Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Излъчи Любов - нощна глобална медитация (ежедневна)  (Прочетена 1279 пъти)
yyy
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 161

 • Град: Варна
 • « -: Юни 20, 2012, 15:45:04 »


  Излъчи Любов - нощна глобална медитация
  (14 юни до 21 юни)

  "Критично време" e и ние излизаме с призив към всички членове на бригадата на "любовта и светлината"  в целия свят да се обединят и да пребивават в новите енергии и новата светлина на състрадание и любов за членовете на кабалата.

  Каним ви да участвувате в 30-минутна - или колкото минути можете да отделите - вечерна медитация (14 -21 юни) - 18:30 Тихоокеанско време (САЩ)/ 21:30 Източно време (САЩ)- за "излъчване на любов" към кабалата. Преобразуване чрез любов. Преобразуване чрез вътрешната работа на Любовта и Светлината в клетките и душата на тези високопоставени членове на илюминатите / кабалата.

  Фокус на "Излъчи любов" към кабалата / илюминатите:

  Нашата цел е да "излъчим" или изпратим любов, състрадание, изцеление, мир и светлина на високопоставените членове на кабалата, определяне на намерението да ги призовем да си припомнят кои са те наистина (същества на Божествения Дух) и да се завърнат към Светлината. Всяка вечер ние ще се съсредоточваме върху основните им мъже / жени, т.е. Джордж Буш-старши, Джордж У. Буш, кралица Елизабет, лорд Джейкъб Ротшилд, Ватиканът (включва йезуитите, папата и др.), Ротшилдовци и Рокфелеровци, и за който друг се чувствате водени да ИЗЛЪЧИТЕ ВАШАТА ЛЮБОВ!

  Ако желаете можете да се съсредоточи върху конкретни лица, група, или да изпратете любов към всички.


  Дата: 14 - 21 юни, 7-те дни, които водят до слънцестоенето
  Време: 18:30 Тихоокеанско / 21:30 Източно (САЩ)
  * Моля, използвайте този конвертор, за да намерите съответното за вас време: http://www.timeanddate.com/worldclock/converter.html

  Забележка за "времето": Ние осъзнаваме, че в по-високите измерения няма време, че всяко "сега" е перфектно. Така че, за нашите европейски братя и сестри, ние осъзнаваме, че 21:30 Източно време (САЩ) се оказва в средата на нощта. Така че ние ви каним да изберете комфортно и удобно време, за да участвувате в тази медитация. "Всяко време е време на Източника и всяко време е добро!" Обаче, за тези в други часови зони, които са в състояние да участват в 21:30 - 22:00 интервала, ние установяваме този интервал за вас да се присъедините към нас в него. (Благодаря ти, Лукас!)

  Продължителност: 30 минути, или каквато и да било част от това, която можете да дадете

  Все пак чувствайте се свободни да правите тази медитация по всяко време през деня или нощта, или много пъти, колкото желаете. Ние формално установяваме 30-минутен интервал всяка вечер, така че да знаете, че вие се свързвате с други хора по целия свят в това време. И ние знаем, че числата (броят) усилват ефекта.

  Инструкции:

  Забележка: За тези, които имат свой собствен стил на медитация за изпращане на светлина и любов, моля просто правете това, което вие правите, но се фокусирайте върху нашето групово намерение:

   Да изпратим любов, състрадание, изцеление, мир и светлина на членовете на кабалата

  За тези, които предпочитат структурирани стъпки, тук са някои насоки:

  1. Отпуснете тялото и ума си: поемете няколко дълбоки вдишвания, за да се откъснете от външна дейност и шумове; оттеглете се навътре, центрирайте се и се свържете с вашето ядро / сърце и Източника. Може би искате да се съсредоточите върху своите вдишвания и издишвания, щом почувствате,  че въздухът преминава навътре и навън от ноздрите. Някои откриват, че е полезно да се присъедини дума на издишване, като "мир", "едно", или мантра по избор. Притихнете, докато не се почувствате в спокойно, неподвижно пространство.

  2. Визуализирайте Светлината във вас и навсякъде около вас. Почувствувайте как тя прониква във всяка клетка на тялото ви, изпълвайки цялото "пространство" във всички клетки на тялото ви. Как изпълва вашите тела - физическо, етерно, астрално, ментално и духовно. Когато се чувствате готови, преминете към стъпка 3.

  3. Визуализирайте кабалата / илюминатите както обикновено си ги представяте и "излъчете любов" към тях, върху тях и в тях. Излъчете любов от сърдечния си център и ги задръжте в центрирания в сърцето ви душ от светлина и любов. Оставете се да бъдете наводнени с любовта на Източника и "излъчете" тази Любов (светлина, мир, състрадание, и др.) къл членовете на кабалата. Представете си любовта обкръжаваща, проникваща, просмукваща се и обхващаща както отделни членове, така и кабалата като цяло. Задръжте това "излъчване на любов" от сърцето си.

  Вариации: Може да предпочетете да избирете един или двама, напр. Джордж Буш, кралица Елизабет, папа Бенедикт, или може да "излъчвате" към група, като йезуитите, Рокфелеровци или Ротшилдовци. Вие ще знаете към кого точно да фокусирате вниманието си.

  4. Визуализирайте Божествената Женственост в рамките на цялата кабала, включително лидерите на Г-20, да пренасочат енергията си в служба на най-доброто за човечеството и планетата. (Предложено от Джефри Уест - благодаря, Джефри!)

  5. Излезте от медитацията бавно и внимателно. Обърнете внимание на всички чувства или нови прозрения, които може да имате.

  -----

  Ние насърчаваме колкото се може повече хора да се включат в тези вечерни медитации, тъй като със сигурност има влияние на числата (броят). Колкото повече хора можем да се съберем заедно, за да изпратим любов, прошка, състрадание и изцеление на кабалата, с намерение да им напомним кои са те и какво могат да направят, за да се върнат към Светлината (или - да се предадат! (бел. прев. - да се предадат на Светлината преди всичко)), толкова по-добре.

  Моля присъединете се към нас за всички, или колкото можете повече от дните. Моля поканете вашето семейство, приятели, колеги. Чувствайте се свободни да пратите по електронна поща и / или да репостнете тази статия (с линк към източника) надлъж и нашир, към FB групи, форуми, чатрумове, табла за съобщения и т.н. Ако имате блог или уеб сайт ви моля да го репостнете в своята цялост, с актуални линкове.

  Специално "благодаря" на Бевърли и Джефри за тяхната помощ и предложения.

  Благословии и любов към всички

  Пат

  източник: http://activistawake.com/2012/06/15/beam-love-nightly-global-meditation/
  бг превод: Google Translate, yyy
  Активен

  Ползувай винаги Първоизточника
  yyy
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 161

 • Град: Варна
 • « Отговор #1 -: Юни 20, 2012, 15:48:51 »

  Добавка и от мен.

  Актуално днес е слизането на кабалата / илюминатите от власт, по един или друг начин. Надявам се медитацията, предложена по-горе, да е удовлетворителна за тези, които не биха искали по една или друга причина да им налагат някакво поведение, евентуално опасявайки се, че именно това може да доведе до повече проблеми. Казва се, че злотворните възможности  на кабалата са доста ограничени днес, но все пак те не са малки. Затова не е без значение какво те ще решат да направят или да не направят. Ако те решат и успеят да предприемат съпротивителни действия, както обикновено ще пострадат най-много обикновените хора. Плюс силите, които се борят срещу кабалата, могат да попаднат под удари (на обзети от страх и паника граждани напр) или да са принудени да предприемат действия срещу членове и / или наемници на кабалата, които атакуват населението, което пък застрашава и самите тях. Наистина е важно ако успеем да им пратим светлина и любов поне дотолкова, че те да се откажат от безсмислена и опустошителна съпротива. Още повече, че съпротивата няма да промени крайния изход. Така че освен да покажем на практика спрямо самите представители на кабалата / илюмнинатите, че можем "да обичаме враговете си" или дори да не ги считаме за врагове, основният смисъл на предлаганата медитация е и да се избегнат жертви, най-вече сред обикновеното население, хората като нас.

  Намирам за уместно и предлагам на тези, които смятат да участвуват:
    - да НЕ СЕ АКЦЕНТИРА твърде на официалните / известните лица,  които се свързват с кабалата / илюминати; просто те не са върховните ръководители, както и днешните правителства не са; все пак не казвам да се подценяват те и тяхната роля, казвам само да не се надценява; е, ако имате предпочитания или смятате, че определени лица или групи на кабалата най-вече се нуждаят от светлина и любов - добре, действувайте според вътрешното си ръководство;

    - предлагам медитацията да не е до 21 юни, а до когато трябва; а именно - до слизането на кабалата от власт;

    - времето на медитацията 21:30 - 22:00 Източно време (САЩ) е 4:30 - 5:00 сутринта българско време; ако това време не ви е много удобно бихте могли да направите медитацията си в удобно за вас време и да я "запечатате" енергийно до 4:30 сутринта, когато тя ще бъде синхронична с медитацията на други участници;
  Активен

  Ползувай винаги Първоизточника
  meander
  Каквото дадеш това ти се връща.
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 376


  « Отговор #2 -: Юни 20, 2012, 20:44:15 »

  Здравейте.
  Явно нещата се подобряват,щом тея вече имат нужда от всекидневни медитации.Това значи че достъпа им до енергия е ограничен,а доколкото разбрах че броя на медитиращите постоянно намалява(поради здравословни проблеми).Та като се свършат медитиращите, остават без папуу.Което е добра новина и не толкова за пострадалите медитиращи.
  Живи и здрави.
  Активен

  Мечтите ни помагат да намерим посоката,а желанията ни помагат да загубим пътя.
  Когато човек говори истината - не се налага да лъже!
  Мухата влиза само в отворена уста!!!
  yyy
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 161

 • Град: Варна
 • « Отговор #3 -: Юни 26, 2012, 21:54:26 »

  да, ние (или поне аз) сме стигнали дотам да се обърнем отново към всички, които са вече будни, относно това какво е добре да се прави днес:

    - добре е ЕЖЕДНЕВНО да пращате своята любов към членовете на кабалата и нейните слуги, наемници и пр.; да осъзнаят, че има и друг път и че ние не ги мразим;
    - добре е ЕЖЕДНЕВНО да пращате своята любов към всички същества и сили, които са се заели пряко със свалянето на кабалата от власт; да чувстват нашата непрекъсната подкрепа;
    - добре е в останалото време ДА НЕ МИСЛИТЕ ТВЪРДЕ кога точно и как точно ще се случи началото на Голямата Промяна; по-важно от началото на Голямата Промяна е ... самата Голяма Промяна; началото на една толкова голяма Голяма Промяна, а по-точно - началото на нейната безспорност, безспорно ще е забележително събитие, но все пак това е само един знак, че малките незабележими промени в хората са стигнали вече до определено ниво, което прави възможно Голямата Промяна да влезе в съзнанието на хората като безспорен и незаобиколим факт; но все още самата Голяма Промяна, промяната по същество тепърва предстои; тя няма да се случи в момента на избухването на новината, че в света са станали големи промени в статуквото; така че по-скоро помислете какво най-вече искате да се случи, както и какъв би могъл да бъде вашия принос;

  добре е също така, ако не сте още будни, ДА СТАНЕТЕ ВЕЧЕ БУДНИ, за да не се стреснете от тръбите, възвестяващи Голямата Промяна; струва ми се, че те ще зазвучат скоро;
  Активен

  Ползувай винаги Първоизточника
  meander
  Каквото дадеш това ти се връща.
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 376


  « Отговор #4 -: Юни 26, 2012, 22:08:44 »

  Здравей yyy
  Веднага реагирах на призива ти и два пъти се ощипах.Буден съм.И виждам около мене сънародници които се нуждаят от любов,кабала не ги виждам и не зная нуждите им.Та ако имам любов бих я дал на сънародниците си.
  Притеснен съм от толкова много хора които,които забравят корена си и са готови да дадат всичко на чужди.А после каде ще живеете.Тука?А как ще гледате сънародниците в очите,давайки си "любовта" на други, а не на тях???
  Живи и здрави.
  Активен

  Мечтите ни помагат да намерим посоката,а желанията ни помагат да загубим пътя.
  Когато човек говори истината - не се налага да лъже!
  Мухата влиза само в отворена уста!!!
  Ru Alfa
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 315


  « Отговор #5 -: Октомври 05, 2012, 11:38:46 »

  Чудесна инициатива. Колко хубаво е да излъчваме любовта, която носим в сърцата си към тези които имат нужда от нея.
  « Последна редакция: Юни 18, 2013, 10:26:30 от Ru Alfa » Активен
  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  17 - 18 юли - Глобална Обединяваща Медитация - UNIFY WAVE/conscious harmonic co
  Инициативи
  kim 1 1015 Последна<br />публикация Юли 07, 2010, 13:15:51
  от Isis
  Видове любов ?
  Въпроси и отговори
  Amaranth 9 2690 Последна<br />публикация Януари 31, 2011, 14:08:24
  от nino
  Тибетската Медитация по любов
  Духовни учения
  Reiki 0 1792 Последна<br />публикация Март 23, 2011, 16:57:47
  от Reiki
  ГЛОБАЛНА СИНХРОНИЗИРАНА МЕДИТАЦИЯ и МОЛИТВА за МИР (21.09.12)
  Инициативи
  yyy 0 975 Последна<br />публикация Септември 16, 2012, 22:22:12
  от yyy
  `Любов
  Въпроси и отговори
  l'amour 3 993 Последна<br />публикация Декември 04, 2012, 09:49:56
  от Wolfgar

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright