Духовно развитие

          

Страници:  [1] 2   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: 2012 г. Защо свършва календарът на маите  (Прочетена 14682 пъти)
Админ
Дидо
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1131


 • Град: Варна
 • dean.radnev
  WWW
  « -: Декември 09, 2009, 14:54:40 »


  Трагичен край на ерата на материализма предричат древните астрономи, ако човечеството не отправи взор към духовните ценности.

  текст: Мария Бончева

  След напразния фатализъм около навлизането на човечеството в новото хилядолетие през 2000 г., след несбъдналите се предсказания за край, апокалипсис, огън, нов потоп, опустошителни бедствия, нова вълна от пророкувания и догадки се носи из въздуха, набирайки сила. Този път обвита във фатализъм е 2012 година. Какво да очакваме? Разруха или просветление? Безславен край или славно бъдеще? Дали въобще си заслужава да се обърне внимание на тази година, или това е поредната порция всеобщ смут?

  За да открием поне част от тайните на този наближаващ исторически момент, трябва да погледнем към отстоящата далеч във време и пространство цивилизация на обвитите в тайнственост маи - тъкачите на времето.

  Този древен народ създава своята цивилизация мълниеносно в периода между IV-IХ в. сл. Хр. в района на полуостров Юкатан, на територията на днешните държави Мексико, Гватемала и Белиз и също така мълниеносно изчезва безследно, оставяйки след себе си своите достижения и тайни, обгърнати в зелената прегръдка на тропическата джунгла.

  Векове наред природата ревностно пази заспалите градове на маите. И ето че днес до нас достигат изумителните по своята пищност и архитектура пирамиди, храмове и постройки, както и посланията на древните, записани в стотиците каменни глифи (плочи с надписи и рисунки – бел. ред.), разчетени с усилията на стотици учени. Именно в тези глифи се крият тайните на 2012 година, на бъдещето на човечеството и на планетата Земя. Чрез пределно прецизни математически и астрономически изчисления древните маи са записали миналото и бъдещето с точност, близка до данните на съвременните компютри.

  Древните астрономи са наблюдавали пролетното и есенно равноденствие, лятното и зимно слънцестоене и по тях са създали своите 20 различни календарни системи – слънчеви, лунни, астрологични. Чрез тях те записват историята и развитието на нашата планета от незапомнени времена до 2012 година, датата, до която техните изчисления спират.

  Маите разглеждат света като тъкан от пространство и време


  Основата е материята на пространството, а времето е вътъкът, запълващата нишка, рисуваща неповторимите шарки на живота. Те приемат времето като спирала, танцуваща без начало и край по формите на творението, която произлиза от галактическия център, Хунаб Ку, или Галактическата пеперуда, и винаги завръщаща се пак там, за да поеме отново по своя път към Земята. В тази си представа светогледът на древните коренно се различава от съвременното схващане за времето, като права линия, за насочен вектор със зададена, определена посока. За тях движението, ходът на историята има цикличен характер - всичко се завръща към първоизточника, за да поеме отново на път, същото, но променено...

  От тази изходна позиция маите създават своята уникална система на дългото броене. Те съумяват да отброят периоди от милиони години, свеждайки ги до цикли от 104 000 години, които съдържат 4 по-малки цикъла от по 26 000 години. Те от своя страна се делят на 5 цикъла от по 5200 години, които се състоят от 13 цикъла от по 400 години, наречени бактуни. Един бактун има 20 цикъла, или катуна, от по 20 години и т.н., докато се достигне един ден. Според календара на маите човечеството в момента се намира в последните години на един период от 104 000 години, следователно и в последния 5-и период от 5200 години, а с него приключват и всички останали по-малки периоди.

  Тук идваме до многозначителната 2012 година, по-точно до зимното слънцестоене на 21.12.2012 г., когато е точният край на всички отброявания на древните

  Този 5-и и завършващ период е започнал на 13 август 3113 г. пр.Хр. Маите са записали тази дата като 0.0.0.0.0. С нея започва писането на историята в съвременния смисъл на думата, първите цивилизации на Египет и Месопотамия се зараждат, патриархатът набира сила като основна форма на управление. Може да се каже, че съвременните култура и ценности водят своето начало от този древен момент. Щом маите така точно са отгатнали началото, защо да не им повярваме и за края?

  Последният отрязък от времето ще завърши отново с дата, отбелязана като 0.0.0.0.0. Това показва пълното завъртане по колелото на времето. Този завършителен оборот носи енергията на предишните 4 цикъла от по 5200 години. С набиране на скорост от въртенето те са оставили своя отпечатък, влели са от силата на енергията, която ги е обуславяла, за да бъде последният най-пищен, но и най-драматичен.

  Четирите цикъла са били управлявани и накрая разрушени от една от стихиите - от ягуара (еманация на подсъзнанието според маите), от огъня, от водата и от въздуха.

  Сега е ред на петата стихия, която е под влиянието на елемента Земя,

  „кабан” на езика на маите. За него те пророкуват, че ще е време на забрава, особено последният бактун, или годините от 1618 до 2012-а. Те виждат ерата на материализма, белязана със силно откъсване от природния живот и единението със Земята. Дават на тези крайни дни името „олин” - „ол” означва съзнание. По този начин искат да ни предупредят, че от нашата съзнателност като пазители на Земята зависи развоят на събитията през последните години, оставащи до 2012 г., следователно зависи как ще навлезем в новата епоха, започваща насетне. Епоха, управлявана от етерa.

  С края на своята календарна система маите не ни обричат на апокалипсис, а ни подсказват, че идва коренна промяна на съзнанието. Те говорят много за събуждането на човешкия дух след дълъг период на духовна пустота и упадък, особено в последните 7 интензивни години от 2005 до 2012-а.

  И подкрепят своите предсказания с кулминационното събитие - зимното слънцестоене на 21.12.2012. Според маите на тази дата Слънчевата система ще застане в определена позиция спрямо Галактическото слънце, която ще позволи на мощна вълна от енергия да достигне до Земята. Кулминацията на това събитие се очаква по време на зимното слънцестоене на 2012 г. Земята ще преживее момент на символична галактическа полунощ.

  Древните астрономи предвиждат още засилване на влиянието на звездния куп Плеяди върху жизнения цикъл на Земята и нейните обитатели.

  И двете космически събития не представляват интерес

  за днешните астрономи. Аргументът им е, че толкова далечни тела няма как да оказват влияние върху живота в нашата система. Но маите, подобно на древните египтяни и индийци, са умеели да виждат енергийната структура на нещата. Развитите им фини сетива са им позволявали да проследяват хода на енергийните потоци.

  Зимното слънцестоене е символичната полунощ на годината. То е време на смърт, но и на прераждане, начало на обновление, което маите възприемат като подем на духовното развитие на човечеството. Защото след най-тъмния миг полека светът се придвижва към утрото. В този ден Земята ще получи директно енергия от Хунаб Ку - центъра, чиято мощ задвижва в спирала милиони звезди. Маите вярвали, че той управлява всичко, цялата магия на живота както на Земята, така и във Вселената. Затова мигът, в който от центъра ще достигне по права линия информация до Земята, има огромно и решаващо значение за съдбата на човечеството. Но тя се предопределя и от действията на хората през последните години на крайните времена. От това дали ще чуем посланията на древните, дали ще повдигнем духа си, ще преосмислим ценностите, зависи земетръси и разруха или просветление ще срещнем в първите дни на новата епоха. Защото всяко отрицателно пророчество цели да предупреди за евентуалните последици.

  Древните маи предсказват големи промени в световния ред, но историята е жива, вътъкът на времето рисува шарките на битието, задвижван от безчет брънки на тъкачния стан - хората, съвременници на крайните дни...

  ossem.eu
  Активен

  delfin
  Гост
  « Отговор #1 -: Януари 07, 2010, 17:25:29 »

  "ЕТО И ОТГОВОР ЗАЩО ТОГАВА СВЪРШВА КАЛЕНДАРА НА МАИТЕ:

  Правилно маите завършват своя календар 2012 г., защото тогава ще завърши периодът на вашето човешко възприемане на времето, като минало, сега и бъдеще. От този период нататък поради разкрепостяване на вашия мозък ЧОВЕШКИЯТ ФАКТОР ВРЕМЕ ще изчезне, а при Мен то не съществува. Да, след този период вие ще виждате и минало, и сега, и бъдеще като едно и ще осъзнавате това поради Прехода на по-високи квантови честоти на вашия мозък, ще падне пелената и ще се отворят нови центрове във вашия мозък, като така веднъж за винаги ще отпадне КАРМАТА и вие ще се развивате по друг начин с увеличен Енергиен потенциал на мозък и телесна структура. Т.е. след този период ще сте приключили 1 клас на образование на вашите души и ще преминете към безвремието на вечността, но това не е смърт, а именно желаното безсмъртие - заложено в гена ви.

  Не се плашете нито поддавайте на страх и паника.

  След 2012 г. ви очаква нов красив живот - в синхрон с Моята Енергия на Любовта, което ще спре напрежението, страха, глада и войните между вас."


  Йорданка Николова
  Активен
  delfin
  Гост
  « Отговор #2 -: Януари 07, 2010, 17:27:28 »

  "Правени са няколко предложения за корелация между Грегорианския календар и този на Маите, все още няма консенсус.

  Ето някои от последните дни за края на циклите според корелацията на Гудман - Мартинез - Томпсън:
  22/12/1943, 1/11/1953, 10/9/1963, 19/7/1973, 28/5/1983, 5/4/1993, 12/2/2003, 21/12/2012."

  xnet_user
  Активен
  The One
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1537


  Винаги на точното място в точното време

  WWW
  « Отговор #3 -: Март 07, 2010, 00:32:13 »


  Календара на маите… не край, а еволюция!
    от Lirex

  И по-точно – еволюция на съзнанието! Но нека кажа няколко неща преди това…

  Цивилизацията на древните маи, населявали някога земите на Централна Америка, се води една от най-напредналите по отношение на знанията за времето, а техният календар – най-точният на планетата. Включва много времеви цикли относно Вселената и Слънчевата система. Хронологичните им познания били удивителни, като някои от тях все още предстои да се разгадаят.

  Както някои от вас знаят, въпростният календар има край. Т.е. момент, в който просто спира и няма нищо нататък. Преди време четох множество спекулации по въпроса, от които най-известната бе, че идва краят на света. Не се интересувах допълнително, но сега отново пиша, защото ми попадна нещо ново и интересно.

  Гледах тричасовият филм на Ян Лунголд (Ian Lungold) – „Календара на Маите – Еволюцията Продължава” (The Mayan Calendar – The Evolution Continues). А в края пишеше „Този филм няма copyrights! Моля разпространявайте свободно и навсякъде”.

  Еволюция на съзнанието! Според календара на маите тя протича на цикли. Въпросните цикли са девет на брой и са разкрити с помощта на археологическа находка (стълб с надписи), като календарът е вече част от официалната наука.

  Маите разделят всеки един от тези цикли на 13 части – 7 дни и 6 нощи (седмият няма нощ, а времетраенето им не съвпада с нашето). Всяка „част” в цикъла бележи ново развитие (скок?) на съзнанието. За сравнение мога да предложа разликата между поколенията. Всяко ново е някак си по-бързо възприемчиво, обработващо по-добре информацията и прилагащо я в живота по-ефективно (разграничете се от идиотчетата, които винаги ги е имало). По-същия начин е разликата в развитието на разума между отделните „части” в цикъла. Друго важно е, че според календара във всеки цикъл през петият му ден става нещо много важно и добро, а на петата нощ нещо лошо.

  Всичко има съзнание! Сега ще опиша и самите цикли, но няма да е много подробно. Целта ми е да си създадете някаква идея за какво става дума в този календар. Също и да допълня, че в момента се намираме към средата на осмият „Галактически” цикъл, който е предпоследен. А ето ги и тях:

  Цикъл 1. “Клетъчен”
  Започва преди 16,4 милиарда години със събитието, което официалната наука нарича “Големия взрив” и е свързан с развитието на живота във вид на отделни клетки. Тогава се заражда основното съзнание на всичко и е наречено „Действие/Реакция”, което също е основен физически закон.
  * Всяка една от тринайсетте части в този цикъл е с продължителност от около 1,26 милиарда години. Всичко се развива много бавно. През петия „ден” се формира слънчевата система, а през петата „нощ” е метеоритната бомбардировка върху всички планети и луни (нашата все още си пази белезите).

  Цикъл 2. “Млекопитаещи”
  Започва преди 820 милиона години като е условно наречен така, защото науката днес определя приблизително този период за начало на обединяването на отделните клетки в по-сложни организми и специализацията на отделните клетки в извършването на точно определена функция. Съзнанието еволюира в „Стимул/Отговор”, което е по-сложно от горното.
  * Всяка една от тринайсетте части в този цикъл е с продължителност от около 63,4 милиона години. През петия „ден” живота еволюира и излиза извън водата на сушата, а през петата „нощ” 97% от живота на планетата е изтребен.

  Цикъл 3. “Семейство”
  Започва преди 41 милиона години и е наричан така, защото е е свързан основно с обособяването на отделния индивид от общността. Тогава се появяват и маймуните. Съзнанието еволюира в „Стимул/Индивидуален Отговор”. То звучи подобно на горното, но каква е разликата между тълпа и семейство? Индивидуалността! Да, разликата в съзнанията е огромна. Например сте имали моменти, когато се чувствате наистина прекрасно да.. бъдете себе си! Също сте имали и моменти, когато сте се чувствали част от тълпата – когато сте един от хилядите по трубуните на спортно събитие или пък на дългата опашка в магазина. Замислете се какво ви е било съзнанието в различните ситуации. Как сте се чувстали в единия и другия момент? Разликата е голяма Усмивчица Целия този период от 41 милион години е помогнал на съзнанието да се свързва с други и да си създава взаимоотношения.
  * Всяка една от тринайсетте части в този цикъл е с продължителност от около 3,2 милиона години. През петия „ден” живота отново еволюира на по-високо равнище, появява се цветното зрение (”color vision” трябва да е това, нали?), а през петата „нощ” на този цикъл все още не е ясно точно какво е станало.

  Цикъл 4. “Племенен” (от племе)
  Започва преди 2 милиона години, когато за първи път се появява племето. Съзнанието еволюира в „Прилики/Разлики”. Докато през втория цикъл се развива мозъка, през третия той се разширява/увеличава, то в този четвърти цикъл се развива разума. Това да виждаме прилики и разлики, както и способността да вземаме решения относно различни неща, а не само възможността за реакция. Това е огромна стъпка напред в съзнанието.
  * През петия „ден” човекът открива огъня, а през петата „нощ” е бил ледниковия период. Добре че са имали огън, нали? Намигване Съзнанието винаги ни „доставя” нужните неща за да можем продължим към следващата стъпка.

  Цикъл 5. „Културен” (от култура)
  Петия етап на развитие е започнал преди 102 хиляди години. Тогава все още сме живяли в пещерите, но за първи път се е появила културата. Някъде точно в началото на този цикъл сме започнали да си говорим един на друг. Съзнанието еволюира в „Причини”. А именно – причините защо нещата са такива каквито са. В миналия период съзнанието се научи да взема решения, а в този то започва да разбира и причините.
  * През петия „ден” се появява изкуството, а през петата „нощ” то е сякаш на заден план. Изкуството е въображение и докато през „деня” хората са го имали, през „ноща” следващите са го нямали. Било е тъмна ера за изкуството.

  Цикъл 6. „Национален”
  Започва през 3115 година преди новата ера, когато за първи път Горен Египет се обединява с Долен Египет и се формира първата нация на Земята. По същото време за първи път се появява и писмеността. Съзнанието еволюира в „Закон”. И как няма.. то определено вече е преминало през „Причини”. Всеки човек персонално е длъжен да познава всеки от законите. Незнанието не е извинение.
  * През петия „ден” посланието на Исус Христос „обикаля” цялата планета, а през петата „нощ” Рим пада и за Европа започват 1000 години мрак. И не поради какво да е, а защото самото съзнание се е променило.

  Цикъл 7. „Планетарен”
  Започва през 1752 г. и се нарича така, защото по това време човечеството осъзнава, че обитава планета с кълбовидна форма. Това е и периода на започване на индустриалната революция. Съзнанието еволюира в „Сила”. В целия този цикъл става дума за създаването и укрепването на мощ/сила/власт. Забелязали ли сте, че има много такава насъбраната в малък брой хора? Вероятно това не ви харесва, но то е нормално според календара на маите. Дори и Световната Търговска Органиазация е вид проявление на това съзнание, за да се укрепва тази сила/власт, да я фокусира. Хората „горе” не осъзнават, че това е част от еволюцията за развитие на съзнанието.. те мислят само за големите си банкови сметки Усмивчица
  * През петия „ден” разбираме, че е=mc2, както и господин Хабъл открива, че живеем в безкрайна вселена, където всичко е възможно. Петата “нощ” – втората световна война.

  Цикъл 8. „Галактически”
  Започвал е на 5 януари 1999 г. и ще продължи до 10 февруари 2011 година. В този период тринайсетте етапа/части са с продължителност от по 360 дни. Съзнанието еволюира в „Етика”. Етиката е различна от морала – тя идва отвътре, от сърцето ти. Тя ти казва кое е правилно и кое е грешно. Морала от друга страна е „причини”. Причини, които с времето и културата обособяват „правилните и грешните” неща. Нещо различно от етиката. Докато морала идва отвън и те затрупва, етиката е в теб самият. Целият цикъл е за нея и за цялостта (интегритет). Те са така да се каже „новината на деня”. Като се огледате какво става по света не сте много доволни, нали? Войни, трагедии и всякакви грозни неща. Това, което всъщност виждате е един сблъсък между съзнанието на „Силата” със съзнанието на „Етиката”. Точно както във всеки един от миналите цикли – новото идващо съзнание доминира над предишното и де факто това става през петия „ден” от всеки цикъл. Тогава новото взема надмощие над досегашното. Забележете също, че не може да имате етика, ако преди това нямате някаква сила/власт. Например, ако бягате за да си спасите живота… етичността ще е последното нещо, което ще имате. Но когато сте на „твърда почва” – тогава може да започнете да си създавате една цялост, представляваща етика. Точно и за това съзнанието е трябвало да предостави първо „силата”.
  * Петият „ден” на този цикъл започва приблизително от 24 ноември 2006 и е до 18 ноември 2007. Това, което би трябвало да стане в този период, е да се запознаем с нашите „галактически съседи”. Плюс всичките му там прекрасни нови технологии.

  Цикъл 9. „Универсално съзнание”
  Деветият цикъл започва от 10 февруари 2011 г. и ще продължи до 28 ноември 2011 г. Състои се само от 260 дни, като всяка от тринайсетте му „части” ще е по 20 дена. Това е почти 20 пъти по-бързо от предния цикъл. Развитието на еволюцията увеличава скоростта си непрекъснато! В осмият цикъл, в който се намираме в момента, всяка част е с продължителност от 360 дни. Стават все повече неща за все по-малко време! Нямате ли и вие усещането, че времето сякаш лети? Сега знаете, че не е така. Процеса на еволюция на съзнанието лети! И колкото повече неща се случват толкова повече възможности се отварят. Това в един момент ще доведе и до възможност да правим така наречените „чудеса”.

  Има и един проблемен момент. Съзнанието ни може да обработи максимум 24 мисли в секунда, затова филмите са на 24 кадъра примерно. Това „забързване” на съзнанието ще доведе до по-голям стрес с настъпването на все повече „промени” около нас. Повечето хора са се научили да се адаптират към него, но не всички.

  Съзнанието на този цикъл еволюира в „Съзнателно обединено сътворение”. Точно за него е и цялата тази еволюция през милиардите години – всичките цикли, събития и т.н. Това е времето на придобиване на абсолютното и неограничено съзнание, на безграничните възможности. Това е и вероятно момента, в който всички „заключени” области на мозъка ще се отключат. Ще ползваме не 3-10% от него, а пълните 100%. Точно и затова сме тук – да достигнем до това ниво.

  Вероятно си задавате въпроса „ако наистина е така.. какво трябва да направя за да достигна до това ниво на съзнание?”. Отговора е прост – нищо! В смисъл, че не ви трябва да купувате нищо, не ви трябва научите нещо определено, не ви трябва да медитирате.. накратко не трябва да правите нищо конкретно, освен съзнателно да учавствате в този процес на отваряне на повече възможностти.

  Това е всичко, което се иска от нас според маите. Не знам за вас, но аз се надявам да са прави Намигване
  Тук може да видите деветте цикъла в графичен вид и с обозначаващи фактите надписи
  Активен

  Не мога да променя това което виждам,но мога да променя точката през която гледам.
  Това е достатъчно да промени онова което изживявам,а това променя цялата гледка.

  Всичко перфектно е точно такова,
  течащ в безкрая свещен резултат!
  Бъди сега причината нова,
  за твоя бленуван в мечтите ти свят.
  The One
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1537


  Винаги на точното място в точното време

  WWW
  « Отговор #4 -: Март 07, 2010, 00:35:59 »  Источник:http://nolimit.cult.bg/presscenter/eaeaiaadha-ia-iaeoa-ia-edhae-a-aaiethoey/
  Активен

  Не мога да променя това което виждам,но мога да променя точката през която гледам.
  Това е достатъчно да промени онова което изживявам,а това променя цялата гледка.

  Всичко перфектно е точно такова,
  течащ в безкрая свещен резултат!
  Бъди сега причината нова,
  за твоя бленуван в мечтите ти свят.
  The One
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1537


  Винаги на точното място в точното време

  WWW
  « Отговор #5 -: Март 07, 2010, 00:45:54 »

  Активен

  Не мога да променя това което виждам,но мога да променя точката през която гледам.
  Това е достатъчно да промени онова което изживявам,а това променя цялата гледка.

  Всичко перфектно е точно такова,
  течащ в безкрая свещен резултат!
  Бъди сега причината нова,
  за твоя бленуван в мечтите ти свят.
  The One
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1537


  Винаги на точното място в точното време

  WWW
  « Отговор #6 -: Март 07, 2010, 21:51:18 »

  Искам да поднеса доста важна според мен информация относно календара на маите.
  В тили линк има календара можете да кликните в неговия център ако искате да видите важните дати в които се преминава ден в нощ и от GALACTIC към UNIVERSAL LEVEL .http://www.maya-portal.net/flash
  Следващият линк е за всички които искад да разберат кои са според календара на маите както и всеки следващ ден какво означава според тях:
  http://www.mayanmajix.com/TZOLKIN/DT/DT.html
  В тези два линка има събрана цялата информация според мен която би могла да ни интересува до този момент.
  Приятно прекарване.
  Активен

  Не мога да променя това което виждам,но мога да променя точката през която гледам.
  Това е достатъчно да промени онова което изживявам,а това променя цялата гледка.

  Всичко перфектно е точно такова,
  течащ в безкрая свещен резултат!
  Бъди сега причината нова,
  за твоя бленуван в мечтите ти свят.
  nia.boneva6
  Гост
  « Отговор #7 -: Юли 31, 2010, 09:14:31 »

  Ха,на 12.12 имам рожден ден!
  Край на ерата на материализма... звучи ми хубаво Усмивчица
  Вярно е, че "света е тъкан от пространство и време". В такъв случай наистина всичко е преходно, всичко от тази "тъкан". И какво от това? Намигване
  Активен
  nia.boneva6
  Гост
  « Отговор #8 -: Август 15, 2010, 19:59:32 »

  Във всеки случай "Нова Земя и Ново Небе" никак не звучи зле!
  Но това може би е различно за всеки и не точно през 2012 Усмивчица
  Това, че календарът на на Маите свършва тогава, не значи, че ще е край на света Усмивчица
  Тъкмо гледах един документален филм.
  Активен
  dream
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 41

 • Град: Sofia
 • « Отговор #9 -: Август 18, 2010, 08:57:49 »

  Това за края на света през 2012 година са пълни измислици от хората който си нямат работа и искат да сплашат народа... Такива небивалици се говорят, че нямам думи, но все пак живеем в такъв свят.. През 2012 година започва нова епоха на земята, навлизаме в нов период... Край на света ще има, дали ще е през 2020/2050/3020 това е неизбежно ... Хората сами ще се унищожат... Въпрос на време и разум е ...
  Активен
  nia.boneva6
  Гост
  « Отговор #10 -: Август 18, 2010, 09:03:29 »

  Ще се унищожат тези, които се страхуват...
  Някои се готвят с газови печки Хммм Хммм Хммм леле мале...
  Трябва да работим със себе си, вместо да се страхуваме Усмивчица
  А що се отнася до нашия свят, част от него вече е мъртва... и част от един свят в мене, който чезне, също е мъртва
  Активен
  Аэ съм
  Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2396


  Hello! I am Andy!

  « Отговор #11 -: Август 18, 2010, 09:08:30 »

  Предполгам,че ще се отворят измеренията между паралелните светове.Това означава,че около планината Кайлас ще стане нещо.

  Иначе Апокалипсиса ще измете лошите хора,а добрите ще останат.В Библията всичко е написано!


  Дрийм,Земята е живо същество,а пък има и Бог.Да не забравяме и Шамбала.Не мисля,че те ще се допуснат нов апокалипсис...
  Активен
  nia.boneva6
  Гост
  « Отговор #12 -: Август 18, 2010, 09:09:49 »

  Може би за някои ще се отвори път към Шамбала... де да знам...  Згреших
  Активен
  Аэ съм
  Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2396


  Hello! I am Andy!

  « Отговор #13 -: Август 18, 2010, 09:15:03 »

  Едва ли има толкова Чисти и непорочни хора сега.По-вероятно е тези от Шамбала да дойдат при нас.Но като си представям как Америка бомбандира Шамбала с ядрени ракети(не,че нещо ще им навредят),ама ще се предизвика насилие!А Шамбала не искат насилие,понякога просто се налага.Когато хората,в продължение на хилядолетия,отричат хубавите качества и се самоунищожават...остава само разрушението!


  Активен
  nia.boneva6
  Гост
  « Отговор #14 -: Август 18, 2010, 09:17:00 »

  На бас, че Америка и да им се ще, не могат да бомбардират... тези, които искат да навредят, просто няма да Намерят...
  « Последна редакция: Август 18, 2010, 09:25:38 от nia.boneva6 » Активен
  Страници:  [1] 2   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  2012 Doomsday / 2012 Денят на страшия съд (2008)
  Филми
  Administrator 0 2874 Последна<br />публикация Юни 14, 2009, 23:27:11
  от Administrator
  2012 - Предсказанието на маите « 1 2 »
  Великият преход
  delfin 18 11255 Последна<br />публикация Ноември 12, 2010, 16:45:28
  от vasilz
  Защо маите са строили лабиринти под земята?
  Древни цивилизации
  Аэ съм 0 2193 Последна<br />публикация Май 05, 2010, 17:39:35
  от Аэ съм
  Седемте предсказания на маите
  Великият преход
  kukuruku 3 1303 Последна<br />публикация Декември 10, 2012, 23:46:03
  от Дом
  21.12.2012 Календарът на Майните ! "2012 ООД"
  Обща тематика
  Selinna 0 741 Последна<br />публикация Декември 14, 2012, 13:30:23
  от Selinna

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright