Духовно развитие

          

Страници:  [1] 2   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Транзит на Венера пред диска на Слънцето на 6 юни 2012 г.  (Прочетена 3290 пъти)
dayana
Moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 291


« -: Юни 01, 2012, 02:25:45 »


   Транзит на Венера пред диска на Слънцето на 6 юни 2012 г.

                 
 
 Явлението транзит (преминаване или пасаж) на Венера пред диска на Слънцето се наблюдава, когато планетата Венера е в долно съединение и в същото време е близо до един от възлите на орбитата си. Ако тези две условия са изпълнени, Венера лежи на права линия между Земята и Слънцето и се наблюдава явлението транзит на Венера.

Това е изключително рядко явление, тъй като орбиталната равнина на Венера е наклонена на 3,4 градуса и не винаги двете условия – планетата да е едновременно в долно съединение и в орбитален възел са изпълнени. Поради тази причина, транзитът на Венера се повтаря периодично през 8, 105.5, 8, 121.5 години.

За първи път това явление е наблюдавано от астрономите Джереми Хоррокс и Уилям Крабтрий на 4 декември 1639 г. 122 години по-късно, на 6 юни 1761 г. руският учен Михаил Ломоносов, наблюдавайки поредния транзит на Венера, открива атмосферата на Венера. Стойността на астрономическата единица (средното разстояние от Земята до Слънцето), а с това и размерите на Слънчевата система, са определени за първи път с много висока точност също по наблюдения на това рядко явление.

Последният транзит на Венера бе наблюдаван на 8 юни 2004 г. И сега, след 8 години, той ще се наблюдава на 6 юни 2012 г. Следващият транзит на Венера ще бъде след 105 години, на 11 декември 2117 г., обаче той няма да се вижда от нашата страна, а този, който ще може да се вижда от България ще бъде на 8 декември 2125 г.

Причината транзитът на Венера да се наблюдава само през началото на юни или началото на декември е, че единствено тогава Венера се намира в един от орбиталните си възли (точки на пресичане на орбитата на Венера с еклиптиката - равнината, в която лежи земната орбита).

На 6 юни 2012 г. цялото явление ще се вижда от Тихия океан, Източна Азия и Източна Австралия. Жителите от Северна и Централна Америка и от северната част на Южна Америка ще могат да видят началото на транзита, а тези от Европа, Западна и Централна Азия, Източна Африка и Западна Австралия - края на явлението.

Транзитът на Венера ще започне с първи контакт в 01:10 ч. (българско официално време), когато дискът на Венера максимално ще се докосва до този на Слънцето. Вторият контакт ще настъпи в 01:28 ч., когато Венера ще се докосва вътрешно до Слънцето и целия диск на планетата ще се забелязва като малка черна точка на фона на Слънцето. Максималното ъглово сближение на центровете на Венера и Слънцето ще бъде в 04:30 ч. Третият контант ще настъпи в 07:32 ч., когато Венера ще достигне противоположния край на диска на Слънцето и отново ще се докосва вътрешно до него, а четвъртият контакт ще настъпи в 07:50 ч., когато диска на Венера ще се допира външно до този на Слънцето, с което ще завърши явлението. От България транзитът на Венера ще започне да се вижда с изгрева на Слънцето в 05:55 ч.

За наблюдателите от Шумен, Слънцето ще изгрее в 05:41 ч., третият контакт ще настъпи в 07:18 ч., а минути преди това ще се наблюдава „Ефектът на черната капка" – Венера ще придобие формата на дъждовна капка. Това е един оптичен феномен. Четвъртият контакт ще бъде в 07:36 ч. и секунди след това ще може да се наблюдава "Ефектът на Ломоносов" - силно проблясване от атмосферата на Венера. Благодарение именно на този ефект Михаил Ломоносов открива атмосферата на Венера.

При наблюдение на Слънцето и явленията, в които то участва задължително се използват специални предпазни слънчеви филтри, които 100 % спират ултравиолетовата и 99,9 % отслабват видимата светлина от Слънцето. Ако се използват инструменти – като бинокъл, далекогледна тръба или телескоп – филтрите винаги се поставят пред обектива. В никакъв случай не бива да се използват стъкла за маска на електрожен, опушени стъкла или други ръчно изработени слънчеви филтри, тъй като те не спират опасните лъчи от Слънцето, а и всеки момент могат да се надраскат или повредят и да пропуснат опасно висок интензитет светлина! Пазете очите си!

http://astro.shu-bg.net/actual/Transit.htm 
Активен

ИСТИНАТА семето на МЪДРОСТА- може да бъде открита къде ли не!
Можем да посочим пътя ня другите,ала всеки трябва да го извърви сам-докато не прогледне за СВЕТЛИНАТА на неподправената МЪДРОСТ,там,в края...от където сме поели всички, някога много отдавна,в зората на ВРЕМЕТО!
dayana
Moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 291


« Отговор #1 -: Юни 05, 2012, 03:00:21 »

            6 ЮНИ 2012 г.- ТРАНЗИТА НА ВЕНЕРА И КАЛЕНДАРА НА МАИТЕ

   Периода между Денят Нула, който съответства на 20.05.2012 и датата на транзита на Венера със Слънцето - 06.06.2012. е много добре описан в Календара на Маите и с подобаващо уважение разкрива страховете, които те са имали във връзка с този период.
   Д-р Джералдин Патрик Енсина, изследователка в Мултикултурния Университет в Мексико, цитирана в енциклопедията по темата за Плеядите анализира един текст, който е издълбан върху Камъка на Слънцето. Този текст е съществувал още преди народа, живеещ на тази територия, да се засели в долината на Мексико. Тези дати са обяснени в детайли, можем да ги срещнем и в други исторически регистри на Маите.
За Маите времето е било атрибут на боговете и с математическа точност са изработвали своите календари, в които са отбелязвали, че всеки един ден има свой собствен специален божествен характер.Ученият Мигел Леон Портийя пише ,че Кин, слънцето, денят и циклите съществуват под наблюдението на боговете, които ни представят дните в добрите или лошите им аспекти.
За някои, поличбите означават, че нещо трябва да се промени в сърцата на хората, за да се избегнат тъмните сили, макар че понякога божествените сили са неумолими в предопределението на някои дати.

    В конкретния случай текста от Камъка на Слънцето определя споменатия период като Края на Петото Слънце, маркирайки тези 3 дати:  26 март, съвпада на Венера със Слънцето и 11 декември, споменати от д-р Патрик като дати на лоши знамения за населението, а така също и периода между 27 май и 6 юни, което представлява кулминацията на транзита на Венера от вътрешната страна, между Земята и Слънцето на 06.06.2012. -съпроводен с негативни ефекти.
    Според Маите, Венера се намесва по отношение на Луната на 26 март и сега, на 06.06. 2012, хвърляйки своята проекция върху Слънцето. Това сочат всички текстове, които са съхранени до момента.
    В една от рисунките е маркиран 27 май , като ден първи на Ефекта на Венера. Този ефект е съпроводен от много дъждове и наводнения и трае 9 дни когато настъпва самия транзит, наречен Деня на Звездата - между 5 и 6 юни.На 27 май астрономите на маите са отбелязали и съвпада на Венера с Меркурий, другата планета, изключително добре проучена от тях.

Венера се намира в подземния свят на Маите.

  Светлата Венера след 25 май ще спре да се забелязва вечер като ярка звезда и ще започне движението си в подземния свят, феномен описан в текста на Кодексът от Дрезден. Този документ идва от щата Юкатан – Мексико, в момента се намира в библиотеката на немския град Дрезден.
В него е записано, че след транзита на Венера 5 – 6 юни, 2012 г. ще започнат конфликти, но без съмнение, не всички изследователи са намерили тази информация , защото различните източници - преди и след нашествието на испанците записват различни бъдещи събития.
В някои предсказания, свързани с тази дата, се казва, че когато Венера отиде на гости на Деветте богове на Подземния свят, т.е. в периода 20.05 - 06.06. 2012., след това ще има един голям енергиен шок, който ще предизвика катаклизми. ”Един насилствен шок на енергиите на боговете ще разруши и отново ще създаде Универсума с помощта на слънцата.” - така Мигел Леон цитира един текст от времето на маите.
“Ще потънат небето и земята, когато двойните краища на Катум се съединят..” -дава като превод Леон - друго стълкновение между божествата на Подземния свят.

 Изгряването на Венера при зазоряване.

  “Когато Венера, за пръв път се издигне върху утринният небосвод от изток, ще маркира посоката на изгрева на Слънцето и новото прераждане. “ Това е казано в една от версиите на древните текстове.

  И допълва:
”Когато Венера изгрява от запад при свечеряване, това е свързано с нощта и смъртта...”
 Периода, през който Венера няма да се вижда, времето между залеза й на запад през нощта и изгрева й от изток сутринта, маркира времето когато тя е в Подземния свят.

  Според символа на Венера, издълбан върху седмата кръгла маса в Паленке, тя е описана като вечерна звезда. Така е записано от д-р Робертсон и д-р Джеферс от Унивреситета в Оклахома през 1989.
В текста от Дрезден също е записано ,че когато Венера изгрее от изток сутринта –това е символ, който поставя край на края на нещо и започва едно ново прераждане.
  През класическия период на Маите, обхващащ времето 200г - 900г от н.е. Венера и Слънцето се идентифицират като герои - близнаци, които ще победят подземните богове и ще създадат един нов, по-актуален свят.Това е според д-р. Брикер, който се основава на един пасаж от Кодекса от Борджия - това е друг древен текст, свързан с Плеядите.
В друго описание намерено в Аналите на Куаутитлан от Кодексът на Чималпопка, от по късен период, намерен в централно Мексико, се казва че в дните, когато Венера излезе, тя ще има много опасно излъчване. В зависимост от деня и знака, в който се намира, когато изгрее Венера ще изпрати много опасни лъчения и ще стовари гнева си, във вид на стрели върху някои хора – това ни информира публикация направена от Диаз, Гижеле и Родригез Алан. Основана на изследвания върху Кодекса от Боржия и публикувана през 1993 г.
В Кодекса от Дрезден, Венера е представена като едно божество, въоръжено със стрели. Тя очаква своите жертви, които са представители на злото, защото са постъпвали зле. В същият кодекс има една таблица, на която са отбелязани датите в които Венера ще действа и знаменията, които предизвестяват тези нейни действия.

 Циклите на Венера

 <a href="http://www.youtube.com/watch?v=J35FR10fKNM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=J35FR10fKNM</a>
  Синодичен период на Венера — времетраенето между явявания на обекта на една и съща позиция в небето спрямо Слънцето при наземни наблюдения. Отличава се от звездния период поради факта, че Земята се движи по своята орбита около Слънцето.
  Венера изминава тотално 584 дни, за да се върнете към същата точка наблюдавана от Земята, и това се нарича синодичен период на Венера.
  Художественно пресъздаване на Петолъчната звезда, която Венера и Земята създават на всеки 8 години, през който Земята прави 8 обиколки около Слънцето, а Венера прави 13. Цикъла на Пентаграмата, образувани от 5 Синодични цикъла на Венера, всеки един от 584 дни, когато и двете планети са подравнени от една и съща страна на Слънцето. Петолъчната звезда е динамична в смисъл такъв, че тя също прави една обиколка около Слънцето на всеки 1,514 години. Този ритъм е логично далеч по-голям от нашето възприятие за времето, въпреки това е единственият начин за възприемане на динамиката.

 Цикълът е точно 584 дни. Пет цикъла на Венера (5 х 584) са равни на осем години. Маите били способни да изчисляват големи периоди от време, синхронизирайки Кръговия календар с 584-дневния цикъл на Венера. Така 65-годишния цикъл на Венера съдържа 37960 дни, точно колкото е продължителността на два Кръгови календара.
  Още повече че Цолкин, Хааб и Венера се синхронизират помежду се на всеки 104 години. [(146 х 260) (104 х 365) (65 х 584)]
Този период от 104 години е наричан Кръгът на Венера, а денят, в който утринната звезда се появява на източния хоризонт е известен като Свещеният ден на Венера. Използвайки системата на природни цикли в природни цикли, маите били в състояние да проследяват периоди със 104-годишна продължителност.

Маите и египтяните са имали пълна информация за тези цикли от 584 дни. 263 (236 според маите) Венера се вижда като утринна звезда, период през който тя е в най-добро съчетание със Слънцето и 263 (250 за Маите) Венера се вижда като Вечерница на залез и последният период от 8 дни на долен съвпад със Слънцето, когато венера не се вижда.   С пет от тези периоди на 584 дни за маите завършва основен цикъл.
Според маите, пет такива периода по 584 дни правят един завършен основен цикъл.
На 6 юни, 2012 г., 8 юни 2004 г. и 10 юни, 1996 г., Венера е била на едно и също място, видимо от Земята.
В кодексите от Дрезден и Борджия, Венера се свързва с войната и в някои от историческите стенописи се показват победи във войните, които се случват един или два дни след сутрешният изгрев на планетата.
Според Енциклопедия Плеядите, въпреки че Кукулкан е бог, който според класическия период е най - тясно свързан с Венера, в Дрезденския кодекс страниците подчертават, че Венера е показана като сложен набор от богове.
  Според Дрезденския кодекс и Кодекс Борджия се признават 5 важни дни или периоди, управлявана от 5 различни божествени превъплъщения на Венера, които изпращат копията си към 5 избрани "жертви." Тези пет божества представляват Венера във всяка от 5-те синодични периода от 584 дни.
  По този начин, затъмнението на 6 юни и целият 584-дневен период преди него и периода от 584 след него, ще има едно от следните съответствия:

В първата зона от време, божеството наречено L, изпраща копието си в Kawil, който представля царете или управляващите, властимащите. През втората половина на периода от 584 дни Божеството Lahun Chan, изпраща копието си върху войните, или онези, които подклаждат войните , в третият случай един йероглиф показва нещо като насекоми или червеи, които нападат културите, представени от Бога на царевицата.
В четвъртия период за богът на дъждовете Кукулкан причинява суши, а в петият период, който не е показан в кодекса от Борджия, но в кодекса от Дрезден е ясно изразен – един глиф показва бял Бог. Той е със завързани очи и хвърля копия върху младежи и млади воини.

Богът със завързаните очи за някой хора ще означава че "Със завързано очи са посрещнали зората и не знаят какво ще се случи."


  Очевидно, че всеки синодичен период е представен по време на възхода на Венера с едно от тези божества и съответните им жертва, които от своя страна са представители на злото в обществото.
Това са последните дни, в който Венера е Вечерница, после се изгубва в периода на долен съвпад със Слънцето на 25 май. След 6 юни ще се появи отново като утринна звезда – Зорница.
  В допълнение към други важни цикли от календара на маите, някои хора са свързват това явление с промените в подготовката за новата ера, която е огласена от маите, и изтъкват, че този съвпад на Слънцето с Венера в опозиция на Луната от 4 до 5 юни има много дълбок окултен смисъл. На този ден ще има частично лунно затъмнение, и според предсказанията на Чилам Балам, това явление е свързано с големите промени на небето и земята.

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=xmWnop2Lj80" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=xmWnop2Lj80</a>

 източник:
La Gran Epoca


http://blogzaserioznihora.blogspot.com/2012/05/6-2012.html

 

  
  
  
Активен

ИСТИНАТА семето на МЪДРОСТА- може да бъде открита къде ли не!
Можем да посочим пътя ня другите,ала всеки трябва да го извърви сам-докато не прогледне за СВЕТЛИНАТА на неподправената МЪДРОСТ,там,в края...от където сме поели всички, някога много отдавна,в зората на ВРЕМЕТО!
dayana
Moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 291


« Отговор #2 -: Юни 06, 2012, 05:46:41 »


    На живо!!! Пасажът на Венера - 06.06.2012 г. - 05:45 часа

  http://www.david.bg/pasaja-na-venera-06-06-2012

      

  
Активен

ИСТИНАТА семето на МЪДРОСТА- може да бъде открита къде ли не!
Можем да посочим пътя ня другите,ала всеки трябва да го извърви сам-докато не прогледне за СВЕТЛИНАТА на неподправената МЪДРОСТ,там,в края...от където сме поели всички, някога много отдавна,в зората на ВРЕМЕТО!
sianna
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 62

 • Град: софия
 • « Отговор #3 -: Юни 06, 2012, 11:49:06 »

  здравейте приятели!
  Тази нощ съм се чувствала толкова зле, че аз,която не ползвам лекарства, а до лекари съм опирала-единични случаи, не издържах и се обадих на 112. Като исках да се консултирам по телефона с лекар, но те ми изпратиха линейка. И когато дойдоха, от симптомите които им описах не можаха да определят какво ми е точно. Защото и кръвното и захарта -на границата на нормата. Предложиха ми успокоително да ми поставят, което отказах. Не се знае, може от него и по-зле да се почувствам ...и така. Чувствам , не главоболие, а като голямо налягане около главата, в главата, не знам как да го определя, но нещо ми е с главата, от което ми се повдига; също вътрешно напрежение,; и болка в сърцето, но е по-слабо; нещо като не съм на себе си, не съм тук...отнесено, мъгляво... Като легна, ми се повдига. Чак в сутрешните часове заспах за малко. И сега ми е малко по леко, но е същото.

  Дали и някой друг , не се е чувствал подобно, тази нощ или тези дни?

  п.с. през нощта, отварях, затварях този сайт: мислех да споделя за себе си с тези, които са в момента в нета и да потърся съвет, но...накрая се отказах и се опитах сама да се справя, имала съм подобни състояния, при които без да го искаш изпадаш в паника, много е трудно, защото чувстваш себе си извън контрол...и все пак разбрах, че вече съм по-способна да овладявам ,поддържам вътрешното си спокойствие и ...заспах
  Активен
  ИВЕВЕ
  Гост
  « Отговор #4 -: Юни 06, 2012, 12:17:52 »

  Дали и някой друг , не се е чувствал подобно, тази нощ или тези дни?
  Нещо такова и в понеделник-вечерта, и снощи. Усмивчица
  Не беше чак толкова силно, както ти описваш, но никак не беше приятно.
  Бях изключително уморена, въпреки че денят ми не бе по-различен от обикновено.
  Навън беше съвършено според моите харесвания - силен вятър, облачно, пусто... И все пак, въпреки че доста време стоях на прозореца, продължавах да се чувствам зле.
  Струваше ми се, че се пържа на бавен огън, в общи линии. Ухилен
  А причини за това нямаше. Всичко си беше чудесно - тишина, спокойствие...
  Активен
  Soul
  love
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 104

  for heaven's sake

  « Отговор #5 -: Юни 06, 2012, 13:24:39 »

  Може и просто съвпадение да е но нощта преди тази беше много тежка за мен а сутринта се събудих с изгрева и имах чувството, че главата ми е подложена на невъобразимо налягане.  Със ставането ми текна кръв от носа ( в последната година все по често ми се случва). След това през целия ден бях в нещо като летаргия и нямах сили за нищо.
   Предположих, че е слънчево изригване, въпреки че обикновено при мен е съпроводено със свръх енергичност, макар и пак да усещам огромното налягане в тялото си.
  Активен

  We live in illusion and the appearance of things. There is a reality. We are that reality. When you understand this, you see that you are nothing, and being nothing, you are everything. That is all.^
  кръгове
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 186


  Слънчице

  « Отговор #6 -: Юни 06, 2012, 13:49:06 »

  Имах необичайно силно главоболие,дори не мога да кажа ,че е беше точно главоболие..сякаш главата ми беше разделена на две и лявата ми половина беше като изгнила..странно като пробождане и болка тежест натиск,смесено и неприятно..,рядко ме боли глава може би броени пъти в годината ,но като ме заболи сякаш е умножено по сто,отдавам го на някаква лека настинка ,,може и от друго да е доста бях на компютъра,после ме наваля дъжд,..инъче винаги са ме радвали подобни интересни факти и събития ,като това с Венера.
  Активен

  Страданието съществува,защото хората са привързани към желанията си!
  Линк за посланията на доброто
  http://dreamland-bg.com/index.php?topic=4081.0
  sarabia
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 169


 • Град: Варна
 • « Отговор #7 -: Юни 06, 2012, 21:42:49 »

  В последните дни предиобедите ги изкарвам в сънливост и депресия. След обедното кафе започвам да идвам на себе си. Ухилен
  Активен

  Не се опитвай да ме опознаеш,аз нямам име,нито форма.
  Мислиш ли,че много знаеш сам поставил си си норма.
  В мен ти виждаш своя лик,тъй както си въобразяваш.
  Дори да сменям моя ник,пак сам със себе си оставаш.
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #8 -: Юни 06, 2012, 22:30:32 »

  При мен последната седмица ми е свръхенергична , даже не мога да спя , ама ми е супер кефско.
  Днес се субудих много хубаво и ми беше и едно любовно гушкаво - търкаляхме се тримата в леглото до 12 и гледахме по телевизията Венера. После взе че ми дойде с 3 дни по-рано ,поболяме, легнах си и спах още 2 часа, като се събудих пак всичко ми беше супер и ми се ходеше да тичам, ама се  задоволих само с голяма разходка и пазар , аз примерно като съм така лежа 3 дни.
  Та един много женствен ден ми е , Вибрацията на Венера е изключително приятна.
  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  Sue
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 292


 • Град: Ниските земи
 • Нютонист

  « Отговор #9 -: Юни 07, 2012, 15:07:00 »

  Аз май по средата на вас го докарах. Хем усещане за "отворен мозък", хем влечение към романтични комедии.
  Интересно е, че не е точно главоболие, а сякаш мозъкът ми е станал по-голям. Има усещане за напрежение, но не е непоносимо. По-скоро изморяващо.
  Поне това с филмите е лесно. Има ги под път и над път. От глупави до по-глупави.
  Активен
  sianna
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 62

 • Град: софия
 • « Отговор #10 -: Юни 08, 2012, 02:59:01 »

  здравейте
  не разбирам какво ми е, какво се случва с мен...този път ви моля за помощ...отново ми е много зле, лошо- в главата ми тежест, на моменти световъртежи ,гади ми се ,залитам...толкова ми е лошо, че няма да мога гладко да се изразявам...
  точно се чувствах вече по-добре и наново вечерта , на същото място, където първия път ми прилоша отново се повтори...  мислех си , че е свързано с пасажа на Венера, но явно не е само това...
   ЗАЩОТО и двата пъти прилошаването ми става в дома на баща ми , щом си легна на леглото да спя ииии всичко изведнъж започва да ми се върти, в главата  огромна тежест, повдига ми се(понякога оставам там да спя) той е с много болести и му помагам...майка почина март месец... От миналата година и на двамата в един месец, един след друг пострадаха и болест след болест...аз постоянно тичах по задачи, много грижи около тях , стопих се , спасявах ги един след друг от лекарски грешки, вдигах ги на крак...и когато чувствах ,че съм на предела на силите си и им казх, че много, много съм уморена...Мама , след два дни почина и то в болница-за което аз бях против да постъпи .....не разбирам , защо там ми става лошо, абсолютно по идентичен начин се повтори и тази вечер...и сега, както първия път почувствах, че трябва да се махна от там и се прибрах с такси и веднага седнах да ви пиша
  Активен
  Ich
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1647

 • Град: различни планетки
 • Michail Kolev
  « Отговор #11 -: Юни 08, 2012, 06:53:51 »

  и сега, както първия път почувствах, че трябва да се махна от там и се прибрах с такси и веднага седнах да ви пиша

  Трудно е с болен човек около себе си.
  Ако нямаш източник на енергия, от който да се зареждаш, вероятно е твоята да се изразходва покрай грижите и недостигът й да довежда до твои неразположения, а може и болест да ти докара.

  Можеш ли да си вземеш почивка?
  Активен
  Kissing You Good Night
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 448


 • Град: Варна
 • zdr kp животче, вървиш ли?

  « Отговор #12 -: Юни 08, 2012, 11:36:20 »

  Вижте тук Усмивчица
  Активен

  Повърхностната температура на атмосферата на Уран е -225°С. Или с около 45° повече от тази на сърцето и душата ми
  sarabia
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 169


 • Град: Варна
 • « Отговор #13 -: Юни 08, 2012, 17:49:11 »

  Цитат
  че много, много съм уморена...

  Това е главната причина, Сиана, много си уморена. Най-добрият лечител е Майката Земя. Отдели колкото можеш време и излез сред природата, да ти вземе вятър главата. Сега поне времето е хубаво. На мен последните дни ми бяха доста тежки, както разбрах не само при мен,  стоях на плажа, разхождах се в морската градина...И се прибирах заредена. Другите източници на енергия не проработиха при мен. Усмивчица
  Активен

  Не се опитвай да ме опознаеш,аз нямам име,нито форма.
  Мислиш ли,че много знаеш сам поставил си си норма.
  В мен ти виждаш своя лик,тъй както си въобразяваш.
  Дори да сменям моя ник,пак сам със себе си оставаш.
  Old_Soul
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 59

 • Град: Pleven
 • « Отговор #14 -: Юни 08, 2012, 20:50:13 »

  Когато получа жестока и продължителна мигрена това означава, че обикновено някъде предстои силно земетресение. И този път това не ме излъга.

  sianna, много съжалявам за това, което те е сполетяло. Имам някои подозрения свързани с това нещо http://vbox7.com/play:ce327b7f
  Дискомфорт от този тип се появява внезапно буквално за секунди.
  Ето и тема по този въпрос http://indigota.com/index.php?topic=5987.0

  Останалите съседи имат ли оплаквания?
  Активен
  Страници:  [1] 2   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  ПРЕД НОВАТА ЕПОХА
  Великият преход
  11WOLF11 8 4417 Последна<br />публикация Май 11, 2011, 07:21:33
  от Sobercho
  СЛЪНЦЕТО - предупреждение « 1 2 3 4 »
  Езотерика
  11WOLF11 54 7578 Последна<br />публикация Август 04, 2010, 18:52:27
  от Arcoiris
  От Венера
  Извънземни цивилизации
  Инил 2 2272 Последна<br />публикация Септември 01, 2010, 23:22:29
  от Eona Lightholder
  ВЕНЕРА 2004-2012
  Астрология и нумерология
  dayana 2 1610 Последна<br />публикация Май 21, 2011, 22:27:23
  от mamagaya
  КУРАЖЪТ ДА СЕ ИЗПРАВИШ ПРЕД ДЕЦАТА!
  За родителите
  Sue 2 1443 Последна<br />публикация Юни 15, 2012, 14:08:02
  от Щуродино

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright