Духовно развитие

          

Страници:  1 [2]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Предсказанията на баба Ванга  (Прочетена 21479 пъти)
Amazon
Гост
« Отговор #15 -: Септември 05, 2010, 20:52:23 »

Почти нищо от написаното не е предсказано от Ванга.
Активен
nia.boneva6
Гост
« Отговор #16 -: Септември 05, 2010, 20:53:58 »

А кое е от нея?
Активен
Аэ съм
Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2396


Hello! I am Andy!

« Отговор #17 -: Септември 25, 2010, 01:34:36 »

   Ще дойдат добри дни за България, за народите, които помагат на нашата държава. Защото тя ще бъде уважавана и тачена от велики държави. Ще мине време, България ще изправи снага, самочувствието на хората ще порасне (пред Б.Цветкова,”Ванга – живот за хората”).
 
          Ще се отвори земята и ще се открие кои са българите. Не е вярно, че българите са чергари. Откъдето са минали, държава са оставили и бел град (пред следователката Анна Караангелова от Петрич).
 
          Българското писмо е едно от най-старите на земята (пред Анна Караангелова).
 
          България не е бедна. Тя има народ трудолюбив, работлив.Българският народ всичко може, по силите му е всичко да произвежда. Народът ни е учен за разлика от някои други народи. Най-ученият в света (пред проф.Д.Филипов).
 
          Гордейте се, че сте българи! Не отстъпвайте от род и родина! Не се продавайте на Америка за пари (пред проф.Д.Филипов).
 
           В България има много злато и един ден то ще бъде открито (пред Марианна Конова).
 
          Македония е българска земя. Тя не е държава, а част от българската територия (пред проф.Д.Филипов).
 
          Вие сте българи! Коренът ви е български (В отговор на въпроса на българомохамедани „Кои са те” по време на възподителния процес, пред проф.Д.Филипов).
 
          Българите са силни – вижте за какво се пее в песните ни и ще разберете как предците ни са живели. Тачете празниците – те са средство за оцеляване (пред следователката Анна Караангелова от Петрич).
 
         Нашите планини и езера са свещени, като тия в Индия. Само че народът ни не го разбира. Ще дойде ден, когато при нас ще дохождат от цял свят и ще черпят енергия…Седемте рилски езера са райско кътче – то ни е връзката с Космоса. Затова Дънов толкова често е ходел там (пред Б.Цветкова,”Ванга – живот за хората”).
 
         Четете Дънов – той казва истината (казано пред Нешка Робева).
 
         Няма лошо за България! Нямя барут, няма кръв. Българите да са живи и здрави и да не губят кураж! Ние сме куражлия племе. Ще излезнеме. Война няма и няма да има. Всичко ще се оправи. Не виждам засега земетресения. Ама в София е най-тежкото…
          България ще се оправи, защото са много работливи българите.
          Не се карайте,а се обичайте всички. Вяра и любов да има за народа – това е най-важното (25.04.1992г в.Труд).
 
          Да си тачите комшиите. Да ги почитате, защото като закъсате, няма да ви помогне роднината отдалеч, ами комшията.В България война няма да има. Кръв не виждам. Югославия ще стане на парчета, оти сърбите псуват Бога (пред Марианна Конова, нейна кръщелница).
 
          Да укрепите вярата си в Бога, да се обичате и да сте добри един към друг, защото без тези три неща няма напредък в нищо. Макар и бавно, лошото в България започва да отминава. Не бързайте! Небето знае как и кога да подрежда събитията. Там законите са други и причините са други ( К.Стоянова „Истината за Ванга”).
 
          Когато се обединят черквите, двата синода, когато се върне вероучението в училищата, тогава България ще намери своето спасение (пред Марианна Конова в.Континент 08.08.1997г).
 
          Злото се побеждава само с добро. На благородството се въздава с благодат. Бъдете разумни и не вярвайте на безумните приказки! Така ще се спасите по-лесно.
          Живеем в трудни времена. Разделят се братя и сестри. Да се обединим и за добро да се спасим (казано през 1994г, в.Труд 05.08.1997г).
 
          Нужен е един Бог, един владетел и единен български народ (казано през 1993г „Истината за Ванга”).
 
          Сини, червени, зелени – заедно ако се обединят, страната веднъж завинаги ще се оправи! (казано през 1994г. Пред Симеон Смилков,учител от Петрич).
 
          Руса жена ще помогне на България да излезе от кризата (1996г.пред Марианна Конова).
 
          Не бойте се! България и този път ке издържи. Колко време е издържала, та сега ли? Война няма да има. Ке се намери добър политик, той ке изведе България (пред Петър Костадинов, работил като нейн пазач).
 
          България ще се оправи, ако турят начело един добър водач, който да е честен! А колко са сега честните? Има ли ги? Няма ги! (17.04.1995г.в.168 часа)
 
          Ще дойде мъж със здрава ръка. Той сега само работи и мълчи. Но ще каже:”Стига сме играли на демокрация, време е вече да има ред”.(пред проф.Д.Филипов през пролетта на 1995г.)
 
          Ще мине доста време,ще се появи висок човек, пришълец, и той ще бъде добър крояч и добър шивач (казано през 1978г.К.Стоянова „Истината за Ванга”).
 
          Сега на Балканите е неспокойно, но ще дойде ден, когато всички балкански столици ще си подадат ръка за помощ и приятелство. Големи водачи от София, Букурещ, Белград, Атина и Анкара ще се съберат и ще разискват, водени от желание за мир и разбирателство (казано през 1948г. К.Стоянова „Истината за Ванга”).
 
          Всеки народ си има звезда, която го зарежда със светлинна енергия. Но има и изключения. Някои народи нямат звезда, а планета…Един ден тези народи няма да могат да оцелеят. В необикновената за тях атмосфера ще се задушат. Народ, който има планета вместо звезда, т.е. угаснала звезда, ще угасне като свещ при силен вятър.(В.Сидоров „Людмила и Ванга”)
 
          България има не само една зведа, а цяло съзвездие (пред астрологът Атанас Димитров).
Активен
Amazon
Гост
« Отговор #18 -: Септември 25, 2010, 01:51:06 »

Ето,това вече са нейни думи. Първата част с годините не е от нея.
Активен
sanguinary
Гост
« Отговор #19 -: Септември 25, 2010, 09:25:42 »

Малеее, Раби, ти верно си изорал интернет пространството Веселяк
Лошо няма де, интересни неща са това.
И само като си помисля, че всичко тръгна от една руса жена, която щяла да ни оправи!  Ухилен
Ето,това вече са нейни думи. Първата част с годините не е от нея.

Сега... верни ли са или неверни, това няма как да се каже със сигурност, Соеня.
Е, разбира се, изключвам два варанта. Единя да си я чула лично и втория - ако комуникираш с духа й Намигване
Между другото, гледайте предаването на Венета Райкова (то май е от две части), където взима интервю от една, поне според нейните думи, много близка приятелка, на баба Вангелия. Направи ми много голямо впечатление това, че тя също пази девствеността си, както е правила Ванга и поначало - свещените хора (малко индиански израз, но не се сещам за по-подходящ).
Явно това място, наистина действа на хората доста одухотворяващо.
Споделя, наистина доста интересни неща за самата пророчица и живота й.
Таз Винетка, определено има някои, много добри попадения.
Активен
Lachita
Гост
« Отговор #20 -: Ноември 06, 2010, 18:31:02 »

http://www.youtube.com/watch?v=iajcJzv_y_E&feature=related
Активен
taken
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 145


« Отговор #21 -: Февруари 03, 2011, 02:37:07 »

"Нема ад, нема рай. Има само обучение в разните нива. Обучение, нищо друго. Смъртта е поправка. Поправителен... Пази Боже, да попаднеш между нивата. Нема излизане, до пълното пречистване. Там са разните властелини, убийци, самоубийци, разбойници и целата лошотия."
Активен
Selinna
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 255


 • Град: София
 • « Отговор #22 -: Ноември 17, 2012, 14:43:00 »

  1982 - За България

  "1982 е година, която ще засияе в нова, добра светлина..Ще населят земята нови души и някои от тях ще бъдат видени. По-ярка светлина ще засвети в Ерусалим. Ще дойдат хора не с култура, а със знания. Ще дойде думата „Волга” и тя ще величае над планетата.
  1982 година донесе нещастие на много хора, отнесе много водачи. 1982 година е добра за културата, но ще дойде ден за хората, работещи в тази област, когато ще ги прегледат и изчистят като пшеница от фасул. 1982 година ще донесе много нови неща и много доброта. Нейната сила започва от 22 март. Това ще бъде година на постове, царство и сила и тя започва от пролетта, когато цветето казва: „Аз никвам”, а птиците долитат от юг.
  Ще настъпят много промени, ще дойдат нови хора, а други ще бъдат уволнени, ще заемат постове много жени, чиято нова служба няма да им бъде призвание. Много от хората ще се пенсионират от страх, а други ще бъдат изметени като с метла. Очаквайте промени за добро.” (24)
  1982 - За света

  "1982 е година, която ще засияе в нова, добра светлина. Ще населят земята нови души и някои от тях ще бъдат видени. От тези нови "духове" ще се носи елей и много надежда. Ще дойдат хора не с култура, а със знания. Ще дойде думата Волга и тя ще величае над планетата."
  Ванга говори за духовната еволюция на човечеството и за "Шестата раса", която предрича и Учителят Дънов, а руските физици Виталий и Татяна Тихоплав изследват и наричат "индигови деца". Тези деца се отличават с изключително висок коефициент на интелектуално развитие и екстрасензорни способности. Лекари от Калифорнийския университет доказват, че 1% от населението на Земята е с напълно изменен генетичен код. Експериментът започва след като 5-годишно дете се преборва със СПИН и изследвайки го става ясно, че то няма човешка ДНК! (1)

  За билките

  "Не късайте цветята! Всяко цвете е като едно слънце и като една баня. Когато ги гледаш и им се любуваш, ти получаваш такова освобождение, както от слънцето или както след баня. Когато ги късате, не забелязвате как те плачат... Тъжно е да се откъсне клонче от дърво или от люляк, макар и там да остават и други цветове. А колко скръбно е да се откъсне лале или кокиче - то е все едно майка да изгуби единственото си дете... Говорят ми растенията, но те са много, а аз успявам да запомня малко." (1)


  "Защо напоследък се раждат толкова много близнаци. Като че ли на групи, на групи пристигат тези деца. И това не е случайно. Това са души от „небесното войнство”, които масово идват на земята, защото предстои голяма духовна борба. Те са предвестници на новото време, което изисква нови хора. Не ви ли прави впечатление колко са интелигентни сега децата още от рождение. От съвсем малки говорят за техника, за коли и самолети, за компютри и апарати, за какви ли не неща, в сравнение с предишните поколения просто се раждат гениални. Предстоят много интересни събития, но трябва да имаме търпение да ги дочакаме.” (24)

  Много хора се стремят да се нагодят към днешните промени, но това няма да им помогне да влязат в бъдещето. Те са били нужни за времето, което си отива. Други, добри хора сега ще служат на бъдещето и на опазването и развитието на живота.”  -

  "Ванга предсказания и съвети" Усмивчица

  Активен

  И нека никога нищичко няма,
  за да няма какво да се губи..
  Аэ съм
  Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2396


  Hello! I am Andy!

  « Отговор #23 -: Ноември 24, 2012, 01:22:35 »

  Цитат
  Нема ад, нема рай.

   В тоя ред на мисли, тя направо и Христос да е отрекла. То като му отречеш основата на Неговите думи е все едно Него самия да е отрекла.
  Активен
  Странник
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1380


 • Град: Варна
 • « Отговор #24 -: Ноември 24, 2012, 03:41:56 »

  Не Го отрича,а надгражда - със страх от Бога и Неговия Син Христос
  много няма да постигне никой.
  Активен

  Ако не ние -кой? Ако не сега - кога?
  Kissing You Good Night
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 448


 • Град: Варна
 • zdr kp животче, вървиш ли?

  « Отговор #25 -: Ноември 24, 2012, 07:58:19 »

  1.
  Цитат
  Нема ад, нема рай.

   В тоя ред на мисли, тя направо и Христос да е отрекла. То като му отречеш основата на Неговите думи е все едно Него самия да е отрекла.
  Кой както я нареди...
  Рабено, ако дадено свещено писание ми казва, че съм виновен, щото, видиш ли, бил съм се родил баш тука, че съм една жалка гъгрица, дето само яде съвършените творения Божии (респ. - къв го дирим на Земята изобщо!? Я да бягаме дружно на Марс да чукаме камъни под вещото ръководство на местния ББ!) защо трябва да треперя за живота си? Не мога ли да потърся някаква алтернатива, която да ми дава поне малко достойнство и да ми създава положителна себеоценка? Редно ли ще е да гледам лика си в огледалото и да си казвам: "Пич, ти си егати и пасмината мръсна!". Според съвременните схващания, ако си казвам, че съм пасмина, защото съм човек с два крака и две ръце, съм увреден нещо и се нуждая от антидепресанти. Ако седна да казвам същото и на другите, в добавка съм и за съд, смесен със здрав пердах, задето обиждам.

  2.
  Не Го отрича,а надгражда - със страх от Бога и Неговия Син Христос
  много няма да постигне никой.
  Аха! Право думаш, приятелю!
  Ако ставаше всичко със страх, на мене бельото ми щеше редовно да е в петна от изпускане от ужас оня голям лош, крив и вечно кисел Бог ще реши да стане с мене. Пък как щях да мириша на субпродукти на отделителната система...
  Ама аз съм чист. Странно, мириша не на нужник, а на себе си. Никой не ме отбягва по тази причина. Нито на улицата кучетата ме лаят.
  Както и да е.
  Ако трябваше да пълним гащите в името Божие - че да е видно, че сме в унисон с волята Божия (страхуваме се от Бог дали няма да станем храна на хлебарките в една евентуална ядрена зима), щяхме да сме не хора, а най-тривиални кокошки. Те цъкат по земята от най-малката работа така. Паднала някъде тенекия за храна, изтракала, кокошката се стреснала - айде, цък на земята.
  Така и не схващам тази тъпотия - да се боя от Бог... Че той да не е нещо лошо, че да ме е страх?
  Бря! Че ако е така, значи трябва да хващам Балкана да ставам комита.
  lulzzz!!!

  3. И от двамата убавци:
  Бог определено е голям шегаджия - щом ни дава мотивация да спорим с Рабено!
  Активен

  Повърхностната температура на атмосферата на Уран е -225°С. Или с около 45° повече от тази на сърцето и душата ми
  Аэ съм
  Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2396


  Hello! I am Andy!

  « Отговор #26 -: Ноември 24, 2012, 17:43:43 »

  Цитат
  Не Го отрича,а надгражда


   Но тя няма право да надгражда! Исус е казал всичко!

  Цитат

  Рабено, ако дадено свещено писание ми казва, че съм виновен


   Ти чел ли си въобще Библията? Ако си чел, моля, цитирай ми къде е казано, че точно ти си виновен?


  Цитат
  че съм една жалка гъгрица, дето само яде съвършените творения Божии

    Това в кое евагнелие го прочете?


  Цитат
  защо трябва да треперя за живота си?

    За дявол чувал ли си? Не знаеш ли че самият Христос е говорил за неговото съществуване и за неговата роля - да отклони човека от Бога и да го погуби?

  Цитат
  Редно ли ще е да гледам лика си в огледалото и да си казвам: "Пич, ти си егати и пасмината мръсна!"

    Библията не те кара да правиш това. Библията ти казва, че имаш грехове, като всеки, и всичко трябва да ги осъзнаем точно какви са тези грехове, да ги признаем пред Бога и да се СТРЕМИМ да живеем без тях - тогава ще бъдат простени. Нима ти си безгрешен, че нямаш нужда от подобно смирение и покаяние?

  Цитат
  оня голям лош, крив и вечно кисел Бог

    Ако наистина смяташ, че Бог е виновен за злото по света, то значи наистина си заблуден.

  Цитат
  Ако ставаше всичко със страх

    Могат да се страхуват само тези, които съзнателно живеят в грях. Но те обикновенно гледат да избягват тия теми като отричат страха, както ти правиш. И мене ме е страх от греха, но не защото Бог ще ме смаже, а защото дявола ще ме погуби.

  Цитат

  Така и не схващам тази тъпотия - да се боя от Бог
   Че той да не е нещо лошо, че да ме е страх?

    Човек се бои от това, което не разбира. А ти просто НЕ ЖЕЛАЕШ да схванеш... Виждам как се оправдаваш.

  Цитат

  Бог определено е голям шегаджия - щом ни дава мотивация да спорим с Рабено!

    Падате ми на нивото, викаш...

    Същината на християнството е такава: има Бог, има дявол. дявола държи хората в подчинение чрез страх и плътски удоволствия; Христос умира на кръста, за да даде шанс на хората да се отвърнат от страха и земните удоволствие към Него. Когато човек умре той отива на такова място, където чака Деня на Страшния Съд, който е наречен "Страшен" заради многото грешници, които съвсем съзнателно прегрешават всеки ден...СЪВСЕМ СЪЗНАТЕЛНО.  Активен
  Страници:  1 [2]   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Баба Ванга
  Видео клипове
  delfin 4 3007 Последна<br />публикация Януари 17, 2010, 20:18:21
  от Админ
  Предсказанията на Владимир Стрелецки
  Езотерика
  Админ 2 2089 Последна<br />публикация Декември 09, 2009, 12:34:13
  от Arcoiris
  Вера Кочовска и Баба Ванга « 1 2 »
  Филми
  mariqnhinkov 21 9699 Последна<br />публикация Януари 08, 2011, 20:11:23
  от Аэ съм
  Сънувах Ванга « 1 2 »
  Моите сънища
  Sunlight 15 5493 Последна<br />публикация Септември 26, 2011, 15:34:32
  от artist5
  Ванга се прероди в Кадие
  Любопитни факти
  pluton 4 1633 Последна<br />публикация Юли 17, 2011, 21:17:25
  от какавида

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright