Духовно развитие

          

Страници:  1 [2]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: 6-та раса и храната.  (Прочетена 6255 пъти)
sarabia
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 169


 • Град: Варна
 • « Отговор #15 -: Юни 10, 2012, 14:23:30 »

  Цитат
  4.Суровоядство храна с сурова храна и сокове един начин които може да ни излекува от всичко.От всичко което съществува като болест.Идващите години ще ме подкрепят с доказателства които не ви са нужни за да вярвате.Този начин е комбинация от сурова храна,соковете им,вода и ядки,семена,кълнове.Има една велика книга на един човек които се опита да ви предаде знанията за този тип хранене но никои не го чу.Е мили приятелю сега в новото време всички хора ще сбъднат твоята мечта.Суровоядство книгата на Атерхов.
   
  Тук по тази точка мога да дам пример с опита на моя близка приятелка. Действието се развива преди няколко години. Тя-лечителка. За да е чиста пред себе си и хората, които лекува, се храни със зеленчуци, плодове и ядки. Нищо друго. Пие по няколко литра минерална вода на ден. В резултат на това чувствителността и към енергията на хората, с които общува става толкова осезаема, че се чувства като всички други, но не и като себе си. Поема като сюнгер всичко около себе си и не може да го трансформира. И решава-или да се храни здравословно, и да рухне енергийно, или да започне да яде това, което ядат другите, за да оцелее. Започва да живее така, както е живяла и преди. Яде месо, мляко, шоколад. Пие кафе, алкохол / когато има повод /. Още е лечителка, и още помага на хората, и още поглъща част от тяхната енергия, но успява да я преработи и да бъде себе си.

  В " Обятията на Шамбала " Ернст Мулдашев пише, че не можем да се изолираме от енергийният мръсен океан, в който живеем. Ние не живеем в саксия, социални същества сме. Ако се изчистим напълно, как ще оцелеем с това, което ни заобикаля?

  Цитат
  "Моите неособено чисти биополета, моите банални човешки биополета, попили от обкръжението и злоба, и необходимостта да се приспособявам към мръсотията и към всичко, с което диша нашето човечество, проникнати дори от духа на Америка и камбанния звън на долара, могат да нарушат и дори да изтрият програмата на живота в каменния файл!", въкликнах наум.
  Осъзнах, че нямам право да се приближавам. Стана ми тъжно.Толкова ми се искаше напук на цялото човешко общество да бъда чист! Разбирах, че не е възможно. Дори и моите руско-татарско-украински корени  бяха повлияни от далечната Америка посредством общочовешкото биополе. Искаше ми се да бъда чист. Много ми се искаше. Като...водата.

  « Последна редакция: Юни 13, 2012, 00:42:26 от Eona Lightholder » Активен

  Не се опитвай да ме опознаеш,аз нямам име,нито форма.
  Мислиш ли,че много знаеш сам поставил си си норма.
  В мен ти виждаш своя лик,тъй както си въобразяваш.
  Дори да сменям моя ник,пак сам със себе си оставаш.
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #16 -: Юни 10, 2012, 15:34:14 »

  Сарабия , това че не е можела да трансформира , не зависи пряко от храната , но е дял . Когато не можеш да трансформираш , а само поемаш е проблем със заземяването . Храненето с тежка храна е неправилно заземяване и също така временно ,защото в един момент няма ефект и ти просто също се разболяваш. Особено един лечител трябва да има качествено заземяване . Когато се затвори циркулацията , вече ще и се вдигнат и естествените защити , а с чиста храна се вдигат още повече , нещо като имунна енергийна система. Тогава енергийното и поле работи с качественна  енергийна пропускливост и тя ще може да върти и преработва все повече негатив без да исе отразява. Да пием кафе и пушим цигари не е да бъдем себе си , това е нещо придобито. Ако продължава така не само ,че може да се разболее, но може да се получи ефекта не лечение- отнемане на негатива ,преработване и отдаване на чиста енергия , а местене - отнемане на негатива , неможене да се преработи , връщане на негатива ,обикновено на друго място или след известно време на същото място. Това се наблюдава при много лечители. Временното облекчение не е гаранция за преработена енергия.

  Относно цитата на Мулдашев, ние живееем на планета бъкана с бактерии, вируси и микроорганизми и какво ли още не , което може да ни убие и разболее. Имаме и апарат и-имунна истема която трябва да подържаме , за да живеем в този непрестанен химичен обмен . Не е по различно хич с енергийната имунна система , а те са свързани неделимо докато си жив.
  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  sarabia
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 169


 • Град: Варна
 • « Отговор #17 -: Юни 10, 2012, 16:54:13 »

  Сагласна за заземяването, а тежката храна помага за него.
   Да бъде себе си имах в предвид, че когато чужди емоtcии и мисли се въртят в енергийното и поле е доста трудно да ги отблъсне.
  Ами вече няколко години не дърпа назад-здравословно.
  Предполагам знаеш принципа на хомеопатията-подобното се разтваря в подобно.
  Аз лично не мога да не ям месо и да не пия  кафе.
  Кръвното ми пада, изнемощяла сам, а с моите 50 килограма не мога да си го позволя. Усмивчица
  Активен

  Не се опитвай да ме опознаеш,аз нямам име,нито форма.
  Мислиш ли,че много знаеш сам поставил си си норма.
  В мен ти виждаш своя лик,тъй както си въобразяваш.
  Дори да сменям моя ник,пак сам със себе си оставаш.
  Sunshine(sun)
  Разумна Любов
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 972


 • Град: Тук и сега
 • Тук и сега ...

  100006741217887
  WWW
  « Отговор #18 -: Юни 10, 2012, 19:11:53 »

         Здраве за всички.
     Искам да допълня освен плодове и зеленчуци( сурови ), трябва да се пие и вода в съотношение към храната, като се има в предвид, че тялото е 80% вода.
     Не говоря за общо количество течности, а за чиста вода.
     За да може тялото да се изчисти от токсините.
       
      Любов за Всички.

                                             
  Да точно казано и на място.Напълно съгласен.
  И тука е мястото че вашето тяло знае най добре кое е полезно за вас.Питайте го и то ще ви каже , дори и да не вярвате.Всичко написано е в пълна сила за мен , но някои може да намери и полезно и за него.
  Колкото до водата , аз мисля че може да се живее и само на вода но това за сега е сложна тема.Тя , водата е толкова древна и свещена , че не може да го разберете.Ако се прочистите и спазвате някои съвети и слушате тялото си ще разберете че има толкова много води и вкусове на чистата вода ,всяка си има вкус и мекота.Но се изисква да развиете усет към това.
  Радвам се от сърце че има толкова хора на светлината вече.Толкова ме зарежда и радва това.
  За мен идеята е да помогна или да помогнем на повече хора да се докоснат до истината за тях и в тях.Като им дадем някои съвети и напътствия които те да преценят дали са полезни за тях.Така мисля.
  Нека любовта в сърцата ви води.
  Активен

  Sunshine(sun)
  Разумна Любов
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 972


 • Град: Тук и сега
 • Тук и сега ...

  100006741217887
  WWW
  « Отговор #19 -: Юни 10, 2012, 19:37:02 »

  Цитат
  4.Суровоядство храна с сурова храна и сокове един начин които може да ни излекува от всичко.От всичко което съществува като болест.Идващите години ще ме подкрепят с доказателства които не ви са нужни за да вярвате.Този начин е комбинация от сурова храна,соковете им,вода и ядки,семена,кълнове.Има една велика книга на един човек които се опита да ви предаде знанията за този тип хранене но никои не го чу.Е мили приятелю сега в новото време всички хора ще сбъднат твоята мечта.Суровоядство книгата на Атерхов.
   
  Тук по тази точка мога да дам пример с опита на моя близка приятелка. Действието се развива преди няколко години. Тя-лечителка. За да е чиста пред себе си и хората, които лекува, се храни със зеленчуци, плодове и ядки. Нищо друго. Пие по няколко литра минерална вода на ден. В резултат на това чувствителността и към енергията на хората, с които общува става толкова осезаема, че се чувства като всички други, но не и като себе си. Поема като сюргюн всичко около себе си и не може да го трансформира. И решава-или да се храни здравословно, и да рухне енергийно, или да започне да яде това, което ядат другите, за да оцелее. Започва да живее така, както е живяла и преди. Яде месо, мляко, шоколад. Пие кафе, алкохол / когато има повод /. Още е лечителка, и още помага на хората, и още поглъща част от тяхната енергия, но успява да я преработи и да бъде себе си.
  Така интересно понеже аз минах през това и да така е почнах да усещам и енергиите и чувствата на околните и това ме натовари доста но ...идеята е да съумееш да контролираш ситуацията и да засилиш твоето енергийно поле и обвивка и всичко е вътре в теб.
  Също кога се прочисти човек ,,,,нещо което е дълъг процес.Тогава чувстваш енергии по тялото и  е възможно при някои хора да въздействаш на други чрез ръцете си.Но това е възможно само кога тялото е чисто и кога тяло и душа почнат да се свързват и да се осъзнават.
  Има и друго което съм обеден понеже съм го почуствал и съм експериментирал върху себе-си.Ние поемаме качествата на храната и ако храната е месо от животно което е страдало повярвайте чувството е кофти.Храните се делят на живи и не живи, на цветове и на еволюирали и темата е много дълга и сложна.Просто пробвайте и се запитвайте и отговорите си идват сами и хората с подобни виждания се множат с всеки ден.
  Това важи само за хора които са спазвали определен режим на храна.Понеже за нормалния човек всичко е затъпено и особенно за хора които казват че живота е храна и пари.
  Цветовете на храната ни дават определени чувства.Едните ни успокояват другите ни правят войнствени и др.
  Леката и жива храна ни прави нас самите леки и чисти и така кога се свържем с планетата и със слънцето ние се извисяваме и почваме да чувстваме космическата енергия.Да за някои е фантастично , всеки да вярва в каквото си иска.За тези които вярват аз съм тук и бих помогнал с каквото мога , за другите ме няма.
  Всичко е до вяра и опит и не ви трябва никои само вие и малко знания.Не винаги се получава но ако имате вяра става.
  Радвате ме, че темата се разшири и най вече, че тука са само положителни хора.
  На скоро кога казвах "Светлина и Любов" ме питаха ти луд ли си , да не правиш любов със светлината , в други форуми, а сега е нещо нормално и хората на светлината са много и разбират какво е ЛЮБОВ И СВЕТЛИНА което е толкова красиво и приятно.
  На всички
  Темата е много голяма , огромна и пред новите хора и тези които са готови да поемат знанията на новото време се отварят хиляди врати от знания само се иска да има вяра и да оставите старите схващания зад вас.
  Често споделям с какво се храня за деня и веднага близки и познати ми казват ти си луд няма как да оцелееш или да имаш енергия.А аз съм с толкова енергия и не се спирам за целия ден и те не вярват дори ми се карат, че без месо не ставало.
  А аз казвам бъзикам се бе хора, как ще живея без месо , само на плодове няма как споко.  Ухилен
  Кога за дадено нещо няма почва по-добре да се отдръпнеш за да не бъдеш замърсен с стари и повехнали схващания на миналото.Миналото е важно но в това време не е.
  Здраве на всички.
  « Последна редакция: Юни 10, 2012, 19:45:32 от (Spirit_soul _body) » Активен

  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #20 -: Юни 10, 2012, 20:14:56 »

  Сагласна за заземяването, а тежката храна помага за него.
   Да бъде себе си имах в предвид, че когато чужди емоtcии и мисли се въртят в енергийното и поле е доста трудно да ги отблъсне.
  Ами вече няколко години не дърпа назад-здравословно.
  Предполагам знаеш принципа на хомеопатията-подобното се разтваря в подобно.
  Аз лично не мога да не ям месо и да не пия  кафе.
  Кръвното ми пада, изнемощяла сам, а с моите 50 килограма не мога да си го позволя. Усмивчица

  Сарабия без да звучи проповеднически - това са само оправдания.Усмивчица
  Не ям месо от 3 месеца , не пуша и не пия кафе от горе-долу един месец вече. Значи тука само преди няколко месеца, това горе можеше да е мой пост.
  Тежката храна помага, както помагат антибиотиците за лекуването- т.е нож с две остриета ,като при дълга употреба ставаш резистентен , т.е нямаш никаква полза.
  По същия начин хомеопатичното действие, макар при хомеопатията да се поемат изключително малки дози , докато не вярвам да пиеш една глътчица кафе на ден или една хапка месо.

  Аз съм малокръвна от както се помня , бледо зеленикаква на цвят - това сега го няма.
  Има достатъчно ценни храни, които да те вдигат, а и да подържаш здравословно тегло.
  Сутрин плодове с мед и ядчици ,чаша зелен чай и соево мляко и съм като истребител.
  Пак ти казвам не съм от бесните фанатици въртящи една и съща плоча.
  Не беше далеч времето дето денят започваше едва след чаша кафе и 2цигари и никво ядене до обед.

  Но всеки трябва да го декларира първо, като желание и после лека полека да приема и изпробва как се движат нещата за него.
  Интересно е да наблюдаваш резултатите енергийно. Какво се случва с потоците, със заземяването , колко лесна е циркулацията, става както дишаш , няма нужда да се съсредоточаваш в медитативен обмен, защото той става непрекъснат , отпушва се.
  Това е като да си махнеш байпасовете и кръвта да се движи нормално. Усещаш къде има неща за доизчистване ,къде да се съсредоточиш.
  И тогава няма енергиен обмен който да ти натежи , а и знаеш, че си вършиш светлинната работа по най-ефективен начин.
  Дано не се бъгна, ама засега пребивавам в радостно промени  
  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  sarabia
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 169


 • Град: Варна
 • « Отговор #21 -: Юни 10, 2012, 21:15:34 »

  Еона, в никакъв случай не мога да те приема като проповедник. Усмивчица В случая за лечителката, недей да си мислиш, че и е било лесно след 4 години суровоядство да мине на тежка храна. Аз не мога да го приема просто за оправдание. Но повече няма да коментирам по този въпрос.
   Не проповядвам яденето на месо и пиенето на кафе-не ми е дошло времето още да ги откажа. Аз вярвам, че за всяко нещо си има време. Само предлагам различна гледна точка. А за наблюдаването на резултатите-енергийно, имам база за сравнение. Знаеш ли, 2 пъти ми се случи да изляза от пълна зала със хора зверски, ама зверски гладна. Също и като съм изпълнявала някаква енергийна работа. И знаеш ли кое е единственото, от което имам нужда? Силна храна. Не салата, не плодове,не ядки... Усмивчица
  Активен

  Не се опитвай да ме опознаеш,аз нямам име,нито форма.
  Мислиш ли,че много знаеш сам поставил си си норма.
  В мен ти виждаш своя лик,тъй както си въобразяваш.
  Дори да сменям моя ник,пак сам със себе си оставаш.
  Sunshine(sun)
  Разумна Любов
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 972


 • Град: Тук и сега
 • Тук и сега ...

  100006741217887
  WWW
  « Отговор #22 -: Юни 10, 2012, 22:42:33 »

  Еона, в никакъв случай не мога да те приема като проповедник. Усмивчица В случая за лечителката, недей да си мислиш, че и е било лесно след 4 години суровоядство да мине на тежка храна. Аз не мога да го приема просто за оправдание. Но повече няма да коментирам по този въпрос.
   Не проповядвам яденето на месо и пиенето на кафе-не ми е дошло времето още да ги откажа. Аз вярвам, че за всяко нещо си има време. Само предлагам различна гледна точка. А за наблюдаването на резултатите-енергийно, имам база за сравнение. Знаеш ли, 2 пъти ми се случи да изляза от пълна зала със хора зверски, ама зверски гладна. Също и като съм изпълнявала някаква енергийна работа. И знаеш ли кое е единственото, от което имам нужда? Силна храна. Не салата, не плодове,не ядки... Усмивчица
  Нека се намеса ако може.
  Това да имаш нужда от тази така наречена тежка храна е малко странно.Някъде бъркаш , но къде ти си прецени.Отрицателните чувства , предизвикват чувство за глад от този тип.
  А любовта и светлината предизвикват нужда от подобни или заредени с това храни.
  Малко е трудно да го обясня.Нервните хора са месоядни , факт.
  Eona  знам за какво говориш и накъде си тръгнала иска се само вяра и всичко е ок.
  Не проповядвам а споделям.
  Никои не може да ме убеди че може да осети енергията по тялото си или на другите с нормално ядене и незачитане на силите и живота около нас.Най високото ниво на йога е под стриктен контрол за да може да се свържат с духовните сили.Може и без прочистване на тялото но е различно.Важно е да не се насилва с нищо, понеже кога ние сме готови нещата стават от само себе-си. Докато не се отпушат нужните канали и да се изхвърлят токсините ,,,не става.Но пък това си е моя истина и нека да не натоварвам никои.
  Зверски гладен си кога тялото се нуждае от даден елемент за да приложи дадена корекция на физическо или духовно ниво.Или кога се налага да отблъсне дадена енергийна атака.Тогава мозъка изпраща сигнал и чувство за глад.И на нас ни се яде и тука се крие малката тайна.
  Ако ние сме научили клетките ни да се хранят с месо и кафе и др., тялото иска това.Дори и тази храна да е вредна или некачествена то не познава друга и не е научено и затова се доверява на познатата храна като месо и др., в случая.
  Месото и готвеното и пороците са неща които ни приковават към земята и така не се зазимяваме или подобни неща а се приковаваме към ниските нива.Ставаме тежки и не може да се издигнем.
  Мога да кажа много, но кога си от дадена страна на нещо е толкова реално, че другото за теб е грешно.Или за един хранещ се с месо е ок месото понеже то му давало енергия и сила.
  Както за плодоядец плодът.И така нека всеки открие за него полезната храна и истина.
  Аз съм бил месоядец и съм се тъпчел с готвена храна , бях много муден и пълен и куп негативи.Сега е друго и тази страна на монетата ми харесва повече и тя е моя избор.
  Без готвено и без месо съм на 100% перфектен, моя истина.Новото време ще е с нови разбирания.
  Много от  жените които се занимават с енергии(гадателките и др.) са пълни понеже те се нуждаят от качествена храна за да развият дарбата си.Те не ме интересуват затова нека да не се обсъждат тук.Но дори и с дарба те не знаят какво и как да правят.За да се премине от дадена страна се преминава един комплекс от чувства и преживявания които изпитват човека дали е готов за това и ако не е готов и ако се е поддал на страха той си отива пак  там от където е почнал.Но ако нямаш съмнения и имаш вяра, воля и любов ти вървиш напред пробивайки стените които ти пречат да видиш какво има от другата страна.Който е готов ще ме разбере ясно и точно които не е готов няма да ме разбере.
  Светлина ще ви води.
  Активен

  sarabia
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 169


 • Град: Варна
 • « Отговор #23 -: Юни 11, 2012, 19:29:15 »

  Цитат
  Не проповядвам а споделям
  Активен

  Не се опитвай да ме опознаеш,аз нямам име,нито форма.
  Мислиш ли,че много знаеш сам поставил си си норма.
  В мен ти виждаш своя лик,тъй както си въобразяваш.
  Дори да сменям моя ник,пак сам със себе си оставаш.
  meander
  Каквото дадеш това ти се връща.
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 376


  « Отговор #24 -: Юни 11, 2012, 21:17:23 »

  Здравейте.
  Цитат
  Нека се намеса ако може.
  И аз, ако може.При нас българите е прието да се храним с готвено.Даже и месо(справка аватар-чист улов).
  Суровоядството при нас е салатата,основното е готвено.Вие си решавате, ма се огледайте по вас имате ли клони или стъбла?Та тъй човека е сборно от всичко на земята,т.е. представител.Справка цар лъв.Правете каквото искате,но без месо няма как да ви се промени тялото,хеле в новото време.
  Живи и здрави.
  Активен

  Мечтите ни помагат да намерим посоката,а желанията ни помагат да загубим пътя.
  Когато човек говори истината - не се налага да лъже!
  Мухата влиза само в отворена уста!!!
  Sunshine(sun)
  Разумна Любов
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 972


 • Град: Тук и сега
 • Тук и сега ...

  100006741217887
  WWW
  « Отговор #25 -: Юни 11, 2012, 22:08:04 »

  Здравейте.
  Цитат
  Нека се намеса ако може.
  И аз, ако може.При нас българите е прието да се храним с готвено.Даже и месо(справка аватар-чист улов).
  Суровоядството при нас е салатата,основното е готвено.Вие си решавате, ма се огледайте по вас имате ли клони или стъбла?Та тъй човека е сборно от всичко на земята,т.е. представител.Справка цар лъв.Правете каквото искате,но без месо няма как да ви се промени тялото,хеле в новото време.
  Живи и здрави.
  Това си е твоята истина и аз я уважавам.Но мисля че на месото и на много други неща е дошъл края и смело ще защитавам тази позиция понеже , така го мисля и вярвам в това.
  Но и съм се убедил в противното и понеже съм минал през много преживявания и грешки на лекари и подобни изказвания ще кажа че за мен не е истина това което казваш meander.
  Но за теб може да е истина , което ме навежда на мисълта че всичко е ок.Всеки има избор да живее както си иска.
  Хората които са като мен и като това което казвам по горе са разбрали истината от това което казвам.И знаят плюсовете на това да се храниш с жива храна.
  Твоето мнение е споделено от моя обичан дядо и жалко че не може да пише  , иначе щеше да те подкрепи.
  За дядо ми истината е в месото и той е от друго време и аз уважавам неговото решение.Но за мен истината е друга и тя си е моя.
  Знам ползата от месото и къде води , не ми хареса и нямам намерение да се връщам там.
  Само ще споделя, че за готвеното и месото има стотици научни доказателства които сочат за тяхното отрицателно влияние върху организма и има доста които са се осмелили да експериментират, върху телата си, и да се убедят в тази истина е аз съм такъв.Пробвал съм да ям само месо и готвено и последиците бяха на ръба на пропастта.Да за някои това се отлага до по-висока възраст, но рано или късно ви застига.
  Вижте йогите и ще ви стане ясно.Един старец на около 60 годинки хранещ се с нормалната храна за Българите изглежда грохнал и амортизиран.И тука нека не се заблуждаваме, че имало хора които и на 80г били ок и са яли месо и са пушели.Да но тези хора не са полезни и на тях самите.А един човек които разбира как да живее и да се храни,да прилага йога и да усеща енергията може да откара и до 110г, и да е полезен и на него и на околните.
  Огледайте се колко хора от това старо поколение, които са злоупотребявали с готвено и месо са добре и колко от тях са на легло гледани от децата си.
  Редовно има хора на по 70-80г които кога разберат за йога и за други методи за здравословно хранене или гладуване и много други , казват че до сега са нямали живот а само мъки.
  Аз прекарах доста време в болница и видях как хората страдат ,,,,как болницата беше адът които не пожелавам и на най лошите хора.И всичко само заради проблеми от храна.
  Мога да изброя 1000-ди болести които са породени от храна и една диета или хранителен режим се справя с тях.Без хапчета и лекарства.Иска се само знания и нужната информация.
  Пак това си е моя истина и нека ако някои не е съгласен да прилага неговата си истина.
  Истината за всеки е различна и това по-горе е моята истина, но само за сега утре може да е друга.Понеже човек се развива и открехва нови врати и нови истини.
  Моля ви преди да ме критикувате прочетете и се уверете.Аз не говоря за прочетено а за неща които съм преживял и съм се убедим не за месец или година а за години.И просто споделям моя опит.
  Цитат
  Вие си решавате, ма се огледайте по вас имате ли клони или стъбла?
  Много хора си мислят , че дърветата са много прости и недоразвити но да знаете че те поемат 4 елемента и живеят по 1000-ди години на планетата.
  Ние се храним с 100 вида храна и не живеем хич.
  Мислим си, че сме уникални и подобни , да така е, но тепърва почваме да се учим и дори не сме в началото на нашето учение.
  Нека светлината ви води.
  Активен

  Страници:  1 [2]   Нагоре
  Отиди на:    Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright