Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Nostradamus: 2012 / Нострадамус: 2012 (2009)  (Прочетена 3330 пъти)
Админ
Дидо
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1131


 • Град: Варна
 • dean.radnev
  WWW
  « -: Септември 23, 2009, 22:44:50 »


  Резюме : Доста пъти е доказвано, че описаните от "Нострадамус" събития са се случили в миналото, а не са предсказания за бъдещето. Това, че ние възприемаме неговото описание на вулкан, например, за ракета не означава, че ще валят ракети...

  Човечеството ще бъде погубено и пречупено от огън, гняв, арогантност и завист. От него ще остане само счупен фрагмент от фрагмент.
  Активен

  Админ
  Дидо
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1131


 • Град: Варна
 • dean.radnev
  WWW
  « Отговор #1 -: Септември 23, 2009, 22:47:09 »

  Изгледах филма и ми допадна. Набляга се на края на света, но не разглеждат само тази гледна точка. Има много факти и информация интересна, която е систематизиранадобре.

  Хареса ми как завърши, защото накрая завършиха с предсказанието на Маите, че това е края на една Епоха и началото на нова.

  Разбира се има какво да се покретикува по самия филм, но е важно да има такива филми да накарат хората да се замислят.

  Хубав е филма препоръчвам ви го!
  Активен

  Админ
  Дидо
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1131


 • Град: Варна
 • dean.radnev
  WWW
  « Отговор #2 -: Септември 29, 2009, 19:21:38 »

  Никой ли не изгледа филма  Тъжен Надявах се, да го коментираме, защото така новите посетители на форума от писаното за него ще научат нови неща систематизирано и ще и най вероятно може да и въздейства по някакъв начин.
  Активен

  summerwine
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 51


 • Град: София
 • « Отговор #3 -: Октомври 03, 2009, 22:58:42 »

  Ще се опитам да намеря време да го гледам...Би ми било интересно...
  Активен

  ПРЕДАЙ НАТАТЪК
  omnia
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 59


  Omnia ab Uno

  « Отговор #4 -: Октомври 04, 2009, 02:42:29 »

  Отдавна съм го изтеглила, но прочетох коментарите в Замунда и останах с впечатление, че ще видя кадри на предсказаната глобална катастрофа...това ме изплаши...не искам да развихря фантазията си с подобни сцени.
  Преди време четох "Пророчеството Орион" и се депресирах  -месеци наред стоях и почти нищо не вършех, всяка дейност ми изглеждаше безмислена, изпаднах в отчаяние...

  Всички знаете, че за нас е много важно да следим качеството на мислите си и общото настроение, защото всичко много бързо дава резултати в действителността.

  Сега бих го гледала благодарение на уверението на rguzelev, че краят е оптимистичен.
  Ще пиша веднага щом го изгледам.
  Активен

  Обичай "противника" си преди и след битката, а по време на нея му разкажи с всяко свое движение за Бога в теб.
  delfin
  Гост
  « Отговор #5 -: Октомври 04, 2009, 12:35:34 »

  "Страхове се насаждат, но въпросът е кой ги насажда? Очевидно е че насаждащите страховете просто не са в състояние да предложат стойностно учение в положителна форма и вместо това започват да спекулират с късчета информация, която е достигнала до тях от различни източници. Хората от своя страна искат да им се даде завършена система от знания, която да отговаря изчерпателно на всичките им въпроси. Но това говори за пълно неразбиране на действителността. Всяко разширяване на съзнанието поражда нови въпроси. Отговорът на всеки зададен въпрос води след себе си до друг въпрос. Завършеност няма как да има, но хората желаят именно това. Пред посветения стоят много повече неизвестни, отколкото пред обикновения човек, въпреки че знанието и мъдростта на първия надхвърлят неимоверно това на втория. Щом има търсене на „завършена и изчерпателна“ система от знания, то съвсем естествено е да се появи и предлагане. Хората желаят точни и ясни определения, а забравят, че светът в който живеят е относителен. Забравят и колко подвеждащи са самите думи и как зад една и също дума употребена от двама души могат да стоят съвсем различни неща. Отнесете всичко това към съществуващите религии и учения, както и към взаимоотношенията между тях и ще видите, че казаното е вярно."


  Ирис
  Мисля, че на това му е тук мястото, защото страховете са вътре в самите нас, а това е по-скоро инстинктивна страна на нашето съществуване в тяло, идващо от животинското ни минало - къде по-близко, къде по-далечно.

  Ако това е филм, подобен на филма, който е създаден преди повече от 15 г., то да, гледала съм го, тогава ми направи голямо впечатление, но оттогава се случиха толкова събития в живота ми и промени, както и научих нови и нови неща (а това си е капка в морето), и сега вече е просто филм от миналото. Да, краят е оптимистичен, дотолкова, че човечеството няма да загине, това го дават навсякъде, във всички пророчества. Вълната на живота ни на тази планета още не е в предначертания си край за физ. развитие. Предстоят още два огромни кръга (две изцяло нови планетарни развития и това ще е свързано с Ден и Нощ за тази вълна на живота свързана с планетата Земя), всеки със своите коренни раси и подраси (които пак си имат своите по-малки Дни и Нощи, т.е. това което наричаме Апокалипсис, тях ги е имало и ги има и ще ги има.) Просто ние в момента сме в навечерието на поредната смяна на цикли, нова Нощ и нов Ден след нея. И то ще са на няколко вълни, не на една и няма да е рязка промяна - 2012 може да е стартовия спусък и даже и да не го усетиме този старт, а 2013 ще е с повече събития, други събития ще има евентуално около 2017 и 2030. Сега сме в предстартова позииця, и това е от Галактическата конвергенция през 1987 или 1988 г.

  Забелязвате колко събития има, от земетресението в Индонезия бяхме малко или повече в затишие (имаше тайфуна Катрина в САЩ и това в бивша Бирма, както и земетръса в Китай, но това основно бяха от скаларните оръжия, които действат и ги имат и САЩ, и Китай и Русия и си правеха за сметка на стотици жертви или проби или си изпращаха "закани" и "предупреждения" чрез тях. А това е оръжие, което влияе върху климата и създаването на земетръси, тайфуни и урагани са последствията от неговата употреба. А какво ли става в йоносферата? Всичко това се носят слухове, че е върху разработки на Тесла.)  Сега тези дни пак бяха големите земетръси в Самоа, пак Индонезия. А и този район е с най-интензивни промени, може би там и ще изплуват нови острови или даже по-голяма суша, в този район е била Лемурия. Там всъщност по това, което чета в последно време е епицентъра на най-големите промени.  Е, за тези Дни и Нощи са от индуистката философия, боравя с тях, защото са ми най-лесни за обяснение.

  Имам текст за тях, ще взема някой добър ден да го пусна, за да стане по-ясно за тези, които не са се запознавали с индийската митология и философия.

  « Последна редакция: Октомври 04, 2009, 14:56:07 от delfin » Активен
  omnia
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 59


  Omnia ab Uno

  « Отговор #6 -: Октомври 05, 2009, 01:05:53 »

  Ето сега вече ме полазиха тръпки. Шокиран

  Снощи писах в два форума и до мен достигна един и същи отговор на Iris.

  delfin, филмът, за който говорим е нов, по -скоро документален. Старият, който предполагам че визираш е игрален и биографичен филм за Нострадамус.

  Напиши повече информация за Ден и Нощ, смяташ ли, че имат връзка с египетските светли и тъмни периоди.
  Интересува ме сега в Нощ ли сме и краят и съвпада ли с календара на маите?
  Активен

  Обичай "противника" си преди и след битката, а по време на нея му разкажи с всяко свое движение за Бога в теб.
  delfin
  Гост
  « Отговор #7 -: Октомври 05, 2009, 12:28:30 »

  Мини Нощ, която донякъде съвпада с идването на Шестата подраса и зараждането на Шестата Коренна Раса. Но... идват сега големите цикли, свързани с Центъра на Галактиката и нашето Слънце, което я обикаля за няколко милиона години. Само не си спомням в момента кое Слънце беше към нас (имам впредвид на нашата Слънчева с-ма - Сириус или Плеяди) и същевременно ще стане наше ново Слънце пак Сириус или Плеяди. Просто кое как беше ги обърках. А и 26920 год. цикъл също съвпада с това нашето летоброене.

  Трябва да видя за Дните и Нощите къде беше, че го загубих, беше в една книга на Георгий Бореев (Бязырев), който го чета сега. Дал го е доста добре, но това за различните години - 2013, 2017 и 2030 поне си го спомням къде е и трябва да го извадя и да го преведа.
  Активен
  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  2012 Doomsday / 2012 Денят на страшия съд (2008)
  Филми
  Administrator 0 2936 Последна<br />публикация Юни 14, 2009, 23:27:11
  от Administrator
  2012 (2009)
  Филми
  dayana 4 1607 Последна<br />публикация Юни 03, 2010, 18:07:11
  от Аэ съм
  2012 г. - От гледна точка на учените
  Обща тематика
  Админ 0 1771 Последна<br />публикация Декември 14, 2009, 14:09:48
  от Админ
  Край на лятото през 2012 г.
  Астрология и нумерология
  Administrator 1 2941 Последна<br />публикация Август 12, 2010, 08:08:40
  от akela
  21.12.2012 Календарът на Майните ! "2012 ООД"
  Обща тематика
  Selinna 0 775 Последна<br />публикация Декември 14, 2012, 13:30:23
  от Selinna

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright