Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Страх ?  (Прочетена 641 пъти)
Sunlight
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 18


« -: Април 23, 2012, 14:08:34 »

От няколко месеца ..мисля  че Август започна .. се чувствам много странно . Почти изчезна усещането за лекота и безметежност и щатието от всяко супер дребно нещо . Всеки ден усещам страх , напрежение, безпокойство ,не мога да спя, все повече не откирам смисъл тук .Иска ми се просто да се прибера у Дома .. Някой друг да се чувства така ? Предполагам , че е заради прехода , но чак започнах да се замислям за психиатри и антидепресанти Усмивчица)))
Активен

Светлина , Любов , Мир , Хармония ♥
Ich
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1644

 • Град: различни планетки
 • Michail Kolev
  « Отговор #1 -: Април 23, 2012, 15:13:24 »

  От няколко месеца ..мисля  че Август започна .. се чувствам много странно . Почти изчезна усещането за лекота и безметежност и щатието от всяко супер дребно нещо . Всеки ден усещам страх , напрежение, безпокойство ,не мога да спя, все повече не откирам смисъл тук .Иска ми се просто да се прибера у Дома .. Някой друг да се чувства така ? Предполагам , че е заради прехода , но чак започнах да се замислям за психиатри и антидепресанти Усмивчица)))

  Чувствам се много добре.
  Виждам, че животът е смислен и дава възможности за изява и развитие, в различни насоки.
  Прочетох днес в една съседна тема следните съвети, които могат да са от полза:

  Себеконтрол в мислите. Учителя учи, че за човека не трябва да има никакво значение това, което му се случва отвън: скърби, мъчнотии, болести, загуби - всичко това не трябва да го засяга и да нарушава спокойствието на неговия ум. Те са плод на минали дела и когато дойдат, трябва да ги понесеш радостно, като помниш, че всяко зло е преходно и че твой дълг е да бъдеш винаги радостен и спокоен. Те принадлежат на твои минали раждания, не на сегашния ти живот: ти не можеш ги измени, тъй че безполезно е да се занимаваш с тях. Мисли по-скоро за сегашните си дела, които подготвят събитията на твоя бъдещ живот, защото тях можеш да измениш.

  Не се отдавай никога на скръб и не падай духом. Унинието е зло, понеже то се отразява зле върху другите и прави живота им по-тежък, а това ти нямаш право да вършиш. Затова, ако някога те налегне такова настроение, веднага се отърси от него.
  Активен
  Alida
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 253


  « Отговор #2 -: Април 24, 2012, 09:49:36 »

  Sunlight, това е просто сигнал, че подсъзнателните ти страхове са получили достатъчна доза Светлина, за да бъдат видяни/усетени и да им кажеш "Чао".
   На 30 г. имах чувството, че съм на 70, толкова ми тежеше . Ама тогава кой да ми каже, че всико си идва от мен, пък аз така щях да му повярвам, че познай.  Ухилен И сега имам периоди, в които съм кисела, но вече си знаем номерата. Най- важното е в такъв период да знаеш, че колкото и да те е обзел страхът/напрежението/неприятните емоции, той не може да те завладее изцяло. Просто защото е част от теб, а ти имаш и друга част, която е Любов. Докато страхът е шумен и креслив, Любовта е тиха и спокойна и чака да му мине. След което ще го гушне, ще го стопли и... ще го направи като себе си Усмивчица
   Имай доверие на Живота, каквото и да ти сервира. Силен човек не се става без нищо, а полученото си заслужава усилията.
   Тези дни попаднах и на нещо свързано със страховете, което ми се прииска да споделя с вас:
  Цитат
  Ако например във високо енергийно състояние започнете да имате спонтанно излизане извън тялото, т.е. вашето съзнание се е разширило до тази 5-измерна вибрация в момента, и тъй като това е специфичен процес, свързан например с обездвижване на физическото тяло и невъзможност да го движите - и се изплашите - вашият страх ще навлезе и ще се докосне до енергийната структура на 5-то измерение, до безкрайните нишки от светлина, които обгръщат цялата вселена и защото не е хармоничен, веднага ще се върне към вас - не е възможно да навлезе и да бъде излъчен през вселената - в този момент можете да имате усещането за тъмно присъствие до себе си, което ще ви изплаши още повече, това ще свали рязко вибрацията ви и ще потънете обратно към 3-то или 4-то измерение - ще бъдете изритани обратно през вратата от светлина образно казано. Само че същото ще се случи, но вече без никой да пита, по време на възнесението на Земята.

  Това важи не само за ОИТ (извънтелесни опитности), а за всяка една емоция. Ако сте обгърнати от 5-измерната реалност, както има такова навлизане с различна сила от няколко месеца - всяка една емоция, която излъчвате, ще създава реалност за вас от определен тип - ако е хармонична емоция, тя ще се разширява и ще чувствате свобода и подкрепа и ще можете да навлезете по-дълбоко в новата вибрация и пространство - издигането на съзнанието никога не е било по-буквално от този момент. Ако излъчвате съмнение в себе си, то ще бъде потвърдено веднага във вас.

  Ако имате модели, чрез които обезценявате себе си - ще смятате, че не сте достатъчно добър за някого и дори да чувате обратното = ще преживявате своята емоция до безкрайност.
  Ако ви е страх да бъдете свободни = ще създадете силно ограничаване на физическата си среда
  Ако ви е яд, изпитвате завист или вина, срам и т.н. това ще рефлектира върху вас.

  Малко хора може би ще разберат следващото, но ако издигнете енергията си брутално, а не постепенно, ако насилвате процесите или създавате пренасищане в себе си, без нужните дълбоки и истински изчиствания - моментът, в който енергията ви достигне коронната чакра, всички ваши мисли и нагласи се запечатват чрез нея в енергийните ви полета, създавайки ваш собствен балон от реалност - тези картини, холограми, мисли, емоции вече не ги чувствате като свои, а сте обгърнати от тях и светът се промъква през тях - това се случва много често с неправилно издигане на кундалини, но е по-често срещано всъщност в така наречената "служба на светлината" - когато няма ясното разбиране за отношението ви с Висшия Аз и защо трябва да се черпи информация само през това ниво, АЗ Съм Присъствието или източника. Много често "служители на светлината" изграждат такива балони около себе си и се отделят в свои си реалности, в които общуват с разни същност, но през цветния им балон това са Учителите или ангелите и т.н. Говорят за рептилии и извънземни и заради балона не могат да разберат, че на Земята отдавна няма такива, но масовото подсъзнание не може да освободи спомена за тях и тази представа така настройва енергийната ви система, че ги извиквате само за себе си.
  -------------------------
  И накрая само за зарибявка, ето няколко илюзии, в които хората вярват и които най-вероятно са следствие от силна енергия плюс ниска емоция, запечатана в коронната чакра и от там навсякъде:

  - не ставам за нищо
  - знам всичко и не зная как да слушам
  - нямам нищо
  - всички ме изоставят
  - никой не ме разбира
  - аз съм огледало на света (вместо признанието: доста съм се отделил от себе си)
  - нямам нужда да правя нищо, защото вече съм постигнал
  - светът е гаден (вместо самопризнанието: защото се чувствам гадно)
  - не виждам собствените си емоции, но ги виждам в другите
  - не съдя, но непрекъснато се сравнявам
  - аз съм свободен, но ми е жал да виждам света да страда...
  - обичам всички и всяко нещо (и не пропускам да го кажа, защото май не го виждат)

  Има още много, но общото е, че енергията, която би трябвало да е в теб, е разпръсната около теб и вече не я разпознаваш като своя, вместо това я приписваш на света/другите.
  Активен

  "Не е важно да видиш, а да разбереш"- Sunshine(sun)
  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Страх
  Въпроси и отговори
  Marticha 11 1387 Последна<br />публикация Февруари 25, 2010, 14:25:57
  от lessus
  Любов и Страх « 1 2 »
  Духовни връзки и взаимоотношения
  izida 18 2775 Последна<br />публикация Януари 23, 2013, 01:13:17
  от Престолски
  Необясним/обясним страх. « 1 2 »
  Въпроси и отговори
  Ева 27 2927 Последна<br />публикация Септември 15, 2010, 15:53:39
  от WG
  Не изпитвам никакъв страх от кошмарите си !
  Моите сънища
  shokersun 1 1125 Последна<br />публикация Април 05, 2013, 11:49:08
  от zenitov
  Страх към реалноста.
  Необичайни преживявания
  Speed_Of_Pain 9 959 Последна<br />публикация Май 16, 2013, 22:33:41
  от Странник

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright