Духовно развитие

          

Страници:  [1] 2   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Индуктивната хипноза  (Прочетена 3675 пъти)
кръгове
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 186


Слънчице

« -: Юни 27, 2012, 22:48:03 »

Привет на всички!
Преди минути гледах предаване по Дискавъри чанъл сКейт Бари-хипнотерапефт,менталист...мисля ,че така се описа
Интересно ми е да прочета мнението на запознатите с тази материя Индуктивната хипноза.
Намерих един описан случай ,доста инфо има за хипнозата..в този сайт...
 https://sites.google.com/site/svetaokolonas/home/hipnozata
Разбира се,първият въпрос ,който минава на умм е -
Ами ,ако някой има знанията да прилага тази хипноза..,до къде може да се стигне?
Колко дълго може да бъде човек под хипноза?
и други...
Предполагам,че и други са гледали точно това предаване..днес..,очаквам мненията Ви.
Активен

Страданието съществува,защото хората са привързани към желанията си!
Линк за посланията на доброто
http://dreamland-bg.com/index.php?topic=4081.0
Sue
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 292


 • Град: Ниските земи
 • Нютонист

  « Отговор #1 -: Юни 28, 2012, 14:43:54 »

  Какво имаш предвид с въпроса "до къде може да се стигне" ?

  Хипнозата и автохипнозата са опасни за хора, които имат удостоверени психически проблеми или латентни такива. Изпадането в хипноза при лечение на емоционални травми, могат да извадят в съзнанието на хипнотизирания нежелани спомени (изнасилване, побой и т.н.). Съзнанието ни не случайно налага амнезия върху такива травматични спомени. Не винаги е разумно те да бъдат изкарвани отново на яве. НО, ако човекът е решил, че иска да се справи с тях и да ги пребори, хипнозата и преживяването им по подходящ начин (означава като страничен наблюдател и душа, а не като участник и съпреживяващ отново случката) може да помогне.
  Зависи от квалификацията и способностите на хипнотизатора.

  Друг вариант на отговор - до света на душите и живота между преражданията. И до света над света на душите. Което е "отгоре" на акаша и съвета с водачите и т.н.

  -----

  3 - 4 часа са възможни, но са крайно изморителни. И за хипнотизатора, и за хипнотизирания. При такива дълги сесии дори се използва специален стол, със специална форма, която да осигурява максимален комфорт на хипнотизирания.

  До колкото знам, 20% от хората по света не могат да бъдат хипнотизирани въобще.

  За останалите - не могат да те хипнотизират, ако не се оставиш да те хипнотизират. Човешкото съзнание се противопоставя на насилствено наложените внушения, които не приема. Т.е. една хипнотична терапия може въобще да не проработи, ако човек не иска да приеме внушението. Все пак е добре да се отбележи, че под хипноза човек е по-лесно сугестируем, тъй като се работи и с подсъзнанието.
  На скептиците им се разказва играта общо взето по време на хипноза, ако искат да получат позитивен резултат Усмивчица

  Друго ... ами, ако хипнотизаторът вземе и получи удар по време на сесията (както беше в един холивудски филм "Треска в офиса"- "Office pace") или излезе от стаята, в крайна сметка хипнотизираният ще заспи/се събуди сам. Може да има малко замайване и дискомфорт при рязко събуждане, но то е от "не заземяване"...


  -------

  Надявам се, че съм отгатнала какво питаш с "индуктивна хипноза", тъй като не намерих определение/описание за такава. Отговарям от личен опит с хипноза "Живот между преражданията".
  Активен
  кръгове
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 186


  Слънчице

  « Отговор #2 -: Юни 28, 2012, 16:17:07 »

  Да ,отговори ми ,
  а заглавието на темата -просто използвах даденото в предаването "Ще използвам бърза индуктивна хипноза" и реших че има такъв термин  не съм проверила  ..понеже първо гледах това предаване си зададох въпросът ,коя ще да е тази тайна която не разкрива хипнотизатора ,все казваше ,"Не мога да ви разкрия тайната си ",но виждах как доближава до даденият човек ,уж случаен и сякаш за секунди го въвеждаше в дълбока хипноза???Потърсих инфо и доколкото разбрах ,за да се стигне първо до каквато и да е хипноза ,Ти /човекът ,който ще хипнотизират /си даваш съгласието ,приемаш хипнотизатора -тоест има договорка така да кажа ,съгласен си инъче няма как да стане.Четох и за процента хора 15-20 някъде ,които не се повлияват от хипнозата.Та попаднах и на друга тема за Програмиране Монарх-което ме накара да се замисля,че  след като първо трябва да има съгласие и доверие от двете страни ,дълго да се е работило за да има такъв синхрон,минава хипнотизатора ,както беше във филма вчера, казва нещо и хоп човека е в дълбока хипноза и има подадена команда.В случаят беше да намери червения балон ,което трябваше да отключи в него действие ,а то беше да изтегли пари от сметката си и да ги сложи в блика кофа..Реших или е нагласено за предаването или е напълно възможно,от там и въпросът ми Колко време може да си в това състояние.?
  А До къде може да се стигне-този въпрос също беше провокиран в мен от вчерашното предаване.Поставиха задача под хипноза на един младеж,той в това с-е на хипноза изпълни предварително зададен план,да отиде до едно кафе да види дадени маркери и да реагира по даден начин,да открие визуално зададен образ -мъж с куфарче и снимки /като този образ беше представен като убиец ,който държи снимките на жертвите си/Хипнотизираният младеж,трябваше да намери мъжът с куфара,и ако има удобен случай да сипе отрова в питието на уж убиеца.Да вземе от куфарчето плик със снимкии да го предаде на Хипнотизатора-който беше Кейт Бари .Така и стана ,като в предаването всички в това кафене бяха актьори и не реагираха на действията му.Ако беше реална случка едва ли никой няма да те види как сипваш нещо в кафето на съседната маса..макар ,че не се знае..може и да може..не ги разбирам тайните на фокусничеството..хихихии
   Последва обяснение в предаването как преди са правели опити да се създадът тайни агенти и под хипноза да им се зададе цел и действие..,което си е доста притеснително,хем не си спомняш ,хем нещо си направил..-от там беше въпросът в мен Колко време може да си в това с-е на хипноза.
  Благодаря все пак за  мнението.
  Активен

  Страданието съществува,защото хората са привързани към желанията си!
  Линк за посланията на доброто
  http://dreamland-bg.com/index.php?topic=4081.0
  Sue
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 292


 • Град: Ниските земи
 • Нютонист

  « Отговор #3 -: Юни 28, 2012, 22:55:02 »

  Кръговче, благодаря, че даде името на хипнотизатора!

  Първо, винаги, когато става въпрос за такова предаване по Нешънъл или Дискавъри си имай едно на ум.
  Второ, проверявай в интернет кой е човека, който представят и търси на английски с думичката "fraud". Същото важи не само за човек, а за явления и мистични случки.

  Аз се съмнявам силно в секундната хипноза. За да има такава, човекът трябва да е много слаб психически (лабилен), лесно сугестируем или вече работил с този хипнотизатор многократно. Какъв е шанса да намерят в шоу толкова много лесно изпадащи в хипноза хора?

  За Монарха не се бъркай с хипнозата по принцип. При Монарха се използва психическа травма, за да се получи размножаване на личността и многогодишно насаждане на определена програма. За няколко минутки шоу не става. Да, иначе , ключова дума може да бъде използвана (и символ, и мирис, и звук/песен), за да се включи някоя конкретна програма след това. Не е по-различно от начина на работа на мозъка ни. Нали? Спомняме си хубави моменти от миналото, ако чуем песен, която е вървяла точно по времето на този момент. Примерно, първата среща с любимия. После тази песен винаги я свързваш с него. Виждаш картина на художник или кадър от филм, и отново в главата ти изниква даден спомен. С хипнозата е същото. С връщането на спомени след амнезия също...
  Монархът е психична травма. Терапевтичната хипноза е с идея лечение.

  И така - Кейт Барри. http://vladkraven.com/keith-barry-psychologist-or-fraud/
  Като психолог е вероятно "менте". Като фокусник и менталист не е. Ето, пример за друг менталист - Уди Гелър. Интересни фокуси, представени като психическо въздействие от разстояние. Че и в други градове и т.н.

  От друга страна - Кейт Барри - роден на 25.10.1976. Този човек е точно един ден по-голям от мен. Скорпион и огнен дракон. Тц-тц! Според астрологията има потенциал за медиум и обича да е център на внимание, да се бори за каузи (това по китайския знак). 26-10 е денят на Св. Димитър. По християнската митология, денят на покровителя на отвъдното. Знаейки как синкретично доста светии са прикрили/заместили в християнството по-стари вярвания, няма да се учудя, ако става въпрос наистина за седмица - две време, в което точно по това време на годината в нашата хемисфера (а може и по цялата Земя, не знам) изтънява пелената между нашия свят и отвъдното. И на шемети като нас, родени около тези дни, се пада честта да имаме потенциала да работим с определени енергии. (Да кажа, че аз не мога. Нямам никакви съществени пара-способности. Просто достатъчно съм чела какво можем да можем  Цитат
  ДИМИТРОВДЕН
  http://imenden.cvetia.net/dimitrovden

   
  Това е най-големият есенен празник в обредния календар на българина, свързан с приключване на усилената полска работа. От Димитровден започва зимният сезон и идва времето да слагаме вече дебелите кожуси. Св. Димитър е покровител на студовете, той е по-големият брат на св. Георги. Легендите описват светеца като мъж с дълга бяла брада, от която изсипва снега, яздейки на червен кон. Вярва се също така, че св. Димитър е брат на архангел Михаил Душевадника и покровител на отвъдния свят. Затова около Димитровден е и Голяма Задушница, когато душите на мъртвите слизат на земята, а живите раздават жито в тяхна памет. Наричат празника Разпуст - слага се край на селскостопанската работа, разпускат се ратаите и се правят договорки за следващата година. На тоя ден празнуват и дюлгерите. След Димитровден идва времето на веселите зимни празници и сватбите.
  Обредна трапеза: курбан от овче месо, гювеч, яхния от пиле, пита с ябълки, варена царевица, печени ябълки, тиква
  Именници: Димитър, Димитрина, Деметра, Димо, Димка, Димитричка, Димчо, Димана, Драган, Митко, Митка, Митра, Митрана, Мита.


  Преди време четох за хипнозата и човек, терапевт, лекар, който сериозно се занимава с нея, беше написал, че такива шоута само вредят и създават изкуствени "легенди" около нея.
  Чувала съм и коментарите на друг лекар. Той си е карал практиката си по психология в една от "лудниците". Крайно не-ласкави за резултата от нея.
  Моето мнение е, че като всяко лекарство, трябва да се взима с мярка и си има риск от странични ефекти.

  Последното го пиша, защото подозирам, че е възможно да тръгне флейм по отношение на хипнозата в този форум. Тя е малко като "забранено действие, поради опасност от чужда намеса в твоята психика" за хората, които се занимават с духовни науки. За съжаление тази реакция е индуцирана повече от слухове, отколкото от реално проучване на хипнозата.
  Активен
  кръгове
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 186


  Слънчице

  « Отговор #4 -: Юни 29, 2012, 10:17:44 »

  Мисля ,че никой няма да търси под вола теле..Когато не знаеш нещо питаш..тоест аз не бях запозната и затова потърсих мнение като пуснах темата.Интересно ,че не се бях замислила до сега ,че програми като Дискавъри Нешънъл .могат да представят неточности..имах ги за единствените що годе реални програми -другите просто не ги гледам така ,ако ще зяпам телевизия ,то поне да е с образователна цел,за животните ,планетите...И да факт е ,че макар да имам доста голямо доверие на тези програми, понякога дадени предавания са май само за шоу..и не дават пълната картина ..затова и се породиха въпроси в мен.
  До преди месец да кажа ,не бях така се зачитала ,търсила справка за историческите данни,митове ,легенди ,предсказания..макар винаги да са ми били много интересни,сега имам просто свободно време си си ровя..в нета.хихихихи.Попадам на какво ли не  ,конспирации и всякакви истории...предполагам ,че не е проблем да питам във вид на тема /ако няма такава нали/с питане до Цариград се стигало.хииххи
  Вчера попадам на поредната история ли как да я нарека за проектСин лъч-казах си айде още един вариант ,който квото му хареса..наистина има прекалено много инфо и за мен е по трудно да отсея истината понеже не съм се интересувала преди от подобни теми та да имам база са справка.Единствено баща ми /лека му пръст/когато имаше 5минутки време зяпаше дискавърито ,анимал и ми е споделял разни неща...интересни са ми темите филмите всичко за космоса и планетите,за миналите народи по земята раси ..подобни теми и тук във форума има доста интересни четива и хора които споделят своите преживявания,мнения.
  Весел ден на всички !
  Активен

  Страданието съществува,защото хората са привързани към желанията си!
  Линк за посланията на доброто
  http://dreamland-bg.com/index.php?topic=4081.0
  evgeni
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 8


  « Отговор #5 -: Юли 13, 2012, 13:31:49 »

  Привет на всички! При мен интереса към хипнозата също се появи след като гледах Кийт Бари. Задавах си същите въпроси и започнах да търся отговори в нета. Събрах достатъчно информация и понеже хобито ми е уебдизайн /е преди да се срещна с хипнозата Усмивчица / сглобих един сайт, където се опитах да концентрирам информацията, но и да я интерпретирам през собствената си философия за света. Бих искал да го разгледате...
  http://hypnotize.hit.bg
  Активен
  evgeni
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 8


  « Отговор #6 -: Юли 13, 2012, 20:45:24 »

  Привет на всички! При мен интереса към хипнозата също се появи след като гледах Кийт Бари. Задавах си същите въпроси и започнах да търся отговори в нета. Събрах достатъчно информация и понеже хобито ми е уебдизайн /е преди да се срещна с хипнозата Усмивчица / сглобих един сайт, където се опитах да концентрирам информацията, но и да я интерпретирам през собствената си философия за света. Бих искал да го разгледате...
  http://hypnotize.hit.bg

  Моля за извинение... чак сега прочетох всяко от мненията по-горе и бих искал да уточня нещо за бързата индукция и мигновената хипноза. Вариантите за това са два.
  -Единият е да се подготви клиента предварително чрез метода на бърза индукция или клинична хипноза/най-често-прогресивна мускулна релаксация/. Когато е под хипноза му казвам, че след малко ще го събудя и когато само аз кажа думата "спи" и щракна с пръсти, той веднага ще изпадне обратно в състояние на дълбок транс, два пъти по-дълбок, отколкото е в момента и че цялото му тяло ще се отпуснете напълно. Това често се използва при сценичната хипноза. Основното тук е, че сте работили с този клиент поне един сеанс.
  -Вторият метод да хипнотизирате бързо човек е бързата индукция. Това е много различен метод от класическата хипноза. Не е необходимо човека да е психически слаб. Напротив-колкото по-уравновесен и по-интелигентен е, толкова  е по-лесно. По-податливи на хипноза са екстровертите, склонни да поемат повече рискове. По-трудно е при интровертите, които са недоверчиви и затворени. От 10 случайно избрани хора вероятно ще имам успех при 8 или 9 от тях. Ако помолите за няколко доброволци от публиката тогава вече имам вероятни екстроверти - затворените хора не биха рискували да излязат по желание. От тези доброволци мога да определя по-податливите на внушение, така ще повиша шанса си.  В основата на метода е внезапно претоварване на мозъчната функция, водещо до задпределно задържане, при което честотната функция на мозъчната дейност първо се учестява, а след това зависва/както при компютър/ забавяйки честотата под 12 Hh - до 4 Hh / бета или тета вълни /. Тогава подсъзнанието се отваря за външни внушения и всяка команда се приема от подсъзнанието безприкословно.
  Описал съм подробно техниките за това на посочения от мен сайт.
  Това, което прави Кийт Бари /случая с балона или просяка/ е т.н. циганска хипноза - тя включва три етапа: установяване на контакт; разсейване и объркване. Нарича се така защото се използва от десетилетия от циганите - циганката ви спира, заговаря и в определен момент доброволно и предавате парите и бижутата си. Това е трудно за доказване престъпление, защото дори и да сте пред видеокамера изглежда, че го правите по собствена воля. Циганската хипноза е индуктивна. Ако овладеете индукцията можете да си разработите собствени методи-вариантите са ограничени единствено от вашето въображение.
  « Последна редакция: Юли 13, 2012, 21:25:37 от sоulSurgery » Активен
  evgeni
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 8


  « Отговор #7 -: Април 22, 2013, 19:34:07 »

  Бързата индукция е модел на прекъсването на автоматизирано действие. Ние всички предпочитаме да правим нещата по предсказуем начин. Действията ни са автоматични и ние можем да спрем да мислим за това, което вършим. Това освобождава мозъка, за да отдели внимание за справяне с други неща. Например, когато шофирате, щом видите червен светофар  кракът ви автоматично се премества на спирачния педал.  Вие не мислите за това, то е толкова автоматично, че много хора, понякога го правят, когато те са пътниците на предните седалки. Хипнотиците могат да се възползват от модели като този.  Когато някой има добре репетирано поведение, модел, който са повтаряли хиляди пъти, след като той стартира, умът му, очаква модела да мине през едни и същи рутинни действия автоматично и спира да обръща внимание на това, което прави.  Минава  на "автопилот". Въпреки това, ако нещо внезапно се случи и прекъсне поредицата от рутинни действия, вашият ум трябва да спре това, което прави, и да се съсредоточи върху набор от действия, за да реагира на внезапната промяна. Ако докато умът е зает да се фокусира върху това,  какво се е объркало, друг модел се стартира, след това умът трябва да се върнете отново, за да обърне внимание на това, оставяйки един набор от поведение, висящ. Ако вторият набор от действия, е необичен и неочакван, тогава умът е разделен между мислите за завършване на оригиналния набор от действия и мислите за неочаквания набор от действия. Това причинява временно, много временно, претоварване на мозъчната функция. За четвърт от секундата, умът е в  състояние на алфа или тета честотен цикъл. Всяка внезапна дума или движение ще премине към подсъзнанието. В това състояние ума ще се подчини на всички инструкции, които получава, тъй като той иска да направи нещо, но е объркан, и ще направи, това, което изглежда най-лесно ...

  Червената линия е границата, от която започва хипнозата -12 hz. Можем да достигнем до 4 hz, което е долната граница на тета честотата. Под 4 hz пациентът ще изпадне в дълбок сън.
  Клиничната хипноза най-често представлява прогресивна мускулна релаксация, при която бавно се намалява честотата на мозъчната активност докато се достигне ниво под 12 hz. След това пациента се задържа в тази честота и се прилагат методи за задълбочаване на хипнотичния транс.
  Бързата (мигновена) индукция претоварва мозъчната дейност. На диаграмата се вижда как предизвиканият стрес рязко повишава честотната функция, което се последва от срив. Рязкото забавяне преминава под нивото характерно за хипнозата. За 1/4 от секундата подсъзнанието е открито за внушение. Колкото по-кратка е индукцията, толкова по-мощна е тя. Тук е в сила правилото: Бързото е мощно! След краткият срив пациента започва бавно да "изплува". За 2, 3 сек. той идва в съзнание. Трябва веднага да започнем да му говорим за да го задържим в честатния диапазон на хипноза. После можем да задълбочим хипнотичният транс.
  Активен
  evgeni
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 8


  « Отговор #8 -: Април 22, 2013, 19:38:28 »

  Стъпки
  За да започнете хипноза, използвайте индукция падащо рамо.  После продължете със  задълбочаването на хипнотичния транс.
  1. Поставете клиента да седне удобно в обикновен стол. Уверете се, че гърбът му опира добре в облегалката, коленете да са събрани. Това е важно, защото, когато изпадне в транс ще е необходимо да го подкрепяте за да не падне от стола.
  2. Обяснете му, че е безопасно, че няма да боли и няма риск от увреждане на здравето.
  3. Вземете дясната ръката на клиента с дланта надолу. Накарайте го да я постави върху вашата дясна длан. Сложете лявата си ръка върху рамото му.
  4. Кажете му да натисне върху ръката ви толкова силно, колкото може (в разумни граници), докато гледа към точка по средата на челото ви.  Уверете се, че той се концентрира възможно най-пълно върху една-единствена точка, докато все още натиска с ръката си.
  5. След няколко секунди, трябва да го разсеете.  Кажете му да изговори собственото си име, но отзад на пред, или да каже азбуката в обратен ред.  Тъй като разсейването е за кратко, (ще видите промяна във фокуса на очите му) трябва да направим три неща много бързо наведнъж:
  Издърпайте рязко ръката си и едновременно с това
  Кажете думата "СПИ!" на висок глас и едновременно с това
  Рязко дръпнете рамото на клиента към вас (едната ви ръка беше поставена там в началото).
  Тези три неща направите едновременно!  Сега той е в транс.
  Повишаване дълбочината на хипноза вижте на:   http://hypnotize.hit.bg
  « Последна редакция: Април 22, 2013, 19:51:14 от evgeni » Активен
  evgeni
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 8


  « Отговор #9 -: Април 22, 2013, 19:40:41 »

  Приближете се към човека, когото искате да поставите в транс. Той не трябва да  очаква ръкостискане-индукция. Когато сте близо, протегнете дясната си ръка, сякаш го посрещате с ръкостискане. Това започва модел.  Ако някой ви подходи с дясната си ръка и усмивка, естествено подавате ръката си и се ръкувате. Нещо, което сте правили хиляди пъти преди.
        Когато хванете ръката, която е готова да се разклати, пуснете дясната си ръка, а с лявата си ръка хванете обекта за китката. Това прекъсва модела.  Изведнъж нещата не вървят, така като се очаква.  Техният мозък опитва да разбере какво се случва. Като хванете дясната му китка, с едно непрекъснато и плавно движение, вдигнете дясната му ръка нагоре в предната част на лицето му. Така се създава заплаха.  Неговият ум е изхвърлен от равновесие за секунда или две от потресаващо събитие. След това завъртете дланта на ръката  към лицето му. След това погледнете в очите му и после в ръката въпросително, сякаш искате да кажете "има нещо странно тук"  или може да се каже "Е?"  като че ли очаквате някакъв вид отговор. Това го кара да се обърка.  Това, което започна като ръкостискане, сега се оказва нещо съвсем различно.  Ще видите очите му разфокусирани, като погледа отива наляво, мисли за да придаде смисъл на тази странна случка. В този момент, направете нещо внезапно, силно и драматично.     
       Намерението е да го стреснете в объркване водещо до задпределно задържане - индукция. В момента, в който видите разфокусирания му поглед дръпнете рязко дясната му ръка и изкрещете на висок глас "СПИ". Бъдете готови да сложите ръцете си около него, в случай, че той загуби силата на краката си и започне да пада. Можете веднага да започнете да говорите.  Кажете нещо подобно ... "Вие сте в безопасност.  Просто позволете на ума си да се отпуснете и да отиде в дълбока релаксация.  Все по-дълбока и по-дълбока.  Краката ви ще ви подкрепят.  Позволете на ума си да се отпусне и да си отпочине ...  Дишането ви става по-равномерно и по-спокойно, по-леко и по-дълбоко, защо потъвате все по-дълбоко и по-дълбоко в една приятна релаксация...  Отпуснете мускулите на врата и шията, отпуснете ръцете, насладете се на приятното чувство на отпуснатост, в което потъвате все по-дълбоко и по-дълбоко…"  Можете да приложите скрипта за задълбочаването на хипнотичния транс описан в частта  индукция падащо рамо. 
        Трябва да започнете да говорите веднага след като използвате стресовата команда.  Вие имате само две или три секунди преди съзнанието на човека да си върне контрола и да започне да се чуди "Какво по дяволите си мислиш, че правиш?" Все пак, ако заговорите веднага повечето хора ще изпаднат незабавно в транс, и можете да продължите с това, което да искате да направите по-нататък.

  http://hypnotize.hit.bg
  Активен
  evgeni
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 8


  « Отговор #10 -: Април 22, 2013, 19:46:07 »

  Бъдете сигурни!!  Може да се чувствате странно в началото, но не спирайте.  Ако сте сигурни, то тогава шансовете ви са големи.
     Накарайте обекта да вярва, че можете та го направите. Ако това е първата ви индукция кажете му  че, сте го правили и преди.
     Когато хипнотизирате клиент за първи път, се уверете, че той ви се доверява и ви вярва.
     Ако човек не иска да бъде хипнотизиран, или има страх от хипноза, най-вероятно няма да успеете.  Това не е невъзможно, но е наистина трудно.
   
  Предупреждения
    Бъдете отговорни;
    Контролирайте напълно процеса;
    Не правете регресия преди да имате опит с хипнозата и необходимите познания.
    Ако клиента не се събуди не са плашете, дори и да остане така, бързо ще заспи и след малко ще излезе сам.

  Безопасност: Не използвайте индукция с непознати или вън от някакъв вид демонстрация на хипноза, когато хората не са дали съгласието си. Използването на ръкостискане-индукция без разрешение, би могло да ви докара като резултат един много ядосан човек, който да приеме действията ви като агресия.  Когато крещите "СПИ" трябва да дръпнете обекта достатъчно силно за да го извадите от равновесие. Внимавайте да не травмирате ръката му.


  <a href="http://www.youtube.com/watch?v=yVasohnEa_0" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=yVasohnEa_0</a>

  http://hypnotize.hit.bg
  Активен
  Timesbehind
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 80


  « Отговор #11 -: Април 22, 2013, 23:33:32 »

  Това звучи грубо  Ухилен
  Активен
  Еlsha
  Диди
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 523


  « Отговор #12 -: Април 22, 2013, 23:46:49 »

  Цитат
  Ако това е първата ви индукция кажете му  че, сте го правили и преди.
     Когато хипнотизирате клиент за първи път, се уверете, че той ви се доверява и ви вярва
   Предупреждения
    Бъдете отговорни;

  Активен

  Карма - КаРаМа - движение, живот, анализиране. Усмивчица
  elinikar
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 221


  « Отговор #13 -: Април 23, 2013, 09:39:46 »

  Цитат
  Ако това е първата ви индукция кажете му  че, сте го правили и преди.
     Когато хипнотизирате клиент за първи път, се уверете, че той ви се доверява и ви вярва
   Предупреждения
    Бъдете отговорни;  Да се смея ли,да плача ли...,незнам...Я по добре да се смея
  Активен

  Ако от омразата можеш да се защитиш,от любовта неможеш!Затова любовта,насочена към земното,убива по-бързо от омразата...
  evgeni
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 8


  « Отговор #14 -: Април 24, 2013, 14:29:50 »
  Текста описващ метода на бърза индукция преведох от материали на Американската асоциация по хипноза. Иронията ти би следвало да е насочена към тях. Щом като едно момче представящо се като жена и интересуващо се от котки и окултизъм, ги иронизира вероятно е по-навътре в тази материя.

  Винаги има първи път Добромире Усмивчица, но няма да се опитвам да обяснявам, т.к. едва ли ще разбереш.

  P.S. Секси изглеждаш!?
  Активен
  Страници:  [1] 2   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Майчина хипноза за щастие
  За родителите
  Бунтарката 3 2770 Последна<br />публикация Януари 25, 2011, 20:01:23
  от Tinkerbell
  Хипноза
  Духовни учения
  Бунтарката 2 2392 Последна<br />публикация Септември 20, 2010, 21:08:16
  от mddimi
  Телевизията - масова хипноза и контрол
  Програмиране, световен елит
  Georgio 0 1452 Последна<br />публикация Март 03, 2011, 15:31:19
  от Georgio

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright