Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Не съм същия.Моля помогнете!  (Прочетена 2060 пъти)
awake
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 1

« -: Май 07, 2012, 02:53:46 »

Имам странното чувство , че това което правя , тоест ежедневните ми задачи нямат смисал.Така е сигурно от месеци.Всичко е сиво , мрачно , празно , безинтересно.Наскоро (преди 2-3 месеца)ходих на очен лекар.Наложи се да сложа очила без които виждам 100 пъти по добре.Макар наистина да имам проблем с очите , които според мен е само на хартия..Аз не го чувствам нямам проблем със зрението но лекарите са на друго мнение.Та във връзка с това много често ми се е случвало както съм с изострено внимание (това става най-често в час , или навън сред приятели) да се втренча някъде с празен поглед и сякаш да изключа тотално.. не чувам ,гледам а не виждам..Днес ми се случи нещо много странно което ме накара да потърся помощ по тези форуми.Станах рязко и нормално ми причерня , но този път беше различно..Обсеби ме странното чувство че съм сякаш напушен ( макар да съм рядко в такова състояние заради злопоуки свързани с това) оплитаха се фантазия и реалност не знаех какво се случва.. сякаш бях пак с празния поглед но този път беше различно случиха се доста неща в този момент но мозъка ми не искаше да ги въсприема...Тогава ми светна.. Сякаш аз бях в тялото на някой друг и някой друг беше в моето..Изплува ми дата..месец...и година..Датата на която смених моето местоживеене(заживях в 1 село близко до моя роден град в което ми беше сууупер..приятели купони живот.. мечтата на всеки млад човек Усмивчица ) но сякаш преди да се преместя аз и много хора сме на 1 и също мнение че съм съвсем друг човек.. старият аз (пълна противоположност на горенаписаното) бях душата на компанията денят ми бе испълнен с смях и веселие...изживявах всяка секунда по максимално добрият начин...А сега сякаш сам част от някаъв сив фон..и чувството че съм обречен да изживея живота си по този начин ме побърква...МОЛЯ.. Помогнете ми или поне ми дайте съвет как да стане по старо му , защото повярвайте ми...живее ми се ;(
Активен
Странник
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1375


 • Град: Варна
 • « Отговор #1 -: Май 07, 2012, 14:28:29 »

  Никой не се е изкъпал два пъти в една и съща река.
  Реката винаги тече и винаги е различна,как очакваш ти самия да не се промениш..както и тези около теб?
  Това което вчера е било купон за теб явно днес е сивото ежедневие и нещо изтъркано и сиво.
  Така е вероятно и за твоите приятели...
  Сам ще намериш верния тон,новия Път и посока за себе си...
  Точно тези ''изключвания'' според мен са моментните изяви на Учителя в теб самия...
  Разума няма да ти помогне в това.
  Активен

  Ако не ние -кой? Ако не сега - кога?
  gdd
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2

 • Град: UK
 • « Отговор #2 -: Май 07, 2012, 22:30:27 »

  странното чувство че съм сякаш напушен ( макар да съм рядко в такова състояние заради злопоуки свързани с това) оплитаха се фантазия и реалност не знаех какво се случва..
  Друсай, друсай и после се чуди какаво става с теб
  Активен
  playlife
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 17

  « Отговор #3 -: Май 07, 2012, 23:26:18 »

  странното чувство че съм сякаш напушен ( макар да съм рядко в такова състояние заради злопоуки свързани с това) оплитаха се фантазия и реалност не знаех какво се случва..
  Друсай, друсай и после се чуди какаво става с теб
  ае като изобщо незнаеш за какво говори човека,не се обаждай...,че е се е напушвай това какво общо има стига се слушали само тъпотиите по другите и да ги повтаряте без да знаеш нищо по въпроса.А на момчето бих го посъветвал да намери някъкъв нов стимул в живота си,нещо ново ,някъкво вдъхновение.Щом си вижаш добре аз съм на мнение,че не ти трябват очила....то май жсеки който отиде на очен му намират проблем за очила,прави това което ти харесва.
  Активен
  ИВЕВЕ
  Гост
  « Отговор #4 -: Май 08, 2012, 09:24:18 »

  ае като изобщо незнаеш за какво говори човека,не се обаждай...,че е се е напушвай това какво общо има стига се слушали само тъпотиите по другите и да ги повтаряте без да знаеш нищо по въпроса.А на момчето бих го посъветвал да намери някъкъв нов стимул в живота си,нещо ново ,някъкво вдъхновение.Щом си вижаш добре аз съм на мнение,че не ти трябват очила....то май жсеки който отиде на очен му намират проблем за очила,прави това което ти харесва.
  И тия три реда в едно изречение?! (една главна буква виждам, т.е. според сложнотиите, учени в І клас, изречението е едно)
  Ами супер.
  http://indigota.com/index.php?topic=443.msg66973;topicseen#msg66973

  Аз нещо не схващам автора на темата какво иска - живеел си е добре до един момент, който приема за определящ за по-нататъшното му развитие, преминало в недотолкова розово. Та сега се шматка по "такива форуми" да търси цветни моливи срещу сивотата на ежедневието му. Така ли?
  « Последна редакция: Май 08, 2012, 09:34:58 от Ивеве » Активен
  Ariam
  Ariam(Маха Оръга)
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1230


  « Отговор #5 -: Юни 09, 2012, 13:10:51 »

  Ари, откровенно се плесна по челото...за пореден път!!
  Активен
  kehoy_
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 187

  « Отговор #6 -: Юни 09, 2012, 22:57:59 »

  Значи, аз бих те посъветвала, да започнеш от начина, по който си формолирал самия проблем . Започни търсенето от там, ето виж -сега сиво, уж гадно, пък какви вълнуващи неща- изключвания, цяла стая с въпроси, която чака да бъде отворена, аз по-скоро бих се вълнувала повече и оплаквала по-малко ;д сигурно след време живота ще стане по-хубав и от преди, когато излезеш от цикъла, в който си се напъхал ;]]] Сериозно, не те ли вълнуват поне малко нещата, които си написал, да ги разнищиш, тфа е по-интересно и от филмите, нашите собствени животи, и скрити загадки :]]
  Активен
  MouseMaiki
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 83


 • Град: Antarctica
 • Спазвам само законите на Вселената!

  WWW
  « Отговор #7 -: Септември 02, 2012, 13:20:26 »

  Да ти имам проблемите.Аз за 1 месец се натъкнах на 4 случая със самоубийства понеже почнах да се занимавам с духове и прогонването и,а ти за кви сапунки пишеш.Лошото е че жертвите са под 20 години.
  Калояне! Говориш глупости и скоро ще трябва да спреш. Ти избери как.
  Хахахахаха! Не се занимавай с това, което не разбираш! Знаеш ли колко такива "разбирачи" са намерили нещастието.... Случай от преди 15тина години: познат на майка ми се занимаваше с подобни неща. Уж си говорел с тях... Да бе! Накрая се самозапали по някакъв много мистичен начин, а заедно с него изгоря и всичката литература... А апартамента остана непокътнат от пламъците. Как си го обясняваш? Не знаеш с кого си имаш работа приятел. Пази се! Най-грешното е човек да се рови там където не му е работа. Човешкото същество е любопитно по природа и това носи вреда. Защото ставайки дума за духове - говорим за енергии, които ти не знаеш от къде са, дали не си ги предизвикал без да искаш, да ли не грешиш някъде и ако да с кого си сгрешил. Винаги ще давам съвети - не ги викайте, не ги дразнете - те имат своят път и ние нямаме работа там!

  А относно описания случай - имаш си посетител. Първото, което трябва да направиш е да не се страхуваш. Второто - иди на черква или повикай свещеник, да прочете молитва, за да го успокои. Преди това здравата почисти помещението. Запали свещица и за живите и за мъртвите и се помоли да те пази Бог. Ако посетителят ти е просто поредният шегаджия /пълно е с такива/, остави го да се налудее, ще му омръзне и ще си тръгне. Ако пък е някой, който иска да ти каже нещо, изчакай /но си направи молитвата/, той ще види че не го разбираш така и ще ти подаде информация по друг начин!

  Сивотата, която изпитваш, очевидно има връзка с товя "приятел",може би иска да ти подскаже да променш нещо. Смени начина си на живот, промени статуквото в което се намираш - започни от мисленето и нагласата ти за света!
  Успех и не се плаши!
  « Последна редакция: Септември 02, 2012, 13:27:19 от MouseMaiki » Активен

  На тази Планета има само един ръководител - Природата! Научете се да я пазите, да се съобразявате с Нея, да я слушате и да й помагате!
  Този който я руши или само я използва ще си получи уроците от Нея!
  angel29
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 7


  « Отговор #8 -: Ноември 03, 2013, 22:40:20 »

  И на мен много често ми се случва да изпадна в нещо като унес за кратко.
  « Последна редакция: Ноември 04, 2013, 22:00:28 от angel29 » Активен
  Kissing You Good Night
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 448


 • Град: Варна
 • zdr kp животче, вървиш ли?

  « Отговор #9 -: Ноември 04, 2013, 15:02:29 »

  Честито - вас ви е хванал Симулкаста! Ухилен
  Сега ще става още по-интересно за наблюдение.
  Съветвам ви, ако нямате работа, да не се мотаете около психодиспансерите... Може да отнесете доста сериозна доза доброзорно лечение с разни весели бонбонки и прахченца...
  (Това последното беше шега с една моя изцепка с вчерашна дата...)
  Активен

  Повърхностната температура на атмосферата на Уран е -225°С. Или с около 45° повече от тази на сърцето и душата ми
  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Защо като не искам да съм овца да съм коза?
  Езотерика
  ruanda 6 1278 Последна<br />публикация Ноември 18, 2010, 14:00:44
  от Sine Wave Zero
  Помогнете ми - свързано е мисля че с чакрите
  Въпроси и отговори
  Spiritus 1 842 Последна<br />публикация Февруари 28, 2011, 23:18:44
  от Paladin60
  Помогнете ми с този сън! « 1 2 »
  Моите сънища
  Sita 18 1836 Последна<br />публикация Май 06, 2011, 12:14:30
  от Sita
  Какво съм аз ако въобще съм нещо? « 1 2 »
  Децата индиго
  Wiki_ 24 2605 Последна<br />публикация Май 16, 2013, 20:35:28
  от Ariam
  Моля ,помогнете
  Необичайни преживявания
  zlatkogbg 0 961 Последна<br />публикация Юли 23, 2012, 23:58:54
  от zlatkogbg

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright