Духовно развитие

          

Страници:  1 [2] 3 4 5   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Повтарящи се сънища  (Прочетена 9361 пъти)
giti
Гост
« Отговор #15 -: Януари 03, 2010, 20:12:35 »

Не за змията, а за повтарящите се сънища, които имаме 3-а тук искам да говорим. Мисля това е наистина сериозно и трябва да се обсъди. Самият факт, че сънищата ни са еднакви, говори за нещо мн. голямо...
Моля Ви КОМЕНТИРАЙТЕ!!!
Активен
Еlsha
Диди
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 523


« Отговор #16 -: Януари 03, 2010, 21:19:49 »

По принцип, лошите образи в сънищата, представляват предмно вътрешните ни страхове и явно си имала един и същ вътрешен страх с друг човек, но зависи и от мисленето и възприемането на човек заради, което сънищата ви, хем общо са еднакви, но и се различават на много места. Аз така си го обяснявам.
Активен

Карма - КаРаМа - движение, живот, анализиране. Усмивчица
giti
Гост
« Отговор #17 -: Януари 03, 2010, 21:37:01 »

Не бих казала, че е вътреше страх. Не го чувствам, като сън на символика, а напълно реално преследване. Мисля си, че понеже си пъхам нослето май там където не трябва, след мен има сили, които искат да ме докопат. Така го чувствам, а може и да не е това... не знам...
Активен
Еlsha
Диди
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 523


« Отговор #18 -: Януари 03, 2010, 21:43:41 »

Може би, защото сънищата ти са осъзнати. Сънищата на Shirinan и Johan също ли са осъзнати?
Активен

Карма - КаРаМа - движение, живот, анализиране. Усмивчица
Админ
Дидо
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1131


 • Град: Варна
 • dean.radnev
  WWW
  « Отговор #19 -: Януари 03, 2010, 21:45:31 »

  Може би, защото сънищата ти са осъзнати. Сънищата на Shirinan и Johan също ли са осъзнати?

  Дам Намигване Знам, че сънувам и знам какво ще стане винаги. Всичко си се повтаря все едно гледаш един и същ филм отновно и отново Усмивчица но досега никога не съм се замислял какво ми се напомня с този сън, дори и сега не го мисля (явно упорито се дърпам от това, което ми се напомня)  Засрамен
  Активен

  Еlsha
  Диди
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 523


  « Отговор #20 -: Януари 03, 2010, 22:00:02 »

  Ми може, едни и същи същества да притесняват теб и Гити? Забелязала съм, че в ежедневието, на много хора от форума, чуват пукане и усещат присъствие околко тях, някой за лошо и усещанията ги изтискват(не всички). Но явно повечето усещат, едни и същи неща и някой по един и същ начин. Както на мен ми се е случвало освен пукане и изтискване, да усещам и нещо като грубо ръчкане в тялото си- точно където е чакрата под сърцето, само че от към гърба(опит за пробив) и на мои приятелки им се е случвало същото и ни напада едно и също нещо.
  Активен

  Карма - КаРаМа - движение, живот, анализиране. Усмивчица
  oizo
  Гост
  « Отговор #21 -: Януари 05, 2010, 23:10:34 »

  Ето ви е дин повтарящ се сън който е толкова откачен че ..... Безмълвие значи, аз съм колкото един атом, левитирам, рея се в тъмно пространство, това го усещам с тялото си, тук вече осъзнавам че не е само сън защото се пробуждам и оставам в едно никакво състояние........та значи аз едновременно пропадам и се издигам с някаква невероятна скорост, толкова бързо че чак стомаха ми става на топка, просто усещам с тялото си самото ускорение...и тук се появяват едни ужасяващо огромно топки които ме побъркват от страх, всяка е с различен цвят и големина и сякаш се опитват да ме погълнат,да ме смачкат....не знам защо но някои са грапави и това ме плаши страшно много, все едно един огромен оранжев портокал има власт над вас той ти втълпява че ти си нищо а той е всичко, той става още по-огромен и по-огромен, тук вече се пробуждам защото сърцето ми ще гръмне ....нищо през целия ми живот не ме е плашило толкова много. Знам че отстрани сънят ми звучи глупаво но това е което мога да обясня...случвало ми се е да се събуждам с плач ,което не помня и на другия ден да ми го разказват..."крещеше: НЕ ИСКАМ, МОЛЯ ТЕ!!!". Е айде кажете ми що за сън е това . Това го сънувам от 4-5 годишен, беше ме страх дори да заспивам, защото усещах как при затварянето на очите си пропадах в онази бездна...на всичко отгоре не можех и да си отворя очите за да се спася, след всичко това ужасът беше пълен. Разтреперах се сега като си го припомних...Не го бях сънувал 2-3 години и наскоро пак ми се случи, този път за простотията  се оставих да видя какво ще стане....( това е в съвсем будно състояние) бавно започнах да "се отделям от тялото си" просто така го чувствам , знам че звучи откачено но е истина. Стоях така може би половин час, адска тишина и спокойствие, пренесох се другаде,получи се нещо като медитация с разликата че след като отворих очи все едно изплувах из под вода, пулсът ми се беше откачил и се задъхах сякаш не бях дишал с минути. Другия сън е този в който бягам като олигофрен, напрягам цялото си съзнание а движенията ми са като на забавен каданс.Имам и други повтарящи се сънища но са от скоро а и запълних вече цяла страница. Друг път ще продължа.
  Активен
  roni7o0o
  Странна
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 30


  « Отговор #22 -: Януари 14, 2010, 14:34:13 »

  И аз съм сънувала такива мъже с черни дрехи и куфари. При мен обаче имаше и жена , бяха трима - една вена и двама мъже с очила. Бях във някъкав хотел и знаех че ме преследват. Странн че няколко човека сънуват едно и също нещо... Шокиран Шокиран
  Активен

  " Не е важно колко хора познаваш,а колко от тях ще застанат зад теб в труден момент!"
  Еруин
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 417


 • Град: Варна
 • « Отговор #23 -: Януари 27, 2010, 03:22:53 »

  Аз съм имала само един повтарящ се сън. Породен беше от падането и после седенето в болницата. Първата вечер сънувах случилото се, после то се трансформира в кратък, но стресиращ сън.  
  Стълбите на задния вход на болницата са пред мен. Има лед и сняг, аз много внимавам как слизам по стълбите, държа се за парапета. После се хлъзгам и залитам назад и следва събуждане. При събуждането усещането е като да паднеш от високо на гърба си, изкаран ти е всичкия въздух.
  И така този сън съм го сънувала много пъти. Първата година го сънувах всяка вечер, после започна да се разрежда и изчезна с времето.
  Всеки път знаех, че ще се хлъзна, но не можех да променя нищо.

  В другите ми сънища, които привидно се повтарят имам памет в самия живот от съня и се сещам, какво е станало предния път и действам различно.  
   Усмивчица
  Активен

  I told you
  That we could fly
  'Cause we all have wings
  But some of us don't know why
  Gayatri
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 609


 • Град: София
 • « Отговор #24 -: Март 10, 2010, 14:40:15 »

  Снощи за пореден път сънувах сън, който според мен няма някакъв определен смисъл или послание, но не знам защо го сънувам вече 3-ти път.
  А ето и съня :

  С баща ми сме до една сграда, нова кооперация, в която хората започват да се нанасят. Сградата е керемидено червена, като долната й част е облепена с камък. Отстрани на сградата има нещо като стена, отново с камък. Баща ми застава пред стената и я докосва с ръка. Появява се нещо като чешма, но зазидана с камъни. След това с татко се отпрявяме към входа на сградата. Виждам стълби, които са железни и пак керемидено червени. В съня си негодувам, че тези стълби са неудобни за качване на мебели и ми изглеждат много паянтови. Имам усещането, че брат ми си е купил апартамент в тази сграда. С баща ми се изкачваме по стълбите и влизаме вътре. Голям мрак е, но по едно време попадаме в нещо като фоае, където свети. Там виждам хора, които са наизкарали съдове и ги мият. Имаше и доста покъщнина. Тези хора приготвяха вещите си, за да се нанасят.
  Така, изведнъж се озовахме на 3-ти етаж, където е апартамента на брат ми. От стълбите на етажа пак се попада в едно фоае- тъмно. Отдясно в коридора е апартамента на брат ми, а отляво е апартамента на хората, които долу приготвяха багажа си. В техния апартамент вляво влезе една жена, а ние се отправихме към апартамента на брат ми. Влязохме вътре. Бяхме се събрали много хора, сред които беше майка. Огледах се из апартамента и установих, че има някаква промяна в него. Не беше такъв, какъвто си го спомнях от предния сън. Изглеждаше точно така, както стария апартамент на родителите ми. Имаше голям стъклен портал, покрай който бяха наредени много цветя. Погледнах навън беше абсолютен мрак. Само вкъщи светеше.
  Ето така свърши съня ми.
  Много странно усещане имах, някаква тегоба, тежест. Мракът навън беше много подтискащ, а като влязохме вътре на светло, почувствах някакво спокойствие и уют. Сякаш ставаше нещо навън. Някакъв катаклизъм. Наистина усещането беше много подтискащо.
  Честно казано не виждам някакъв смисъл в този сън, но незнам защо го сънувам.

  В един по- преден сън, който пак се повтаряше често, намерих някакъв смисъл, но в този- Не.
  Много често сънувам сгради, апартаменти, определени стаи.Понякога и разрушени сгради.

  В един по- предишен повтарящ се сън сънувах, че сме в нашия апартамент, а аз постоянно търся някаква скрита врата. Намирам я и се озовавам в таен апартамент, който знам само аз. Сякаш намирах моето тайно местенце, в което да остана насаме със себе си и се вълнувах като дете как ще си го подредя и наглася. Последния път като сънувах този сън беше миналата година. Тогава подканих и съпруга ми да влезем през тази тайна врата. Таванът на стаята, в която влязохме беше обгърнат от лоза с гроздове. След това забременях и повече не съм го сънувала този сън.

  Активен
  Amazon
  Гост
  « Отговор #25 -: Юли 26, 2010, 14:36:46 »

  Аз като малка винаги сънувах 3 съня-
  1. Вървя с едно колело по една тъмна алея, привечер е и около мен всичко е в полянки. Пред себе си виждам семействоо ми ,коитос ръка ми напомнят да се забързам. Аз започвам да тичам, опитвам се да се кача на колелото ,но не се получава, лампите на алеята започват да се гасят и усещам зли очи в гърба си. Започвам да се задъхвам, но сякаш тичам на едно място и се събуждам в момента,когато моето семейство изчезва зад един ъгъл,а последната ампа зад мен гасне

  2. Втори сън сънувах,като побъркана- В една стара порутена къща съм и зад мен виждам КЛОУН ,който ме гони да ме гъделичка Усмивчица , бягам от него, бягам, бягам, излизам от къщата,прескачам оградата...... И той ме чака отпред и ме хваща! -оказа се че и много по-голямата ми братовчедка е сънувала същия сън като дете! Едни приятели ми казаха че имало филм за някакъв клоун ,който убивал деца, но аз така или иначе не гледам страшни филми и дори не мога да направя връзка с нищо. Винаги съм харесвала клоуните.

  3. Третия сън е свързан с една райска градина- Събувам как започва война между елфи и джуджета, аз съм от елфите и бягам , стигам последната къща от селото ми и зная че зад нея има невероятно величествена свещена гора- мина ли гората ще стигна до райско място в което никой не може да убие или нарани друго същество. Този сън винаги продължава сякаш месеци- преминавам през къщата убивайки всичко, което се изпречи на пътя между мен и грата. Взимам си вода и хляб и започвам едно изкачване в гората на дървета каквито никой никога не е виждал-дебели колкото къща... спускам се по лиани , тичам по сняг изкачвам се, чувам как ме преследват зад мен,но аз съм като царица на гората(в съня ми съм мъж)накрая стигам до райското място-дървета,цветя,растения и животни каквито никога не съм виждала и въпреки всичко знам че това място съществува някъде тук на Земята. 
  Активен
  nia.boneva6
  Гост
  « Отговор #26 -: Юли 26, 2010, 14:51:28 »

  Амазон, как тълкуваш сънищата си?
  Активен
  Kery
  Гост
  « Отговор #27 -: Юли 26, 2010, 14:53:24 »

  Има един израз - "Всичко се повтаря, защото ние не се променяме".
  Може да има нещо общо с някои от вашите сънища.
  Активен
  Amazon
  Гост
  « Отговор #28 -: Юли 26, 2010, 14:58:08 »

  Еми първият сън ,който е свързан с колелото смятам, че показвал някакъв страх от това да не остана самичка.
  Втория с клоуна... Не зная, от малка имам видения и винаги съм се страхувала от нещо неизвестно и явно съм се притеснявала че каквото и да правя, винаги са с една крачка пред мен(клоуна ,който изкача пред стената а уж е зад мен
  Тртия сън е от истинските ми сънища-била съм и ще бъда. Намериал съм място на което да отдъхвам-своята райска градина,където срещам свое старо аз или същността която най-много ми е харесвало да бъда:)

  Интересното в сънищата ми е че винаги съм можела да ги контролирам и особено вече като пораснах знам кога сънувам и мога да променям картини , хора, сцени ако някой дух ми се присъни го отпращам. Имам пълен контрол над тях.
  Активен
  nia.boneva6
  Гост
  « Отговор #29 -: Юли 26, 2010, 15:02:26 »

  Ти казваш, че обичаш клоуни. А в съня те хваща клоун. Ами ако това показва страх-нещата които обичаш да те хванат в капан? Или... не знам, това е първото, за което се сетих...
  Активен
  Страници:  1 [2] 3 4 5   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Сънища за изоставяне
  Моите сънища
  Administrator 0 1970 Последна<br />публикация Юни 20, 2009, 22:12:58
  от Administrator
  Сънища
  Моите сънища
  axlinn 13 1412 Последна<br />публикация Септември 09, 2010, 17:16:58
  от axlinn
  Тълкуване на сънища
  Моите сънища
  Хера 11 2315 Последна<br />публикация Юли 20, 2011, 16:14:05
  от artist5
  Сънища от 1984
  Моите сънища
  Kissing You Good Night 0 939 Последна<br />публикация Април 09, 2011, 16:15:51
  от Kissing You Good Night
  Повтарящи се сънища от един и същи род.
  Моите сънища
  Mitova 4 1801 Последна<br />публикация Декември 13, 2012, 20:31:27
  от Sita

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright