Духовно развитие

          

Страници:  [1] 2 3 4   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Световен Ден на Освобождението - 5/6.5.2012  (Прочетена 2571 пъти)
yyy
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 161

 • Град: Варна
 • « -: Април 27, 2012, 17:52:00 »

  Направете това заразно!

  Световен Ден на Освобождението

  05.05.2012

  Време е да се предприемат действия! Време е да вземем съдбата на нашия свят в нашите собствени ръце! Затова ние ще се съберем в групи, големи и малки, индивидуално и по двойки, в точното време на пълнолунието през този месец май. Милиони от нас ще се съберат и визуализират освобождението на нашата планета от тиранията на централните банкери, така че за първи път в нашата история ще имаме възможност да създаваме нашата собствена съдба, като свободни граждани на Земята.

  Налице е план, замислен от позитивните хора в армията, подкрепен от гражданската власт, да арестуват членовете на банковата Кабала за техните престъпления срещу човечеството. Нашaтa визуализация ще подкрепи този план, така че той да се реализира възможно най-скоро и възможно най-гладко и без насилие. Ние ще подкрепим смелите герои, които ще осъществят този план. Нищо подобно на това никога не се е случвало на тази планета преди. Това е нашият шанс да бъдем част от него!

  Нашето масово усилие на този ден ще бъде спусъка, който ще активира плана, така че да той да може да се осъществи. Визуализацията ни на този ден е декларацията ни за свобода и независимост. Направете това заразно! Споделете го в световен мащаб!


  Ние всички ще направим тази визуализация по едно и също време, в момента на пълнолуние, който идва на 5/6 май. Точните времена за различните часови зони са:

  20:30 PDT  5 май (Лос Анджелис)
  21:30 MDT  5 май (Денвър)
  22:30 CDT  5 май (Хюстън)
  23:30 EDT  5 май (Ню Йорк)
  04:30 BST  6 май (Лондон)
  05:30 CEST 6 май (Париж)
  11:30 CST  6 май (Пекин)
  12:30 JST  6 май (Токио)
  13:30 AEST 6 май (Сидни)


  Инструкции:

  1. Отпуснете съзнанието и тялото си като наблюдавате дишането си за няколко минути.

  2. Визуализирайте как гражданската власт арестува централните престъпници сред банкерите като Ротшилдовците и Рокфелеровците, както и други членове на тази Кабала, като Хенри Кисинджър и др. Визуализирайте този процес да се провежда в световен мащаб, мирно и гладко. Визуализирайте света най-накрая свободен от финансовото робство, свободен от всички зли диктатори и корумпирани политици.

  3. Визуализирайте ново светло бъдеще за човечеството, с въведена нова и справедлива финансова система, с отмяна на всички дългове, открити просперитетни фондове за реализиране на хуманитарни проекти, въведени напреднали технологии, излекувана екосистема и човешки същества най-накрая свободни от всяко подтисничество.


  Отричане: датата на тази визуализация (5/6 май) най-вероятно НЕ е датата, когато тези масови арести ще се проведат.


  Повече информация за масовите арести:
  http://2012portal.blogspot.com/2012/04/freedom-reigns-mass-arrests-for-cabal_9155.html

  Обновявания за Световния ден на Освобождението:
  http://2012portal.blogspot.com/
  Активен

  Ползувай винаги Първоизточника
  yyy
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 161

 • Град: Варна
 • « Отговор #1 -: Април 27, 2012, 17:54:08 »

  Световен Ден на Освобождението - Актуализация

  Това наистина е станало заразно и достигна около 100 хиляди души в един ден. Но да прочетете за него е едно нещо, а наистина да направите визуализацията на 5/6.05.2012 съвсем друго. Бих насърчил колкото е възможно повече хора действително да участват, въпреки че това може да бъде в ранните сутрешни часове във вашата част на света.

  Критичната маса за тази визуализация, за да има желания ефект, е около 118,000 души по света действително да я направят с фокусиране. Ако отчетем, че човешките умения за концентрация и медитация не са съвършени, ние се нуждаем от 144,000 хора като критична маса.  Можем да го направим! Информацията все още трябва да бъде заразна! Ние трябва да достигнем до милиони хора, така че да се постигне критичната маса от хора, които наистина ще направят визуализацията. Моля да го публикувате на вашите уеб сайтове и блогове. Ако знаете алтернативна медия, можете да го изпратите до тях. Можете да създадете група във Facebook за вашата локална група от хора, в своята част на света. Можете да създадете видео за това и да го публикувате в YouTube. Ако имате контакт в рамките на Окупирай-движението или Анонимните, те биха могли да бъдат заинтересовани в разпространението на това също.

  Според много искания, времето за тази медитация за някои места:

  17:30 HAST 5 май (Хавай)
  19:30 AKDT 5 май (Аляска)
  05:30 САСТ 6 май (Южна Африка)
  6:30  EEST 6 май (България)
  7:30  МСК  6 май (Москва)
  9:00  IST  6 май (Индия)

  Ако вашето място не е в списъка, можете да намерите карта на световните часови зони тук:
  http://www.timeanddate.com/time/map/
  Активен

  Ползувай винаги Първоизточника
  yyy
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 161

 • Град: Варна
 • « Отговор #2 -: Април 27, 2012, 18:00:20 »

  Прозорец на Възможността

  Прозорец на Възможността за божествена намеса е на път да се отвори на планетата Земя. На входната точка на този прозорец е Световният Ден на Освобождението на 5 май. Повратният момент за този прозорец е слънчевото затъмнение на 20 май. Изходната точка на този прозорец е транзитът на Венера на 5 юни. Докато този прозорец е отворен, Източникът ще изпраща постоянни проблясъци от Светлина директно към Земята чрез линеен phasar поток система на AN-преобразуване за пряко дименсионно привеждане (constant flashes of Light directly to Earth through linear phasar flow direct dimensional translation system of AN conversion) [бел. прев. - ей тук вече нищо не разбрах].

   

  Този времеви прозорец е най-вероятната времева рамка за Събитието. Не мога да ви дам никакви гаранции, че Събитието ще се случи в рамките на този период, тъй като ние живеем във вселена на свободната воля и войната между Светлината и Тъмнината на тази планета още не е свършила. Въпреки това, този Прозорец на Възможността е точно това - една велика (чудесна) възможност ние като колектив да направим този пробив.

  Сложностният вълнови анализ показва, че тази времева рамка е най-сложният период в познатата ни история, надминавайки дори прочутия 21 декември 2012 г. Това означава, че той ще бъде най-непостоянното и непредсказуемо време с най-големия потенциал от когато и да е. Всички основни играчи са включени и залозите са високи.

  http://2012portal.blogspot.ca/2012/04/window-of-opportunity-windowof.html
  бг превод: Google Translate, yyy
  Активен

  Ползувай винаги Първоизточника
  yyy
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 161

 • Град: Варна
 • « Отговор #3 -: Април 27, 2012, 18:03:53 »

  Бих отбелязал, че участието в тази визуализация в утрото на 6 май (6:30 сутринта), Гергьовден, денят, в който отбелязваме победата над злото, е някак особено символична - небесните сили (воинствата на Архангел Михаил), небесните тела (Луната като небесния представител на обикновените хора, "народните маси") и самите хора, участвуващи във визуализацията, са се събрали да изразят своето единно намерение злото да бъде окончателно победено!

  Освен това за някои страни (на които пълнолунието се пада на 5 май) това е събитие 5-5-5 (2012 също е 5, 2+0+1+2=5). Момент на Истината за тях!


  ето тук са качили клип в YouTube (с английски текст)
  http://www.youtube.com/watch?v=S1Thms2mXEY
  Активен

  Ползувай винаги Първоизточника
  Alida
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 253


  « Отговор #4 -: Април 27, 2012, 23:50:02 »

  Извинявай, просто ми светна лампичката. Нещо не ми хареса в това да насочваме толкова много усилия към това някой да бъде наказан(дори когато си го заслужава според нашите представи). Замириса ми силно на нещо нечисто и виж какво излезе:
  Цитат
  Всяка година по времето на първото пълнолуние през месец Май се състои един от трите най-важни духовни празника - Сърцето на Буда, Уесак, когато Буда, Христос и Ману се приближават толкова близо до Земята, колкото им е възможно енергийно. Тогава благословията им преминава през цялата Земя и дава нова надежда на цялата планета и обитателите й за духовна еволюция.

  Цитат
  Запазването на енергиите на Уесак чисти е много важна задача, не само защото това е събитие от космическа гледна точка или защото е припомняне на събитие с духовно значение случило се в миналото, каквито са повечето свещени дни.
  Всички хора, които се чувстват духовно привлечени, медитират и отварят умовете си за изливащите се енергии могат да участват в изграждането на този планетарен канал между Земята и Йерархията, така че светлината да може да достигне до всички същества. За да се изгради част от този канал, се изисква умът да бъде дисциплиниран и достъпен, освободен от илюзиите на нисшите сфери и техните видения, освободен от емоционалния дисбаланс и притесненията на външния свят.
  Като подготовка за изграждане на този канал, ние предлагаме по време на предшестващата седмица на пълнолунието на Уесак да:

  се свържете с всички ученици, последователи и хора на добрата воля по света. Тази връзка е предимно вътрешна. Елиминирайте от своя ум всяка негативност, хармонизирайте се изцяло със светлината.

  призовете по време на медитация силите на светлината. Наложете на себе си да забравите всички свои лични притеснения, трудности и проблеми. Ние трябва да се научим, че въпреки стреса, усилията, фиксациите и ограниченията, можем да носим със себе си светлината.

  Знайте, че Уесак продължава 5 дни... двата предходни дни, самото пълнолуние и двата следващи дни. Помнете, че по време на този период, повече от всеки друг, можете да комуникирате с Духовната Йерархия и да сътрудничите за еволюцията на съзнанието на цялата планета.

  Двата дни преди пълнолунието, ние се подготвяме като изграждаме отношение на отдаденост и служене и отваряне към духа. Опитваме се да станем по-възприемчиви по отношение на това, което иска нашата душа... това, което би ни позволило да сме в помощ на Духовната Йерархия.

  Денят на пълнолунието на Уесак се нарича и Денят на Съхранението. През този ден ние просто сме проводници, канали на колкото се може повече духовна сила да премине през нас. Ние се опитваме да задържим вниманието си върху светлината. Няма да формулираме какво би могло да се случи, нито ще мислим върху резултатите от нашата работа. Ще останем в състояние на вътрешен мир. Само две мисли ще държат нашето непрекъснато внимание: нуждите на човечеството и необходимостта от групов канал, през който духовните сили да могат да достигнат до тялото на човечеството под насоката на Йерархията.

  Двата дни, които следват пълнолунието на Уесак, се наричат Дни на Разпространението. По време на тях, вниманието непоклатимо ще бъде обърнато от нас самите, от вътрешните планове, към външния свят. Нашата воля ще бъде светлината да достигне, да се предаде по-нататък, да влезе в контакт с всичко около нас.

  Според мен някой пак е огладнял и иска да си приготви трапеза.
  Активен

  "Не е важно да видиш, а да разбереш"- Sunshine(sun)
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #5 -: Април 28, 2012, 13:14:18 »

  Лиде мерси , много хубаво инфо си намерила.

  Смирението и търпението и доверието в Бога , са много по -мощна сила , отколкото конкретизацията и визуализацята върху нещо , което не сме убедени ,че е правилното решение. Т.е призовавайки за отмъщение - ние ставаме насилници на насилниците и по този начин от проводник на Духа ,ставайки насилник ,ние просто увеличаваме групата им.

  Дали арестите са най-правилната елиминация или убийството на главните членове на Илюминати , аз лично не мога да поема тази отговорност , който може да я поема , аз заставам на позиция да сенаслаждавам и провеждам енергията на Духа и през мен да действа ,както е угодно , защото са неведоми пътищата Божии и неговата воля нека бъде ,чрез мен . Моята задача е да я слушам и разпознавам.

  Тука е редно да се замислим за позицията си - Духа-Енергията на Първоизточника ли е нашето оръжие или ние сме негово/нейно оръжие. Кое е ефективното - да насилваме енергията или да я провеждаме.
  Тука горе са представени двата избора - съсредоточаване върху елиминация на злото и съсредоточаване върху провеждането на светлината. Избора си е ваш.
  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  yyy
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 161

 • Град: Варна
 • « Отговор #6 -: Април 29, 2012, 14:14:18 »

  ... конкретизацията и визуализацята върху нещо, което не сме убедени ,че е правилното решение. Т.е призовавайки за отмъщение - ние ставаме насилници на насилниците и по този начин от проводник на Духа ,ставайки насилник ,ние просто увеличаваме групата им.

  Дали арестите са най-правилната елиминация или убийството на главните членове на Илюминати...

  ... Кое е ефективното - да насилваме енергията или да я провеждаме.
  Тука горе са представени двата избора - съсредоточаване върху елиминация на злото и съсредоточаване върху провеждането на светлината. Избора си е ваш.

  Еона, тука ти съвсем го подкара през просото. Кой говори за "насилване на енергията", за "елиминация на злото", подразбирана като насилие и дори убийства на главните престъпници, а също и за "отмъщение"? Насилието, което може да възникне, е само доколкото "господарите на света" решат да окажат някаква съпротива. Именно на това е посветена и първата част на визуализацията (само първата част!) - те да се откажат от безсмислената съпротива. И тук има загриженост за живота и здравето и на самите членове и поддръжници на илюминатите, които се счита за наложително да бъдат задържани. Въпросът е в това - те да бъдат свалени окончателно от власт и задържани, за да не могат повече да препятствуват идването на новото. Вие искате рибата да се улови без да се изтегли мрежата. Наистина трябва да сме благодарни, че други са се наели да извършат тази работа. Те искат от нас само нашата подкрепа. Не е хубаво наистина да хвърляте така лесно подозрения за нечисти подбуди и съмнителни намерения върху смелите хора, които са поели определени и сериозни рискове за живота си, както и този на своите близки и съратници. Не е хубаво и да поставяте така лесно под съмнение както тяхната чистота, така и тяхната духовност. Казвам това като човек, който е прочел почти всичко, сложено напоследък на техните сайтове, и мога да потвърдя, че от казаното и написаното се вижда, че тя е достатъчно висока. Определено е над отмъщението и насилието в посока от тях към членовете и поддръжниците на тайната Кабала. Също така много от тези хора са убедени, че те участвуват в една божествено подкрепена операция, "divine intervention" (http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1035-divineintervention1). Ако това наистина е така, вие не смятате ли, че те не биха били допуснати да участват в нея ако нямаха достатъчно чисти мотиви?

  Alida, благодаря и от мен за инфото за Весак. Не знаех досега, че е голям и хубав празник... и по случайност (ах, какво ли не правят тези случайности!) през 2012 той съвпада с Гергьовден, както и с предложения  Световен Ден на Освобождението.

  Независимо дали вашият най-истински празник е Гергьовден, Весак или Световният Ден на Освобождението бих ви призовал тази година да участвувате активно по начина, който ви е най-много съзвучен в един или дори всички от тези празници. Все пак да призная и аз правото ви на избор на празник. Но поне за мен те и трите са съзвучни, тоест съпразнуеми (могат да се празнуват едновременно) ... и по случайност те са и синхронични Усмивчица.

  За мен изборът е прост - аз избирам да празнувам и трите празника !
  Активен

  Ползувай винаги Първоизточника
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #7 -: Април 29, 2012, 15:09:53 »

  YYY, задържането не е ли насилие? В смисъл - имаме N на брой членове на ядро , при задържането им - физическо , как се спира не физическото им влияние ? Това ядро действа векове , мислиш ли че не се е подсигурило , дори да бъдат затворени или елиминирани видимия контролен апарат , защото зад явно видимите Рокшилдовци и Рокфелеровци и тнт, стоят други кукловоди.

  Не оспорвам намерението , оспорвам конструкцията на намерението. Аз лично бих насочила молитвите си към преобразуването или трансформирането само на един от тези в главното ядро , тогава в конструкцията ще протече светлина отвътре , тогава ще имаме действие на духа в системата , а не ние да действаме върху системата. Незнам защо се мисли ,че провеждането на Духа е бездействие, особено в глобални предприемания , където действията и последствията не са много, много ясни. Защо мисля така , има ли задържане - може да има и пускане , при трансформацията обратния процес е много по-трудно обратим.
  Понякога не бива да бъдем толкова ,конкретни в насочванията си , понеже не сме способни да осъзнаем последствията и да понесем отговорността, в процес на зреене сме , но не сме узрели ,още слънце трябва да попапкаме ,дотогава ще провеждаме и събираме светлината в нас.
  « Последна редакция: Април 29, 2012, 17:53:08 от Eona Lightholder » Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  Alida
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 253


  « Отговор #8 -: Април 29, 2012, 15:11:44 »

  Цитат
  Не е хубаво наистина да хвърляте така лесно подозрения за нечисти подбуди

  Източник: http://indigota.com/index.php?topic=5859.msg66691;topicseen#msg66691#ixzz1tQdhhOXT
  Не е точно това, не са подбудите. Нямам съмнения, ама грам, че подбудите са чисти като сълза.
  Работата е там, че все още ни влияят някои видове съзнания, които правят всичко възможно вибрациите ни да останат ниски, по този начин те си осигуряват съществуването сред нас. Техните номера край нямат. Едно е сигурно- не могат да виреят там, където има достатъчно светлина. И "планът" е направо гениален- да се отвлече вниманието на тези, които са в състояние да провеждат светлината точно тогава, когато е най- благоприятно това да бъде направено. Как?- като им се подаде морковче, след което да тичат (благородно дело за вършене). И докато Светлината чака да бъде приета и интегрирана, тези, които могат да го направят, са пратени за зелен хайвер. Права е Ео, че смирението, търпението и доверието в Бога е много по- мощна сила, защото аз знам само какви са моите нужди, но не виждам цялата картина. Още нямам това самочувствие да твърдя, че мога да избера по- добре от Него какво трябва да се направи и кога да бъде направено.
   Но това са мои си работи, в този случай наистина е най- добре всеки да направи това, което чувства за себе си като най- добро.
  Активен

  "Не е важно да видиш, а да разбереш"- Sunshine(sun)
  shining_star
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 728

  « Отговор #9 -: Април 29, 2012, 17:28:15 »

  Твърде много се говори тук в последно време за "противника", "илюминати", "кабала" и тн. Това само по себе си не е добре, на всички ни е ясно, че накъдето тече мисълта, натам тече енергията. И по закона за привличането и по всичките закони, които знам, колкото повече мислиш за "тях", толкова повече ще си вързан за тях и ще ти влияят.
   
  Ясно е, че сами не можем да се справим и се докарахме до задънената улица. Наистина трябва, и сме благодарни, че във висшите нива са поели отговорността и ангажимента да се справят с "тях". А ние наистина нека да се съсредоточим към това да провеждаме светлината.
  Активен
  ИВЕВЕ
  Гост
  « Отговор #10 -: Април 29, 2012, 17:36:33 »

  Ах, като се почне с тия световни дни...
  За един ден почистихме цял свят, оправихме се с редица проблеми, сега и ще се освобождаваме в еднодневен срок.

  Защо няма световен ден на бездействието? Вместо да го "празнуваме" всеки ден, да беше само веднъж в годината... Нищо, ние нека се освобождаваме периодично!
  Активен
  playlife
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 17

  « Отговор #11 -: Април 29, 2012, 18:56:53 »

  Всичко е много хубаво написано,ама само май ще си го четем ......
  « Последна редакция: Април 29, 2012, 19:21:14 от playlife » Активен
  yyy
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 161

 • Град: Варна
 • « Отговор #12 -: Април 29, 2012, 22:14:11 »

  YYY, задържането не е ли насилие?
  Това е сложен въпрос (дали да бъде попречено на насилника да извършва насилие), но ще отговоря накратко, защото го намирам важен... според мен до определен момент не е желателно, след този момент е наложително. Преломният момент е когато се излезе от договорите между душите, от Божествения план. Ако попречим на нещо запланувано, на нещо, което играе някаква роля за развитието на много същества, не е хубаво да го осуетяваме дори ако това е някакво насилие, но обикновено ние нямаме нито възможностите да ги спрем, нито дори изобщо знаем за извършваните престъпления. Когато повече или по-малко започне да изтича информация, определени хора и сили оформят противодействуваща сила спрямо насилника, то вероятно преломният момент е близо. Премине ли се той, спирането на насилието е важно за всички. За жертвата, която не желае да изтърпи по-голямо насилие от вече понесеното, за насилника - да не затъва още повече в престъпления, за този, който предотвратява насилието (или самата досегашна жертва, или трета страна) - често това е изпит за неговата духовна зрелост, да прецени правилно кога и доколко да се намеси... Дали преломният момент е настъпил - това всеки определя за конкретния случай и според своето духовно развитие. Затова е важно то да е по-височко, за да можем да имаме правилно различаване дори в сложни ситуации. ...Теоретично казано - толкова.

  Съглсен съм с теб, Еона, че задържането на определени хора (въплътени същества) няма да реши въпроса с въздействието на невъплътени такива, както и с въздействието, което вече е упражнено върху нашето съзнание. Да, това ще бъде само началото на една голяма промяна, но толкова много неща ще могат да започнат или да потекат на пълна скорост след нея. Нима не можете да разберете колко огромна ще бъде промяната дори още в началото и дори само да вземем две неща - ако хората отново  започнат да вярват, че СПРАВЕДЛИВОСТТА СЕ ВРЪЩА В СВЕТА,  и ако ЗАПОЧНЕ ДА ИЗЛИЗА ИСТИНАТА за нашето минало и настояще. А ще има и много други важни неща, които постепенно също ще тръгнат - например обсъждането на нови идеи за устройството на обществения живот във всички сфери, срещите ни с нашите земни и космически братовчеди и прочие. ... Просто тая логика ме уби - понеже няма да може да стане наведнъж, защо ли изобщо да се прави Усмивчица ...

  В конкретния случай аз не разбрах - вие нямате ли позиция по въпроса? Искате ли или не искате да бъдат свалени от власт тайните "господари на света"? Не го намирате за важно? Искате просто духовно да си се развивате сред духовната и материална мизерия на днешния живот? Да, тя дава известни условия за духовно развитие (както и най-ужасния концлагер дава известни условия за такова), предимно в сферата на оцеляването, понасянето и издържливостта на негативни влияния. Но няколко хиляди години подобен опит, експириънс не ви ли стигат? На мен вече са ми предостатъчни. Или сте готови да изчакате още няколко хиляди години, докато те, "господарите на света", евентуално възприемат светлината?

  В един ченълинг от Исус е обяснено, че изложената от Еона стратегия именно е била стратегията на Великото Бяло Братство за преодоставяне на възможности на падналите ангели да повдигнат отново своето съзнание. Казано е, че някои от тях са се възползували от предоставените възможности,  наистина по-малката част, но все пак стратегията не е безрезултатна. Но всяко нещо си има граници и времето и възможностите за повдигане, дадени на тези същества на Земята, са привършили. Трябва да е ясно, че те са имали много възможности.  Търпението е сложна наука. За мен то означава да знаеш кога да изтърпиш да действуваш по един начин (примерно да си неподвижен, независимо от телесната и душевна болка, на която си подложен), кога да си търпелив да действуваш по друг начин (примерно да се подготвиш за по-активни действия), както и да разбереш кога си минал границата, която позволява смяна на начина на действие. Търпението не е овчедушие, търпене "до  дупка", както май го разбират някои. ... Според Дрейк, говорителят на позитивните военни, операцията за сваляне от власт на илюминатите се подготвя от близо 40 години (поне). Може би това говори, че тези хора са проявили немалко търпение.

  Смирението също е сложна наука. Ако наистина не знаете дали "планът" е план за отвличане на вниманието, то не участвайте в това, което ви се вижда съмнително. Но недейте (тайничко) да знаете, че това е така, защото това е (тайно) високомерие, най-малкото не е смирение. Ако тайното високомерие е прикрито с поза на смирение, тогава то се нарича лицемерие. Така аз разбирам тези понятия, които вие (Еона и Алида) сте заразмятали. "Понякога не бива да бъдем толкова конкретни в насочванията си, понеже не сме способни да осъзнаем последствията и да понесем отговорността" - ето това намирам за добро упътване ако наистина се чувствате неуверени. Както и аз се съгласих, че имате право да си изберете кой е вашият празник и как да го празнувате. Все пак оставете другите да решат за себе си дали да бъдат определени или да не бъдат определени. Ето примерно аз съм решил СЪВСЕМ ОПРЕДЕЛЕНО, че сегашните "господари на света" са си свършили вече работата (да подтискат хората няколко хиляди години, това го казвам с пълно уважение и без никаква ирония) и съвсем определено искам и съм готов да визуализирам, че те биват свалени от власт (по максимално ненасилствен път).


  Да направя и аз едно отричане - като наричам предложения Световен Ден на Освобождението трети празник имам предвид да празнуваме (тия, които искаме) близкото си освобождение от властта на тайните световни господари, каквото е и наименованието. Да празнуваме разблокирането на живота, което ще може да започне след това. Нямам предвид и НЕ ПРИЗОВАВАМ никой да се радва и да празнува, че някакви хора ще бъдат задържани, свалени от власт и прочие, независимо какво са извършили. Понеже го прочетох в едно скорошно послание от Архангел Михаил, да го отбележа и аз.

  Също така да кажа, че аз не подценявам и не омаловажавам другите начини за интегриране на Светлината (примерно работата за личното ни духовно пречистване и израстване на съзнанието), съответно начина на празнуване и "посланието" на другите два празника, Гергьовден и Весак. За мен символиката, която аз виждам в сливането по време на трите празника, е истинското послание - силите на небето, земята и хората  са единни. Защо държите непременно да омаловажите последната съставка на истинския празник - хората, които искат да са свободни? За мен те са не по-малко важна част от празника.
  Активен

  Ползувай винаги Първоизточника
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #13 -: Април 29, 2012, 23:07:11 »

  УУУ аз разбирам и желанието и позицията ти ,пак те питам - Защо провеждането на духа към желанието - Свобода и позицията - Да бъде твоята воля , ти се струва нямане на позиция , овче търпение или пасивност.
  Всички знаем ,че времето  близо и чашата догоре, именно поради това напрежение не бива да се действа импулсивно.

  Инструкции:

  1. Отпуснете съзнанието и тялото си като наблюдавате дишането си за няколко минути.

  2. Визуализирайте как гражданската власт арестува централните престъпници сред банкерите като Ротшилдовците и Рокфелеровците, както и други членове на тази Кабала, като Хенри Кисинджър и др. Визуализирайте този процес да се провежда в световен мащаб, мирно и гладко. Визуализирайте света най-накрая свободен от финансовото робство, свободен от всички зли диктатори и корумпирани политици.

  3. Визуализирайте ново светло бъдеще за човечеството, с въведена нова и справедлива финансова система, с отмяна на всички дългове, открити просперитетни фондове за реализиране на хуманитарни проекти, въведени напреднали технологии, излекувана екосистема и човешки същества най-накрая свободни от всяко подтисничество.  Ей върху това действие не искам да се съсредоточават хората , съсредоточете се върху самите хора , изпратете им любов и прошка от 144 000 , пожелайте им ферма с крави и кокошки до езеро , пожелайте им приятна пенсия , пожелайте им Божествената светлина да проникне в тях , пожелайте им сами да се събудят и променят това. Нека видим това как ще работи .
  Как мислиш ако всички разберат за масовите арести и истината за делата им , колко милиона ще поискат екзекуцията им. Пак ли да връщаме отново и отново това колело- врагове на народа. Революция срещу поробителя , това е познато и повтаряно до болка - един режим сменя друг. Не знам на колко си години УУУ , ама не мен ми е познато и в минивариант български - Долу Фашистите, Долу Комунистите, сега е Долу Илюминати , по същия принцип ,както са действали кукловодите от векове. За това давайте да сменяме стратегията.

  Търпението и смирението не са науки , а състояние на съзнанието , не го бъркай с овчедушието. Това са характеристиките на Война на Светлината.

  Та пак за свалянето на Илюминати , тези хора държат структорите на сегашното общество , ако най-визуално нямаш здраво клонче ,да подмениш гнилото клонче , а пък и наведнъж резнеш всички клончета , то сгромолясването на структорите въобще - докъде ще води .... В хаоса се управлява най-лесно ....


  Иначе нищо не си премълчаваме- Време на лъжепророци е ! , просто бъдете нащрек и не позволявайте да бъдете въвлечени в действия от добри намерения с неясна цел. Винаги гледайте по- далече от поставената цел.

  А иначе аз празнувам всеки ден , просто че е ДНЕС
  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  Търсач
  Търсач
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 387


  WWW
  « Отговор #14 -: Април 30, 2012, 09:15:47 »

  Направете това заразно!
  Световен Ден на Освобождението
  05.05.2012
  На 05.05.1970 бе отворена Сахасрара на Колективно ниво.
  Активен

  Страници:  [1] 2 3 4   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  2012 Doomsday / 2012 Денят на страшия съд (2008)
  Филми
  Administrator 0 2874 Последна<br />публикация Юни 14, 2009, 23:27:11
  от Administrator
  Nostradamus: 2012 / Нострадамус: 2012 (2009)
  Филми
  Админ 7 3296 Последна<br />публикация Октомври 05, 2009, 12:28:30
  от delfin
  2012 (2009)
  Филми
  dayana 4 1576 Последна<br />публикация Юни 03, 2010, 18:07:11
  от Аэ съм
  Световен ден на водата
  Инициативи
  Aldonza Dulcinea Lorenzo del Toboso 1 1253 Последна<br />публикация Март 22, 2011, 12:04:51
  от Aldonza Dulcinea Lorenzo del Toboso
  Трансформация 2012
  Видео клипове
  The One 0 1205 Последна<br />публикация Октомври 16, 2011, 19:13:48
  от The One

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright