Духовно развитие

          

Страници:  [1] 2 3   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Рестартиране на Мрежата - II - 27.05.2012  (Прочетена 2271 пъти)
yyy
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 161

 • Град: Варна
 • « -: Май 27, 2012, 12:29:36 »

  Актуализация на ситуацията с Арконите сега

  Петък – 25май 2012г.

  Въпреки че Рестартиране на Мрежата беше много успешно, една значителна част от мрежата на Арконите в етерните и астралните нива все още е непокътната.

  Това е мрежата, която продължава да контролира и манипулира личните човешки взаимоотношения от хилядолетия. Тази мрежа е причината за повечето човешки конфликти. Това е главната причина за забавянията в крайната победа на Светлината на тази планета. Мрежата се състои от Арконите и техните слуги в етерните и астралните нива във фин план близо до повърхността на Земята.

  Физическите съюзници на тази мрежа са хора, дълбоко в Йезуитската мрежа. Бих предложил всеки да спре да се фокусира толкова много на Комитета на 300-те, защото истинския контрол се крие другаде. Физическите Йезуити Аркони са все още доста опасни и няма да бъде дадена зелена светлина за Събитието докато тези хора не са отрязани от ресурсите си. Съпротивата се занимава със ситуацията и аз тук ще публикувам повече информация за това, когато /ако то бъде разсекретено.

  Сега е време да продължим да размиваме мрежата на Арконите на етерни и астрални нива с обща медитация тази неделя – 27 май. Моля, използвайте точно медитацията от Рестартиране на Мрежата, така че да се обедини потокът на съзнанието ни.

  Инструкции:

  1. Отпуснете ума и тялото си като наблюдавате дишането си няколко минути.

  2. Визуализирайте стълб от електрическо синя Светлина, излизаща от Галактическото Централно Слънце, преминаващ през тялото ви до центъра на Земята. Поддържайте този стълб Светлина активен за няколко минути. След това визуализирайте всички негативни елементи около Земята, премахвани от етерните и астралните нива, заедно с всичките техни негативни духовни технологии и магически инструменти и всички онези елементи, ескортирани в Светлината от не-физически борци от Светлина за свобода. Визуализирайте този процес да се случва по целия свят мирно и гладко. Визуализирайте света най-сетне освободен от духовно робство, освободен от всички зли Аркони, рептили, демони, стихии и други негативни не-физически същества. Визуализирайте вибрацията на етерните и астралните нива ставаща по-лека и по-сияйна докато всички тъмни същества са си отишли и остава само Светлината.

  3. Визуализирайте напълно ново духовно бъдеще за човечеството, с ангели, феи, делфини, еднорози, духовни водачи и други същества от Светлина, населяващи етерните и астралните нива. Визуализирайте всички рани на човечеството излекувани, цялото човечество вдъхновявано и напътствано от всеки, който има собствена връзка със собствената си Душа и Източника.

  Точен час за различните часови зони:

  9:00 сутринта – 27 май (Хавай)
  11:00 сутринта – 27 май (Аляска)
  12:00 следобед – 27 май (Лос Анжелис)
  1:00 следобед – 27 май (Денвър)
  2:00 следобед – 27 май (Хюстън)
  3:00 следобед – 27 май ( Ню Йорк)
  4:00 следобед – 27 май ( Рио Де Жанейро)
  8:00 вечерта – 27 май (Лондон)
  9:00 вечерта – 27 май (Париж)
  9:00 вечерта – 27 май (Южна Африка)
  10:00 вечерта – 27 май (България)
  11:00 вечерта – 27 май (Москва)
  12:30 сутринта – 28 май (Индия)
  3:00 следобед – 28 май (Пекин)
  4:00 следобед – 28 май (Токио)
  5:00 следобед – 28 май (Сидни)

  http://2012portal.blogspot.com/2012/05/normal-0-false-false-false-en-us-x-none_25.html
  превод: http://elvenjewels.blogspot.com/2012_05_01_archive.html
  Активен

  Ползувай винаги Първоизточника
  meander
  Каквото дадеш това ти се връща.
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 376


  « Отговор #1 -: Май 27, 2012, 12:37:35 »

  Здравей УУУ.
  Пак ще ти го повторя.Правилото за ненамеса е правилно.Не се бъркайте в живота на другите,хеле с медтация.Като ви изтече мозъка през ушите и носа ще се спрете.Тея/тези, каквото са си надробили ще си го сърбат.Не ни е дадено да съдим, поради незнание-основно правило на живота.Можем само да се пазим,и е правилно.Пак го казвам,най търсени са доброволците,щото не струват пари и последствията са за тяхна сметка.
  В казармата има едно правило-По желание и в тоалетната не се ходи!!!
  Живи и здрави.
  Активен

  Мечтите ни помагат да намерим посоката,а желанията ни помагат да загубим пътя.
  Когато човек говори истината - не се налага да лъже!
  Мухата влиза само в отворена уста!!!
  eses
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 19

  « Отговор #2 -: Май 28, 2012, 11:43:46 »

  Не че знам каква е истината, но не мога да се стърпя.Мили хора, не можете да освободите,рестартирате или каквото и да е никои и нищо. Не разбрахте ли  че дезинформацията е праклено голяма,за да вярвате на каквото и да е извън вас? Това което искате е състояние което не се постига с усилия и сбирки.Това се дава от Бога.Единственото което можете да направите е да спрете да четете глупости,да не чакате поредното послание което да ви каже какво да правите и да имате доверие на себе си.Това доверие е да оставите всичко в ръцете на душата си и Бога,да позволите вие да сте проводника които ще изпълни това което се иска от вас и да знаете,че то ще дойде,когато трябва и дори може би няма да знаете че е специално,ще си мислите че това сте вие,това е просто ваш импулс.Рискувате обаче да не сте във висините на илюзиите си,където си мислите че сте богоизбрани,че сте сред силите на светлината и изпълнявате мисията си.ООО там където има доверие в душата и Бога изглежда дори крачка назад,спрямо илюзорните ви светове,там няма такова въодушевление и устремение да спасяваш света,просто защото знаеш ,че Бог си знае работата и че когато му потрябваш ти си насреща.Изглежда сякаш си се върнал във времето в което не си бил "отворил очи" защото спират да те занимават всякакви извисявания, и войни, просто се сещаш ,че най главната ти мисия е да живееш живота такъв какъвто е.Но кой ви е обещавал,че доверието в Бога е съпроводено с вечно блаженство? Отърсете се от боклука и ако въобще решите да четете нещо,то избирайте много внимателно.Четете само онова което ви успокоява,балансира,което ви предлага решение на личните ви нерезбирателства.Само тогава може и да получите онова състояние което търсите.
  Активен
  Мъдрост и Хармония
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 164


 • Град: Навсякъде където има Светлина
 • « Отговор #3 -: Май 28, 2012, 13:57:04 »

    БРАВО Есес  това е което всички трябва да Осъзнаят, че не всичко което хвърчи се яде.

            ИСТИНАТА Е ВЪВ ВАС, ПОГЛЕДНЕТЕ НА ВЪТРЕ.
  Активен

  Всичко е Любов. Любовта е
  светлина, озаряваща за нас обекта и всички чувства към него. Любовта е
  възможна само към Бога и, съответно, възниква само тогава, когато ние видим
  Бога в обекта. Всеки един обогатява Бога с Любовта Си. Пътят към Бога е Любовта във Всичко. Божествена Хармония във Всичко.
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #4 -: Май 28, 2012, 15:53:35 »

  Честно казано УУУ е поствал интересни информации , но напоследък се притеснявам специално за тези относно елиминациите на Илюминати.
  Излезнах с аргументите си на прима виста , не че Илюминати са ми най-симпатичните , но още в началото ми звъннаха алармите.

  Та от къде идват тези бурни призиви .
  От Бенджамин Фулфорд , който е говорителя на Обществото на Белия Дракон. Те стоят зад идеите ,които се призовава да визуализирате и в основата си са едни чудесни идеи , но в общи линии пак става въпрос да се вземе трона на илюминати , а не да се разруши трона.

  За да се премине на едно ново ниво , ние трябва да избягаме от пирамидалната схема на управление. Примерно това се е опитвал комунизма - властта в ръцете на хората , но е ясно ,че комунизъм идва с еволюция ,не с революция. И защо .. защото идва от развиването на любовта към ближния и прошката , да престанем да съдим и да прекъсваме веригата на кармата и наследственото бреме.
  Помоща идва от нас самите ,и да се арестуват всички илюминати, ако няма вътрешна промяна в нас ,ще се създаде естествено нов елит на злото.
  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  yyy
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 161

 • Град: Варна
 • « Отговор #5 -: Май 28, 2012, 21:40:20 »

  Призивът не е от Бен Фулфорд и Белия Дракон, а от Кобра и Съпротивителното Движение. Не бих го окачествил като бурен, а като актуален.
   
  Те стоят зад идеите ,които се призовава да визуализирате и в основата си са едни чудесни идеи , но в общи линии пак става въпрос да се вземе трона на илюминати , а не да се разруши трона.
  Смятам, че самото съдържание на визуализациите по Рестартиране на Мрежата допуска и друго разбиране, особено ако се приеме, че мрежата за контрол на съзнанието, която искаме да се разруши, е символично погледнато именно "тронът на илюминати". Ако смятах, че някой иска да свали сегашните господари, за да стане новия господар не бих съдействувал. И аз дочух, че е имало (през тая зима) известни търкания с Белия Дракон, относно желанието им да получат определена власт след Събитието, но тези въпроси са били разрешени. Не е днес времето на егоизма.

  За да се премине на едно ново ниво , ние трябва да избягаме от пирамидалната схема на управление. Примерно това се е опитвал комунизма - властта в ръцете на хората , но е ясно ,че комунизъм идва с еволюция ,не с революция. И защо .. защото идва от развиването на любовта към ближния и прошката , да престанем да съдим и да прекъсваме веригата на кармата и наследственото бреме.
  Помоща идва от нас самите ,и да се арестуват всички илюминати, ако няма вътрешна промяна в нас ,ще се създаде естествено нов елит на злото.

  Да, помощта идва от нас самите, ето сам си помагам и на други хора смятам, че помагам като разпространявам тази информация, пиша разни работи итн. Има вътрешна промяна в мен, вероятно доскоро не бих писал и разпространявал всичко това. И не разчитам само някоя пирамида да ме освободи, а гледам да имам някакъв личен принос, макар че в случая той не е голям.

  Мнението си за ненасилието изказах доста подробно в друга, съседна тема. Космически Закон за ненамеса се оказва, че нямало, имало Закон за Взаимодействието, уточняващ вероятно кога и доколко е позволено да се месим. Засега не съм запознат повече. Така или иначе аз се намесих в нещо, което считам общочовешко и това ми дава право да се намеся, и подкрепям и други да се намесят. Разбира се, ако искат. Вие, ако не искате, не се месете, макар че непрекъснато правите обратното.

  Чета само онова, което ме "успокоява, балансира", което ми "предлага решение на личните ми нерезбирателства", както съветваш есес. Например тези визуализации са едно от тези неща. Но просто едно от многото.

  ИСТИНАТА Е ВЪВ ВАС, ПОГЛЕДНЕТЕ НА ВЪТРЕ.
  Е, и какво видяхте там? Аз като погледнах към вас виждам доста страх, съмнение, разни мъдрости, които може би нямат повече стойност. Освен истината във вас, в съзнанието ви виждам и доста боклуци. Отстраняването на илюминатите от власт би спомогнало според мен за по-бързото им очистване и у вас, и у всички хора. Затова аз се намесвам.
  Активен

  Ползувай винаги Първоизточника
  eses
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 19

  « Отговор #6 -: Май 29, 2012, 00:26:44 »

  Всеки е длъжен да следва сърцето и поривите си,само тогава може да бъде сигурен ,че върви по Божия път, затова аз не бих си позволила да критикувам, най малкото защото съвсем не отдавна такива послания носеха и за мен спокойствие.Има обаче едно Но и то е свързано с
  Цитат
  Космически Закон за ненамеса се оказва, че нямало, имало Закон за Взаимодействието, уточняващ вероятно кога и доколко е позволено да се месим. Засега не съм запознат повече.
  В много неща не сме сигурни защото Обмисляме с ума си ,а не приемаме със сърцето си.Както се е оказало ,че еди си какъв закон няма,така ще се окаже в един момент че никакви такива няма,минах вече през това толкова много пъти и само разочарованието може да доведе ума до безсилие и предавне.Предаването е нужно защото ние всеки ден се борим с Бог,всеки ден си мислим ,че знаем по добре,че можем и че трябва тогава когато ние искаме.Единствения закон който може да води човека в тези времена е този на неговия вътрешен порив.Той е изпълнен със сила и ентусиазъм от Бога.Законите за който говориш си ги прочел, не са вътрешен порив. Вероятно именно тези закони държат ума ти неспокоен и желаещ да се бори. Ти и аз ще бъдем борци когато дойде момента,когато имаме порива и силата, когато сме ръцете и краката на Бога ,а не когато сме неспокоини и търсим битката за да спасим света.Защото ние без него не можем дори да се усмихнем.И защото можем да победим само когато се предадем в ръцете му, когато спрем да знаем и можем, а просто бъдем, чакайки смирено и с доверие,че и ние сме в плановете му,да донесе рая на земята.А ние сме там и всички вие го знаете.
  Активен
  Rupture
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 77


  « Отговор #7 -: Май 29, 2012, 00:36:41 »

  eses направо ме разби бе.... Ухилен.
  Всичкото хубаво си написала ама тука нещо оплете конците...


  Цитат
  Предаването е нужно защото ние всеки ден се борим с Бог,всеки ден си мислим ,че знаем по добре,че можем и че трябва тогава когато ние искаме.

  Важното е да си мислим, а пък дали е така...кой знае?
  « Последна редакция: Май 29, 2012, 00:49:34 от Loopus Interruptus » Активен
  eses
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 19

  « Отговор #8 -: Май 29, 2012, 00:49:55 »

  Това което ви спира е пристарстяването.Пристрастили сте се да доведете доброто на земята,да се развивате,да имате връзки с висшите светове и най вече в това да изпитвате радостта и еуфорията от всичко това. Вероятно си казвате, никога преди не съм чувствал такава енергия и радост,това е от Бог,аз трябва да го следвам.Вероятно е така,но по вероятното е че това е само началото и ,че Бог няма толкова елементарни планове за вас, да се мятате като диво животно от едно в друго емоционално състояние. Това е само началото. Когато след поредната цикличност изпаднах в безсилие малко по малко разбрах защо толкова съм се съпротивлявала.Защото да спра да се боря означава да призная една своя огромна илюзия която ме е държала изпъната като струна през тези години,а именно ,представите ми какво трябва да бъде.Прекрасни светове, светлинни братя,ангели и въобще тотална заблуда.И когато оставиш тази заблуда да се разбие на земята, разбираш ,че нямаш претенции какво трябва да бъде, искаш само най доброто което може да ти даде Бог.Но не си правете веднага представи за най доброто, защото никой не го знае,то е необятно.Вероятно ще се размине с очакванията ни,но само когато очакваш най доброто го получаваш,а не когато искаш точно по определен сценарии да се развият нещата.И сега тук където съм,живота изглежда нормален,дори скучен, продължавам да живея живота с всичките му онези неприятни за мен неща, но вече спрях да търся спасение в заблудите си, сега просто следвам всеки мой порив и виждам ,че живота се развива, точно както трябва.Естествено,че искам безброй повече неща, удобства, любов ,радост, сила и еуфория, но се уча на търпение и доверие,че Бог ще ми даде това от което имам нужда,тогава когато е необходимо. Ако ме питате дали съм щастлива, не не съм,но съм спокойна и в сигурни ръце.Нещо което отдавна не бях изпитвала. Не исках това да се превърне в лично излияние,но единствено чрез собствения си опит мога да помогна или науча някой на нещо.
  Активен
  eses
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 19

  « Отговор #9 -: Май 29, 2012, 00:59:23 »

  Къде ги оплетох конците? Ако не съм се изразила правилно,ще уточня ,че повтаряйки се че знаем и можем, единстеното което правим е да си слагаме прегради,защото е ясно че можем и знаем,но пределите си ги слагаме сами.Само когато кажем Аз мога да направя всичко което Бог поиска от мен,само тогава можем да го изпълним, другото са шменти капели на съвременните ни булевярдни книжки.Защото ти можеш и да си повтряваш постоянно за кураж ,че можеш,но ако това не е в плановете на Бог, ще ме извиниш. И аз хипотетично мога да спечеля златен медал по плуване,ама те на от малка имам неистов страх от много вода,явно не е било в нечии планове. Булевардната психология не я цитирай,че ако искам ще успея и тн... това ми е ясно като бял ден,ама вече не става въпрос за това какво искам,а за порива и ентусиазма и дали ще намерят благополучна среда за действие. Боевете с вятърните мелници ,отдавна не са ми хоби.
  Активен
  Rupture
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 77


  « Отговор #10 -: Май 29, 2012, 01:09:37 »

  Ами кажи ми кой е тоя Бог с който ще се бориш...да не станат само няколко....пък като гледам в мн. число и знаменател си я подкарала....

  Няма как да вкараш другите в пътя....! Каквото им да говориш.
   Хубавото в  случая е че споделяш, а още по хубаво е ако това ти носи смирение и покой.


  Активен
  Странник
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1375


 • Град: Варна
 • « Отговор #11 -: Май 29, 2012, 02:02:59 »

  Всеки казва че е готов да изпълни мисията си.
  Но всеки готов ли е да дава от себе си и сърцето си докато зверски боли едновременно?
  Активен

  Ако не ние -кой? Ако не сега - кога?
  Странник
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1375


 • Град: Варна
 • « Отговор #12 -: Май 29, 2012, 03:28:44 »

  Ако отговора ви е -да,
  то и ще ви бъде поискано както и ви е давано...
  И както сте давали и на вас ще ви се даде ...
  Активен

  Ако не ние -кой? Ако не сега - кога?
  eses
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 19

  « Отговор #13 -: Май 29, 2012, 08:36:52 »

  Ами кажи ми кой е тоя Бог с който ще се бориш...да не станат само няколко....пък като гледам в мн. число и знаменател си я подкарала....

  Няма как да вкараш другите в пътя....! Каквото им да говориш.
   Хубавото в  случая е че споделяш, а още по хубаво е ако това ти носи смирение и покой.

  Пфф я се върни и пак прочети написаното, че май си чел квото си искал да прочетеш.Хич не обичам да обяснявам по 5 пъти кво съм написала, ама е точно обратното на това което си прочел.

  Активен
  eses
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 19

  « Отговор #14 -: Май 29, 2012, 09:19:41 »

  Всеки казва че е готов да изпълни мисията си.
  Но всеки готов ли е да дава от себе си и сърцето си докато зверски боли едновременно?
  Човек не може да даде нещо което няма. Даваш това което имаш,независимо дали те боли или не.Можеш ли да дадеш радост на някой когато си обладан от нещастие? Любов, когато си омраза? Постоянно си представяме батални битки и развръзки в който ние сме главните герой,ама нещата не са  черно бели. Въпроса ти перефразиран звучи така - Ще се жертвам ли? Ама кой иска жертви? Жертви няма има избори? Не е ли всичко една огромна представа? Всяко наше препятсвие се състой в представата.Представа за човека до нас,за нас самите,за държава,за добро и зло,за бъдеще,за щастие и тн.Ние дори не можем да изпитаме оргазъм ако нямаме някаква представа и фантазия. Всичките тези батални битки се случват само в главите ни, а Господ ни е дал свободен избор ,за това да си представяме каквото си пожелаеме,да плачем,да се смеем,да драматизираме света и тн, но за Духа е без значение как ще изживеем живота си, дали ще сме щастливи или не,как ще интерпретираме света си е наш избор. Има ли значение за вас дали детето ви е щастливо докато учи таблицата за умножение? Вероятно искате то да е щастливо тогава, но по вероятно е просто да искате то да я научи и да може да работи с нея.И бихте ли искали тогава когато то учи таблицата да ви умножава и дели големи числа? Разбира се ,че не,защо тогава си мислим,че когато сме най наранени, Бог ще поиска да се раздаваме? (Отново се връщаме на представите) защото си представяте ,че това ще докаже силата ви и любовта ви и предаността ви, ние все доказваме,вместо просто да сме. Ако аз съм преданна и обичаща и силна,защо ще иска който и да е да му го доказвам? За него ще е очебийно.И дори в падението ми той ще вижда силата с която падам.Но не го разбираме това, защото постоянно си представяме ,че сме герой,че сме готови да се жертваме в името на някаква наша предтстава,на наша преграда,на наша заблуда.
  Активен
  Страници:  [1] 2 3   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  2012 Doomsday / 2012 Денят на страшия съд (2008)
  Филми
  Administrator 0 2928 Последна<br />публикация Юни 14, 2009, 23:27:11
  от Administrator
  Nostradamus: 2012 / Нострадамус: 2012 (2009)
  Филми
  Админ 7 3327 Последна<br />публикация Октомври 05, 2009, 12:28:30
  от delfin
  3 годишно момиченце купува багер в мрежата
  Любопитни факти
  delfin 0 856 Последна<br />публикация Януари 14, 2010, 15:49:52
  от delfin
  Трансформация 2012
  Видео клипове
  The One 0 1234 Последна<br />публикация Октомври 16, 2011, 19:13:48
  от The One
  Рестартиране на Мрежата - 20/21.05.2012 « 1 2 3 4 5 »
  Инициативи
  yyy 62 3705 Последна<br />публикация Май 26, 2012, 18:16:22
  от yyy

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright