива. Освен това в оригинала никъде не пише за 20 000 долара заплащане от всяка държава.
Активен
Страници:  [1] 2 3   Нагоре
Отиди на:  


Подобни теми:
Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
публикация
Енергийна реалност на човека
Духовни учения
Kaloyan 4 3722 Последна<br />публикация Юни 26, 2010, 01:18:56
от Kaloyan
Нова енергийна вълна « 1 2 3 »
Великият преход
Eona Lightholder 31 3626 Последна<br />публикация Февруари 08, 2012, 16:36:18
от zigzagy77
А аз..ние.. имаме ли шанс за духовно развитие в дадената ситуация?
Въпроси и отговори
Anonimen90 11 1138 Последна<br />публикация Април 01, 2012, 22:09:58
от The One

Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright