Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Рожденна дата и Карма  (Прочетена 4717 пъти)
zvezdichka
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 240


Нека бъде вечна светлина!

« -: Юли 01, 2012, 19:10:59 »

Малко мой думи, като въвеждащи:)
Дано да ви е интересно и забавно.Попадна ми и реших да го споделя.
Късмет на всички:)Вибрациите на деня, месеца и годината, през които сме родени, съдържат кода на душата и мисията в поредното въплатяване в тяло. За да разберете каква е целта на живота Ви, трябва да съберете деня, месеца и годината на своето раждане, без да ги смятате до едноцифрено число.
Нумерологията на 21 век предлага нова гледна точка за кармата, с която идваме на този свят в деня на раждането. За това не давайте точната дата на своето раждане на злонамерени и непознати хора. Опитният маг може да извлече от нея всичко най-важно за Вас.
За да изясните каква е мисията Ви на Земята, направете следното :
 например, родени сте на 1.12.1958 г. – събирате 1+1+2+1+9+5+8=27.
 Ако сте родени на 10,20 или 30 число от месеца не го редуцирайте до едноцифрено, а го събирайте като двуцифрено – 30.03.1960 г-30+3+1+9+6=49.
След това погледнете какво послание носи кодът на вашата душа. Информацията за вашата мисия в този живот ще Ви помогне да разберете кармата – последицата от минали действия в този или друг живот, проблем или личност, към които не намирате верния подход и решение.

 
Ако имате сбор от датата на раждане от 3 до 19 вие сте на 1 духовно ниво- дете.

 Ето какво трябва да правите: да уравновесите желанията на тяло и душа, да се грижите за здравето си, да калявате волята, да развивате интуицията. Четете философска и окултна литература.

Вие сте на 2-ро духовно ниво, когато сборът от рожденната ви дата е от 20 до 29- учен.

Необходимо ви е да развивате интуицията си, да слушате посланията на подсъзнанието. Вярвайте в безсмъртната си душа и нейната сила.
На 3-то духовно ниво са тези, чийто сбор е от 30 до 39 – майстор.

 Вие трябва да помагате на другите, без да сте нетърпеливи или да ги съдите. Имате разнородни умения и може да сте изкушени от земните удоволствия.
Когато сборът от числата на рождената ви дата е от 40 до 49, вие сте учител.

Трябва да помагате на другите. Гледайте на тях като на малки деца и не ги корете. Личната ви цел е да достигнете 5 ниво и доховно просветление, като пробудите духовните си сетива.С код над 50 са духовните водачи. Душата им е мъдра и пробудена. Информацията, която черпят трябва да достига до хората, за да им помага. Могат да бъдат самотни, но това е техен избор за да изпълнят мисията си. Те са посредници на Космоса.

 
Код 3 – характерен за души, живели в по-ранни периоди от еволюция-та. Жизненни и агресивни.
Код 4 –кармата на много от децата, родени в последната година на 20 век е да проявяват воля в най-решителните моменти. Колебливи натури.
Код 5 – носи магична сила и интуиция. Винаги постигат успех, без другите да имат обяснение на какво се дължи.
Код 6 –привличат се от хора с код 3, защото имат много сходни интереси. Естети, толерантни, деликатни, но са и претенциозни.
Код 7 – число на мистиците, медиумите, ясновидците и лечителите. Мисията им е да следват гласа, който чуват.
Код 8 – искат да бъдат новатори и експирементатори. Силата им е в непрекъснато възражение срещу най-бързото и лесно решение.
Код 9 – от деца усещат, че са родени за нещо голямо и значимо. Могат да бъдат лидери, имат много таланти и умеят да убеждават другите.
Код 10 – щастливо число, което дава закрила и сила. Роденият под неговите вибрации постига всички свои цели и желания. Рискът от провал за родените с този код е мързелът.
Код 11 – лоялни към близки, делови и любовни парньори. Понякога провалят живота си или не резлизират шансовете, които им поднася съдбата. Имат потенциал за учени, езотерици, окултисти, лечители на душата.
Код 12 – неспокойна душа, която е склонна да се поддава на интриги. Не следвайте погрешни примери и не се опитвайте да надхитрите другите и кармата. Постигайте всичко сами с труда си.
Код 13 – бъдете готови за вечни промени на плановете. Душата Ви някога е била свидетел на това, че провалите са се оказвали успехи, и обратното. Имате сила и психична мощ.
Код 14 – могат да минат през огън и вода, когато вярват на някого. Имат авантюристичен и изследователски дух. Обичат хазарта, боравят добре с парите.
Код 15 – родени сте да се занимавате с изкуство и чрез него да развивате душата си и да издигате нивото на другите- това ще ви носи успех.
Код 16 – кармично число, което понякога прави хората лекомислени или прекалено самонадеяни. Амбициозни и егоцентрични. Имат нещо детско в себе си.
Код 17 – щастливо число, което дава късмет и шанс. Носи свобода, самочувствие, добро настроение и непрекъснати промени чрез пътешествия и много контакти.
Код 18- бунтар; личност, която не понася традициите и схемите. Родените с този код стават водачи, политически лидери, синдикалисти, военни. В най-лошия случай могат да имат проблеми със закона.
Код 19 – хора от типа на щедрото слънце. Един от най-силните кодове на душата, който се смята за щастлива карма; носи успехи; помага на човека да изяви своя потенциал и да се реализира.
Код 20- родените под тази вибрация са двойнственни. Изпадат в крайности-от период на активност и творчество, преминават към летаргия и апатия. Реализират новите проекти само ако имат подкрепа и сериозен стимул.
Код 21- символизира Вселената. Число на еволюцията. Родените под неговите вибрации имат познания, които все още не са изявени или достъпът на подсъзнанието до тях е блокиран поради неовладени човешки страсти и склонност към интриги.
Код 22- числото на съмняващия се човек, който често изпитва разочарования. Въпреки спадовете и възходите, душата му следва пътя си и пречките пред нея отпадат една по една.
Код 23- носи силна магична мощ. Човекът роден под неговата вибрация чувства своя ангел-пазител до себе си. Винаги успява да вземе вярното решение и да се намеси в решителен момент.
Код 24- щастлива и лека карма. Носи успех в начинанията и в контактите. Човекът роден с този код може да се справи с всички изпитания в живота си. Дарен е с щастлива и споделена любов.
Код 25- силни способности на медиум. Понякога те се проявяват в чести сънища на покойни близки или контакти с души на знамените личности от отвъдното. Предпазван е от беди и нещастия.
Код 26- имат силна интуиция и умеят да решават бързо заплетени ситуации. Боравят чудесно с парите и ценностите. Амбициозни и упорити когато преследват висока цел, която има солидно финансово и материално покритие.
Код 27 – добър знак. Творчески и продуктивни личности, които са винаги оценени; интелектуалци и творци. Всичко, с което се заемат има успех и винаги е завършено.
Код 28 – нетрадиционалисти, които имат будна душа и винаги виждат нещата с повече детайли от околните. Опозиционери на приетите норми и схващания, които са отживели времето си.
Код 29 – родените под този код са властни, непреклонни, амбициозни, праволинейни. Те преследват целта докрай и нямат скруполи, когато трябва да се преборят с нещо или някого. Винаги са добре материално. Липсва им толерантност.
Код 30 – ерудити, многопластови личности, имат силна интуиция. Държат да имат добре уреден живот. Носят стабилност и сисигурност.Човекът с този код може да постигне това, което иска.

 
Код 31 – на тези хора им е присъща духовна изолация и желание да бъдат сами и дистанцирани от тълпите. Имат малко и подбрани приятели. Искат да имат време за себе си и за своите занимания. Страхуват се заради минали разочарования.
Код 32 – този код дарява магическа мощ, ако човекът я доразвие и работи над мисълта и интуицията .Не бива да споделяте намеренията си с другите, защото това ще Ви създава пречки. Уязвими от завист и изчерпване на енергията.
Код 33 – щастлива и лека карма. Носи успех в начинанията и в контактите. Човекът роден с този код може да се справи с всички изпитания в живота си. Дарен е с щастлива и споделена любов.
Код 34 – силни способности на медиум. Понякога те се проявяват в чести сънища на покойни близки или контакти с души на знамените личности от отвъдното. Предпазван е от беди и нещастия.
Код 35 – имат силна интуиция и умеят да решават бързо заплетени ситуации. Боравят чудесно с парите и ценностите. Амбициозни и упорити когато преследват висока цел, която има солидно финансово и материално покритие.
Код 36 – добър знак .Творчески и продуктивни личности,които са винаги оценени; интелектуалци и творци. Всичко, с което се заемат има успех и винаги е завършено.
Код 37 – носят послание за добра карма. Привличат приятели, любов и благополучие. Нуждаят се от хармония във всичко, за да имат стимул. Държат да са първи забелязани.
Код 38 – родените под този код са властни, непреклонни, амбициозни, праволинейни. Те преследват целта докрай и нямат скруполи, когато трябва да се преборят с нещо или някого. Винаги са добре материално. Липсва им толерантност.
Код 39 – ерудити, многопластови личности, имат силна интуиция. Държат да имат добре уреден живот. Носят стабилност и сисигурност. Човекът с този код може да постигне това, което иска.
Код 40 – на тези хора им е присъща духовна изолация и желание да бъдат сами и дистанцирани от тълпите. Имат малко и подбрани приятели. Искат да имат време за себе си и за своите занимания. Страхуват се заради минали разочарования.
Код 41- този код дарява магическа мощ,ако човекът я доразвие и работи над мисълта и интуицията. Не бива да споделяте намеренията си с другите, защото това ще Ви създава пречки. Уязвими от завист и изчерпване на енергията.
Код 42 – щастлива и лека карма. Носи успех в начинанията и в контактите. Човекът роден с този код може да се справи с всички изпитания в живота си. Дарен е с щастлива и споделена любов.
Код 43 – сложен знак за мисията на родените под тези вибрации. Гъвкави, практични, ще имат много изпитания, възходи, падения, за да успеят да помъдреят и да се обогатят от всичко преживяно. Реагират емоционално и бурно. Оценяват хората по първите си реакции.
Код 44 – имат силна интуиция и умеят да решават бързо заплетени ситуации. Боравят чудесно с парите и ценностите. Амбициозни и упорити когато преследват висока цел, която има солидно финансово и материално покритие.
Код 45- добър знак. Творчески и продуктивни личности, които са винаги оценени; интелектуалци и творци.В сичко, с което се заемат има успех и винаги е завършено.
Код 46 – носят послание за добра карма. Привличат приятели, любов и благополучие. Нуждаят се от хармония във всичко, за да имат стимул. Държат да са първи забелязани.

 
Код 47 – родените под този код са властни, непреклонни, амбициозни, праволинейни. Те преследват целта докрай и нямат скруполи, когато трябва да се преборят с нещо или някого. Винаги са добре материално. Липсва им толерантност.
Код 48 – ерудити, многопластови личности, имат силна интуиция. Държат да имат добре уреден живот. Носят стабилност и сисигурност. Човекът с този код може да постигне това, което иска.
Код 49 – на тези хора им е присъща духовна изолация и желание да бъдат сами и дистанцирани от тълпите. Имат малко и подбрани приятели. Искат да имат време за себе си и за своите занимания. Страхуват се заради минали разочарования.
Код 50 – този код дарява магическа мощ, ако човекът я доразвие и работи над мисълта и интуицията. Не бива да споделяте намеренията си с другите,з ащото това ще Ви създава пречки. Уязвими от завист и изчерпване на енергията.
Код 51 – числото на неограничените възможности. Имате душа на воин. Може да сте лидер във всяка област. Вие ще си останете борец за справедливост, където и да работите.
« Последна редакция: Юли 01, 2012, 19:29:28 от zvezdichka » Активен
Страници: [1]   Нагоре
Отиди на:  


Подобни теми:
Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
публикация
Карма, прераждане « 1 2 ... 5 6 »
Духовни учения
delfin 87 12806 Последна<br />публикация Април 23, 2013, 02:41:50
от julijana
Какво носят числата 0 и 8 в рождената дата
Астрология и нумерология
Админ 10 6579 Последна<br />публикация Юни 08, 2011, 14:42:21
от Sirius_999
Вашата дата на раждане
Обща тематика
Аэ съм 5 2894 Последна<br />публикация Декември 08, 2011, 19:17:47
от Ariam
Може ли някой да тълкува рожденната ми дата?
Астрология и нумерология
i.am.eternal 2 1648 Последна<br />публикация Април 06, 2011, 11:23:26
от Gi
Съдба, карма, избор « 1 2 ... 7 8 »
Духовни учения
Ianica 108 8115 Последна<br />публикация Септември 08, 2013, 20:34:39
от Ariam

Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright