Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: 9/11: Изгубената невинност и възвърнатата невинност  (Прочетена 1212 пъти)
yyy
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 161

 • Град: Варна
 • « -: Септември 11, 2012, 23:15:20 »

  9/11: Изгубената невинност и възвърнатата невинност
    Стив Бекоу
    11 Септември 2012

  На 11 септември 2001 светът видя да се развива ужасна драма, подобна на която малцина от нас са виждали преди и никога няма да видим отново.

  Тя може да се сравни само с Пърл Харбър и е надмината по ужас само от бомбардировките на Хирошима и Нагасаки.

  Малцина от нас в онзи момент осъзнаха, че това е "новият Пърл Харбър".

  Баща ми ми се обади, когато бях на работа, и каза, че "те" са бомбардирали Световния Търговски Център и аз го попитах, тъй като той бе около 80 по това време, дали той е сигурен, че не е гледал римейк на "Война на световете".

  Тогава се обърнах към телевизора в стаята на персонала и животът ми се промени завинаги.

  Но това все пак ми отне още седем години, за да осъзная какво всъщност се бе случило през този ден. Само в лицето на неопровержимите доказателства от видеото "9/11 In Plane Site" [бел. прев. - 9/11 гледано като на длан, от самолет] моят ум можа да направи скока да повярва на невъобразимото.

  <a href="http://www.youtube.com/watch?v=p_3-YkV_Uik" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=p_3-YkV_Uik</a>

  Нашите правителства са корумпирани, но толкова корумпирани? Възможно ли е наистина да бъде, че собственото ни правителство ще убие собствените си граждани, и в такъв огромен брой, и ще направи толкова много след това да прикрие своите престъпления? Всяко ново разкритие бе още по-ужасно от предишното и правеше пътека за други престъпления.

  Взривовете в Мадрид, бомбените атентати в Лондон, бомбите в Оклахома Сити - разкритията не изглеждаше някога да спрат. И от там те водеха навън във всички посоки - контрол на пресата, контрол на икономиката, климатично оръжие срещу своите собствени граждани, създадени от човека пандемии, план за намаляване населението на света от 7 млрд на 500 милиона и поробване на оцелелите от ядрената Трета Световна Война.

  Пътуване до Марс, пътуване във времето, четене на бъдещето, задържане на безплатната енергия, убийство на лица, разкриващи нередности, и изобретатели - и по-нататък, и по-нататък тъжната приказка продължава, докато животът ми вече не изглеждаше важен. Единственото нещо, което изглеждаше важно, бе да се спре този заговор.

  И ето ни единадесет години по-късно и все още само малък процент от населението на света подозира истината.

  Този сайт [бел. прев. - the2012scenario.com] възникна от гледането на "9/11 In Plane Site". Истината е тук в пряка видимост [бел.прев. - игра на думи, "plane site" и "plain sight" се произнасят еднакво]. Да, истина е също, че той възникна от научаването за Възнесението и извънземните в края на 2008 г. Но той викаше (плачеше) да бъде започнат от момента, в който научих истината за 9/11.

  Не е прекалено опростяване да се каже, че този сайт е посветен на онези, които загубиха живота си на 9/11 - и онези, които загубиха своята невинност.

  И той е посветен да поправи щетите от друга лъжа - че мюсюлманите са отговорни за събитията от 9/11. Те не бяха.

  Хората, отговорни за 9/11, идват от всички религии и от никоя. Коя религия би оправдала 9/11 и все още да може да се нарича религия?

  С постановката на 9/11 планетарните контрольори заложиха на огромен риск. Обзаложиха се, че те биха могли да завладеят света и да го подчинят преди света да разбере за техните престъпления и да ги свали от власт.

  Те загубиха. Но те не загубиха само защото ние се събудихме. Те загубиха, защото ни беше помогнато. Моето разбиране е, че много други 9/11 са били планирани оттогава и са били осуетени. Аз лично проследих множество опити за постановка на втори 9/11 и бях осмиван, когато те не се сбъдваха.

  Изобщо не подозирах, че те са били спрени, и вероятно не бих повярвал, по онова време, кой ги е спрял.

  Така днешната публикация е посветена на всички, който умряха на 9/11, и на всички, които умряха, за да се прикрие какво се е случило на този ден. [бел. прев. - вероятно всички загинали във "войната срещу терора", стартирана след 9/11 и в Америка, и по целия свят, се имат предвид тук] Вярно е, че ние никога няма да забравим 9/11. Но това, което никога няма да забравим, е това, което наистина се е случило в Америка и света на този ден - последното късче невинност бе загубено и битката за нейното възвръщане започна.

  [Повече за 9/11 може да се намери тук: http://the2012scenario.com/accountability/911-essays/]

  източник:  http://the2012scenario.com/2012/09/911-innocence-lost-and-innocence-regained
  бг превод: Google Translate, yyy
  Активен

  Ползувай винаги Първоизточника
  yyy
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 161

 • Град: Варна
 • « Отговор #1 -: Септември 11, 2012, 23:17:21 »

  Да почетем паметта на всички, които са загинали, за да можем да се събудим ние. И събуждайки се за истината, да покажем, че те не са загинали напразно.
  Активен

  Ползувай винаги Първоизточника
  loop
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 157


 • Град: London, baby :P
 • WWW
  « Отговор #2 -: Септември 12, 2012, 01:36:40 »

  Предполагам, че всеки от нас си спомня къде е бил и какво е правил в онзи момент, когато е разбрал.

  Аз тъкмо бях първа година студентка, бяхме приключили лекции и седнали в близък бар до университета. Спомням си, че говорех нещо с другите и изведнъж погледа ми беше привлечен от телевизора срещу мен. Не можех да повярвам. Сега настръхвам, като си помисля.

  Даже тогава в България, малка далечна страна, едва на 18, пак си помислих, че това е голям световен шок. И сега като се намирам малко по-далечко от България в град по-голям от цялата ми страна, пак ме побиват тръпки.

  Светът е достатъчно малък, за да не може нищо да бъде чак толкова далеч за сърцето и душата.

  Вие спомняте ли си къде бяхте, когато разбрахте?
  Активен
  Дом
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 131

  « Отговор #3 -: Септември 12, 2012, 11:01:54 »

  И още как. На същия ден и час бях в Женева с една българка, която ме беше поканила в българската мисия на един празник, свързан с българските евреи. Преди това бяхме сбъркали отбивката и трябваше да прекосим цяла Женева, затова не бяхме включили радио. Когато пристигнахме, на входа ни посрещнаха двама представители на българската мисия, които ни казаха, че срещата се отлага, защото, цитирам, "бомбардирали Ню Йорк". Аз се сащисах, а моята спътничка - доста възрастна жена, която се радваше да дойде на срещата, за да се види със сънародници и да се разнообрази - много се разочарова че разходката й се провали. Пълен непукист. Даже започна да кани мене и други познати "да отидем поне да хапнем в някой ресторант". Аз от моя страна трябваше бързо да намеря радио или телевизор. Извиних се и отидох при мои близки в Женева, където прекарах нощта пред телевизора. Така разбрах, че не е имало "бомбардиране", а самолети.
  Активен
  Ariam
  Ariam(Маха Оръга)
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1230


  « Отговор #4 -: Септември 12, 2012, 12:00:17 »

  Тогава си играех с едни кукли на дивана в къщи и въобще не осъзнавах какво се е случило, всъщност дори си помислих: "О, поредната война!".Чак след години, разбрах на какво съм била свидетел, а чак след още повече години, разбрах и какво всъщност е било скритото послание и защо такива неща се случват по света, така, че...нищо не е зависело от тези в кулите този ден, те са били едно стадо овце, така са родени, така са живели, при нас е същото, с изключението, че ние може би го разбираме.
  Активен
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #5 -: Септември 12, 2012, 13:26:22 »

  Аз бях в Турция и до последно си мислех ,че е монтаж и филм, ама СиЕнЕН беше все пак ......някак си обаче беше като усещане ,за задействане на нещо по план, нещо като сценарий на филм ,който така започваше.

  Което беше странното- турците се радваха!!!! , като нещо заслужено го приемаха и като мина самолет чух реплика - Айде и този към Америка да отива.

  Заслужено изкупление на арогантна нация изкупена от невинните и граждани - така го виждаха , да ама не....Оказа се повода за нова световна война с фронт Авганистан (коя страна няма войници там).
  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  мушу
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 102


 • Град: София
 • « Отговор #6 -: Септември 12, 2012, 14:29:54 »

  Денят беше особен. Първо ми се обади една колежка от Трявна и ми каза, че отлага сватбата си, защото баща и почина. Много се разстроих. След това колегите започнаха да ме бъзикат, че чеченците са нападнали Ню Йорк. Тогава ми викаха Чечнка. Чак вкъщи включих телевизора и разбрах, какво става. Не съм ревлива, но тогава се разревах. След това за да не стоя вкъщи се събрахме няколко говеда в едни приятели и се напихме като такива.
  Не знам дали наистина има друг ден, за който да си спомням толкова подробности.
  Активен
  shining_star
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 728

  « Отговор #7 -: Септември 12, 2012, 18:18:28 »

  Да, помогнато ни беше.

  Същата нощ го сънувах, сънувах как виждам на улицата една странна банкнота - беше по-голяма от обикновено, с някакъв странен тъмновиолетов цвят и на нея цифрата 11 с много нули отзад. Но тези нули така бяха изписани, че не можеше да се разчете каква е цифрата...чудех се какви са тия пари, дали са истински, гледах да видя водния знак...накрая реших да попитам в някоя банка, сложих банкнотата в джоба си и тръгнах да търся банка. И изведнъж банкнотата се превърна в куп изрезки от вестници...смачках ги на топка и ги хвърлих в един контейнер, казвайки: "тия пък, докога ще ми слагат боклуци по джобовете, няма ли за тях кофи за боклук!"...

  На сутринта разказах на дъщеря ми този сън, и тя вика: "ами то днес е 11-ти..."
  После всеки тръгна по задачи и към 5 часа след обяд случайно пуснах телевизора и гледам пушеци и репортажи от мястото на събитието...

  За момент се запитах дали няма да се случи прословутата трета световна война, полумесеца срещу кръста?...но не, по някакъв начин вътрешно знаех, че няма да се случи, няма да бъде допуснато. Усмивчица
  Активен
  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:  


  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright