Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Людмил Егов за образованието на Новата епоха  (Прочетена 1604 пъти)
Eona Lightholder
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2519


NEVERENDING STORY

« -: Април 10, 2012, 00:48:33 »

Историята на Людмил Егов - уебдизайнер, който преди няколко години потърсил късмета си в Канада. Изкачил се по всички стъпала на социалната стълбица, но разбрал, че светът на днешната масова култура не е за него. Днес живее заедно със семейството си в горска къща близо до Велико Търново. Той, жена му и малкият им син са се отказали от екстрите на цивилизацията.

Те са силно притеснени, че малкия Самуил скоро трябва да тръгне на училище, защото Людмил знае, че образователната ни система е агресивна и оценяваща и се основава се на принципа на състезанието. Родителите не искат да държат детето в изолация и затова момчето ходи на предучилищна занималня, но според тях от там синът им е научил лоши навици. Людмил смята, че моментът за промяна на системата е дошъл и се надява повече хора да мислят като него<a href="http://www.youtube.com/watch?v=6jvBuC4Wd64" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=6jvBuC4Wd64</a>
Активен

"weird " is indication for creative force ♥
shining_star
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 728

« Отговор #1 -: Април 10, 2012, 11:39:59 »

Току-що го гледах, прекрасно е, това е бъдещето!!

Активен
Administrator
Дидо
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 640


 • Град: Варна
 • dean.radnev
  WWW
  « Отговор #2 -: Април 10, 2012, 12:44:28 »

  От една седмица съм в този регион на почивка, тук съм израснал и дойдох да отморя. 1 час след като пристигнах в региона се срещнах с този добър човек, имах среща с жена му, но явно тя е била заета и се срещнах с него, това което искам да ви разкажа за него е, че този Добър човек, живее на прекрасно място! Разходих се в региона където живее, вижда се цяла горна и близките градчета в подножието на хълмиста местност далеч от мръсния въздух на града. Хем близко до града хем близко до природата, благородно му завидях защото мястото Много ми хареса!

  В репортажа не се чу гласа на жена му, но и той и тя имат толкова нежни гласове, че само докато ти говори може да те успокои. Винаги много ме радва срещата с такива хора и още повече ме радва, че стават все повече и повече! Остава само да си сложи и едни слънчеви панели на покрива на къщата и ще затвори напълно цикъла, а като израснал в този регион ви уверявам, че тук Слънцето е толкова ярко, че КПД-то е много високо.

  Браво Людмиле, имаш сръчни ръце, които допринасят за вкусната салатка в дома ми!
  Активен

  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:    Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright