Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Заедно можем  (Прочетена 1306 пъти)
MouseMaiki
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 83


 • Град: Antarctica
 • Спазвам само законите на Вселената!

  WWW
  « -: Септември 01, 2012, 23:41:15 »

  Здравейте мили приятели,
  Индига, Кристали и всякакви!

  Нов потребител съм, но цял ден се ровя тук. Чувствам нуждата и жеанието да напиша тази тема, в следствие на прочетеното и това, което е някъде в мен и имам нужда да го споделя.
  Тази година е изклучително важна, повтратна и преходна във всички аспекти, но малко хора съзнават какво всъщност ще се случи. По никакъв начин обаче не трябва да ни плаши! Напротив!
  Осъзнах се, вероятно информацията, която ще напиша тук е била в мен, но след посещението на Седмият континент - Антарктида изпитвам нужда да я разпространявам и споделям... Може би това ми е мисията... Не знам... Пиша я за пръв път. Предварително искам да се извиня ако има неточности - никога не съм я синтезирала и ми е трудно да я изкажа или изпиша с думи. Дано успея да предам точно това, което е в съзнанието ми...
  Нашата Майка Вселената търпи трансформация отдавна. Планетата е нашият Дом, тя зависи от вселенските закони. Вселената се променя и това не е новост - периодично възстановява хармонията си. Ние човеците сме частици от Нея. Както пише в Библията, в нас има Божия частица - това е изворът на живота, даден ни от Вселената. Тя ни е дарила с информация и енергии, които все още не познаваме, но много от нас вече разбират и усещат. Същите могат и да я използват. Тя е огромна... Мощна е... Може да съгради, може да разруши, може да даде живот, да лекува, да вижда във времето и още много т.нар. свръхестествени неща. Казвам т.нар., защото те са съвсем нормални и всяка същност ги има, просто трябва да ги "отключи".
  Ние, които вече сме откючили енергийния поток, имаме мисия. Информацията, която получаваме трябва да бъде предадена на човечеството, без да търсим облага от нея. А енергията, с която разполагаме трябва да бъде насочена само към едно - опазване на нашият Дом - Планетата и установяване на хармония с Вселената.
  В момента Планетата ни страда. вибрациите й са призив към нас, да престанем да я ползваме като средство за материални облаги. Споменаваният от много хора Световен ред и правителство не работят в посока, която е в хармония с Вселената, унищожавайки всяка живинка, смучейки ресурс, разрушавайки най-прекрасните й дарове. Създадени са тъмни методи и сили, всяващи агресия у хората. Агресията е също вид енегрия, която е пълен разрез със законите на Вселената, а тя е Любов. Вярващите ще си го обяснят с думите "Бог е Любов". Създадените общества, които се борят едно с друго, съревнованието между тях е плод на зависимост от материалното. Те са нисши същества, отворили най-долните енергии, а това руши. Руши Планетата енергийно, Тя страда. А страдайки, предава това страданиеи на Вселената, на онова Съзнание, което е наш създадел. Не мислите ли, че нещата ТРЯБВА ДА СМЕНЯТ ПОСОКАТА???
  Ние хората с отворени умове сме тези, които можем заедно да спрем това. Чрез мисъл! Мисълта е насочена енергия. Ние определяме нейната траектория. Всяка една мисъл=енергия попива в Планетата, защото Тя е жива и поема всичките ни емоции, чувства, мисли... Бидейки част от Вселената, Тя й ги предава. Аз не съм съгласна, да предавам агресия, борба, тъга и каквото и да било отрицателно, на Нещото, което ме е създало!
  Начинът, по който ние можем да помогнем да спре този процес на срив е само един - НАУЧЕТЕ СЕ ДА ОБИЧАТЕ ВСИЧКО! За религиозните - Обичай дори врага си! Да "разпръскваме"и даряваме тази любов на всичко и всички. Да даваме знанията си на околните, без да търсим отплата - отплата е само една и тя е запазването и възстановяването на тази харомия. Първите стъпки за това се връзката ни с природата - както много теми тук - слънцехранене, обич към всяка живинка, свързване със Земята и т.н. Наша е задачата и да продължаваме да оключваме знанието, кодирано в нас, защото то ще е само в помощ на всички. Споделянето му, ще отвори очите на околните, това ще даде ново начало, на всеобщото съзнание. Промяната, която ни очаква е точно в тази насока.
  Узнаването на истината ще уплаши много хора. Не всеки ще издържи на това изпитание. По библейски "ще полудеят много, ще измарт много". Страхът от истината ще ги убие и това е съвсем нормално. Не трябва да се плашим. Енергията, която ще излезе от нас, ще унищожи всичко, което е в разрез с Вселенските закони.
  Ще има и помощ от вън - няма начин! Но тя ще дойде само ако я повикаме с мисъл. Имаме нужда от нея, защото колкото и да сме силни, няма да е достатъчна тази сила.
  Някой ще ме попита защо сложих тази тема в този раздел. Да, сложих я тук защото това е инициатива, призив към вас. Вие можете да се събуждате всяка сутрин с мисълта:
  Светът ще стане по-добър. Нямам нужда от пари. Имам знание и то ще помогне на всички нас. Имам и съмишленици и те ме подкрепят. Насочвам всяка фибра от себе си, за да променя статуквото на материална облага от моят дом, от разрушенията на други, които не обичат Вселената и не спазват законите й. Моят Дом е Моята Земя, моята Планета, а Вселената е част от мен и ще ги пазя винаги. Аз съм част от Земята, обичам я и обичам всичко създадено от Нея, всяка тревица, всяко същество. Онези, които не я обичат ще платят скъпо и не аз ще им дам тази разплата, а Съзнанието, което ме е създало. То ще потърси сметка от тях, аз съм само инструмент, който ще даде тласъкът на всичко това, защото то зависи от мен. Съзнанието ми е дало възможност да избирам, а аз избирам правилният път - Хармонията с Него!
  Това са моите мисли, моят призив към "отворените" умове, които са вече тук и имат силите способността да променят нещата овреме. В противен случай, ако ние не се опитаме, ще стигнем до онова до което са стигнали великите цивилизации като Атлантите, Маите, Египет и т.н. - самоунищожение. Искате ли го? Убедена съм, че не!
  Затова - нека опитаме. Заедно, всеки ден, с мисъл!
  Пожелавам светлина, любов и мощ, на всеки, който прочете това! Благодаря на всеки, който е имал търпението да изчете всичко! Дано съм успяла да предам необходимото!
  Лека и спокойна нощ, на мислещите, сензитивните и работещи дори в съня си умове!
  Активен

  На тази Планета има само един ръководител - Природата! Научете се да я пазите, да се съобразявате с Нея, да я слушате и да й помагате!
  Този който я руши или само я използва ще си получи уроците от Нея!
  Ru Alfa
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 315


  « Отговор #1 -: Септември 27, 2012, 19:40:17 »

  Здравей,
  и аз съм нов потребител тук и сега прочетох темата ти. Подкрепям това, което пишеш, от много време чувствам, че Земята ни изпраща сигнали, че нещо не е наред и трябва да се промени в мисленето, в поведението ни спрямо заобикалящия ни свят.
  Всичко във Вселената е взаимосвързано и е едно цяло, то е като просто казано като часовник-всяка малка частица е част от по-голям механизъм, който задвижва цялото. Ако една се повреди и спре да работи, то и часовникът спира. Затова смятам, че е необходимо да се грижим за всичко на планетата си, всяко растение, животно, насекомо дори, всичко е важно в кръговрата на живота, всяко нещо си има своето място и предназначение в света, и унищожавайки го ние променяме естествения ход на нещата в лоша посока-толкова растителни и животински видове са изчезнали и са на изчезване.
  Може би затова сме тук да покажем на хората грешките им да им посочим правилния път далеч от егоизма и материалното. Има хора, които имат всичко, но не са щастливи. Ако само знаеха какво щастие е да си сред природата, какво успокоение и утеха носи, щяха да я пазят като очите си. Нека им помогнем да разберат.
  Аз открих своя начин да помагам и ще го споделя дано е полезно и на другите. Не чакам някой да ме помоли за помощ, мога да го доловя по мислите, настроенията на отсрещната страна, и тогава отивам и предлагам помоща си, разпитвам за проблема, предлагам решение и подкрепа. Не мисля дали досаждам в този момент мисля единствено как да помогна, защото усещам болката на хората и животните и мисля само как да им помогна. Мога да доловя дори настроенията на животните, дали имат нужда от помощ, дали са настроени приятелски или "казват:не ми досаждай сега". Когато видя нещо неправилно говоря с другия, опитвам се да обясня кротко, да променя човека към добро, и да успявам, не винаги, но успявам. Нямате представа как един отритнат от обществото човек като наркоманите и просяците се чувства като го прегърнеш, когато излъчваш обич другите го усещат, то е като слънчев лъч в студен мрачен ден. И никога ама никога няма да спра да споря и да поучавам видя ли несправедливо отношение и насилие над животно, те също страдат и ги боли и имат правото да живеят спокойно и достойно също както и ние. Нека помагаме, нека бъдем добри! Хората копират поведението, доброто по-бавно, но гледайки какво правим, ще е като основа за промяна. Нека с добрите си постъпки им даваме пример.
  Активен
  Sunshine(sun)
  Разумна Любов
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 972


 • Град: Тук и сега
 • Тук и сега ...

  100006741217887
  WWW
  « Отговор #2 -: Септември 27, 2012, 20:16:02 »

  Здравейте , чакам от доста време подобни хора и аз съм като вас и аз имам тази информация и я нося от малък.
  За мен мисията е това което пише по-горе или да опазим нашата майка Природата и нашия дом Планетата на всяка цена.Само не знам как , понеже това което идва има характер от извън планетата , а хората си мислят само за тях и за човечеството.
  Не разбират ,че планетата е жива и тя трябва да се уважава.
  Тук пуснах тема за планетатаhttp://indigota.com/index.php?topic=5964.0 и това ми е мисията да помогна на хората да се събудят и жадно чакам и други като мен.Знам ,че трябва да помогна без грам облаги за мен , проблема е ,че хората трудно приемат а аз имам толкова нова информация ,че мога да залея форума с нея до неузнаваемост.
  Радвам се за подобни хора и съм готов да помогна с каквото мога , понеже това което го казваш по горе е в мен , вътре в мен и го няма написано , и затова на подобни хора вярвам.
  Активен

  Ru Alfa
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 315


  « Отговор #3 -: Септември 28, 2012, 10:20:02 »

  Здравей Sunshine(sun),
  темите за планетата, които поставяш са изключително интересни и се надявам да слагаш още такива теми за в бъдеще. И аз нося тази информация от дете, от съвсем малка възраст чувствам тази връзка със планетата и нейната природа, обичта ми към нея и това, че трябва да се грижа за нейното опазване.
  Миналата година по едно време си помислих, че следващата т.е.2012 ще се случи нещо, ще има много земетресения и други бедствия, сякаш го знам. И сега когато стават много земетресения тук и по света сякаш усещам сигналите, които Земята ни праща. Просто като че ли чувам как се разместват земните пластове, то е нещо като туптене, кънтене дълбоко изпод земята, и усещам един страх сякаш сърцето ми се е свило, но преди земетресенията да се случат(не по време, тогава ясно че има бучене), и след това като погледна картата за регистрация на земетресения е имало или при нас или някъде далече, примерно в Япония.
  И незнам при вас как е, но моята вътрешна информация е, ядрото на планетата е много важно, от там се случва всичко. То е нейният мозък, сърце и душа, то е живот и разум далеч над нивото, което бихме могли да разберем. Там се събира информацията за всичко и оттам се задвижват нещата.
  По въпроса как да помогнем и как да се задействаме имам някои идеи. Може в работа или училище да има Зелен ден, в който да се поставят темите за опазване на природата, да се четат научни разработки по проблемите на планетата, да се организират групи за почистване, залесяване. Sunshine(sun) ти правиш много добре като поставяш темите за планетата тук, прави го и в други форуми, това е добър начин да запознаеш обществото с проблема. Говорете с вашите познати по въпроса, давайте примери с нагледни факти от теми, които сте слушали и гледали в научни програми, хората така по ще ви обърнат внимание си мисля. И също така стремете се към ключови позиции в държавната администрация и частния сектор, не заради парите, така по ще имате шанс някой да ви чуе, нали индиго са лидери по рождение. Дори и сами действайте-като отидете в провинцията засадете дърво, като видите боклук на земята, съберете го в кофата, като видите птица със счупено крило, превържете я.
  Активен
  Sunshine(sun)
  Разумна Любов
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 972


 • Град: Тук и сега
 • Тук и сега ...

  100006741217887
  WWW
  « Отговор #4 -: Септември 29, 2012, 23:05:27 »

  RU@ всичко което мислиш е така и за ядрото , там е мозъка а нашите действия предизвикват , неприятни или приятни усещания на планетата и ние си предизвикваме някои неприятни последствия от нашите действия.
  Връзката на планетата с хората е Природата и тя предава чувствата на планетата.
  Или всяко земетресение е заради колективния ум на дадено място и заради желанията на определена група от хора.
  Писал съм няколко пъти на разни места, но не искат да ме чуят , парите в това време имат огромна власт.
  А на природозащитниците не им обръщат внимание.
  Вярвам ,че идва промяна но ми се иска да е лесна и приятна , а ако хората се държат така , няма да е лесно , независимо какво ще стане края на тази година , то ще е само начало и дори и да не стане , за мен станаха много неща тия 2 години , но хората не ги виждат , те спят.
  Иска ми се да има организация за опазване на планетата ...
  Дадох предложение на няколко места и дори тук във форума за пробиване на закон за тази идея.
  Да има час в училище където да пускат научнопопулярни филми за планетата и всички филми които съм пуснал в темата си за планетата.
  Да запознаят децата си , че тя е жива и ,че е нужно да уважаваме планетата.
  Понеже сега децата не учат нищо важно.
  Казват ми ,че е важно да знам да пиша правилно , но дали е толкова важно това ако не знам как да живея , ако не знам кое е здравословно.  Безмълвие
  Децата се тровят от малки и не знаят как да се хранят , независимо дали са индиго или др.
  Това е нужно да се изучава.Те са бъдещето на планетата.
  Да ги учат за живота , за природата , да правят излети в природата.
  Новите деца имат по голяма връзка с природата и е нужно да са по-близо.
  Имат нужда от хора които им пука за тази тема и не предават урока само за си вземат парите.
  Затова е нужна промяна и аз искам да помогна но как ??
  Форума е велик но дали може да направим нещо , дали не е нужно да направим предложения и да ги покажем на тези които се мислят за управници.
  Понеже тези управници които ни управляват , вярват в други идеали , а новите деца и хора , вярват в друго.
  Има един клип с едно момиче което кава толкова велики неща , но промяна няма и аз без срам казвам ,че докато го гледах плаках и то доста.
  Понеже това което то каза на всички е в мен.И за мен всичко това е важно , няма място за шеги , тука говорим за нашия дом , а той е почти разрушен.
  И ако предприемем ,че преди е имало и други цивилизации и са изчезнали , май и ние е редно да бъдем заличени , заедно с парите и всички ценности на стария изхабен свят.Много лукс и много открития но няма смисъл от тях без планетата и природата.Без тях няма да има нищо.
  Колкото и да си богат , кога си заминеш всичко си остава тук на земята и се разсейва леко и славно в останалата илюзия на планетата.Илюзия създадена от човешкия свят и идиялите на масовия ,колективен ум.
  Всичко е с положителна нагласа и с надежда за промяна.Ако има и други които мислят нека пишат , дори и да не може да помогнем или да променим , нека пишем и споделим ,какво лошо има.
  Аз за сега съм безсилен , но не губя надежда и вярвам.
  Ще чакам да мине тази година и знам , че над нас и вътре в нас има енергия и сила която е много по-разумна и кога дойде времето , много като мен ще знаят какво да правят.
  И каквото и да стане мили хора , знайте едно , ние си го направихме и ние си го заслужихме.
  И дори да не разбирате сега много хора по целия свят плащат с живота заради други хора , кръговрат от действия и бездействия.Всичко се отразява на живота.
  Здраве на всички.
  Активен

  krem
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 139


  « Отговор #5 -: Октомври 08, 2012, 10:18:22 »

  Sunshine(sun) понеже за втори път чета, че пишеш за начина на гледане на децата, позволи ми да ти отговоря и внеса малко надежда по този въпрос. Аз като майка, която доста е общувала виртуално с други майки мога да ти кажа, че има много родители осъзнати вече за природата и децата си. Има много деца, които са кърмени, захранвани с биопродукти, не им се дават храни боклуци, не им се пуска телевизия от малки, когато са болни, масово се прилагат първо билкови препарати и хомеопатия и се гледат с много любов и уважение към личността и индивидуалността им. Не се възпитават от малки с плач и не се удрят никога.  И тези лъчи положителна енергия проникват сред съвсем "обикновени родители", да не говорим за всички осъзнати зелени, природолюбители, вегетарианци, веган и привързани родители. Разбира се има и хора на другата граница за съжаление, но факта че толкова масово се променя общото знание как да се гледат деца ме кара да съм изключителен оптимист. Явно индиго наистина са подготвили почвата за появяването на малките кристалчета. Усмивчица

  Също имам поглед и досег понякога с едни усмихнати млади хора (нищо че някои са вече на 30 Усмивчица), които и нечетящи такива теми тук са изключително положителни личности. Хора, които отказват да гледат новините и да се занимават с пошлото в живота, хора, които си говорят за музика, арт филми, които търсят духовност в книгите и природата, които ходят по концерти и спят по палатки на плажа, които обичат да прекарват уикенда си на някоя слънчева поляна в парка, а вечерите в обсъждане на поредното приключение, които отричат комерсиализацията и не се страхуват да проявяват творчество в ежедневието си, които откриват красотата на необичайни места, които гледат небето и търсят звездите и светулките Усмивчица хора, които са усмихнати винаги, хора, които обичат хората Усмивчица
  ето тези прекрасни личности ме карат да вярвам, че бъдещето ни е светло, защото виждам светлината в тях, и защото вярвам, че тяхната светлина променя и околните.
  Активен

  just keep your mind open

  love actually is all around
  Sunshine(sun)
  Разумна Любов
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 972


 • Град: Тук и сега
 • Тук и сега ...

  100006741217887
  WWW
  « Отговор #6 -: Октомври 08, 2012, 12:02:14 »

  Светлина и любов.  За това ви говоря krem , споделяйте и нека хората четейки разберат ,че светът около тях се променя за хубаво и във хубаво.
  Нека разберат ,че калъпа на старото се променя и пропуква.Има смисъл от всичко написано и ние всички като едно или като цяло правим и градим една нова реалност която вече е създадена , но се нуждае от посеви за да се изгради и споделяйки виждането си , мислите си ние помагаме за това.
  Аз вярвам в това и вие бъдете убедени новото идва и тези които сега са го приели в сърцата си , ще им е по-лесно.
  Независимо къде са сега и какво работят,дали четат форуми, или просто си мечтаят някъде , те със своето съзнание вече са в новото.
  Споделяйте и не се притеснявайте , нека споделяме положителната си енергия под формата на мисли.
  Знам за много хора като теб krem и за много други и с някои се срещам , но за сега масово са другите и за жалост тези други са самите ни близки , не искащи да приемат идващото и не подозиращи каква вълна се формира , вълна под прикритието на една реалност ,създадена за това , реалността на Интернет пространството в което новите деца,хора общуват и творят , а старото поколение не разбира и отхвърля.
  Не слагам ограничения и не казвам ,че само младежите сме новите хора , няма значение възрастта , няма значение на колко сте , времето е нещо което е трудно за обяснение , но външно сте на една възраст , вътре сте на друга.Мисля разбирате вложеното в думите и самата идея.
  Активен

  krem
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 139


  « Отговор #7 -: Октомври 08, 2012, 12:38:58 »

  абсолютно разбирам Усмивчица не с главата, а със сърцето Усмивчица

  мъчно ми е за хората с чисти сърца, които просто живота е пратил на страната на невярващите. където и да видя пролука и се стремя веднага да кажа, да помогна, да променя, да дам положителна енергия под някаква форма, усмивката и личният пример винаги помагат повече от убеждаване.
  а за възрастта, ние стигналите на "преклонната възраст" от 30 и няколко, и повече най-добре знаем, че ако в душата си си останал онова мечтателно дете, другото няма значение и нещата не се променят особено, само си малко по-кален и имаш малко повече търпение и имунитет срещу всемирната гадост.
  а най-лесният начин за мен да направиш връзката с детето в душата си е да гушнеш своето детенце и да му дадеш всички мечти и отговори, които не си имал за себе си. и да поподскачаш с него в локвите в парка Усмивчица)))
  Активен

  just keep your mind open

  love actually is all around
  Sunshine(sun)
  Разумна Любов
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 972


 • Град: Тук и сега
 • Тук и сега ...

  100006741217887
  WWW
  « Отговор #8 -: Октомври 08, 2012, 14:05:49 »

  абсолютно разбирам Усмивчица не с главата, а със сърцето Усмивчица

  мъчно ми е за хората с чисти сърца, които просто живота е пратил на страната на невярващите. където и да видя пролука и се стремя веднага да кажа, да помогна, да променя, да дам положителна енергия под някаква форма, усмивката и личният пример винаги помагат повече от убеждаване.
  а за възрастта, ние стигналите на "преклонната възраст" от 30 и няколко, и повече най-добре знаем, че ако в душата си си останал онова мечтателно дете, другото няма значение и нещата не се променят особено, само си малко по-кален и имаш малко повече търпение и имунитет срещу всемирната гадост.
  а най-лесният начин за мен да направиш връзката с детето в душата си е да гушнеш своето детенце и да му дадеш всички мечти и отговори, които не си имал за себе си. и да поподскачаш с него в локвите в парка Усмивчица)))
  Да абсолютно  точно.Прекрасно.
  Не всеки може да сподели и то да сподели това което мисли или чувства , понеже някои се страхуват , но това е друга тема.Заедно можем , пишете и споделяйте.Променяйте се вие , другото само ще се промени ,покрай вас. 
  Активен

  Свързан
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 185


 • Град: Монреал, Канада
 • « Отговор #9 -: Октомври 14, 2012, 22:24:39 »

  RU@ всичко което мислиш е така и за ядрото , *там е мозъка а нашите действия предизвикват , неприятни или приятни усещания на планетата и ние си предизвикваме някои неприятни последствия от нашите действия.
  Връзката на планетата с хората е Природата и тя предава чувствата на планетата.
  Или всяко земетресение е заради колективния ум на дадено място и заради желанията на определена група от хора.
  Писал съм няколко пъти на разни места, но не искат да ме чуят , парите в това време имат огромна власт.
  А на природозащитниците не им обръщат внимание.
  Вярвам ,че идва промяна но ми се иска да е лесна и приятна , а ако хората се държат така , няма да е лесно , независимо какво ще стане края на тази година , то ще е само начало и дори и да не стане , за мен станаха много неща тия 2 години , но хората не ги виждат , те спят.
  Иска ми се да има организация за опазване на планетата ...
  Дадох предложение на няколко места и дори тук във форума за пробиване на закон за тази идея.
  Да има час в училище където да пускат научнопопулярни филми за планетата и всички филми които съм пуснал в темата си за планетата.
  Да запознаят децата си , че тя е жива и ,че е нужно да уважаваме планетата.
  Понеже сега децата не учат нищо важно.
  Казват ми ,че е важно да знам да пиша правилно , но дали е толкова важно това ако не знам как да живея , ако не знам кое е здравословно.  Безмълвие
  Децата се тровят от малки и не знаят как да се хранят , независимо дали са индиго или др.
  Това е нужно да се изучава.Те са бъдещето на планетата.
  Да ги учат за живота , за природата , да правят излети в природата.
  Новите деца имат по голяма връзка с природата и е нужно да са по-близо.
  Имат нужда от хора които им пука за тази тема и не предават урока само за си вземат парите.
  Затова е нужна промяна и аз искам да помогна но как ??
  Форума е велик но дали може да направим нещо , дали не е нужно да направим предложения и да ги покажем на тези които се мислят за управници.
  Понеже тези управници които ни управляват , вярват в други идеали , а новите деца и хора , вярват в друго.
  Има един клип с едно момиче което кава толкова велики неща , но промяна няма и аз без срам казвам ,че докато го гледах плаках и то доста.
  Понеже това което то каза на всички е в мен.И за мен всичко това е важно , няма място за шеги , тука говорим за нашия дом , а той е почти разрушен.
  И ако предприемем ,че преди е имало и други цивилизации и са изчезнали , май и ние е редно да бъдем заличени , заедно с парите и всички ценности на стария изхабен свят.Много лукс и много открития но няма смисъл от тях без планетата и природата.Без тях няма да има нищо.
  Колкото и да си богат , кога си заминеш всичко си остава тук на земята и се разсейва леко и славно в останалата илюзия на планетата.Илюзия създадена от човешкия свят и идиялите на масовия ,колективен ум.
  Всичко е с положителна нагласа и с надежда за промяна.Ако има и други които мислят нека пишат , дори и да не може да помогнем или да променим , нека пишем и споделим ,какво лошо има.
  **Аз за сега съм безсилен , но не губя надежда и вярвам.
  Ще чакам да мине тази година и знам , че над нас и вътре в нас има енергия и сила която е много по-разумна и кога дойде времето , много като мен ще знаят какво да правят.
  И каквото и да стане мили хора , знайте едно , ние си го направихме и ние си го заслужихме.
  И дори да не разбирате сега ***много хора по целия свят плащат с живота заради други хора , кръговрат от действия и бездействия.Всичко се отразява на живота.
  Здраве на всички.

  Здрасти.

  С вас съм 100% (съжалявам, че не дават повече).
  Но, имам някоя и друга забележка относно лафа ти Sunshine.
  Разбира се, без никакви задни мисли, опит да се натрапвам или да ставам учител на който и да било.
  * Ние също имаме мозък и той заедно с чувствата ни е най-якото което притержаваме, мисълта ни и чувствата ни предизвикват, ръководят и владеят говора и действията ...
  ** Никой никога не е безсилен, освен ако не са му отрязали половината от мозъка (лоботомия ли се казваше, не си спомням точно), или да са го натъпкали с еди какви си лекарства за да го "оправят" (това е много на мода тук където съм и за най-голямо съжаление, отправено най вече към децата).
  Напротив, общувал съм със сакати хора и са ме вкарвали в шах с бързото си реагиране на мойте думи, явно са наблегнали (по обясними причини) на умственото, духовното и подобни.
  *** Плащането с живота не е кой знай какво.
  Много от тези които умират преждевремено (преди 50 годишна възраст) го правят, за да се преродят като по-напреднали и висшестоящи личности (водачи, лечители и подобни) в друга държава, континент и евентуално с друг пол.
  Много по тягостно е плащането с лишаване от свобода (например Нелсън Мандела), и отхвърлянето от обществото и заклеймяването на хора със свръх-естествени дарби (не знам дали се изразявам много правилно, напуснах България постоянно през 1989) ...
  Активен

  Сатчитананда ...
  Свързан
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 185


 • Град: Монреал, Канада
 • « Отговор #10 -: Октомври 14, 2012, 22:36:09 »

  Светлина и любов.  За това ви говоря krem , споделяйте и нека хората четейки разберат ,че светът около тях се променя за хубаво и във хубаво.
  Нека разберат ,че калъпа на старото се променя и пропуква.Има смисъл от всичко написано и ние всички като едно или като цяло правим и градим една нова реалност която вече е създадена , но се нуждае от посеви за да се изгради и споделяйки виждането си , мислите си ние помагаме за това.
  Аз вярвам в това и вие бъдете убедени новото идва и тези които сега са го приели в сърцата си , ще им е по-лесно.
  Независимо къде са сега и какво работят,дали четат форуми, или просто си мечтаят някъде , те със своето съзнание вече са в новото.
  Споделяйте и не се притеснявайте , нека споделяме положителната си енергия под формата на мисли.
  Знам за много хора като теб krem и за много други и с някои се срещам , но за сега масово са другите и за жалост тези други са самите ни близки , не искащи да приемат идващото и не подозиращи каква вълна се формира , вълна под прикритието на една реалност ,създадена за това , реалността на Интернет пространството в което новите деца,хора общуват и творят , а старото поколение не разбира и отхвърля.
  Не слагам ограничения и не казвам ,че само младежите сме новите хора , няма значение възрастта , няма значение на колко сте , времето е нещо което е трудно за обяснение , но външно сте на една възраст , вътре сте на друга.Мисля разбирате вложеното в думите и самата идея.
  Съвсем не е до възраст.
  Е, може би по младите сте повече развити, но и между нас има такива и то с качества и способности по обработени, утвърдени и изпитани.
  Много сме хората които са си начертали пътя в този живот да върви към светлината, НО понякога се случва човек да заспи (заблуди), да се разболее, да му се задръстят центровете по които тече енергията и за това се забавя в развитието си ...
  До колкото гледам как вървят нещата, такава заблуда няма да може да се повтори (потрети и т.н.) преди края на годината, твърде малко време остава до тогава.
  Активен

  Сатчитананда ...
  MouseMaiki
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 83


 • Град: Antarctica
 • Спазвам само законите на Вселената!

  WWW
  « Отговор #11 -: Октомври 16, 2012, 19:42:18 »

  Радва ме, че има дискусия по темата! Благодаря за отговорите ви! Прекрасни са!
  Прочетох подробно за възпитанието на децата - индига, кристали и т.н. Може би, моето мнение ще ви се стори различно, но държа да го споделя:
  Тези "особени" деца както и да се опитаме да ги възпитаваме, те няма да се променят  - всички те търсят сами своето развитие и в 99% от случаите го намират. Останалият 1% са онези, които се затварят. Родителите на такива деца не бива да се притесняват, че те са различни. Всякакви училища за подпомагане на развитието на тези деца са с чисто комерсиална цел. Дали по-рано или по-късно детето само открива верният път. Аз съм един от тези случаи. Като дете нямах много допирни точки с родителите ми, според тях бях трудно дете. Опитите им да ме насочат в правилна посока се оказаха безмислени, въпреки, че и те са силно духовни хора и се интересуват, четат и т.н. В един прекрасен момент те осъзнаха, че няма смисъл да се опитват повече и аз сама тръгнах там където е моята посока. Така че не е нужно някакво специално възпитание - просто родителят трябва да се научи да разбира детето, да не го спира, когато иска да се занимава с определени неща. Естествено не трябва да се изпуска възпитанието в морал, хигиена, правилно хранене и ежедневните битови теми. Тези деца имат нужда от свобода на разума. Колкото по-рано родителят разбере това, толкова по-лесно ще е на самото дете да тръгне по пътя си. (
  Не забравяйте и факта, че детето е най-чистото същество - то носи спомените от предишни животи, душата му е чиста, докато не бъдат поставени граници от външни фактори - родител, опит в живота, трудно ежедневие и скруполи. То помни и грешките си и кармата ще му помогне да намери разрешения, които нито един родител не би могъл да разбере.
  Индигото и кисталът се развиват така както те намерят за добре и това ги прави "трудни", "странни" и т.н. Пак казвам, че елементарното възпитание е задължително, но не се опитвайте да им налагате, защото ще ги отблъснете и ще ги накарате да се затворят.
  Активен

  На тази Планета има само един ръководител - Природата! Научете се да я пазите, да се съобразявате с Нея, да я слушате и да й помагате!
  Този който я руши или само я използва ще си получи уроците от Нея!
  krem
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 139


  « Отговор #12 -: Октомври 17, 2012, 10:02:36 »

  Всъщност не казваш нищо различно, напротив. Точно това е "новото" във възпитанието - да се уважава детето като личност още от най-крехка възраст и да не му се налагат модели на мислене и рамки, да не е в подчинено в отношенията, а де се говори с него като възрастен, да му се обяснява, а не да се използва познатото "ще правиш така, защото аз ти казвам". Едно-две поколения назад не са били така нещата.
  Активен

  just keep your mind open

  love actually is all around
  shining_star
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 728

  « Отговор #13 -: Октомври 17, 2012, 11:30:30 »

  MouseMaiki, съгласна съм с всяка дума от написаното от теб.
  Съгласна е бледа дума, това е и моят път, цел, смисъл, всичко.
  Активен
  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Как можем да помогнем
  За родителите
  delfin 2 1904 Последна<br />публикация Юли 18, 2009, 13:59:55
  от delfin
  Тялото, духът и умът работят заедно
  Духовни учения
  Админ 0 1163 Последна<br />публикация Януари 28, 2010, 17:51:36
  от Админ
  Можем ли да променим бъдещето ??? « 1 2 »
  Въпроси и отговори
  Sunlight 16 1775 Последна<br />публикация Юни 12, 2010, 10:03:26
  от Kery
  Ние и Земята - заедно срещу добива на шистов газ
  Инициативи
  yyy 9 1190 Последна<br />публикация Юни 14, 2012, 10:36:51
  от Sunshine(sun)
  Как можем да развием интуицията и способностите си?
  Духовни учения
  i.am.eternal 11 2457 Последна<br />публикация Септември 07, 2012, 20:36:57
  от sharga

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright